Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

οργανωσε τον γαμο σου

Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα η εθνική γρήγορα έκανε το 11-8, 23-8 με σερί στο ανοιχτό γήπεδο (πιέζοντας την μπάλα) αλλά και όποτε χρειάστηκε κοντά στο καλάθι.


οργανωσε τον γαμο σου

18403775
(Οι Ισλανδοί πίεσαν την εθνική ομάδα στο α ημίχρονο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MARKKU OJALA)


Με τον Παππά να μπαίνει από τον πάγκο «ζεστός» η διαφορά πήγε και στο +19 (29-10) και ουσιαστικά εξελίχθηκε σε ένα τεστ για τους διεθνείς απέναντι σε μια ομάδα με σέντερ ύψους 2 μέτρων (...).


1 4213187
(Πρώτος σκόρερ της εθνικης ο Παππάς - Πηγή: EUROKINISSI)


Εκεί η εθνική εμφάνισε τα προβλήματα της και το νεκρό διάστημα στην επίθεση σε σετ ματς. Χωρίς σκορ, δέχθηκε εκείνη σερί από τη μαχητική Ισλανδία, που εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά το πικ εν ρολ και μείωσε σε 33-31 (από το 32-14). Τους δώσαμε τρεις φορές μάλιστα βολές σε τρίποντο και κλείσαμε το ημίχρονο με 13 λάθη (20 συνολικά στο τέλος)!


18403773
(Προβλημάτισε η εθνική ομάδα στο β δεκάλεπτο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MARKKU OJALA)


Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, η εθνική έσφιξε την άμυνα και με μαζεμένους πόντους του Καλάθη (που πίεσε μαζί με το Μάντζαρη) άνοιξε τη διαφορά και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Αντετοκούνμπο-σόου: καρφώματα, άμυνα και μια τάπα σε προσπάθεια καρφώματος έδωσε την απαραίτητη ενέργεια στην εθνική, που δεν έχασε τη διψήφια διαφορά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον αδελφό του στο Instagram. Μελανό σημείο του δεκαλέπτου ότι χάσαμε για πρώτη φορά τα ριμπάουντς.





meteo σκοπελος
βεξηλ πορτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου