Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

δεσποινα βανδη υπαρχει ζωη στιχοι

ηχοσυστημα αμαξιου
αδόλφος χίτλερ βιογραφία

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κόμπλεντς επιβεβαίωσε ότι οι αρχές ερευνούν σε μια ζώνη μήκους 30 χιλιομέτρων κατά μήκος των γαλλογερμανικών συνόρων, στα κρατίδια του Σάαρ και της Ρηνανίας-Παλατινάτου, για να εντοπίσουν τους δύο άνδρες.


δεσποινα βανδη υπαρχει ζωη στιχοι

Ο Σερίφ Σεκάτ πιστεύεται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης κοντά στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου. Σύμφωνα με τη φωτογραφία ταυτότητας που δημοσιεύει το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ύποπτος έχει μαύρα μάτια και μαλλιά, πυκνά φρύδια και κοντό μούσι. Αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης τον άκουσαν να φωνάζει «o θεός είναι μεγάλος» (σ. σ. Allahu Akbar), σύμφωνα με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την έρευνα.


Πριν από τη χθεσινή επίθεση, ο φυγάς καταζητούνταν ήδη για μια υπόθεση ένοπλης ληστείας από συμμορία που χρονολογείται από τον Αύγουστο του 2018 και «η οποία εξελίχθηκε άσχημα», με απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με μια πηγή.


DuM0HrfWsAEYu0Y 1


Για την υπόθεση αυτή επρόκειτο να συλληφθεί χθες, Τρίτη, το πρωί από τις δυνάμεις της τάξης, όμως δεν ήταν στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν μια χειροβομβίδα και ένα πιστόλι. Πέντε πρόσωπα έχουν τεθεί υπό κράτηση και ανακρίνονται, ανάμεσα τους και ο πατέρας αλλά και τα δύο αδέλφια του δράστη.


«Δεν ήταν με πάθος στο Iσλάμ», είπε εντούτοις στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας 22χρονος που κατοικεί στην ίδια συνοικία πολυκατοικιών σε προάστιο της πόλης του Στρασβούργου. Ο γείτονας αυτός περιγράφει έναν άνδρα «διακριτικό, όχι μεγαλόσωμο», ο οποίος κατοικούσε μόνος σ' ένα μικρό διαμέρισμα. Οι γονείς του κατοικούν επίσης στη συνοικία, διευκρινίζει.


Επίθεση Στρασβούργο: «Ο θεός είναι μεγάλος» φώναζε ο 29χρονος δράστης


Η πολυκατοικία του - μπροστά από την οποία είχαν πάρει θέσεις σήμερα το πρωί τρεις αστυνομικοί και η οποία βρίσκεται στο βάθος αυτής της μικρής συνοικίας εργατικών πολυκατοικιών - είναι ιδιαίτερα ρημαγμένη και περιγράφεται από τους γείτονες ως «πολυκατοικία για τράνζιτ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου