Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

νεο φιεστα υψωνας χαρτης

Ο ΟΠΑΠ είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αναγνωρισμένους εργοδότες στην Ελλάδα, απασχολώντας 973 εργαζόμενους (μαζί με τους εργαζόμενους της εταιρείας στην Κύπρο ο αριθμός ανέρχεται σε 1.005), σύμφωνα με στοιχεία του 2016. Ταυτόχρονα, η εταιρεία στηρίζει με τη δραστηριότητά της περισσότερες από 15.000 θέσεις εργασίας στο δίκτυο πωλήσεών της (πρακτορεία, πλανόδιοι πωλητές, σημεία πώλησης λαχείων, κλπ).


νεο φιεστα υψωνας χαρτης

μια βολτα στην τριπολη

pizza hut θεσεις εργασιας

Συνολικά, ο ΟΠΑΠ δημιουργεί – άμεσα και έμμεσα – περίπου 32.800 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ευκαιριών απασχόλησης για πολλούς νέους ανθρώπους. Το συγκεκριμένο μέγεθος αντιπροσωπεύει περίπου το 1% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας, καθιστώντας τον ΟΠΑΠ σημαντικό σημείο αναφοράς για την ευρύτερη αγορά εργασίας.


Στο πλαίσιο του Οράματος 2020 και της καθιέρωσης του ΟΠΑΠ ως μια εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκοσμίου επιπέδου, πραγματοποιούνται σημαντικές επενδύσεις, που ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ, για την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της εταιρείας, την εισαγωγή νέων παιχνιδιών και υπηρεσιών και την αναβάθμιση του ρόλου της τεχνολογίας στον οργανισμό.


Για την υλοποίηση αυτών των έργων, ο ΟΠΑΠ επενδύει στην προσέλκυση ταλαντούχων και καταρτισμένων εργαζόμενων. Συνολικά, μόνο τα τελευταία δύο χρόνια (2015-16), έχουν προσληφθεί 323 εργαζόμενοι, δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εταιρεία στην αγορά εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου