Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

κορινα τσοπεη πρεκας

γυαλι προστασιας οθονης samsung a5 2017
κροκετες κοτοπουλου γεμιστες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, από την αρχή της χρονιάς το Τζόκερ έχει μοιράσει συνολικά 59 εκατομμύρια ευρώ.


κορινα τσοπεη πρεκας

Οκτώ υπερτυχεροί στην πρώτη κατηγορία έχουν κερδίσει περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ.


Στη δεύτερη κατηγορία, 140 τυχεροί κατάφεραν να μαντέψουν σωστά τους πέντε από τους έξι αριθμούς και έχουν μοιραστεί σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ, το 2017.


Η γεωγραφική κατανομή των νικητών της δεύτερης κατηγορίας


Οι 140 νικητές που έχουν πιάσει πεντάρια στο Τζόκερ έχουν βρεθεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.


Η Αττική έχει «απορροφήσει» το μεγαλύτερο μέρος των κερδών, όπως είναι αναμενόμενο, καθώς είναι η πολυπληθέστερη περιφέρεια της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ανέδειξε 58 τυχερούς και πήρε το 37% των συνολικών κερδών της δεύτερης κατηγορίας.


Ακολουθεί η Μακεδονία, που συγκέντρωσε το 21% των κερδών στα πεντάρια, αναδεικνύοντας 25 νικητές. Στη συνέχεια έρχονται η Κύπρος, η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες και η Στερεά Ελλάδα, με ποσοστά κοντά στο 6-7%.


Στα πεντάρια του Τζόκερ φαίνεται ότι έχει μείνει πίσω η Ήπειρος, που έχει βγάλει μόνο έναν τυχερό στη δεύτερη κατηγορία από την αρχή της χρονιάς.


βοτανα και μαγειρικη

Ο γαλλικός όμιλος Arkema προειδοποίησε την κομητεία για «την πιθανή αντίδραση ορισμένων από τα χημικά προϊόντα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Ενδεχομένως η χημική αντίδραση μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά στο εργοστάσιο, κάτι που θα οδηγούσε στην παραγωγή μεγάλης ποσότητας μαύρου καπνού», αναφέρει η ανακοίνωση των τοπικών αρχών.


βοτανα και μαγειρικη

εγκυμοσυνη στους σκυλους

«Πρόκειται μόνο για ένα προληπτικό μέτρο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των πυροσβεστών της κομητείας, η οποία περιλαμβάνει επίσης την πόλη του Χιούστον, μεγάλο μέρος της οποίας έχει πλημμυρίσει από τις κατακλυσμιαίες βροχές της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ.


Το εργοστάσιο του Κρόσμπι κατασκευάζει οργανικά υπεροξείδια, μια ένωση που χρησιμοποιείται στην κατασκευή πλαστικών.


Σε ανακοίνωση, ο όμιλος Arkema αναφέρει ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από το εργοστάσιο του Κρόσμπι η μικρή ομάδα που παρέμεινε εκεί αργά χθες το απόγευμα, καθώς η κατάσταση γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη.



"Αυτή την ώρα, αν και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος, το ενδεχόμενο μια χημική αντίδραση να προκαλέσει πυρκαγιά ή/και έκρηξη είναι πραγματικό", τονίζει η εταιρία.



Τα χημικά προϊόντα που είναι αποθηκευμένα στο εργοστάσιο πρέπει να ψύχονται, αλλά η ηλεκτροδότηση διακόπηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές και οι γεννήτριες έκτακτης ανάγκης επλήγησαν από τις πλημμύρες. Τα επικίνδυνα προϊόντα μεταφέρθηκαν στη συνέχεια από τις ψυχόμενες αποθήκες τους σε κοντέινερ που ψύχονται από κινητήρες ντίζελ, αλλά και εκεί ακόμη η άνοδος του νερού διέκοψε τη λειτουργία των κινητήρων, εξηγεί η Arkema.


"Η Arkema δεν μπορεί να κάνει πολλά εν αναμονή της ύφεσης της καταιγίδας", υπογραμμίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η θερμοκρασία των ψυχόμενων κοντέινερ παρακολουθείται από απόσταση.


Η Arkema, εισηγμένη στο χρηματιστήριο, είναι μια πολυεθνική με έδρα κοντά στο Παρίσι, που δημιουργήθηκε από την αναδιάρθρωση του χημικού κλάδου του πετρελαϊκού κολοσσού Total.



ποδηλασια ελλαδα

αγωνες τρεξιματος παιχνιδια

ταραμας απο που προερχεται
κιστος

Ο Τσιτσιπάς μπήκε μάλλον αγχωμένος στο ματς με τον Κινέζο Γου, που είναι 60 θέσεις πιο χαμηλά από τον ίδιο και βρέθηκε να χάνει με 6-4 το πρώτο σετ σε 36 λεπτά. Όμως από εκεί και πέρα ο Έλληνας πρωταθλητής απέβαλε το άγχος του και καθάρισε την πρόκριση κερδίζοντας και τα δύο επόμενα σετ με 6-1 (σε 29 και 21 λεπτά) και άψογα στατιστικά: 11 άσσους, μόλις ένα (!) double fault και 7/11 κερδισμένους break points.


αγωνες τρεξιματος παιχνιδια

Στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέλ Μπερετίνι (ν.140), που επιβλήθηκε εύκολα 2-0 σετ του Αρεβάλο από το Ελ Σαλβαδόρ και έπαθλο τον "τελικό" για την είσοδο στο κεντρικό ταμπλό.




suzuki эндуро

περι ηρωδου φονου

Ο κ. Τζανακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στη Βάρνα και τόνισε πως «είναι σαφής η ομόθυμη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ και είναι επίσης αποφασιστικό το μήνυμα ότι αυτές οι προκλήσεις οφείλουν άμεσα να τερματιστούν».


suzuki эндуро

αδριανουπολη βιντεο

Επίθεση στον Μητσοτάκη


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας «μνημείο ανευθυνότητας» τη στάση του στο ονοματολογικό της πΓΔΜ, με αφορμή και την άρνησή του να ενημερωθεί από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.


«Η κυβέρνηση υπερασπίζεται με αίσθημα ευθύνης την εθνική γραμμή, η οποία αποτελεί την κοινή βάση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων την τελευταία δεκαετία. Και σε αυτό το πλαίσιο αναζητά την επίλυση του ζητήματος με τη γείτονα», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη, επισημαίνοντας: «Αποτελεί όμως, μνημείο ανευθυνότητας η διαρκής προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να υπεκφύγει - δηλώνοντας ότι δεν θα ψηφίσει μια λύση σε αυτά τα πλαίσια της εθνικής γραμμής. Και είναι για αυτό το λόγο που πρέπει να ξεκαθαρίσει αν αυτή του η στάση καθορίζεται από μια θέση αρχής ή αν αξιοποιεί ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής για λόγους εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και εντυπώσεων. Η απάντηση είναι μάλλον προφανής καθώς ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θέλει να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος αλλά με αυτοκρατορικό και ιταμό ύφος αρνείται ακόμη και να δεχθεί αυτοπροσώπως την ενημέρωση από τον υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην πόλη των Σκοπίων. Για άλλη μια φορά λοιπόν δείχνει την πολιτική του μικρότητα και την αδυναμία του να λειτουργήσει ως σοβαρός και αξιόπιστος θεσμικός παράγοντας. Τον έχουμε όμως συνηθίσει και καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί πλέον».


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε να στρέφει τα πυρά του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτή τη φορά με αφορμή την άρνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συναινέσει στην έναρξη της διαδικασίας Αναθεώρησης του Συντάγματος και απηύθυνε στον κ. Μητσοτάκη το ερώτημα αν θα δώσει με τη στάση του παράταση ζωής στην προστασία των υπουργών από τον δικαστικό έλεγχο.


«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, έχουν επανειλημμένα αναφερθεί στις αναγκαίες θεσμικές τομές που έχει ανάγκη ο τόπος. Όμως φυσικά, η Συνταγματική Αναθεώρηση, αποτελεί μια πολιτική, κοινωνική και θεσμική διαδικασία η οποία απαιτεί από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, μία έστω ελάχιστη, στάση πολιτικής και θεσμικής υπευθυνότητας. Είναι προφανές ότι σε αντίθεση με την πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, η ΝΔ δεν δείχνει καμία πρόθεση να συμπεριφερθεί αναλόγως», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.



μεταλλικα εξαρτηματα θερμοκηπιου

Δεκατρείς συλλήψεις στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων

Ελέγχους πραγματοποίησαν αστυνομικοί την Τρίτη (20/2) σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων


μεταλλικα εξαρτηματα θερμοκηπιου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε έξι οίκους ανοχής σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συνελήφθησαν συνολικά δεκατρία άτομα εκ των οποίων ένας Έλληνας και δώδεκα γυναίκες διαφόρων υπηκοοτήτων (Αλβανία, Χιλή, Νιγηρία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ρωσία), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων και της διευκόλυνσης ακολασίας καθώς και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων πρόσωπων. Επιπλέον, σε βάρος μίας υπηκόου Αλβανίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 30 μηνών για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Παράλληλα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, μέσω της οποίας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας κανόνισαν ραντεβού με δύο γυναίκες, σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Όταν οι γυναίκες (υπήκοοι Ρωσίας και Ουκρανίας) παρέλαβαν το χρηματικό αντίτιμο που αντιστοιχούσε στο ερωτικό ραντεβού, προσήχθησαν και σε βάρος τους συντάχθηκαν Εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων πρόσωπων.

Από την έρευνα στους οίκους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -435- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες Δημοτικές Αρχές για την επανασφράγιση των οίκων.



leroy merlin μπανιο τιμες
punk pop online radio

ο χαρτης της γαλλιας στα ελληνικα

δρομολογια θασος καβαλα

Η συμφωνία αυτή αποτελεί «το μοναδικό διεθνές νομικό κείμενο που επιτρέπει σήμερα» να συνενωθούν οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη, τόνισε η αντιπρόεδρος της Νικαράγουας Ροσάριο Μουρίγιο.


ο χαρτης της γαλλιας στα ελληνικα

μποφιλιου στιχοι κοιτα εγω

«Ανακηρύσσουμε ότι η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Νικαράγουας προσχωρεί» στη συμφωνία του Παρισιού και «δεσμεύεται να τηρήσει πιστά» τους όρους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης την οποία ανέγνωσε η Μουρίγιο.


Η Μανάγκουα επέδωσε ήδη όλα τα σχετικά έγγραφα στα Ηνωμένα Έθνη, διευκρίνισε η Μουρίγιο, αντιπρόεδρος και πρώτη κυρία της Νικαράγουας.


Η μικρή χώρα της κεντρικής Αμερικής, η οποία πλήττεται συχνά από κυκλώνες, είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εντασσόταν στη διεθνή συμφωνία, μολονότι ο πρόεδρος της Νικαράγουας Ντανιέλ Ορτέγα είχε επισημάνει πως έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα, ότι δεν περιλαμβάνει «νομικά δεσμευτικά» και «δραστικά» μέτρα.


Μετά την ανακοίνωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούνιο ότι αποφάσισε να αρχίσει την τριετή διαδικασία για την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία, η Ουάσινγκτον, η οποία κατατάσσεται δεύτερη παγκοσμίως ως προς τις εκπομπές αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μετά την Κίνα, είναι πλέον εξαιρετικά απομονωμένη στο ζήτημα του κλίματος σε διεθνές επίπεδο. Η μοναδική άλλη χώρα που παραμένει εκτός της διεθνούς συμφωνίας, η οποία υπογράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2015, είναι η Συρία.


Η Νικαράγουα, η οποία είχε αρνηθεί το 2015 να υπογράψει τη συνθήκη διότι δεν τη θεωρούσε αρκετά τολμηρή, μολαταύτα «συμμετείχε σε όλες τις συναντήσεις που συνδέονταν με τη συμφωνία του Παρισιού» στο πλαίσιο των προσπαθειών για την εξεύρεση λύσεων στο πρόβλημα του κλίματος, είχε σημειώσει ο Ορτέγα την περασμένη εβδομάδα.


πιρανχας βραζιλια

sim online wow
Σκοπιανό: Δημοψήφισμα για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων θέλουν οι Έλληνες

Τι καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».


πιρανχας βραζιλια

ελαφρια ζαλαδα

Υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος για την ονομασία των Σκοπίων τάσσεται το 61% των Ελλήνων πολιτών, αν βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στις διαπραγματεύσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να απορρίπτει σε συντριπτικά ποσοστά έναν συμβιβασμό για την ονομασία της γειτονικής χώρας που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.

Το 78% απορρίπτει το "Άνω Μακεδονία", το 77% το "Νόβα Ματσεντόνιγια" και το 82% το "Νέα Μακεδονία".

Στο ερώτημα για το εάν υπάρχουν περιθώρια για μία συμβιβαστική λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές, το 50% εκτιμά ότι υπάρχουν περιθώρια, ενώ το 44% των ερωτηθέντων εξέφρασε αντίθετη άποψη.


νουμερα αριθμοι

χριστος γενναται στιχοι

Ο υπουργός, αφού τόνισε «δώσαμε μεγάλη μάχη για να διασφαλιστεί η συμφωνία που έχουμε μπροστά μας (σσ: με την Ιαπωνία), υπενθύμισε και την κατάχρηση του όρου φέτα – όπως προέκυπτε από τις συμφωνίες με τη Νότια Αφρική και τον Καναδά, καθώς η ονομασία «φέτα» μεταφερόταν σε λευκά τυριά ή τυριά τύπου φέτας.


νουμερα αριθμοι

Σύμφωνα με τον κ. Αποστόλου, το β’ εξάμηνο του 2014:



Βρεθήκαμε σε μια κατάσταση που δινόταν η δυνατότητα της κατάχρησης του όρου φέτα σε όλες τις επιχειρήσεις των συγκεκριμένων χωρών (Ν. Αφρική και Καναδά) και μετά τη μεταβατική περίοδο των πέντε χρόνων [...] Αυτό που καταφέραμε, ήταν από τις αρχές του 2015 που πήγαμε ως κυβέρνηση στα διάφορα fora, η επιμονή μας έφερε το αποτέλεσμα της ρητής δέσμευσης που αναφέρεται σε συμφωνία με Νότια Αφρική και Καναδά ότι στα πέντε χρόνια, που είναι η μεταβατική περίοδος, θα αναθεωρηθεί η συμφωνία προς την κατεύθυνση της πλήρους προστασίας των γεωγραφικών ενδείξεων ΠΟΠ των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης και της φέτας.



Όπως λέει ο υπουργός, με την υπογραφή της συμφωνίας με την Ιαπωνία υπάρχει «πλήρης προστασία της φέτας στην αγορά της Ιαπωνίας» και σημειώνει:



Η ιδιαιτερότητα είναι ότι, έχοντας αυτό ως δεδομένο - μπορεί βεβαίως να μην υπάρχει δέσμευση ότι αυτό θα εφαρμοστεί και στις επόμενες συμφωνίες με άλλες τρίτες χώρες - όμως όταν η επόμενη χώρα η οποία από ό, τι φαίνεται θα μπει στη διαδικασία των συζητήσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι οι ΗΠΑ, εκεί μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να στηρίξουμε τα προϊόντα μας και ιδιαίτερα τη φέτα.




δραματικη σχολη γιωργου θεοδοσιαδη

πολυτελεις μεζονετες

Οι πρώτες κρίσεις Γενικών Διευθυντών στο Δημόσιο κατέδειξαν πως ο νόμος μοριοδοτεί δυσανάλογα τους απόφοιτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔΑ) έναντι στελεχών που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις, μεταπτυχιακό ή ακόμη και διδακτορικό.


πολυτελεις μεζονετες

Είναι χαρακτηριστικό πως από τους 12 Γενικούς Διευθυντές Οικονομικών Υπηρεσιών που επελέγησαν προσφάτως οι 11 ήταν απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και ένας μόνο δεν είχε αποφοιτήσει από αυτή, αλλά διέθετε διδακτορικό. Να σημειωθεί πως το μονοετές μεταπτυχιακό δίνει 150 μόρια, το διετές μεταπτυχιακό ή το πτυχίο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης 250 μόρια και το διδακτορικό 300 μόρια.


Για να καταδειχθεί η πριμοδότηση που δίνεται στους αποφοίτους της ΕΣΔΑΑ ο νόμος Βερναρδάκη, αρκεί να αναφερθεί πως στους ανωτέρω Γενικούς Διευθυντές Οικονομικών Υπηρεσιών συγκαταλέγεται φιλόλογος απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης που επικράτησε έναντι άλλων συνυποψήφιων με οικονομικό πτυχίο και μεταπτυχιακά στο ίδιο αντικείμενο.


Οι διοικητικές ηγεσίες των υπουργείων έχουν διαπιστώσει πως λόγω του νόμου Βερναρδάκη, ο οποίος υποεκτιμά τα μεταπτυχιακά έναντι του πτυχίου της ΕΣΔΔΑ (σ. σ. το οποίο δεν χαρακτηρίζεται μεταπτυχιακό και δεν εντάσσεται σε κανένα πρόγραμμα σπουδών ΑΕΙ) σύντομα θα χάσουν πολύτιμους συνεργάτες τους πολύπειρους Γενικούς Διευθυντές ή Διευθυντές και θα αναγκαστούν να συνεργαστούν με στελέχη μικρής εμπειρίας που "ευνοήθηκαν" από τις διατάξεις του νόμου.


Είναι χαρακτηριστικό πως ένας απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης με μεταπτυχιακό με τα 400 μόρια που συγκεντρώνει υπερισχύει ακόμη και κατόχων διδακτορικού, καθώς αυτοί λαμβάνουν μόλις 300 μόρια!



προγραμματα ανοικτου λογισμικου
μπρουτζινοι σωληνες

βεργαδου φαρμακειο

μισθοι υπαλληλων οτε 2013

Όπως ενημερώνει η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ), οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι, μεταξύ άλλων, οι εξής:


βεργαδου φαρμακειο

Οι αρχαιοφύλακες θεωρούν «αδιανόητο να μην υπάρχει διαβούλευση για τον Οργανισμό του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) σε μείζοντα θέματα που αφορούν:


1) την καλύτερη λειτουργία και αποδοτικότητα του συγκεκριμένου φορέα


2) τη συνέχιση καταβολής των αμοιβών μας (εξαιρέσιμα - πέραν πενθημέρου)».


Επίσης αναφέρουν, ότι «οι τραγικές ελλείψεις φυλακτικού προσωπικού (ημερήσιοι και νυχτοφύλακες) στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, που έχουν αντίκτυπο στη διαδικασία της ομαλής λειτουργίας, κάνουν επιτακτική ανάγκη άμεσων μονίμων προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ», ενώ απαιτούν «την απρόσκοπτη λειτουργία του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να συνεχιστούν οι κοινωνικές δράσεις του υπέρ των εργαζομένων, όπως πχ ο βρεφονηπιακός σταθμός των υπαλλήλων, οι κατασκηνώσεις, εκδηλώσεις κ. α. και τη διατήρηση του υφιστάμενου προσωπικού».



μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη 2016

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

αστον τιτλον

ζολωτας γουρι 2016 τιμες

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας αναφέρθηκε στις διεθνείς συνθήκες που αφορούν στην κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου, τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 και τη Συνθήκη των Παρισίων του 1947, ενώ υπογράμμισε πως οι συνθήκες αυτές περιέχουν αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τη κυριαρχία και τον αφοπλισμό των νησιών.


αστον τιτλον

πως μπορω να φορεσω ενα φουλαρι

«Υπό την έννοια αυτή, το πρόβλημα αφορά στην ερμηνεία των άρθρων που αναφέρονται στις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων», είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων του, την Τρίτη και συνέχισε:



Όπως είναι γνωστό, τα ζητήματα στο Αιγαίο συζητούνται στο πλαίσιο των υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Η χώρα μας επιθυμεί να βρεθεί δίκαιη λύση σε όλα τα προβλήματα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και λαμβάνοντας υπόψη τα βασικά δικαιώματα και συμφέροντά της.



Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου υπογράμμισε πως από το 1996 το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών φέρνει στην επικαιρότητα τα ζητήματα αναφορικά με το Αιγαίο και τις θέσεις του για λύση με διάφορες ανακοινώσεις και σημείωσε.


ηκγ σε περικαρδιτιδα

ουαν ναιτ σταντ

Για τον Βρεττανό πρωταθλητή η πίστα στο Οντάριο είναι η αγαπημένη του: εκεί πήρε την πρώτη του νίκη το 2007, έχει 5 νίκες συνολικά και ισάριθμες pole position. Με τον πρώτο του μόλις γύρο στις κατατακτήριες κατέβηκε πρώτος από το 1.12 (1.11.791).


ηκγ σε περικαρδιτιδα

αντλια αφαλατωσης

2017 06 09T163156Z 560166891 RC148C575800 RTRMADP 3 MOTOR F1 CANADA
(Πέταγε στον Καναδά ο Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes - Πηγή: Reuters / Chris Wattie)


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πίεσε στο δικό του 2ο γύρο και βρέθηκε μόλις 4 χιλιοστά του δευτερολέπτου (1.11.795) πίσω από τον Χάμιλτον, που όμως είχε απάντηση με έναν ακόμη γύρο στο 1.11.459, χρόνο ρεκόρ για την πίστα. Ο Φέτελ βελτιώθηκε και πάλι αλλά ήταν πίσω από τον αντίπαλο του 0.330 σε μια μάχη που αφήνει υποσχέσεις για καταπληκτικό αγώνα αύριο.


2017 06 10T174014Z 212803809 RC1AF7074A00 RTRMADP 3 MOTOR F1 CANADA
(Στη 2η θέση η Ferrari του Σεμπάστιαν Φέτελ - Πηγή: Reuters / Chris Wattie)


Μπότας και Ράικονεν θα είναι στο 3-4 αντίστοιχα με τις δύο Red Bull (Φερστάπεν και Ρικιάρντο) στο 5-6.


Με την πρωτιά στην εκκίνηση για 6η φορά, ο Χάμιλτον έπιασε τον Άιρτον Σένα στις 65 και πλέον είναι 3 μακριά από τον Μίκαελ Σουμάχερ, που βρισκεται στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα η οικογένεια του αδικοχαμένου Βραζιλιάνου οδηγού, έκανε δώρο στον Χάμιλτον ένα κράνος του Σένα, το οποίο παρέλαβε συγκινημένος.



HAM: "I'm shaking. For many of you, Ayrton was your favourite driver. He was mine too. To receive this and match him is a great honour" #F1 pic.twitter.com/OybcWrefmr

— Formula 1 (@F1) June 10, 2017

φωτογραφιες διασημων για το aids

τακτικες φλερτ
δημοσια κεντρικη βιβλιοθηκη σερρων

Εκ μέρους της ΝΔ τόσο ο Μάκης Βορίδης όσο και ο εισηγητής του κόμματος στη συνταγματική αναθεώρηση Κώστας Τασούλας μίλησαν για κυβερνητικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης. Ο κ. Τασούλας έκανε λόγο για περιφρόνηση υπουργών απέναντι στη Δικαιοσύνη, ενώ ο κ. Βορίδης στράφηκε κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και διερωτήθηκε εάν οι χειρισμοί στην υπόθεση συνιστούν νομικό σφάλμα ή πολιτική καθοδήγηση.


φωτογραφιες διασημων για το aids

Για επιθέσεις κατά απόντων υπουργών κατηγόρησε τη ΝΔ ο πρόεδρος της επιτροπής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος με τον Μάκη Βορίδη να επιμένει, υποστηρίζοντας ότι σε πολιτικά φορτισμένες υποθέσεις δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια απροκάλυπτη παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.


«Και τώρα μου ζητάτε να μην σχολιάσω ότι ο προστατευμένος μάρτυρας, την κατάθεση του οποίου η ΝΔ έχει προσβάλει ως χαλκευμένη και ψευδή έρχεται και λέει ότι την έκανε μετά από εκβιασμό;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε ότι «ήταν κατηγορούμενος, προτού καταστεί προστατευόμενος μάρτυρας».


Απαντώντας ο Νίκος Παρασκευόπουλος ανέφερε πως είναι βαρύ ατόπημα να αναφέρεται βουλευτής σε δικογραφία που βλέπει υπό όρους εχεμύθειας και να προβαίνει σε σοβαρή κριτική κατά δικαστών που χειρίζονται σοβαρές υποθέσεις.


επαναληπτικες ερωτησεις λογοτεχνιας γ λυκειου

ταισμα μωρου ξαπλωμενο
κατερρευσε γεφυρι της αρτας
Φωτιά Αττική: Δώδεκα παιδιά πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο – Πόσα συνεχίζουν να νοσηλεύονται

Φωτιά τώρα: Δώδεκα παιδιά πήραν εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν με προβλήματα λόγω των πυρκαγιών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.


επαναληπτικες ερωτησεις λογοτεχνιας γ λυκειου

Στo Νοσοκομείο Παίδων παραμένουν ακόμη ένδεκα παιδιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ενημερωθείτε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη και δείτε πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στα διάφορα μέτωπα ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ


Φωτιά Αττική: Δώδεκα παιδιά πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο – Πόσα συνεχίζουν να νοσηλεύονται
01
Φωτιά Αττική: Δώδεκα παιδιά πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο – Πόσα συνεχίζουν να νοσηλεύονται




































































εργαζομενοι ατλαντικ

μαθηματα μαθηματικο πατρας

Το λεωφορείο συγκρούστηκε με ένα όχημα σε δρόμο ανάμεσα στις κοινότητες Πίφο και Παπαγιάκτα, περίπου 30 χλμ. ανατολικά της πρωτεύουσας του Ισημερινού, σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης του Ισημερινού, ECU911.


εργαζομενοι ατλαντικ

μαγεια στο μεσαιωνα

Κολομβιανοί και Βενεζουελάνοι βρίσκονται μεταξύ των νεκρών, δήλωσε διασώστης της υπηρεσίας ασφάλειας της δημαρχίας του Κίτο.


«Έχουμε εστιάσει την εργασία μας στην ταυτοποίηση των Κολομβιανών και Βενεζουελάνων πολιτών που, στην πλειονότητά τους, είναι νεκροί», είπε ο ίδιος στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο Gama.


Πριν από δύο ημέρες λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της Μπαρσελόνα Σπόρτινγκ Κλουμπ (Barcelona Sporting Club), της πιο δημοφιλούς ομάδας του Ισημερινού, ενεπλάκη σε δυστύχημα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν 30.


Οι οπαδοί ταξίδευαν από την πόλη των Άνδεων Κουένκα (νότια) στη Γουαγιακίλ (νοτιοδυτικά), την παραλιακή πόλη που είναι η έδρα της ομάδας, αφού είχαν παρακολουθήσει έναν αγώνα του πρωταθλήματος.


Τα τροχαία είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου στον Ισημερινό.


Επτά άνθρωποι πεθαίνουν και περίπου 80 τραυματίζονται κατά μέσον όρο κάθε μέρα στη χώρα, σύμφωνα με το παρατηρητήριο πολιτών Justicia Vial.


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ονειροκριτης δασος νυχτα

ψυχωση παραμυθιας
Λάρισα: 14χρονος χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα της προπόνησης

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με ένα 14χρονο παιδί σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/6) σε Ακαδημία ποδοσφαίρου της Λάρισας, στην Παλαιά Εθνική οδό Λάρισας – Αθήνας.


ονειροκριτης δασος νυχτα

Ο 14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς τον χτύπησε κεραυνός την ώρα που έκανε προπόνηση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο ατυχος 14χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πολύ σοβαρή κατάσταση με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο νεαρός από το χτύπημα του κεραυνού υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου έγινε και η ανάνηψη.

To περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια καταιγίδας που ξέσπασε στην πόλη.

Πηγή:onlarissa.gr/ ΑΠΕ ΜΠΕ



φτιαχνω το δικο μου ρομποτ

γαλλοελληνικο λεξικο μεταφραση online

περιληψη η ευρωπη της γενιας erasmus

Η μελέτη υπογραμμίζει πως η χρήση πλαστικού χρήματος ανήλθε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 στο 11,1% της ιδιωτικής κατανάλωσης, όταν στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 το μερίδιο της ιδιωτικής καταναλωτικής δαπάνης που πραγματοποιήθηκε μέσω πλαστικού χρήματος ήταν 9,4%.


γαλλοελληνικο λεξικο μεταφραση online

καβουρας ρεμπέτικα - λαϊκά αθήνα

Παράλληλα, σημειώνεται πως από το τρίτο τρίμηνο του 2015 και έπειτα παρατηρείται μια αποσύνδεση των εσόδων ΦΠΑ τόσο από την εξέλιξη της φορολογικής βάσης όσο και από τη διαμόρφωση των φορολογικών συντελεστών, γεγονός που η ΤτΕ αποδίδει στη χρήση των καρτών λόγω των capital controls.


Κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2015 και τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2016 τα έσοδα ΦΠΑ αυξήθηκαν θεαματικά σε ετήσια βάση κατά 8,5%, 18,0% και 15,9% αντίστοιχα. «Η παρατηρούμενη αύξηση των εσόδων ΦΠΑ βρίσκεται σε έντονη αντίθεση με την ετήσια συρρίκνωση της φορολογικής βάσης στις αντίστοιχες περιόδους κατά 0,5%, 2,5% και 0,8%, ενώ η σύνθεση της φορολογικής βάσης ― όπως αυτή αποτυπώνεται από το μερίδιο των διαρκών αγαθών στην κατανάλωση των νοικοκυριών ― παρέμεινε ουσιαστικά αμετάβλητη σε ετήσια βάση», αναφέρει η μελέτη.


Οι παραπάνω σημαντικές αυξήσεις στα έσοδα ΦΠΑ σημειώθηκαν ενώ ο βασικός συντελεστής ΦΠΑ παρέμενε αμετάβλητος μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ο δε μεσοσταθμικός συντελεστής εκτιμάται ότι αυξήθηκε κατά περίπου 1 ποσοστιαία μονάδα, ως αποτέλεσμα της κατάργησης μιας σειράς εξαιρέσεων από το βασικό συντελεστή.


«Συνεπώς, η έντονα αυξητική πορεία των εσόδων ΦΠΑ από το τέλος του 2015 υποδηλώνει τη θετική επίδραση παραγόντων άλλων από τη φορολογική βάση και τους φορολογικούς συντελεστές», αναφέρει η ανάλυση, αλλά κάνει μια ακόμη συγκεκριμένη παρατήρηση.


δ κυνηγετικη ομοσπονδια

εναλλαξ αργαλαστη

Ο Οργανισμός πρόσθεσε ότι το εξωτερικό χρέος πιθανόν θα συνεχίσει να αυξάνεται, μετά την άνοδο που κατέγραψε επί τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα.


δ κυνηγετικη ομοσπονδια

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua, το 64% του κινεζικού εξωτερικού χρέους είναι βραχυπρόθεσμο, ενώ το υπόλοιπο 36% αφορά σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο δανεισμό. Ο SAFE απέδωσε την αύξηση του εξωτερικού χρέους στη διαδικασία απομόχλευσης των κινεζικών εταιρειών, που ολοκληρώνεται, και στο ότι η κυβέρνηση της χώρας έλαβε μέτρα για να διευκολύνει τον εξωτερικό δανεισμό.


Είπε, επίσης, ότι η Κίνα θα συνεχίσει τις προσπάθειες για τη διευκόλυνση της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το εξωτερικό, εντείνοντας παράλληλα την εποπτεία για την αποτροπή κινδύνων και τη διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της χώρας.



ελεύθερα ύδατα του γιάννη τσίρου

sporty ντυσιμο

Στην ερώτηση της οποίας πρώτος υπογράφων είναι ο βουλευτής, Χρήστος Καραγιαννίδης, επισημαίνεται ότι «το σοβαρό περιστατικό κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, μετά από ανταλλαγή πυρών με τη δικαιοσύνη, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν για λόγους εντυπωσιοθηρίας διάφορες λαθρόβιες και αμφιβόλου αξιοπιστίας ιστοσελίδες, οι οποίες ισχυρίστηκαν ότι ο 35χρονος ομογενής δεν σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών, αλλά αντιθέτως συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία και κατόπιν εκτελέστηκε εν ψυχρώ».


sporty ντυσιμο

τομ σογιερ παιδικη παρασταση

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν ότι για να αποδείξουν τα λεγόμενά τους οι προαναφερθείσες ιστοσελίδες, χρησιμοποίησαν βίντεο και φωτογραφίες από μία άσχετη σύλληψη που συνέβη το 2014.

«Αν αυτό το περιστατικό διάδοσης ψευδών και παραπλανητικών ειδήσεων περιοριζόταν σε περιθωριακές ιστοσελίδες, ενδεχομένως και η επίδρασή τους να ήταν αντίστοιχης σημασίας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ο εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός STAR αναπαρήγαγε αυτά τα καταφανώς ψευδή βίντεο, συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης, ειδικά σε ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα που άπτεται των σχέσεων της Ελλάδας με τη γειτονική χώρα», αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, υπογραμμίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός μεταδίδει ψευδή ρεπορτάζ, καθώς στις 22 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, είχε μεταδώσει συνέντευξη η οποία είχε αποδειχθεί ψευδής και για την οποία το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σχημάτισε σχετικό φάκελο.

Οι υπουργοί Εξωτερικών και Ψηφιακής Πολιτικής καλούνται να ενημερώσουν τη Βουλή ποιες πρωτοβουλίες ανέλαβαν για την αποκατάσταση της αλήθειας, ποιες ενέργειες θα προωθήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για το συγκεκριμένο θέμα και αν θα αναζητηθούν οι ευθύνες της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR για αυτό το περιστατικό.



καταστροφη του κοσμου 2012 ταινια

νελλη ζακαρ

Οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα συγκεντρωθούν έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας με αίτημα την παραμονή τους στις θέσεις εργασίας


νελλη ζακαρ

νομαρχης θεσσαλονικης ψωμιαδης

ιστιοπλοικα σκαφη κυπρος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΜΑΘ έχουν προγραμματίσει για τις 12:30, μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, με αφορμή απόφαση του Αρείου Πάγου για έκδοση Τούρκου υπηκόοου στην Τουρκία.


Επίσης έξω από το ΥΜΑΘ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:30, μέλη του Ζ΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις δομές εκπαίδευσης.


Στις 14:30 , έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση, έξω από τη Δ/νση Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τα μέλη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Κεντρικής Μακεδονίας διαμαρτυρόμενοι για την «απαξίωση» , όπως υποστηρίζουν, της Ειδικής Αγωγής και του ΚΕΔΔΥ.


νικητρια του dancing with the stars

Το υπουργείο Μεταφορών με εγκύκλιο του προς τις αρμόδιες διευθύνσεις και υπηρεσίες βάζει «φρένο» στους ηλικιωμένους που κυκλοφορούν στους δρόμους και έχουν... χάσει τα αντανακλαστικά τους αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος.


νικητρια του dancing with the stars

αστεια ανεκδοτα κορυφαια

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, οι ηλικιωμένοι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν ξανά εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης μόλις συμπληρώσουν το 74ο έτος της ηλικίας τους και μάλιστα να επαναλαμβάνουν την διαδικασία κάθε τρία χρόνια, εκτός από τις ιατρικές βεβαιώσεις που θα προσκομίζουν. Όσοι είναι πάνω από 80 ετών θα πρέπει να δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα κάθε δύο χρόνια.


Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών οι ηλικιωμένοι θα κάνουν έναν κύκλο βασικής οδήγησης και δεν θα δίνουν όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων (σήματα οδήγησης). Ανανέωση διπλώματος υποχρεούνται και οι οδηγοί άλλων χωρών που ζουν και κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.


Επίσης, όσοι απορρίπτονται σε θεωρητικές εξετάσεις πάνω από τέσσερις φορές έχουν δικαίωμα επανεξέτασης µε την παρέλευση δεκατεσσάρων ημερών.


Όπως δήλωσε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας, το υπουργείο εξειδικεύοντας τις αλλαγές που έγιναν στον ΚΟΚ με τον πρόσφατο νόμο 4530/18, προχώρησε στον καθορισμό της διαδικασίας για την επανεξέταση της ικανότητας οδήγησης των πολιτών άνω των 74 ετών. «Στόχος μας είναι να λαμβάνεται κάθε αναγκαίο μέτρο που εγγυάται μεγαλύτερη οδική ασφάλεια αλλά και προστασία των οδηγών» τόνισε και πρόσθεσε πως οι διαδικασίες που προβλέπονται εισάγουν και την πρακτική άσκηση, εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα, προκειμένου να είναι έμπρακτη η απόδειξη της ικανότητας. «Η εξασφάλιση της Οδικής Ασφάλειας είναι ευθύνη όλων μας και η λήψη δοκιμασμένων αποτελεσματικών πρακτικών και μέτρων είναι απαραίτητη» επισήμανε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών.


«Είμαστε υπέρ της επιμόρφωσης των ηλικιωμένων οδηγών, είναι αναγκαία η κατάρτιση και γι αυτή την ηλικία αλλά πιστεύουμε ότι ο τρόπος αυτός δεν βοηθάει» σχολίασε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών Θανάσης Καλύβας σημειώνοντας πως θα έπρεπε να υπάρξει και κάποιου είδους εκπαίδευση, σεμινάρια σε βασικά θέματα οδήγησης (πχ βασικά σήματα που έχουν ξεχάσει ή δεν τα γνωρίζουν).


Επίσης, ο κ. Καλύβας εξέφρασε επιφυλάξεις για τον τρόπο εξέτασης θέτοντας θέμα ασφάλειας αφού οι εξετάσεις θα γίνονται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή και με όχημα του ηλικιωμένου ή κάποιου άλλου ιδιοκτήτη. «Είναι βασικά ζητήματα που νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τους αρμόδιους» ανέφερε.


Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών προβλέπεται:


Κάτοχος άδειας οδήγησης οποιασδήποτε κατηγορίας που την ανανεώνει μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των 74 ετών, στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνει την/τις κατηγορία/ες που επιθυμεί να ανανεώσει και υποβάλλει:


α) Μία πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, για κάθε ΔΕΕ που εκδίδεται προκειμένου να συμμετάσχει σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς για την αντίστοιχη κατηγορία που επιθυμεί να ανανεώσει.


Για κάθε κατηγορία που ο ενδιαφερόμενος θα εξεταστεί εκδίδεται και αντίστοιχο ΔΕΕ.


β) Αποδεικτικό, για την καταβολή του προβλεπόμενου ποσού για κάθε προγραμματισμό δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς οδηγού κάθε κατηγορίας που επιθυμεί να ανανεώσει.


Μετά την έκδοση του ΔΕΕ η αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών προγραμματίζει τη δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς του ενδιαφερομένου κατ' αναλογία της παραγράφου 3 του άρθρου 24.


Ο ενδιαφερόμενος σύμφωνα µε τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 3 του π. δ.51/2012, υποχρεούται και σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς.


Η παραπάνω διαδικασία διενεργείται µε οποιοδήποτε όχημα της αντίστοιχης κατηγορίας που επιθυμεί να ανανεώσει ο ενδιαφερόμενος, το οποίο πληροί τα κριτήρια των διατάξεων του άρθρου 3 του π. δ.51/2012.


Για το όχημα αυτό πρέπει να διατίθενται όλα τα έγγραφα για τη νόμιμη κυκλοφορία του (Άδεια κυκλοφορίας, Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου, Κάρτα Καυσαερίων, Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο ή ειδικό σήμα ασφάλισης, Απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας).


Η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών. Σε περίπτωση που το όχημα που χρησιμοποιείται στη δοκιμασία δεν ανήκει στον ενδιαφερόμενο, απαιτείται παραχώρηση του οχήματος από τον ιδιοκτήτη του στον ενδιαφερόμενο µε υπεύθυνη δήλωση.



ουρανιο τοξο γιωργακησ ατακες

ενοικιασεις κατοικιων στη ξανθη

υφασματα καναπεδων

Φέτος, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ (46.663 στα πανεπιστήμια - πλην Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής-, 23.396 στα ΤΕΙ και 4.633 στο ΠΔΑ).


ενοικιασεις κατοικιων στη ξανθη

Την έναρξη των εξετάσεων στις 8 Ιουνίου για τα γενικά λύκεια και στις 7 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια, θα σημάνει η εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας, όπως συνηθίζεται. Ωστόσο, η διάρκεια των Εξετάσεων φέτος θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη για τα ΓΕΛ, εξαιτίας της κατάργησης της εξέτασης στα μαθήματα της Ιστορίας και των Μαθηματικών Γενικής Παιδείας.


Υπενθυμίζεται, ότι φέτος τα Επιστημονικά Πεδία θα είναι συνολικά 4, μετά την κατάργηση του Πεδίου των Επιστημών της Εκπαίδευσης και θα είναι αριθμημένα ως εξής:


1ο Επιστημονικό Πεδίο: Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες


2ο Επιστημονικό Πεδίο: Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες


3ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Υγείας και Ζωής


4ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική.


Έτσι, η πρόσβαση στα παιδαγωγικά τμήματα γίνεται, πλέον, από όλα τα επιστημονικά πεδία.



λευκοχρυσοσ

ηρακλης βεροια live stream

ηλιακος συννεφια
Πάτρα: Πέθανε η Χρυσούλα Σπαγαδώρου

Θλίψη στην Πάτρα για την Χρυσούλα Σπαγαδώρου που πέθανε στην Αθήνα, όπου διέμενε με την οικογένειά της.


ηρακλης βεροια live stream

Η γυναίκα από το Ζαβλάνι περπατούσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (13-02-2018) με την κουμπάρα της σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι και τραυματίστηκε σοβαρά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο οδηγός της μηχανής εξαφανίστηκε από τον τόπο του συμβάντος. Η 44χρονη μητέρα δυο μικρών παιδιών έφυγε από τη ζωή μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στον Ευαγγελισμό χθες (15/2) το μεσημέρι.

Η 44χρονη διέμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα δύο τους μικρά παιδιά, Σοφία και Βασιλική. Ο σύζυγός της Ανδρέας Αρχοντάκης ο οποίος υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία είναι επίσης Πατρινός.

Η Χρυσούλα είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ζαβλάνι. Η αδελφή της είναι η σύζυγος του Πατρινού Διεθνούς διαιτητή μπάσκετ Χρήστου Χριστοδούλου.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους της άτυχης Χρυσούλας, δεν μπορεί να πιστέψει το αναπάντεχο κακό.

Το μοιραίο περιστατικό έγινε έξω από κινηματογράφο της Αθήνας και η Χρυσούλα Σπαγαδώρου σωριάστηκε στο δρόμο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: dete.gr



μαρια παπιδακη

marc jacobs θηκη ipad

Η επανεξέταση των δειγμάτων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008) και του Λονδίνου (2012) συνεχίζεται από την ΔΟΕ και την WADA και ο Γιουσέιν Μπολτ πέφτει θύμα (άθελα του) της χρήσης αναβολικών ουσιών από τον συναθλητή του Νέστα Κάρτερ, που πιάστηκε να έχει πάρει την ουσία methylhexaneamine.


marc jacobs θηκη ipad

6764052
(Η 4άδα της Τζαμάικα στον τερματισμό στο Πεκίνο (δεξιά ο Κάρτερ)- Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / FRANCK ROBICHON)


Σύμφωνα με την απόφαση της ΔΟΕ, η IAAF είναι υποχρεωμένη να ακυρώσει την ομάδα της Τζαμάικα, που είχε κερδίσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, επομένως να αφαιρέσει και το ένα από τα 9 χρυσά του Μπολτ. Το χρυσό θα πάει στο Τρινιντάντ Τομπάγκο, το ασημένιο στην Ιαπωνία και το Χάλκινο στην Βραζιλία. Στο ίδιο αγώνισμα δεν είχε προκριθεί στον τελικό και η ομάδα των ΗΠΑ.


Ο Κάρτερ πάντως ήταν μέλος και στην 4 Χ 100 στο Λονδίνο το 2012, όπου η Τζαμάικα επίσης είχε κερδίσει το Χρυσό μετάλλιο με παγκόσμιο ρεκόρ και προφανώς και το δείγμα του από εκείνους τους Ολυμπιακούς Αγλωνες θα επανεξεταστεί, με τον κίνδυνο αφαίρεσης ενός ακόμη μεταλλίου από τον Μπολτ να είναι ορατός. Επίσης πήρε μέρος στα παγκόσμια πρωταθλήματα του 2011, του 2013 και του 2015.


Μέχρι τώρα ο Μπολτ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο και λίγο πριν βγει η είδηση της αφαίρεσης του μεταλλίου είχε ανακοινώσει την All Star ομάδα του, που θα πάρει μέρος στο μίτινγκ στίβου Nitro Athletics στην Μελβούρνη από τις 4 έως τις 11 Φεβρουαρίου (μαζί με ομάδες από την Αυστραλία, την Αγγλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία και την Κίνα). Ο Μπολτ συμπεριέλαβε στην ομάδα του και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα 800 και 1500 Αναστασία Μαρινάκου.



Introducing the Bolt All-Stars team for @nitro_aths. We're going to put on a show for Melbourne and for those watching around the world. pic.twitter.com/oMMdTsBZKw

— Usain St. Leo Bolt (@usainbolt) January 25, 2017


επιδομα μητροτητασ και φορολογικη δηλωση 2015
καρκινος του στομαχου σταδια

λαμψη αθηνα

σλοβενια σκι

Ο χώρος θα είναι περιφραγμένος, μέσα στον κήπο του Μπουά ντε Βενσέν, ανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα Guardian.


λαμψη αθηνα

Ο χώρος θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση πειραματικά, από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου και θα είναι ανοιχτός από τις 8 π. μ. ως τις 7.30 μ. μ.


Οι αρχές πάντως δεσμεύονται να μην επιτρέπουν την είσοδο σε περίεργους παρά μόνο σε γυμνιστές.


Οι Παριζιάνοι έχουν ήδη μια δημόσια πισίνα, όπου μπορούν να κολυμπούν γυμνοί τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ σε ολόκληρη την χώρα υπάρχουν περίπου 460 χώροι για γυμνιστές, ανάμεσά τους 155 χώροι για κάμπινγκ και 73 παραλίες.


Περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία έχουν ως τακτική τους συνήθεια τον γυμνισμό, σύμφωνα την ένωση γυμνιστών France 4.



δερματολογοι κορυδαλλος

αεροθερμο μπανιου τοιχου leroy merlin

πληθυσμοι χωριων

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής:
«Θέλω αρχικά να συγχαρώ τη Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων για την πρωτοβουλία της, να εγκαινιάσει τον κύκλο εκδηλώσεων της Γραμματείας για την καινούρια πολιτική χρονιά, με μια δράση ευαισθητοποίησης για το ζήτημα του καρκίνου του μαστού.


αεροθερμο μπανιου τοιχου leroy merlin

Επιτρέψτε μου μια σύντομη προσωπική αναφορά. Η Μαρίκα Μητσοτάκη είχε διαγνωστεί, σε μια σχετικά προχωρημένη ηλικία, με καρκίνο του μαστού. Σε μια εποχή όπου υπήρχε μεγάλος δισταγμός και καχυποψία από πλευράς γυναικών να μιλήσουν με το όνομά της για αυτήν την αρρώστια. Η ίδια δεν είχε καμία δυσκολία να μιλήσει για το πρόβλημά της και με αυτόν τον τρόπο να συνδράμει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης.


Η Μαρίκα Μητσοτάκη θεραπεύτηκε από τον καρκίνο του μαστού, όπως θεραπεύονται και οι πιο πολλές γυναίκες οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διαγνώσουν αυτήν την κακοήθεια σε σχετικά πρώιμο στάδιο.
Και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της σημερινής εκδήλωσης. Να προτάξουμε την ανάγκη ευαισθητοποίησης και κατανόησης και σημασίας της έγκαιρης πρόληψης.
Το μήνυμα λοιπόν, είναι ξεκάθαρο: Προσέξτε τον εαυτό σας. Πρώτα απ’ όλα για εσάς τις ίδιες, αλλά και για όσους σας αγαπούν και σας έχουν ανάγκη.


Κάθε χρόνο 5.000 Ελληνίδες αρρωσταίνουν από καρκίνο του μαστού. Το 40% αυτών των γυναικών δεν έχουν κάνει ποτέ μαστογραφία. Οι γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ μαστογραφία προφανώς έχουν αυξημένη πιθανότητα να εντοπίσουν τη νόσο σε προχωρημένο στάδιο. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβαίνει. Και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της σημερινής εκδήλωσης. Να υποστηρίξουμε την ημέρα της ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού - την 25η Οκτωβρίου - και να προσθέσουμε και εμείς τη δική μας φωνή στην πολύ σημαντική προσπάθεια η οποία γίνεται από όλους τους αρμόδιους φορείς. Για να πούμε στις γυναίκες: Ναι, μετά τα 40 χρόνια, πρέπει κάθε χρόνο να κάνετε μαστογραφία, είτε αναλογική, είτε ψηφιακή. Και πρέπει βέβαια και η πολιτεία το κόστος αυτής της εξέτασης να μπορεί να το καλύψει.


Αλλά πρέπει πριν συζητήσουμε για τη λεπτομέρεια του τρόπου με τον οποίο μπορεί να καλυφθεί αυτό το κόστος, κυρίως να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα προκατάληψης και έλλειψης ενημέρωσης. Ειδικά στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, ειδικά σε γυναίκες με χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο.


Ας προσθέσουμε, λοιπόν και εμείς τη δική μας φωνή και να στείλουμε το μήνυμα: Ναι, ο καρκίνος του μαστού μπορεί να καταπολεμηθεί υπό την προϋπόθεση ότι εντοπίζεται νωρίς. Υπάρχει εξέταση η οποία μπορεί να τον εντοπίσει νωρίς και είναι η μαστογραφία. Όλες οι γυναίκες από τα 40 χρόνια και μετά πρέπει κάθε χρόνο να κάνουν τη μαστογραφία. Έχω πλήρη αίσθηση ότι είναι μια μικρή ταλαιπωρία για εσάς, το ξέρω γιατί και εγώ κυνηγώ τη σύζυγό μου να είναι αυστηρή στο πρωτόκολλο και κάθε χρόνο να φροντίζει να κάνει τη μαστογραφία, άρα πρέπει να σας το θυμίζουμε συνέχεια.



επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ζαγκοτσης λαμια

ζελε φραουλα με σοκολατα

Με δεδομένο ότι στα Ειρηνοδικεία οι περισσότεροι πλειστηριασμοί δεν διεξάγονται και εν όψει της οριστικής κατάργησής τους από τις 21/2, οι τέσσερις συστημικοί όμιλοι σκοπεύουν να παρουσιάσουν στοιχεία για τις πωλήσεις ενεχύρων που γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.


ζαγκοτσης λαμια

ταυρωνιτης ποταμος

Εκτιμάται ότι οι σχετικοί φάκελοι θα υπερβούν τις 2.500. Με τον τρόπο αυτόν, ο επόπτης θα εξετάσει εάν οι εγχώριοι όμιλοι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, αξιοποιώντας τις εγγυήσεις που έχουν λάβει από τους δανειολήπτες τους για την ανάκτηση μέρους των ανεξόφλητων οφειλών.


Εάν από τις παρουσιάσεις αυτές οι αρμόδιες υπηρεσίες στη Φρανκφούρτη πειστούν ότι τα πράγματα, ύστερα από πολλά χρόνια αναστολής των εκποιήσεων ακινήτων, έχουν μπει σε τροχιά προς την κανονικότητα, δεν θα υπάρξει σημαντική επιβάρυνση στις ασκήσεις προσομοίωσης.


Τραπεζικές πηγές πάντως, με δεδομένο το μικρό δείγμα πλειστηριασμών που θα αξιολογηθεί, χαρακτηρίζουν την οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί στο πλαίσιο των stress tests πολιτική. Προσθέτουν δε, πως τεχνικά δεν δικαιολογείται σε αυτή τη φάση μια νέα ανακεφαλαιοποίηση του συστήματος.


απαντηση στο ευχαριστω στα γαλλικα

tommy τσαντες 2014

«Αποφασίστηκε να ανασταλεί προσωρινά η προεκλογική εκστρατεία, ωσότου η κυβέρνηση να μας δώσει τις ελάχιστες εγγυήσεις για την διεξαγάγουμε», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ιμέλντα Ντάσα, υποψήφια της FARC για την αντιπροεδρία, στο περιθώριο μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το κόμμα στην Μπογκοτά.


απαντηση στο ευχαριστω στα γαλλικα

αιρώ αρχαια σημασια

Οι ψηφοφόροι στην Κολομβία θα κληθούν αρχικά, την 11η Μαρτίου, στις κάλπες για να αναδείξουν τα μέλη του κοινοβουλίου της χώρας και κατόπιν, την 27η Μαΐου, για να επιλέξουν τον διάδοχο του Χουάν Μανουέλ Σάντος, ο οποίος θα αποχωρήσει από την εξουσία έπειτα από δύο τετραετείς θητείες. Εάν χρειαστεί δεύτερος γύρος, θα διεξαχθεί τη 17η Ιουνίου.


Οι μέχρι πέρυσι αντάρτες των Επαναστατικών Ένοπλων Δυνάμεων της Κολομβίας, που αφοπλίστηκαν και μετέτρεψαν σε πολιτικό κόμμα την οργάνωσή τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, διατηρώντας το ίδιο ακρώνυμο, θα συμμετάσχουν στις εκλογές για πρώτη φορά αφότου συγκροτήθηκε η οργάνωση, το 1964.


Η Ντάσα διευκρίνισε ότι η απόφαση να ανασταλεί η προεκλογική εκστρατεία της Επαναστατικής Εναλλακτικής Κοινής Δύναμης οφείλεται «ουσιαστικά» στις «επιθέσεις» και τις «δολιοφθορές» εναντίον της εκστρατείας του ηγέτη και υποψήφιου προέδρου της FARC, του Ροντρίγκο Λοντόνιο, ή Τιμοσένκο.


Ο πρώην επικεφαλής των ανταρτών ακύρωσε πολλές εμφανίσεις του σε προεκλογικές εκδηλώσεις για λόγους ασφαλείας και χρειάστηκε να λάβει μέτρα προστασίας του καθώς δέχθηκε απειλές κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων ή αποχωρώντας έπειτα από συνεντεύξεις που παραχώρησε, σημείωσε η Ντάσα, η συνυποψήφιά του.


Ο Λοντόνιο με βάση πρόσφατες δημοσκοπήσεις κατατάσσεται στην τελευταία θέση ως προς την πρόθεση ψήφου: συγκεντρώνει μόλις το 1-2%.


Ο Ιβάν Μάρκες, πρώην διοικητής μονάδων των μαχητών των FARC, σήμερα υποψήφιος για τη Γερουσία, επίσης έχει γίνει στόχος απειλών. Τη Δευτέρα, ο Μάρκες αναγκάστηκε να ακυρώσει μια εμφάνισή του στη Φλορένσια (νότια) έπειτα από «εκκλήσεις στη βία» από μέρους ενός γερουσιαστή του αντιπολιτευόμενου δεξιού κόμματος Δημοκρατικό Κέντρο (CD), πρόσθεσε η Ντάσα.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η FARC τόνισε ότι οι επιθέσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο «ενός συντονισμένου σχεδίου με σκοπό να εμποδιστεί η εκστρατεία του κόμματος που ιδρύθηκε νόμιμα μετά τη συμφωνία ειρήνης» η οποία υπογράφτηκε το 2016.


φιλοσοφικα ερωτηματα για την αγαπη

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αργυρώ ο Χανιώτης λυράρης Ανδρέας Μανωλαράκης (vid)

Το βράδυ της Τετάρτης, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους λυράρηδες των Χανίων άφησε το κλαμπ των ελεύθερων ανδρών και μπήκε σε αυτό των παντρεμένων.


φιλοσοφικα ερωτηματα για την αγαπη

λογιστηριο παιδων

Ο Ανδρέας Μανωλαράκης αντάλλαξε όρκους παντοτινής αγάπης με την αγαπημένη του Αργυρώ Καραμουσαδάκη σε ένα ονειρεμένο γάμο που έγινε στα Μεσκλά Χανίων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η γαμήλια τελετή έγινε με την παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων και συγγενών του αγαπημένου ζευγαριού στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στο Νέο Χωριό Βουκολιών, ενώ το αυθεντικό γλέντι «κέρδισε» ακόμη και τις ακραίες καιρικές συνθήκες που βελτιώθηκαν λίγο μετά την έναρξη των πρώτων χορών.

Διαβάστε περισσότερα στο Daynight.gr.



μαθηματα θηλασμου 2015

αδυναμιες σκορπιου

laser αποτρίχωση βεροια

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.


αδυναμιες σκορπιου

εμπ αρχιτεκτονικη προγραμμα σπουδων

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να βρέξει κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα με πιθανότητα όμβρων. Βαθμιαία γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 και το βράδυ πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το απόγευμα τοπικούς όμβρους στη Μακεδονία.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια τμήματα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


all my love p

Στις 23 Νοεμβρίου, ο άνδρας που σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του, πνίγοντάς τα σε ποτάμι, πέρασε την πύλη εξόδου των φυλακών Δομοκού όπου βρισκόταν τα τελευταία δύο χρόνια.


all my love p

Όπως σχολίασαν έγκριτοι νομικοί, η αποφυλάκιση του Μεταξάκη, καταδικασμένου σε τρις ισόβια, δρομολογήθηκε από τη στιγμή που έχει συμπληρώσει 19 έτη στη φυλακή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει επιδείξει καλή διαγωγή μέσα στη φυλακή και του αναγνωρίζεται η δυνατότητα να επανενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό σύνολο.


Αναφέρεται ότι ως «καλή διαγωγή νοείται η αληθής και πραγματική θετική συμπεριφορά, που πηγάζει από την ενδόμυχη αποδοχή των κανόνων της προσήκουσας εκδηλωτικής συμπεριφοράς και η οποία συνιστά το θεμέλιο της διαπιστωμένης καλής διαγωγής, αποτελεί δε το ουσιώδες στοιχείο της προσωπικότητας και αποδεικνύει την ηθική βελτίωση του κρατούμενου» ενώ σε άλλο σημείο επισημαίνεται:




METAKSAKHS3



Με το νόμο Παρασκευόπουλου, το όριο της πραγματικής έκτισης ορίζεται στα 19 έτη αντί των 20 που ίσχυε μέχρι πρότινος υπό την προϋπόθεση να πληρούνται τα προαναφερόμενα κριτήρια.


Ο Μεταξάκης είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αποφυλακιστεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αρχικά έγκλειστος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, στη συνέχεια στις φυλακές του Κορυδαλλού και εν τέλει στις φυλακές του Δομοκού, είχε κάνει αλλεπάλληλες προσπάθειες πρωτίστως για άδειες και εν συνεχεία για αποφυλάκιση, αναφέρει το cretalive.gr επικαλούμενο πληροφορίες την εφημερίδας Πατρίς.


«Αναστάτωση»


Η αποφυλάκισή του έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της πρώην συζύγου του, Αργυρώς, που ενημερώθηκε άτυπα για την εξέλιξη αυτή. Ουδείς τους ενημέρωσε επίσημα. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα είχαν υπάρξει σχετικές πληροφορίες ότι επίκειται αποφυλάκιση του 60χρονου σήμερα παιδοκτόνου και γι’ αυτό είχαν το νου τους.


Ωστόσο δεν γνωρίζουν ακόμα τους όρους που τέθηκαν για την αποφυλάκισή του.


Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Γιώργο Μεταξάκη έχει απαγορευτεί να βρίσκεται στο Ηράκλειο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις από την πλευρά της πρώην συζύγου και ίσως επιδιωχθεί και κάποια συνάντηση με τις εισαγγελικές Αρχές.



τελικός ενισχυτής
πατερας βιασε την κορη του σαλαμινα

βοηθος μακιγιερ

οσοι προσπαθουν να με βυθισουν

Οι υπηρεσίες ασφάλειας στην Βρετανία εκτιμούν ότι ένας τρίτος ύποπτος, που ήταν μέλος των ρωσικών υπηρεσιών στρατιωτικής κατασκοπείας, είχε επισκεφτεί την πόλη, στο πλαίσιο αναγνωριστικής αποστολής πριν από την επίθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Telegraph».


βοηθος μακιγιερ

Άγνοια δηλώνει το Κρεμλίνο


Τις προηγούμενες ημέρες είχε αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του ενός εκ των δύο υπόπτων που έχει κατονομάσει το Λονδίνο και συγκεκριμένα του Ρουσλάν Μποσίροφ, ο οποίος είναι συνταγματάρχης της ρωσικής υπηρεσίας κατασκοπείας (GRU) και το πραγματικό του όνομα είναι Ανατόλι Τσεπίγκα.


Το Κρεμλίνο δηλώνει άγνοια για το πρόσωπό αυτό, παρότι ο Τσεπίγκα είναι παρασημοφορημένος στρατιωτικός.


Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν το Κρεμλίνο επιμένει ότι ο Ρουσλάν Μποσίροφ είναι ένας πολίτης, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε: «Δεν έχουμε κάποια άλλα στοιχεία».




google maps κερκυρα

ο εσταυρωμενος δακρυζει

Τα πτώματα ενός άνδρα και μιας γυναίκας βρέθηκαν κοντά στην πόλη Αρτά (ανατολικά), όχι μακριά από το σημείο όπου νωρίτερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού γερμανών τουριστών που βρισκόταν μεταξύ των αγνοούμενων.


ο εσταυρωμενος δακρυζει

ιερεις και γυναικες

εντυπα εφοριασ βεβαιωση αποδοχων

Ένα ζευγάρι Bρετανών τουριστών, μια Ολλανδή και ακόμη ένας Γερμανός συγκαταλέγονται στους νεκρούς, διευκρίνισαν οι ισπανικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Έξι Ισπανοί, δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες, επίσης έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένα αγοράκι εξακολουθεί να αγνοείται, πρόσθεσαν οι ισπανικές Αρχές.


Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν το νησί την Τρίτη, με αποτέλεσμα χείμαρροι λάσπης να σαρώσουν τους στενούς δρόμους της ανατολικής πόλης Σαντ Λιορέντς αργά το βράδυ. Ποτάμια υπερχείλισαν και πλημμύρισαν δρόμους και σπίτια, ενώ πολλά συντρίμμια κατέληξαν στις ακτές.


Ο διάσημος Iσπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ, που έχει γεννηθεί στη Μαγιόρκα, συμμετείχε την Πέμπτη στις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των ζημιών.


τιμη πλακακια εξωτερικου χωρου

θουριος του ρηγα κιθαρα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι στη Θεσσαλονίκη «ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει μία κακοστημένη παράσταση, η οποία πλέον δεν κόβει εισιτήρια».
Επ' αυτού σημείωσε ότι τα έσοδα από τους φόρους είναι λιγότερα από 600 εκατ. ευρώ και ενώ οι πολίτες έχουν υποστεί, όπως είπε, φορολογική λαίλαπα, υπάρχει υστέρηση εσόδων.


τιμη πλακακια εξωτερικου χωρου

τζενη χειλουδακη ροδος

«Ενώ το κράτος υπεροφολογεί τους πάντες, δεν επιστρέφει αυτά τα οποία πρέπει. Ο αρμόδιος υπουργός έρχεται και λέει ότι από τη κύρια πηγή χρηματοδότησης για να αναπτυχθεί η χώρα, που είναι το πακέτο Γιούνκερ, δεν έχουν μπορέσει να απορροφήσουν παρά ελάχιστα. Γιατί η κυβέρνηση έχει κάνει business plan την πολιτική απάτη. Αυτό είναι η απάντηση σε όλους αυτούς που πάνε να στήσουν τηλεοπτικά και επικοινωνιακά σόου για να κρύψουν την αποτυχία τους», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φορολογεί άγρια τους πάντες, με ταξικό πρόσημο.


Όπως τόνισε, χαίρεται να πηγαίνει καλά ο τουρισμός, αλλά παράλληλα αναρωτήθηκε: «Όμως, δεν είναι αμαρτία σε αυτήν τη χώρα που έχει τις προοπτικές να πάει πολύ καλύτερα αυτή η ανίκανη κυβέρνηση να κρατάει πίσω τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;».


Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επισήμανε ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε στη Θεσσαλονίκη 15 ημέρες νωρίτερα και άκουσε τα επιμελητήρια, τους κοινωνικούς φορείς, ακαδημαϊκούς και πανεπιστημιακούς ανθρώπους της ελεύθερης οικονομίας, ενώ σήμερα θα ακούσει νέα παιδιά που μπήκαν στο πανεπιστήμιο.


Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ηλεκτρονικο παιχνιδι ζωγραφικης

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν την ερώτηση, ανάμεσά τους ο Νίκος Φίλης, Αριστείδης Μπαλτάς και Σία Αναγνωστοπούλου, τονίζουν ότι η εγκατάσταση μηχανήματος POS για συναλλαγές με κάρτα στα σχολικά κυλικεία είναι πρακτικά σχεδόν ανέφικτη και πρόκειται να εμποδίσει συναλλαγές χαμηλού κόστους, χωρίς να συνεισφέρει στην ασφάλεια των συναλλαγών ή να εμποδίζει φαινόμενα φοροδιαφυγής.


ηλεκτρονικο παιχνιδι ζωγραφικης

χρησιμοτητα του εργου για τον ανθρωπο και την κοινωνια λαπτοπ

κλειστο γηπεδο μοσχατου χαρτης

«Η υποχρεωτικότητα εγκατάστασης τερματικού αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμών στα σχολικά κυλικεία, προσκρούει σε ορισμένες εγγενείς αδυναμίες που σχετίζονται με τη φύση της συγκεκριμένης επαγγελματικής δραστηριότητας», αναφέρουν και προσθέτουν πως τα παιδιά και οι έφηβοι, που είναι το κοινό με το οποίο συναλλάσσονται τα κυλικεία, είτε δεν διαθέτουν κάρτα για λόγους νομικής ή πραγματικής αδυναμίας, είτε δεν είναι εξοικειωμένα στο να πραγματοποιούν στην καθημερινότητά τους αγορές με κάρτες.


Υπογραμμίζουν δε, ότι ο χρόνος που απαιτείται για την πληρωμή με κάρτα μειώνει τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών στο διάλειμμα. «Τα ποσά που δαπανώνται για την αγορά ειδών στα κυλικεία δεν υπερβαίνουν τις περισσότερες φορές τα 2 ευρώ, ενώ συχνά τα μεμονωμένα είδη πωλούνται σε τιμές χαμηλότερες του ως άνω τιμήματος», σημειώνουν.


κολοκύθας απόστολος

βρώμη και γλουτένη

Η απόφαση, που εκκρεμούσε για να συμπληρωθεί το παζλ του χρονοδιαγράμματος της φετινής σχολικής χρονιάς, δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (1322/18-4-2018).

Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται ότι η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018 για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ορίζεται η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, τα τελευταία μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.


κολοκύθας απόστολος

ημικρανιες τι σημαινει


δερματολογος γλυφαδα θεοχαρης

τα δακρυα του θεου δημουλιδου περιληψη

«Η Ρωσία έχει την προοπτική να γίνει ένας σύμμαχος της Ευρώπης…(αλλά) πιστεύω σήμερα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχουν επιλέξει να επιδιώξουν μια διαφορετική σχέση με τα κράτη, μέλη του ΝΑΤΟ», τόνισε ο Μάτις στους δημοσιογράφους.


δερματολογος γλυφαδα θεοχαρης

ομιλια περι εγωισμου

Νωρίτερα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε την απόφαση της Συμμαχίας να απομακρύνει επτά διπλωμάτες από την αποστολή της Ρωσίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία και την αποτροπή διορισμού άλλων τριών.


Η απόφαση ήρθε έπειτα από συντονισμένες απελάσεις τουλάχιστον 100 ρώσων διπλωματών από τις ΗΠΑ και από χώρες της Δύσης σε αντίποινα για τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία για την οποία το Λονδίνο κατηγορεί τη Μόσχα.


προγραμμα εσπα αιτησεις

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζοντας πως «τις τελευταίες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να έχουν πάθει επιλεκτική κώφωση» ζητά από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να απαντήσει στα εξής:


προγραμμα εσπα αιτησεις

1. «Τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Τσίπρας όταν είπε ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών; Το 70% των Ελλήνων που διαφωνούν, εκτός από ακροδεξιοί, είναι και ηλίθιοι κατά τον πρωθυπουργό;


  • Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η κ. Θάνου εκτελεί εντολές του κ. Τσίπρα για να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη, όπως κατήγγειλε ο κ. Καμμένος;

  • Προσέφερε ή όχι ο κ. Τσίπρας στον κ. Καμμένο θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ;

  • Και σημαντικότερο όλων: Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας και δεν απαντά στην ευθεία απειλή Καμμένου ότι αν διαλύσει την ΚΟ των ΑΝΕΛ, η κυβέρνησή του δεν θα φτάσει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;».


  • τριδυμα παντα
    ηγουμενίτσα γιάννενα

    μεταπτυχιακο ψυχολογιας γαλλια

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://a2.oaed.gr/pegasus, με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές.


    μεταπτυχιακο ψυχολογιας γαλλια

    τουρτα μαυρο τριανταφυλλο

    Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/Β΄/14-06-2018) απόφαση της υπουργού και του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δίνονται στην υπ' αριθμ. 58185/30-08-2018 προκήρυξη του ΟΑΕΔ, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.



    λευκο σακακι φορεμα

    λάρισα ξάνθη

    ουλες βιβλιο

    Αναφερόμενος στο κλείσιμο σταθμών του μετρό από τις 10, που αποφάσισε η αστυνομία για λόγους ασφαλείας, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως στο συλλαλητήριο που είχε γίνει για το δημοψήφισμα είχε δοθεί στους πολίτες η δυνατότητα να κινηθούν δωρεάν με το μετρό ως το Σύνταγμα, ενώ τώρα η στάση στο Σύνταγμα είναι κλειστή.


    λάρισα ξάνθη

    πως μπορω να φλερταρω μια κοπελα

    Στο ίδιο κανάλι, εμφανίστηκε και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, η οποία επεσήμανε πως οι επιλογές της κυβέρνησης δε συμβαδίζουν με το κοινό αίσθημα.



    φυλαξη παιδιου βυρωνας

    Οι καρναβαλικές δράσεις του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί.


    φυλαξη παιδιου βυρωνας

    κάτι γίνεται

    ταχ νεςσ

    Συγκεκριμένα, με αφετηρία το Ρωμαϊκό Ωδείο, θα ξεκινήσει πομπή καρναβαλιστών και μελών του ΔΣ της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας» και της γνωμοδοτικής επιτροπής, με κατεύθυνση το δημαρχείο, βάζοντας ταυτόχρονα το κέντρο της πόλης σε καρναβαλικούς ρυθμούς.


    Στο δημαρχείο θα γίνει η παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, υπό τους αποκριάτικους ρυθμούς της δημοτικής μουσικής και με το γλυκό έθιμο του σοκολατοπόλεμου, από τους συλλόγους των σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίχτες».


    Στην παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου, η χορωδία του συλλόγου των Λευκάδιων Πάτρας «Η Φανερωμένη», θα κάνει τη δική της ξεχωριστή μουσική παρέμβαση και θα παρουσιάσει καντάδες της Αποκριάς.


    Στις 20:30 το βράδυ θα ξεκινήσει η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2018, την οποία θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος, Νατάσα Τραγουστή.


    Στην συνέχεια, οι φοιτητές της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, θα χαιρετήσουν τον κόσμο με καρναβαλικά τραγούδια.


    καμπελης ηλιας παπαγεωργιου

    Απίστευτη εξέλιξη στο ματς του Ατρομήτου που έφερε και τον αποκλεισμό για την ομάδα του Κάναντι. Οι Περιστεριώτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται - σωστά - για την λανθασμένη υπόδειξη για φάουλ στο γκολ του Κουλούρη στο 73`, βρέθηκαν με το ένα... πόδι στην επόμενη φάση, δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο Μανούσος που είχε μπει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχη και με «κεραυνό» άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Περιστερίου (1-0).


    καμπελης ηλιας παπαγεωργιου

    φουρνακι πιτσα ρεθυμνο

    Η Μπρεστ όμως, εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό - ίσως - λάθος που έκανε η ελληνική ομάδα στις καθυστερήσεις. Λάθος για το οποίο ίσως και να ευθύνονται οι φίλοι της ομάδας των δυτικών προαστείων, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να καθυστερήσουν ένα πλάγιο άουτ στο πέμπτο λεπτό των έξτρα χρόνου, πέταξαν μια δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Αν και απομακρύνθηκε άμεσα, φάνηκε να μπερδεύει τους γηπεδούχους, οι οποίοι το πλήρωσαν με το γκολ της ισοφάρισης. Από το πλάγιο, ο Μίρκοβιτς έκανε τραγική έξοδο και ο Νεχάιτσουκ με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ατρόμητου, παγώνοντας τους πάντες.


    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75` Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60` Νσικούλου), Μούγιακιτς (60` Βασιλάκης), Κουλούρης.


    ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (Κάβαλτσουκ): Γκούτορ, Βερέτιλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (82` Μπαμπαβό), Βίτους, Γιούζεπτσουκ, Οσουκούτσου, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Χομπλένκο (68` Νιαχάιτσικ), Φαμέγε (46` Νιβάλντο).



    παπούτσια για τεννις

    παλιατσος πεντελη τηλ

    η κοιλιτσα του αι βασιλη στιχοι

    Ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς από το πρωί θα έχει, στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής, τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας, στο πλαίσιο του οποίου θα συναντηθεί με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάντερ Βούτσιτς, ενώ θα ακολουθήσει Συνάντηση Κορυφής μεταξύ των πρωθυπουργών της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, της Βουλγαρίας Μπόϊκο Μπορίσοφ και του προέδρου της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς.


    παλιατσος πεντελη τηλ

    εισαι ενα χορτο μαγικο που χωρις αυτο εγω δεν ζω

    Εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό στην τελετή αναγόρευσης του κ. Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα θα παραστούν και ο πρόεδρος της Σερβίας και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.


    Ο πρόεδρος της Κομισιόν θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη απευθείας από την Ουκρανία, όπου θα βρίσκεται την Πέμπτη για τη Συνάντηση Κορυφής Ευρωπαϊκής Ενωσης-Ουκρανίας, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της Ε. Ε. Μαργαρίτη Σχοινά.


    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Γιούνκερ δέχθηκε με μεγάλη χαρά την απόφαση αναγόρευσης του σε επίτιμο διδάκτορα για δύο κυρίως λόγους: Πρώτον, έχει τιμηθεί ήδη από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ως πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, και τώρα καλύπτεται το "κενό" του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Δεύτερον, έχει δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Ο καθηγητής του ΑΠΘ Βασίλης Σκουρής ήταν πρόεδρος του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, ο Επίτροπος της Κύπρου Χρήστος Στυλιανίδης και ο Εκπρόσωπος της Κομισόν, ο Θεσσαλονικιός Μαργαρίτης Σχοινάς, είναι απόφοιτοι του ΑΠΘ, ενώ και ο διάδοχος του στην πρωθυπουργία του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, έχει φοιτήσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο μέσω του προγράμματος Εράσμους.


    οργανικες θεσεις εκπαιδευτικων πρωτοβαθμιας 2014

    Συγκεκριμένα, το υπουργείο επισημαίνει ότι, «όπως είναι γνωστό, με την εφαρμογή του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», έπαυσαν τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, που ξεκίνησαν το 2015. Επειδή, μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αχρησιμοποίητων υπολοίπων σε κάποιες κάρτες αλληλεγγύης (σίτισης), γνωστοποιούμε ότι έχει δοθεί η δυνατότητα χρήσης αυτών των υπολοίπων, μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2017».


    οργανικες θεσεις εκπαιδευτικων πρωτοβαθμιας 2014

    συννεφα του σιλς μαρια

    «Εάν τέτοιες κάρτες με αχρησιμοποίητα υπόλοιπα έχουν χαθεί ή καταστραφεί, οι δικαιούχοι μπορούν να ζητήσουν την επανέκδοση απευθείας από την Εθνική Τράπεζα» σημειώνει το υπουργείο.


    Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες αλληλεγγύης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές προϊόντων σε όλα τα super market και καταστήματα τροφίμων.



    δωρεαν εκπτωτικα κουπονια για σουπερ μαρκετ

    εργαλεια κοπης φρουτων

    ιταλικές συνταγές για μακαρόνια

    Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με τους καταστηματάρχες εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως δείχνει ανοχή στα φαινόμενα βίας και ανομίας.


    εργαλεια κοπης φρουτων

    «Εδώ, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού, οι γνωστοί άγνωστοι ήρθαν, έσπασαν, βανδάλισαν και έφυγαν ανενόχλητοι. Το έχουν ξανακάνει πολλές φορές και απειλούν ότι θα το ξανακάνουν και πάλι στο μέλλον. Όλα αυτά συμβαίνουν με την αποκλειστική ευθύνη μίας κυβέρνησης, η οποία ανέχεται τα φαινόμενα ανομίας και ανέχεται να απειλούνται ζωές και περιουσίες Ελλήνων πολιτών» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Τα «έψαλε» ο Τόσκας στους στρατηγούς της ΓΑΔΑ


    «Θέλω, για άλλη μία φορά, να διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν και οι Έλληνες πολίτες - όπου και αν βρίσκονται - θα αισθάνονται, και πάλι, ασφαλείς» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



    τουρτες ευκολες με σοκολατα

    Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

    χατζιδακις τραγουδα

    ελβίρα λιανού

    Στο γήπεδο μπορεί να είναι αντίπαλοι σήμερα (01.45) για 90 λεπτά και να κυνηγήσουν τη νίκη για τις εθνικές τους ομάδες και για την πατρίδα τους, όμως ο Νεϊμάρ και ο Λιονέλ Μέσι είναι δύο κολλητοί φίλοι, που έχουν να μοιραστούν πολλά κοινά από την παρουσία τους στην Μπαρτσελόνα.


    χατζιδακις τραγουδα

    Αυτό ήταν και το πνεύμα του βίντεο που ετοίμασε ο σύλλογος της Καταλωνίας και στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δύο άσσοι των μπλαουγκράνα και τους οποίους παρακολουθούμε στην κοινή τους παρουσία στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα.



    ⚽️ #Messi & @neymarjr https://t.co/BfBPWhIXDk

    — FC Barcelona (@FCBarcelona) November 10, 2016


    latest on boko haram today news

    αστορ κινηματογραφος προγραμμα

    πιροσκι ευτυχης
    Ποινική δίωξη στο ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ

    Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οδηγήθηκε το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, το οποίο συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (29/06/2018) στα Εξάρχεια, μετά από ανάρτηση που έκανε στο Facebook απειλώντας με εμπρησμό τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.


    αστορ κινηματογραφος προγραμμα

    ζητειται ψευτης 2010 ολοκληρη ταινια

    Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος και παρέπεμψε το μέλος του Ρουβίκωνα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η επίμαχη ανάρτηση στο Facebook ανέφερε «Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του».


    νιουκαστλ τσελσι

    κλειδωσα το κινητο μου

    «Ο διχασμός ωφελεί τον αντίπαλο. Δεν αποτελεί λύση», υπογραμμίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, προτείνοντας διευρυμένη σύσκεψη, χωρίς καιροσκοπισμούς και κομματικά οφέλη, να πετύχει ενωμένο το έθνος την εφαρμογή του δικαίου.


    νιουκαστλ τσελσι

    τριχεσ γατασ

    Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γλέζου:


    «Στις δραματικές καταστάσεις στις οποίες βρίσκεται η Ελλάδα, απαιτείται ενότητα και μόνον απόψεων, από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και των οργανώσεων του λαού. Η αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας και το αγκάθι της ονομασίας με τα Σκόπια, δεν αντιμετωπίζονται με ρητορικές αλληλοκατηγορίες.


    Ο διχασμός ωφελεί τον αντίπαλο. Δεν αποτελεί λύση. Διότι η διχαστική αντιπαράθεση οδηγεί και σε απαράδεκτες «λεκτικές» ανορθογραφίες. Όπως π. χ. για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς γράφεται κατά κόρον και ζητείται από την Τουρκία να μας πει : «Με ποια κατηγορία τους κρατάει». Αντί να αξιώνουμε από την Τουρκία να δώσει λόγο, με ποιο δικαίωμα παραβιάζει τους κανόνες σε ένα σύνηθες φαινόμενο σε όμορα κράτη.


    Γι΄ αυτό προτείνω διευρυμένη σύσκεψη, συνάθροιση, συνάντηση, σύναξη, όλου του πολιτικού κόσμου και θεσμικών εκπροσώπων του Λαού, όπου χωρίς καιροσκοπισμούς και προσπάθεια απόκτησης κομματικών ή άλλων ωφελημάτων, ενωμένο το Έθνος να ξεπεράσει την κρίση και να πετύχει εφαρμογή του δικαίου. Προστατεύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, όπως και τα συμφέροντα της πατρίδας.


    Ας μην ξεχνάμε: «Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος», όπως και της Αντιγόνης το αξίωμα : «Οὒτοι συνέχθειν, ἀλλά συμφιλεῖν ἔφυν».


    νεκροταφειο δαφνης οδος

    χαμογελώ χαιρέκακα

    Τα πλάνα είναι από τον περασμένο Ιούλιο, όταν ένας φωτογράφος θέλησε να απαθανατίσει την άφιξη του αεροπλανοφόρου στο Invergordon της Σκωτίας και να τραβήξει πλάνα με το drone του ακόμα και από το κατάστρωμα του πλοίου.


    νεκροταφειο δαφνης οδος

    αναγνωριζω σημασια

    Ο φωτογράφος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο από το Υπουργείο Άμυνας, ωστόσο δεν βρήκε την αναμενόμενη ανταπόκριση και έτσι το βίντεο από το drone κατέληξε στα χέρια του δικτύου Black Isle Images, που το ανάρτησε στο Facebook, για να συνδράμει με αυτό τον τρόπο στην αύξηση των μέτρων ασφαλείας και όχι για να εκθέσει τον οποιοδήποτε.




    κοινωνικο συσσιτιο

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σερβικό πρακτορείο Beta, δύο ημέρες πριν από την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη Σερβία, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας κατήγγειλε τις μεθόδους που συνίσταται, όπως είπε, στο να αναγκάσει τις χώρες των Βαλκανίων «να επιλέξουν: είτε είστε με τη Δύση, είτε με τη Ρωσία».


    κοινωνικο συσσιτιο

    Η Σερβία, χώρα υποψήφια προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι επίσης ιστορικά σύμμαχος της Ρωσίας που στηρίζει τη θέση της σε ό, τι αφορά το θέμα της ανεξαρτησίας του Κοσόβου. «Το να συζητάμε σήμερα για τη θέση του Κοσόβου στον ΟΗΕ δεν έχει νόημα» εκτίμησε ο Λαβρόφ. Επέμεινε ότι «το ψήφισμα 1244» που υιοθετήθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας το 1999, μετά τη λήξη του πολέμου στο Κόσοβο, «παραμένει εν ισχύ και αναγνωρίζει το αυτόνομο έδαφος του Κοσόβου ως τμήμα της Σερβίας».


    Προκειμένου να ενταχθεί η Σερβία στην ΕΕ οι Βρυξέλλες θεωρούν ότι το Βελιγράδι θα πρέπει να εξομαλύνει τις σχέσεις του με την Πρίστινα και να υιοθετήσει μια διπλωματική γραμμή αντίστοιχη της ευρωπαϊκής. Για τον Λαβρόφ, «το να απαιτεί η ΕΕ από κάθε υποψήφια χώρα να εναρμονίσει την εξωτερική και αμυντική πολιτική της» με εκείνη των Βρυξελλών «απορρέει από μια φιλοσοφία, μια νοοτροπία που συνεισφέρει στην αύξηση των εντάσεων στην Ευρώπη».


    «Καθ' όλη την ιστορία των Βαλκανίων, η Ρωσία επιδίωκε ανέκαθεν να αποφύγει κάθε αντιπαράθεση και να βοηθήσει τους λαούς της περιοχής να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των χωρών τους, των προγόνων τους καθώς και τις θρησκευτικές και πολιτιστικές ρίζες τους», συνέχισε.



    συνωνυμα βοηθειας
    μεταξοτυπια τελαρα

    τι συμφωνησε ο τσιπρας

    art cafe λουτρακι
    μπαλονια για βαπτιση αγοριου

    Οι Βλαντίμιρ Πούτιν και Εμανουέλ Μακρόν κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος αναφορικά με τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, λέγοντας ότι πρέπει να παραμείνει σε ισχύ, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.


    τι συμφωνησε ο τσιπρας

    Όσον αφορά στη Συρία, ο Γάλλος πρόεδρος επανέλαβε πως τα στρατιωτικά πλήγματα, που κατέφεραν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία στις 14 Απριλίου σε μια σειρά στόχους στο έδαφος της Συρίας, πραγματοποιήθηκαν νομίμως.


    Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν επίσης στο ότι πρέπει να συνεχιστούν οι κοινές προσπάθειες για να ξεκινήσουν ειρηνευτικές συνομιλίες για το Συριακό, όπως προβλέπει η απόφαση 2254 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ενόψει του Συνεδρίου στο Σότσι.


    κωνσταντίνος κάππας καθηγητής ιατρικής

    αυλαια τι σημαινει

    Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες ανοίχτηκε στη θάλασσα με κανό, ενώ οι άνεμοι έπνεαν πολύ ισχυροί.


    κωνσταντίνος κάππας καθηγητής ιατρικής

    Ένας ψαράς ειδοποίησε το Υπολιμεναρχείο Ν. Μουδανιών ότι ο άνδρας με το κανό βρίσκεται σε δυσχερή θέση μέσα στη θάλασσα.


    Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, στις 11 το πρωί ειδοποιήθηκε και το Υπουργείο Ναυτιλίας και ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι τώρα.


    Στις έρευνες μετέχουν σκάφη του λιμενικού, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, της Βάσης Ετοιμότητας, ιδιώτες και ένα ελικόπτερο super Puma που «χτενίζουν» την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ν. Ποτίδαιας.



    δρομολογια πλοιων για μαρμαρι

    μαντρες αυτοκινητων γερακας

    Για το προσφυγικό Ξυδάκης και Muiznieks υπογράμμισαν την ανάγκη να ενισχυθεί η απόδοση των μηχανισμών μετεγκατάστασης και επανεγκατάστασης προσφύγων, η διαδικασία οικογενειακής επανασύνδεσης και η προστασία των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων.


    μαντρες αυτοκινητων γερακας

    με ποιον ειναι η δουκισσα νομικου

    Ο Αναπληρωτής Υπουργός ενημέρωσε τον Επίτροπο για τα εν εξελίξει προγράμματα αντιμετώπισης του ζητήματος και τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της Ελλάδας, τόσο οικονομική όσο και σε πόρους και ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να επιλυθεί το συντομότερο το θέμα προς όφελος των ανηλίκων προσφύγων.


    Ο Επίτροπος τόνισε πως η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο στην αντιμετώπιση του ρατσισμού με την εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου ενώ επεσήμανε πως θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της παραπομπής στη δικαιοσύνη υποθέσεων ενάντια στη Χρυσή Αυγή.


    Ο κ. Ξυδάκης τόνισε όμως πως στο ασταθές ευρωπαϊκό περιβάλλον, ιδιαίτερα μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, εμφανίζονται σημεία οπισθοχώρησης σε σχέση με τις κοινές ευρωπαϊκές θέσεις για την υποδοχή των προσφύγων, ενώ σημείωσε τον κίνδυνο που ενέχεται σε πρωτοβουλίες δημοψηφισμάτων όπως αυτό που προγραμματίζεται από την κυβέρνηση της Ουγγαρίας, σε σχέση με την εφαρμογή ειλημμένων κοινών ευρωπαϊκών αποφάσεων.



    σεξισμος κατα των γυναικων

    παιδικο γραφειο και βιβλιοθηκη

    δρυοπη ροζε

    Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται την ιατρική του ιδιότητα για να εκφράσει την αντίθεσή του με την προωθούμενη διάταξη. «Ως γιατρός που γνωρίζω την γενική ψυχολογία του ατόμου με βρίσκει αντίθετο, παρακαλώ την κυβέρνηση να επανεξετάσει το όριο ηλικίας», αναφέρει και καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή να επανεξετάσει το όριο ηλικίας.


    παιδικο γραφειο και βιβλιοθηκη

    καρδια για ερωτευμενους αργυρω


    Ο κ. Μιχελογιαννάκης αποφεύγει πάντως, να ξεκαθαρίσει αν θα καταψηφίσει την επίμαχη διάταξη σε περίπτωση που ο κ. Κοντονής δεν προβεί στις αλλαγές που του ζητούνται.


    Η δήλωση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη:


    «Είναι γνωστό ότι οι τρανσέξουαλ άνθρωποι έχουν το μικρότερο προσδόκιμο ζωής και αποτελούν μια κοινότητα που δέχεται συχνά δολοφονικές επιθέσεις σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Λατινική Αμερική, Τουρκία και αλλού. Είναι γνωστό ότι τα διεμφυλικά άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα στο δημόσιο τομέα, στην εκπαίδευση, στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη και στις προνιακές παροχές, ενώ υφίστανται ψυχολογική και σωματική βία. Μέχρι τώρα χρειάζονταν ψυχιατρική εξέταση και χειρουργική επέμβαση για να αλλάξουν , γεγονός που σήμαινε ακρωτηριασμό του ανθρώπου, που γνωρίζουμε ότι ο Ο. Η.Ε. το καταδικάζει ως βασανιστήριο, η προσωπική αίσθηση του σώματος επιλέγεται ελεύθερα από το ίδιο το άτομο, τα παραπάνω καλύπτονται από την ευρωπαϊκή σύμβαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και την παγκόσμια χάρτα δικαιωμάτων. Όμως η δυνατότητα επιλογής στα 15 έτη της αλλαγής υ, ως γιατρός που γνωρίζω την γενική ψυχολογία του ατόμου με βρίσκει αντίθετο, παρακαλώ την κυβέρνηση να επανεξετάσει το όριο ηλικίας».


    χρεοκοπια τραπεζα κυπρου

    λογια απο προσωπικοτητες

    Τα παραπάνω υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με το Ίδρυμα Konrad Adenauer στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Goethe-Institut Athen) με θέμα: «Θρησκευτικός ριζοσπαστισμός: Μια πρόκληση για την Ευρώπη».


    χρεοκοπια τραπεζα κυπρου

    Τονίζοντας ότι ο θρησκευτικός ριζοσπαστισμός βρίσκεται «στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου, ειδικά σε χώρες όπως η Γαλλία», ο κ. Μητσοτάκης διαπίστωσε ότι «στο πλαίσιο και της προεκλογικής εκστρατείας για τη γαλλική προεδρική εκλογή υπάρχει σχεδόν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν την ταυτότητα, παρά για τα ζητήματα που αφορούν την ίδια την οικονομία».


    Όπως είπε, «τα ζητήματα ασφάλειας έρχονται στην πρώτη γραμμή», καθώς «είμαστε στην πρώτη γραμμή νέων προσφυγικών ροών» .



    Στην Ελλάδα έχουμε ένα θετικό παράδειγμα στη Θράκη, ως ενός χώρου πολιτικής και θρησκευτικής συνύπαρξης. Ένα θετικό παράδειγμα, το οποίο πρέπει να το τονίζουμε και πρέπει να το υποστηρίζουμε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν εκεί. Και πρέπει να κατοχυρώσουμε και να επενδύσουμε και να χτίσουμε πάνω στις αρχές της ισονομίας και της ισοπολιτείας, που μπήκαν πριν από περίπου 25 χρόνια.



    Στην εκδήλωση μίλησε ο καθηγητής στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών των Παρισίων και ειδικός σε ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο ισλαμικό και αραβικό κόσμο Ζιλ Κεπέλ (Gilles Kepel), ο οποίος υποστήριξε ότι «χάθηκε πολύτιμος χρόνος, χάθηκαν 10 χρόνια που δεν συζητήθηκε το θέμα ανάμεσα στους ειδικούς αναλυτές και τους πολιτικούς»,


    Ο Γάλλος καθηγητής σκιαγράφησε τις τρεις ηλικίες του τζιχαντισμού, τονίζοντας ότι είναι «απολύτως απαραίτητο να καταλάβουμε την κοσμοθεωρία των ανθρώπων αυτών για να μπορέσουμε να αναλύσουμε και να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο του ισλαμικού φονταμενταλισμού», σημειώνοντας ότι:



    Το ερώτημα στη Γαλλία είναι για πόσο χρόνο θα συνεχιστεί η αιματοχυσία και οι επιθέσεις. Έως ότου η κοινωνία μας αντιδράσει, με πογκρόμ, καίγοντας τζαμιά ή με επιθέσεις κατά αθώων ανθρώπων; Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση αυτή τη στιγμή για την πολιτική. Πώς θα αντιδράσουν οι κοινωνίες σε μια πολιτική πρόκληση. Τα ίδια αρχίζουν σιγά σιγά να συμβαίνουν και στην Γερμανία.



    Ο κ. Κεπέλ αναφέρθηκε στο έλλειμμα ενσωμάτωσης μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη, που συμβάλλει σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού, και κατέληξε λέγοντας:



    Έχουμε μπροστά τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, τόσο η Δεξιά όσο και η Αριστερά δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση, γιατί όλοι ξέρουν ότι η Μαρί Λεπέν θα είναι πρώτη. Καταλαβαίνετε που έχει πάει η πολιτική στη Γαλλία και αυτό σημαίνει πολλά για την απόσταση του πολιτικού συστήματος και τη δυνατότητά του να καταλάβει τα αιτήματα της κοινωνίας.



    Ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό η δυτική κοινωνία στο σύνολό της πληρώνει τραγικά λάθη επιλογών και τεράστιες ιστορικές αφέλειες», εξηγώντας ότι:



    Αυτό που οφείλει να κάνει είναι να αναγνωρίσει την πρόκληση, και αυτό ήδη το έχει πράξει στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την απόφαση του 2008 και διάφορα βήματα μετά σε επίπεδο Ηνωμένων Εθνών, αλλά και να λάβει μια σειρά από πολύ απτά και πρακτικά μέτρα στο επίπεδο της ασφάλειας. και κυρίως να αντιληφθεί κάτι το οποίο είναι μια τεράστια ιστορική πρόκληση. Να μην πέσει στην παγίδα των αντιπάλων της. Η παγίδα των αντιπάλων της είναι αυτό που κινδυνεύει να γίνει σαν μετενέργεια των επεμβάσεων των τρομοκρατικών επιθέσεων. Δηλαδή να πάρουμε μέτρα που αναιρούν το στοιχείο της ανοιχτή και δημοκρατικής κοινωνίας την οποία έχουμε και να δημιουργήσουμε το αίσθημα της πίεσης στους μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη και άρα εμείς να δικαιολογήσουμε τις δικές τους μελλοντικές επιθέσεις. Αυτό είναι μια τεράστια πρόκληση για τη Δύση.



    Επίσης, ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στα θέματα ασφάλειας:



    Εχω διαφωνήσει πολλές φορές με την αντίληψη ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη πρέπει να είναι ένα ξέφραγο αμπέλι, δηλαδή μπορεί οποιοσδήποτε να μπαίνει στη χώρα χωρίς να ελέγχεται και να κυκλοφορεί ελεύθερος στο όνομα της υποβολής αιτήματος ασύλου και μέχρι αυτή να εκδικαστεί. Το νομικό ευρωπαϊκό κεκτημένο της Ευρώπης, υπό ένα συγκεκριμένο τρόπο ανάγνωσης, θα μπορούσε να επιτρέπει κάτι τέτοιο. Όμως πρέπει να σας πω ότι όλο αυτό το νομικό κεκτημένο δεν φτιάχτηκε για να αντιμετωπίσει την πρόκληση του μεγέθους που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Φτιάχτηκε όταν λίγες εκατοντάδες κάθε χρόνο από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τις ανατολικές χώρες έρχονταν στη Δύση και ζητούσαν προστασία. Με αυτή την αντίληψη είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουμε εισροές εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ανθρώπων. Για να μπορέσουμε να προασπίσουμε τη δημοκρατία και την ευρύτερη αντίληψη προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη, πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά και την αλλαγή του τρόπου αντιμετώπισης του τεράστιου αριθμού των μεταναστευτικών ροών.



    Τη συζήτηση συντόνισε ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δημήτρης Καιρίδης.



    καμιναδες επισκευες

    συνδρομο προκλητικης εναντιωσης

    πατηρ βασιλειος ρεθυμνο
    Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις - Οι μαρτυρίες που θα αποκαλύψουν την αλήθεια

    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα τον περασμένο Ιανουάριο.


    συνδρομο προκλητικης εναντιωσης

    παιδικες κατασκηνωσεις ποδοσφαιρου

    ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 'Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ - ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ - ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η οικογένεια της θέλει να μάθει την αλήθεια γύρω από τις συνθήκες θανάτου της, ήταν αυτοκτονία ή κάποιος της στέρησε τη ζωή; Κλειδί στην αποκάλυψη της αλήθειας φαίνεται ότι είναι το κινητό της άτυχης μητέρας, το οποίο εδώ και μήνες παραμένει άφαντο.

    Λίγες ημέρες πριν ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε ότι σήμα του κινητού τηλεφώνου της εντοπίστηκε σε κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας, με τις έρευνες να παίρνουν και πάλι νέα τροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Εισαγγελέας κάλεσε σε καταθέσεις και πάλι μάρτυρες.

    Τις τελευταίες ημέρες έχουν κληθεί για κατάθεση τρία άτομα. Οι δύο ήταν φίλοι της Ειρήνης Λαγούδη και ο τρίτος συγγενικό της πρόσωπο.

    eirini lagoudi

    Ποιος πήρε το κινητό και γιατί;

    Αυτό που διερευνάται τώρα είναι πώς είναι δυνατόν να βρεθεί το κινητό χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Ποιος είναι αυτός που το πήρε και γιατί; Τα τελευταία μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό της τα έγραψε η ίδια η κάποιος άλλος για να θολώσει τα νερά, όπως αναφέρουν οι ιδιωτικοί ερευνητές;

    Η διαδρομή του κινητού τηλεφώνου της άτυχης μητέρας παραμένει μυστήριο, καθώς το τελευταίο στίγμα ήταν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου αρκετές ώρες πριν πεθάνει στις 6 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα το κινητό ξαφνικά κλείνει και ανοίγει και πάλι αρκετές ημέρες μετά, με τους δορυφόρους να το εντοπίζουν σε κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας σε σπίτι συγκεκριμένου ατόμου.

    «Αποκλείεται κάποιος να πήρε το τηλέφωνο για να ελέγξει τα μηνύματα, για να περάσει κάποια μηνύματα, ή να στείλει κάποιο άλλο μήνυμα;», λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής που ασχολείται με την υπόθεση, μιλώντας στο Star.

    «Κάποιοι θόλωσαν τα πράγματα. Για να φανεί σαν αυτοκτονία; Για τους δικούς τους λόγους. Τι λόγους είχε η Ειρήνη να κρύψει το κινητό; Ή να το πετάξει; Ας μου απαντήσει κάποιος!», λέει ο κύριος Τσούκαλης.


    πωσ θα διαμορφωσω τον κηπο μου

    φαγητο με χωρο για παιδια

    Σε δηλώσεις του μετά από την συνάντηση με τον διοικητή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζήτησε να δοθεί τέλος, το συντομότερο, στο φαινόμενο των ανεντόπιστων ανασφάλιστων οχημάτων.


    πωσ θα διαμορφωσω τον κηπο μου

    δ κυνηγετικη ομοσπονδια

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων τοποθετείται στα μέσα Μαΐου και όπως εξήγησε ο διοικητής, εξετάζονται τα στοιχεία της τελευταίας τριετίας, ώστε να εντοπιστούν οι περιπτώσεις που δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και παράλληλα ποιοι από αυτούς δεν έχουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο.


    Τα ευρήματα θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο, ώστε να ενημερωθούν πρώτα αυτοί που έχουν εντοπιστεί και να προβούν σε ανάλογες ενέργειες πιστοποίησης του ευρήματος ή διαφωνίας και εν συνεχεία, αφού προκύψουν αποτελέσματα, θα γίνει το δεύτερο βήμα που είναι η ειδοποίηση, η επιβολή προστίμων και η υποχρέωση αυτών των περιπτώσεων να ασφαλιστούν.


    Όπως επεσήμανε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αυτά τα οχήματα εμπλέκονται σε ατυχήματα και προκαλούν αλυσιδωτές βλάβες, όχι μόνο στην οικονομία που χάνει έσοδα, αλλά και σε πολίτες, σε εταιρείες, σε θεσμικούς φορείς και όλους όσοι καλούνται εκ της ευθύνης και της θέσης τους να λειτουργήσουν έχοντας «απέναντί τους» μία περίπτωση «ανασφάλιστου».


    Επίσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σημείωσε πως είναι κοινωνική αδικία κάποιοι να πληρώνουν για να είναι ασφαλισμένοι και νομοταγείς και κάποιοι άλλοι να κυκλοφορούν παράνομα με την ανοχή των μηχανισμών του κράτους και την αδυναμία του να εφαρμόσει την νομοθεσία.