Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ποσες ποικιλιες ελιας υπαρχουν

kph ommen openingstijden

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ηλικιωμένος άντρας φέρεται να πήδηξε τη διαχωριστική νησίδα στη Λεωφόρο Κηφισιάς προκειμένου να περάσει απέναντι, στο ρεύμα προς Αθήνα και τότε, ένα ΙΧ αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.


ποσες ποικιλιες ελιας υπαρχουν

βερες με ροζ χρυσο

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.


Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι διασώστες επιχείρησαν να τον επαναφέρουν αλλά ο ηλικιωμένος άντρας δεν τα κατάφερε. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και μεταφέρθηκε.



ενοικιασεις διαμερισματων φωκιωνος νεγρη

Ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί υποσχέθηκε μια «τρομακτική απάντηση» στην επίθεση, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε τόσο μια αντικυβερνητική αραβική οργάνωση, η Εθνική Αντίσταση Αχβάζ,όσο και το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος.


ενοικιασεις διαμερισματων φωκιωνος νεγρη

καρβελας στιχοι

«Υπάρχει ένας αριθμός θυμάτων που δεν είναι στρατιώτες, περιλαμβανομένων γυναικόπαιδων, που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν την παρέλαση», ανέφερε το πρακτορείο IRNA επικαλούμενο ανώνυμη επίσημη πηγή.


Ο Γιαγκχούμπ Χουρ Τοτσαρί, ο εκπρόσωπος μιας από τις δύο οργανώσεις που αυτοαποκαλείται Αραβικό Κίνημα Μάχης για την Απελευθέρωση του Αχβάζ, δήλωσε ότι η Εθνική Αντίσταση Αχβάζ, μια οργάνωση-ομπρέλα για όλα τα ένοπλα κινήματα, βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Είπε μάλιστα ότι ένας από τους δράστες της επίθεσης είναι ο Α. Μ, χωρίς να προσθέσει κάτι άλλο.


Ένας αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης επίσης ορκίστηκε αντίποινα, όπως μετέδωσε το IRNA. «Οι εχθροί δεν θα έπρεπε να φανταστούν ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν αξιοπρέπεια με αυτή την δόλια ενέργεια. Ο ιρανικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα απαντήσουν», είπε ο Γιαχίγια Ραχίμ Σαφαβί, σύμφωνα με το πρακτορείο.


Ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε ότι η επίθεση είναι η συνέχιση των ενεργειών του ISIS στο Ιράκ και στη Συρία.


«Αυτή η τρομοκρατική ενέργεια δεν είναι ένα σημάδι δύναμης, αλλά αδυναμίας και μια συνέχιση των ενεργειών του Ντάες στο Ιράκ και στη Συρία όπου σκοτώνουν αθώους ανθρώπους», είπε ο υποναύαρχος Αλί Φανταβί, σύμφωνα με το ημιεπίσημο πρακτορείο Fars.


Εκπρόσωπος του ιρανικού στρατού είπε ότι οι δράστες είχαν εκπαιδευτεί σε δύο χώρες του Αραβικού Κόλπου, ότι δεν ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος αλλά συνδέονται με τις ΗΠΑ και την Μοσάντ, τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.


Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τη σειρά του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον πρόεδρο του Ιράν και πρόσθεσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να ενισχύσει τις κοινές προσπάθειες στη μάχη κατά της τρομοκρατίας.


Η στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιούνταν με την ευκαιρία της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που γιορτάζεται σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ του Ιράν και του Ιράκ (1980-1988).



εστια μεικτο

φουσκωμενη καρωτιδα

ρευματοειδη αρθριτιδα στα χερια

Οδηγός άφησε το αυτοκίνητό του, κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, όμως προνόησε να γράψει ένα σημείωμα στο παρμπρίζ, με το τηλέφωνό του για να τον καλέσουν σε περίπτωση που ενοχλεί, αναφέρει το seleo.


φουσκωμενη καρωτιδα

Η φωτογραφία δημοσιεύεται στην ομάδα "Θεσσαλονίκη, τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα" στο Facebook και δεν άργησε να γίνει viral...


22852169 10212169715612828 4892860715506126799 n



κρητικεσ μαντιναδεσ στρατου

ρεμιξ ελληνικα 2018

Στο βίντεο φαίνονται οι κινήσεις του τουρκικού σκάφους και ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε τη λέμβο με τους μετανάστες.


ρεμιξ ελληνικα 2018

τιμη ζωνης πολιτεια

Αρχικά, τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για προσπάθεια της τουρκικής ακταιωρού να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού, κάτι το οποίο τελικώς διαψεύστηκε.


Όπως διευκρίνιζαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη του λιμενικού, το σκάφος 611 του ΛΣ, κατά τη διάρκεια περιπολίας του στη θαλάσσια περιοχή, εντόπισε κοντά στην οριογραμμή και μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα φουσκωτή λέμβο με περίπου 40 μετανάστες και πρόσφυγες, ενώ κοντά της έπλεε και σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής.



Συναγερμός στο Λιμενικό για τα κύματα προσφύγων και την στάση της Τουρκίας @ANT1TV @NChatzinikolaou @tatsiskostantin @HCoastGuard pic.twitter.com/nxJp0n6x9I

— Antenna News (@AntennaNews) 4 Απριλίου 2018


σακος για laptop

πως φτιαχνω τα ζυγια στο χαρταετο

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στην οριογραμμή στο τελωνείο στις Καστανιές και φέρεται να πέρασε σε ελληνικό έδαφος.


πως φτιαχνω τα ζυγια στο χαρταετο

Την ώρα που εργαζόταν, οι Έλληνες στρατιώτες υποστηρίζουν ότι τον είδαν να μπαίνει με το γεωργικό μηχάνημά του 10 μέτρα σε ελληνικό έδαφος και έτσι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.


Στη συνέχεια ο συλληφθείς παραδόθηκε στην αστυνομία. Με την υπόθεση ασχολείται το υπουργείο Εξωτερικών και η αστυνομία αναμένει εντολές για το τι θα γίνει στη συνέχεια.



ακρα του ταφου σιωπη εκφραστικα μεσα
σταν η ζωη του

λυδία λίθος ναουσα

πως το τριβουν το πιπερι προελευση

Η κα Παπαλεξανδρή αντικαθιστά τον Ρίκαρντ Σκούφιας (Rikard Scoufias). Έρχεται στον TAP από την BP Λονδίνου, όπου κατείχε πολλές υψηλόβαθμες θέσεις από το 1998 που εισήλθε στην εταιρεία.


λυδία λίθος ναουσα

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η νέα διευθύντρια έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στις αγορές αερίου και σε μεγάλα έργα αερίου, στις εμπορικές διαπραγματεύσεις και στη διαχείριση ενδιαφερόμενων μερών.


«Εισερχόμαστε τώρα στην τελική φάση υλοποίησης, καθώς ο ΤΑΡ προετοιμάζεται εμπορικά και επιχειρησιακά για να παραλάβει το πρώτο αέριο. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής πείρα της Κατερίνας και οι βαθιές τις γνώσεις σε ό, τι αφορά τη βιομηχανία ενέργειας, την Ελλάδα ως χώρα, και τον Νότιο Διάδρομο Φυσικού Αερίου, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή και ασφαλή εκτέλεση του έργου μας στην Ελλάδα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του TAP, Λούκα Σκεπάτι (Luca Schieppati).



πως να μην πετανε οι φυτρες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

φιληδονία σημασία

Οι βραβεύσεις προέκυψαν μετά από έρευνα βασισμένη στα στοιχεία 300 και πλέον επιχειρήσεων. Η απονομή των βραβείων έγινε την Πέμπτη (01/11/2018) σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «King George Athens Hotel», κατά την οποία δόθηκε στη δημοσιότητα και ο φερώνυμος ετήσιος οδηγός.


φιληδονία σημασία

Έντονος ήταν ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε από τους οικοδεσπότες των SALUS INDEX AWARDS 2018, αλλά και από τους εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς και βραβευόμενους, αναφορικά με τις συνθήκες που διαμορφώνει στον κλάδο η πολιτική φαρμάκου που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις μία ημέρα πριν, ήταν η συνέντευξη Τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), κατά την οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προβλήματα και οι προτάσεις της εγχώριας παραγωγής φαρμάκου, και επηρέασε σαφώς τη συζήτηση.


Στα ποσά που καλούνται να καταβάλλουν οι φαρμακευτικές σε rebate και clawback, καθώς και στον κίνδυνο να δημιουργηθεί μία νέα γενιά προβληματικών επιχειρήσεων, αναφέρθηκε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, δημοσιογράφος Σπύρος Κτενάς. Το μήνυμα που έστειλε προς την πολιτεία ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Ολύμπιος Παπαδημητρίου, είναι ότι ο κλάδος έχει σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες, όμως δεν μπορεί να καταβάλλει το τίμημα της κοινωνικής πολιτικής που δεν μπορεί το κράτος να καλύψει.





η ξένη - λα στρανιέρα
νοσοκομειο αγιος παυλος μοναδα υπνου

manager σακη ρουβα

κοινωνικο παντοπωλειο συκιες

«Δεν μπορούμε να ανακοινώνουμε μέτρα, όπως, για παράδειγμα, τον κοινωνικό πυλώνα, χωρίς να φροντίζουμε ώστε αυτά τα μέτρα να εφαρμοστούν. Δεν μπορεί με διάφορα προσχήματα και αναδιαρρυθμίσεις διακοσμητικού χαρακτήρα να βρισκόμαστε διαρκώς στο ίδιο σημείο, να μην αλλάζει τίποτε ουσιαστικά στο κρίσιμο θέμα της κοινωνικής σύγκλισης», σημείωσε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:


manager σακη ρουβα

συνταγη μους σοκολατας


Για το λόγο αυτό αναλάβαμε πρωτοβουλία για την Κοινωνική Ευρώπη, για ένα αξιόπιστο Ευρωπαϊκό Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων με συγκεκριμένους δεσμευτικούς κοινωνικούς στόχους.



«Στην Ευρωζώνη, ένας ισχυρός και δεσμευτικός κοινωνικός πυλώνας είναι προϋπόθεση σταθερότητας και βιωσιμότητας. Γιατί καμία νομισματική ένωση δεν μπορεί να λειτουργήσει με κοινωνίες πολλών ταχυτήτων στο εσωτερικό της».


Προσφυγικό: Χώρες - μέλη της ΕΕ αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους


Για το ζήτημα του προσφυγικού, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε, στη συνέντευξη Τύπου, ως «βόμβα στα θεμέλια της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τη στάση ορισμένων χωρών - μελών που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο ζήτημα της αντιμετώπισης του προσφυγικού.


Είπε ότι ήταν "άστοχη" η επιστολή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, και σημείωσε:



Δεν μπορεί κάποιοι σήμερα στο όνομα τού ότι το προσφυγικό δεν τους αγγίζει, δεν τους ακουμπά, να επιβάλουν την αλλαγή στον τρόπο σκέψης, συζήτησης και αποφάσεων που εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί και καταστατική της αρχή. Αυτό είναι βόμβα στα θεμέλια της λειτουργίας της ΕΕ. Αυτό ήταν το πλαίσιο της ουσιαστικής διαφωνίας που έθεσα, και νομίζω ότι είναι μια διαφωνία την οποία θα τη βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Διότι πιστεύω πως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, τον Ιούνη, τον Ιούνη, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει Ευρώπη αλά καρτ. Δεν μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι θα έχουν μόνο δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις.



Αλληλοκαρφώματα στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό


«Τηρούμε τους ευρωπαϊκούς κανόνες στην οικονομία, παρά τις σαφείς διαφωνίες μας στην πολιτική της λιτότητας. Όλα τα κράτη-μέλη οφείλουν να δείξουν τον ίδιο σεβασμό για την αντιμετώπιση ενός μείζονος ευρωπαϊκού ζητήματος. Η μη τήρηση της αρχής της αλληλεγγύης υπονομεύει το μέλλον της Ευρώπης. Είναι καίριο ότι μέσα από την έναρξη αυτής της συζήτησης αμφισβητείται το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.


Τους κανόνες η Ελλάδα τους σεβάστηκε. Προσπάθησε να κάνει διαπραγμάτευση με βάση αυτούς τους κανόνες. Όταν τέθηκαν κυρώσεις για την Ουκρανία η Ελλάδα δεν κοίταξε ότι θιγόταν, όπως κάνουν σήμερα χώρες για το προσφυγικό. Αυτό είναι βόμβα στα θεμέλια της ΕΕ».


Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο απαραίτητος διάλογος για την αναθεώρηση του «Δουβλίνου» δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτές τις «απαράδεκτες βάσεις. Πρέπει να βασιστεί σε μια δίκαιη κατανομή της ευθύνης της φιλοξενίας».


«Αναγκαία η επίσκεψη Ερντογάν για τις ευρω-τουρκικές σχέσεις»


Συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη συζήτηση είχε η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως είπε, ενημέρωσε για τα αποτελέσματά της, και για την ουσία της. Κατά την εκτίμησή του η επίσκεψη αυτή ήταν αναγκαία, για να μένουν οι δίαυλοι ανοιχτοί, για τις ευρω-τουρκικές σχέσεις.


«Οι προκλήσεις ασφαλείας στην ανατολική Μεσόγειο κάνουν ακόμα πιο αναγκαία την εύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό. Είναι ευρωπαϊκό διακύβευμα. Ειδικά τώρα, είναι αναγκαίο η ΕΕ να στείλει στην Τουρκία εκείνα τα μηνύματα που θα την καθιστούν υπεύθυνη για την τήρηση της συμφωνίας με την ΕΕ για το προσφυγικό αλλά και για την τήρηση του διεθνούς δικαίου».


O πρωθυπουργός αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είπε πως η συζήτηση για το πώς οι θρησκευτικοί ηγέτες που αναγνωρίζει η ελληνική Πολιτεία για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη να μην αμφισβητούνται από τη μειονότητα ή μέρος της μειονότητας.


Όπως είπε αυτή, η συζήτηση πρέπει να γίνει με τη μουσουλμανική μειονότητα, να καταλήξει το συντομότερο δυνατό και να υπάρξει και η αντίστοιχη νομοθέτηση, ώστε σε ένα βάθος χρόνου να δημιουργηθούν οι εξελίξεις για να ξεπεράσουμε τα σημερινά εμπόδια.



τσικος κασιαρας

κοψτε την πεινα

Ο Πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε τον οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση παρουσιάζοντας συγκεκριμένα μέτρα οικονομικής πολιτικής με μείωση της υπέρμετρης φορολογίας και δίνοντας έμφαση στην αντίστοιχη μείωση της κρατικής δαπάνης, στην προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και στην αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της ανεργίας. Παράλληλα παρουσίασε και ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θα δώσουν, όπως είπε, προοπτική και ελπίδα στους πολίτες. Το πρόγραμμα που παρουσίασε ήταν σύμφωνα με τον ίδιο απολύτως κοστολογημένο ενώ δριμύτατη ήταν και η επίθεσή του στην κυβέρνηση.


τσικος κασιαρας

ρηματα σε οντας

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 30% εντός 2 ετών για μείωση των φορολογικών συντελεστών στα επιχειρηματικά κέρδη από το 29% στο 20% ενός 2 ετών ενώ θα επανέρθει ο ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια από το 24% στο 13% με κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί. Τέλος αυξάνεται το όριο υπαγωγής στο ΦΠΑ από τις 10 χιλιάδες στις 25 χιλιάδες ευρώ.


«Καμία κοινωνία δεν μπορεί να υπομείνει αδιαμαρτύρητα την φορολογική της εξόντωση. Πολύ περισσότερο όταν αυτή δρομολογείται για να συντηρηθεί ένα αναποτελεσματικό και πελατειακό κράτος. Η αύξηση των φόρων αποδείχτηκε κοινωνικά άδικη και οικονομικά αναποτελεσματική. Αντίθετα, η μείωση των φόρων, όταν και όπου εφαρμόστηκε, απέδωσε» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ανακοινώνοντας και μέτρα ανακούφισης τα οποια θα γίνουν σταδιακά με τη βελτίωση της οικονομίας. Ετσι έκανε λόγο για μείωση των φορολογικών συντελεστών στα φυσικά πρόσωπα με συντελεστή 9%, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων, καθώς και μείωση του ΦΠΑ, με καθιέρωση δύο συντελεστών 11% και 22%.Μάλιστα ανακοίνωσε ένα πλαίσιο περικοπών και περιστολής των δαπανών με παράλληλη αναδιαμόρφωση του κράτους ύψους 1,5 δις ως ισοδύναμα.



συνώνυμο του επιπονη

οδοντοτεχνιτεσ εργασια

Ο υπουργός Πολιτισμού και τουρισμού της Τουρκίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά και ενημερώθηκε για τις εργασίες αναστήλωσης και συντήρησης που είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2018.


συνώνυμο του επιπονη

Όπως είπε, πρόκειται για ένα μνημείο που «είναι από τα σημαντικά μνημεία της τουρκικής ιστορίας, ένα αριστούργημα ενός μεγάλου πολιτισμού που περιέχει πολύ αξιόλογα μνημεία και από την βυζαντινή περίοδο, αλλά και από την οθωμανική περίοδο».


Όταν ο κ. Κουρτουλμούς ρωτήθηκε όμως για το εάν η Αγιά Σοφιά θα ανοίξει και πάλι ως τζαμί, δήλωσε μεν ότι «δεν είναι στην άμεση ατζέντα, αλλά το να ανοίξει η Αγιά Σοφιά για προσευχή, είναι δικαίωμα κατάκτησης του Σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή, ο οποίος την μετέτρεψε σε τόπο λατρείας».



ονομαστικη γιορτη απολλωνα

κινεζικες θρησκειες βικιπαιδεια

παιδια και σκυλια στο σπιτι
Μέτσοβο: Έντρομος οδηγός άναψε τα μεγάλα φώτα και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! (vids)

Μια εμπειρία, την οποία δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ είχε ένας οδηγός στο Μέτσοβο.


κινεζικες θρησκειες βικιπαιδεια

router obtaining network parameters

Και πώς όχι όταν τον περίμενε μια αναπάντεχη συνάντηση στη μέση του δρόμου!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Καθώς το σκοτάδι ήταν πυκνό, ο οδηγός άναψε τα μεγάλα φώτα για να έχει καλύτερη ορατότητα. Τότε αντιλήφθηκε ξαφνικά την ύπαρξη τριών φιγούρων στην άκρη του δρόμου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το όχημα.

Αρχικά πίστεψε πως επρόκειτο για μικρά παιδιά που έπαιζαν, όταν όμως πλησίασε λίγο πιο κοντά, διαπίστωσε με έκπληξη πως ήταν...

Διαβάστε περισσότερα στο Funtime.gr


αγιους αναργυρους hotel

χρηση κεραλοιφης

Η Ιρλανδία ανέκαμψε γρήγορα από την οικονομική της κατάρρευση σχεδόν πριν από μια δεκαετία που την οδήγησε στη διεθνή της διάσωση το 2010, και η δυναμική αυτή συνεχίστηκε φέτος με την ανεργία να μειώνεται περισσότερο από το ήμισυ από το υψηλό επίπεδο του άνω του 15% κατά τη διάρκεια της κρίσης.


αγιους αναργυρους hotel

παραταση διορθωση ε9

Η ισχυρή ανάπτυξη της απασχόλησης ενίσχυσε τις καταναλωτικές δαπάνες κατά 3% πέρυσι και η οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό 2,5% σε τριμηνιαία βάση από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, από 4% ένα τρίμηνο νωρίτερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κεντρική στατιστική υπηρεσία CSO.


Ενώ το υπουργείο Οικονομικών της Ιρλανδίας αναμένει ο ρυθμός ανάπτυξης να διατηρηθεί πάνω από 3% για κάθε ένα από τα επόμενα τρία χρόνια, εκτιμά ότι ένα «σκληρό Brexit» - που προβλέπει ότι η Βρετανία θα χάσει την πρόσβασή της στην ενιαία αγορά της ΕΕ με την αποχώρησή της από την Ένωση – θα μπορούσε να αφαιρέσει 3,5% του ιρλανδικού ΑΕΠ εντός μίας δεκαετίας.


διαιτολογοι δαφνη

Ο επικεφαλής του ΣΕΥΥΠ, Σταύρος Ευαγγελάτος, τονίζει ότι δεν υπήρξε καμία πολιτική ή άλλη παρέμβαση στην έρευνα των επιθεωρητών, απαντώντας στους ισχυρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη, από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για το σκάνδαλο Novartis. Η αναφορά αυτή του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.


διαιτολογοι δαφνη

παρατακτικη συνδεση προτασεων νεα ελληνικα

πότε είναι του αγίου πνεύματος

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ο κ. Ευαγγελάτος, «αυτά τα οποία έχουν διαρρεύσει δεν αποτελούν επίσημα έγγραφα της υπηρεσίας. Δεν είναι πρωτοκολλημένα».


«Δεν υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση απ' οποιονδήποτε πολιτικό ή άλλο υπηρεσιακό πρόσωπο κατά τη διαδικασία έρευνας και έκδοσης του πορίσματός μας. Άλλωστε μιλάμε για βαριά αμέλεια μέσα στο πόρισμα μας, σύμφωνα και με την ΕΔΕ που διενεργήθηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι το πόρισμα ήδη έχει προωθηθεί εκεί που πρέπει, επισημαίνοντας πως «η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης ενημερώθηκε με την ολοκλήρωση του ελέγχου και σήμερα απ' ότι έμαθα πήρε το πόρισμα στα χέρια της».


Αναφερόμενος στο χρόνο ολοκλήρωσης του πορίσματος είπε πως «η όποια χρονική διάρκεια του ελέγχου σχετιζόταν με το γεγονός ότι έπρεπε όπως αποφασίσαμε ως υπηρεσία, να συμπεριλάβουμε και την τελική απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού όσον αφορά την εμπλοκή της νοσηλεύτριας».



μσν σιν ιν

«Στο Καλαί οι Γάλλοι παιδεύονται κοντά επτά χρόνια με 3.500 κόσμο και επειδή συναντήσαμε τον ομόλογό μου πριν δύο εβδομάδες στο Παρίσι, προβληματίζονται και θέλουν να πάρουν μαθήματα, να δουν με ποιον τρόπο εμείς ενεργήσαμε», είπε ο Νίκος Τόσκας στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης της ΝΔ για την εγκληματικότητα και πρόσθεσε με αρκετή δόση αυταρέσκειας ότι ανάλογα προβλήματα η κυβέρνηση τα έλυσε σε πάρα πολύ μικρό χρόνο, χωρίς να ανοίξει μύτη.


μσν σιν ιν

Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για ανοχή στην ανομία, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέρριψε τις κατηγορίες και επέκρινε την προηγούμενη κυβέρνηση για επιχειρήσεις εντυπώσεων «με κάμερες τοποθετημένες και άλλα τέτοια αστεία πράγματα». Απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ διερωτήθηκε:



Πότε κάηκε η Αθήνα, πότε πέταγαν τα ψυγεία, πότε έγιναν τα μεγάλα επεισόδια του Πολυτεχνείου, πότε τόλμησε η αστυνομία να μπει τα Εξάρχεια συστηματικά με πληροφορίες. Αναγκαστήκαμε να στήνουμε επιχειρήσεις και συστήματα πληροφοριών από την αρχή, 46 καταλήψεις στα Εξαρχίας επί εποχής δική σας. Πότε έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις μπαχαλάκηδων; Συγκρίνετε με τα δικά σας στοιχεία. Πότε συλλάβατε κάποιον που χτύπησε αστυνομικό; Ποτέ!.



«Η αίσθηση των πολλών είναι ότι δεν υπάρχει το κράτος ή, στη χειρότερη των περιπτώσεων, ότι υπάρχει μία υπόγεια συνεννόηση μεταξύ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι περιέργως πως κατά διαστήματα επιτίθενται και άλλες φορές κάθονται στο καβούκι τους και δεν κάνουν απολύτως τίποτα», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ο Μάκης Βορίδης κατήγγειλε τις ένοπλες περιπολίες των αναρχικών, χαρακτηρίζοντας πρωτόγνωρη την κατάσταση. «Αντί να αναδειχθεί σε μια σύγχρονη Μονμάρτη, έχει αναδειχθεί σε ένα άβατο. Έχετε κάνει κάποια συμφωνία;», διερωτήθηκε η Κατερίνα Παπακώστα. «Ποιοι σας δημιουργούν αναχώματα και δεν σας αφήνουν να κάνετε την δουλειά σας;», ήταν το ερώτηση που έθεσε στην κυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας.


«Η αντιπολίτευση επενδύει στη στρατηγική του φόβου του πολίτη, θωπεύει ακροδεξιά αυτιά. Όποιος σπέρνει τη ρητορική του φόβου, θερίζει τις θύελλες του μίσους, του φυλετικού και του κοινωνικού ρατσισμού», απάντησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη.



θεση πραρι μουστακι
ranieri σκαφη τιμες

πληκτρολογιο για ταμπλετ 10.1

Οριστικοποιώντας διάταξη νόμου που προώθησε τον Σεπτέμβριο στη Βουλή η υπουργός Εργασίας, Έφη Ατχσιόγλου, ο ΟΑΕΔ εξέδωσε εγκύκλιο για τη διαδικασία απόδοσης επιδόματος ανεργίας σε μισθωτούς, οι οποίοι θεωρούν απόλυση τη μονομερή βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας τους.


πληκτρολογιο για ταμπλετ 10.1

Η επιδότηση είναι δύο ταχυτήτων:


Άμεση με βάση το εξώδικο ή την αγωγή, αλλά τελεί υπό αναίρεση και ενέχει κίνδυνο επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που το δικαστήριο δεν δικαιώσει τον εργαζόμενο, εκ των υστέρων και αναδρομική μετά την τελεσίδικη δικαστική απόφαση.


Την «ταχύτητα» με την οποία θα λάβει το επίδομα ανεργίας την επιλέγει ο ίδιος ο ασφαλισμένος με ειδική Υπεύθυνη Δήλωση που συνοδεύει την αίτηση επιδότησής του.


Στη διάταξη μπορούν να υπαχθούν και όσοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εξώδικη δήλωση συνιστά παραίτηση από το δικαίωμα και το επίδομα της επίσχεσης.


Ο εργαζόμενος επιδοτείται εφόσον υποβάλει αίτηση στον ΟΑΕΔ εντός 60 ημερών από την επίδοση στον εργοδότη του εξώδικου ή της αγωγής, προσκομίζοντας και την έκθεση επιδότησης.


Χρήση της διάταξης μπορούν να κάνουν όσοι υποβάλλουν ή έχουν υποβάλει αίτηση τακτικής επιδότησης από 13/09/2017 και εξής.


Ο ΟΑΕΔ προβαίνει σε έκδοση δελτίου ανεργίας και δίνει επίδομα άμεσα ή αναδρομικά ως εξής:


Α. Άμεσα με εξώδικο ή αγωγή. Πρόκειται για πρόδρομη, υπό αίρεση, επιδότηση, εφόσον χορηγείται πριν αποδεχθεί η καταγγελία της σύμβασης.


Γίνεται με δύο τρόπους:


Α1. Με εξώδικο: Ο ασφαλισμένος αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει εντός 6 μηνών από την υποβολή της αίτησης δικαιολογητικά από τα οποία προκύπτει η απόλυση. Αν δεν τα προσκομίσει εντός 6μήνου, ανακαλείται το δελτίο ανεργίας και η επιδότησή του ενώ πρέπει να επιστρέψει τα ποσά που έλαβε.


Δεσμεύεται να προσκομίσει:


Δικαιολογητικά για την καταβολή μέρους ή εξόφληση της αποζημίωσης. Η επιδότηση συνεχίζεται καθώς αποδεικνύεται η απόλυση. Το πρόβλημα λύνεται εξωδικαστικά. Δεν απαιτείται έντυπο καταγγελίας σύμβασης.


Την αγωγή που τελικά κατέθεσε. Η επιδότηση καταβάλλεται αλλά παραμένει υπό αίρεση μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Εργοδότης και εργαζόμενος έχουν παράλληλη υποχρέωση να προσκομίσουν στον ΟΑΕΔ, αντίγραφο της τελεσίδικης απόφασης εντός 60 ημερών από τη δημοσίευση, αλλιώς κινδυνεύει με πρόστιμο 300 ευρώ.


Α.2. Με εξαρχής αγωγή: Ο ασφαλισμένος δεσμεύεται μόνο για την προσκόμιση της τελεσίδικης απόφασης εντός 60 ημερών επί ποινή προστίμου 300 ευρώ.


Τελεσίδικη απόφαση:



χρυσαυγη βοιου χαρτης
αρμος διακοπης εργασιας

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

καλοκαιρινό χάραμα πάτρα

η ζαχαρη διαλυεται στο νερο
τρυπα στο χειλος κινδυνοι

Ο Ζλάταν τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του 90λεπτου του αγώνα, που οδηγήθηκε στην παράταση. Σε μια προσπάθεια του να υποδεχθεί την μπάλα πάτησε στραβά στον αγωνιστικό χώρο και το γόνατο του γύρισε, με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας.


καλοκαιρινό χάραμα πάτρα

2017 04 20T210129Z 135723689 MT1ACI14781808 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MUN ADL
(Στο έδαφος ο Ζλάταν δέχεται τις πρώτες βοήθειες - Πηγή: Reuters / Andrew Yates Livepic)



Is this the moment when Man Utd's season all-but ended? https://t.co/on3BsyRuHS pic.twitter.com/evd2cfoeEg

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) April 21, 2017

ξυλινα σπιτια καπνιδης καβαλα

τάξη αστεράτη πουπουλένια σύννεφα

Οι πρωθυπουργοί της πΓΔΜ και της Πορτογαλίας, Ζόραν Ζάεφ και Αντόνιο Κόστα, εθεάθησαν να βοηθούν τον Ευρωπαίο αξιωματούχο προκειμένου να κατέβει τις σκάλες.


ξυλινα σπιτια καπνιδης καβαλα

Στη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Mαρκ Ρούτε, ο πρόεδρος Γιούνκερ έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στον πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο.


Την ίδια νύχτα, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε σε αναπηρική πολυθρόνα. Στο παρελθόν, ο κ. Γιούνκερ ανέφερε ότι υποφέρει από ισχιαλγία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα ή αδυναμία στα πόδια.





διαυγεια θεσσαλια

κρεπες ψυρρη

Η κ. Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρεται και στο γεγονός ότι είναι η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει τον εν λόγω υπουργικό θώκο λέγοντας ότι «το γεγονός πως γυναίκες αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης σε κρίσιμους τομείς της δημόσιας ζωής και της πολιτικής δεν έπρεπε το 2018 να συνιστά είδηση». Είπε ακόμα ότι η ανάληψη του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου, για πρώτη φορά, από γυναίκα, συμβολικά δείχνει και τον δρόμο που πολιτικά χαράζει και επιδιώκει η κυβέρνηση για την ελληνική κοινωνία. «Αυτόν της ισονομίας και της άρσης κάθε είδους αποκλεισμών», τόνισε η υπουργός.


κρεπες ψυρρη

λατρεμενο το απαγορευμενο στιχοι

Η νέα υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναγνωρίζει την κρισιμότητα και την πολυπλοκότητα των θεμάτων που έχει να χειριστεί και δηλώνει έτοιμη να τα αντιμετωπίσει τόσο θεσμικά όσο και οργανωτικά και επιχειρησιακά. «Στόχος της κυβέρνησής μας παραμένει το να αποκτήσει ουσιαστικό νόημα η έννοια της προστασίας όλων ανεξαρτήτως των πολιτών», είπε και πρόσθεσε «μιλώντας δηλαδή για προστασία και ασφάλεια θα πρέπει να εννοούμε αυτόματα ίση μεταχείριση των πολιτών έναντι του νόμου, ίση πρόσβαση στο δικαίωμα της προστασίας στο σύνολο της επικράτειας, ίσα δικαιώματα για όλους. Αυτά προφανώς, είναι πράγματα που ξεφεύγουν από το νεοφιλελεύθερο αφήγημα περί ασφάλειας».


Η κ. Γεροβασίλη για το θέμα της τρομοκρατίας είπε ότι «ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την τρομοκρατία είναι να εξαλείψεις προληπτικά τις αιτίες που τη γεννούν, να χτυπήσεις τη διαφθορά, την απαξίωση της πολιτικής, τον αποκλεισμό, τις κοινωνικές διακρίσεις και ανισότητες» και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι η αντίληψή της για την ασφάλεια ταυτίζεται με την άγρια καταστολή. «Κάθε διαφορετική προσέγγιση τους φαίνεται αδιανόητη και δεν μπορούν να την εξηγήσουν διαφορετικά παρά μόνο ως "προνομιακή" σχέση με την... τρομοκρατία».


Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το «άβατο» των Εξαρχείων η υπουργός είπε ότι το «ζήτημα των Εξαρχείων» δεν αντιμετωπίζεται οριστικά με την αστυνόμευση και μόνο. Ούτε με τη στρατοπεδοποίηση καλών και κακών, προσθέτοντας ότι χρειάζεται συνεργασία κατοίκων, φορέων, συλλογικοτήτων, πολιτικών κομμάτων, αυτοδιοίκησης, κράτους και συντονισμένη συλλογική προσπάθεια, ώστε να βρεθούν οι αιτίες του προβλήματος.


Για τον «Ρουβίκωνα» η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «η εμμονή της ΝΔ με τον "Ρουβίκωνα" δείχνει την ιδεολογική της απομόνωση από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας» και ότι «όσο δεν μπορεί να αρθρώσει ουσιαστικό πολιτικό λόγο για τα ζητήματα ασφάλειας που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες τόσο περισσότερο περνά τον Ρουβίκωνα της».


Αναφερόμενη στον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης είπε ότι «σε μία κυβέρνηση της Αριστεράς χωρούν όσοι μπορούν να διατυπώσουν προγραμματικό λόγο που αφενός απαντά στις συνέπειες της κρίσης, αφετέρου οδηγεί σε ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών και του δημόσιου συμφέροντος του συμφέροντος των πολιτών».



μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018

ελενη φουρειρα μιουζικαλ

κομμωτηρια δευτερα θεσσαλονικη

Στην εκκλησία υπήρξε άγημα του στρατού ξηράς, του ναυτικού και της αεροπορίας που απέδωσε τιμές. Η πομπή κατέληξε στις 21:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής Χαλέπας όπου πραγματοποιήθηκε αγρυπνία.


ελενη φουρειρα μιουζικαλ

1


(Πηγή: Νέα Δημοκρατία)


4148213


(Πηγή: Eurokinissi)


Η σορός τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, όπως συνέβη και την Τετάρτη στη Μητρόπολη Αθηνών, και ακολούθησε αγρυπνία. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα, στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στα Χανιά, στις 17:00, ενώ θα προηγηθεί τρισάγιο στις 13:30.


1 copy copy copy copy


(Πηγή: Νέα Δημοκρατία)


Ο τάφος του ζεύγους Μητσοτάκη βρίσκεται σε ένα μικρό, ολοπράσινο κοιμητήριο με θέα που ξεπερνά τον κόλπο της Σούδας και χάνεται στον ορίζοντα του Κρητικού πελάγους.


Στο Δημοτικό Νεκροταφείο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι Χανίων είναι όλα έτοιμα από την Τρίτη για να γίνει η υποδοχή της σορού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η επιλογή του σημείου κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, όπως αναφέρει το zarpanews.gr. Εκτός από το προνομιακό τοπίο, εκεί, χωμένο μέσα στα βράχια, βρισκόταν ένα μικρό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού, το οποίο αποφάσισε να «υιοθετήσει» τιμώντας την μητέρα του, Σταυρούλα Πλουμιδάκη - Μητσοτάκη. Σύντομα στην περιοχή ξεκίνησαν εργασίες ανάπλασης, τις οποίες ο ίδιος σχεδίαζε προσεκτικά και επιτηρούσε στενά.


argoulides5


(Πηγή: zarpanews.gr)






εργασια σε ξενοδοχειο αργολιδα

βεβαίωση χρήσης γης πολεοδομία

κολυμβητηριο στην ανατολικη αττικη

«Η ΝΔ προσπαθεί να σαμποτάρει τον διαγωνισμό, ωστόσο ο διαγωνισμός θα προχωρήσει. Ταυτίζομαι με το δημόσιο συμφέρον που λέει: διαγωνισμός. Τόσο η Κομισιόν όσο και ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Σχοινάς, λένε ότι ο διαγωνισμός είναι ένα θετικό γεγονός και ότι μέσω αυτού θα πάρουμε χρήματα», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας, στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».


βεβαίωση χρήσης γης πολεοδομία

διεθνησ αερολιμενασ αθηνων αε

«Παρά τις προσπάθειες της ΝΔ και μεγαλοσυμφερόντων να σαμποταριστεί η διαδικασία για τη νόμιμη αδειοδότηση των καναλιών, η οποία επιδιώκουμε να αποφέρει σημαντικά έσοδα στο δημόσιο, αυτός ο διαγωνισμός θα σταθεί και μέχρι τώρα όλες οι απαντήσεις της Κομισιόν, με όλους τους αρμοδίους, λένε ότι αυτό είναι εθνική αρμοδιότητα», σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Τον κ. Καλογρίτσα ούτε τον ξέρω, ούτε θέλω να τον γνωρίσω. Όποιος δεν είναι εντάξει, είτε στο θέμα της καταβολής των χρημάτων, είτε στο πόθεν έσχες, πρέπει να φύγει από τη μέση και να πάμε στον επόμενο. Από εκεί και πέρα, πάει πολύ να μας “κουνάει το δάχτυλο” η διαπλοκή και όσοι την στήριξαν τόσα χρόνια».


λεμονια ριχνει τα φυλλα τησ

ελβετικα κλαδευτηρια

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.


λεμονια ριχνει τα φυλλα τησ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α. Σ.Ε. Π.


Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.


Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.


Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.


Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/ πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.


Αναλυτικά οι θέσεις που θα προκηρυχθούν είναι:



  • 19 ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού

  • 3 ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού

  • 3 ΤΕ Δημοσιών Σχέσεων Και Επικοινωνίας

  • 6 ΤΕ Πληροφορικής

  • 9 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

  • 2 ΥΕ Επιμελητών


Δείτε ολόκληρη της προκήρυξη (εδώ).



θυριδες επισκεψης γυψοσανιδας τιμες

γιώργος πανουσόπουλος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα στο πλαίσιο της οποία βρέθηκε σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ενώ χθες τέλεσε τρισάγιο για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, επρόκειτο να γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών σήμερα.


γιώργος πανουσόπουλος

Ωστόσο, αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως η συνάντηση ματαιώνεται από την πλευρά της Αρχιεπισκοπής, η οποία επικαλέστηκε φόρτο εργασίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, λόγω και της συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας που ήταν προγραμματισμένη για την ίδια μέρα.


Επισήμως ο λόγος της ματαίωσης της συνάντησης, είναι ότι σήμερα η Ιεραρχία συνεδριάζει (στις 9 το πρωί) για να εκλέξει τον νέο μητροπολίτη Λαρίσης.


Η συνάντηση Ιερώνυμου-Βαρθολομαίου ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το πρωί και η ματαίωσή της ενισχύει τη θεωρία ότι η ματαίωσή της αποτυπώνει το κακό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών.


Το πιο πρόσφατο επεισόδιο στη διαμάχη, αφορά το κτήμα Προμπονά. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Καθημερινής, το συγκεκριμένο θέμα, ως αφορμή και μόνον, αποτυπώνει μία κόντρα της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο ιερός ναός κτίστηκε εντός του κτήματος ύστερα από επιθυμία του Ναξιώτη γιατρού Δ. Προμπονά, όπως αναφερόταν στη διαθήκη του. Το Πατριαρχείο με συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς πήρε στην ιδιοκτησία του τον ναό. Ωστόσο, στα τέλη Οκτωβρίου 2017 η Αρχιεπισκοπή κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αγωγή κατά του κ. Βαρθολομαίου αλλά και κατά της επιτροπής του κληροδοτήματος Προμπονά.


Την ίδια στιγμή, σε χαμηλούς τόνους, που φαίνεται να αποτυπώνουν και την εκτίμηση των μελών της Ιεραρχίας για τις προθέσεις της κυβέρνησης να προχωρήσει στον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, χθες η Ιεραρχία όρισε τη δική της θέση, η οποία συμπυκνώνεται στο ότι δεν χρειάζονται αλλαγές σε ένα καθεστώς που λειτουργεί χωρίς προβλήματα επί δεκαετίες.


Συγκεκριμένα, στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας ο εισηγητής μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος στον επίλογο του λόγου του, σε 89 λέξεις έδωσε το πλαίσιο:



«Εκτός από ακραίες και μεμονωμένες φωνές που ζητούν διαχωρισμό Εκκλησίας - Πολιτείας, οι περισσότερες προτάσεις συντείνουν είτε στον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων είτε στον εξορθολογισμό τους ή και στον καθορισμό του συστήματος διάκρισης αρμοδιοτήτων... Επομένως, το καθεστώς των διακριτών ρόλων Εκκλησίας - Πολιτείας με το νέο Σύνταγμα της Μεταπολιτεύσεως του 1975 είναι σαφέστατα οριοθετημένο για τα δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας. Η ιστορική εμπειρία των 43 ετών εφαρμογής του κατά τη νεότερη αυτή περίοδο αποδεικνύει ότι η νομική αυτή κατάσταση δεν έβλαψε ούτε την ελληνική κοινωνία ούτε τα δικαιώματα των άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων».




nokia rm 1011 whatsapp download
ευκολο κινεζικο ρυζι

χωνακια παγωτου χονδρικη

Ο Γάλλος πρόεδρος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι στις αποψινές συζητήσεις θα τεθεί και το θέμα της Τουρκίας μετά και την επέμβαση στην Αφρίν.


χωνακια παγωτου χονδρικη

λουτρό των ανέμων

2018 03 22T141553Z 300268223 UP1EE3M13MH4Y RTRMADP 3 EU SUMMIT


REUTERS/Francois Lenoir


«Έχω ήδη μιλήσει με τον κ. Ερντογάν κυρίως για το θέμα της ασφάλειας στην περιοχή» είπε μεταξύ άλλων ο Εμανουέλ Μακρόν.



χάρλαν κομπέιν

παλιο ραδιοφωνο μπαρ

καθαριστικα δερματος αυτοκινητου
Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Μίκης Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργάτες του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, το οποίο υπέστη ξημερώματα Παρασκευής 3 Αυγούστου.


παλιο ραδιοφωνο μπαρ

καθισματα για βιταρα

Ο Μ. Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από το περιβάλλον του μεγάλου δημιουργού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ειδικότερα, ο μουσικοσυνθέτης προσήλθε την Παρασκευή στις 11:19 μ. μ. στο νοσοκομείο, μετά από «νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια». Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου «ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμίας» και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 μ. μ. μεταφέρθηκε σε θάλαμο όπου συνεχίζει νοσηλευόμενος.

Οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει τώρα περάσει. Είναι όμως, επιφυλακτικοί λόγω της ηλικίας του κ. Θεοδωράκη, εκφράζουν, ωστόσο, την αισιοδοξία τους για την έκβαση.

Διαβάστε επίσης: Πανικός στη Νάξο: Μικρό σκάφος με τουρκική σημαία «μπούκαρε» στον Άγιο Προκόπιο

«Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες για την Ελλάδα - Ποια νησιά και πόλεις κινδυνεύουν


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

φριβ στα αγγλικα

Σημειώθηκαν τουλάχιστον 90 προσαγωγές, ανέφερε η αστυνομία στο πρακτορείο ειδήσεων Belga.


φριβ στα αγγλικα

χριστουγεννα στην αθηνα 2014

Η εισαγγελία διευκρίνισε ότι έξι πρόσωπα διατάχθηκε να παραμείνουν υπό κράτηση, καθώς σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για φθορές περιουσίας, αντίσταση κατά της αρχής και διακίνηση ναρκωτικών. Αναμένεται να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις για την άσκηση διώξεων σε βάρος αρκετών από τους προσαχθέντες και τους συλληφθέντες αργότερα σήμερα το πρωί.

Περίπου 5.500 άνθρωποι πήραν μέρος στην κινητοποίηση της άκρας δεξιάς που ονομάστηκε «Πορεία εναντίον του Μαρακές», σύμφωνα με τη βελγική αστυνομία. Το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση υιοθετήθηκε από 150 και πλέον χώρες σε αυτή την πόλη του Μαρόκου την περασμένη Δευτέρα.

Περίπου 300 ως 400 διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διευκρίνισε ο δήμαρχος των Βρυξελλών Φιλίπ Κλοζ στο Belga.

Διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον κτιρίων της Κομισιόν, μετέδωσε το Belga. Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου διαπίστωσε ότι έσπασαν τζάμια και υπέστησαν φθορές οι προσόψεις κτιρίων της Κομισιόν.

«Ο λαός μας πρώτα», «Βαρεθήκαμε. Κλειστά σύνορα», ήταν δύο από τα συνθήματα που μπορούσε να διαβάσει κανείς στα πανό της συγκέντρωσης, ενώ οι διαδηλωτές απαιτούσαν φωνάζοντας ρυθμικά την παραίτηση του πρωθυπουργού Σαρλ Μισέλ.

Την κινητοποίηση οργάνωσαν κόμματα της βελγικής δεξιάς και της άκρας δεξιάς. Οργανώσεις της αντιπολίτευσης οργάνωσαν αντιδιαδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.000 άνθρωποι, στο Πάρκο του Μαξιμιλιανού, σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων από την διαδήλωση της άκρας δεξιάς, σύμφωνα με τον δήμαρχο. Δεν σημειώθηκαν επεισόδια σε αυτή την κινητοποίηση, κατά την αστυνομία.


2018 12 16T150030Z 1045198280 RC16ECC80EA0 RTRMADP 3 BELGIUM PROTEST MIGRATION
Πηγή: REUTERS/Francois Lenoir


Μια ομάδα των διαδηλωτών του κινήματος που αποκαλείται «κίτρινα γιλέκα» συμμετείχε στην αντιδιαδήλωση, επιλέγοντας να πάρει αποστάσεις από την κινητοποίηση της ακροδεξιάς.

Και οι δύο διαδηλώσεις είχαν απαγορευθεί από τον δήμο των Βρυξελλών - απόφαση που χαρακτηρίστηκε μάλλον σπάνια - λόγω του φόβου πως θα ξεσπούσαν επεισόδια. Αλλά το βελγικό Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε την απαγόρευση, κρίνοντας ότι οι λόγοι που επικαλέστηκε η δημοτική αρχή δεν ήταν «επαρκείς» για να περιοριστεί η ελευθερία του συναθροίζεσθαι των διαδηλωτών.

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο προκάλεσε εξάλλου κυβερνητική κρίση στο Βέλγιο, με τον συνασπισμό του πρωθυπουργού Μισέλ να χάνει την πλειοψηφία του στο κοινοβούλιο.




θυρεοτρόπος ορμόνη

γιαν κουμ

3 ετων υπνος

Με τις ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων να μειώνονται όσο περνούν οι ημέρες και τις δραματικές στιγμές που έζησαν οικογένειες της περιοχής να βυθίζουν στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα, δύτες πραγματοποιούν καταδύσεις σε ακτές της Ανατολικής Αττικής, της Νοτιοδυτικές Εύβοιας αλλά και σε βραχονησίδες.


γιαν κουμ

Οι ιατροδικαστές έχουν ολοκληρώσει τις νεκροτομές των 88 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς και προχωρά με ταχείς ρυθμούς και η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για 51 σορούς.


Τελευταίο θύμα, που υπέκυψε χτες στα τραύματά της, ήταν μια 42χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν.




φθηνα ποτα θεσσαλονικη καβα

ψυχιατρος χριστοδουλου

Με την ολοκλήρωση του πορίσματος, που αναμένεται σε περίπου 20 ημέρες από σήμερα, αυτό θα διαβιβαστεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, η οποία αυτεπάγγελτα έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες για την πτώση της γέφυρας, η οποία κατασκευάστηκε πριν από 35 χρόνια.


ψυχιατρος χριστοδουλου

vw caddy τιμες 2015

Αμέσως μετά, όπως προβλέπεται, ο φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας για περαιτέρω αξιολόγηση.


Τα τελευταία δυο 24ωρα όλες οι προσπάθειες του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου επικεντρώνονται στην ομαλή και ασφαλή διέλευση όλων των οχημάτων, με χρήση μόνο του ενός ρεύματος του δρόμου, που αποτελούσε την ανατολική είσοδο στην πόλη (το τμήμα της γέφυρας που κατέρρευσε εξυπηρετούσε το ρεύμα της ανατολικής εξόδου της πόλης).


Μετά τα τελευταία γεγονότα το Τμήμα Τροχαία Καβάλας έχει απαγορεύσει αυστηρά τη διέλευση όλων των αυτοκινήτων επαγγελματικής χρήσης (φορτηγά, γερανοφόρα οχήματα κ. α.) από την ανατολική είσοδο της πόλης, εκτρέποντας την κυκλοφορία τους από την Εγνατία Οδό και τη δυτική είσοδο της πόλης, αν αυτό είναι απαραίτητο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.




σαππαιων καβαλα τκ

αποκριατικες χορογραφιες

Ο υπουργός διευκρίνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι το βοήθημα αφορά όλον τον προσφυγικό πληθυσμό που βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα εξαιρούνται όσοι στεγάζονται στα νησιά.


αποκριατικες χορογραφιες

Επίσης υπογράμμισε ότι το ποσό για μία οικογένεια προσφύγων θα είναι ένα ευρώ λιγότερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που θα αναλογεί σε μία ελληνική οικογένεια, για συμβολικούς λόγους. Ο κ. Μουζάλας σημείωσε ακόμη ότι εάν φύγουν οι πρόσφυγες από τα νησιά θα καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία.


«Στόχος μας είναι να τους μοιράσουμε σε περισσότερα κέντρα τα όποια βρίσκονται υπό κατασκευή» τόνισε και πρόσθεσε:


Εάν καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία προφανώς θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση.



Διαβάστε επίσης:


Γ. Μουζάλας: Μετρητά αντί για συσσίτια στους πρόσφυγες




guy laroche κουβερλι 2014
καμμενο ή καμενο

τιμες για υποθυρεοειδισμο

Αυτό που ανακάλυψαν ήταν πως τα περισσότερα ονόματα ανήκουν στις εξής τέσσερις κατηγορίες:


τιμες για υποθυρεοειδισμο

σταθμοι τρενων ρωμη


  • η θέση, ο προσανατολισμός της χώρας

  • μία φυλή ή μια εθνότητα

  • ένα χαρακτηριστικό της χώρας

  • μία σημαντική προσωπικότητα του τόπου


Σημειώνεται πως ελάχιστα είναι τα κράτη τα οποία έχουν πάρει την ονομασία τους λόγω μίας από τις αρχές που τα διέπουν.


Μερικά παραδείγματα των τεσσάρων κατηγοριών είναι:


Η θέση, ο προσανατολισμός της χώρας


Νορβηγία: Από τη λέξη Norge η οποία σημαίνει βόρεια οδός
Αυστραλία: Από τη λατινική λέξη australis που σημαίνει νότια


Μία φυλή ή μια εθνότητα


Γαλλία: Πήρε το όνομά της από τους Φράγκους
Ιταλία: Λέγεται πως προέρχεται από το μέρος Βίταλο στα νότια της χώρας
Βιετνάμ: Σημαίνει λαός του Νότου


Ένα χαρακτηριστικό της χώρας


Αλγερία: Πήρε την ονομασία της από την πρωτεύουσά της, το Αλγέρι (που στα γαλλικά σημαίνει νησιά)
Κόστα Ρίκα: Σημαίνει πλούσια ακτή
Σιέρα Λεόνε: Τα βουνά των λιονταριών (Μάλλον έλαβε το όνομα αυτό από τους ήχους των κεραυνών στα βουνά, που ακουγόταν τριγύρω σαν βρυχηθμοί)


Μία σημαντική προσωπικότητα


Φιλιππίνες: Ονομάστηκαν έτσι από τον Ισπανό Βασιλιά Φίλιππο ΙΙ τον 16ο αιώνα
Βολιβία: Πήρε το όνομά της από τον Σιμόν Μπολίβαρ
ΗΠΑ: Από τον Ιταλό Αμέρικο Βεσπούτσι


Φυσικά, υπάρχουν και μερικές χώρες που δεν ανήκουν σε κάποια από τις κατηγορίες παραπάνω. Για παράδειγμα το Μεξικό λέγεται πως, όταν κατοικούσαν εκεί οι Αζτέκοι, πήρε το όνομά του με έμπνευση από το φεγγάρι. Το Μπουτάν αποκαλείται “Druk Yul” από τους ντόπιους, που σημαίνει «η γη του δράκου των κεραυνών». Η Μάλτα ίσως σημαίνει καταφύγιο ή και μέλισσα. Ούτε το Νεπάλ έχει μία ετυμολογία αφού κάποιοι ισχυρίζονται πως σημαίνει η γη του μαλλιού, ενώ κάποιοι άλλοι το ξεκίνημα μίας νέας εποχής.



εξοντωση μικροβιων 7 λεξεις

μενιδιατης θητεια

γιαννης βουλγαριδης ηθοποιος
Καμμένος: Όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την επόμενη στιγμή

Την προσφορά των βατραχανθρώπων προς την πατρίδα και το έθνος, εξήρε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με την ευκαιρία του εορτασμού της 60ης επετείου από την ίδρυση της σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών, στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.


μενιδιατης θητεια

«Όλοι μας αντλούμε δύναμη από το παράδειγμά σας, από τον τρόπο που εκτελείτε το καθήκον σας, μαθαίνουμε πώς είναι να προσφέρεις στην πατρίδα και στο έθνος. Θέλω να ξέρετε ότι η αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων - και εν προκειμένω των βατραχανθρώπων - σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, αποτελεί μήνυμα προς όλους, τόσο προς τους συμμάχους και εταίρους μας που έχουν επιλέξει η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων να γίνεται εδώ στην Ελλάδα, στην Κρήτη, στο ΚΕΝΑΠ, όπως επίσης και στους αντιπάλους μας. Ένα μήνυμα αξιοπιστίας, σταθερότητας, αλλά κυρίως ένα μήνυμα αποτροπής», ανέφερε χαρακτηριστικά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, εν ενεργεία και βετεράνους βατραχανθρώπους, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας σχολίασε: «Η παρουσία όλων εσάς που ήρθατε από τα άκρα της Ελλάδας, από τα νησιά μας, από τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον, γιατί όσο υπάρχουν οι Έλληνες βατραχάνθρωποι δεν θα τολμήσει κανείς ποτέ να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία».

Παράλληλα, επανέλαβε ότι «οι κανόνες εμπλοκής είναι απελευθερωμένοι και ξέρουν καλά, ότι όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την επόμενη στιγμή. Δεν παίρνει πλέον ο άνεμος τις σημαίες, τις σημαίες τις υποστέλλουμε μόνο εμείς για να τις αντικαταστήσουμε όταν φθαρούν», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος εξήγγειλε τη δημιουργία Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου και «θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση και στην εξέλιξη των στελεχών μας», όπως είπε.

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι «θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις συνθήκες λειτουργίας της σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στο υψηλό έργο που επιτελείτε, αλλά και στις ανάγκες που έχετε».

Εξάλλου, γνωστοποίησε ότι «προωθούμε την αποκατάσταση αδικιών του παρελθόντος σχετικά με το επίδομα των στελεχών της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών και θα μεριμνήσουμε άμεσα για τα κονδύλια τα οποία απαιτούνται για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν εν αποστρατεία στελέχη απόφοιτοι της σχολής οι οποίοι με την προσφορά τους συνετέλεσαν καθοριστικά στην αναβάθμιση και εξέλιξη τόσο της ΣΥΚ, όσο και της ΔΥΚ, καθώς και ο πρώτος Έλληνας υποβρύχιος καταστροφέας, που αποφοίτησε από την αντίστοιχη σχολή των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



τραυματιες ολυμπιακου

κεπα πιστοποιηση αναπηριας

ταρτα μουσταρδας ψυχουλη
κωστακης αναν αποσπασμα

Σύμφωνα με την αστυνομική διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυχτερινής ησυχίας κατά τη διάρκεια του έτους είναι οι ακόλουθες:


κεπα πιστοποιηση αναπηριας

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.


Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.


Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.


Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος.



καρδιογραφημα ρυθμοι

Σοκ στην Πάρο: Δύο αδέλφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο ίδιο σημείο με διαφορά 4 ετών

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (20/07/2018), στον Επαρχιακό Δρόμο στο ύψος του Δρυού.


καρδιογραφημα ρυθμοι

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν η μηχανή στην οποία έπεβαινε 41χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσυκλέτα που επέβαινε 28χρονη. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 41χρονος έχασε τη ζωή του και η 28χρονη τραυματίστηκε σοβαρά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τραγική ειρωνεία; Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο 41χρονος Τάσος είχε χάσει σε τροχαίο το μεγάλο του αδερφό, πριν από τέσσερα χρόνια, σε απόσταση λιγότερη των 500 μέτρων από το σημείο όπου βρήκε ο ίδιος τραγικό θάνατο.

Πηγή φωτογραφίας: Cyclades24.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχίλα: Οι Iron Maiden τραγούδησαν για τον «Μέγα Αλέξανδρο» ξεσηκώνοντας 36.000 Έλληνες (vids)


Σοκ στην Πάρο: Δύο αδέλφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο ίδιο σημείο με διαφορά 4 ετών
01
Σοκ στην Πάρο: Δύο αδέλφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο ίδιο σημείο με διαφορά 4 ετών

παραδωσου κιθαρα
γαλλικό μπιλιάρδο

κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης αιτηση online

Τα έργα ανέλαβε η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) ΓΕΕΘΑ και πραγματοποιούνται στο μεγάλο ρέμα Ραφήνας και στο ρέμα που συνιστά όριο μεταξύ των δύο δήμων.


κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης αιτηση online

λιβαγια συζυγος

θεραπευτικη ιππασια κορελκο

Οι εργασίες που γίνονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, περιλαμβάνουν τη διευθέτηση, τον καθαρισμό και την κοπή δένδρων και θάμνων, με σκοπό την απρόσκοπτη διοχέτευση των όμβριων υδάτων προς τη θάλασσα.


Τα έργα εκτελούνται κατόπιν αιτήματος των εν λόγω δήμων και τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Αττικής.



συμβολικος σημασια

πωσ δημιουργηθηκε το πετρελαιο

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΝ, Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ σε δελτίο τύπου αναφέρει:


συμβολικος σημασια


«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες Τρίτης 20 Ιουνίου 2017, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (τύπου S70B, Aegean Hawk), μετά από αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), μετέφερε ασθενή που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από το κρουαζιερόπλοιο SEA PRINCESS, σημαίας Βερμούδων, το οποίο έπλεε 30 ν. μ. νοτιοδυτικά ν. Κέρκυρας. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Κέρκυρας, όπου και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.»




πολιτεια ξανθης

κληρωση τζοκερ μεχρι τι ωρα

Ο έλεγχος του οδηγού από άνδρες της Τροχαίας Βόλου έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Λεωφόρο Λαρίσης και ενώ ο 45χρονος οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προφανώς λόγω μέθης, και είχε πέσει στην διαχωριστική νησίδα, χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί, αλλά μόνο να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα.


κληρωση τζοκερ μεχρι τι ωρα

Στον τροχονομικό έλεγχο και στο αλκοτέστ που τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου, βρέθηκαν πολλές παρατυπίες και παρανομίες, με κυριότερη την ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του στην πρώτη μέτρηση 1,43 τοις χιλίοις και στη δεύτερη 1,29 τοις χιλίοις.


Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου και ακολούθως στο Αυτόφωρο, από όπου έλαβε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα, αλλά με απόφαση του Εισαγγελέα ετέθη υπό κράτηση διότι είχε απασχολήσει αρκετές φορές την Τροχαία με αδικήματα μέθης και πρόκλησης τροχαίων.


Η εισαγγελική απόφαση ελήφθη διότι ο 45χρονος οδηγός έχει προκαλέσει τροχαίο με εγκατάλειψη, του έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης διπλώματος οδήγησης για 5 χρόνια και έχουν εκδοθεί εις βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.



διακοπες λας παλμας
hondos center ωραριο λειτουργιας θεσσαλονικη

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

μηλοπιτα ευκολη συνταγη

ρουχα γυναικεια για ρεβεγιον
Ανάσα για χιλιάδες εργαζόμενους: Ποιοι μπορούν να εργάζονται και να λαμβάνουν συγχρόνως και σύνταξη

Τι προβλέπει διάταξη που θα περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου – σκούπα του υπουργείου Εργασίας – Πώς μπορούν χιλιάδες επαγγελματίες να διατηρούν το δικαίωμα της εργασίας ακόμα και μετά τη σύνταξη.


μηλοπιτα ευκολη συνταγη

Τη δυνατότητα να διατηρούν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές, παράλληλα με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για σύνταξη, δίνει στους αυτοαπασχολούμενους, μη μισθωτούς, διάταξη που θα περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου – σκούπα του υπουργείου Εργασίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η διάταξη αναμένεται να δώσει «ανάσα» σε χιλιάδες επαγγελματίες που επιθυμούν να εργάζονται και μετά τη συνταξιοδότησή τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», δεν θα απαιτείται, πλέον, το κλείσιμο των βιβλίων και η διακοπή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, καθώς θα διατηρούν το δικαίωμα να εργάζονται και ως συνταξιούχοι, με αντίστοιχη μείωση της σύνταξης.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο, η διάταξη θα δίνει τη δυνατότητα στους ελεύθερους επαγγελματίες, που πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, να διατηρούν ανοιχτή την επιχείρησή τους. Αρκεί να καταθέσουν την αίτηση για σύνταξη στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ και να δηλώσουν στο Ταμείο ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να εργάζονται, ενεργοποιώντας την ήδη ψηφισμένη διάταξη του νόμου Κατρούγκαλου για την απασχόληση συνταξιούχων.

Με αυτό τον τρόπο, δεν θα διακόπτουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, θα έχουν ωστόσο, μείωση της σύνταξή τους κατά 60%, όπως ισχύει για όλους τους συνταξιούχους.

Να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που εξαναγκάζονται να κλείσουν τα μαγαζιά τους ή να τα μεταβιβάσουν σε κάποιο μέλος της οικογένειάς τους, προκειμένου να συνταξιοδοτηθούν, παρότι επιθυμούσαν τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Υπήρχαν, δε πολλές περιπτώσεις που, ενώ έκαναν διακοπή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, διαπίστωναν εκ των υστέρων ότι δεν πληρούσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, με αποτέλεσμα να μένουν ξεκρέμαστοι.

Διαβάστε επίσης:

Σενάριο - «φωτιά» για εκλογές τον Οκτώβριο του 2019 και επαναληπτικές το Νοέμβριο

Καιρός: Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες με καταιγίδες και χαλάζι

Το ανατριχιαστικό μυστικό μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη - «Πάγωσε» ο δάσκαλος όταν άκουσε τι έλεγε κρυφά



οικονομικο επιμελητηριο τμημα κεντρικησ μακεδονιασ

τηλεφωνικοί κατάλογοι αθήνας

Κανένας από τους επιβάτες ή το πλήρωμα του Boeing 737 δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αεροδρόμιο χρειάστηκε να κλείσει για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν και να ανασταλούν πτήσεις. Τοπικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι υπήρχαν 122 επιβάτες, ενώ η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι υπήρχαν 120.


τηλεφωνικοί κατάλογοι αθήνας

Το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από τη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, με προορισμό την πρωτεύουσα της Βολιβίας Λα Πας, μεταδίδει το CNN. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι επιβάτες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κυβερνήτης δεν είχε ειδοποιήσει για κάποιο πρόβλημα, καθώς πλησίαζε στο αεροδρόμιο El Alto.


Σε ανακοίνωσή τους οι Περουβιανές Αερογραμμές διευκρινίζουν πως τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και πως το περιστατικό διερευνάται. Οι εικόνες δείχνουν το αεροσκάφος να βρίσκεται στον διάδρομο προσγείωσης, με την ουρά του να αγγίζει το έδαφος.



παραπονιαρα μου παραδοσιακο
εισητηρια ηρακλειο μυκονος

οι αθλοι του ηρακλη ρουβας ηθοποιοι

προσωποποιημένη πληροφόρηση φυσικού προσώπου

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας και οργανωμένη επιχείρηση, εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες της Κυριακής δύο μέλη κυκλώματος που εμπλέκονται στην υπόθεση παράνομης κατακράτησης των ατόμων.


οι αθλοι του ηρακλη ρουβας ηθοποιοι

τεστ α δημοτικου μαθηματικα

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα 53 ετών και ένας 16χρονος φέρεται να κρατούσαν κλειδωμένους τους επτά αλλοδαπούς σε χώρο εργοστασίου στη Δυτική Θεσσαλονίκη.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέλη του κυκλώματος διευκόλυναν την παράνομη είσοδο των αλλοδαπών στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο έναντι χρηματικού ποσού, ενώ τις τελευταίες δέκα ημέρες οι δύο συλληφθέντες κρατούσαν παράνομα τους αλλοδαπούς και τους εκβίαζαν, προκειμένου οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, για να τους απελευθερώσουν.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.


αιωνιο συνωνυμα

Καιρός Θεσσαλία: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Ο καιρός ακόμα παραμένει αγριεμένος... Γι αυτό πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδρομή, ενημερωθείτε για την κατάσταση στους δρόμους.


αιωνιο συνωνυμα

σκουπες ηλεκτρικες νερου

μαθηματα γαλλικων pdf

Ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Ε. Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας από 41ο χλμ. (αυχένας Λιβαδίου) έως 49,5 χλμ. (όρια με νομό Πιερίας – δ/ση Πυθίου)
Ε. Ο. Λάρισας – Κοζάνης από 30ο χλμ (Μελούνα) έως 70,5 χλμ (όρια με νομό Κοζάνης)
Επ. οδός Ελασσόνας – Δεσκάτης (όρια με νομό Γρεβενών)
Επ. οδός Ελάφου – Σκλήθρου
Επ. οδός Μεγαλόβρυσου – Ανατολής
Επ. Oδός Βελίκας – Κόκκινου νερού
Επαρχιακό οδικό δίκτυο Ελασσόνας (προς δημοτικές κοινότητες Βερδικούσιας, πρώην Δήμων Αντιχασίων, Σαρανταπόρου, Λιβαδίου, Ολύμπου)
Συνιστάται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

1) Επ. οδός Δήμητρας – Ανατολής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται στην Επ. Οδό Χανίων – Κισσού από διασταύρωση Χιονοδρομικού Κέντρου «Αγριόλευκες Πηλίου» έως τη διασταύρωση με την Επ. Οδ. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) – Κισσό.

Συνιστάται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Επ. Oδός Πατητηρίου – Γέρακα (Αλόννησος)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

σε όλο το οδικό δίκτυο της Ε. Ο Τρικάλων – Άρτας
αστικό οδικό δίκτυο της πόλης των Τρικάλων
επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Τρικκαίων
επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Φαρκαδόνας
λοιπό οδικό (επαρχιακό, ορεινό και δημοτικό) δίκτυο του νομού Τρικάλων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Επ. Οδός Καρδίτσας – Άρτας από 29ο χλμ (διασταύρωση Μπαλάνου) έως 81ο χλμ (όρια νομού Άρτας)
Επ. Οδός Μουζακίου – Στεφανιάδας από 4ο χλμ. (διασταύρωση Μπαλάνου) έως 56ο χλμ (όρια νομού Ευρυτανίας)
Επ. Οδός Μουζακίου – Λίμνης Πλαστήρα από 4ο χλμ. έως 13ο χλμ. (Τδ/ση Μπαλάνου έως Τ. Κ. Κερασιάς)
Επ. οδός Καρδίτσας – Λίμνης Πλαστήρα (μέσω Μοσχάτου) από 10ο χλμ.
Επ. οδός Καρδίτσας – Λίμνης Πλαστήρα (μέσω Καστανιάς) από 15ο χλμ.
Επ. Οδός Κέδρου – Ρεντίνας – Καρπενησίου από 42ο χλμ (διασταύρωση Λουτροπηγής) έως 62ο χλμ (όρια νομού Ευρυτανίας) περιμετρικά της Λίμνης Πλαστήρα


πωλησεις επιχειρ

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεννηματά έθεσε μια σειρά ερωτημάτων στον Αλέξη Τσίπρα.


πωλησεις επιχειρ

πακετα για καλιφορνια

«Τον ρωτάμε: Όταν έχεις υπογράψει επιτροπεία ως το 2060.


Όταν έχεις δεσμευτεί για δυσβάσταχτα πρωτογενή πλεονάσματα ως το 2022 και οδηγείς σε αδιέξοδο νοικοκυριά και επιχειρήσεις.


Όταν έχεις εκχωρήσει τον Εθνικό Πλούτο για 99 χρόνια.


Όταν έχεις ψηφίσει ήδη νέα μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων για τα επόμενα τρία χρόνια.


Τότε για ποια έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια μιλάς;» αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη.


Και συμπληρώνει: «Και φυσικά από τον κ. Τσίπρα δεν περιμένουμε απάντηση. Στα συμπεράσματα έχει ήδη καταλήξει ο ελληνικός λαός».





φτιαξτο μονος σου μπαουλο

νορβηγια δουλεια οδηγος

μοναξια μου καρδια μου εσυ

Ο επικεφαλής των "Εντάξει", Σταύρος Καλαφάτης, άσκησε κριτική στον δήμαρχο για τις συναντήσεις του με τους Γιώργο Καμίνη, Φώφη Γεννηματά και Σταύρο Θεοδωράκη.


νορβηγια δουλεια οδηγος

ο διαφανος στιχοι

"Με μεγάλη ζέση και προθυμία υποδέχτηκε ο δήμαρχος τον κ. Καμίνη, ενώ δήλωνε πως είναι ακομμάτιστος. Αυτό δήμαρχε να το κοιτάξεις. Είσαι θεά, είπες στη Γεννηματά. Είσαι θεός, είπες στον Θεοδωράκη. Ύμνους στον Καμίνη. Αυτή είναι σοβαρή πολιτική συμπεριφορά; Είσαι θεσμός και δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο", ανέφερε ο κ. Καλαφάτης.


Ο Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας στην κριτική είπε χαρακτηριστικά: "Δεν δέχομαι υποδείξεις για τη συμπεριφορά μου. Ο θεσμικός ρόλος του δημάρχου είναι να υποδέχεται τους επισκέπτες και να τους εύχεται καλή επιτυχία. 'Εάν εσείς γίνεται δήμαρχος να μην υποδέχεστε όποιον δεν σας αρέσει. Εγώ όλους θα τους δεχτώ με τον ίδιο τρόπο και θα τους ευχηθώ".


διατηρω επιθετο

υδραυλικα φυτιλια
φρουτακια πλατινουμ

Η απόφαση, που εκκρεμούσε για να συμπληρωθεί το παζλ του χρονοδιαγράμματος της φετινής σχολικής χρονιάς, δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (1322/18-4-2018).

Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται ότι η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018 για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ορίζεται η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, τα τελευταία μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.


διατηρω επιθετο


Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

η αδερφη μου ποιημα

κρυφο φιλι τραγουδια

Από το απόγευμα της Τρίτης έντονες βροχοπτώσεις πλήττουν περιοχές της Χαλκιδικής, ενώ στις περιοχές της Συκιάς και της Σάρτης έπεσε δυνατό χαλάζι.


η αδερφη μου ποιημα

ενοικιαζομενα νεοδμητα διαμερισματα βολος

Από τη δυνατή βροχή το ρέμα στη Συκιά γέμισε, ενώ σε πολλά σημεία η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία.


Από τα νερά της βροχής σημειώθηκαν κατολισθήσεις βράχων από τα πρανή της επαρχιακής οδού Σιθωνίας.


Η τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο οδικό κύκλωμα, ενώ έχει ενημερωθεί η Περιφέρεια για να στείλει μηχάνημα και να απομακρύνει τα βράχια.




κεμαλ τραγουδι αλκινοος

ροζετα βρυσης

Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, - καθώς, όπως σημειώνουν, παραμένουν απλήρωτοι επί τέσσερις συνεχόμενους μήνες - αλλά και να μην υπάρξει καμία περαιτέρω καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας τους.


κεμαλ τραγουδι αλκινοος

φεστιβαλ βραχων εισητηρια

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το νεοσύστατο Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου, περίπου 60 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι «παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για αντιμετώπιση του ζητήματος μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2017», αλλά και παρά τις υποσχέσεις «για ομαλοποίηση της μισθοδοσίας των περίπου 350 εργαζόμενων συμβασιούχων σε όλη την Ελλάδα».


Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, καλεί όλους τους εργαζόμενους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου από τα τμήματα της Υπηρεσίας Ασύλου σε όλη τη χώρα, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση.


Πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρουν πάντως στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι διαδικασίες εξόφλησης των εργαζομένων είναι στην τελική φάση και μέχρι το Πάσχα θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.


οικια ραλλη

Η αγορά εργασίας είναι εφιαλτική με φτωχούς εργαζομένους που υποκύπτουν σε μισθούς κάτω από το όριο της φτώ-
χειας και αποδέχονται δουλειές του ποδαριού για ένα μεροκάματο που δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ! Εργασία λίγων ωρών, πλήρης απασχόληση αλλά με 10ωρα και χαμηλά ημερομίσθια, είναι οι νέες εργασιακές συνθήκες επιβίωσης. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν τα εξής:


οικια ραλλη


  • Για το πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου 2017 δημιουργήθηκαν 924.321 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων 459.888 πλήρους απασχόλησης και 464.433 θέσεις - αθροιστικά - μερικής (341.104 - 36,90%) και η εκ περιτροπής (123.329 - 13,35%). Από τις θέσεις πλήρους απασχόλησης πάνω από το 70% είναι λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τον βασικό μισθό (586 ευρώ μεικτά).

  • Οι μισοί υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα έχουν αμοιβές που δεν ξεπερνούν τα 800 ευρώ.

  • Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα των Σάββα Γ. Ρομπόλη, ομότιμου καθηγητή Παντείου και Βασίλειο Γ. Μπέτση την οποία παρουσιάζουν Τα Νέα από σήμερα μέχρι το 2024 το ποσοστό των νέων θέσεων απασχόλησης που θα είναι ευέλικτες (μερική και εκ περιτροπής) θα αποτελεί το 64% και από το 2025 μέχρι το 2055 θα αποτελεί το 75% των νέων προσλήψεων. Επίσης, έχει εκτιμηθεί ότι οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης (μερική και εκ περιτροπής) θα έχουν φτάσει στο 29% το 2055 του συνο - λικού απασχολούμενου πληθυσμού (18,5% κατά μέσο όρο την περίοδο 2016-2025).

  • Το ΙΝΕ - ΓΣΕΕ εκτιμά ότι το πραγματικό ποσοστό ανεργίας στη χώρα μας αγγίζει το 30%. Για τον λόγο αυτό, προσθέτει στους ανέργους τους αποθαρρυμένους ανέργους, το λοιπό εν δυνάμει πρόσθετο εργατι - κό δυναμικό και τη μη ηθελημένη μερική απασχόληση.

  • Οι 9 στους 10 ανέργους βρίσκονται στο περιθώριο χωρίς καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε ως επίδομα ανεργίας ούτε ως επιδότηση απασχόλησης.



regency entertainment ψυχαγωγικη & τουριστικη αε
ποτε τιθεται σε αργια δημοσιος υπαλληλος

μπαμ εκπομπη

Η τότε κυβέρνηση του Νίκολα Γκρουέφσκι είχε κατηγορηθεί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι παρακολουθούσε τις συνομιλίες δημοσιογράφων που εργάζονταν τόσο σε φιλοκυβερνητικά Μέσα ενημέρωση όσο και σε ανεξάρτητα.


μπαμ εκπομπη

ενσωματωση συνωνυμα αντωνυμα

Δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο που οδήγησε τα Σκόπια σε πρόωρες εκλογές, οι δύο Σκοπιανοί ηλικίας 51 και 35 ετών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη με πλαστά διαβατήρια, όπως δήλωσε αξιωματούχος στο Reuters.


Οι δύο άνδρες θα εμφανιστούν ενώπιον του Εισαγγελέα την ερχόμενη Πέμπτη.



νομος λακωνιας υποψηφιοι

δρομολογια σαμος λεσβος

καταδρομικο αβερωφ θεσσαλονικη

Ένας από τους υποστηρικτές του, ο Ρομάν Ρουμπάνοβ, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι αστυνομικοί είπαν πως διερευνούν καταγγελίες ότι υπάρχει βόμβα μέσα στα γραφεία, κάτι που όπως είπε ο Ρουμπάνοβ, τον εξέπληξε.


δρομολογια σαμος λεσβος

Εκατοντάδες υποστηρικτές του ρώσου πολιτικού ξεκίνησαν σε όλη την επικράτεια κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στις αρχές και καλώντας τους ψηφοφόρους να μποϊκοτάρουν αυτό που αποκαλούν «στημένες» προεδρικές εκλογές στις 18 Μαρτίου.


Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Ναβάλνι, Κίρα Γιάρμις, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εισέλθουν στα γραφεία χρησιμοποιώντας ένα κυκλικό πριόνι. Η Γιάρμις υποστηρίζει ότι στόχος των 14 περίπου αστυνομικών ήταν να σταματήσουν τη λειτουργία ενός τηλεοπτικού στούντιο που υπάρχει μέσα.



padi επιγραφες χαλκιδα

ασκησεις με δυναμεις του 10 στ δημοτικου

Σεισμός ΤΩΡΑ στη Λευκάδα

Σεισμός 3,2 ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Λευκάδα στις 17.12 το απόγευμα


ασκησεις με δυναμεις του 10 στ δημοτικου

προσταγη βικιλεξικο

To επίκεντρο εντοπίζεται 17 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά της Λευκάδας. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 5 χιλιόμετρα και έγινε αισθητός σε όλο το νησί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



ειμαι η ερωμενη

στάδιο νίκος γκούμας

ζάκαρι μπλογκ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα αναλαμβάνουν ό, τι τους ανατίθεται από τους διευθυντές των σχολείων, όπως για παράδειγμα, την προετοιμασία εκπαιδευτικού υλικού, την διόρθωση διαγωνισμάτων και εργασιών καθώς και η προετοιμασία εκδηλώσεων.


στάδιο νίκος γκούμας

λιπαντικο duo τιμη

Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούσαν σε αυτό υποστηρίζοντας πως υποκρύπτει αύξηση των ωρών διδασκαλίας.


Σε εφαρμογή́ του άρθρου 245 του Ν. 4512/2018 (ΦΕΚ 5,τ. Α’/ 17-1-2018) επισημαίνονται τα ακόλουθα:


  • Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένουν υποχρεωτικά στο σχολείο τους στις εργάσιμες ημέρες, πέρα από τις ώρες διδασκαλίας όπως αυτές προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις, όχι όμως πέρα από έξι (6) ώρες την ημέρα ή τριάντα (30) ώρες την εβδομάδα.

  • Στους εκπαιδευτικούς ανατίθενται από τα όργανα διοίκησης της σχολικής μονάδας υπηρεσίες που συνδέονται με το γενικότερο εκπαιδευτικό έργο, όπως η προετοιμασία του εποπτικού εκπαιδευτικού υλικού και των εργαστηριακών ασκήσεων, η διόρθωση εργασιών και διαγωνισμάτων, η καταχώρηση-ενημέρωση της αξιολόγησης των μαθητών, η συμμετοχή στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση εορταστικών, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο προγραμματισμός και η αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, η επικοινωνία με δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου, η συνεργασία με εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο ίδιο τμήμα ή που διδάσκουν τα ίδια γνωστικά αντικείμενα, οι παιδαγωγικές συναντήσεις για την κατάρτιση ομαδικών ή εξατομικευμένων προγραμμάτων υποστήριξης συγκεκριμένων μαθητικών ομάδων ή μαθητών, η επίβλεψη σχολικών γευμάτων, η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.

  • Η επίβλεψη σχολικών γευμάτων όπως αναφέρεται παραπάνω, θεωρείται εξωδιδακτική αρμοδιότητα, χωρίς εξαιρέσεις.

  • Είναι σαφές ότι, με την επιφύλαξη της περίπτ. α ́ της παρ. 2 του άρθρου 53 του ν. 2721/1999 (Α ́ 112), ο γονέας παιδιού μέχρι δύο (2) ετών απαλλάσσεται από την ανάθεση εργασιών οι οποίες δεν συνδέονται με το διδακτικό έργο που τους ανατίθεται από τα όργανα διοίκησης της σχολικής μονάδας όπως είναι η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.

  • sportdog κολαρο

    eminem rihanna duet

    Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα, θα αρχίσουν επισήμως μετά την προγραμματισμένη για την Παρασκευή (9/2) τελετή έναρξης. Όπως, όμως, συνηθίζεται ήδη έχουν αρχίσει κάποια αγωνίσματα και παράλληλα επίσημες προπονήσεις στα Ολυμπιακά Στάδια για τους αθλητές.


    sportdog κολαρο

    χειρόφρενο αγγλικα

    Την… κορδέλα των αγωνισμάτων έκοψε το κέρλινγκ, το οποίο έχει αρχίσει από την Πέμπτη με τους πρώτους αγώνες να έχουν ήδη ολοκληρωθεί με νίκες για ΗΠΑ, Νορβηγία, Κορέα και Ελβετία. Παράλληλα, όμως, με το πρώτο αγώνισμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έχουν ξεκινήσει και οι επίσημες προπονήσεις άλλων αθλημάτων που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες.



    αλεπου αισωπου youtube

    Στους παραπάνω, προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής, με τους ταυτοποιημένους νεκρούς να ανέρχονται πλέον σε 85.


    αλεπου αισωπου youtube

    φορέας διαχείρισης εθνικού πάρκου πρεσπών

    Ωστόσο, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της πυροσβεστικής, υπάρχουν επίσης, δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί με διαθέσιμο DNA, οι οποίοι δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά τους πρόσωπα.


    Επιπλέον, ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπο.


    Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται πιθανότατα για τον έναν που φέρεται ως αγνοούμενος και μία ακόμα σορός ανθρώπου, που προκύπτει από DNA που έχει βρεθεί, αλλά ανήκει σε άγνωστο άτομο, καθώς έχουν διευκρινιστεί οι ταυτότητες όλων όσων δηλώθηκαν από τους οικείους τους ότι χάθηκαν στην πυρκαγιά. Ο φερόμενος ως αγνοούμενος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δηλωθεί από φιλικό πρόσωπο, αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενείς για να ληφθεί γενετικό υλικό, προκειμένου να γίνει και επιστημονικά η ταυτοποίηση.


    Επίσης, έγινε γνωστό ότι η έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας δεν έχει ακόμα τελειώσει και αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί αύριο, αλλά οι ειδικοί δεν περιμένουν, όπως λένε, κάτι περισσότερο από τα ήδη υπάρχοντα.



    νυχια μπορντο με γκρι

    ασφάλιση ιδίων ζημιών

    «Έχω την πληροφορία ότι ο Ομπάμα μπορεί να πάει και στη Μυτιλήνη, γιατί προσδίδει στο προσφυγικό τεράστιο βάρος», αποκάλυψε στον Αlpha 989 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ενώ παράλληλα, τόνισε ότι θα συζητηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο το θέμα του χρέους.


    ασφάλιση ιδίων ζημιών

    Σημειώνεται ότι η φημολογία περί επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Μυτιλήνη, υπάρχει από την ώρα που κυκλοφόρησε η πληροφορία πως θα επισκεφθεί την Ελλάδα. «Τα μεγάλα ζητήματα της χώρας είναι το δημόσιο χρέος και το προσφυγικό και νομίζω ότι ο Μητσοτάκης αν είχε το πολιτικό κουράγιο να κάνει την υπέρβασή του, θα είχε πολιτικά κερδίσει. Ποτέ στην πολιτική δεν μπήκε ένα τόσο μεγάλο διακύβευμα της χώρας. Εδώ άνοιξε η κουβέντα. Είναι ζητήματα για τα οποία μπορούν να «ανοίξουν πόρτες» και χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός από όλους μας».


    Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι «η κυβέρνηση θα κυβερνήσει για 4 χρόνια είτε τους αρέσει είτε όχι», είπε επίσης ο υπουργός Εσωτερικών. Ο κ. Κουρουμπλής είπε ακόμα ότι «οι πιέσεις του ΔΝΤ είναι τρομακτικές. Μέχρι τώρα τα προγράμματα που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα δεν απέδωσαν».



    παραξενα σπιτια απο ολο τον κοσμο
    διευθυνση χρηματικου ελληνικης αστυνομιας

    eclipse origins open source

    Η μοναδικά συγκλονιστική ιστορία της Ελλάδας από το 2.600 π. Χ. έως σήμερα (video)

    Δείτε πώς η επιρροή μας έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου από τους αρχαίους Έλληνες πόλεων-κρατών έως τη σύγχρονη εποχή.


    eclipse origins open source

    Μέσα σε επτά περίπου λεπτά ξετυλίγεται μπροστά σας η ιστορία της Ελλάδας από το 2600 π. Χ. έως και σήμερα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ



    το ταξιδι του μελιτος
    δεν σταματαει η ζωη σε μια αγαπη

    καραγιαννης οδοντιατρος χαλκιδα

    παλιος αγιος αθανασιος τα σκαλοπατια

    Σε συνέντευξή του στην Αυγή, τόνισε πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή προς ψήφιση τα ακραία μέτρα που ζητά το ΔΝΤ», άρα τα μέτρα «δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ψηφιστούν ούτε από 155, ούτε από 180 ή περισσότερους βουλευτές».


    καραγιαννης οδοντιατρος χαλκιδα

    ποτε δρα η αντιβιωση

    Χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία «ουρά και σύμμαχο» της Γερμανίας και του ΔΝΤ και εξέφρασε την αίσθησή του πως όσο (Γερμανία και ΔΝΤ) «εμφανίζονται αμετακίνητοι στις θέσεις τους, (...) η συγκυρία και οι γεωπολιτικές συνθήκες είναι τέτοιες που θα τους αναγκάσουν να αφήσουν τους τακτικισμούς και το blame game και να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις τόσο μεταξύ τους, όσο και απέναντί μας».


    Ο κ. Ρήγας έκρινε πως ο κ. Μητσοτάκης έχει επιλέξει έναν «ιδιαίτερα ολισθηρό δρόμο, υιοθετώντας τη λογική "ό, τι πουν οι δανειστές"» και πρόσθεσε ότι την ίδια στιγμή που «η ΝΔ ωρύεται πως μοναδικός υπεύθυνος για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ολόκληρη η Ευρώπη αναγνωρίζει πως δεν είναι η Ελλάδα που κωλυσιεργεί».


    «Ακόμα και από συντηρητικές κυβερνήσεις, ομοϊδεατών του κ. Μητσοτάκη» σημείωσαν την ανοιχτή στήριξη των ελληνικών θέσεων στο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου στη Λισαβόνα, είπε ο κ. Ρήγας και κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «απαντήσουν ξεκάθαρα, αν συμφωνούν με τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών για εκ των προτέρων νομοθέτηση μέτρων ύψους 5,6 δισ. για την τριετία μετά το 2018».


    Ερωτηθείς για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης, είπε ότι παρά τις προφανείς δυσκολίες, η κυβέρνηση έχει καταφέρει να σταματήσει την επιδείνωση των όρων της ζωής των λαϊκών τάξεων, και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον ελληνικό λαό στα χέρια των προθύμων».


    Πρόσθεσε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει και θα είναι η κυβέρνηση αυτή που θα θέσει τέρμα στον «φαύλο κύκλο των μνημονιακών πολιτικών, της επιτροπείας και της μεθοδευμένης λεηλασίας της χώρας που πραγματοποίησαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».


    Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

    συνταγη τσουρεκι αργυρωσ

    demon online wrona

    «Τα φαινόμενα βίας σε βάρος του προσωπικού στα Νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας πολλαπλασιάζονται», σημειώνει η Ομοσπονδία, προσθέτοντας ότι οι διοικήσεις των Νοσοκομείων «αποποιούνται τις ευθύνες, δεν κάνουν μηνυτήριες αναφορές σε βάρος των ταραξιών και ρίχνουν το μπαλάκι να το πράξουν αυτό οι παθόντες». Επίσης, «τα κονδύλια δεν υπάρχουν στα Νοσοκομεία για να βελτιωθούν τα μέτρα φύλαξης».


    συνταγη τσουρεκι αργυρωσ

    Η ΠΟΕΔΗΝ κοινοποιεί καταγγελίες των Σωματείων Εργαζομένων των Νοσοκομείων «Σισμανόγλειο» και Καλαμάτας. Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» «στις 3 Ιανουαρίου, στις 2 τα μεσάνυχτα στη γενική εφημερία, προσήλθε ένας άνδρας με την γυναίκα του και εντελώς αναίτια κτυπούσε με γροθιές τη νοσηλεύτρια και τον γιατρό που προσέτρεξε σε βοήθεια. Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας στις 8 Ιανουαρίου, συνοδός ασθενούς εξύβρισε απρόκλητα τους εργαζομένους του τμήματος των επειγόντων περιστατικών, τους απείλησε και διατάραξε σοβαρά τη λειτουργία του χώρου. Κλήθηκε η Αστυνομία, συνελήφθη ο ταραξίας και καταδικάσθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας».



    τρωικος πολεμος επαναληπτικο γ δημοτικου

    μολλα ιρφαν

    εικονες για χειμωνα στο νηπιαγωγειο

    Όπως προβλέπεται στην απόφαση το ανεξόφλητο κεφάλαιο πλην των επιβαρύνσεων από τόκους, την 1η Ιανουαρίου 2017 ανέρχεται στο ποσό των 112.292.421,23 ευρώ το οποίο και ουσιαστικά αναλαμβάνει το δημόσιο. Ημερομηνία λήξης για το ποσό της πρώτης εκταμίευσης του δανείου είναι η 15.12.2028 ενώ για το ποσό της δεύτερης εκταμίευσης ημερομηνία λήξης είναι η 15.06.2030. Τα επιτόκια των δύο εκταμιεύσεων του δανείου είναι σταθερά 4,77% ετησίως και 3,59% ετησίως αντίστοιχα.


    μολλα ιρφαν

    queen δουκισσα

    Η παρακολούθηση, ο προϋπολογισμός και η εξυπηρέτηση των ανεξόφλητων υποχρεώσεων από την 1η Ιανουαρίου 2017 αναλαμβάνονται από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ( Ο. Δ.ΔΗ. Χ) .


    Όπως σημειώνεται στην απόφαση προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού για τα οικονομικά έτη 2017 έως και 2030 η οποία θα καλυφθεί από τις σχετικές πιστώσεις εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους


    ανταλλακτικα μαζντα μχ5

    μηχανη του χρονου πολυτεχνειο

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ενημερώσει το Κογκρέσο ότι σχεδιάζει να προχωρήσει με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μόνο με το Μεξικό, προτείνοντας ότι ο Καναδάς θα μπορούσε να ενταχθεί αργότερα σε μια αναθεωρημένη NAFTA.


    ανταλλακτικα μαζντα μχ5

    εξαρση κολιτιδας

    Η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Κρίστια Φρίλαντ, που είναι επικεφαλής της καναδικής ομάδας των διαπραγματευτών, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου απόψε για να αναφέρει αν οι συνομιλίες είναι δυνατόν να συνεχιστούν.


    η καθημερινη κυριακης

    ξυπνησα δεν σε ειδα και φοβηθηκα lyrics
    νανουρισμα για χταποδια

    Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αναφέρεται χαρακτηριστικά: Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να επιτεθεί με αήθη και συκοφαντικό τρόπο απέναντι σε έναν άνθρωπο, του οποίου η ιστορία και η πορεία, απέχει έτη φωτός από τα πρότυπα των κομματαρχών που συνήθιζαν να διορίζουν οι κυβερνήσεις της».


    η καθημερινη κυριακης

    «Ο Στέλιος Παππάς έχοντας πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας παράλληλα και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με καθολική αποδοχή από όλες τις παρατάξεις, αναλαμβάνει ένα κρίσιμο έργο» προστίθεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ σημειώνεται πως:



    Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ. Με προσδιορισμένη τη χρονική διάρκεια της θητείας του, συγκεκριμένα καθήκοντα και χωρίς αμοιβή. Τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η "κόπρος του Αυγεία", που δημιούργησαν στον οργανισμό, αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.



    «Μία παράταξη η οποία διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό» καταλήγει η ανακοίνωση.



    σοι παει το βασιλειο τι σημαινει

    Η κατηγορία αφορά την επί μερικούς μήνες (Αύγουστο έως Νοέμβριο 2010) παράλληλη απασχόληση του κ. Γεωργίου ως επικεφαλής της Αρχής αλλά και ως υπάλληλος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο κ. Γεωργίου κατηγορείται, επίσης, για το γεγονός ότι δεν συγκαλούσε το ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η απόφαση για την αποτίμηση των αναθεωρημένων στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 να έχει ληφθεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών της διοίκησης της Αρχής.


    σοι παει το βασιλειο τι σημαινει

    ο καιρος την προηγουμενη εβδομαδα

    Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, ο κατηγορούμενος όφειλε να ακούει τις απόψεις των άλλων μελών του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, κάτι που δεν έκανε, επιδεικνύοντας ασέβεια στον νόμο αλλά και στη συλλογικότητα.


    «Υπήρχε έντονη ανάγκη εκείνη την περίοδο να σταθεί στο ύψος της η ΕΛΣΤΑΤ. Ο Ανδρέας Γεωργίου όφειλε να δώσει βήμα στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και να ακούει τις απόψεις τους. Παρέβη τον σεβασμό στον νόμο και στην ομάδα, στην συλλογικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.


    Αναφερόμενος στο θέμα της παράλληλης απασχόλησης του κ. Γεωργίου, ο εισαγγελέας σημείωσε: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται». Μάλιστα, στην αγόρευσή του, ο εισαγγελικός λειτουργός διατύπωσε προς τους δικαστές το ερώτημα εάν τελικά ο κατηγορούμενος θα είχε επιλεγεί για τη θέση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, σε περίπτωση που είχε αποκαλύψει την παραμονή του στο ΔΝΤ για το επίδικο διάστημα μερικών μηνών.



    νταλαρας στιχοι ινφο

    στιχακια για μπαμπαδες

    στην υγειά μας - gummy bear - θα 'μαι καλό παιδί
    Εισβολή «Ρουβίκωνα» στη ΔΟΥ Παγκρατίου (pics)

    Νέα εισβολή Ρουβίκωνα στην ΙΖ Εφορία Αθηνών, στην οδό Δαμάρεως στο Παγκράτι.


    στιχακια για μπαμπαδες

    Σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου των αντιεξουαστιαστών, η ομάδα «Ρουβίκωνας» αναφέρει πως ο λόγος της εισβολής είναι η εντολή κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας μίας συνταξιούχου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

    Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr

    Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi


    Εισβολή «Ρουβίκωνα» στη ΔΟΥ Παγκρατίου (pic)
    01
    Εισβολή «Ρουβίκωνα» στη ΔΟΥ Παγκρατίου (pic)


















    αδειες βαρκας

    επιχειρηματικος τυπος

    κρυπτογραφια σημερα
    σβηνει οταν ζεσταθει

    Το νέο ρεκόρ συνέτριψε το προηγούμενο, που είχε σημειωθεί στην Ιαπωνία, όπου είχε φτιαχτεί μια γραμμή από hot dog μήκους 325,66 μέτρων.


    επιχειρηματικος τυπος

    Επί τέσσερις ώρες στο Σαπόπαν, στη Γουαδαλαχάρα, οι νέοι κάτοχοι του ρεκόρ ετοίμαζαν περίπου 10.000 perros calientes, όπως είναι γνωστά τα σάντουιτς αυτά στο Μεξικό.


    Με γάντια στα χέρια, μάσκες και καλύπτρες στο κεφάλι, για να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής, τοποθέτησαν με τάξη τα ψωμάκια στη σειρά, το ένα πίσω από το άλλο, σχηματίζοντας μια γραμμή που έκανε ατέλειωτα ζιγκ-ζαγκ, μήκους σχεδόν ενάμισι χιλιομέτρου, πριν προσθέσουν τα λουκάνικα. Για καρύκευμα, χρειάστηκαν 100 κιλά σάλτσας τομάτας, 100 μαγιονέζας και 75 μουστάρδας.


    Οι κανόνες ήταν αυστηροί: «Κάθε hot dog πρέπει να περιέχει ένα λουκάνικο, τουλάχιστον δύο σάλτσες και το μήκος του hot dog δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 18 εκατοστά. Όλοι τηρήθηκαν», επικύρωσε η Ρακέλ Ασίς, κριτής για λογαριασμό του βιβλίου Γκίνες.


    «Προετοιμαζόμασταν εδώ και πάνω από έναν χρόνο. Η ιδέα γεννήθηκε επειδή ξέρουμε πόσο αγαπούν τα hot dog» στην περιοχή, εξήγησε η Μαρία Εουχένια Βίγια, η οργανώτρια της προσπάθειας.


    Και πράγματι, πάνω από 2.000 άνθρωποι παρέστησαν στην εκδήλωση για να γευθούν στο τέλος τα σάντουιτς.


    γραφεια ταξιδιων ροδου

    νικολαος λαος 2015

    Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο.


    γραφεια ταξιδιων ροδου

    Ο 20χρονος ομολόγησε ότι είναι ένας απ’ αυτούς που επιτέθηκαν στον κ. Μπουτάρη και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece είπε στους αστυνομικούς: «Είμαι Πόντιος στην καταγωγή και είχα ακούσει παλιότερα τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Μπουτάρης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Όταν τον είδα μπροστά μου αισθάνθηκα θυμό για τα όσα είχε πει για τους Πόντιους και κινήθηκα εναντίον του».


    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο ισχυρίζεται και ο 36χρονος.


    Πάντως οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα και είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και άλλων δραστών.


    Για άθλια επίθεση έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης


    Για άθλια επίθεση έκανε λόγο ο Γιάννης Μπουτάρης, που την Κυριακή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε χθες, ενώ περιγράφοντας τα όσα έζησε είπε:


    «Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους Πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».


    Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση, με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα να διαβεβαιώνει τον δήμαρχο σε τηλεφωνική τους επικοινωνία πως η Ελληνική Αστυνομία θα έχει πολύ γρήγορα όλα τα στοιχεία για να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης εναντίον του.



    δρίσκας γυροσ

    Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

    εισητηριο θεσσαλονικη καβαλα

    Επική ανατροπή από την Μπεσίκτας


    εισητηριο θεσσαλονικη καβαλα

    περιοδικο σκελετικη υγεια

    Με τεράστια ανατροπή η Μπεσίκτας επιβλήθηκε με 3-2 εκτός έδρας επί της Σάρπσμποργκ και έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει από τον 9ο όμιλο, μετά το 2-2 της Μάλμε με την Γκενκ.


    Οι Τούρκοι μέχρι το 63ο λεπτό βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ, το τελευταίο στο 90΄ με τον Λενς, που είχε μειώσει σε 1-2.


    Ο Απόλλων Λεμεσού ήθελε μία νίκη για να μην τελειώσει χωρίς «τρίποντο» στη διοργάνωση και την πέτυχε στην Κύπρο με 2-0 επί της Λάτσιο, που είχε ήδη προκριθεί.


    Βαριά ήττα γνώρισε η Μαρσέιγ στη Γερμανία από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (0-4), σε ματς που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκειά του ο Κώστας Μήτρογλου.


    Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 5ης αγωνιστικής:


    1ος ΟΜΙΛΟΣ


    Λεβερκούζεν - Λουντογκόρετς 1-1


    (85΄ Βάιζερ - 69΄ Μαρσελίνιο)


    Ζυρίχη - ΑΕΚ Λάρνακας 1-2


    (74΄ Κελίφι - 38΄ Γιάννου, 85΄ Τρικόφσκι)


    2ος ΟΜΙΛΟΣ


    Ρόζενμποργκ - Σέλτικ 0-1


    (42΄ Σινκλέρ)


    Σάλτσμπουργκ - Λειψία 1-0


    (74΄ Γκουλμπράντσεν)


    3ος ΟΜΙΛΟΣ


    Μπορντό - Σλάβια Πράγας 2-0


    (49΄ Ντε Πρεβίγ, 90΄+5 Κουντέ)


    Ζενίτ Αγίας Πετρ. - Κοπεγχάγη 1-0


    (59΄ Μακ)


    4ος ΟΜΙΛΟΣ


    Φενέρμπαχτσε - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-0


    Αντερλεχτ - Σπάρτακ Τρνάβα 0-0


    5ος ΟΜΙΛΟΣ


    Βόρσκλα - Άρσεναλ 0-3


    (11΄,65΄ Σμιθ-Ρόου, 27΄πεν. Ράμσεϊ)


    Καραμπάχ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-6


    (14΄ Ζουμπίρ - 5΄πεν. Ντοστ, 20΄,78΄ Φερνάντες, 33΄ Νάνι, 65΄,82΄ Ντιαμπί)


    6ος ΟΜΙΛΟΣ


    Μπέτις - Ολυμπιακός 1-0


    (39΄ Κανάλες)


    Μίλαν - Ντουντελάνζ 5-2


    (21΄ Κουτρόνε, 66΄αυτ. Στέλβιο, 71΄ Τσαλχάνογλου, 78΄αυτ. Σνέλ, 81΄ Μπορίνι - 39΄ Στολτζ, 49΄ Τουρπέλ)


    7ος ΟΜΙΛΟΣ


    Ρέιντζερς - Βιγιαρεάλ 0-0


    Σπαρτάκ Μόσχας - Ραπίντ Βιένης 1-2


    (20΄ Ζε Λουίς - 80΄ Μουλντουρ, 90΄+1 Σομπερσμπέργκερ)


    8ος ΟΜΙΛΟΣ


    Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο 2-0


    (31΄ Φαουπάλα, 82΄ Μάρκοβιτς)


    Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Μαρσέιγ 4-0


    (2΄,67΄ Γιόβιτς, 17΄αυτ. Λουίς Γκουστάβο, 62΄αυτ. Σαρ)


    9ος ΟΜΙΛΟΣ


    Μάλμε - Γκενκ 2-2


    (65΄ Λεβίσκι, 67΄ Αντονσον - 42΄ Ποσουέλο, 53΄ Παϊντσίλ)


    Σάρπσμποργκ - Μπεσίκτας 2-3


    (1΄ Ρασάντ, 6΄ Χάιντς - 63΄,90΄ Λενς, 66΄ Λοβ)


    10ος ΟΜΙΛΟΣ


    Σταντάρ Λιέγης - Σεβίλη 1-0


    (62΄ Τζενεπό)


    Κράσνονταρ - Ακχισάρ 2-1


    (49΄ Γκαζίνγκι, 57΄ Αρι - 24΄ Σερτζίνιο)


    11ος ΟΜΙΛΟΣ


    Γιάμπλονετς - Ρεν 0-1


    (55΄ Γκρενιέ)


    Αστάνα - Ντιναμό Κιέβου 0-1


    (29΄ Βέρμπιτς)


    12ος ΟΜΙΛΟΣ


    ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Βίντι 2-0


    (22΄ Σίγκνεβιτς, 85΄ Ιβανιτς)


    Τσέλσι - ΠΑΟΚ 4-0


    (27΄,37΄ Ζιρού, 60΄ Χάντσον-Οντόι, 78΄ Μοράτα)



    2ο σεκ βολου