Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

παιχνιδια σχεδιασμου αυτοκινητων

Ο τυφώνας Φλόρενς υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 3της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον, με τους ανέμους να εξασθενούν αλλάπαραμένει επικίνδυνος,ανακοίνωσε απόψε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ (NHC).


παιχνιδια σχεδιασμου αυτοκινητων

Ο τυφώνας βρίσκεται περίπου 755 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Μιρτλ Μπιτς στη Νότια Καρολίνα, με τους ανέμους να εξασθενούν και να φθάνουν τα 205 χλμ. την ώρα, με πιο ισχυρές ριπές ανέμου, διευκρινίζει σε νεότερο δελτίο που εξέδωσε το NHC, το οποίο εδρεύει στο Μαϊάμι, στη Φλόριντα.


Παρότι μια αργή εξασθένιση αναμένεται να αρχίσει έως αργά την Πέμπτη, ο Φλόρενς παραμένει ένας εξαιρετικά επικίνδυνος τυφώνας κυρίως μόλις θα πλησιάζει τις αμερικανικές ακτές αργά την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσθέτει το NHC.


Με βάση τις αναθεωρημένες προβλέψεις του NHC, οι σφοδρές βροχοπτώσεις μπορεί να συνεχιστούν για μέρες, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για πλημμύρες από τη Νότια Καρολίνα – όπου σε ορισμένες περιοχές θα πέσει ακόμη και 1 μέτρο βροχή – μέχρι τη Βιρτζίνια.


Ο Τζεφ Μπάιαρντ, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων (FEMA), προειδοποίησε τους κατοίκους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "οι ακτές της Καρολίνας μπορεί να δεχτούν μια γροθιά σαν του Μάικ Τάισον".


"Ο χρόνος που είχαμε για να προετοιμαστούμε σχεδόν τελείωσε. Η καταστροφή είναι στο κατώφλι μας κι έρχεται", είπε από την πλευρά του ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας, Ρόι Κούπερ, σήμερα το πρωί.


Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν διαταχθεί να φύγουν αμέσως από τα παράλια και στις τρεις Πολιτείες. Πανεπιστήμια, σχολεία και εργοστάσια έκλεισαν.




υλικο για γιορτη τησ μητερασ
μπριζολες γαλλικης κοπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου