Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ομιλος βασιλακη θεσεις εργασιας

μεταχειρισμενοι υπολογιστες ρεθυμνο
εφετείο αθηνών γραμματεία

Κύρια χαρακτηριστικά της «Νεφέλης» είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα.


ομιλος βασιλακη θεσεις εργασιας

Σύμφωνα με το meteo.gr, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ θα εξασθενήσουν σταδιακά και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.


Την Τετάρτη 27/06 η "Νεφέλη" θα συνεχίσει να επηρεάζει τον καιρό της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.


Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη όπου θα φτάσει κατά τόπους τους 28-30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στο Ιόνιο. Ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, καθώς επίσης ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνονται στις περιοχές που θα εκδηλωθούν ισχυρά φαινόμενα.


kk


(Στο χάρτη φαίνονται τα αναμενόμενα ύψη βροχής από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 27/06. Πηγή: meteo.gr)


Την Πέμπτη 28/06 τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ σταδιακά και μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.


Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση την Παρασκευή 29/06.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου