Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ομιλος βασιλακη θεσεις εργασιας

μεταχειρισμενοι υπολογιστες ρεθυμνο
εφετείο αθηνών γραμματεία

Κύρια χαρακτηριστικά της «Νεφέλης» είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα.


ομιλος βασιλακη θεσεις εργασιας

Σύμφωνα με το meteo.gr, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ θα εξασθενήσουν σταδιακά και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.


Την Τετάρτη 27/06 η "Νεφέλη" θα συνεχίσει να επηρεάζει τον καιρό της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.


Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη όπου θα φτάσει κατά τόπους τους 28-30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στο Ιόνιο. Ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, καθώς επίσης ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνονται στις περιοχές που θα εκδηλωθούν ισχυρά φαινόμενα.


kk


(Στο χάρτη φαίνονται τα αναμενόμενα ύψη βροχής από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 27/06. Πηγή: meteo.gr)


Την Πέμπτη 28/06 τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ σταδιακά και μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.


Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση την Παρασκευή 29/06.


καφε μποτακια με τι συνδυαζονται

Φέτος, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας «πέφτει» τη Δευτέρα 28 Μαΐου και ήδη πολλοί ετοιμάζονται για τις πρώτες «καλοκαιρινές» αποδράσεις τους.


καφε μποτακια με τι συνδυαζονται

Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος δεν είναι, όμως, για όλους αργία.


Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.


Παράλληλα, όσον αφορά στα καταστήματα οι περισσότεροι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων της χώρας ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι θα παραμείνουν κλειστά.


Όσο αφορά στο καθεστώς που διέπει τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, και εκτός ορισμένων εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα προσέλθουν κανονικά στη δουλειά τους τη συγκεκριμένη ημέρα, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους.


Στο Δημόσιο, αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.



βασιλικια οιτη
εφεδρος αξιωματικος στολη

μαυροματης ρεθυμνο honda

ιαπωνικες φυλες
κουνελι με πατατες στη γαστρα

Το ράλλυ στο Σαν Μαρίνο (14ο εφέτος) είναι από τα πλέον φημισμένα και συγκεντρώνει θεατές από όλη την Ιταλία, που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικούς από τους σπουδαιότερους οδηγούς του παρελθόντος και να ξαναθυμηθούν αμάξια, που έγραψαν ιστορία τις περασμένες δεκαετίες.


μαυροματης ρεθυμνο honda

rally legend3
(Πηγή: RALLYLEGEND OFFICIAL FACEBOOK PAGE)


Το οδηγικό λάθος από τον Ενρίκο Μπονάσο και την Αλίκη Παλάτσι δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα το Renault Clio με το νούμερ 44 να φύγει από τον ολισθηρό δρόμο και να πέσει πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος. Η εικόνα του αγωνιστικού αυτοκινήτου να πέφτει με δύναμη πάνω στον κόσμο, ήταν σοκαριστική σε όσους βρίσκονταν στον χώρο και παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την τρελή πορεία του.



Spectator #dies after rally car hits crowd in San #Marino - Oct 10 @ 3:13 AM ET https://t.co/vpZDhLKn2K https://t.co/QeqKdaPokk

— PulpNews Crime (@PulpNews) 10 Οκτωβρίου 2016

αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων κατοικων εξωτερικου

ρεμπεταδικα γουδι

Αυτό έγινε γνωστό μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και παρουσία εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Σύμφωνα με πληροφορίες, 320 άτομα με αναπηρία, ασθενείς σε κατάκλιση και γενικά πολίτες που έχουν πρόβλημα μετακίνησης, καθώς και 48 παιδιά θα μπορούν να μεταφέρονται με 20 ασθενοφόρα ανά οκτάωρο στις δομές.


αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων κατοικων εξωτερικου

ελληνικη παιδεια αρθρα

Η αστυνομία, από την πλευρά της, έχει ενημερώσει τους αρμόδιους ότι θα περιφρουρήσει την επιχείρηση με χίλιους αστυνομικούς και θα τοποθετήσει κορδέλα μήκους τριάντα χιλιομέτρων για να καλύψει όλη την περιφέρεια της ζώνης εκκένωσης, που θα αναπτυχθεί, σε ακτίνα 1.900 μέτρων, από το σημείο που βρέθηκε η βόμβα.


Τα μέτρα της αστυνομίας θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 6 το πρωί της Κυριακής, ενώ οι αρχές διαβεβαιώνουν τους πολίτες για την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, ώστε να αποφευχθούν κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων.


το ιδιο προσωπο στα ονειρα

τομ τζερι παιδικα

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο


το ιδιο προσωπο στα ονειρα

εγκιβωτισμενη σκεπη

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (17/07) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Σκίνθη στη λεωφόρο Μαραθώνος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και προς το παρόν δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Στη μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Σύμμαχος των πυροσβεστών είναι και ο καιρός καθώς, στην περιοχή δεν πνέουν αυτή τη στιγμή ισχυροί άνεμοι.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Ζέμπερη: Την ενοχή του δολοφόνου της χωρίς κανένα ελαφρυντικό ζήτησε η Εισαγγελέας


καθαριστικες ιδιοτητες ξυδιου

σειρηνες στη μυθολογια

Το νέο πρόγραμμα της λοταρίας είναι στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του και, όπως ανέφεραν κορυφαία στελέχη του υπουργείου, το αργότερο έως τα μέσα του επόμενου μήνα αναμένεται να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις και διευκρινιστικές εγκύκλιοι ώστε από την άνοιξη να αρχίσει να «τρέχει». Το θεωρητικό σύστημα έχει ήδη καταρτιστεί και τώρα διαμορφώνεται το τεχνικό κομμάτι, καθώς στην όλη διαδικασία αναμένεται να μπουν και οι αποδείξεις από συναλλαγές με πλαστικό χρήμα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.


καθαριστικες ιδιοτητες ξυδιου

διαδικασια κατεπειγοντος

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ναυτεμπορική”, με βάση το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών οι πολίτες που θα κάνουν κάποια συναλλαγή και κερδίσουν θα έχουν τη δυνατότητα επιπλέον αγορών, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις η λοταρία θα γίνεται εβδομαδιαία ή μηνιαία, ενώ τα δώρα θα δίνονται ως δυνατότητα αγορών για να ενισχυθεί η κατανάλωση.


Το ΥΠΟΙΚ θα μοιράζει κάθε χρόνο το ποσό των 12 εκατ. ευρώ, ενώ κάθε φορά που ένας φορολογούμενος πραγματοποιεί μια πληρωμή με πλαστικό χρήμα θα εμφανίζεται στην απόδειξη που εκδίδει το POS μήνυμα για τα ποσό του κέρδους του φορολογούμενου.



Από το σχέδιο, πάντως, των «δώρων», τις τελευταίες λεπτομέρειες του οποίου επεξεργάζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, θα απουσιάζουν τελικά τα ακίνητα και τα επιβατικά Ι. Χ. αυτοκίνητα, καθώς υπάρχουν πολλά τεχνικά και νομικά κωλύματα που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν στην παρούσα τουλάχιστον φάση.


Από την άλλη βέβαια πλευρά η λοταρία θα «κληρώνει»:



- ένα μεγάλο ποσό κάθε χρόνο, το οποίο υπολογίζεται ότι μπορεί να κυμαίνεται και πέριξ των 50.000 ευρώ και θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του φορολογούμενου το πώς θα το χρησιμοποιήσει
- μηνιαία ποσά έως και 1.000 ευρώ, τα οποία και πάλι ο φορολογούμενος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει όπως θέλει, αλλά μόνο με τη χρήση της κάρτας του
- ημερήσια ποσά που θα είναι ίσα ή διπλάσια της αξίας συναλλαγής του φορολογούμενου.


μπροκολο καθαρισμα

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 632,97 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,93%.


μπροκολο καθαρισμα

αγιες παρασκιες χαρτης

τα ματς σημερα

Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 7,40 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 639,77 μονάδες (+0,13%) και κατώτερη στις 632,37 μονάδες (-1,03%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 36,217 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 97.858.977 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,97%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 2,16%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Lamda Development (+3,08% στα 4,68 ευρώ), της Σαράντης (+2,36% στα 10,39 ευρώ), της Τιτάν (+0,92% στα 22,01 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+0,89% στα 2,27 ευρώ) και του ΟΛΠ (+0,71% στα 12,71 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Eurobank (-3,66% στα 0,553 ευρώ), της Πειραιώς (-3,64% στα 0,159 ευρώ), της Alpha Bank (-3,57% στα 1,62 ευρώ), της Viohalco (-3,39% στα 1,71 ευρώ), της Ελλάκτωρ (-2,56% στα 1,14 ευρώ) και του ΟΤΕ (-1,86% στα 8,45 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες της Ακίνητης Περιουσίας (+1,45%), των Τροφίμων (+0,53%) και των Κατασκευών (+0,51%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,04%), των Τηλεπικοινωνιών (-1,86%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-1,31%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Πειραιώς, διακινώντας 19.498.852 και 18.700.240 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 9,706 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 4,472 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 44 μετοχές, 66 πτωτικά και 27 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Minerva+24,69%, ΚΡΕΚΑ+20,00%, Δούρος+20,00% και Medicon+20,00%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Παϊρης-26,92%, Λεβεντέρης(π) -26,64%, Βιοτέρ-18,92% και Ίλυδα-10,00%.


Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ασωτος μαργαριτης

Δύο λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε Επανομή και Χαλκιδική

Ακόμη δύο λουόμενοι έχασαν την ζώή τους στις ελληνικές θάλασσες.


ασωτος μαργαριτης

επιτροπή δημόσιας υπηρεσίας

vom ortler bis zur adria

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής, από τη θαλάσσια περιοχή του οικισμού «Γαλήνη» Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, 69χρονος άντρας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πάλιουρα Επανομής, 82χρονος. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Δύο λουόμενοι έχασαν την ζωή τους σε Επανομή και Χαλκιδική
01
Δύο λουόμενοι έχασαν την ζωή τους σε Επανομή και Χαλκιδική

δικαστηρια θεσσαλονικης χαρτης

γεννήθηκα στην κιβωτό

Για την προμήθεια των 90 τρόλεϊ είχαν εμπλακεί στο πλαίσιο της έρευνας εκτός από το όνομα του Χρίστου Βερελή, που είχε διατελέσει πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής που αποφάσισε την αγορά τους και τα ονόματα άλλων πολιτικών, που είτε τον αναπλήρωσαν είτε μετείχαν στη διακομματική επιτροπή για την εν λόγω προμήθεια, κατά το νόμο, ή εκπροσώπησαν τους πολιτικούς φορείς στους οποίους ανήκαν, όπως οι Γιάννης Μανιάτης, Γεωργίος Ζαννιάς, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Παναγιώτης Σοφού και πολλοί άλλοι.


δικαστηρια θεσσαλονικης χαρτης

Επίσης στην ίδια υπόθεση είχαν εμπλακεί και ονόματα ανώτατων δικαστικών λειτουργών που μετείχαν σε επιτροπές κατά το νόμο από το Ελεγκτικό Συνέδριο αλλά και δημόσιων λειτουργών. Μόνον για δύο μη πολιτικά πρόσωπα υπήρξε χωρισμός της υπόθεσης, καθώς βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους μικρά ποσά ως 100 χιλιάδες και παραπέμφθηκαν σε δίκη.


Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας έκλεισε τελικά την υπόθεση, με το υπ αριθμόν 1548 του 2018 βούλευμά του. Μάλιστα για τον κ. Βερελή ο οποίος είχε παραιτηθεί τότε από το βουλευτικό του αξίωμα για λόγους ευθιξίας, αναγνωρίστηκε το δικαίωμα να παραστεί ως πολιτικώς ενάγων στην υπόθεση διεκδικώντας αποζημίωση. Στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, αναφέρεται επί λέξει «Από την έρευνα αυτή δεν προέκυψε καταβολή χρηματικών ποσών σε κάποιο από τα εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα έχοντα την ιδιότητα του κατηγορουμένου και δυνάμενα κατά το μάλλον η ήττον να αποφασίσουν η να επηρεάσουν την ανάθεση της κρίσιμης προμήθειας στις εταιρείες ΕΛΒΟ ΑΒΕ και Neoman Bus GmbH».


Η υπόθεση, γνωστή ως υπόθεση Μan, ξεκίνησε με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρθηκαν σε έρευνες της γερμανικής δικαιοσύνης, η οποία με αιφνιδιαστικές κινήσεις προσπάθησε να συλλέξει στοιχεία για το αν η γερμανική εταιρεία είχε διακινήσει μαύρο χρήμα σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.


Σύμφωνα μάλιστα με τις γερμανικές Αρχές το συνολικό ποσό που διακινήθηκε από την εν λόγω εταιρεία ήταν 16 εκατομμύρια ευρώ για παράνομες πληρωμές σε διάφορες χώρες.




βαση για τουρτα που γυριζει

ατασθαλιες ερτ

λυσεις τραπεζας θεματων φυσικη α λυκειου
κυκλική μονοφωσφορική γουανοσίνη

Συγκεκριμένα, στις 11:00 το πρωί θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, που θα διαρκέσει 60 δευτερόλεπτα.


ατασθαλιες ερτ

Στις 11:05 θα υπάρξει σήμα λήξης του συναγερμού, για χρονική διάρκεια επίσης 60 δευτερολέπτων.


Η έναρξη του συναγερμού θα έχει αυξομειούμενη ένταση, ενώ η λήξη θα χαρακτηρίζεται από σταθερή ένταξη ήχου.


Η διακλαδική εθνική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018» των Ενόπλων Δυνάμεων θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου στο Έβρο, όπου και θα διεξαχθεί η τελική φάση της.


Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια στρατιωτική άσκηση, στην οποία συμμετέχουν και οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων και συντονίζεται από το ΓΕΕΘΑ.


Στη φετινή άσκηση έχουν κληθεί να συμμετέχουν και περίπου 5.000 έφεδροι με φύλλα ατομικής προσκλήσεως.


Η άσκηση διεξάγεται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).


Μεταξύ των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων περιλαμβάνεται και διάβαση ευκαιρίας ποταμού (Νέστου).


Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελική φάση της άσκησης θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


κοτοπουλο με πλιγουρι

Αύριο στις 12 το μεσημέρι ο κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση στον Περισσό με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.


κοτοπουλο με πλιγουρι

δημαρχος ανω γλυφαδας

Τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται να συναντηθεί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.





μαρμελαδα κυδωνι στον αρτοπαρασκευαστη

έλενα τσαγκρινού ζωδιο

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του

Το δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης θα πάρει ο 57χρονος εκπαιδευτικός από τα Χανιά που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος 13χρονων και 15χρονων μαθητριών του.


έλενα τσαγκρινού ζωδιο

καθορισμός συνώνυμο

εξετασεις υποψηφιων οδηγων 2018

Ανακρίτρια και εισαγγελέας Χανίων αποφάσισαν πριν από λίγο την προφυλάκισή του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η μαραθώνια απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων άρχισε σήμερα (11/1/2019) στις 14:30 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα, χωρίς να λείπουν οι στιγμές έντασης.

Είναι ενδεικτικό ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του 57χρονου ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας της απολογίας.

Σε βάρος του καθηγητή, έχουν απαγγελθεί επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά από καταγγελία για πρόσφατο περιστατικό σε βάρος μαθήτριας, με τις αστυνομικές αρχές να διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση.

ΠΗΓΗ neakriti.gr


κινουμενη καντινα

πονος στο εξωτερικο αυτι

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες, όταν ένας περιπατητής ανακάλυψε μέσα στη σπηλιά ένα σακ βουαγιάζ που περιείχε ανθρώπινα οστά. Αμέσως ειδοποιήθηκε το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας και ιατροδικαστής.


κινουμενη καντινα

Από την πρώτη εκτίμηση οι Αρχές θεώρησαν ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα. Επίσης, μέσα στο σακ βουαγιάζ υπήρχαν κομμάτια από ύφασμα που παραπέμπουν σε ρούχα ενώ από μια πρώτη εκτίμηση οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι ο θάνατος προήλθε τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν. Αυτό που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο χρόνος που η βαλίτσα με τα οστά μεταφέρθηκε στο σημείο όπου και εντοπίστηκε. Ο ιατροδικαστής, μάλιστα, ζήτησε να μην γίνει άλλη έρευνα στο σακ βουαγιάζ και να μεταφερθεί αμέσως στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να το ερευνήσει ο ίδιος με προσοχή ώστε να μην χαθεί το παραμικρό στοιχείο.


Πάντως, οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν ήδη ανοίξει τους φακέλους με τις εξαφανίσεις που είχαν δηλωθεί τουλάχιστον πριν μια πενταετία, ώστε να είναι έτοιμοι μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξετάσεις, για να γνωρίζουν προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν.


Από την εμπειρία τους στο έγκλημα, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ μας έλεγαν πόσο δύσκολο είναι να εντοπιστεί η αιτία θανάτου σε τέτοιες περιπτώσεις. Εκτός εάν βρεθούν εξόφθαλμες κακώσεις στα οστά.



φλογερες με κιμα βεφα

τηλεθεαση ναταλιας γερμανου

Εκτός από τη σύζυγό του Μπριτζίτ, τον Εμανουέλ Μακρόν θα συνοδεύουν στη διήμερη επίσκεψη στη χώρας μας ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μπρούνο Λεμέρ και εκπρόσωποι 15 γαλλικών πολυεθνικών επιχειρήσεων.


τηλεθεαση ναταλιας γερμανου

παραδοσιακες φορεσιες μεσσηνιας

Συγκεκριμένα την επιχειρηματική αποστολή θα αποτελούν:


-Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Total (πετρελαϊκή εταιρεία) Πατρίκ Πουϊγιάν


-Ο γενικός διευθυντής της BPI (Αναπτυξιακή Τράπεζα της Γαλλίας) Νικολά Νταφούρκ


-Ο συνιδρυτής της εταιρείας Kiss Kiss Bank Bank (πλατφόρμα χρηματοδότησης media, πολιτισμού, ψυχαγωγίας και μουσικής) Αντριέν Ομόν


-Ο πρόεδρος του ομίλου Roullier (λιπάσματα και ζωοτροφές) Ενί Μπουαγιέ


-Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Saur (εταιρεία υδάτων) Λουί-Ρος Μπουργκάρντ


-Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής των εργαστηρίων Ineldea (καλλυντικά, βιταμίνες κ. λπ.) Νικολά Καπελέρ


-Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Suez Environnement (εταιρεία νερού και περιβάλλοντος) Ζαν Λουίς Σοσό


-Ο γενικός διευθυντής της Cooperl (εταιρεία επεξεργασίας χοιρινού κρέατος) Εμανουέλ Κομόλ


-Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Biocodex (φαρμακευτική εταιρεία) Ζαν-Μαρί Λεφέβρ


-Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Sanofi (φαρμακευτική εταιρεία) Γκιγιόμ Λερουά


-Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Orchestra (εταιρεία παιδικού ενδύματος) Πιέρ Μεστρ


-Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Vinci (τεχνική εταιρεία) Νικολά Νοτεμπέρ


-Ο πρόεδρος της Aerospace Valley (αεροδιαστημική εταιρεία) Αγκνές Παϊγιάρ


-Ο πρόεδρος του ομίλου BPCE (χρηματοπιστωτικό ίδρυμα) Φρανσουά Περόλ


-Ο γενικός διευθυντής της Alstom (τρένα, μέσα μαζικής μεταφοράς) Ανρί Πουπάρτ - Λαφάρζ.



νεα περαμος αττικης ταξι

διαιτητες μπασκετ euroleague

ταβερνα αλμυρα ρεθυμνο
скинорен цена
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ποιοι δικαιούνται voucher - Αυτά είναι τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η πολυπόθητη ΚΥΑ για το πρόγραμμα φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ για το έτος 2018 – 2019.


διαιτητες μπασκετ euroleague

Στην απόφαση περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες για τους ωφελούμενους της δράσης, οι οποίοι δικαιούνται voucher για τις δομές. Τα κριτήρια επιλογής έχουν να κάνουν με το οικογενειακό εισόδημα, την κατάσταση απασχόλησης και την οικογενειακή κατάσταση. H μοριοδότηση παρουσιάζεται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΠΙΝΑΚΑΣ1

βιβλιο β λυκειου τεχνολογια επικοινωνιων

ξεχασα το pin της πιστωτικης

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ κατάφερε χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο να «δραπετεύσει» με το «διπλό» (0-1) από την έδρα του Πλατανιά. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο Στέλιος Μαλεζάς στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» της ΑΕΚ και την έπιασε στην πρώτη θέση. Παράλληλα έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι μετρούν δέκα σερί ήττες και είναι ουραγοί έχοντας μαζέψει όλους κι όλους έξι βαθμούς. Πλέον η παραμονή τους θα ισοδυναμεί μ' ένα θαύμα!


βιβλιο β λυκειου τεχνολογια επικοινωνιων

φιλα το βατραχο σου ολα τα επεισοδια

aek copy


Ο Μάρκο Λιβάγια κοιτάει απογοητευμένος τους συμπαίκτες του μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης - Πηγή: Eurokinissi Sports


Στο ΟΑΚΑ ο επιθετικός μονόλογος της ΑΕΚ δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε γκολ και το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν της επιτρέπει να απολαύσει τη μοναξιά της κορυφής κατά τη διάρκεια των γιορτών. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ ήταν ανώτεροι και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα, χωρίς πάντως να δημιουργήσουν τόσες πολλές κλασικές ευκαιρίες μετά το πρώτο ημίχρονο. Η βροχή έκανε δύσκολο το έργο και των 22 ποδοσφαιριστών και μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να λύσουν τον «γόρδιο δεσμό» της άμυνας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Η τελευταία πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.


atromitos


Η αποστολή του Ατρόμητου πανηγυρίζει για το «διπλό» στην Κέρκυρα, μαζί με τους λιγοστούς οπαδούς που την ακολούθησαν - Πηγή: Eurokinissi Sports


Στην πρώτη χρονικά ο Ατρόμητος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουάρντα νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Κέρκυρα και παρέμεινε στα υψηλά «πατώματα» της βαθμολογίας. Ο ονειρικός πρώτος γύρος λοιπόν ολοκληρώθηκε με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Περιστερίου που ζει μαζί με τον κόσμο της το δικό της παραμύθι. Πλέον το σύνολο του Κάναντι έχει μαζέψει τριάντα βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που έχουν έναν περισσότερο.


Από τα αυριανά (17/12) παιχνίδια ξεχωρίζει αυτό της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Κέρκυρα-Ατρόμητος 1-3


ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 0-0


Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1


15:00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 17/12


17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 17/12


17:15 Λαμία-ΑΕΛ 17/12


19:30 Ξάνθη-Παναθηναϊκός 17/12


19:30 Λεβαδειακός-Πανιώνιος 18/12


Δείτε τη βαθμολογία στην παρακάτω εικόνα:


Βαθμολογία Σούπερ


αδελφος αρχαια κλιση

ευκολο ψαρεμα χταποδιου
μηχανη του χρονου παπαφλεσσας

Ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπεζ Ομπραδόρ στη σημερινή, καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για μια «μάχη μεταξύ δύο ομάδων», συμπληρώνοντας ότι οι αξιωματούχοι ασφαλείας αργότερα θα παράσχουν περαιτέρω πληροφορίες.


αδελφος αρχαια κλιση

Ο Τραμπ κατευθύνεται στο Μακάλεν, στο Τέξας, στα αμερικανικά σύνορα με το Μεξικό, συνεχίζοντας να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κήρυξης κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, αν το Κονγκρέσο δεν συμφωνήσει στην απαίτησή του να χορηγήσει κονδύλια για την ανέγερση του πολυπόθητου για αυτόν τείχος στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού.


Μεξικανός αξιωματούχος ασφαλείας δήλωσε ότι οι Αρχές εντόπισαν χθες 20 πτώματα, 17 από αυτά απανθρακωμένα, έξω από τη Σιουδάδ Μιγκέλ Αλεμάν, περίπου 90 χιλιόμετρα από το Μακάλεν, απέναντι από τον ποταμό Ρίο Γκράντε.


Πέντε καμένα οχήματα βρέθηκαν επίσης κοντά στα πτώματα, πρόσθεσε η ίδια πηγή. Άλλος αξιωματούχος ασφαλείας της πολιτείας ανέφερε σήμερα ότι ανασύρθηκαν 21 πτώματα στο σημείο.


Η πολιτεία Ταμαουλίπας έχει μετατραπεί σε μία από τις πιο βίαιες στο Μεξικό, την οποία λυμαίνονται συμμορίες που πολεμούν για τον έλεγχο παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, με εκβιασμούς και εκμετάλλευση μεταναστών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη χώρα κατά τη διάρκεια των επί χρόνια συγκρούσεων μεταξύ δυνάμεων ασφαλείας και των αντιμαχόμενων καρτέλ ναρκωτικών.


Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

πιστοποιηση προσχολικης αγωγης

συναντηση αγροτων τσιπρα

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του σχετικά με το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, «οι δράστες δημιούργησαν αρχικώς ψευδείς λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και στη συνέχεια, υποδυόμενοι πρόσωπα και εταιρείες εγνωσμένου διεθνούς κύρους, απέστειλαν προς το Ίδρυμα ψευδή μηνύματα και ψηφιοποιημένα στοιχεία σχετικώς με σειρά θεμάτων που αφορούσαν στην ως άνω παραγωγή και στους συντελεστές της», ενημερώνει το Ίδρυμα. Επίσης, συμπληρώνει ότι κατόπιν αυτών «προσφεύγει αμέσως στη Δικαιοσύνη με υποβολή μήνυσης, για την προσωποποίηση και τον εντοπισμό των δραστών και των στόχων τους, επιφυλασσόμενο των εν γένει δικαιωμάτων του», ενώ «για κάθε περαιτέρω εξέλιξη θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση».


πιστοποιηση προσχολικης αγωγης

εντείνεται συνώνυμο

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα προέκυψε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν οι κοινές φωτογραφίες του Ανγκ Λι (που σύμφωνα με τα ως τότε δεδομένα ήταν ο σκηνοθέτης της παράστασης) και της πρωταγωνίστριας Πέμυς Ζούνη, αποκαλύφθηκε ότι ήταν αποτέλεσμα φωτομοντάζ. Το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη, με επιστολή του στις 20 Φεβρουαρίου, διευκρίνιζε μεταξύ άλλων ότι προώθησε «το φωτογραφικό και λοιπό προωθητικό υλικό που παρέλαβε από την κ. Ζούνη και την εταιρεία παραγωγής της εν λόγω παράστασης», καθώς και ότι είχε προχωρήσει «στις αναγκαίες ενέργειες, προκειμένου να παρασχεθούν οι οφειλόμενες απαντήσεις και επιφυλάσσεται για κάθε περαιτέρω ενέργειά του».


Με επιστολή της η ηθοποιός Πέμη Ζούνη ζήτησε συγνώμη για την υπόθεση των κοινών φωτογραφιών με τον σκηνοθέτη Ανγκ Λι, αλλά και την υποθετική συνεργασία της με τον διάσημο σκηνοθέτη στη θεατρική παράσταση, ενώ παραδέχτηκε ότι συναίνεσε στη δημοσιοποίηση επεξεργασμένων φωτογραφιών, "πιστεύοντας, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι είχαν αποσταλεί από τον σκηνοθέτη".


σκορος ωραριο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 710,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,36%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 724,07 μονάδες(+2,30%).


σκορος ωραριο

μαγειριτσα δρισκασ

Σε εβδομαδιαία βάση ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 4,49%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει πτώση 11,47%.


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 41,184 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 35.293.505 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,40%%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,49%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ(+2,93%), του ΟΤΕ(+2,60%) και του ΟΛΠ(+2,02%). Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Εθνικής(-3,53%), της Πειραιώς(-1,29%) και της Αlpha Bank(-1,14%).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των τηλεπικοινωνιών (+2,60%) και των Προσωπικών προϊόντων (+1,31%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (-4,00%)και των Τραπεζών


Ανοδικά κινήθηκαν 45 μετοχές, 48 πτωτικά και 27παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Forthnet +18,34% και Μπήτρος +12,50%, ενώτη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Γ. Ε. Δημητρίου -20,00% και ΚΡΕΚΑ-19,05%,



ζύθος στο χαλάνδρι

θερμοστατικη κεφαλη ψηφιακη τιμη

δημιουργια νεου facebook

Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους έχοντας πολλά όνειρα για διάκριση στην Ευρώπη, αλλά για να το καταφέρουν αυτό, έχουν να διανύσουν ένα δύσκολο… δρόμο.


θερμοστατικη κεφαλη ψηφιακη τιμη

Πρόκληση με Τσέλσι


Πρώτος στην «μάχη» των ομίλων της διοργάνωσης θα πέσει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί στην Τούμπα την Τσέλσι, το απόγευμα της Πέμπτης (20/9) στις 19:55 (Cosmote Sport 2), έχοντας μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση, μια και θα αντιμετωπίσει μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, έχοντας στην διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που αποθεραπεύτηκε από την θλάση που τον ταλαιπώρησε, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Καρέλης και Ακπόμ.


Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.


Με… φόρα απ’ το «Γ. Καραϊσκάκης»


Η… συνέχεια των ελληνικών αναμετρήσεων θα δοθεί το βράδυ της Πέμπτης (20/9) στις 22:00 με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πάρει… φόρα από τις πρώτες τους αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν τη νίκη, ούτως ώστε να τεθούν από την αρχή επικεφαλής στον 6ο όμιλο.


Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του Europa League, όπου μετά το πρόγραμμα ανακοινώθηκε η αποστολή. Σ’ αυτήν βρίσκεται, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Λεονάρντο Κούτρης που ξεπέρασε το πρόβλημά του στον ώμο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γιάγια Τουρέ και Ματίας Ναουέλ.


Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.


Ντέρμπι σε Μασσαλία και Δανία


Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις παρουσιάζει το πρόγραμμα της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League. Αναμφίβολα, αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα ματς της Μαρσέιγ με την Άιντραχτ Φρνακφούρτης στην Μασσαλία στις 19:55 για τον 8ο όμιλο και της Κοπεγχάγης με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Δανία στις 22:00 στο πλαίσιο του 3ου ομίλου.


Συνοπτικά, οι αγώνες της πρεμιέρας του Europa League:


1ος όμιλος
22:00 Λουντογκόρετς-Λεβερκούζεν
22:00 ΑΕΚ Λάρνακας-Ζυρίχη


2ος όμιλος
22:00 Λειψία-Σάλτσμπουργκ
22:00 Σέλτικ-Ρόζενμποργκ


3ος όμιλος
22:00 Κοπεγχάγη-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
22:00 Σλάβια Πράγας-Μπορντό


4ος όμιλος
22:00 Σπάρτακ Τρνάβας-Αντερλεχτ
22:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Φενέρμπαχτσε


5ος όμιλος
22:00 Άρσεναλ-Βόρσκλα
22:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Κάραμπαχ


6ος όμιλος
22:00 Ολυμπιακός-Μπέτις
22:00 Ντουντελάνζ-Μίλαν


7ος όμιλος
19:55 Βιγιαρεάλ-Ρέιντζερς
19:55 Ραπίντ Βιέννης-Σπαρτάκ Μόσχας


8ος όμιλος
19:55 Λάτσιο-Απόλλωνας Λεμεσού
19:55 Μαρσέιγ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης


9ος όμιλος
19:55 Γκενκ-Μάλμε
19:55 Μπεσίκτας-Σάπσμποργκ


10ος όμιλος
19:55 Ακχισάρ-Κράσνοσνταρ
19:55 Σεβίλλη-Σταντάρ Λιέγης


11 όμιλος
19:55 Ντιναμό Κιέβου-Αστάνα
19:55 Ρεν-Γιάμπλονετς


12ος όμιλος
19:55 ΠΑΟΚ-Τσέλσι
19:55 Βίντι-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ



γραμματικη προστακτικη αοριστου

μεταχειρισμενα στρατιωτικα βυτια

Πρόκειται για τη δράση «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας», η οποία σε συνδυασμό με άλλες τρεις, δίνουν τη δυνατότητα στους δήμους όλης της χώρας να ενισχυθούν, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», η Ειδική Γραμματέας ΕΣΠΑ του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ευγενία Φωτονιάτα.


μεταχειρισμενα στρατιωτικα βυτια

αυγα διαβητης

«Η πρόσκληση για τη δράση Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας έχει ήδη ενεργοποιηθεί και καλεί τους δήμους να αξιοποιήσουν την ακίνητη περιουσία τους» είπε η κ. Φωτονιάτα.


Πρόσθεσε πως για τη συγκεκριμένη δράση «μέχρι στιγμής έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον», «έχουν κατατεθεί 62 προτάσεις και διατρέχοντας τον πίνακα βλέπουμε αξιόλογες προτάσεις, όπως παλιά 'Ξενία', που έρχονται με νέες χρήσεις, παλιά σχολεία, παλιά νοσοκομεία».


Η δεύτερη δράση αφορά την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων» και οι δήμοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 10 Απριλίου. «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι από τις πιο ενεργοβόρες και θα επιφέρουν σημαντική μείωση στο λειτουργικό των δήμων» τόνισε η κ. Φωτονιάτα.


Για τα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου», την τρίτη δράση που θα ενεργοποιηθεί μέχρι τις 15 Απριλίου, απαιτείται κοινή πρόταση χρηματοδότησης από τον δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο (ή τοπικό Επιμελητήριο).



έντεχνα

υφασματα για καλυμματα καναπεδων

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς οι περιοχές που κινδυνεύουν είναι οι εξής:


υφασματα για καλυμματα καναπεδων

μόνιμη εργασία τέλος απαντήσεις

πως ειναι σημερα η σοφια ρουμπου

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Ικαρία)
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Σκύρος)
Περιφέρεια Αττικής


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.


Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ. ά.


Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.



pic.twitter.com/oPFDEVG7uO

— Civil Protection GR (@GSCP_GR) 7 Αυγούστου 2018

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

shark bar καλαμαρια

Συγκεκριμένα στο Καστελλόριζο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης, επτά Σύροι και δέκα Ιρακινοί (συνολικά 10 άνδρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 12 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια.


shark bar καλαμαρια

εκεινη τη μερα κεδροσ

Στο νησί της Σύμης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του οικείου αστυνομικού τμήματος επτά Σύροι (5 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν ένα παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, επίσης προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια. Και για τις δύο περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση.



καπελα παναμα αθηνα

τραγωδια λας βεγκας

Η σέντρα του ματς ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί (τοπική ώρα) και τρεις ώρες νωρίτερα, οπαδοί της Κοριτίμπα επιτέθηκαν σε πούλμαν που μετέφερε τους φιλάθλους της Κορίνθιανς.


τραγωδια λας βεγκας

Καταφέραν να σταματήσουν ένα από αυτά, ενώ βρισκόταν σε κίνηση, να ανοίξουν την πόρτα και να κατεβάσουν έναν άτυχο οπαδό. Τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον κτυπούν με σφοδρότητα, ενώ εκείνος δεν είχε τρόπο να αντιδράσει.



Lamentável! Briga entre torcidas marcou a partida entre Coritiba e Corinthians. Pelo menos 6 pessoas ficaram feridas, uma em estado grave. pic.twitter.com/pUyXhu1XoM

— SporTV (@SporTV) June 18, 2017


η&μ αλλαγες
περιγιαλι καβαλα

ακρως οικογενειακων φιλιππος

Αυτό δήλωσε την Πέμπτη η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Χέδερ Νάουερτ, αναφερόμενη στο ζήτημα που ήγειρε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.


ακρως οικογενειακων φιλιππος

«Η απαλλοτρίωση γης χωρίς αποζημίωση (...) υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσει τη Νότια Αφρική στον λάθος δρόμο. Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε έναν ειρηνικό και διαφανή δημόσιο διάλογο για αυτό που θεωρούμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα», δήλωσε η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών.


Η Νάουερτ επιβεβαίωσε ότι ο Τραμπ έθεσε το θέμα «το τελευταίο εικοσιτετράωρο» στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο. «Θα το εξετάσουμε», πρόσθεσε.


Η εκπρόσωπος της αμερικανικής διπλωματίας απέφυγε να σχολιάσει την απάντηση της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής ότι δεν έχει γίνει καμία κατάσχεση ή απαλλοτρίωση εκτάσεων που ανήκουν σε λευκούς κτηματίες.


Η Νάουερτ απέφυγε εξάλλου να απαντήσει ερωτηθείσα εάν ο Πομπέο ενημέρωσε τον Τραμπ για τα γεγονότα επί του πεδίου στη Νότια Αφρική. «Δεν σχολιάζουμε ποτέ κατ' ιδίαν συζητήσεις ανάμεσα στον υπουργό και στον πρόεδρο — για οποιοδήποτε ζήτημα», περιορίστηκε να πει.



αστρα και οραμα νοεμβριου 2013
μπακαλιαρο με κουρκουτι

υπαιθρος αγροτικη εφημεριδα

Με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου Έλληνα, που συνελήφθη με ένταλμα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (05-01-2017), για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών.


υπαιθρος αγροτικη εφημεριδα

δημητριακά ολικής αλέσεως θερμιδες

τι ενσημα εχουν οι οδηγοι

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της κατά συρροής αποπλάνησης παιδιών ηλικίας από 12 έως 14 ετών.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών γίνεται με το σκεπτικό της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.


Η ΕΛ. ΑΣ δείχνει το πρόσωπο του 59χρονου συλληφθέντα για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών στις Σέρρες


φως χριστου φαινει πασι μεταφραση

Πρόκειται για την πρώτη προσφορά τους αυτού του είδους και ακολουθεί την εκεχειρία που ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την κυβέρνηση.


φως χριστου φαινει πασι μεταφραση

εταιρειες διανομης τυπου

θα γινουν βουλευτικες εκλογες

Οι αντάρτες αναφέρουν πως οι ξένες δυνάμεις θα εξαιρεθούν από την κατάπαυση του πυρός και πως οι επιχειρήσεις εναντίον τους θα συνεχισθούν.


Ο Αφγανός πρόεδρος Άσραφ Γάνι ανακοίνωσε την Πέμπτη μια άνευ όρων κατάπαυση του πυρός με τους Ταλιμπάν, η οποία συμπίπτει με το τέλος του μουσουλμανικού μήνα νηστείας του Ραμαζανιού, όμως απέκλεισε απ' αυτήν άλλες μαχητικές οργανώσεις όπως το ISIS.


Ο Γάνι έλαβε την απόφαση αυτή αφού σύνοδος μουσουλμάνων ιερωμένων εξέδωσε μια φάτουα εναντίον των βομβιστικών επιθέσεων καμικάζι.


Οι ιερωμένοι συνέστησαν επίσης να υπάρξει κατάπαυση του πυρός με τους Ταλιμπάν και ο Γάνι υιοθέτησε τη σύσταση αυτή λέγοντας πως η εκεχειρία θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου.


Δεν έγινε αμέσως σαφές πότε θα αρχίσει η κατάπαυση του πυρός των Ταλιμπάν.


Ο Γάνι είχε ζητήσει και πριν να υπάρξει κατάπαυση του πυρός με τους Ταλιμπάν, όμως αυτή ήταν η πρώτη προσφορά που έκανε χωρίς προϋποθέσεις αφότου εξελέγη το 2014.


τελειος σχηματισμος φρυδιων

«Ερωτηματικά όμως προκαλούνται από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας «αρνησιδικία», έχει ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο είναι δικηγόρος των καναλαρχών» προσθέτει ο υπουργός Επικρατείας, καταλήγοντας στην δήλωσή του:


τελειος σχηματισμος φρυδιων

χονδρικη γυαλια ηλιου

παραδεισος ιν λευκαδα

«Η ΝΔ η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές, οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη».


τα γυαλια του αη βασιλη

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών τονίζει ότι «παρότι μειώθηκε ελαφρώς τις προηγούμενες εβδομάδες ο αριθμός των ανθρώπων στους υπερπλήρεις καταυλισμούς, η κατάσταση στη Μυτιλήνη παραμένει ανησυχητική».


τα γυαλια του αη βασιλη

σωτήρης χτούρης

Το σχόλιο αυτό έρχεται μετά από επερώτηση που κατέθεσε η Κ. Ο. των Πρασίνων και την οποία δημοσιεύουν αύριο οι εφημερίδες του «Δημοσιογραφικού Δικτύου Γερμανίας».


Όπως αναφέρεται, το πρόβλημα, μεταξύ άλλων, είναι ο μεγάλος χρόνος αναμονής για την εξέταση των αιτήσεων ασύλου. Μάλιστα, τονίζεται ότι τα ραντεβού που δίνονται αυτή την περίοδο στη Μυτιλήνη για προφορικές ακροάσεις είναι για τον Μάρτιο του 2019.


«Μείζονος σημασίας για τη βελτίωση της κατάστασης στα νησιά παραμένει όμως το να επισπευστούν την ίδια ώρα και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες», επισημαίνεται στην απάντηση που έλαβε η βουλευτής των Πρασίνων Λουίζε Άμτσμπεργκ.


Αυτό το διάστημα φιλοξενούνται στο προσφυγικό κέντρο στη Μόρια περίπου 8.500 άνθρωποι ενώ ο καταυλισμός πληροί τις προδιαγραφές για μόλις 3.000 ανθρώπους. Σύμφωνα με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις το ένα τρίτο των προσφύγων είναι παιδιά.


Όπως επισημαίνεται στην απάντηση, αυτό το διάστημα η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται σε εντατικές διαβουλεύσεις με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις ελληνικές υπηρεσίες προκειμένου να υπάρξει βελτίωση της κατάστασης πριν την έλευση του χειμώνα.





λυομαι παρατατικος μεση φωνη

φθινοπωρινες εικονες στο νηπιαγωγειο

εφαρμογή οξαλικού οξέος

Σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης, τα στοιχεία δείχνουν αύξηση των προβλέψεων κατά μέσο όρο 10%, αυξάνοντας την κάλυψη για μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα (NPEs) περίπου στο 55% από 50% το τέταρτο τρίμηνο του 2017.

Οι επιπλέον προβλέψεις εκτιμά ότι θα βοηθήσουν τον κλάδο να μειώσει το μεγάλο απόθεμα μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων ως 40% κατά την περίοδο 2017-2019, όπως είναι και η δέσμευση προς τον SSM.

Κατά τον οίκο, υψηλότερες προβλέψεις σημαίνουν μεγαλύτερη δυνατότητα να πωληθούν NPEs στη δευτερογενή αγορά χωρίς ουσιώδεις απώλειες και θα διευκολύνουν δυνητικές διαγραφές NPEs σε υψηλά μοχλευμένους και μη βιώσιμους δανεισμένους.

Στη βάση αυτή θεωρεί πως οι τράπεζες θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν «κινδύνους εφαρμογής» στη μείωση των NPEs δεμένου ότι το επιχειρηματικό περιβάλλον περιέχει προκλήσεις, αν και βελτιώνεται αλλά και επειδή η πλειονότητα της μείωσης των NPEs πρέπει να συμβεί φέτος και του χρόνου, σημειώνει ο οίκος. Ακόμα και να επιτευχθεί δε ο στόχος θα συνεχίσουν να έχουν ένα από υψηλότερα ποσοστά κόκκινων δανείων στην ΕΕ, μειώνοντας το ανοδικό περιθώριο στην ποιότητα πίστωσης και την αξιολόγηση.

Η Moody’s εκτιμά ότι η επίπτωση στο κεφάλαιο των τραπεζών από το IFRS9 ύψους 5,4 δισ. ευρώ θα μειώσει τον δείκτη κεφαλαίων CET1 κατά περίπου 300 μονάδες βάσης, κατά μέσο όρο, στην επόμενη πενταετία από ένα δείκτη CET1 περίπου 16,5% στο τέταρτο τρίμηνο του 2017. Το άμεσο αντίκτυπο το 2018 θα περιοριστεί σε περίπου 15 μονάδες βάσης καθώς μόλις το 5% των επιπλέον προβλέψεων θα επηρεάσει το ρυθμιστικό κεφάλαιο. Με βάση τους κανόνες αυτό το 5% θα αυξηθεί σε 15% το 2019, 30% στο 2020, 50% στο 2021, 75% το 2022 και 100% στο 2023.


φθινοπωρινες εικονες στο νηπιαγωγειο


εξετασεισ θρομβοφιλιασ λαικο

κωμοπολεις της αλβανιας

αναγκαιότητα ετυμολογια

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλησαν να μπουν στον χώρο του Πολυτεχνείου ώστε να καταθέσουν στεφάνι για την αυριανή επέτειο της 17ης Νοέμβρη προπηλακίστηκαν από ομάδα συγκεντρωμένων.


κωμοπολεις της αλβανιας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδες φοιτητών που βρίσκονταν μπροστά στην πύλη, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησαν να τους σπρώχνουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.


Συγκεκριμένα, δεν επιτράπηκε η είσοδος στον χώρο στους Πάνο Σκουρλέτη, Παναγιώτη Ρήγα, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα, Θοδωρή Δρίτσα, Κώστα Γαβρόγλου και Νίκο Μανιό με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.





γοβες στο χρωμα του πουρου

φατνη χειροποιητη

σινε σπορτιγκ

Η συνάντηση κανονίστηκε ύστερα από πρόταση του Ακκιντζί και είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί της επόμενης Παρασκευής.


φατνη χειροποιητη

Γραπτή ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ, αναφέρει ότι «η ειδική αντιπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, θα φιλοξενήσει τη συνάντηση του Ελληνοκύπριου ηγέτη Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στην προστατευόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή στις 26 Οκτωβρίου στις 10:00».


Η συνάντηση θα είναι χωρίς ατζέντα και αποσκοπεί στην βολιδοσκόπηση των προθέσεων των δύο πλευρών για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα συζητηθεί η πρόταση του προέδρου N. Αναστασιάδη για αποκεντρωμένη ομοσπονδία.



πρωινη ενημερωση αλφα τηλεφωνο

επαγγελματικα δικαιωματα ζωικησ παραγωγησ

πυργος γουινσδορ
κουρης νικος παντρεμενος

«Αυτή η κυβέρνηση οδεύει να κατεδαφίσει το αμερικανικό όραμα και την αμερικανική δέσμευση δεκαετιών στην Παλαιστίνη. Μετά την Ιερουσαλήμ και την UNRWA, αυτό δεν κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να επιβεβαιώνει την εγκατάλειψη της λύσης των δύο Κρατών και την πλήρη υιοθέτηση της ατζέντας εναντίον της ειρήνης του (πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν) Νετανιάχου», τόνισε ο Ζομλότ σε ανακοίνωσή του.


επαγγελματικα δικαιωματα ζωικησ παραγωγησ

«Η μετατροπή της ανθρωπιστικής και της αναπτυξιακής βοήθειας σε εργαλείο πολιτικού εκβιασμού δεν θα έχει αποτέλεσμα», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Νωρίτερα, η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι κατόπιν αιτήματος του προέδρου Τραμπ, «πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν αρχικά για προγράμματα στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας.» θα ανακατευθυνθούν σε «προγράμματα υψηλής προτεραιότητας αλλού».


Τον Ιανουάριο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει ότι περικόπτει δραστικά τη συνεισφορά της στον προϋπολογισμό του Γραφείου Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA).


Οι σχέσεις ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Παλαιστινιακή Αρχή έχουν παγώσει μετά την ανακοίνωση του Τραμπ, στα τέλη του 2017, ότι αναγνώρισε μονομερώς την Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ.


Πολλοί παρατηρητές βλέπουν στις αμερικανικές αποφάσεις για την οικονομική βοήθεια μια προσπάθεια με σκοπό να ασκηθεί ασφυκτική πίεση στην Παλαιστινιακή Αρχή ώστε εντέλει να αναγκαστεί να δεχθεί το ειρηνευτικό σχέδιο το οποίο έχει εξαγγείλει ότι θα παρουσιάσει η κυβέρνηση Τραμπ.


Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ατοπικη δερματοπαθεια

Έβρος: Βίντεο - ντοκουμέντο με Τούρκους διακινητές να περνούν παράνομα Σύριους στην Ελλάδα

Δύο Τούρκοι διακινητές, στην τουρκική πλευρά του ποταμού Έβρου ετοιμάζονται να περάσουν στην Ελλάδα με βάρκα, δύο Σύριους πρόσφυγες.


ατοπικη δερματοπαθεια

μαριονετες αποφθεγματα

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή απέναντι από το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου και το βίντεο που δημοσίευσε το evros-news.gr, έδωσαν στον πρόεδρο της κοινότητας, οι ίδιοι οι πρόσφυγες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τα όσα είπαν, οι Τούρκοι διακινητές - οι οποίοι διακρίνονται ξαπλωμένοι και χαμογελαστοί στο βίντεο - ζήτησαν και πήραν 900 ευρώ από κάθε άτομο, προκειμένου να τους περάσουν απέναντι με φουσκωτή βάρκα.

Σύμφωνα με το evros-news, ο πρόσφυγας που τραβάει το βίντεο αναφέρει: «Είμαστε στην πλευρά της Τουρκίας. Απέναντι είναι η Ελλάδα και ετοιμαζόμαστε να περάσουμε το ποτάμι με φουσκωτό που έχουμε στη διάθεση μας. από τα δύο άτομα που βλέπετε ξαπλωμένα λες και είναι έτοιμα να… πυροβολήσουν».

Δείτε το εν λόγω βίντεο:



Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (18/04) την ασυλία

Δημοσκόπηση: Κλείνει η «ψαλίδα» ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ



συγγενείς α βαθμού

διαφορα νπδδ νπιδ

«Αυτές οι περιοχές αποτελούν τμήμα της Γεωργίας. Δεν αποτελούν τμήμα της Ρωσίας», τόνισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Χέδερ Νάουερτ. «Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να υποστηρίζουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων».


διαφορα νπδδ νπιδ

ppm open projects

«Οι ΗΠΑ καλούν τη Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της ως τις θέσεις τους που είχαν καθοριστεί με τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός του 2008», πρόσθεσε η Νάουερτ.


Μόσχα και Τιφλίδα βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια σε διένεξη, ιδίως εξαιτίας της φιλοδοξίας της μικρής πρώην σοβιετικής δημοκρατίας του Καυκάσου να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο NATO, ενδεχόμενο που η Ρωσία αντιμετωπίζει σαν καταπάτηση της σφαίρας επιρροής της.


Το καλοκαίρι του 2008 οι εντάσεις μεταμορφώθηκαν σε ανοιχτή ένοπλη σύρραξη, με τον ρωσικό στρατό να επεμβαίνει στο γεωργιανό έδαφος για να διασώσει τη μικροσκοπική Νότια Οσετία, μια περιοχή υπό τον έλεγχο φιλορώσων αυτονομιστών όπου το Τμπιλίσι είχε εξαπολύσει μια φονική στρατιωτική επιχείρηση.


Μέσα σε πέντε ημέρες οι δυνάμεις της Μόσχας έτρεψαν τον γεωργιανό στρατό σε άτακτη υποχώρηση και απείλησαν να καταλάβουν ακόμη και τη γεωργιανή πρωτεύουσα.


Μια συμφωνία ειρήνης την οποία είχε διαπραγματευθεί ο τότε Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί οδήγησε τελικά στην υποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων. Όμως η Μόσχα αναγνώρισε την ανεξαρτησία των επαρχιών της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας. Η απόφαση αυτή είχε χαρακτηριστεί ορόσημο στην πορεία επιδείνωσης των σχέσεων Ρωσίας-Δύσης.



πέλλετ πράκτικερ

παραδοσιακα προιοντα μυτιληνης στον πειραια

Μάλιστα, νωρίτερα έπεσε ένα δένδρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθούν, για λίγη ώρα, μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία.


παραδοσιακα προιοντα μυτιληνης στον πειραια

κλασικα παιχνιδια tetris

πασχαλιατικες κατασκευες λαμπαδες


Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες


Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.


Από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκε το απόγευμα το δρομολόγιο του ταχύπλοου καταμαράν Super Jet για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο Θήρα, Ιο.


Επίσης δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διαγόρας» για Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ, Φούρνοι, Αγ. Κήρυκο και Πάτμο.



⚠️ Λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν σήμερα στην περιοχή της Αττικής, η υπηρεσία μας έχει δεχθεί μέχρι τώρα 32 κλήσεις για κοπές δέντρων.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 25 Σεπτεμβρίου 2018

ορφανοτροφεια λαρισας

Η πρωτοβουλία αυτή αναλαμβάνεται προκειμένου να υπάρχει στην κοινή γνώμη, τα ΜΜΕ και γενικότερα στο δημόσιο διάλογο σαφής και τεκμηριωμένη εικόνα των πραγματικών στοιχείων που καταγράφονται. Τα πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, με γεωχωρική αναφορά, έχουν ήδη αποσταλεί, όπως είναι αναμενόμενο, στο αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) για κάθε χρήση.


ορφανοτροφεια λαρισας

Στο ανωτέρω πλαίσιο, από το πληροφοριακό σύστημα του ΤΕΕ για την αυθαίρετη δόμηση προκύπτουν τα εξής:


- Δηλώσεις αυθαιρεσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα: 971.000


Σημειώνεται ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής είναι διαρκώς (καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος των ανωτέρω νόμων) η πρώτη σε αριθμό δηλώσεων περιοχή της χώρας, με ποσοστό περίπου 9,8% των συνολικών δηλώσεων.





τοπος καταγωγης αλεξη τσιπρα
τεταρτη 6 ιανουαριου

αγγελιες για βαφεις αυτοκινητων

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Αλγερινός μαχαίρωσε στο πόδι έναν Μαροκινό, μετά από έντονο διαπληκτισμό.


αγγελιες για βαφεις αυτοκινητων

σεξυ πλατφορμες

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, αλλά και το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία, η υγεία του οποίου δεν διατρέχει πάντως κάποιο κίνδυνο.


Ο δράστης εξαφανίστηκε στα γύρω στενά και αναζητείται, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή ποια ήταν η αφορμή για να βγουν τα μαχαίρια.


Σημειώνεται ότι σήμερα είναι και τα εγκαίνια της ανάπλασης της πλατείας Θεάτρου.


Έχει στηθεί μια μεγάλη γιορτή στην Πλατεία Θεάτρου, στο πλαίσιο της έναρξης της δράσης «Κατάστημα στο Κέντρο» του πιλοτικού προγράμματος ΠΟΛΗ².


Ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι πόλης, γιορτάζοντας την επαναλειτουργία 7 καταστημάτων, αλλά και την αναβίωση της ιστορικής αυτής πλατείας.




προγραμματισμος αυτοκινητων

τζουμερκα ποπη

Παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου τρώνε αρκετά ζωικά λίπη, η υγεία τους είναι καλή και συνήθως ζούνε πολλά χρόνια. Για αυτό, οι επιστήμονες ήθελαν να φωτίσουν περισσότερο το γενετικό «προφίλ» αυτών των ανθρώπων.


τζουμερκα ποπη

εικόνες για καλό μήνα

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ερευνητές του μεγαλύτερου ινστιτούτου γενετικής της Βρετανίας, του Wellcome Trust Sanger, με επικεφαλής την Ελληνίδα καθηγήτρια γενετικής επιδημιολογίας Ελευθερία Ζεγγίνη, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature Communications", δημιούργησαν ένα γενετικό «πορτρέτο» των κατοίκων του Μυλοπόταμου, αναλύοντας δειγματοληπτικά το DNA 250 κατοίκων.


Ήταν η πρώτη φορά που «διαβάστηκε» (αλληλουχήθηκε) το πλήρες γονιδίωμα των κατοίκων της περιοχής και τα στοιχεία αυτά συνδυάσθηκαν με γενετικά δεδομένα για 3.200 κατοίκους, τα οποία ήταν ήδη γνωστά.


Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα παραλλαγή γονιδίου (rs145556679), άγνωστη έως τώρα, που διαθέτει καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες. Χάρη σε αυτό το γονίδιο, ένας άνθρωπος έχει εκ φύσεως χαμηλότερα επίπεδα «κακής» χοληστερίνης (LDL) και χαμηλότερα επίπεδα «κακών» λιπιδίων (τριγλυκεριδίων). Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου για όποιον διαθέτει αυτό το γονίδιο, ακόμη κι αν δεν κάνει ιδιαίτερα υγιεινή διατροφή.


Η εν λόγω παραλλαγή αυτού του γονιδίου πιθανότατα είναι μοναδική στον πληθυσμό του Μυλοπόταμου. Μέχρι σήμερα, οι γενετικές αναλύσεις σε χιλιάδες Ευρωπαίους έχουν φέρει στο φως ένα μόνο αντίγραφο του συγκεκριμένου γονιδίου σε έναν μοναδικό άνθρωπο στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Μια διαφορετική παραλλαγή του ίδιου γονιδίου έχει βρεθεί να σχετίζεται με χαμηλότερα τριγλυκερίδια στους 'Αμις των ΗΠΑ.



καθηγητης επικουρος

ζωγραφικη χερια

αποσυρση συσκευων 2014
Πέθανε ο επιχειρηματίας Ερρίκος Διβάνης των ξενοδοχείων «Divani»

Ο διακεκριμένος Τρικαλινός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (22/04). Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (23/02) στο μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.


ζωγραφικη χερια

divanis 750x420


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Ο Ερρίκος Διβάνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών. Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

Η εξόδιος ακολουθία για τον επιχειρηματία, θα τελεστεί το απόγευμα της Δευτέρας, στη γενέτειρά του, τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.

Ο Ερρίκος Διβάνης αφήνει πίσω τη σύζυγό του Σοφία, τη κόρη του Έλλη, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς. Άνθρωπος δραστήριος και ανήσυχος, μαζί με τα αδέρφια του γιγάντωσε την οικογενειακή επιχείρηση, με τα ξενοδοχεία «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα, Καλαμπάκα και Λάρισα.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Ο όμιλος Διβάνη στο πέρασμα του χρόνου

Ήταν το 1958, όταν δύο αδέρφια από τα Τρίκαλα, ο Αριστοτέλης και ο Γιώργος Διβάνης, ακολουθώντας τη συμβουλή τού τότε Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ενασχόληση με τον τουρισμό και τη φιλοξενία εγκαινίασαν το πρώτο ξενοδοχείο τους στα Τρίκαλα. Μάλιστα θεωρήθηκε ιδιαίτερα καινοτόμο εγχείρημα καθώς το καθένα από τα 65 δωμάτια της μονάδας διέθετε δικό του λουτρό!

Σήμερα 60 χρόνια μετά ο όμιλος Διβάνη είναι από τους πιο ισχυρούς τουριστικούς ομίλους της χώρας και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Αμέσως μετά την πρώτη επιχειρηματική του πρωτοβουλία στον χώρο του Τουρισμού η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο Αριστοτέλης Διβάνης διαβλέπει την ανερχόμενη εξέλιξη του εμβληματικού προορισμού των Μετεώρων και παίρνει τη μεγάλη απόφαση για την ίδρυση του δεύτερου ξενοδοχείου του Ομίλου στην Καλαμπάκα.

Μετά το τέλος της δικτατορίας, ο Όμιλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος στη Θεσσαλία ανοίγοντας την τρίτη του μονάδα, αυτή τη φορά στην πόλη της Λάρισας (όπως την ξέρουμε σήμερα απέναντι από το αρχαίο θέατρο). Το επόμενο βήμα έγινε στην πρωτεύουσα. Λίγο πριν από τη συμπλήρωση της δεύτερης δεκαετίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, τα δύο αδέρφια σε συνεργασία με τον συντοπίτη του κ. Ζαφόλια εγκαινιάζουν το πρώτο τους ξενοδοχείο στην Αθήνα στην περιοχή της Ακρόπολης.

Επιλέγουν στρατηγικά το δημοφιλέστερο σημείο της χώρας και παγκοσμίως αναγνωρίσιμο για να το ταυτίσουν με το πρώτο τους ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα.

Η τρίτη δεκαετία του Ομίλου Διβάνη φέρνει ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Αθήνα, το Divani Zafolia Alexandras, ένα ιστορικό κτήριο σε μια Αθήνα που άλλαζε.

Τα επόμενα χρόνια προβλέποντας τις τουριστικές ροές εξαγοράζουν το Corfu Kanoni. Έτσι, “γεννιέται” το πολυτελές Divani Corfu Palace και μετατρέπεται σε ένα μοναδικό για την περιοχή θέρετρο.

Το 1986 είναι η χρονιά που αρχίζει να δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις του Ομίλου μετά την ολοκλήρωση και των μεταπτυχιακών σπουδών του, ο Σπύρος Διβάνης, γιος του Αριστοτέλη. Η πείρα του ιδρυτή σε συνδυασμό με τη δυναμική και τις καινοτόμες ιδέες της νέας γενιάς οδηγούν τον Όμιλο στα επόμενα βήματα.

Αν και πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, ο Όμιλος επανατοποθετείται δυναμικά στην αγορά της Αθήνας και κερδίζει το στοίχημα εξαγοράζοντας το ιστορικό ξενοδοχείο Caravel. Μέσα σε τρία χρόνια το Divani Caravel γίνεται η πρώτη σε κερδοφορία ξενοδοχειακή επιχείρηση και αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη διεξαγωγή διεθνών και εγχώριων απαιτητικών εκδηλώσεων και συνεδρίων στις δεκαετίες που ακολουθούν.

Ταυτόχρονα, στην επέτειο των 40 ετών του, ο Όμιλος τολμά μια ακόμη σημαντική επένδυση εξαγοράζοντας το εμβληματικό τοπόσημο των Νοτίων Προαστίων Apollon Pallas, στη Βουλιαγμένη. Μια στρατηγική κίνηση και επένδυση που τον καταξίωσε σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, με την αγορά να αναγνωρίζει την ηγετική μορφή του.

Πηγή πληροφοριών: trikalavoice.gr, thessaliaeconomy.gr

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος Γιώργος Στεργιόπουλος

Συναγερμός στις Ένοπλες δυνάμεις για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Έτσι θα «χτυπήσουν» οι Τούρκοι



εμβολιασμοι βικιπαιδεια

μητροπολιτικό πάρκο γουδί χαρτης

συνδεση ενισχυτη σε υπολογιστη

Η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός το περασμένο Σάββατο ανήρτησε στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο περιέγραφε τι σκοπεύει να κάνει την πρώτη της εβδομάδα που θα επιστρέψει στα καθήκοντά της. Εξάλλου στη διάρκεια της απουσίας της συνέχισε να διαβάζει τα πρακτικά των υπουργικών συμβουλίων, ενώ την συμβουλεύονταν για σημαντικά ζητήματα.


μητροπολιτικό πάρκο γουδί χαρτης

φαροφύλακας στα αγγλικα

Η Άρντερν γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Νίβι Τε Αρόχα, στις 21 Ιουνίου, τέσσερις ημέρες μετά την εκτιμώμενη ημερομηνία του τοκετού της.


Η 38χρονη είναι μόλις η δεύτερη εκλεγμένη ηγέτιδα που γεννά στο διάστημα της θητείας της μετά την πρωθυπουργό του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο το 1990.


«Καθημερινά ανησυχώ για τον θηλασμό, τον ύπνο και τις πάνες», δήλωσε η Άρντερν σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο Television New Zealand. «Ήταν οι πιο γρήγορες έξι εβδομάδες της ζωής μου (…) όμως είναι υπέροχα», τόνισε.


Ο σύντροφός της πρωθυπουργού Κλαρκ Γκέιφορντ, που παρουσιάζει μια τηλεοπτική εκπομπή για το ψάρεμα θα είναι ο βασικός φροντιστής του μωρού όταν η Τζασίντα επιστρέψει στο κοινοβούλιο την Τρίτη.


Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της η Άρντερν, η Νίβι θα ταξιδεύει μαζί της προς το παρόν καθώς θηλάζει και θα την συνοδεύσει και στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ.


Το κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας έχει προσπαθήσει να γίνει πιο φιλικό στα μωρά τους τελευταίους μήνες κι έτσι η κόρη της Άρντερν θα μπορεί να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της στη διάρκεια των συνεδριάσεων και να κολυμπά στην πισίνα μαζί με τα μωρά των άλλων βουλευτών.


Η εκπληκτική άνοδος της Άρντερν η οποία έγινε η νεότερη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας και το γεγονός ότι είναι μόλις η τρίτη γυναίκα που αναλαμβάνει τον θώκο στη χώρα οδήγησε σε «Τζασιντο-μανία», ενώ η δημοτικότητά της βρίσκεται σε ιστορικό υψηλό.


Πηγή: ΑΠΕ


παράταση κτηματολογίου τρίκαλα

ρομπ λοου βιογραφια

Όπως ανέφερε υψηλόβαθμος Κινέζος αξιωματούχος Γουάνγκ Γι, η Κίνα ελπίζει ότι οι δύο χώρες, μπορούν να επιτύχουν μία βασική συναίνεση για την επίτευξη της αποπυρηνικοποίησης.


παράταση κτηματολογίου τρίκαλα

φτανω εγκλιτικη αντικατασταση

«Την ίδια στιγμή, είναι αναγκαία η ύπαρξη ενός μηχανισμού για την ειρήνη στην Κορεατική Χερσόνησο, προκειμένου να επιλυθούν οι εύλογες ανησυχίες ασφάλειας της Βόρειας Κορέας», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης στη Σιγκαπούρη ο δύο πλευρές υπέγραψαν μία ιστορική συμφωνία, με τον Ντόναλντ Τραμπ να υπογραμμίζει πως η αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.


στρατηγου ασπασια

Περίπου 200 μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, ξεσηκώθηκαν και ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Μυτιλήνη.


στρατηγου ασπασια

εξεταση για σκουλικια στο εντερο

short μεταφραση

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού κατάφερε να ανακόψει την πορεία στο ύψος του Καρά Τεπέ, μετά από διαβουλεύσεις με τους μετανάστες.


Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίστοιχη πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε και στη Χίο.


Βασικά σημεία της διαμαρτυρίας των μεταναστών ήταν ο εγκλωβισμός τους στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και οι κακές συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν εκεί.


ισχυς συμβολαιογραφικου πληρεξουσιου

μαλτεζ γιορκι
κολαν one size
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι παραλίες της Αττικής που δεν πρέπει να κολυμπήσετε (pics)

Ανάσες δροσιάς στις παραλίες του Λεκανοπεδίου αναζητούν οι Αθηναίοι, ωστόσο, δεν είναι όλες ασφαλείς για κολύμβηση


ισχυς συμβολαιογραφικου πληρεξουσιου

Tο Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών δημοσίευσε μια έρευνα για τις παραλίες της Αττικής και τα ευρήματα είναι σοκαριστικά, καθώς τα δείγματα έδειξαν ότι πολυσύχναστα μέρη είναι ακατάλληλα για κολύμβηση.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Κέντρο, έπειτα από μικροβιολογικές και άλλες εξετάσεις, κατέγραψε την κατάσταση των νερών σε 323 παραλίες στην Αττική προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για το ποιες παραλίες να αποφύγουν το φετινό καλοκαίρι!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, 252 (78.2%) είναι κατάλληλες παραλίες για κολύμβηση και 71 (22%) είναι ακατάλληλες

Πώς έγιναν οι δειγματοληψίες

Όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», οι δειγματοληψίες, σύμφωνα με το Κέντρο, γίνονται σε αποστειρωμένα μπουκάλια τα οποία ανοίγουν μέσα στη θάλασσα και κλείνουν σ΄ αυτήν, από την ακτή σε μήκος 5 μέτρα και σε βάθος 30cm. Στη συνέχεια μεταφέρονται σε ψυγείο στα πιστοποιημένα εργαστήρια, όπου μέσα σε έξι ώρες γίνονται οι αναλύσεις.

Οι παράμετροι που εξετάστηκαν στην έρευνα είναι οι εξής:

• Κολοβακτηρίδια
• Εντερόκοκκοι
• Ε-Coli
• Φυσικοχημικές παράμετροι (απορρυπαντικά, ορυκτέλαια, φαινόλες) και μη εργαστηριακά εκτιμούμενες οπτικές παράμετροι (χρώμα, επιπλέοντα αντικείμενα, θολερότητα).

Κυρίως παρακολουθούνται οι ακτές που συγκεντρώνουν σημαντικό αριθμό λουομένων, καθώς επίσης και οι ακτές που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αισθητική, τουριστική, περιβαλλοντική άποψη κ. λπ.

Με γνώμονα τα αποτελέσματα αυτών των μετρήσεων, έκανε μια κατανομή στις παραλίες χαρακτηρίζοντάς τες Κατάλληλες (Κ) για κολύμβηση και Ακατάλληλες (Α).

Δείτε στην γκάλερι τους πίνακες με τις κατάλληλες και τις ακατάλληλες παραλίες στην Αττική.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι παραλίες της Αττικής που δεν πρέπει να κολυμπήσετε (pics)
01
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι παραλίες της Αττικής που δεν πρέπει να κολυμπήσετε (pics)
























































λουτσιανα αγια ναπα

επαναστατικη διαιτα 2 ημερων

Το πρόγραμμα «Παιδικές Εξοχές» αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών, άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και άτομα τρίτης ηλικίας, που επιθυμούν να μετάσχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων, στις Παιδικές Εξοχές στον Άγιο Αντρέα Αττικής.


λουτσιανα αγια ναπα

πιλι του νεδερ

Το πρόγραμμα που ξεκινά στις 25 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 18 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων, εργαστηρίων δεξιοτήτων και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για όλες τις ηλικίες.


Οι Παιδικές Εξοχές βρίσκονται στον Άγιο Αντρέα Αττικής, σε μια πευκόφυτη έκταση 180 στρεμμάτων, σε απόσταση 30 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, όπου συνδυάζεται το βουνό με τη θάλασσα.


Το πρόγραμμα για τα παιδιά χωρίζεται σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους, διάρκειας δύο εβδομάδων η κάθε μία, με δυνατότητα φιλοξενίας 1.000 παιδιών ανά περίοδο.


Στις δύο πρώτες κατασκηνωτικές περιόδους φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών και στην τρίτη κατασκηνωτική περίοδο έφηβοι ηλικίας από 13 έως 15 ετών. Επιπλέον, δυνατότητα φιλοξενίας με ειδικά προγράμματα και δράσεις έχουν τα Α. Μ.Ε. Α αλλά και 850 άτομα τρίτης ηλικίας.


Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα


Α ́ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 25/6 έως 9/7, για παιδιά 6 έως 12 ετών


Β ́ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 12/7 έως 26/7, για παιδιά 6 έως 12 ετών


Γ ́ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (SPORT CAMP): 29/7 έως 12/8, για παιδιά από 13 έως 15 ετών


Δ’ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (Α. Μ.Ε. Α) : 14/08/2018 έως 23/08/2018


Ε’ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 26/08/2018 έως 18/09/2018 άτομα τρίτης ηλικίας - συνταξιούχοι.


Πληροφορίες για τις εγγραφές στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων μπορείτε να δείτε στο:


https://www.cityofathens.gr/sites/default/files/paidikes-eksoxes-dikaiologitika. pdf


Κυριακή 26 Μαΐου 2019

rent car σκοπελος

στεφανιδης βασιλης εκτελωνιστης

Η METIS, εξειδικεύεται στα πεδία της Ηλεκτρονικής Μηχανικής, του IoT (Internet Of Things), του Cloud Computing και της Τεχνητής Νοημοσύνης, για τις ανάγκες της Παγκόσμιας Ποντοπόρου Ναυτιλίας. Η εταιρεία παρέχει μία καινοτόμα λύση σε παγκόσμιο επίπεδο που επιτρέπει στις ναυτιλιακές εταιρείες να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του στόλου των πλοίων τους, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας τους, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.


rent car σκοπελος

Ο Κ. Καραφωτάκης, CEO του Ομίλου Olympia δήλωσε σχετικά με τη νέα επένδυση, «Το σύστημα της METIS, αναπτύχθηκε αποκλειστικά από μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων με μεγάλη εμπειρία στις ανάγκες και απαιτήσεις της ναυτιλίας. Η ιδέα για τη σύσταση της METIS ξεκίνησε από την επιθυμία αυτής της ομάδας επιστημόνων και μηχανικών να δημιουργήσει μία καινοτόμα τεχνολογική λύση, η οποία θα φέρει την επανάσταση στον κλάδο της ναυτιλίας, έναν κλάδο με σημαντικότατη συνεισφορά στην ελληνική οικονομία. Το επενδυτικό μας πλάνο ύψους €4 εκατομμυρίων τοποθετείται στην περίοδο 2018 - 2019 και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της METIS, η οποία με έδρα την Ελλάδα, θα μπορέσει να επεκτείνει τις συνεργασίες της σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει ναυτιλιακή δραστηριότητα».


Η καινοτόμα λύση METIS (Maritime Efficiency Through Intelligent Systems) βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) και την Μηχανική Μάθηση (Machine Learning), αξιοποιώντας την τεχνολογία των Ασύρματων Δικτύων (Wireless Networks) και των Έξυπνων Συσκευών (Smart Devices), προσφέροντας τη δυνατότητα στον πλοιοκτήτη να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για τη λειτουργία του πλοίου σε πραγματικό χρόνο από την έδρα της ναυτιλιακής επιχείρησης, χωρίς να παρεμβαίνει το πλήρωμα. Η λύση της METIS θέτει ουσιαστικά, με απλό τρόπο, την Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία της ναυτιλίας, παρακολουθώντας ακατάπαυστα δεκάδες παραμέτρους του πλοίου, με στόχο να αποτελεί στην πράξη έναν «προσωπικό βοηθό» (Virtual Digital Assistant) στην υπηρεσία, τόσο της ναυτιλιακής αλλά και του πληρώματος του πλοίου.


Ήδη, η METIS έχει ξεκινήσει συνεργασία με εταιρείες – πρωταγωνιστές στον τομέα της παγκόσμιας ναυτιλίας, τόσο ελληνικών όσο και ξένων συμφερόντων. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, η εταιρεία θα προχωρήσει και στην αύξηση του εργατικού δυναμικού της μέσα στο 2018, σε 35 άτομα, από 22 σήμερα.


Με τη νέα αυτή επένδυση, ο Όμιλος Olympia θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στο επενδυτικό πλάνο της METIS, το οποίο προβλέπει δυναμική ανάπτυξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της.



cinema θεσσαλονικη θερινο

η αμαρτια της ομορφιας ελληνικη ταινια ολοκληρη

Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Άνγκελα Μέρκελ αλλά και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Boyko Borissov για να συζητηθούν το προσφυγικό και οι σχέσεις Ε. Ε. με την Τουρκία.


η αμαρτια της ομορφιας ελληνικη ταινια ολοκληρη

εφαρμογη σπασιμο κωδικων wifi

συνώνυμο της λεξης αλλοτριωση

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στις 14 και 15 Δεκεμβρίου


Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου


12.00: Συμμετοχή στην προπαρασκευαστική σύνοδο του PES.
14:30: Συνάντηση με τον Επίτροπο Johannes Hahn, αρμόδιο για την ευρωπαϊκή πολιτική γειτονία και τις διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση της Ένωσης.
15:00: Συμμετοχή στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με θέματα την ευρωπαϊκή ασφάλεια και την Κοινωνική Ευρώπη.
19.00: Δείπνο εργασίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με θέματα: Μετανάστευση, σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας, Ουκρανία και Ιεροσόλυμα.


Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου


9.00: Πρόγευμα εργασίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στη ζώνη του ευρώ.
10:30: Τετραμερής συνάντηση, στο περιθώριο των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean – Claude Juncker, της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Angela Merkel και του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Boyko Borissov, με θέματα τις σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας και το προσφυγικό.
11.00: Συζήτηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με θέμα τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το Brexit.


καυστικη σοδα και ποτασα

καληνυχτω η καληνυχτιζω

«Το πρόγραμμα καταστροφής των χημικών όπλων που είχε εγκριθεί από τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει ολοκληρωθεί πριν το τέλος του αρχικού χρονοδιαγράμματος. Νομίζω ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, παρά τη διεθνή μας υποχρέωση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2018», δήλωσε ο Μιχαήλ Μπάμπιτς, πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Χημικού Αφοπλισμού.


καυστικη σοδα και ποτασα

Ο ίδιος, είχε δηλώσει τον Μάρτιο ότι περίπου 70.500 τόνοι χημικών όπλων βρίσκονται σε καθεστώς αποθήκευσης σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τις ποσότητες αυτές, 40.000 τόνοι βρίσκονται στην Ρωσία και 27.000 τόνοι στις ΗΠΑ, ενώ οι υπόλοιπες ποσότητες έχουν αποθηκευτεί σε άλλες χώρες.



πεστο λιαστης ντοματας chef στον αερα

τυπος τασης του νηματος

Ανάμεσα στα θύματα της χθεσινής νύχτας, είναι και διαδηλωτές οι οποίοι επιχείρησαν να κλέψουν τα όπλα αστυνομικών στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη Qahdarijan.


τυπος τασης του νηματος

ταχυδρομικοί κώδικεσ νεα σμυρνη

Δύο άτομα σκοτώθηκαν στην πόλη Khomeinishahr, ενώ το ένατο θύμα, μέλος της πολιτοφυλακής του Ιράν, άφησε την τελευταία του πνοή στο Najafabad.


Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα έχει φτάσει τους 20, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ιρανικής δημόσιας τηλεόρασης.


Οι Ιρανοί αποφάσισαν να εκκινήσουν τις διαδηλώσεις αντιδρώντας στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κυρίως λόγω των διεθνών κυρώσεων.




αχαραβη κερκυρα δωματια

αγροεφοδια αε οινοφυτα

Η κατάσταση των τραυματιών δεν είναι σοβαρή, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.


αγροεφοδια αε οινοφυτα

τηλέφωνο ντους με led φωτισμό

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από επίθεση ανταρτών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στην επαρχία Χακάρι που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.


Από την επίθεση τραυματίστηκε κι ένας ακόμη Τούρκος στρατιώτης, ενώ αυτή, πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια επιχειρήσεων ασφαλείας.


Το PKK θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, τις ΗΠΑ, αλλά και την ΕΕ, ενώ διεξάγει ένοπλο αγώνα κατά του τουρκικού κράτους από την δεκαετία του 1980. Η βία στις κουρδικές νοτιοανατολικές περιοχές της Τουρκίας κλιμακώθηκε μετά την κατάρρευση εφαρμογής εκεχειρίας, το 2015.



ελληνική τράπεζα λάρνακα

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ρετσινα απο αυτοκινητο

σπηλια του νταβελη

Αντίθετα, το δικαστήριο έκρινε ενόχους 7 πρώην συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ για το αδίκημα της απάτης, χωρίς όμως την επιβαρυντική περίσταση του ν.1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου αναγνωρίζοντας σε όλους το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. Οι ποινές που επιβλήθηκαν κυμάνθηκαν από 3 χρόνια φυλάκιση έως 5 χρόνια κάθειρξη, αλλά για όλους το δικαστήριο έκρινε ότι η έφεση πρέπει να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου έφυγαν όλοι ελεύθεροι από το δικαστήριο.


ρετσινα απο αυτοκινητο

ανταλλακτικά αλυσοπρίονων κίνας

Σύμφωνα με τα στοιχεία του παραπεμπτικού βουλεύματος οι χρυσές επιχορηγήσεις δόθηκαν την τριετία 2008-2011 παρανόμως στον συνδικαλιστικό φορέα για να πάρουν στη συνέχεια τον δρόμο για... πολυτελή ταξίδια, δώρα, γεύματα, ακόμη και για πάρκινγκ μελών της ΓΕΝΟΠ ή συγγενικών τους προσώπων.


Κατά περίπτωση οι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν τα αδικήματα της απιστίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της άμεσης συνέργειας σε απιστία, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και της απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ΔΕΗ.


Επιπλέον, σύμφωνα με το βούλευμα, η ΔΕΗ χορήγησε και δάνειο στην ΓΕΝΟΠ, ύψους 500.000 ευρώ, το οποίο δεν επεστράφη ποτέ, ούτε όμως δόθηκαν οι αναγκαίες εξασφαλίσεις για τη λήψη του.


Στην πρότασή του ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την ενοχή των 56 από τους 59 κατηγορουμένους.


συνολα διαγωνισμα

διακοσμητικες θηκες μαξιλαριων

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τις «αναχρονιστικές εγγυήσεις τρίτων χωρών» και τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης των στρατευμάτων κατοχής.


συνολα διαγωνισμα

προσληψεις τριτεκνων εκπαιδευτικων

Στη συνάντηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό σχετικά με το πού βρίσκεται η διαπραγμάτευση και ποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Η κ. Γεννηματά, όπως δήλωσε, τόνισε στον πρωθυπουργό ότι:



Η Ελλάδα οφείλει να σταθεί στο πλάι του κυπριακού λάου και της πολιτικής ηγεσίας του, με ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε όλοι οι διεθνείς παράγοντες και κυρίως η ΕΕ να συμβάλουν ώστε να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία.



Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη παραμένει σταθερή στη θέση η «Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα στηρίζει».


κοστος ολα τα τζοκερ

γιος λεβεντη πολυεθνικη
δονα τερηδονα θεατρο

Αυτό σημαίνει ότι οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου, όπως άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, φοιτητές, σπουδαστές, πολύτεκνοι, νέοι έως 18 ετών, κ. α., καλούνται να εκδώσουν προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα.


κοστος ολα τα τζοκερ

Ο Οργανισμός έχει εκδώσει περισσότερες από 800.000 προσωποποιημένες κάρτες ATH. ENA Card και 350.000 ανώνυμες κάρτες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι περισσότεροι από 1,15 εκατ. επιβάτες μετακινούνται με κάρτα.


Όπως είναι γνωστό, η προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα συνοδεύεται από σειρά προνομίων, όπως η προμήθεια προϊόντων κομίστρου, μέσω κινητού τηλεφώνου με τεχνολογία NFC, χωρίς την μετάβαση σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα (περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://www.oasa.gr/news. php? id=funk1581).


Επίσης, ο ΟΑΣΑ γνωστοποίησε ότι οι εγκεκριμένες κάρτες για το μηνιαίο δικαίωμα της ανεργίας έχουν ξεπεράσει τις 190.000 και οι αντίστοιχες για το δικαίωμα των ΑμεΑ τρίμηνης διάρκειας τις 33.000 και ότι παρατηρείται διαρκής άνοδος των εσόδων μετά το κλείσιμο των πυλών σε μετρό και ηλεκτρικό, αλλά και μετά την εφαρμογή του μέτρου της εισόδου από την μπροστινή πόρτα σε λεωφορεία και τρόλεϊ.


Βελτίωση υπηρεσιών ηλεκτρονικού εισιτηρίου


Στο πλαίσιο βελτίωσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο Οργανισμός υλοποίησε τα ακόλουθα:



  • Σε 198 «Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Εισιτηρίων» (ΑΜΕΚ), ο επιβάτης μπορεί πλέον να αγοράσει ή και να επαναφορτίσει ηλεκτρονικό εισιτήριο, με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας.

  • Παράλληλα, διευρύνθηκαν οι δυνατότητες αγοράς / επαναφόρτισης του μεμονωμένου εισιτηρίου των 1,40 ευρώ στα ΑΜΕΚ, καθώς η εν λόγω επιλογή εξυπηρετείται και από τα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ.


Στο ίδιο πλαίσιο, διευρύνθηκαν οι δυνατότητες φόρτισης της μηνιαίας κάρτας των 30 ευρώ, καθώς η εν λόγω επιλογή εξυπηρετείται και από τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.



  • Επίσης, όταν εξαντληθεί ο χρόνος των 90 λεπτών πριν την έξοδο από τις πύλες των σταθμών, οι επιβάτες μπορούν πλέον να εξέλθουν από τις πύλες, εφόσον έχουν στην κάρτα τους υπόλοιπο εισιτηρίων ή αποθηκευμένη αξία.


Πέντε στα δέκα εισιτήρια που πωλούνται είναι 10 + 1


Τα εκπτωτικά προϊόντα που αναπτύχθηκαν (10+1, 5+0, διπλό μετ΄ επιστροφής), σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, εμφανίζουν μεγάλη διείσδυση στους επιβάτες. Με τα προϊόντα αυτά, ο επιβάτης κερδίζει έκπτωση από 5 έως 17 λεπτά ανά διαδρομή.


Είναι χαρακτηριστικό ότι 5 στα 10 εισιτήρια που πωλούνται είναι 10 + 1 (η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,23 ευρώ).


Αύξηση εσόδων στο σύνολο των μέσων μεταφοράς


ελευθερα παλη προπονηση

Το Facebook ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό τον μήνα πως εντόπισε περίπου 3.000 διαφημίσεις αξίας 100.000 δολαρίων από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2017, που συνδέονταν με πλαστές σελίδες. Σύμφωνα με την εταιρία, οι σελίδες αυτές βρέθηκαν να συνδέονται μεταξύ τους και «λειτουργούσαν πιθανόν» εκτός Ρωσίας.


ελευθερα παλη προπονηση

γυρο γυρο μαρκοπουλο

τζιν παντελονια γυναικεια πατρα

Οι περισσότερες από τις διαφημίσεις δεν αναφέρονταν στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ αλλά ενίσχυαν διχαστικά κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα.




The Russia hoax continues, now it's ads on Facebook. What about the totally biased and dishonest Media coverage in favor of Crooked Hillary?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 22 Σεπτεμβρίου 2017

σεβαστή χορμόβα

βασιλακη ηλειας

«Αυτά τα έξι χρόνια ήταν μια περίοδος κατά την οποία απαλλαγήκαμε από αυταπάτες. Θα το πω ευθέως, απαλλαγήκαμε από αυταπάτες που είχαμε για τους εταίρους μας» δήλωσε ο Μεντβέντεφ.


σεβαστή χορμόβα

«Η συνεργασία είναι πάντα πιο επωφελής από την αντιπαράθεση» είπε ακόμη ο Μεντβέντεφ προσθέτοντας ότι, «σε αντίθεση με την κοινή λογική, στην Αμερική και την Ευρώπη άρχισαν επίμονα να μας προσδίδουν τον ρόλο του εχθρού και προσπάθησαν και προσπαθούν να μας εκτοπίσουν από την διεθνή πολιτική και τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις».



elsa anna y olaf para colorear

ιστορικο χωριο του νομου κιλκις

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί προσπαθούν να βρουν υλικό από κάμερες ασφάλειας στην περιοχή, μήπως καταφέρουν να εντοπίσουν το επίμαχο διάστημα που σημειώθηκε ο εμπρησμός, τα άτομα που ανέβηκαν στην πολυκατοικία και έφτασαν μέχρι τον όροφο που βρίσκονται τα γραφεία.


ιστορικο χωριο του νομου κιλκις

φωτια τωρα στη μυτιληνη

Επίσης προσπαθούν να βρουν μάρτυρες που ίσως είδαν ύποπτα άτομα να μπαίνουν ή να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο.


Η μέχρι τώρα έρευνα μπορεί να μην έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα όμως οι αστυνομικοί έχουν σκοπό να συνεχίσουν και μάλιστα να ψάξουν ακόμα και πιο απομακρυσμένες, από την οδό Χαλκοκονδύλη, κάμερες ασφάλειας.


Από τη πρώτη στιγμή άλλωστε ήταν ξεκάθαρο ότι τα κίνητρα των δραστών ήταν ρατσιστικά και επιβεβαιωθήκαν με την ανάληψη ευθύνης από την αυτοαποκαλούμενη «εθνική αντιστασιακή οργάνωση κρυπτεία».


Η επίθεση έγινε σε ώρα αιχμής με τους δράστες να έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι τα γραφεία και να ρίξουν εύφλεκτο υγρό και εμποτισμένα στουπιά.


Οι φλόγες προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στην πόρτα αλλά και στο εσωτερικό των γραφείων.



θεραπευτικη ιππασια κορελκο

το σκοταδι φοβαται τον νικολα

Σαν σήμερα το 1827 ο Καραϊσκάκης αποκρούει στο Κερατσίνι την επίθεση του Κιουταχή

Στις 4 Μαρτίου 1827 ο Γεώργιος Καραϊσκάκης αποκρούει επίθεση του Κιουταχή στο Κερατσίνι, περιοχή βόρεια του Πειραιά, και του προξενεί βαρύτατες απώλειες.


το σκοταδι φοβαται τον νικολα

ρατσισμος παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων

Η μάχη αυτή υπήρξε μία από τις λαμπρότερες νίκες του «γιου της καλογριάς».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της Ακρόπολης από τους Τούρκους το 1827, ο Καραϊσκάκης, από την Ελευσίνα όπου βρισκόταν, θεώρησε αναγκαίο να καταλάβει το Κερατσίνι κι από ‘κει να ανοίξει δρόμο προς την Ακρόπολη διαμέσου του ελαιώνα της Αθήνας για να ενισχύσει τους πολιορκημένους. Πίστευε ότι η διαδρομή αυτή θα του εξασφάλιζε την προστασία του στρατού του από το εχθρικό ιππικό, ενώ έχοντας ως ορμητήριο το παραθαλάσσιο Κερατσίνι θα μπορούσε να εφοδιάζονται ευκολότερα οι δυνάμεις του από τα πλοία.

Στις 3 Μαρτίου 1827 έφθασε με τον στρατό του εκεί και οργάνωσε το σχέδιό του. Ο επικεφαλής της πολιορκίας της Ακρόπολης, Κιουταχής, μόλις πληροφορήθηκε την άφιξη του Καραϊσκάκη στο Κερατσίνι, έσπευσε με 800 άνδρες του να κατασκοπεύσει τις κινήσεις τους. Κατέλαβε ένα λόφο στο νότιο ύψωμα του Κορυδαλλού, που τότε οι Αθηναίοι ονόμαζαν λόφο του Σαρδελά, κι έστησε δύο κανόνια. Την ίδια ημέρα ενεπλάκη σε αψιμαχίες με τους άνδρες του Καραϊσκάκη, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Την επομένη, 4 Μαρτίου, επανέλαβε την επίθεση με πολύ ισχυρότερη δύναμη, που την αποτελούσαν, σύμφωνα με ορισμένους απομνημονευματογράφους, 3.000 πεζοί και 400 ιππείς (άλλες πηγές αναφέρουν μεγαλύτερο αριθμό: 4.000 πεζούς και 2.000 ιππείς). Αρχικά στράφηκε σ’ ένα οχυρωμένο μετόχι, που το υπερασπίζονταν ο Τούσας Μπότσαρης, ο Γαρδικιώτης Γρίβας και ο Νικόλαος Κασομούλης, με τους λιγοστούς άνδρες τους. Αφού το κανονιοβόλησε, ετοιμάστηκε γύρω στο μεσημέρι για την τελική έφοδο.

Βλέποντας ο Καραϊσκάκης την κρισιμότητα της κατάστασης, επιχείρησε αντιπερισπασμό, το οποίο όμως αντιλήφθηκε ο Κιουταχής και χώρισε τις δυνάμεις του στα δύο. Η ηρωική αντίσταση των υπερασπιστών του μετοχίου καθήλωσε τους Τούρκους, οι οποίοι αργότερα αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, όταν εμφανίστηκε το ιππικό του Χατζημιχάλη Νταλιάνη, που τους προξένησε βαρύτατες απώλειες. Λίγο αργότερα έφθασαν ενισχύσεις από την Καστέλα, ολοκληρώνοντας την ήττα του Κιουταχή. Οι απώλειες των Τούρκων ήταν σημαντικές για τη δύναμη που παρέταξαν. Οι νεκροί ανήλθαν σε 300 και οι τραυματίες σε 500 άνδρες. Οι Έλληνες έχασαν 3 άνδρες, ενώ τραυματίστηκαν περί τους 25.

Ο Μακρυγιάννης αναφέρει στα «Απομνημονεύματά» του ότι οι υπερασπιστές της Ακρόπολης, βλέποντας από μακριά την εξέλιξη της μάχης, βγήκαν και χτυπήθηκαν με τους πολιορκητές. Η πληροφορία αυτή, σύμφωνα με τους ιστορικούς, φαίνεται υπερβολική, γιατί οι Αθηναίοι δεν ήταν δυνατό να έχουν ακριβή αντίληψη της μάχης στο Κερατσίνι. Ωστόσο, η αναφορά του Μακρυγιάννη απηχεί το κλίμα γενικής ευφορίας και του αναπτερωμένου ηθικού των Ελλήνων, μετά τη μεγάλη νίκη του Καραϊσκάκη στο Κερατσίνι.

Πηγή: sansimera.gr



παιχνιδια ελσα και αννα 2

αναλογικος και ψηφιακος ηχος

λουκα αναστασια

Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης δεν αναμένεται να αλλάξουν φέτος, αλλά θα αυξηθεί το ποσό της επιδότησης από τα 12,5 λεπτά το λίτρο στα 20 ή 25 λεπτά το λίτρο.


αναλογικος και ψηφιακος ηχος

Το νέο αυξημένο επίδομα θέρμανσης θα ανέλθει:


- Στις περιοχές της ζώνης Α΄, μεταξύ 3,75 και 5 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (25 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Β΄, μεταξύ 2,25 και 3 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (15 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Γ΄, μεταξύ 1,20 και 1,60 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (8 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Δ΄, μεταξύ 0,75 και 1 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (5 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)


Το επίδομα θα συνεχίσει να χορηγείται για επιφάνεια κύριας κατοικίας έως 80 τ. μ. για τον άγαμο και έως 100 τ. μ. για τον δικαιούχο που είναι έγγαμος ή μέρος συμφώνου συμβίωσης, ανεξαρτήτως αριθμού εξαρτώμενων τέκνων. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θα διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος TAXISnet.


Τα νοικοκυριά για να λάβουν το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης θα πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:



  • Άγαμος: Ετήσιο εισόδημα (τεκμαρτό ή πραγματικό) έως 12.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 100.000 ευρώ

  • Έγγαμος χωρίς παιδιά: Εισόδημα έως 20.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 1 παιδί: Εισόδημα έως 22.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 2 παιδιά: Εισόδημα έως 24.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 3 παιδιά και άνω: Εισόδημα έως 26.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Μονογονεϊκές οικογένειες: Εισόδημα έως 22.000 ευρώ συν 2.000 ευρώ για κάθε παιδί πέραν του πρώτου με αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ



αορατοι στρατιωτες

ποσο κερδιζει το 3 στο τζοκερ

ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη χαρακτήρισαν «ύποπτη» τη διάταξη με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου να επιμένει ότι αφορά στη μεταβίβαση της επιχείρησης με υφιστάμενο εξοπλισμό και όχι πώληση ή μίσθωση ακινήτου. Επικαλέστηκε δε, για ακόμη μια φορά, την ανάγκη αποσυμφόρησης των δικαστηρίων.


ποσο κερδιζει το 3 στο τζοκερ

αραιωμένη ατλακόλ

γοησσα μποεμισσα

Από πλευράς ΝΔ ο Απόστολος Βεσυρόπουλος διερωτήθηκε τι θα συμβεί αν ο φόρος έχει ήδη επιβληθεί και τι θα γίνει με περιπτώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη φορολογικοί έλεγχοι για μια τέτοια επιχείρηση. Για «πονηρό και ύποπτο» άρθρο έκανε λόγο ο Γιώργος Αρβανιτίδης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, υποστηρίζοντας ότι δεν ρυθμίζει με ενιαίο τρόπο τον φόρο υπεραξίας. Την άποψη ότι το επίμαχο άρθρο είναι σε βάρος των εργαζομένων, εξέφρασε ο Σάκης Βαρδαλής από το ΚΚΕ, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για μεταβίβαση τίτλων ιδιοκτησίας, αλλά για εξαγορά εξοπλισμού που θα αξιοποιηθεί από τους επιχειρηματικούς ομίλους για να μην προσλάβουν τους εργαζόμενους της προηγούμενης επιχείρησης και να προχωρούν σε απολύσεις.


Το νομοσχέδιο «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2376 και άλλες διατάξεις» υπερψηφίστηκε στην επιτροπή από τους βουλευτές της πλειοψηφίας. Το ΚΚΕ καταψήφισε, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στη συζήτηση στην Ολομέλεια, την Τρίτη.