Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ιστορικο χωριο της αρκαδιας

Ο Πελ, εμφανώς καταβεβλημένος, έφτασε - υπό αστυνομική συνοδεία - στο δικαστήριο της Μελβούρνης, όπου τον περίμεναν παρατεταγμένοι δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο. Τον περασμένο Ιούνιο παραιτήθηκε από τη θέση του ταμία του Βατικανού για να αντιμετωπίσει απερίσπαστα τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί στη γενέτειρά του, την Αυστραλία.


ιστορικο χωριο της αρκαδιας

ζωγραφιζω ενα κοριτσι

Είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών στο δικαστήριο κάθε μέρα, για τις τέσσερις εβδομάδες που θα είναι σε εξέλιξη η ακροαματική διαδικασία.


Ο Πελ αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και ο δικηγόρος του έχει ενημερώσει τις δικαστικές Αρχές πως θα δηλώσει αθώος.


Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο υψηλόβαθμο μέλος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας κινδυνεύει να κάτσει στο εδώλιο. Ο φάκελος εναντίον του άνοιξε το 2013, όταν μία ειδική ομάδα της αστυνομίας ανέλαβε να ερευνήσει ενδελεχώς τις καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων από μέλη του καθολικού κλήρου και άλλων θρησκευτικών ομάδων.


Η πρώτη εμφάνιση του Πελ στο δικαστήριο της Μελβούρνης έγινε τον Ιούλιο και η υπόθεση τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου. Περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο για να καλύψουν το γεγονός.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNNi, τις δύο πρώτες εβδομάδες της – κλειστής για το κοινό – ακροαματικής διαδικασίας αναμένεται να καταθέσουν οι τουλάχιστον 40 μάρτυρες που υπάρχουν.



Cardinal George Pell arrives at court for the first day of his committal hearing for alleged historic ual offences pic.twitter.com/Z0eekgXOhn

— Lane Sainty (@lanesainty) 4 Μαρτίου 2018


ασυρματος αγγλικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου