Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ψηφιακη βιβλιοθηκη της βουλης των ελληνων

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας με τους ομολόγους των Τσαντ, Νίγηρα, Μαλί και Λιβύης η συνάντηση αυτή "μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μιας νέας σχέσης μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής".


ψηφιακη βιβλιοθηκη της βουλης των ελληνων

βιβλιοπωλειο χιου καμινια

γυναικεια τατοο για πλατη

Στις συζητήσεις του Παρισιού μετέχουν οι πρόεδροι του Τσαντ και του Νίγηρα, Ιντρίς Ντεμπί Ίτνο και Μαχαμαντού Ισούφου, καθώς και ο επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης, Φάγιεζ αλ Σάρατζ, η χώρα του οποίου βρίσκεται στην "καρδιά" της μεταναστευτικής οδού που ακολουθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική και τη Μέση Ανατολή για να φτάσουν στα ευρωπαϊκά παράλια.


Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, οι πρωθυπουργοί της Ιταλίας και της Ισπανίας Πάολο Τζεντιλόνι και Μαριάνο Ραχόι και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι επίσης συμμετέχουν στη συνάντηση.


Η γαλλική προεδρία τονίζει πως στόχος της συνάντησης είναι "να επαναβεβαιώσουμε την υποστήριξη της Ευρώπης στο Τσαντ, τον Νίγηρα και τη Λιβύη για τον έλεγχο και τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου