Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

dragonball online login

που πουλανε μαγνητες
παιδικο ψαρεμα

Επιπρόσθετα, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι «Η οικολογική κρίση µπορούµε να πούµε ότι καθρεπτίζει την εσωτερική κρίση του ανθρώπου, που τα κάνει όλα για να τελειωθεί ως πρόσωπο, αλλά µαταιοπονεί. Η αγωνία του και το άγχος του δεν είναι συµπτωµατικά, αλλά οφείλονται στην εσφαλµένη αντίληψη για την αλήθεια του προσώπου. Ο άνθρωπος τελειούται με την κατά χάρη οµοίωσή του µε τον Θεό, ο οποίος είναι Αγάπη. Στο υπόβαθρο της οικολογικής κρίσης κρύπτεται η επιθυµία του ανθρώπου να τελειωθεί χωρίς να υπολογίζει το θέληµα του Θεού και χωρίς να επωµίζεται την προσωπική ευθύνη του για τις πράξεις του».


dragonball online login

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμα του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος:


«Ερχόμαστε και αυτή την χρονιά να θυμηθούμε το Περιβάλλον σε μία ημέρα που τελικά καθιερώθηκε, ας μου επιτραπεί η έκφραση, συμβατικά. Διότι οι εορτές και οι επέτειοι σημαίνουν ή εξυπονοούν ότι συνειδητοποιούμε το περιεχόμενο που ειδικά δόθηκε στην ημέρα που τιμούμε και ανανεώνουμε τις σκέψεις και τις αποφάσεις μας που συνδέονται με αυτήν. Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο οικολογικό πρόβλημα, τις παραμέτρους και τον αποφασιστικό τρόπο αντιμετώπισής του.


Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η 5η Ιουνίου θεσπίσθηκε ως Παγκόσμιος Ημέρα Περιβάλλοντος προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι λαοί στην προστασία και την διατήρησή του ως πηγή απόληψης αγαθών.


Η Μητέρα Εκκλησία έχει θεσπίσει την 1η Σεπτεμβρίου, αρχή της Ινδίκτου, ως ημέρα υμνολογίας, δοξολογίας του Κτίστη και προστασίας της κτίσεώς του. Δηλαδή όχι με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον, αλλά και με παραδοχή και σεβασμό προς κάθε έργο του Δημιουργού: ‘’Θαυμαστός ει ο Θεός και θαυμαστά τα έργα σου’’.


Στους καιρούς μας, όμως, αναδεικνύεται ο παραλογισμός και η υπεροψία του σύγχρονου ανθρώπου, που θεοποίησε τον εαυτό του μένοντας μακριά από τον Θεό και με τυπικές εκδηλώσεις έρχεται ακριβώς να υπογραμμίσει το έλλειμμα της συνείδησης και την ουσιαστική αδιαφορία του προς μία από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις μας προς τον Δημιουργό. Την προστασία της Δημιουργίας. Η τραγική αντίφαση είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος καταστρέφει την Κτίση, προκαλώντας καταστροφές που απειλούν τον ίδιο.


εκτυπωσεις μπλουζακια νεο ηρακλειο

φιλαρμονικη νεαπολης λακωνιας

Η Μέρκελ έκανε αυτό το σχόλιο ερωτηθείσα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, σχετικά με ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το αντισυστημικό Κίνημα Πέντε Αστέρων και η Λέγκα (άκρα δεξιά), τα δύο κόμματα που σχημάτισαν κυβέρνηση στην Ιταλία, σκοπεύουν να ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να διαγράψει 250 δισεκατομμύρια ευρώ οφειλών του ιταλικού δημοσίου.


εκτυπωσεις μπλουζακια νεο ηρακλειο

γιαννης μουζαλας γεννηθηκε

Η Μέρκελ επέμεινε πως ενώ η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της ευρωζώνης είναι σημαντική, η αρχή αυτή «δεν πρέπει να οδηγήσει σε μια ένωση χρέους».


Η ιταλική κυβέρνηση συμμαχίας, η οποία θεωρείται γενικά ότι διάκειται εχθρικά έναντι του ενιαίου νομίσματος, ανέλαβε την εξουσία την Παρασκευή.




αγαπαω και αδιαφορω αλεξιου

λιβανη θεσεις εργασιας

Τον θάνατο της Αλίσιας Δίας Γκονσάλες επιβεβαίωσε η εφημερίδα El Financiero, για την οποία εργαζόταν η 52χρονη δημοσιογράφος από τον Ιανουάριο.


αγαπαω και αδιαφορω αλεξιου

δήγμα κοριού

«Είναι επείγον να δοθεί επίσημη εξήγηση για την ανθρωποκτονία της Αλίσιας Δίας Γκονσάλες», τόνισε μέσω Twitter ο Μαουρίσιο Μεχία, ο διευθυντής της εφημερίδας.


Η δημοσιογράφος βρέθηκε «πεσμένη μπρούμυτα», μέσα σε μια «λίμνη αίματος» και είχε «υποστεί χτυπήματα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο εισαγγελική πηγή στην Πολιτεία Νουέβο Λεόν, διευκρινίζοντας ότι το πτώμα της το βρήκε ο γιος της.


Είναι άγνωστο μέχρι τώρα εάν η δολοφονία της συνδέεται με τη δουλειά της.


Συνάδελφοι της είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Αλίσια κάλυπτε θέματα όπως οι δραστηριότητες επιχειρήσεων, φορολογικές υποθέσεις, υποθήκες και οι δημόσιες επενδύσεις. Κατ' αυτούς, δεν είχε καταπιαστεί ποτέ με τα πιο «ευαίσθητα» θέματα.


Η Δίας Γκονσάλες στο παρελθόν εργάστηκε στις εφημερίδες El Norte και La Moneda.


Την περασμένη εβδομάδα, ο δημοσιογράφος Χουάν Κάρλος Ουέρτα δολοφονήθηκε καθώς έβγαινε από το σπίτι του στην Πολιτεία Ταμπάσκο (νοτιοανατολικά) κι έγινε ο τέταρτος εργαζόμενος στον Τύπο που εκτελέστηκε από κακοποιούς φέτος.


Πάνω από 100 δημοσιογράφοι έχουν δολοφονηθεί στο Μεξικό από το 2000, κατά τα στοιχεία οργανώσεων υπεράσπισης της ελευθερίας της έκφρασης. Η χώρα θεωρείται μια από τις πιο επικίνδυνες στον κόσμο για την άσκηση αυτού του επαγγέλματος. Το 2017, δολοφονήθηκαν 12 εργαζόμενοι σε μέσα ενημέρωσης.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


κεντρικα δεη κηφισια

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Νίκο Παλάσκα, τονίζεται πως η συμφωνία CETA ρίχνει «στο κάδο των αχρήστων τον αγώνα όλων αυτών που πάλεψαν για πολλά χρόνια για να καθιερωθεί η φέτα ως ΠΟΠ στην Ευρωπαϊκή Ένωση».


κεντρικα δεη κηφισια

Επισημάνεται επίσης πως «σήμερα με την συμφωνία με τον Καναδά θα υπάρχει η immitasion φέτα, αύριο με κάποια άλλη χώρα θα υπάρχει μόνο ο όρος φέτα και μετά δεν θα υπάρχουμε εμείς».


Οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας τονίζουν πως δεν θα επιτρέψουν όπως λένε «σε λίγους ευρωβουλευτές να αποφασίσουν για τον αφανισμό τους», λέγοντας πως «όλα τα υπόλοιπα κράτη της Ε. Ε. προστάτευσαν τα δικά τους προϊόντα».


Τέλος, απευθυνόμενοι στους Έλληνες ευρωβουλευτές, προειδοποιούν ότι «όποιος ψηφίζει υπέρ της συγκεκριμένης συμφωνίας θα είναι ανεπιθύμητος στα χωριά».



η λουκα στο survivor
αριστουχοι καρδιτσας 2015

jordan outlet

γυναίκα καρκίνος με ωροσκόπο τοξότη

Οι βόρειοι άνεμοι θα διατηρηθούν στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.


jordan outlet

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 39 κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: στα ηπειρωτικά από 22 έως 40 και τοπικά 41 βαθμούς Κελσίου. Στο Ιόνιο από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου.



καρουλιας αγιος στεφανος

μακεδονας αγαμοι θυται

βανίλια θρεπτικά συστατικά

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα, το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για 8ημερη κράτηση του 23χρονου ετεροθαλούς αδερφού του 33χρονου που τελεί ήδη υπό 8ήμερη κράτηση, όπως και της 22χρονης συμβίας του.


μακεδονας αγαμοι θυται

Επιπλέον, έχουν εντοπιστεί και νέα τεκμήρια, ένα ρόπαλο και ένα ξίφος, ενώ ψάχνουν μία κουκούλα/σκούφο, τύπου Μπομπ Μάρλεϊ.


Ο προϊστάμενος της ανακριτικής ομάδας Κούμεττος Κουμέττου ανέφερε στο δικαστήριο ότι βρέθηκε γενετικό υλικό της ύποπτης 22χρονης σε σπαθί, ρόπαλο και σε κορδόνια παπουτσιών συμβίου της.


Ωστόσο, η ίδια υποστήριξε ότι το σπαθί της το έκανε δώρο ο εργοδότης της, ενώ για τα άλλα δύο αντικείμενα δεν είπε τίποτα. Υποστήριξε επίσης ότι δεν είδε ποτέ τον σύμβιό της να έχει στην κατοχή του αυτά τα αντικείμενα.


Σημειώνεται ότι οι δυο τους, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και ανακρίθηκαν αφού προηγουμένως ο 33χρονος, κατέθετε για περίπου πέντε ώρες.


Κατά τη χθεσινή μέρα ο 33χρονος, που αρχικώς είχε παρουσιαστεί ως «παράπλευρη» σύλληψη, παραδέχθηκε πως εμπλέκεται στο έγκλημα και κάτω από την πίεση των ανακριτών υπέδειξε το σημείο στην οικία του πατέρα του, όπου που είχε κρύψει το φονικό μαχαίρι αλλά και τα ματωμένα ρούχα.


Ο ίδιος κατέθεσε ότι το φόνο διέπραξε ο ετεροθαλής αδελφός του και ενέπλεξε στην υπόθεση και τη νεαρή. Ο 23χρονος με τη σειρά του, προφορικά, απέρριψε τον ισχυρισμό του ετεροθαλούς αδελφού του, υποστηρίζοντας ότι είναι εκείνος που διέπραξε τον φόνο.


Νωρίτερα, τον 33χρονο είχε αναγνωρίσει και ο 15χρονος γιος των δύο θυμάτων, ως τον άνθρωπο που βρέθηκε πάνω από το κρεβάτι του και στη συνέχεια με δεύτερο άτομο τον κλείδωσαν στο κελάρι.


Την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει πάντως ότι οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και ότι αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που παραλήφθηκαν.




light em up t.i mp3

μαζωνακης ανηκω σε μενα lyrics

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους για 38 λεπτά, αλλά στο φινάλε λίγο έλειψε να μπουν σε περιπέτειες καθώς χαλάρωσαν υπερβολικά και οι Λομβαρδοί βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν. Από 15 πόντους σημείωσαν για τους «ερυθρόλευκους» ο Κάιλ Γουίλτζερ και ο Κώστας Παπανικολάου. Για τους ηττημένους ο Άντριου Γκάουντλοκ σημείωσε είκοσι με τρία τρίποντα στο τέλος. Με αυτό το ροζ φύλλο αγώνα ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 12-4 και συγκατοικεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς οι Ρώσοι ηττήθηκαν στην έδρα της Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (4/1).


μαζωνακης ανηκω σε μενα lyrics

ballroom dance στα ελληνικα


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στο Βελιγράδι με 77-65, με το σερί των Λιθουανών να σταματάει στις πέντε διαδοχικές νίκες. Η Χίμκι απέδρασε από την έδρα της Μπάμπεργκ με 74-70 κι εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 93-81.


Στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρμπαχτσε έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Μπασκόνια με 79-74, σ' έναν αγώνα που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέιμς Νάναλι των γηπεδούχων στον αυχένα.


Δείτε το βίντεο:



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:


Πέμπτη 4/1


Παναθηναϊκός Superfoods (ΕΛΛΑΔΑ)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 90-79


Μάλαγα (Ισπανία)-Βαλένθια (Ισπανία) 83-85


Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 85-72


Παρασκευή 5/1


Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 87-80


Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 79-74


Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) 77-65


Μπάμπεργκ (Γερμανία)-Κίμκι (Ρωσία) 70-74


Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 93-81


Αναλυτικά η βαθμολογία:


1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 12-4


2. Ολυμπιακός 12-4


3. Παναθηναϊκός Superfoods 11-5


4. Φενέρμπαχτσε 10-6


5. Ρεάλ Μαδρίτης 10-6


6. Ζαλγκίρις Κάουνας 10-6


7. Χίμκι 9-7


8. Μακάμπι Τελ Αβίβ 8-8


9. Μπασκόνια 7-9


10. Μάλαγα 7-9


11. Ερυθρός Αστέρας 7-9


12. Μπαρτσελόνα 6-10


13. Μπάμπεργκ 6-10


14. Βαλένθια 5-11


15. Αρμάνι Μιλάνο 4-12


16. Αναντολού Εφές 4-12



δενω πλενω

φαβα στα αγγλικα

τυχη αρχαια ελλαδα
Φωτιά: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πυροπλήκτων

Ξεκίνησε από την Τρίτη 31/7 η υποβολή των αιτήσεων για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις), από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου 2018 στην Περιφέρεια Αττικής.


φαβα στα αγγλικα

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2018.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, για τους πληγέντες οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να καταθέσουν την αίτησή τους σύμφωνα με το κατωτέρω πρόγραμμα, θα συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου κατάθεσης των αιτημάτων των πολιτών.

Οι πολίτες καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις ανάλογα με το επίθετο τους και συγκεκριμένα:

Από 31 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου οι αιτούντες τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από Α έως Ι Από 2 Αυγούστου έως 3 Αυγούστου τα επίθετα που αρχίζουν από Κ έως Μ Από 4 Αυγούστου έως 5 Αυγούστου τα επίθετα που αρχίζουν από Ν έως Π Και τέλος από 6 Αυγούστου έως 7 Αυγούστου τα επίθετα που αρχίζουν από Ρ έως Ω.

Για την υποβολή των αιτήσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ώρα προσέλευσης των πληγέντων.
Οι αιτήσεις, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, θα υποβάλλονται σε τέσσερα γραφεία του υπουργείου που λειτουργούν για το σκοπό αυτό, καθημερινά από 08:00-20:00, ανεξάρτητα της περιοχής κατοικίας του πληγέντος

Τα γραφεία βρίσκονται:

- Στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας
- Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαραθώνα
- Στο ΚΑΠΗ Κινέτας
- Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Οι πληγέντες πολίτες συμπληρώνουν τυποποιημένο έντυπο αίτησης διπλής όψης, με ενσωματωμένη τυποποιημένη υπεύθυνη δήλωση και απαιτείται μόνο η συμπλήρωση των στοιχείων τους.

Σημειώνεται ότι οι πληγέντες, πέραν του έκτακτου επιδόματος των 5.000 ή 6.000 ευρώ για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους, για τις κατοικίες και των 8.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις, θα αποζημιωθούν πρόσθετα για τις ζημιές που υπέστησαν τα κτήρια, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, αμέσως μετά την έκδοση της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης.

Πηγή: Cnn.gr



paolo pomponi facebook

θρανια φροντιστηριων μεταχειρισμενα

εν λόγω εταιρείας

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Ρόμπιν Πουλ του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters και το BBC, αξιολόγησαν στοιχεία από 218 μελέτες (μετα-ανάλυση).

Η νέα μελέτη δείχνει ότι η κατανάλωση καφέ σχετίζεται επίσης με μειωμένο κίνδυνο διαβήτη τύπου 2, ηπατοπάθειας, άνοιας και ορισμένων μορφών καρκίνου (προστάτη, ενδομητρίου, δέρματος, ήπατος).

Το μεγαλύτερο όφελος φαίνεται να παρέχει η κατανάλωση τριών καφέδων ημερησίως. Η μεγαλύτερη κατανάλωση δεν σχετίζεται με βλάβη στην υγεία, αλλά τα οφέλη είναι μικρότερα.

Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι η μελέτη δείχνει μια συσχέτιση ανάμεσα στον καφέ και στην υγεία και δεν αποδεικνύει ότι αυτός είναι η αιτία, καθώς μπορεί να παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες (σωματική άσκηση, κάπνισμα, ηλικία κ. α.).

Οι ειδικοί τόνισαν ότι δεν υπάρχει λόγος κανείς να αρχίσει να πίνει καφέ για λόγους υγείας ή πρόληψης ασθενειών. Πάντως, όπως είπε ο καθηγητής Πολ Ρόντερικ του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον, «τα οφέλη της μέτριας κατανάλωσης καφέ φαίνεται να είναι μεγαλύτερα από τους κινδύνους».

Ως μέτρια κατανάλωση θεωρούνται τα 440 μιλιγκράμ καφεΐνης, που αντιστοιχούν σε τρεις έως τέσσερις καφέδες. Ένας στιγμιαίος καφές έχει περίπου 100 mg καφεΐνης, ένας καφές φίλτρου 140 mg, ενώ ένα τσάι 75 μιλιγκράμ.

Η νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι ο πολύς καφές (πάνω από δύο τη μέρα) μπορεί να κάνει κακό στην εγκυμοσύνη, αυξάνοντας τον κίνδυνο αποβολής. Ακόμη, οι γυναίκες που κινδυνεύουν με κατάγματα, πρέπει να περιορίσουν τον καφέ.

Οι ερευνητές τόνισαν ότι ο καφές είναι γενικά πιο υγιεινός, όταν καταναλώνεται χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, γάλα ή κρέμα ή κάποιο λιπαρό σνακ για συνοδευτικό.


θρανια φροντιστηριων μεταχειρισμενα

εκδόσεις λιβάνη θέσεις εργασίας

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

καλώδιο ethernet με το μετρο

το καστρο των ονειρων τρικαλα κορινθιας

Η ελληνική οικονομία, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, στερήθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ 4,888 δισ. ευρώ από τα κέρδη των ομολόγων αυτών, ενώ ο λογαριασμός για το 2017 παραμένει ανοιχτός.


καλώδιο ethernet με το μετρο

Τα λεφτά αυτά «κατακτήθηκαν» το 2012 στο πλαίσιο του PSI, απωλέσθησαν τρία χρόνια αργότερα στο πλαίσιο της «περήφανης διαπραγμάτευσης» του 2015 και κατέληξαν στους εθνικούς προϋπολογισμούς των κρατών-μελών της ευρωζώνης, αντί στον ελληνικό προϋπολογισμό.


Οι προβλέψεις και τα στοιχεία εκτέλεσης των κρατικών προϋπολογισμών της τελευταίας τριετίας δείχνουν ότι το υπουργείο Οικονομικών ενέγραφε προβλεπόμενες εισπράξεις από ANFA (όπως λέγονται τα κέρδη από ελληνικά ομόλογα τα οποία διακρατούν εθνικές τράπεζες της ευρωζώνης στο χαρτοφυλάκιό τους) και SMP (τα αντίστοιχα κέρδη από ομόλογα τα οποία κατέχει η ΕΚΤ) κάθε χρονιά και με την κατάθεση του προϋπολογισμού της επόμενης ερχόταν να διορθώσει τις λαθεμένες εκτιμήσεις.


Το 2015, όπως αναφέρεται στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2016 (τα κέρδη της προηγούμενης χρονιάς εγγράφονται στον προϋπολογισμό της επόμενης), προβλέπονταν «εισπράξεις 3,882 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 1,879 δισ. ευρώ αφορούν το 2014». Για το 2016, οι εισπράξεις από ANFA και SMP προβλέπονταν σε 1,672 δισ. ευρώ.


Τα απολογιστικά στοιχεία δείχνουν εισπράξεις 291 εκατ. ευρώ το 2015, ενώ το 2016 το ποσό αυξάνεται σε 375 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά προέρχονται αποκλειστικά από τα κέρδη της Τραπέζης της Ελλάδος, τα οποία αποδίδονται στο ελληνικό Δημόσιο μέσω της κατάθεσης σε ειδικό λογαριασμό και από εκεί τροφοδοτούν τη μείωση του δημόσιου χρέους, χωρίς να υπολογίζονται στο ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος.



δεσ που ψηφιζεισ

σεμιναριο πρωτων βοηθειων σωτηρια

εκκλησιες ρωμης
φαλαφελ βορεια προαστια

Ο μαθητής, αμήχανος, φαίνεται ανήμπορος να αντιδράσει ενώ με την πρώτη ευκαιρία σηκώνεται και απομακρύνεται τρέχοντας από την καθηγήτρια. Στη συνέχεια, η 52χρονη καθηγήτρια περιφέρεται με το ψαλίδι στο χέρι μεταξύ των θρανίων, αναζητώντας τον επόμενο «εθελοντή». Αρπάζει τα μαλλιά μίας μαθήτριας, επιχειρώντας να τα κόψει ενώ εκείνη της φωνάζει να σταματήσει. Κάποια στιγμή, ένας μαθητής τρέχει στο γραφείο των καθηγητών, ζητώντας βοήθεια.


σεμιναριο πρωτων βοηθειων σωτηρια

Σύμφωνα με τους μαθητές, δεν ήταν το πρώτο αλλόκοτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη συγκεκριμένη καθηγήτρια.




χολαργος burgers

ανοιξαν τα σχολεια
Πάσχα 2018 - Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Πότε ξεκινά - Ποια Κυριακή τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά

Πάσχα 2018 - Εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα - Ποια Κυριακή θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά.


χολαργος burgers

χιλιες και μια νυχτες λεμεσος

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου ξεκινά το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων για την πασχαλινή περίοδο, ενώ την Κυριακή των Βαΐων, μπορούν να λειτουργήσουν όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν, με προτεινόμενο ωράριο από 11.00-18.00.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα 2018, το κάτωθι ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων:

  • Πέμπτη: 29.03.2018 09:00–21:00
  • Παρασκευή: 30.03.2018 09:00–21:00
  • Σάββατο: 31.03.2018 09:00–18:00
  • Κυριακή: 01.04.2018 11:00–18:00
  • Μ. Δευτέρα: 02.04.2018 09:00–21:00
  • Μ. Τρίτη: 03.04.2018 09:00–21:00
  • Μ. Τετάρτη: 04.04.2018 09:00–21:00
  • Μ. Πέμπτη: 05.04.2018 09:00–21:00
  • Μ. Παρασκευή: 06.04.2018 13:00–19:00
  • Μ. Σάββατο: 07.04.2018 09:00–15:00

ξύλινες μπομπονιέρες βάπτισης

Περίπου 700 – 1000 άτομα βρίσκονταν μέσα σε σκηνή που είχε στηθεί στο πλαίσιο ενός τοπικού φεστιβάλ όταν ξέσπασε η καταιγίδα, όπως μετέδωσε η εφημερίδα Kronen, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας 28χρονος από την Αυστρία και ένας 19χρονος φοιτητής από τη Ρουμανία.


ξύλινες μπομπονιέρες βάπτισης

Την ίδια ώρα αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο τόνισε ότι ο αριθμός των τραυματιών ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ορισμένοι πήγαν μόνοι τους σε νοσοκομεία και δεν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα.







cinema movies october 2014 uk
γεωμετρικες ασκησεις

εκτυπωση λαρισα

ντενβερ μπρονκος
ισχύων δήμος

Ο Στρατός Ξηράς διέθεσε στην επιχείρηση ένα ελικόπτερο CH-47D CHINOOK, το οποίο πραγματοποίησε 2,5 ώρες πτήσης αεροπυρόσβεσης και εκτέλεσε 6 ρίψεις νερού.


εκτυπωση λαρισα

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την επιχείρηση της κατάσβεσης, που τραβήχτηκαν μέσα από το ελικόπτερο είναι εντυπωσιακές.



1



2



3



4





άργος αθήνα

Η ανάλυση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ΔΝΤ εμφανίζει την Αθήνα να φιγουράρει στη 13η θέση μεταξύ 44 πρωτευουσών παγκοσμίως ως προς την άνοδο των πραγματικών τιμών των ακινήτων, με τη μέση αύξηση των τιμών να ξεπερνά το 5%.


άργος αθήνα

Αν και με μια πρώτη ματιά το στοιχείο αυτό προκαλεί εντύπωση, δεδομένης της γνωστής και επίσημα καταγεγραμμένης υποχώρησης των τιμών των ακινήτων στην πρωτεύουσα την προαναφερόμενη περίοδο, ωστόσο είναι εξηγήσιμο.


Ο λόγος που οι τιμές εμφανίζονται αυξημένες δεν έχει να κάνει με τη ζήτηση και τις αυξημένες συναλλαγές, αλλά αντιθέτως με την ίδια την κρίση και συγκεκριμένα με τον αρνητικό πληθωρισμό.


Ο αποπληθωρισμός των τελευταίων ετών στην Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα οι πραγματικές τιμές των ακινήτων να εμφανίζονται πιο υψηλές από τις ονομαστικές τιμές. Αυτό συνέβη διότι η χώρα μας είχε αρνητικό πληθωρισμό έως το τέλος του 2016 και έτσι ο τιμάριθμος δεν επιδρούσε στις αξίες των ακινήτων.


Έτσι, λόγω του ότι δεν υπήρχε πληθωρισμός μεταξύ 2013-2017 ώστε να «ροκανίζει» τις αξίες η ετήσια πραγματική άνοδος στις τιμές ακινήτων στην Αθήνα ξεπέρασε το 5%. Ωστόσο, στο σύνολο της επικρατείας η μέση μείωση της πραγματικής αξίας των ακινήτων ξεπέρασε το 5%, γεγονός που δείχνει πως ακόμη και υπό αποπληθωριστικές συνθήκες οι πραγματικές τιμές κατέρρευσαν στην Περιφέρεια.


Εάν δεν ληφθεί υπόψη ο πληθωρισμός (αποπληθωρισμός) τότε με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος οι τιμές των διαμερισμάτων πανελλαδικά για το σύνολο του 2017 υποχώρησαν σε ονομαστικούς όρους κατά 1%, έναντι ετήσιας μείωσης 2,4% το 2016, μείωσης 5,1% το 2015, μείωσης 7,5% το 2014 και ετήσιας πτώσης 10,9% το 2013.


Για το σύνολο του 2017, η ετήσια μείωση των τιμών των διαμερισμάτων στην Αθήνα σε σχέση με το 2016 ήταν 0,9%, σε σχέση με το 2015 ήταν 1,7%, σε σχέση με το 2014 ήταν 5,3% και σε σχέση με το 2013 ήταν 9,1%!



το καλυτερο ελληνικο βιβλιο 2015
καρχαριας αγγλικα

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

σαν θα με καλεσει η πατριδα στιχοι

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4 το απόγευμα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο εσωτερικό του εργοστασίου.


σαν θα με καλεσει η πατριδα στιχοι

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά αλλά και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επέκτασης της και σε διπλανές επιχειρήσεις.


Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η μονάδα παραγωγής καθώς και ο διπλανός χώρος, όπου και θα επεκτεινόταν η μονάδα.



Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Βιομηχανική Περιοχή Τυλίσου στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 9, 2017


μετατροπες κλασματων σε δεκαδικους
προεδροι εθνικου θεατρου

οι ξηροι καρποι ανεβαζουν την χοληστερινη

«Αποδείχτηκε ότι ούτε και εδώ υπάρχουν δράκοι. Τα στοιχεία για τις επιβαρύνσεις στον ΕΝΦΙΑ διαψεύδουν όσους μιλούσαν για υπέρμετρες αυξήσεις σε βάρος κοινωνικών ομάδων και λαϊκών περιοχών. Για το 97% των φυσικών προσώπων το ποσό είναι μειωμένο, αμετάβλητο ή ελάχιστο και το ίδιο συμβαίνει για το 91% των νομικών προσώπων» υποστήριξε η Παπανάτσιου.


οι ξηροι καρποι ανεβαζουν την χοληστερινη

days of our lives opening line

Πρόσθεσε δε, ότι η χώρα είχε ήδη δεσμευτεί από το 2012 για τον ΕΝΦΙΑ και είχε ενσωματωθεί στη συμφωνία με τους δανειστές, ενώ υπογράμμισε ότι η υπουργική απόφαση, αναφέρει ρητά ότι οι νέες αντικειμενικές αξίες θα ληφθούν υπόψη μόνο για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ το 2018.


Μίλησε ακόμα για θετικές φορολογικές διατάξεις που δίνουν κίνητρα για αύξηση της απασχόλησης και συνεισφέρουν στην επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας, με στόχο, όπως είπε, να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα.


«Ποτέ δεν μας άρεσαν τα μεγάλα λόγια. Ποτέ δεν είπαμε ότι ο δρόμος είναι εύκολος. Είχαμε όμως την ευθύνη να συνεχίσουμε στα δύσκολα και να το πάμε μέχρι τέλους. Τα μέτωπα ήταν πολλά αλλά όπως φαίνεται το τοπίο ξεκαθαρίζει. Και το στοίχημα για εμάς είναι αν θα είναι μια δίκαιη ανάπτυξη ή αν θα είναι ένα ακόμα "success story" χωρίς μέλλον» κατέληξε η κ. Παπανάτσιου.



γαλλικη επανα

ποδια τραπεζιου αθηνα

lobosjr steam
ενιαία ενίσχυση ελαιολάδου 2014

Άγνωστος τον πλησίασε, τον μαχαίρωσε την ώρα που βρισκόταν έξω από το ταξί και στη συνέχεια διέφυγε με το όχημα του, εξού και τα αίματα με αποτύπωμα ρόδας που έχουν μείνει, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.


ποδια τραπεζιου αθηνα

FullSizeRender 3


Ανάμεσα στους δύο άνδρες υπήρξε έντονος διαπληκτισμός. Αφού ο άγνωστος επιτέθηκε με το στιλέτο, αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.


FullSizeRender