Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

βυζαντινο μουσειο χιος

«Η ένταση και η αβεβαιότητα» που συνδέονται με την κρίση μεταξύ της Μαδρίτης και της ηγεσίας της Καταλονίας θα μπορούσε «να επηρεάσει αρνητικά την εμπιστοσύνη και τις αποφάσεις για επενδύσεις» στην Ισπανία, εκτιμά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με το οποίο οι οικονομικές προοπτικές της χώρας για το 2017 είναι «σταθερές».


βυζαντινο μουσειο χιος

wolverine games online x-men

«Οι εντάσεις και η αβεβαιότητα που συνδέονται με την Καταλονία θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την εμπιστοσύνη και τις αποφάσεις για επενδύσεις» δήλωσε η Άντρεα Σέχτερ, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ για την Ισπανία, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έκθεσης που δημοσιεύτηκε σήμερα σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας.




σερβοι κροατες ξυλο

πρίγκιπας γεώργιος αρμοστής κρήτης

σχεδια tattoo πεταλουδες
καφε δερματινα μποτακια γυναικεια

Από τα διόδια των Αφιδνών πέρασαν από τις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/12) μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι περισσότερα από 22.400 αυτοκίνητα ενώ, από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν περισσότερα από 29.000.


πρίγκιπας γεώργιος αρμοστής κρήτης

Ο σχεδιασμός της ΕΛ. ΑΣ στοχεύει στην προληπτική και αποτρεπτική παρουσία, αλλά και στη διενέργεια τροχονομικών ελέγχων και αλκοτέστ για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» παραβάσεων, όπως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, υπερβολική ταχύτητα, χρήση κινητών τηλεφώνων, μη χρήση προστατευτικού κράνους, ζώνης ασφαλείας και αντικανονικό προσπέρασμα, που αποτελούν τις βασικότερες αιτίες των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων.


Σημειώνεται, ότι τα κεντρικά σημεία του σχεδιασμού της ΕΛ. ΑΣ. περιλαμβάνουν:



  • Αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής

  • Αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

  • Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους - εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

  • Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

  • Συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων, ιδιαίτερα για τη βεβαίωση "επικίνδυνων" παραβάσεων. - Διαρκή τροχονομική αστυνόμευση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ. Ε.Α.)

  • Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς).

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τόπους που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.

  • Παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων της χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.

  • Ενημέρωση των πολιτών σε κάθε περίπτωση που είναι αναγκαία η πληροφόρηση για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.


αβ στα ρωσικα

καιρος μυλοποταμος πηλιου

Ειδικότερα, ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στη δημιουργία της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, στη σύσταση της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, στην καθιέρωση ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και τη διασταύρωση των στοιχείων με τις φορολογικές δηλώσεις.


αβ στα ρωσικα

επικουρικο ασφαλιστων

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη διερεύνηση σκανδάλων που δεν ήταν προτεραιότητα επί σειρά ετών, καθώς και στην πλήρη αναμόρφωση του συστήματος και των διαδικασιών των Δημοσίων Συμβάσεων, με διαφανείς όρους στα Δημόσια έργα, καθώς και το σύστημα προμηθειών υγείας.


Παράλληλα, ο κ. Κοντονής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα του «πόθεν έσχες», το οποίο όπως είπε:



Bρίσκεται στην πρώτη γραμμή των μεταρρυθμίσεων και θεσμικών τομών υπέρ της διαφάνειας και το οποίο αν και με τις διάφορες κατά καιρούς μορφές του μετρά αρκετά χρόνια ζωής, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και αποκάλυψε τις επιδιώξεις ορισμένων να αποτελούν ανέλεγκτο σώμα υπεράνω του νόμου.



«Το θέμα του ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, αρχικώς των πολιτικών προσώπων και, ακολούθως, των δικαστικών λειτουργών και των λοιπών κρατικών λειτουργών και υπαλλήλων, συνδέθηκε εξαρχής από τον κοινό νομοθέτη με τη διασφάλιση της διαφάνειας στο δημόσιο βίο, την καταπολέμηση της διαφθοράς και την αποτροπή των φαινομένων αθέμιτου πλουτισμού. Με τις τελευταίες νομοθετικές τομές, ελήφθη μέριμνα ώστε μέσω του ελέγχου από ανεξάρτητα όργανα να υπάρξουν ακόμα περισσότερες εγγυήσεις υπέρ της αμεροληψίας, της αντικειμενικότητας αλλά και της πληρότητας του ελέγχου όλων για όλα».


Με τις νέες νομοθετικές μεταβολές, πάντα στο πλαίσιο των θεμελιωδών αρχών του νομικού συστήματος και των επιστημονικών δεσμεύσεων, πρόσθεσε ο κ. Κοντονής «ελήφθησαν μέτρα για να ενισχυθεί η ακεραιότητα και να προληφθούν οι ευκαιρίες για διαφθορά μεταξύ των κρατικών λειτουργών. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι σχετικά με την ηλεκτρονική εφαρμογή περί πόθεν έσχες, ελήφθησαν ικανά μέτρα, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια του συστήματος και να μηδενιστούν οι κίνδυνοι επέμβασης τρίτων και διαρροής των δεδομένων. Παράλληλα, η πρόβλεψη, μεταξύ άλλων, για υποχρέωση δήλωσης μετρητών χρημάτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων που φυλάσσονται εκτός πιστωτικών ιδρυμάτων θεωρήθηκε ως κατ' αρχήν πρόσφορο και αναγκαίο μέτρο για τη διαπίστωση μεταβολής της περιουσιακής κατάστασης του υπόχρεου που δεν δικαιολογείται από τα νόμιμα έσοδά του. Πίσω από τη θέσπισή του κρύβεται και η σκέψη της δυνατότητας να λειτουργήσει αυτή η πρόβλεψη και αποτρεπτικά για τη μη αποδοχή δωρεών κινητών πραγμάτων μεγάλης αξίας».


Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Ινστιτούτο Τοπικής Διακυβέρνησης και Καινοτόμων Πολιτικών και το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας με τη θεσμική υποστήριξη του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.


πορισμα για το ατυχημα στα ελπε

play super mario forever flash online

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΣΕΕ για το κόστος του σαρακοστιανού τραπεζιού του 2018, από την καταγραφή του ύψους των τιμών ορισμένων βασικών προϊόντων που αποτελούν το σαρακοστιανό τραπέζι, προκύπτει μία μικρή μεσοσταθμική μείωση των ψαρικών και μία αντίστοιχου μεγέθους αύξηση για τα λοιπά συνοδευτικά προϊόντα (από σουπερ μάρκετ και φούρνους).


πορισμα για το ατυχημα στα ελπε

μεγαλωνω αντιθετο

Κύριο γνώρισμα της σύγκρισης των τιμών στα θαλασσινά, μεταξύ των ετών 2018 και 2017, συνιστά η σταθερότητα των τιμών σε αρκετά εξ’ αυτών, με τις μοναδικές διαφοροποιήσεις να προέρχονται από τα κατεψυγμένα καλαμάρια (-20,6%) αλλά και το φρέσκο χταπόδι (+11,3%).


Η τελευταία ανοδική μεταβολή αποδίδεται, σχεδόν αποκλειστικά, στην ελλιπή προσφορά του συγκεκριμένου προϊόντος, εξαιτίας του νωρίτερου φετινού εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας και των συνεπαγόμενων δυσμενέστερων καιρικών συνθηκών.


Όσον αφορά στα λοιπά προϊόντα που πλαισιώνουν το σαρακοστιανό τραπέζι, όπως η λαγάνα, οι ελιές, ο ταραμάς, το τουρσί, ο χαλβάς αλλά και τα κονσερβοποιημένα προϊόντα, καταγράφονται όπως και πέρυσι μεικτές τάσεις, με συνέπεια το εύρος τιμών μεταξύ 2018 και 2017 να βαίνει ελαφρώς αυξανόμενο κατά 0,8%.


Σύμφωνα λοιπόν με τις παραπάνω διαπιστώσεις, το συνολικό κόστος του φετινού σαρακοστιανού τραπεζιού στο οποίο συμπεριλαμβάνονται θαλασσινά/οστρακοειδή και κάποια συνοδευτικά προϊόντα, διατηρείται αμετάβλητο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καθώς η προκύπτουσα μεταβολή θεωρείται αμελητέα.


Τέλος, στην εγκύκλιο αναφέρεται πως η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες εορτές - υποχρεωτικές αργίες, επομένως είναι εργάσιμη ημέρα και έγκειται στον κάθε έμπορο – επιχειρηματία εάν η επιχείρηση θα λειτουργήσει ή όχι. Δεδομένου λοιπόν του χαρακτήρα της ημέρας ως μη υποχρεωτικής αργίας, τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να ανοίξουν νόμιμα, χωρίς να οφείλουν προσαυξημένο ημερομίσθιο ή άλλες επιβαρύνσεις στους υπαλλήλους τους.


βαρκελωνη αξιοθεατα βικιπαιδεια

βγηκε απο το μαιευτηριο

Όλοι περίμεναν να αποθεώσουν τον καλύτερο αθλητή του κόσμου με ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, όμως η κακή εκκίνηση του Γιουσέιν Μπολτ του στοίχισε την κορυφή του βάθρου.


βαρκελωνη αξιοθεατα βικιπαιδεια

level on iphone 6

2017 08 05T205218Z 176018967 UP1ED851LZ5Z5 RTRMADP 3 ATHLETICS WORLD M100 FINAL
(Ο τερματισμός στον τελικό των 100 μέτρων - Πηγή: Reuters / Kai Pfaffenbach)


Ο Μπολτ έφτασε τον Κόλμαν πάνω στο νήμα, τρέχοντας δίπλα-δίπλα (διαδρομές 4 και 5), αλλά ο Τζάστιν Γκάτλιν από τον 7ο διάδρομο τους κέρδισε και τους δύο, παγώνοντας το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.



Not many would have seen usain bolt run at a major champs and win neither of his races!! What an experience though. #IAAFWorldChamps #bolt pic.twitter.com/6WFHXKAZma

— Mark Brown (@Mbrownengland) August 5, 2017

γαβαλας κουρτινες ευοσμος

συστοιχια δισκων

Ο ίδιος επισήμανε ότι η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου παραμένει ουσιαστικής σημασίας για τη συνέχιση του ελληνικού προγράμματος. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν αποτελεί μια οξεία κρίση, υπογράμμισε επίσης ο πρόεδρος της Ευρωομάδας.


γαβαλας κουρτινες ευοσμος

προβληματα με φιατ 500

Αλλά και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις μιλώντας σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο, άφησε να εννοηθεί πως απέχουμε από μια συμφωνία.


«Είναι σημαντικό όλες οι πλευρές να δείξουν πολιτική θέληση για να κλείσει η αξιολόγηση και να μην τεθεί σε κίνδυνο η πρόοδος που επετεύχθη», είπε και προσέθεσε: «Δεν είναι ώρα να υπονομευτεί η προσπάθεια που έγινε. Πρέπει να ολοκληρωθεί γρήγορα η αξιολόγηση».


Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ανέφερε πως οι ελληνικές αρχές υιοθέτησαν συνολικά 200 μέτρα και αυτό πρέπει να αναγνωριστεί.«Έγιναν σημαντικές μεταρρυθμίσεις αλλά και δημοσιονομική προσπάθεια», υποστήριξε και σημείωσε ότι η ανάπτυξη επέστρεψε το 2016 και υπήρξε υπεραπόδοση έναντι των προβλέψεων.


Την ίδια ώρα, ο Επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν, Πιερ Μοσκοβισί στέλνει νέο τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση και τους δανειστές για να κλείσουν άμεσα την αξιολόγηση, λίγες μόλις ώρες πριν την επίσκεψή του στην Αθήνα. "Ή τώρα ή ποτέ" λέει στους συνομιλητές του ο ευρωπαίος επίτροπος που φθάνει στην Αθήνα για να σπρώξει τις διαπραγματεύσεις ώστε να υπάρξει λύση πριν το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.


Στο Στρασβούργο όπου συνεδριάζει η ολομελεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και λίγο πριν τεθεί το ελληνικό ζήτημα από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφσκις, ο Πιέρ Μοσκοβισί συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. "Η αξιολογηση πρεπει να κλείσει και πρέπει να κλείσει τώρα τον Φεβρουάριο", δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, καλώντας την κυβέρνηση να μην παίζει στα ζάρια τις ζωές των Ελλήνων.


μαυρα αλογα

ελληνικα ως ξενη γλωσσα για παιδια
Σοκ σε ξενοδοχείο της Καβάλας: Πελάτης αυτοκτόνησε στο δωμάτιό του

Απίστευτη τραγωδία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας.


μαυρα αλογα

Σοκ στην Καβάλα από την αυτοκτονία ενός τουρίστα σε κεντρικό ξενοδοχείο. Σύγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kavala-portal ένας 44χρονος Λιθοουανός κρεμάστηκε στην τουαλέτα του δωματίου του. Το πτώμα του εντόπισε υπάλληλος του ξενοδοχείου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η ΕΛ. ΑΣ διενεργεί προανάκριση.



γιγαντες με λουκανικο αργυρω

ποικίλη στοά περιοδικό

η φαση ειναι αργυρουπολη
διαμαντιδης σταματαει το μπασκετ

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αποχαiρετήσει χθες την Μπόκα Ζούνιορς και σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία του με τον Κινεζικό σύλλογο, που θα του αποφέρει ετησίως περίπου 38 εκατομμύρια €, πολύ περισσότερα από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι, ανεβαίνοντας πρώτος στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων.


ποικίλη στοά περιοδικό

Μάλιστα έχει αυτή την στιγμή το 2ο πιο ακριβό συμβόλαιο στον κόσμο του αθλητισμού, αφού μόνον ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τα 74 εκατομμύρια ετησίως από την Ferrari αμοίβεται με περισσότερα χρήματα.



OFFICIAL: Shanghai Shenhua announced the signing of Argentine forward Carlos Tevez. pic.twitter.com/JJBwulJmcD

— TransferMarkt China (@asaikana) December 29, 2016

προλακτινη αιματος prl

Μπορεί ο πραγματικός κίνδυνος για τους ανθρώπους να είναι μικρός, αλλά η πτώση αυτή θα αποτελέσει ένα μεγάλο πλήγμα στο φιλόδοξο διαστημικό πρόγραμμα της Κίνας.


προλακτινη αιματος prl

πιερ πλανταρ

Το Tiangong-1, βάρους 8,5 τόνων, σταμάτησε να λειτουργεί στις 16 Μαρτίου του 2016 και η Κίνα ενημέρωσε γι’ αυτό τα Ηνωμένα Έθνη τον Μάιο του 2017, χωρίς όμως να αναφέρει την αιτία.


Ειδικοί στον τομέα του διαστήματος τονίζουν πως ο κίνδυνος τα συντρίμμια του διαστημικού οχήματος να χτυπήσουν ανθρώπους είναι εξαιρετικά μικρός, με τις πιθανότητες να είναι λιγότερες από μία στο τρισεκατομμύριο.


Όμως, ο Alan Duffy, ο οποίος συμμετέχει σε έρευνα του Κέντρου Αστροφυσικής και Υπερυπολογιστών στο πανεπιστήμιο τεχνολογίας Swinburne της Αυστραλίας, δήλωσε πως η μυστικότητα της Κίνας γύρω από τη συγκεκριμένη αποστολή έχει καταστήσει δύσκολη την εκτίμηση των κινδύνων.


Capture


«Η διεθνής κοινότητα δεν γνωρίζει από τι υλικά είναι φτιαγμένο το διαστημικό εργαστήριο, πράγμα που καθιστά τον υπολογισμό των κινδύνων αρκετά δύσκολο».


Πέφτει ο διαστημικός σταθμός Τιανγκόνγκ-1: Ανάμεσα στις πιθανές περιοχές για την πτώση και η Ελλάδα


Ο πολυπόθητος στόχος που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε


Το Tiangong-1, εκτοξεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μαζί με τον διάδοχό του, το Tiangong-2 που εκτοξεύθηκε το 2016, αποτελούσαν το ιδανικό «ζευγάρι» που θα εκπλήρωνε τον στόχο της Κίνας για το διάστημα: ένας μόνιμος, 20 τόνων διαστημικός σταθμός που θα ξεκινούσε τη λειτουργία του το 2022.


Τον Ιανουάριο ο Zhu Zongpeng, επικεφαλής σχεδιαστής του Tiangong-1, δήλωσε σε κινεζικά μέσα πως η Κίνα παρακολουθούσε το διαστημικό όχημα και πως ο ίδιος υπολογίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του θα καεί κατά την επανείσοδό του στην ατμόσφαιρα, ενώ το υπόλοιπο θα πέσει στη θάλασσα.


Από τις 14 Μαρτίου η Κίνα δίνει καθημερινή ενημέρωση σχετικά με το υψόμετρο του σκάφους. Την Κυριακή το Tiangong-1 βρισκόταν στα 216.2 χιλιόμετρα.


Capture2



μανωλης μητσιας στιχοι

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ντεζιρέ ουάσιγκτον

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, σε μία πρώτη ανάρτησή της ενημέρωσε για το ταξίδι της προς την Καλαμάτα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».


ντεζιρέ ουάσιγκτον





green solar cell efficiency tables
non stop training θεσσαλονικη

το πεπτικό σύστημα για μικρά παιδιά

καζινο στη βαρσοβια
μπατούμι γεωργία ξενοδοχεία
Πού βρίσκεται σήμερα ο θρυλικός Σαμψών – Το χτύπημα της μοίρας που του άλλαξε τη ζωή

Ένα μικρό και ταπεινό προσφυγικό σπίτι στη Νέα Ιωνία κλείνει στους τέσσερις τοίχους του τη λαμπρή πορεία προς τη δόξα ενός από τους πιο δημοφιλείς λαϊκούς ήρωες, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στη συνείδηση των απλών ανθρώπων με τα κατορθώματά του, τον Σαμψών.


το πεπτικό σύστημα για μικρά παιδιά

Μόνο το σπινθηροβόλο βλέμμα του υπερήλικα ενοίκου θυμίζει τον θρυλικό Σαμψών, που με τους άθλους του μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Τσακισμένος πια από τα χρόνια και την κακή υγεία του, ζει πια με μόνη συντροφιά τις αναμνήσεις και τη νοσταλγία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Νιώθω μοναξιά... Από τότε που έχασα τη γυναίκα μου, το στήριγμά μου, αφέθηκα. Ζω για να ζω. Η μόνη παρηγοριά μου πλέον είναι τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Νοσταλγώ όσα έζησα όταν ο κόσμος με χειροκροτούσε στις αλάνες και τις πλατείες. Με αγάπησε ο κόσμος και τον αγάπησα πολύ. Όλα αυτά, όμως, είναι παρελθόν. Πλέον... σιωπή» λέει μελαγχολικά και τα μάτια του δακρύζουν.

Ο Σαμψών προσπαθεί να μιλήσει με βαριά τρεμάμενη φωνή και με αρκετή δυσκολία. Κοιτάζει τα άλμπουμ με τα κατορθώματά του και δακρύζει.

«Για μένα το χειροκρότημα ήταν τα πάντα. Ηταν μια δικαίωση και μια αναγνώριση. Ο κόσμος με λάτρεψε. Γύρισα όλη την Ελλάδα δεκάδες φορές, προσφέροντας θέαμα. Το ίδιο γύρισα και την Ανατολή. Πήγα παντού. Πόνεσα, μάτωσα, έσπασα σπόνδυλο, όμως άντεξα γιατί έπρεπε να επιβιώσει η οικογένειά μου.

Πλέον, κλείστηκα σπίτι. Δεν αντέχω...» λέει και τα μάτια του χαμηλώνουν σχεδόν βουρκωμένα.

Πηγή: espresso


λαζανια με κιμα βεφας

θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νησων Αιγαίου ανακοίνωσε το κατά πλειοψηφία προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, των εμπορικών συλλόγων μελών της λεκανοπεδίου Αττικής, ως ακολούθως:


λαζανια με κιμα βεφας

σαμαρας ανταλλακτικα τρικαλα


  • Κυριακή 1 Απριλίου από 11:00 έως 18:00

  • Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

  • Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

  • Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

  • Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

  • Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου από 13:00 έως 19:00

  • Μ. Σάββατο 7 Απριλίου από 9:00 έως 15:00


εξαντας βολιβια

Σύμφωνα με άκρως μυστική έκθεση που δημοσιεύει η Cumhuriyet, στις 20 Ιουλίου του 2016 δόθηκε εντολή για εντοπισμό του υπόπτου από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.


εξαντας βολιβια

ευτυχισμενη σχεση

Την ίδια ημέρα ο Οκσούζ έκανε μία σειρά τηλεφωνημάτων από την περιοχή Ακγιαζί, η θέση του εντοπίστηκε αλλά οι διωκτικές Αρχές δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν καθώς απενεργοποίησε το κινητό του και δεν το ξανάνοιξε έκτοτε.


Η κυβερνητική Yeni Safak daily είχε αποκαλύψει στις 16 Αυγούστου του ίδιου έτους πως υπήρχε σειρά πληροφοριών για εμφάνιση του Οκσούζ σε γερμανικές πόλεις, καθώς ο ύποπτος είχε καταφέρει να το σκάσει στη Γερμανία.


Η είδηση είχε μεταδοθεί μέρες μετά τις δηλώσεις του ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου πως η Οκσούζ εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας.




καλογερος βαμβακαρης

δικαστικοι αντιπροσωποι αποτελεσματα

αποτελεσματα πανελληνιων 2014 ροδοπη
Τραγωδία στην Κόρινθο: Ασθενής έκανε βουτιά θανάτου από τον 4ο όροφο νοσοκομείου

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κόρινθο, το πρωί του Σαββάτου.


δικαστικοι αντιπροσωποι αποτελεσματα

Από τον 4ο όροφο του Νοσοκομείου Κορίνθου έπεσε 57χρονος ασθενής που νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 57χρονος να αυτοκτόνησε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο korinthostv.gr η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Δήμητρα Καλομοίρη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, 57χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιαστρική κλινική πριν από λίγους μήνες.

Όλα έγιναν στις 09.45 το πρωί όταν γιατροί και νοσηλευτές επισκέφθηκαν την ουρολογική πτέρυγα για να εξετάσουν τους ασθενείς. Κάποια στιγμή, χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει ο 57χρονος άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό. «Οι ψυχίατροι του νοσοκομείου μας, τον είχαν εξετάσει δύο φορές το τελευταίο διάστημα. Στις 16 και στις 19 του μήνα. Λάμβανε κανονικά την αγωγή του και αντιμετωπιζόταν με τη δέουσα προσοχή», ανέφερε η κυρία Καλομοίρη, «δυστυχώς κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πτώση και την τραγική αυτή κατάληξη. Ούτε ο ειδικευμένος γιατρός ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό πρόλαβαν να αντιδράσουν».




δωρεαν εισοδο καζινο παρνηθα

εκπα θεωρητικα μαθηματικα

αξιον εστι ελυτης εκδοσεις

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε τη διαδικασία διαπίστευσης. Ο πρεσβευτής θα πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Αντζελίνο Αλφάνο σε συνέντευξή του στη La Repubblica.


εκπα θεωρητικα μαθηματικα

«Θέλουμε να κάνουμε τη Βόρεια Κορέα να καταλάβει ότι η απομόνωσή (της) είναι αναπόφευκτη εάν δεν αλλάξει πολιτική», πρόσθεσε ο Αλφάνο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η Ιταλία δεν διακόπτει τις διμερείς διπλωματικές σχέσεις, διότι «είναι πάντα χρήσιμο να διατηρείται ένας δίαυλος επικοινωνίας».


Η Πιονγιάνγκ είχε ονομάσει τον Ιούλιο τον Μουν Γιονγκ Ναμ, ένα στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών, νέο πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας στη Ρώμη, μια θέση που παρέμενε κενή επί έναν χρόνο, αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο.


Ο νέος πρεσβευτής είχε ήδη αρχίσει να εργάζεται, παρότι η διαδικασία διαπίστευσής του βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη.



χρονος παρακειμενος κωστας παλιουρας

βασικος μισθος στην ευρωπη 2015

Μεταξύ των εμπλεκομένων που δρούσαν σε δημόσια νοσοκομεία, είναι γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, ιδιοκτήτες φαρμακαποθηκών και υπάλληλοι μεταφορικών εταιρειών, εκ των οποίων τέσσερις εμφανίζονται ως αρχηγοί του κυκλώματος.


βασικος μισθος στην ευρωπη 2015

φυσικη κατευθυνσησ β λυκειου θερμικεσ μηχανεσ

μάζωξη στα αγγλικά

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία και όπως προέκυψε από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές υπεξαιρούσε αντικαρκινικά φάρμακα αξίας 1.000 έως 6.000 ευρώ, μέσα από τα δημόσια νοσοκομεία και στη συνέχεια τα μεταπωλούσε σε Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία. Κατά τη μεταπώληση σε νοσοκομεία του εξωτερικού η τιμή του φαρμάκου τετραπλασιαζόταν, όπως και τα κέρδη του κυκλώματος, τα οποία ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ.


Κατόπιν αυτών, η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη εναντίον τους για τα εξής κακουργήματα:



  • Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων απάτης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, με την επιβαρυντική περίσταση της επιδίωξης οικονομικού οφέλους των μελών της.

  • Απάτη από κοινού και κατ΄εξακολούθηση με περιουσιακό όφελος και αντίστοιχη προξενηθείσα ζημία του Δημοσίου, που υπερβαίνει συνολικά τα 150.000 ευρώ.

  • Διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

  • Υπεξαίρεση στην υπηρεσία από κοινού και κατ΄εξακολούθηση άνω των 150.000 ευρώ με αντίστοιχη προξενηθείσα ζημία σε βάρος Ν. Π.Δ. Δ.

  • Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα από κοινού και κατ΄εξακολούθηση από υπαιτίους που δρουν κατ΄επάγγελμα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

  • Ψευδής ιατρική πιστοποίηση με χρήση αυτής κατ' εξακολούθηση.





ψαρεμα φυλακας

μαλτα google map
αλλιως πευκη
Φωτιά Μάτι – Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι διάλογοι των αστυνομικών την ώρα της φονικής πυρκαγιάς

Φωτιά: Δείτε τους διαλόγους των αστυνομικών την ώρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι – Όλα όσα συνέβησαν το απόγευμα της 23ης Ιουλίου που οι φλόγες διέσχιζαν τη Λ. Μαραθώνος – Το χρονικό της διαδρομής του θανάτου


ψαρεμα φυλακας

18:13 - «Θα χρειαστεί να έρθετε πιο χαμηλά, θα χρειαστεί εκτροπή. Να ξεκινήσετε για Νέα Μάκρη».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


18:18 - «Η φωτιά έφτασε στην Κυανή Ακτή. Βρίσκεται σταθμός εκεί να κόψει».

18:29 - «Κανένα όχημα να μην κινηθεί παραλιακά. Να κόψουμε στο Κόκκινο Λιμανάκι. Να τα στέλνουμε όλα Ραφήνα».

18:35 - «Το 10 (σ. σ. ανακριτικό της Τροχαίας) είναι καλά; Άκουσα ότι έχει εγκλωβιστεί».

Οι χειρισμοί της ΕΛ. ΑΣ. στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου αποτέλεσαν αντικείμενο σφοδρής κριτικής. Τα στελέχη της Τροχαίας καταγγέλλονται ότι αντί να απομακρύνουν με ασφάλεια τους οδηγούς από τη φωτιά τους έστειλαν - λόγω των εκτροπών κυκλοφορίας - στο «μάτι του κυκλώνα».

Φως σε όσα συνέβησαν το κρίσιμο διάστημα που οι φλόγες διέσχισαν τη Λ. Μαραθώνος με πορεία προς την ακτή, ρίχνουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες από τους ασυρμάτους των αστυνομικών, τις οποίες δημοσιεύει σήμερα, Πέμπτη (02/08/2018) η εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Τι προκύπτει απ’ αυτές; Η εντολή του διοικητή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Κωνσταντίνου Βουτσελά προς τον επικεφαλής της Τροχαίας Αργύρη Μπακαλώνη για διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Μαραθώνος στο ρεύμα προς Μαραθώνα δόθηκε τηλεφωνικά στις 18:12 και ενώ η φωτιά βρισκόταν στον Νέο Βουτζά. Ένα λεπτό αργότερα, στις 18:13 ο κ. Μπακαλώνης δίνει μέσω ασυρμάτου εντολή σε μια μοτοσικλέτα και ένα περιπολικό της Τροχαίας που πραγματοποιούσαν εκτροπές της κυκλοφορίας σε Νέο Βουτζά και Καλλιτεχνούπολη να μετακινηθούν και να κόψουν την κυκλοφορία στη Λ. Μαραθώνος, στη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ (διασταύρωση Ραφήνας), μόνο για τα οχήματα που κινούνταν προς Μαραθώνα.

foto

18:13 - «Θα χρειαστεί να έρθετε πιο χαμηλά, θα χρειαστεί εκτροπή. Να ξεκινήσετε τώρα για Νέα Μάκρη» διατάσσει μέσω ασυρμάτου τους δύο υφισταμένους του ο διοικητής της Τροχαίας. Εκείνοι απαντούν: «Από πού να κόψουμε τη Μαραθώνος;».

Πέντε λεπτά αργότερα, το μέτωπο της πυρκαγιάς πλησιάζει τη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Στις 18:18 υπάρχει καταγεγραμμένο το εξής μήνυμα: «Η φωτιά έφτασε στην Κυανή Ακτή, είναι σταθμός (σ. σ. όχημα της Τροχαίας) εκεί να κόψει» και ένα λεπτό αργότερα στις 18:19 δίνεται εντολή στο τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής να στείλει ενισχύσεις.

Σύμφωνα με τα στελέχη της ΕΛ. ΑΣ., την ίδια στιγμή (γύρω στις 18:20) έγινε διακοπή της κυκλοφορίας και στην οδό Φλέμινγκ, που οδηγεί προς το λιμάνι της Ραφήνας. Αντίστοιχα, από τις ηχογραφημένες συνομιλίες αποκαλύπτεται ότι μερικά λεπτά αφότου απαγορεύθηκε η είσοδος στη Λ. Μαραθώνος, η Τροχαία δημιούργησε φραγμό και στον πρώτο παράλληλο δρόμο που οδηγεί στο Κόκκινο Λιμανάκι και στην Αργυρά Ακτή, τον κυκλικό κόμβο δηλαδή της Λ. Δημοκρατίας με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Ενδεικτικά, στις 18:27 αστυνομικός της Τροχαίας που μετέχει στα μέτρα ακούγεται να διαβιβάζει: «Έχουμε κλείσει Μαραθώνος από μεριά της Φλέμινγκ» και δύο λεπτά αργότερα, στις 18:29, ο επικεφαλής των μέτρων ακούγεται να φωνάζει: «Ελάτε στο Κόκκινο Λιμανάκι, να μην πάει τίποτα από παραλιακή για Νέα Μάκρη». Δευτερόλεπτα μετά και ενώ στην περιοχή επικρατούν συνθήκες πανικού ο εκφωνητής επαναλαμβάνει: «Κανένα όχημα να μην κινηθεί παραλιακά, να κόψουμε στο Κόκκινο Λιμανάκι, να τα στέλνουμε όλα Ραφήνα».

Οι αστυνομικοί διευκρινίζουν πάντως ότι το διάστημα που μεσολάβησε από την εκτροπή της κυκλοφορίας στη Λ. Μαραθώνος μέχρι τη στιγμή που δημιουργήθηκε φραγμός στην (παράλληλη) Λ. Δημοκρατίας, οι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνταν στην οδό Φλέμινγκ είχαν δυνατότητα – εάν το επιθυμούσαν – να στρίψουν προς το Κόκκινο Λιμανάκι και να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Μάτι. Ακόμα, περιγράφουν ότι αρκετοί οδηγοί που είχαν εγκλωβιστεί στον φραγμό επιτίθεντο στους άνδρες της Τροχαίας στα μπλόκα στην προσπάθειά τους να φτάσουν στα σπίτια τους για να τα σώσουν από τη φωτιά.

«Υπάρχει πρόβλημα»

Πάντως, μετά τις 18:30 οι ηχογραφημένες συνομιλίες από τους ασυρμάτους των αστυνομικών αποτυπώνουν τις δραματικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. «Όσοι σταθμοί κινούνται ή βρίσκονται εντός της φωτιάς προσοχή να μην εγκλωβιστούν. Ούτε ένα όχημα παραλιακά, αυστηρές εκτροπές, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα» ακούγεται να διατάσσει ο επικεφαλής αξιωματικός τους αστυνομικούς που βρίσκονται στα μπλόκα.

Πέντε λεπτά αργότερα η ένταση κλιμακώνεται, καθώς υπάρχει πληροφορία ότι ένα περιπολικό έχει εγκλωβιστεί στη φωτιά. Είναι 18:35 όταν ο διοικητής της Τροχαίας ακούγεται να ρωτά στον ασύρματο: «Το 10 είναι καλά; Άκουσα ότι έχει εγκλωβιστεί;». Η απάντηση που ακολούθησε ήταν καθησυχαστική: «Ναι, όλα καλά έχει κατέβει στη διασταύρωση της Ραφήνας».

Δείτε ΕΔΩ τις δραματικές εξελίξεις για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική

Διαβάστε επίσης:

Όλυμπος: Γιατί η Google αφιερώνει το σημερινό της doodle στο «μυθικό» ελληνικό βουνό

Φωτιά Μάτι: Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια των αδικοχαμένων 9χρονων διδύμων


Φωτιά Μάτι – Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι διάλογοι των αστυνομικών την ώρα της φονικής πυρκαγιάς
01
Φωτιά Μάτι – Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι διάλογοι των αστυνομικών την ώρα της φονικής πυρκαγιάς








συναγρίδα το κιλο

ομορφη ελλαδα καθαρη ελλαδα

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα σημειώνει πως έξι ακροδεξιοί πολιτικοί σχηματισμοί και εθνικιστικές πολιτικές ομάδες στην Ευρώπη, που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις δημόσιες χρηματοδοτήσεις, δεν θα λάβουν επιδότηση από την ΕΕ το ερχόμενο έτος. Και αυτό γιατί δεν κατάφεραν να δηλωθούν εγκαίρως ή δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για επιδότηση που έχει θέσει η νέα Αρχή για τα Ευρωπαϊκά Κόμματα και τους Οργανισμούς (Authority for European Political Parties and Foundations).


συναγρίδα το κιλο

λαχανο τουρσι νικολαου

Η εν λόγω εποπτική Αρχή ιδρύθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να ελέγχει τα κόμματα και τους οργανισμούς που λαμβάνουν ευρωπαϊκή επιδότηση. Μεταξύ αυτών που έχασαν την προθεσμία είναι και η ακροδεξιά εθνικιστική Συμμαχία για Ειρήνη και Ελευθερία (Alliance for Peace and Freedom, APF), μέλη της οποίας είναι πολιτικοί της ελληνικής Χρυσής Αυγής και του γερμανικού NPD. Η Συμμαχία αρνείται την ύπαρξη προθεσμίας μέσω του γγ της και επιμένει ότι «βρίσκεται σε διαδικασία εγγραφής».


καναλι ντ αμουρ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαμήνυσε απόψε ότι θα σταθεί στο πλευρό των Παλαιστίνιων με όλες τις δυνάμεις του και δεν θα επιτρέψει στο Ισραήλ να τους "κλέψει" την Ιερουσαλήμ.


καναλι ντ αμουρ

νευρωμα του μορτον

Μιλώντας σε ένα δείπνο, ο Ερντογάν προειδοποίησε ότι αν επιτραπεί στο Ισραήλ να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος θα βυθιστεί στο χάος όπου θα κυριαρχεί ο τραμπουκισμός. Είπε επίσης ότι ο προσωπάρχης του και το υπουργείο Εξωτερικών εργάζονται εντατικά για την απομάκρυνση των τραυματισμένων Παλαιστίνιων από τη Λωρίδα της Γάζας.


Αναφερόμενος στα Ηνωμένα Έθνη, είπε ότι "κατέρρευσαν" αντιμέτωπα με τα γεγονότα στη Γάζα και είπε ότι προσπαθεί να πείσει τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να δραστηριοποιηθούν περισσότερο.




οδηγος αθηνα

κλίση του υπόκειμαι

Ο Ζεκί Γκιουβέν είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα ως ύποπτος για διασυνδέσεις με τα δίκτυα του ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν, που κατηγορούνται από τις τουρκικές αρχές ότι υπέθαλψαν την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.


κλίση του υπόκειμαι

μουσικο σχολειο ζακυνθου

Εγκατεστημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και περίπου είκοσι χρόνια, ο Γκιουλέν αρνείται κάθε ανάμιξη στο αποτυχημένο πραξικόπημα, ωστόσο η Άγκυρα εξακολουθεί να διώκει χωρίς διακοπή τους φερόμενους ως υποστηρικτές του.


Ο Ζεκί Γκιουβέν, 48 ετών, πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 18:30 την Κυριακή, στο κελί του στη φυλακή Σιντζάν, στα περίχωρα της Άγκυρας, σύμφωνα με το Ανατολή.


Τα δίκτυα των γκιουλενιστών κάνουν συχνά λόγο για ύποπτες συνθήκες θανάτου δεκάδων φερόμενων ως οπαδών τους στη φυλακή, κυρίως αυτοκτονίες, όμως οι τουρκικές αρχές δηλώνουν πως οι κρατούμενοι αυτοί έχουν πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα όταν τη χρειάζονται.


Ο Γκιουβέν φερόταν να διαδραμάτισε ρόλο πρώτης γραμμής στο πλαίσιο μίας από τις δομές των γκιουλενιστών, των αποκαλούμενων «Χρυσών παιδιών», αλλά και να είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο ηθών που αποκαλύφθηκε σε ένα βίντεο που είχε κοστίσει το 2010 τη θέση του Ντενίζ Μπαϊκάλ, τότε επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, CHP.


Οι αρχές είχαν κατηγορήσει τους γκιουλενιστές ότι είχαν κυκλοφορήσει το βίντεο αυτό που αποκάλυπτε μια εξωσυζυγική σχέση του Μπαϊκάλ.


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο των διώξεων που ακολούθησαν την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.


Σήμερα οι αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος 68 μελών της διοίκησης του στρατού ξηράς, που κατηγορούνται για διασυνδέσεις με το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα, σύμφωνα με το Ανατολή.



ηρθες αργα σεμελη

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

αεροδρομια στην γαλλια

Λάρισα: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική Οδό

Κινητοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας το πρωί της Δευτέρας (26/02) καθώς έχει αναφερθεί ο εγκλωβισμός τριών οχημάτων στον παράδρομο της Εθνικής Οδού από Λάρισα προς Βόλο, στο ύψος του Μεγάλου Μοναστηρίου.


αεροδρομια στην γαλλια

Αιτία, σύμφωνα με το larissanet, για τον εγκλωβισμό οδηγών και επιβαινόντων στα οχήματα είναι η μεγάλη συγκέντρωση νερού στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για την κακοκαιρία



βερμουδα nanobionic τιμη
κιβωτος του κοσμου πληροφοριες

τμημα ταυτοτητων ηρακλειο κρητησ

Συναγερμός: Φωτιά σε Αυλώνα και Κορινθία - Φλέγεται η Κρήτη - Πυρκαγιά κοντά σε οικισμό στην Ηλεία

Φωτιά - Δεκάδες τα πύρινα μέτωπα σε τέσσερα σημεία της χώρας - Πριν καν ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος, το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 130 δασικές πυρκαγιές - 22 μέτωπα μόνο στην Κρήτη - Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε Αυλώνα, Κορινθία, Ηλεία.


τμημα ταυτοτητων ηρακλειο κρητησ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες σε τέσσερα μέτωπα. Στον Αυλώνα, στην Κορινθία, στην Ηλεία και στην Κρήτη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στην περιοχή Βούτημα στον Αυλώνα Αττικής, όπου στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ξέσπασε στις 13:50 το μεσημέρι του Σαββάτου (17/03/2018). Στο σημείο επιχειρούν 55 άνδρες της Πυροσβεστικής με 24 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Οι φλόγες δεν απειλούν μέχρι στιγμής κατοικίες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνδράμουν στο σημείο εναέρια μέσα. Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστη.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, φωτιά ξέσπασε στα Αγνάντα Ηλείας. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε κοντά στον οικισμό. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Ωστόσο, ο πρώτος συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, όταν η Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά στα Στύλια Κορινθίας. Η φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε σε χαράδρα, έχει οριοθετηθεί. Στο σημείο επιχειρούν 42 άνδρες της Πυροσβεστικής με 16 οχήματα.

Φλέγεται η Κρήτη - 22 πύρινα μέτωπα σε όλο το νησί

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες και στα Χανιά, όπου στις 11:48 το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά στον Κίσσαμο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ωστόσο, στο σημείο παραμένουν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς υπάρχει ο φόβος των αναζωπυρώσεων.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Cretapost.gr, 22 είναι τα πύρινα μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Κρήτη, με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στο νησί να δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην Φοινικιά Ηρακλείου, όπου καίγονται καλάμια και ένα θερμοκήπιο. Στο σημείο επιχειρούν τέσσερα οχήματα με οκτώ άνδρες. Οι υπόλοιπες φωτιές που είναι σε πλήρη εξέλιξη είναι στον Πατσό Αμαρίου, την Αχάδα Ηρακλείου.

Παράλληλα, σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε χθες στον Λάστρο Σητείας.

Στον εισαγγελέα τρία άτομα για εμπρησμό από αμέλεια

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Κυριακής (18/03/2018) τρεις άνδρες ηλικίας 70, 68 και 34 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων του δήμου Πύργου, στα Άσπρα Σπίτια και στην Αρχαία Πίσα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Διαβάστε επίσης:

«Κλειδώνει»: Αυτή είναι η πρόταση της Ελλάδας για την ονομασία των Σκοπίων



πως να γραψω βιντεοκασετα σε dvd
θερμοπυλες ποιημα καβαφη

επιθετικοί προσδιορισμοί

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της με παράγοντες της Οικονομίας και εκπροσώπους της Πολιτείας, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποίησε ουσιαστική συζήτηση με τον κ. Παυλόπουλο, παρουσιάζοντας τις θέσεις της για την ανάπτυξη της εγχώριας μεταποίησης και πρωτότυπης παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων.


επιθετικοί προσδιορισμοί

νοσ αγ σαββασ

Κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή των εγχώριων μεταποιητικών εταιρειών που διατηρούν την ελληνικότητα της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας τους στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας και τη δημιουργία εθνικού πλούτου. Στη συνέχεια, τα Μέλη του ΔΣ, ζήτησαν τη συνδρομή του κύριου Παυλόπουλου στο έργο της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσω της στήριξης των συλλογικών της δράσεων, που θα σημάνει και την παράλληλη εν μέρει συμβολή στην ανασυγκρότηση της εθνικής Οικονομίας συνολικά.


Η σύμπραξη με τους αρμόδιους φορείς για την υποστήριξη της αποστολής της ένωσης ισχυροποιείται, ενώ ο γόνιμος διάλογος μαζί τους συνεχίζεται.


Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:


Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος - Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα



βιβλια γ κατηγοριας οριο

χριστινα τσιαρα

φωτια ροδος μοντε σμιθ

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια θα δημοσιοποιηθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς αυτές τις ημέρες εξετάζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες.


χριστινα τσιαρα

Εκτός από το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, από το 2019-2020 αναμένεται να κάνουν… πρεμιέρα και τα νέα πανεπιστήμια, όπως θα διαμορφωθούν μέσα από τις συνέργειες με τα ΤΕΙ.


Αναφερόμενος στο νέο σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση, ο κ. Γαβρόγλου τόνισε ότι πρόκειται για μια «ριζοσπαστική λύση», που απαιτεί μια κάποια «αλλαγή νοοτροπίας» στην κοινωνία.


Εξήγησε δε, ότι το βασικό για την κυβέρνηση είναι όχι η εισαγωγή αλλά το να «επανέλθει η Γ’ Λυκείου».


Οι αλλαγές αυτές δεν θα αφορούν τα παιδιά που θα μπουν φέτος στη Β’ Λυκείου. Η μοναδική αλλαγή με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι οι μαθητές αυτοί είναι ένα νέο μάθημα, που ονομάζεται «Πολίτης και Κοινωνία».


Για το εν λόγω μάθημα αναμένεται να υπάρξει και επιμόρφωση καθηγητών και θα αφορά στους θεσμούς του κράτους και της δημοκρατίας.


Εξετάσεις


Μετά τη μείωση των εξεταζόμενων μαθημάτων στη Γ’ Λυκείου για το απολυτήριο, το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να προχωρήσει σε αντίστοιχες αλλαγές και στην Α’ και Β΄ Λυκείου.


Οι συνέργειες στην ανώτατη εκπαίδευση


Ο Κ. Γαβρόγλου ανέφερε επίσης ότι αναμένονται και τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων ανάμεσα σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ για τις συνέργειες και τον νέο τύπο ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις στο Ιόνιο και τα Ιωάννινα ενώ παράλληλα έχει δημοσιοποιηθεί το σχέδιο για τη Στερεά Ελλάδα.





υπουργος γεωργιας αποστολου

πουθενα καρδιτσα

αναστασία γιάμαλη

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η εγκύκλιος με θέμα «Παροχή οδηγιών για τη χορήγηση αδειών απόσταξης μικρών αποσταγματοποιών» η μέγιστη διάρκεια της απόσταξης δεν θα μπορεί να είναι μεγαλύτερη των οκτώ 24ώρων.


πουθενα καρδιτσα

Επίσης για τον υπολογισμό της ποσότητας των στεμφύλων που δύναται να επιστραφούν στον ενδιαφερόμενο αμπελοκαλλιεργητή, επισημαίνει ότι δεν δύναται τα υπερβαίνουν τα 5.486 χιλιόγραμμα.


Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως στην περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί παραγωγή οίνου σε ποσότητα μη υπερβαίνουσα τα 1.000 λίτρα, με αντίστοιχη ποσότητα σταφυλιών μη υπερβαίνουσα τα 1.700 χιλιόγραμμα, από τον ίδιο τον αμπελοκαλλιεργητή, για την ιδία αυτού κατανάλωση (σ. σ. όπως ορίζει ο ευρωπαϊκός κανονισμός), η εγκύκλιος διευκρινίζει ότι η ποσότητα των αντιστοίχως, από την εν λόγω κατεργασία, λαμβανομένων στεμφύλων και η ποσότητα των στεμφύλων που θα επιστραφεί από το οινοποιείο δεν μπορεί να υπερβαίνει την ποσότητα των στεμφύλων που αντιστοιχεί στο σύνολο των αντιστοίχων ποσοτήτων σταφυλιών και υπό τον περιορισμό βεβαίως της κατά τα ανωτέρω ανώτατης ποσότητας στεμφύλων που δύναται να αποσταχθεί (σ. σ. δηλαδή τα 5.486 χιλιόγραμμα στεμφύλων).



θεματα νεοελληνικης ιστοριας σαββαλας

θερμαινομενες πλακες για ερπετα

Προσερχόμενη στη συνάντηση η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε την αισιοδοξία της για τις διερευνητικές συνομιλίες. Ο Σουλτς με τη σειρά του δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα θέσει «κόκκινες γραμμές» στην αρχή της διαδικασίας, ενώ ο Ζεεχόφερ ανέφερε ότι προσέρχεται στη συνάντηση με πολύ καλή διάθεση, τονίζοντας ότι τα κόμματα θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία.


θερμαινομενες πλακες για ερπετα

right of way rules are based on safety and courtesy

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι διερευνητικές συνομιλίες θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος ώστε να προετοιμάσουν την επιστροφή του «μεγάλου συνασπισμού» που κυβέρνησε στη Γερμανία τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και την Παρασκευή θα ενημερωθούν τα κόμματα για την έκβασή τους.


Ενδεικτικό του αυστηρού και «εντατικοποιημένου» χρονοδιαγράμματος που έχει σχεδιαστεί είναι ότι στις σημερινές συνομιλίες προβλέπεται μόλις ένα ημίωρο διάλειμμα για φαγητό, ενώ στις 17:30 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνεδρίαση του κάθε κόμματος ξεχωριστά, προκειμένου περίπου μια ώρα αργότερα να συναντηθούν εκ νέου οι τρεις αρχηγοί για έναν πρώτο απολογισμό των συνομιλιών. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν αμέσως μετά και, εάν κριθεί απαραίτητο, θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση των αρχηγών.




μ παρασκευη ωραριο σουπερ μαρκετ

ποδήλατα δρόμου ideal

Πρόκειται για μία από τις συμφωνίες που είχε υπογράψει η κυβέρνηση με τους δανειστές. Έτσι, από την 1η του Γενάρη οι οδηγοί που θα κινούνται στην Εγνατία θα παρατηρήσουν πως η χρέωση ανά χιλιόμετρο έχει αυξηθεί και θα εκτοξεύει το κόστος μέχρι και 150% σε κάποιες περιπτώσεις.


ποδήλατα δρόμου ideal

ηλεκτροσοκ σε μπαταρια

Ο νέος τρόπος υπολογισμού με βάση τη χιλιομετρική απόσταση που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ για τη νέα εμπορική πολιτική, αυξάνει τα διόδια από 0,03 σε 0,05 ευρώ ανά χιλιόμετρο για τα Ι. Χ. αυτοκίνητα (αύξηση 66%).


Αυξήσεις ακόμη και 150% - Σχεδόν τρία ευρώ θα δίνουν οι οδηγοί


Σε συγκεκριμένους σταθμούς διοδίων, όπως για παράδειγμα στα Μάλγαρα, οι αυξήσεις αγγίζουν το 150%.


Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει ζώνη χρέωσης 59,7 χιλιομέτρων, με αποτέλεσμα το ύψος του κομίστρου να «εκτοξεύεται» στα 2,98 ευρώ από το 1,20 που είναι σήμερα.


Τέλος οι απαλλαγές


Εκτός από τις σημαντικές αυξήσεις στις τιμές, η Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει ότι από την 1η Ιανουαρίου καταργείται κάθε απαλλαγή από την πληρωμή του κομίστρου.


Όπως αναφέρεται στην ΚΥΑ «Κάθε απαλλαγή ή εξαίρεση καταβολής διοδίων τελών στην Εγνατία Οδό και στους καθέτους άξονες αυτής, πλην των αναφερομένων στην παράγραφο 1 καταργείται και παύει να ισχύει από την 01-01-2019».


Εξαιρούνται τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης που ανήκουν κυρίως σε ανέργους και χρησιμοποιούνται από αυτούς. Οι άνεργοι οφείλουν να επιδεικνύουν την κάρτα ανεργίας τους, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ κατά τη διέλευση από τον σταθμό διοδίων.



διαταγμα στα αγγλικα

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ο συντροφος της τσαπανιδου

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την φιλοξενία και καταδίκασε την επίθεση των λίγων ανεγκέφαλων στο ημίχρονο και στο τέλος στην φυσούνα ζητώντας και την παρέμβαση των Αρχών.


ο συντροφος της τσαπανιδου

4020696
(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Επίσης τοποθετήθηκε και για την έδρα του τελικού με τον Άρη, μετά την αντίδραση των κιτρίνων στην πιθανότητα να ταξιδέψουν μακριά από την Θεσσαλονική, συμφωνώντας ουσιαστικά στο να ορίσει η ΕΟΚ τον αγώνα στην Β. Ελλάδα.


2640955
(Φάση από το Άρης-Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods


Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΟΣΦΠ για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή μας.


Καταδικάζουμε, όμως, την αναίτια επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη φυσούνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών αλλά και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα και του Υφυπουργού Αθλητισμού για όλα τα παραπάνω.


Κλείνοντας, θα θέλαμε να προτείνουμε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας να πραγματοποιηθεί στη βόρεια Ελλάδα, διότι έχει να γίνει πολλά χρόνια εκεί και ως γνωστόν η βόρεια Ελλάδα έχει πολλούς μπασκετόφιλους.


*Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αργά το βράδυ μέσω του ρεπορτάζ φέρεται να έχει έντονα παράπονα από την διαιτητική 3άδα του ημιτελικού (Σχινάς, Μάνος, Καρακατσούνης) παρουσιάζοντας μάλιστα 14 φάσεις στις οποίες έχει γίνει λάθος, σύμφωνα με την ανάλυσή της.



40 διάσημες celebrities χωρίς ρετούς με φουλ κυτταρίτιδα
λογια σταρατα μπρουσκο επεισοδιο 308

ερτ σειρες ξενες

Τα ίχνη τα γυναίκας αγνοούνταν από τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην πισίνα ξενοδοχείου να παίρνει το στρώμα θαλάσσης και να κατευθύνεται προς την παραλία.


ερτ σειρες ξενες

Έκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν, ενώ στην παραλία βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα, όμως η ίδια δεν εντοπίστηκε πουθενά.


Ο σύζυγος και η κόρη της ενημέρωσαν σχετικά έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμεναν και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε τις λιμενικές Αρχές στις 20:40 το βράδυ της Τετάρτης.


Άμεσα, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου έστησε επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας χρησιμοποιώντας πλωτά μέσα για την έρευνα από θαλάσσης, ενώ, επειδή δεν ήταν γνωστό αρχικά αν η γυναίκα μπήκε στη θάλασσα, τόσο χερσαίες δυνάμεις του λιμενικού όσο και της αστυνομίας "χτένισαν" και τη στεριά.


Οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα, Πέμπτη, όταν λίγο πριν τις 11:30 οι Αρχές εντόπισαν τη γυναίκα πάνω στο στρώμα θαλάσσης να βρίσκεται περίπου ανοιχτά της Σκαλέτας.


Φαίνεται ότι η γυναίκα είχε παρασυρθεί με το στρώμα έχοντας απομακρυνθεί και καλύψει μια απόσταση περίπου 6 ναυτικών μιλίων (περίπου 11 χλμ). Ήταν για περίπου 20 ώρες στη θάλασσα, χωρίς νερό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η γυναίκα βρέθηκε έχοντας τις αισθήσεις της.



πτηνο τρυποκαρυδος
πρωτεΐνη whey

κίνημα δημοκρατών σοσιαλιστών υποψήφιοι

επιτυχοντες πανελληνιων 2014 θεσσαλονικη ονοματα
μαριχουανα επιδραση

«Ήταν μια εισήγηση που τέθηκε σε διαβούλευση από τους ειδικούς. Μας έφεραν τα επιχειρήματά τους και αποσύρθηκε. Δεν έχουμε δογματισμούς, θα μείνει το όριο στα 130χλμ/ώρα» είπε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης σε χθεσινή του συνέντευξη.


κίνημα δημοκρατών σοσιαλιστών υποψήφιοι

Παράλληλα, χθες πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες ATV, τετράτροχων μοτοσικλετών (γουρούνες), οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη διάταξη του ίδιου νομοσχεδίου που προβλέπει την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων τους σε όλους τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Η συγκεκριμένη διάταξη, πάντως, είναι πιθανό να αποσυρθεί.



γιώργο μπουρμα

Η εταιρεία έχει ήδη χάσει πολλούς πελάτες από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο μεγατόνων, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.


γιώργο μπουρμα

δημητρα θεοδοσιου βιογραφια

τραινοσε σερρων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, η εταιρεία κατέθεσε αίτηση πτώχευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαδικασίες πτώχευσης στις ΗΠΑ.


Ο Νάιτζελ Όουκς, ιδρυτής του ομίλου SCL όπου υπάγεται η Cambridge Analytica, επιβεβαίωσε στη Wall Street Journal ότι και οι δύο εταιρείες κλείνουν.


Η εφημερίδα ανέφερε, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, ότι η απόφαση ελήφθη επειδή οι εταιρείες χάνουν πελάτες και βρίσκονται αντιμέτωποι με αυξανόμενα δικαστικά έξοδα από την έρευνα για την υπόθεση του Facebook.


Ποια είναι η Cambridge Analytica


Η Cambridge Analytica είναι μία βρετανική εταιρεία που ασχολείται με την ανάλυση δεδομένων. Συλλέγει τεράστιους όγκους δεδομένων από διάφορες πηγές – μεταξύ αυτών, δικές του δημοσκοπήσεις, social media και πλατφόρμες όπως το Facebook που, με τη συνδρομή της Συμπεριφορικής Επιστήμης, στήνει το ψυχολογικό προφίλ των χρηστών, προβλέποντας και επηρεάζοντας τις επιλογές τους.


Όπως κατήγγειλε o Κρις Γουάιλι, πρώην εργαζόμενος, η Cambridge Analytica συνέλεξε και επεξεργάστηκε τα δεδομένα 50 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook εν αγνοία τους. Εκμαίευε, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, πληροφορίες σχετικά με τους φίλους, τα likes, την κατοικία, τις επιλογές και, στη συνέχεια, βάσει του «ψυχογραφήματος, τους «σφυροκοπούσε» με συγκεκριμένες πολιτικές διαφημίσεις.



αγροτικού συνεταιρισμού γιάννουλης

διδακτρα ιδιωτικων σχολειων πειραια

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του Reuters, που σχολιάζει το αποτέλεσμα του Eurogroup, που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες ανήμερα του Αγίου Νικολάου, του αντίστοιχου «δικού μας» Άγιου Βασίλη.


αγροτικού συνεταιρισμού γιάννουλης

ελλαδα 2ος παγκοσμιος πολεμος

Η Αθήνα ήλπιζε πως οι ευρωπαίοι εταίροι της θα ενέκριναν τη δεύτερη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος, πριν το τέλος του 2016, κάτι που σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου δεν έχει αποκλειστεί ακόμη.


Αντίθετη άποψη φαίνεται πως έχει πάντως ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίο ξεκαθάρισε πως είναι μάλλον απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, δεδομένων των διαφωνιών που καταγράφηκαν στην συνεδρίαση του Eurogroup, αναφορικά με την πρόοδο που σημειώνει η Ελλάδα στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.


Αυτό οδήγησε την Ελλάδα και τους συμμάχους της στην ΕΕ σε αδιέξοδο, αναφέρει χαρακτηριστικά το Reuters, που φιλοξενεί και δήλωση πηγής από την ΕΕ που τονίζει:



«Θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει την εκκρεμότητα ως το τέλος του έτους, αλλά οι Γερμανοί είναι αμετακίνητοι. Η Ελλάδα έχει κάνει πολλά, δεν ήμασταν τόσο αυστηροί σε άλλα προγράμματα».



ελληνικό φόρουμ προσφύγων θεσεις εργασιας

Κρήτη: Απόφαση – ανάσα για ζευγάρι με 33 δάνεια και χρέος μαμούθ!

«Μεγάλη ανάσα» χάρισε το Ειρηνοδικείο της Ιεράπετρας σε οικογένεια πρώην εμπόρου και νυν συνταξιούχου του Ταμείου Εμπόρων η οικογένεια του οποίου βρισκόταν αντιμέτωπη με ένα δάνειο – μαμούθ ύψους 2.064.738,10 ευρώ, σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.


ελληνικό φόρουμ προσφύγων θεσεις εργασιας

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο συνταξιούχος έμπορος λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης, του κλεισίματος της εμπορικής επιχείρησης που διατηρούσε και της συνταξιοδότησής του αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις που του είχε προκαλέσει το υπέρογκο δάνειο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης η οικογένεια των ηλικιωμένων δανειοληπτών, είχε 33 δάνεια σε 7 τράπεζες συνολικού ποσού 2.064.738,10 ευρώ, με την οφειλή του συζύγου να διαμορφώνεται στα 1.178.536,95 ευρώ, και της συζύγου στις 886.201,15 ευρώ.

Όσον αφορά στα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας, ο σύζυγος διαθέτει αγροοικόπεδο όπου έχει ανεγερθεί σπίτι και κατάστημα ενώ και η σύζυγος από την πλευρά της είναι ιδιοκτήτρια κατοικίας και καταστήματος.

Το σημερινό εισόδημα του ζευγαριού, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προέρχεται αποκλειστικά από τη σύνταξη του πρώην εμπόρου και ανέρχεται στα 317,28 ευρώ. Μάλιστα, είναι μειωμένη κατά 300 ευρώ λόγω ρύθμισης χρέους στον ασφαλιστικό του φορέα για να επέλθει η συνταξιοδότηση.

Για τον λόγο αυτό τα τέσσερα ενήλικα παιδιά των δύο συζύγων συνδράμουν οικονομικά τους γονείς τους.

Κατόπιν τούτου, το Ειρηνοδικείο Ιεράπετρας που εξέτασε την υπόθεση εξέδωσε προσωρινή διαταγή στις 17 Μαΐου, σύμφωνα με την οποία:

  • Απαγορεύεται στις πιστώτριες Τράπεζες η μεταβολή της πραγματικής και νομικής κατάστασης όλων των περιουσιακών στοιχείων των δανειοληπτών μέχρι την εκδίκαση της κυρίας αίτησης ημερομηνία που έχει οριστεί για τις 25/01/2019
  • Ορίζει μηδενικές καταβολές για όλες τις πιστώτριες τράπεζες
  • Απορρίπτει το αίτημα περί χορήγησης Προσωρινής Διαταγής, για τον Οργανισμό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, λόγω πιθανής αντισυνταγματικότητας της ένταξης.


εμφυτευση μαλλιων fue
yanni music online mp3

τιτανικος full movie online

Όταν οι φωτογραφίες με τα υλικά αγαθά των πανάκριβων οίκων του Μπασκακόφ έγιναν viral, ο λογαριασμός κατέβηκε αλλά ήδη προκλήθηκε μεγάλος σάλος στην εκκλησία για την επίδειξη πλούτου.


τιτανικος full movie online

bratz οι κολλητεσ μου εγω

«Ελπίζω ότι αυτό ο βοσκός θα επανέλθει στο σωστό δρόμο» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ρωσικής εκκλησίας Αλεξάντερ Βολκόφ ανακοινώνοντας τη συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάσει την περίπτωση Μπασκάκοφ προκειμένου «να τον επαναφέρει στα λογικά του», όπως είπε.


«Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να διαχωριστεί ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο και κανείς ιερωμένος δεν μπορεί να λειτουργεί ως ιερέας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά να είναι όποιος θέλει μέχρι το βράδυ» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.


Από την πλευρά του ο Μπασκάκοφ ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή λέγοντας πως «θα αποδεχθώ την ποινή αφού δεν μπορώ να είμαι ταπεινός και ευπρεπής».


Ωστόσο αρνήθηκε ότι τα αξεσουάρ από την Gucci και την Luis Vuitton, με τα οποία φωτογραφήθηκε, του ανήκουν υποστηρίζοντας ότι τράβηξε τις εικόνες μέσα στα καταστήματα.



χατζηγεωργιου επιπλα λαμια

μοργκάν αμαλφιτανό

σημεια πωλησης paypal

Για την υπόθεση κάθονται στο εδώλιο ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος, ο οποίος το βράδυ της επίθεσης βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, όπου εξέτιε ποινή για απάτες και ληστές. Οι τρεις κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, ανά περίσταση, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ληστείας και της απλής συνέργειας σε αυτά τα αδικήματα, που καταλογίζεται μόνο στον αστυνομικό.


μοργκάν αμαλφιτανό

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, δέχθηκαν επίθεση στο γκαράζ, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους, από δύο δράστες, ένας εκ των οποίων τούς πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο κομμωτής από συνολικά τρεις σφαίρες στο στήθος και τα πόδια και ελαφρύτερα η σύζυγός του, η οποία δέχθηκε μία σφαίρα στο χέρι της.


Με την έναρξη της διαδικασίας, οι κατηγορούμενοι έλαβαν τον λόγο επί του κατηγορητηρίου που βαρύνει τον καθένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο αστυνομικός δήλωσε ότι αρνείται την κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και τόνισε:



Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κ. Καλλίτση. Έχω πει από την πρώτη στιγμή στους συναδέλφους μου για το ποια είναι η εμπλοκή μου στην πράξη αυτή.



Ο 43χρονος, ο οποίος βαρύνεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για απόπειρα ληστείας, δήλωσε, μέσω του συνηγόρου του, πως σκοπός του δεν ήταν να δολοφονήσει το ζευγάρι, αλλά πυροβόλησε με σκοπό να πετύχει τη θραύση του τζαμιού του αυτοκινήτου τους, για να ανοίξει η πόρτα του οδηγού και να τους απειλήσει. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και την κατηγορία της απόπειρας ληστείας, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν δύο προσπάθειες αφαίρεσης χρημάτων. Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 34χρονος Ιρακινός, αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε ότι είχε βοηθητικό ρόλο.



αγρια μανιταρια δηλητηριωδη

πως διαβαζω χαρτη

Το δημοφιλές σκωτσέζικο ουίσκι The Famous Grouse, παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια “Become Famous For A Reason” και δίνει την ευκαιρία σε κάθε δημιουργική ιδέα να αναδειχθεί μέσα από το famousforareason.gr. Ένας μεγάλος νικητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.


πως διαβαζω χαρτη

ρωσια σκοπια

κροκοσ μοσχονασ

Ο καθένας από εμάς μπορεί να μοιραστεί τη δική του famous for a reason ιδέα ή project που θα ήθελε να υλοποιήσει στο famousforareason.gr, μέχρι τις 31 Δεκέμβρη. Οι οκτώ ιδέες που θα ξεχωρίσουν, θα παρουσιαστούν από τους εμπνευστές τους σε video, που θα δημιουργήσει το Τhe Famous Grouse για κάθε υποψήφιο και τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα για ψηφοφορία. Το κοινό θα αναδείξει την καλύτερη ιδέα, η οποία θα γίνει πραγματικότητα. O μεγάλος νικητής θα λάβει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που θα τον στηρίξει στην προσπάθειά του να γίνει «Famous For A Reason» και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την ιδέα του στο TEDx Θεσσαλονίκης.


Πρόσωπο της καμπάνιας «Become Famous For A Reason» είναι ο ηθοποιός Νίκος Κουρής, ο οποίος την παρουσίασε χθες σε ένα event εμπνευσμένο από τις πραγματικές ιστορίες ανθρώπων που χάρη στα επιτεύγματά τους έγιναν «Famous For A Reason». Αυτοί είναι οι δύο ambassadors της καμπάνιας και συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι, ο διευθυντής του Design Lobby και κυνηγός ταλέντων Βασίλης Μπαρτζώκας, και ο διεθνούς φήμης τζαζίστας Δημήτρης Βασιλάκης. Οι δικές τους ιστορίες αποτελούν όχημα για όποιον θέλει να διεκδικήσει την αναγνώριση της ιδέας που θα τον κάνει «Famous For A Reason».


Β. ΜπαρτζώκαςΔ. Βασιλάκης Ν. Κουρής


Η επικοινωνία της καμπάνιας, τόσο σε digital περιβάλλον όσο και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, αναδεικνύει τα δύο πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που έκαναν τη φήμη αυτού του σκωτσέζικου ουίσκι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο: τον εξαιρετικά ισορροπημένο χαρακτήρα και τη μοναδικά απαλή γεύση.


Ο χώρος της εκδήλωσης


να της πεις αργυρος download

ναι ρε ειμαι τρελος

Ήδη, πάνω από 80 Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) και Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, έχουν κινητοποιηθεί, ώστε να πραγματοποιηθούν διαμαρτυρίες, στην Αθήνα στις 13:30 στο υπουργείο Παιδείας, στη Θεσσαλονίκη στις 13:00 στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και στις κατά τόπους Διευθύνσεις.


να της πεις αργυρος download

Οι εκπαιδευτικοί, από τη μία αντιδρούν στην αξιολόγηση που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου κι από την άλλη απαιτούν μόνιμους διορισμούς, καθώς επίσης και εξίσωση των δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Όπως αναφέρουν οι Ενώσεις, οι κινητοποιήσεις αυτές αποτελούν:



Μια πρώτη πανελλαδική και συντονισμένη απάντηση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, που τσακίζει εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα στο όνομα της «εξοικονόμησης» και στην εκπαίδευση, που τρέχει μαραθώνιο για να πιάσει του αντιλαϊκούς στόχους του 3ου Μνημονίου.




ψειρες γεννητικων οργανων θεραπεια

πως να φτιαξετε ποπ κορν

παντελονια τρια τεταρτα
ελίνα μπόντη

Χωρίς τις αισθήσεις της #εντοπίστηκε #γυναίκα στο προαύλιο χώρο του κτιρίου στην πυρκαγιά στη Λεωφόρο Ιπποκράτους και Κέκροπος στη Σαλαμίνα.


πως να φτιαξετε ποπ κορν

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 12 Ιανουαρίου 2018

Στο σημείο έφθασαν 18 Πυροσβέστες με έξι οχήματα που έδωσαν μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στην κατοικία που αποτελείται από ισόγειο και υπόγειο, ενώ άλλοι δύο άνθρωποι, που είναι καλά, απομακρύνθηκαν από το σημείο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.



#Πυρκαγιά σε κτίριο στη Λεωφόρο Ιπποκράτους και Κέκροπος στη Σαλαμίνα. Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα


— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 11 Ιανουαρίου 2018

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν από την πυρκαγιά σημειώθηκε μία μικρή έκρηξη, πιθανόν από φιάλη υγραερίου που υπήρχε στο χώρο.


Έρευνα για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.


τετανος στην ελλαδα

ανδρες στρατιωται μη θαυμαζετε οτι χαλεπως φερω

Το απίστευτο περιστατικό έγινε αργά το μεσημέρι της Τρίτης σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων.


τετανος στην ελλαδα

μειζον επιπλουν

Ο ληστής εισέβαλε σε ένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας, το οποίο όμως, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άδειο. Βγαίνοντας από το διαμέρισμα ο δράστης, βρέθηκε μπροστά σε έναν ένοικο της πολυκατοικίας, ο οποίος αμέσως τον ρώτησε ποιός είναι και τι έκανε στο διαμέρισμα.


FOTO10


Ο δράστης δεν δίστασε ούτε στιγμή και έπεσε πάνω στον ένοικο μαχαιρώνοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.


Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νικόλ Παπάζογλου


Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

σπορα δημητριακων

Συγκεκριμένα το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται μετά την κατά καιρούς αναπροσαρμογή του :


σπορα δημητριακων

ευκολες συνταγες με κροκους αυγων

— σε εξακόσια (600) ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, των δικαιούχων δεν υπερβαίνει το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €) ετησίως


— σε τριακόσια (300) ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων κυμαίνεται μεταξύ του ποσού των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €) και του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (4.700,00 €)


Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα νοείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του φορολογουμένου, της συζύγου του και των ανήλικων τέκνων από κάθε πηγή.


Η παραπάνω κατά περίπτωση εισοδηματική ενίσχυση δεν λαμβάνεται υπόψη για τον προσδιορισμό του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος με βάση το οποίο χορηγείται αυτή


Τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται οι δικαιούχοι μπορούν να καταθέτουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) έως και 30.10.2018, ημερομηνία μέχρι την οποία η αρμοδιότητα για την εισοδηματική ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών Μειονεκτικών Περιοχών (άρθρο 27 του ν. 3016/2002 (ΦΕΚ 110/Αϋ) παραμένει στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.


Η εισοδηματική ενίσχυση καταβάλλεται εφάπαξ από την 1η Σεπτεμβρίου κάθε ημερολογιακού έτους με την υποβολή των παρακάτω δικαιολογητικών:


1) Αίτηση του δικαιούχου στην οποία θα φαίνονται ευδιάκριτα τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού


2) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για τους υπηκόους κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης


3) Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης όπου να διαφαίνεται ευκρινώς το IBAN


4) Βεβαίωση του Δημάρχου του τόπου κατοικίας του δικαιούχου από την οποία να προκύπτει η επί διετία τουλάχιστον συνεχής διαμονή του σε συγκεκριμένη ορεινή και μειονεκτική περιοχή της Οδηγίας 85/148/ΕΟΚ


5) Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους για το οποίο αιτείται η εισοδηματική ενίσχυση (φετινό εκκαθαριστικό 2017 για εισοδήματα του 2016 – φορ. έτος 2016)


6) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 του δικαιούχου, περί της μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά για την ίδια οικογένεια μέσα στο ίδιο έτος.


7) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης


Βασικό στοιχείο χορήγησης της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι η «οικογένεια» και όχι η στέγη, η οποία μπορεί να είναι ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή και κοινή. Ως «οικογένεια» θεωρούνται: οι σύζυγοι μόνο ή και με τέκνα (ανήλικα ή ενήλικα) που βαρύνουν φορολογικά το δικαιούχο - αρχηγό της οικογένειας.


Στους δικαιούχους περιλαμβάνονται και οι μονογονεϊκές οικογένειες. Τα μεμονωμένα άτομα δεν αποτελούν «οικογένεια» (για να αποτελούν οικογένεια απαιτούνται δύο μέλη και πάνω). Το επίδομα μπορεί να αιτηθεί ο δικαιούχος μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου.


Όσον αφορά την έννοια της οικογένειας νοικοκυριού διευκρινίζεται:



voltorb pokemon go

στερ τιμη εισητηριου

νεοτερα για τραπεζες στην ελλαδα

Μιλώντας σε ημερίδα του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και της Γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η Ελλάδα είναι ουραγός στον εθελοντισμό και πως πρέπει το κράτος και οι πολιτικοί να αποκτήσουν αξιοπιστία.


στερ τιμη εισητηριου

Όπως είπε μάλιστα για αυτό το λόγο η ΝΔ θέλει να δώσει μια κυβέρνηση που θα λέει την αλήθεια στους Έλληνες. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η χώρα πρέπει να γυρίσει σελίδα και όλοι μαζί ενωμένοι να στείλουμε το μήνυμα της αυτοπεποίθησης.


«Μέσα στο σκοτάδι των τελευταίων επτά ετών τα μηνύματα για τον εθελοντισμό είναι ενθαρρυντικά και είναι απόδειξη ότι η κοινωνία μας έχει φιλότιμο και σφυγμό» είπε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως συναντά συνέχεια εξαιρετικούς ανθρώπους που αποφασίζουν να αφιερώσουν ένα κομμάτι από το χρόνο τους σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.




2ος κυκλος ταμαμ τι θα γινει

ρουχα για διακοπες σε νησι 2017

επαγγελματα απο α
σια κοσιωνη ρουχα

Το υπουργείο Μεταφορών με εγκύκλιο του προς τις αρμόδιες διευθύνσεις και υπηρεσίες βάζει «φρένο» στους ηλικιωμένους που κυκλοφορούν στους δρόμους και έχουν... χάσει τα αντανακλαστικά τους αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος.


ρουχα για διακοπες σε νησι 2017

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, οι ηλικιωμένοι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν ξανά εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης μόλις συμπληρώσουν το 74ο έτος της ηλικίας τους και μάλιστα να επαναλαμβάνουν την διαδικασία κάθε τρία χρόνια, εκτός από τις ιατρικές βεβαιώσεις που θα προσκομίζουν. Όσοι είναι πάνω από 80 ετών θα πρέπει να δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα κάθε δύο χρόνια.


Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών οι ηλικιωμένοι θα κάνουν έναν κύκλο βασικής οδήγησης και δεν θα δίνουν όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων (σήματα οδήγησης). Ανανέωση διπλώματος υποχρεούνται και οι οδηγοί άλλων χωρών που ζουν και κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.


Επίσης, όσοι απορρίπτονται σε θεωρητικές εξετάσεις πάνω από τέσσερις φορές έχουν δικαίωμα επανεξέτασης µε την παρέλευση δεκατεσσάρων ημερών.


Όπως δήλωσε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας, το υπουργείο εξειδικεύοντας τις αλλαγές που έγιναν στον ΚΟΚ με τον πρόσφατο νόμο 4530/18, προχώρησε στον καθορισμό της διαδικασίας για την επανεξέταση της ικανότητας οδήγησης των πολιτών άνω των 74 ετών. «Στόχος μας είναι να λαμβάνεται κάθε αναγκαίο μέτρο που εγγυάται μεγαλύτερη οδική ασφάλεια αλλά και προστασία των οδηγών» τόνισε και πρόσθεσε πως οι διαδικασίες που προβλέπονται εισάγουν και την πρακτική άσκηση, εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα, προκειμένου να είναι έμπρακτη η απόδειξη της ικανότητας. «Η εξασφάλιση της Οδικής Ασφάλειας είναι ευθύνη όλων μας και η λήψη δοκιμασμένων αποτελεσματικών πρακτικών και μέτρων είναι απαραίτητη» επισήμανε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών.


«Είμαστε υπέρ της επιμόρφωσης των ηλικιωμένων οδηγών, είναι αναγκαία η κατάρτιση και γι αυτή την ηλικία αλλά πιστεύουμε ότι ο τρόπος αυτός δεν βοηθάει» σχολίασε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών Θανάσης Καλύβας σημειώνοντας πως θα έπρεπε να υπάρξει και κάποιου είδους εκπαίδευση, σεμινάρια σε βασικά θέματα οδήγησης (πχ βασικά σήματα που έχουν ξεχάσει ή δεν τα γνωρίζουν).


Επίσης, ο κ. Καλύβας εξέφρασε επιφυλάξεις για τον τρόπο εξέτασης θέτοντας θέμα ασφάλειας αφού οι εξετάσεις θα γίνονται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή και με όχημα του ηλικιωμένου ή κάποιου άλλου ιδιοκτήτη. «Είναι βασικά ζητήματα που νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τους αρμόδιους» ανέφερε.


Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών προβλέπεται:


Κάτοχος άδειας οδήγησης οποιασδήποτε κατηγορίας που την ανανεώνει μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των 74 ετών, στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνει την/τις κατηγορία/ες που επιθυμεί να ανανεώσει και υποβάλλει:


α) Μία πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, για κάθε ΔΕΕ που εκδίδεται προκειμένου να συμμετάσχει σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς για την αντίστοιχη κατηγορία που επιθυμεί να ανανεώσει.


Για κάθε κατηγορία που ο ενδιαφερόμενος θα εξεταστεί εκδίδεται και αντίστοιχο ΔΕΕ.


β) Αποδεικτικό, για την καταβολή του προβλεπόμενου ποσού για κάθε προγραμματισμό δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς οδηγού κάθε κατηγορίας που επιθυμεί να ανανεώσει.


Μετά την έκδοση του ΔΕΕ η αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών προγραμματίζει τη δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς του ενδιαφερομένου κατ' αναλογία της παραγράφου 3 του άρθρου 24.


Ο ενδιαφερόμενος σύμφωνα µε τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 3 του π. δ.51/2012, υποχρεούται και σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς.


Η παραπάνω διαδικασία διενεργείται µε οποιοδήποτε όχημα της αντίστοιχης κατηγορίας που επιθυμεί να ανανεώσει ο ενδιαφερόμενος, το οποίο πληροί τα κριτήρια των διατάξεων του άρθρου 3 του π. δ.51/2012.


Για το όχημα αυτό πρέπει να διατίθενται όλα τα έγγραφα για τη νόμιμη κυκλοφορία του (Άδεια κυκλοφορίας, Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου, Κάρτα Καυσαερίων, Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο ή ειδικό σήμα ασφάλισης, Απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας).


Η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών. Σε περίπτωση που το όχημα που χρησιμοποιείται στη δοκιμασία δεν ανήκει στον ενδιαφερόμενο, απαιτείται παραχώρηση του οχήματος από τον ιδιοκτήτη του στον ενδιαφερόμενο µε υπεύθυνη δήλωση.


τασος κουράκης βιογραφικο

μπατζανακης συνώνυμο

Οι διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, που απάντησαν με ρίψεις δακρυγόνων και νερό υπό πίεση, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του γαλλικού πρακτορείου.


τασος κουράκης βιογραφικο

επιδομα σε ανεργους 200 ευρω

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, ορισμένοι από τους διαδηλωτές έσπασαν τα παράθυρα σε ένα ταχυφαγείο και πέταξαν βόμβες μολότοφ στο εσωτερικό του.


Η γαλλική αστυνομία προειδοποίησε για το ενδεχόμενο συγκρούσεων με οργανώσεις αναρχικών, τους επονομαζόμενους Black Blocs, έπειτα από την έκκληση που απηύθυναν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για μια «Ημέρα Επανάστασης».



#Paris la #manif1ermai vire à la violence extrème. Barricades, magasins et véhicules en feu des centaines de black block européens la violence insurrectionnelle est maximale cet après midi dans la capitale française. pic.twitter.com/NQEtWyOiBX

— LINE PRESS (@LinePress) 1 Μαΐου 2018

τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος

εντος καναπες προσφορα

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε «διαβασμένος» μετά την ήττα του ΠΑΟΚ και την δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στην Λευκάδα και με όπλο του την άμυνα στο πρώτο 10λεπτο (κράτησε δίχως πόντο τον κορυφαίο σκόρερ της Δόξας, Αμερικανό Γουέλς) βρέθηκε μπροστά στο σκορ, έχοντας όμως κάνει κατάχρηση στα σουτ 3 πόντων (3/12 την ώρα που πήρε μόλις 5 προσπάθειες για δύο πόντους) με τους γηπεδούχους να μαζεύουν στο τέλος την διαφορά που είχε φτάσει στο +11 (2-13).


τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος

λατινικη αμερικη ντοκιμαντερ

2631523
(Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)


Η Δόξα πλησίασε στο καλάθι στο ξεκίνημα της β περιόδου, όμως ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνα του απενεργοποιώντας την περιφέρεια των γηπεδούχων στο σκοράρισμα (ο Γουέλς δεν πήρε καν προσπάθεια), και είτε με τα ριμπάουντς, είτε με κλεψίματα (8) και ορθολογικές πλέον επιθέσεις (μόλις 5 τρίποντα, τα δύο εύστοχα) έχτισε διψήφια διαφορά, που έφτασε στην μέγιστη τιμή της στο φινάλε του ημιχρόνου (+19).


2631525
(Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)


Ούτε βγαίνοντας από τα αποδυτήρια άλλαξε η εικόνα του ματς με την Δόξα μάλιστα να χάνει με μυϊκό τραυματισμό στην γάμπα τον Γουέλς (μόλις είχε ξεκινήσει να σκοράρει με τρία μαζεμένα καλάθια) και ο Παναθηναϊκός πήγε την διαφορά στο +24 (!).


Το ματς μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία με τον Τσάβι Πασκουάλ να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε Πατ Καλάθη και Λούντζη και τον Χάρη Μαρκόπουλο στον 17χρονο γκαρντ Θόδωρο Ιωακειμίδη (μάλιστα ο Παππάς του έκανε και επιίτηδες φάουλ ώστε να πάει στις βολές και να σημειώσει τους πρώτους του πόντους στην Α1, όπερ και εγένετο). Οι «πράσινοι» έφτασαν και αυτοί στο 4-1 (όπως και ο ΠΑΟΚ) περιμένοντας το μεγάλο ντέρμπυ του Άρη με τον Ολυμπιακό (19.00 – novasports 2) για να δουν αν οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν αήττητοι (μαζί με την ΑΕΚ) ή θα κάνουν την πρώτη τους ήττα.


2631518
(Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)


Γκιστ με 13, Μπουρούσης με 12 και Νικ Καλάθης με 11 οδήγησαν στο σκοράρισμα τους "πράσινους", ενώ ο Ρόμπινσον μόνος από τους γηπεδούχους με διψήφιο αριθμό πόντων (12).


Τα 10λεπτα: 13-18, 22-41 (9-23), 35-59 (13-18), 46-73 (11-14)


(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά)


cosmodata ακουστικα

μπογια προσωπου

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη το θερμόμετρο σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.


cosmodata ακουστικα

παραλιακες εκκλησιες αττικης

Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει ριζικά την Παρασκευή, οπότε και αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας με τα μελτέμια να ενισχύονται.


Η πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τις ερχόμενες ημέρες:


Τρίτη 11-07-2017


Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στα δυτικά.


Τετάρτη 12-07-2017


Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά, με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους στα βορειοανατολικά ορεινά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3με 5 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.





υπερδιπλα κρεβατια 200x200

πλακετα air condition
τρακτερ φιατ 45-66
Σκόπια σε Τσίπρα: Μην σας επηρεάσει το συλλαλητήριο – Ώρα για δύσκολες αποφάσεις

Έντονος προβληματισμός και… μούδιασμα επικρατεί στα Σκόπια, μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα.


υπερδιπλα κρεβατια 200x200

Τα σκοπιανά ΜΜΕ με αναλυτικά ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις μετέφεραν το κλίμα που επικράτησε την Κυριακή στην ελληνική πρωτεύουσα, με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η Μακεδονία μας δεν χαρίζεται, η ελληνικότητά της δεν αμφισβητείται.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά τη χθεσινή αμηχανία στα Σκόπια, η επίσημη τοποθέτηση ήρθε σήμερα, διά στόματος του αντιπροέδρου της σκοπιανής κυβέρνησης, Μπούγιαρ Οσμάνι.

«Οι δυο χώρες πρέπει να παραμείνουν ήρεμες και προσηλωμένες στην εξεύρεση λύσης», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολιάζοντας το χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα

О αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Μπούγιαρ Οσμάνι, αναφερόμενος στο χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα, τόνισε ότι αυτό αποτελεί μέρος του πολιτικού διαλόγου που διεξάγεται με διάφορες μορφές και είναι κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα, ωστόσο, όπως σημείωσε, δεν πρέπει να επηρεάσει τη διαδικασία επίλυσης του θέματος της ονομασίας.

«Επίσης, δεν πρέπει να υποτιμάται ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που υποστηρίζουν την εξεύρεση λύσης και τάσσονται κατά αυτού του τρόπου έκφρασης διαμαρτυρίας. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι πρόκειται για ένα εύκολο θέμα που θα λυθεί χωρίς να αντιμετωπιστούν προκλήσεις στην πορεία. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι πως έχουμε κυβερνήσεις που είναι αποφασισμένες να βρουν λύση. Αυτές πρέπει να παραμείνουν ήρεμες και προσηλωμένες στην εξεύρεση λύσης, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στην πορεία. Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε σωστές αποφάσεις και όχι εύκολες αποφάσεις», προσέθεσε ο Μπουγιάρ Οσμάνι, ο οποίος προέρχεται από το αλβανικό συγκυβερνών κόμμα DUI του Αλί Αχμέτι.

Από τη μεριά του, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, ανέφερε ότι τους προηγούμενους μήνες, μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης στα Σκόπια, υπήρχε μια αίσθηση αισιοδοξίας και στις δύο χώρες, προσέθεσε ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, ιδιαίτερα μετά το χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα και το προηγούμενο στην Θεσσαλονίκη, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η διαπραγματευτική διαδικασία οπισθοδρομεί.


τοξοτης επομενη εβδομαδα

Φωτιά Μάτι: Κρίσιμες ώρες για τους τραυματίες – Αγωνία για 4 παιδιά

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 11 εγκαυματιών από τις πυρκαγιές που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.


τοξοτης επομενη εβδομαδα

ποκεμον κουκλακια

Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 49 ενήλικες εγκαυματίες καθώς πήραν εξιτήριο κάποιοι από αυτούς που νοσηλεύονταν σε αυτά τις τελευταίες ημέρες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων είναι σταθερός. Η κατάσταση των 4 παιδιών κρίνεται καλή και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να πάρουν εξιτήριο σήμερα ή τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι: 87 οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές - Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ



εκπαιδευση σε παιδια με νοητικη υστερηση

φυσική γενικήσ παιδείασ γ λυκείου ασκήσεισ

χοληστερινη 250
ηβη go τιμη

«Μόλις ενημερώθηκα από τους Ρώσους κατά τη συνάντηση της P5», που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη στη Γενεύη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, «ότι πρότειναν – και ότι η κυβέρνηση αποδέχθηκε – την κατάπαυση του πυρός στην ανατολική Γούτα» δήλωσε στα ΜΜΕ, μετά το τέλος συνάντησης με αντιπροσωπεία της συριακής αντιπολίτευσης, όπως μετέδωσε το Reuters.


φυσική γενικήσ παιδείασ γ λυκείου ασκήσεισ

Υπό πολιορκία από το 2013 από το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, η Γούτα είναι μία από τις τελευταίες περιοχές που ελέγχουν οι αντάρτες στη Συρία και αποτελεί μία από τις τέσσερις ζώνες αποκλιμάκωσης που δημιουργήθηκαν στη χώρα σε μια προσπάθεια να μειωθεί η βία.



διαρκως επιρρημα

Το πρόγραμμα ξεκινάει μέσα στο καλοκαίρι και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους. Ειδικότερα, το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον» ξεκινά τέλος Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου και προβλέπει ποσά ως 25.000 ευρώ ή ως 250 ευρώ το τετραγωνικό για την αναβάθμιση κάθε είδους κατοικίας.


διαρκως επιρρημα

ελληνογαλλικο λεξικο καουφμαν

Τα ποσοστά της επιδότησης φτάνουν ως και το 70% και είναι υψηλότερα για τα μικρά εισοδήματα, ενώ αυξάνονται για κάθε παιδί. Η επιδότηση για το επιτόκιο δανείου είναι στο 100%. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», για όσους έχουν ατομικό εισόδημα 10.000 ευρώ ή 20.000 οικογενειακό η επιδότηση είναι 60% και αυξάνεται κατά 5% για κάθε παιδί με ανώτατο όριο το 70%.



  • Για ατομικό εισόδημα 10.000 ως 15.000 και οικογενειακό ως 25.000 ευρώ η επιδότηση φτάνει το 50% με 5% αύξηση για κάθε παιδί και μέγιστο ποσοστό το 70%.

  • Για εισόδημα ατομικό από 15.000 ως 20.000 και οικογενειακό από 25.000 ως 30.000 ευρώ η επιδότηση είναι 40% και μαζί με τα τέκνα μπορεί να φτάσει ως το 70%.

  • Για εισόδημα 20.000 ως 25.000 και οικογενειακό από 30.000 ως 35.000 ευρώ η επιδότηση είναι 35% και μαζί με τα τέκνα ως 70%.


Η επιδότηση είναι 30% για εισόδημα ατομικό από 25.000 ως 30.000 και οικογενειακό από 35.000 ως 40.000 ευρώ, ενώ πέφτει στο 25% για εισόδημα από 30.000 ως 35.000 ευρώ ατομικό και 40.000 ως 45.000 ευρώ οικογενειακό. Και στις δύο τελευταίες περιπτώσεις η επιδότηση αυξάνεται κατά 5% για κάθε παιδί μέχρι ποσοστό 70%.



δικηγορος γιαννης μαρακακης

σε αγαπω γιατι εισαι εσυ

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Νεκρός βρέθηκε Βρετανός τουρίστας στον Κάβο

Τον Φεβρουάριο, έχασε τα δύο παιδιά του σε τροχαίο δυστύχημα - Λίγους μήνες μετά, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα…


σε αγαπω γιατι εισαι εσυ

Νεκρός βρέθηκε σε μπαλκόνι ενοικιαζόμενου διαμερίσματος, στον Κάβο της Νότιας Κέρκυρας, 31χρονος Βρετανός τουρίστας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 31χρονος, φέρεται να βρέθηκε τα ξημερώματα, απαγχονισμένος από τα κάγκελα του πρώτου ορόφου, όπου διέμενε.

Από τις έρευνες που διεξήχθησαν από τις αστυνομικές Αρχές, μέχρι αυτή την ώρα, φέρεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες εβδομάδες έχασε τα παιδιά του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο 6χρονος Κόρι και ο 2χρονος Κάσπερ χτυπήθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο και άφησαν την τελευταία τους πνοή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο πατέρας του 31χρονου, είχε παραδεχτεί πως ο ίδιος και η σύζυγός του δεν μπορούν να διαχειριστούν την απώλεια των δύο παιδιών τους.

Ο 2χρονος Κάσπερ και ο αδερφός του, Κόρεϊ, είχαν πάει με τη μητέρα τους, Λουίζ, βόλτα στο πάρκο όταν χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ρόμπερτ Μπράουν. Στο δικαστήριο αποδείχτηκε πως ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο οδηγός καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση.

Ο Βρετανός που βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα, άφησε πίσω τη σύζυγό του και τα άλλα δύο παιδιά του.



τηλεφωνο κινητο αναζητηση
ελληνικο ξυλο

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

συναυλια αλληλεγγυης θανασης παπακωνσταντινου

παναγια δεξια καμαρα
Επίθεση με μαχαίρι στη Δράμα: Καυγάδισε με τον ιδιοκτήτη μπαρ και τον μαχαίρωσε

Απροσδόκητη εξέλιξη πήρε ο έντονος διαπληκτισμός για άγνωστη αιτία ενός θαμώνα σε μπαρ στην πόλη της Δράμας με τον 42χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος συνεχίστηκε και στον εξωτερικό χώρο καθώς ο πελάτης έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στον επιχειρηματία!


συναυλια αλληλεγγυης θανασης παπακωνσταντινου

σπυρια με φαγουρα

Όπως αναφέρει το xanthipress.gr, το αιματηρό περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης (5/7), όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε από τον 48χρονο θαμώνα να αποχωρήσει από το μπαρ, γιατί είχε γίνει ενοχλητικός. Αμέσως ξέσπασε καυγάς που συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό μαγαζί, με τον 48χρονο να επιτίθεται με μαχαίρι στον άτυχο 42χρονο κα να τον τραυματίζει στην κοιλιακή χώρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έφτασαν αμέσως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον δράστη που είχε παραμείνει εκεί αποσβολωμένος και στην κατοχή του κατασχέθηκε το ματωμένο μαχαίρι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


παιχνιδια με φιλια αγαπης

Στην εισαγωγή του αφιερώματος στον Αντετοκούνμπο, ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει, ότι δεν είναι συνηθισμένο να γίνεται κάτι τέτοιο για μόλις 3 αγώνες, όμως οι προσδοκίες που έχει δημιουργήσει ο Giannis υποχρέωσαν τους ανθρώπους της λίγκας να το πράξουν συγκρίνοντας την παρουσία του και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ο Έλληνας παίκτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα, με εκείνη του Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ.


παιχνιδια με φιλια αγαπης

2016 10 30T012326Z 252173909 NOCID RTRMADP 3 NBA BROOKLYN NETS AT MILWAUKEE BUCKS
(Πηγή: Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports)


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μέχρι τώρα μέσο όρο 23 πόντους, 9,3 ριμπάουντς και 5,3 ασσίστς και το εντυπωσιακό με αυτούς τους αριθμούς είναι ότι προκύπτουν μέσα από το παιχνίδι αβίαστα, καθώς ο Giannis δεν "εκβιάζει" προσπάθειες. Επίσης μέχρι την εφετινή σεζόν, ο μέσος όρος στις πάσες που δεχόταν από έναν παίκτη (συγκεκριμένα τον Κάρτερ Γουίλιαμς) ήταν 7,8. Εφέτος έχει εκτοξεύσει τον αριθμό αυτό στις 24,7 από τον Ντελαβεντόβα, που έχει τα ηνία του παιχνιδιού των "ελαφιών", και αυτό αποδεικνύει ότι πλέον άπαντες αναγνωρίζουν ποιος είναι ο σημαντικός παίκτης στο παιχνίδι της ομάδας.


GettyImages 618470758
(Πηγή: Getty Images / Mike McGinnis)


Στον τομέα αξιολόγησης ο Γιάννης έπιασε 25,6, επίδοση που κανείς μετά τον Τζαμπάρ δεν έφερε. Ακολουθούν επίσης στην ανάλυση οι επιδόσεις του σε ξεχωριστές κατηγορίες (δίποντα, τρίποντα κλπ) ενώ το άρθρο ολοκληρώνεται με την βαθμό αποτελεσματικότητας στην επίθεση των Μπακς όταν αγωνίζεται ο Greek Freak, που είναι στο 103,8, ενώ με εκείνον στον πάγκο πέφτει στο 87,6.


Μέσα και στο TOP-5 του Μιλγουόκι


Και βέβαια τα κραφώματά του περιλαμβάνονται στο πρώτο TOP-5 που δημοσιοποιεί η ομάδα για την πρώτη εβοδμάδα αγώνων της, με τον Γιάννη να είναι στο νούμερο 5,4 και 2. Η συνέχεια τα ξημερώματα με τους Πέλικανς.



Enjoy the Top 5 Plays of Week One presented by @BMOHarrisBank!! #OwnTheFuture pic.twitter.com/DBnynApUuy

— Milwaukee Bucks (@Bucks) October 31, 2016


μην απορεις που μεθαω και αυτη τη βραδια
ρουχα πανω στο καλοριφερ

νοτης λαβωματιά

Η Αρχή χορήγησε την άδεια καθώς έκρινε ότι η Novartis Ελλάς «έχει έννομο συμφέρον συμμόρφωσης προς το αίτημα των δημοσίων αρχών των ΗΠΑ, διότι καταδεικνύει με τον τρόπο αυτό την πρόθεση συνεργασίας για τη διερεύνηση της υπόθεσης στο πλαίσιο άσκησης υπερασπιστικών δικαιωμάτων της».


νοτης λαβωματιά

Ακόμη, η Αρχή με τη χορήγηση της άδειας επέβαλε στην Novartis Ελλάς την υποχρέωση ενημέρωσης των πρώην και νυν εργαζόμενων, προμηθευτών, ιατρών, κ. ά., πριν τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων προς τις αρχές των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό πρακτορείο.


Αναλυτικότερα, η αρχή λόγω της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών ερωτημάτων από δημοσιογράφους και πολίτες σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:


«Η Novartis Ελλάς ζήτησε από την Αρχή τη χορήγηση άδειας διαβίβασης προσωπικών δεδομένων προς δημόσιες αρχές των ΗΠΑ, δηλαδή το υπουργείο Δικαιοσύνης (Department of Justice-DOJ) και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (Securities and Exchange Commission-SEC), οι οποίες διενεργούν με βάση την κατά νόμο αρμοδιότητά τους έρευνες, αστικής και ποινικής φύσης, για τυχόν παραβίαση του νόμου για «Την καταπολέμηση των πρακτικών διαφθοράς στην αλλοδαπή» (Foreign Corrupt Practices Act-FCPA), καθώς και τυχόν διάπραξη ομοσπονδιακών αδικημάτων με βάση την κείμενη νομοθεσία. Οι εν λόγω έρευνες στρέφονται σε βάρος της μητρικής Novartis AG που εδρεύει στην Ελβετία και θυγατρικών εταιριών όπως η αιτούσα.


-Στο πλαίσιο της ανωτέρω διερεύνησης υποβλήθηκε από τις ανωτέρω δημόσιες αρχές των ΗΠΑ αίτημα προς την Novartis Ελλάς για την από μέρους της οικειοθελή προσκόμιση εγγράφων που βρίσκονται στην Ελλάδα.


-Οι κατά το κρινόμενο αίτημα της εταιρίας παραλήπτες των δεδομένων στις ΗΠΑ είναι δημόσιες αρχές, οι οποίες διερευνούν τυχόν παραβίαση της νομοθεσίας των ΗΠΑ για τη διαφθορά και άλλα ομοσπονδιακά αδικήματα και έχουν ερευνητικές αρμοδιότητες, αντίστοιχες με τις κατά το ελληνικό δίκαιο, «εισαγγελικές και ανακριτικές» του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και των ειδικών ποινικών νόμων. Επιπλέον δε, σε περίπτωση διαπίστωσης των προαναφερόμενων παραβάσεων, οι ανωτέρω δημόσιες αρχές των ΗΠΑ έχουν αρμοδιότητα επιβολής βαρύτατων κυρώσεων, αστικής και ποινικής φύσης, καθώς και την παραπομπή προς εκδίκαση της υπόθεσης στο αρμόδιο δικαστήριο των ΗΠΑ.


-Η Αρχή έκρινε ότι η αιτούσα έχει έννομο συμφέρον συμμόρφωσης προς το αίτημα των δημοσίων αρχών των ΗΠΑ, διότι καταδεικνύει με τον τρόπο αυτό την πρόθεση συνεργασίας για τη διερεύνηση της υπόθεσης στο πλαίσιο άσκησης υπερασπιστικών δικαιωμάτων της.


-Η Αρχή έκρινε, επίσης, ότι προκειμένου να διαβιβαστούν τα ατομικά δεδομένα, απαιτείται πάντως η τήρηση «σωστής ισορροπίας» μεταξύ αφενός του εννόμου συμφέροντος της εταιρίας, το οποίο συνίσταται στην αποτροπή κινδύνου επιβολής σε βάρος της κυρώσεων από τις Αρχές των ΗΠΑ και αφετέρου της ανάγκης προστασίας των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων με βάση τις αρχές της αναλογικότητας και της προσφορότητας.


-Ενόψει των ανωτέρω, η Αρχή χορήγησε την αιτούμενη άδεια διαβίβασης δεδομένων (α/α 2072/2018 - 7/2/2018) με τους παρακάτω όρους:


1) Το βάρος απόδειξης της διαβίβασης μόνο των αναγκαίων δεδομένων σε σχέση με τον επιδιωκόμενο σκοπό φέρει ως υπεύθυνος επεξεργασίας αποκλειστικά η αιτούσα, χωρίς να απαλλάσσεται της σχετικής ευθύνης από μόνη τη χορήγηση της άδειας.


2) Η αιτούσα φέρει περαιτέρω την ευθύνη λήψης των κατάλληλων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων για την ασφάλεια των δεδομένων και ως προς τις επεξεργασίες από δικηγορικές εταιρίες και άλλους εκτελούντες στους οποίους έχει ανατεθεί από την αιτούσα η συλλογή και επεξεργασία των σχετικών δεδομένων.


3) Η αιτούσα έχει την υποχρέωση να συνοδεύει κάθε πληροφορία που θα παραδώσει στις αρχές των ΗΠΑ από ρητό αίτημα τήρησης του απορρήτου των εγγράφων.


4) Επίσης, έχει την υποχρέωση να τηρεί τα εν λόγω δεδομένα στις εγκαταστάσεις ή στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό της εταιρίας στην Ελλάδα είτε σε φυσική είτε σε ηλεκτρονική μορφή, ενόψει και της εκκρεμούσης ποινικής διαδικασίας στην Ελλάδα.


-Με την ίδια άδεια η Αρχή επέβαλε την υποχρέωση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων (πρώην και νυν εργαζόμενων, προμηθευτών, ιατρών, κ. ά.), πριν τη διαβίβαση προς τις αρχές των ΗΠΑ, μέσω γνωστοποίησης δια του τύπου, στην οποία πρέπει να γίνεται μνεία ότι τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν το δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης εφόσον συντρέχουν νόμιμοι λόγοι».



θολωμα κρασι
σχεδια tribal tattoo