Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

θεωρια και διαγραμματα θεματων εκφραση εκθεση β λυκειου

nova shop online

Ο υπουργός Εσωτερικών μεταφέροντας πληροφορίες που θέλουν τους συνδικαλιστές της ΝΔ να τάσσονται κατά της αναστολής της απεργίας των συμβασιούχων στην καθαριότητα, στη γενική τους συνέλευση, τους καταλόγισε ιδεοληψία νεοφιλεύθερης λογικής την ώρα που βυθίζεται η χώρα στα σκουπίδια για να παραδοθεί ο τομέας αυτός στα «κερδοσκοπικά συμφέροντα που υπηρετούν».


θεωρια και διαγραμματα θεματων εκφραση εκθεση β λυκειου

Επέκρινε ακόμη, τον πρόεδρο της ΝΔ ότι τάσσεται υπέρ των ΣΔΙΤ. «Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, θέλετε να βάλετε τους δικούς σας ανθρώπους και θέλετε απολυμένους 6100 ανθρώπους», είπε απευθυνόμενος προς τα έδρανα της ΝΔ και πρόσθεσε: «Στο βωμό ποιας σκοπιμότητας παίζετε με ανθρώπινες ζωές;».


Στην παρέμβασή του ο Πάνος Σκουρλέτης επεσήμανε ότι η λύση που βρέθηκε «πατάει» στο σκεπτικό της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ξεκαθάρισε πως παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται, ο ίδιος δεν άφησε την παραμικρή προσδοκία ότι μετά τις 31/12 θα μετατραπούν οι συμβάσεις τους, σε αορίστου χρόνου. Πρόσθεσε ακόμη, ότι δημιουργούνται τουλάχιστον 2.500 σταθερές θέσεις εργασίας στην καθαριότητα.




ανταλλακτικα για κουζινες θεσσαλονικη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου