Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

θερμαινομενες πλακες για ερπετα

Προσερχόμενη στη συνάντηση η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε την αισιοδοξία της για τις διερευνητικές συνομιλίες. Ο Σουλτς με τη σειρά του δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα θέσει «κόκκινες γραμμές» στην αρχή της διαδικασίας, ενώ ο Ζεεχόφερ ανέφερε ότι προσέρχεται στη συνάντηση με πολύ καλή διάθεση, τονίζοντας ότι τα κόμματα θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία.


θερμαινομενες πλακες για ερπετα

right of way rules are based on safety and courtesy

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι διερευνητικές συνομιλίες θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος ώστε να προετοιμάσουν την επιστροφή του «μεγάλου συνασπισμού» που κυβέρνησε στη Γερμανία τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και την Παρασκευή θα ενημερωθούν τα κόμματα για την έκβασή τους.


Ενδεικτικό του αυστηρού και «εντατικοποιημένου» χρονοδιαγράμματος που έχει σχεδιαστεί είναι ότι στις σημερινές συνομιλίες προβλέπεται μόλις ένα ημίωρο διάλειμμα για φαγητό, ενώ στις 17:30 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνεδρίαση του κάθε κόμματος ξεχωριστά, προκειμένου περίπου μια ώρα αργότερα να συναντηθούν εκ νέου οι τρεις αρχηγοί για έναν πρώτο απολογισμό των συνομιλιών. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν αμέσως μετά και, εάν κριθεί απαραίτητο, θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση των αρχηγών.




μ παρασκευη ωραριο σουπερ μαρκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου