Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ποσα λεφτα μπορεις να βγαλεις απο την τραπεζα

Ο Γάλλος γκαρντ αποχώρησε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν από την Ζαλγκίρις Κάουνας, με την οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα νοκ άουτ της Ευρωλίγκα και έδωσε το «παρών» στο Final 4 του Βελιγραδίου και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι μέλος των «ερυθρόλευκων».


ποσα λεφτα μπορεις να βγαλεις απο την τραπεζα

πευκα βερδη χαρτης

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:


«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Άξελ Τουπάν. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.


Το Who is Who


Γεννήθηκε στην Γαλλία στις 23 Ιουλίου το 1992 και έχει ύψος 2.01μ.


Το 2007 έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις Ακαδημίες της Pau-Orthez και συνέχισε σε εκείνες της Strasbourg. Το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας το έκανε την σεζόν 2011-12 στο γαλλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Strasbourg, την οποία συνέχισε να φορά μέχρι το 2015.


Το 2014 προσπάθησε μέσω της διαδικασίας του ντραφτ να διεκδικήσει μια θέση στον κόσμο του ΝΒΑ, όμως, δεν επιλέχθηκε. Παρέμεινε στην Strasbourg (2014-15) και χάρη στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, αλλά και την παρουσία του στα Summer Leagues, κατάφερε το καλοκαίρι του 2015 να υπογράψει συμβόλαιο με τους Τορόντο Ράπτορς. Τον Οκτώβρη (πριν αρχίσει η σεζόν) οι Ράπτορς τον "έστειλαν" στην ομάδα τους στην αναπτυξιακή λίγκα, τους Raptors 905.


Στις 3 Μαρτίου του 2016 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ λίγες μέρες αργότερα μετακόμισε στο Ντένβερ για λογαριασμό των Νάγκετς μέχρι το τέλος της σεζόν.


Τα In & Out στο ΝΒΑ συνεχίστηκαν... Τον Οκτώβρη επέστρεψε στην D-League και τους Raptors 905. Sτις 25 Φεβρουαρίου του 2017 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, από τους οποίους τελικά απομακρύνθηκε στις 4 Μαρτίου του 2017, για να επιστρέψει και πάλι στους Raptors 905. Στις 10 Απριλίου του 2017 φόρεσε την φανέλα των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν. Πέρυσι επέστρεψε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας, βοηθώντας την να δώσει - για πρώτη φορά στην ιστορία της - το "παρών" σε φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.


Τα στατιστικά του (2017-18)


Στην Ευρωλίγκα, σε σύνολο 44 αγώνων είχε μέσο όρο 14.8 λεπτά συμμετοχής, 5.9 πόντους (70.2% στις βολές, 52.5% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα) και 2.3 ριμπάουντ. Στο Λιθουανικό Πρωτάθλημα, σε σύνολο 42 αγώνων είχε μέσο όρο 16.4 λεπτά συμμετοχής, 7.4 πόντους (80% στις βολές, 53.4 % στα δίποντα, 37.8% στα τρίποντα) και 2.5 ριμπάουντ.


Οι τίτλοι του


Κυπελλούχος Γαλλίας (2015)
Πρωταθλητής Λιθουανίας (2018)
Κυπελλούχος Λιθουανίας (2018)
Πρωταθλητής στην D-League (2017)


Ατομικές διακρίσεις


Ο πιο βελτιωμένος παίκτης στην D-League (2016)


Εθνική Γαλλίας


Είναι μέλος της ανδρικής ομάδας των "τρικολόρ", με τους οποίος έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017. Επίσης ήταν μέλος των ομάδων U18 και U20. Με την U20 κατέκτησε το 2012 το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το χάλκινο στην αντίστοιχη διοργάνωση το 2011».



επιλογη καφε εσπρεσσο

σολωμος ανοιχτης θαλασσης

πως να βγαλω κολλα απο δερμα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην επιστολή ο κ. Αλιβιζάτος προτείνει η συνάντηση να γίνει είτε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή ενώ επισυνάπτει την απάντηση της εταιρείας WIND η οποία θέτει συγκεκριμένους όρους που αν γίνουν δεκτοί μεταθέτουν τις εκλογές τον Δεκέμβριο.


σολωμος ανοιχτης θαλασσης

μελομακαρονα διατροφικη αξια

Στην επιστολή του σημειώνει ότι το σύστημα για να είναι αξιόπιστα λειτουργικό θα χρειαστούν περίπου 60 ημέρες


Στην επιστολή της η WIND φέρεται να αρνείται την ευθύνη για την ανάληψη του έργου της ψηφοφορίας αλλά αφήνει ανοικτή την συνεργασία «με όποιον φορέα αναλάβει το έργο της εκλογικής διαδικασίας», προκειμένου να παράσχει «τις αναγκαίες υπηρεσίες και εξοπλισμό επικοινωνίας», εφ' όσον της ζητηθεί.


Ο κ. Αλιβιζάτος αναφέρει ακόμη ότι θα πρέπει να απευθυνθεί σε εταιρίες πληροφορικής, οι οποίες έχουν εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάπτυξη και λειτουργία ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων. Τέτοιες εταιρίες είναι μεταξύ άλλων η Intrasoft, η Unisystem, η Singular και η OTS.


Απόστολος Πόντας: Η ΔΗΣΥ είναι ο πραγματικός εντολέας του κ. Αλιβιζάτου


Την αντίδραση του υποψηφίου για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς προκάλεσε η επιστολή Αλιβιζάτου, με τον κ. Πόντα να επισημαίνει πως «η ΔΗΣΥ είναι ο πραγματικός εντολέας του κ. Αλιβιζάτου και σε κάθε σύσκεψη για τη μεταβολή των συμφωνηθέντων διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου θα πρέπει να συμμετέχουν το ΚΗΔΙΣΟ, η ΔΗΜΑΡ και οι Κινήσεις, ως κόμματα - μέλη της ΔΗΣΥ.»


Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως «είναι καθήκον όλων μας να περιφρουρήσουμε την αξιοπρέπεια μας, την ενότητα της Παράταξης και να σεβαστούμε τους πολίτες του προοδευτικού χώρου, που αγκάλιασαν τη διαδικασία εκλογής Προέδρου. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε με πρωτοβουλίες που έλαβε η ΔΗΣΥ, την οποία τον κρίσιμο χρόνο της προετοιμασίας του Συνεδρίου του Ιουνίου 2017 κάποιοι από τους συνυποψηφίους μου υποτιμούσαν και υπονόμευαν. Δεν είναι δυνατόν να γελοιοποιήσουμε τη διαδικασία με αόριστες αναβολές και να οδηγηθούμε στον διαμελισμό της Παράταξης, ενώ το πρώτιστο διακύβευμα είναι η ενοποίηση του χώρου. Η Επιτροπή Αλιβιζάτου θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της, να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα και να διεξάγει τις εκλογές, όπως αυτές έχουν προκηρυχθεί. Επίσης, η Επιτροπή Αλιβιζάτου δεν έχει οριστεί από όργανο των υποψηφίων. Την εντολή την έλαβε από τη ΔΗΣΥ και σε αυτή οφείλει να ανταποκριθεί. Σε περίπτωση που αποφασιστεί οποιαδήποτε σύσκεψη ώστε να αποφασιστούν διαδικασίες που αφορούν την εκλογή του προέδρου, θα πρέπει να είναι παρόντες τόσο ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ως Πρόεδρος του ΚΗΔΙΣΟ, όσο και ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ως Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, καθώς και εκπρόσωπος των Κινήσεων Πολιτών. Αυτό διότι τα κόμματα, ως συλλογικότητες που απαρτίζουν τη ΔΗΣΥ, είναι οι εντολείς του κ. Αλιβιζάτου και ως εκ τούτου θα πρέπει να έχουν λόγο στη διαδικασία. Κανένα άλλο όργανο δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει περί τέτοιων ζητημάτων, η Επιτροπή Αλιβιζάτου δεν προήλθε από παρθενογένεση και κανένα σώμα μεμονωμένων υποψηφίων δεν υποκαθιστά τα κόμματα, τις συλλογικότητες, τη ΔΗΣΥ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και όλοι οφείλουμε να σταθούμε άξιοι των περιστάσεων και των συμφερόντων της Παράταξης και όχι ατομικών μας επιδιώξεων».


τιμεσ σιδηρου για ανακυκλωση

μαθηματα γιογκα χιος

Ειδικότερα:


τιμεσ σιδηρου για ανακυκλωση


  • Από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κασσαβέτη έως το ύψος της συμβολής της με τον Α/Κ Κατεχάκη, διαδοχικά ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε μέγιστο πλάτος 1,5 μ. από το άκρο της διαχωριστικής νησίδας, όπου υφίσταται μία λωρίδα και σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 09:30' - 17:00'.

  • Στην αριστερή λωρίδα, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Κατεχάκη έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Αλεξάνδρας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 07:30' - 14:00'.


Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.


Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.



ανωδυνος τοκετος ηρακλειο

θεατρο πανθεον ρωμαιος

συντηρηση air condition τιμη

Στο κατάμεστο, από 75.000 θεατές, ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 2-0 με τέρματα των Αναστόπουλου (10`) και Κοκολάκη (47`).


θεατρο πανθεον ρωμαιος

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Αλκέτας Παναγούλιας, είχε παρατάξει τον Ολυμπιακό ως εξής: Σαργκάνης, Μίχος, Στ. Παπαδόπουλος, Βαμβακούλας, Γούναρης, Πάλλας (46’ Ξανθόπουλος), Κουσουλάκης, Εσταβίγιο, Λεμονής, Αναστόπουλος, Κοκολάκης (76’ Γκαβασιάδης).


Για την ιστορία να πούμε ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο β` γύρο της διοργάνωσης, παρά την ήττα με 1-0 στη Σουηδία.


Δείτε το βίντεο:





θαλασσινη αγορα ηρακλειο

διαιτα με σουπα κνορ

Καιρός: Στο έλεος της κακοκαιρίας η Χαλκιδική - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και σπίτια (pics&vid)

Καιρός: Η έντονη βροχόπτωση που διήρκεσε περίπου μία ώρα κατέστρεψε κάθε υποδομή στην παραλιακή ζώνη.


διαιτα με σουπα κνορ

τσοου τσοου

εχω εναν αδερφο τον λενε σολωμο

Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, ο όγκος του νερού που κατέβηκε από το βουνό ήταν τόσο μεγάλος που έσπασε τα φράγματα και το δίκτυο ομβρίων, με αποτέλεσμα από τη διασταύρωση και κάτω, η Νικήτη να πνιγεί στα λασπόνερα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και μηχανήματα του Δήμου Σιθωνίας προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Ο δήμαρχος Γιάννης Τζίτζιος βρίσκεται από την πρώτη ώρα στα σημεία όπου εντοπίζονται τα προβλήματα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής θα ζητήσει να κηρυχθεί η Νικήτη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν καθώς και περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.





Καιρός: Στο έλεος της κακοκαιρίας η Χαλκιδική - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και σπίτια (pics&vid )
01
Καιρός: Στο έλεος της κακοκαιρίας η Χαλκιδική - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και σπίτια (pics&vid )


























vodafone 1+1 συναυλιες

πολιτικο ημερολογιο φυλακης pdf

Σύμφωνα με το Reuters, οι θάνατοι από την υπερβολική ζέστη θα μπορούσαν να καταγράψουν κατακόρυφη άνοδο στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές, καταδεικνύει η μελέτη, ενώ ακολουθούν η Αυστραλία, η Ευρώπη και οι ΗΠΑ.


vodafone 1+1 συναυλιες

Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PLOS Medicine, κρίνεται απαραίτητη η λήψη μέτρων για την άμβλυνση της κατάστασης με στόχο τη μείωση των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, καθώς οι χαμηλότερες εκπομπές αερίων συνδέονται με λιγότερους θανάτους εξαιτίας του καύσωνα.


Ο Αντόνιο Γκασπαρίνι, ειδικός από το London School of Hygiene & Tropical Medicine, που ηγήθηκε μεταξύ άλλων της έρευνας, σημειώνει ότι αρκετές χώρες του πλανήτη πλήττονται αυτή τη στιγμή από φονικά κύματα καύσωνα υπογραμμίζοντας ότι είναι «πολύ πιθανό» η συχνότητα και η δριμύτητα των καυσώνων να επιδεινωθούν υπό ευμετάβλητες κλιματικές συνθήκες.


«(Αλλά) τα καλά νέα είναι ότι εάν περιορίσουμε τις εκπομπές των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου… τότε ο προβλεπόμενος αντίκτυπος θα είναι πολύ μειωμένος».


Οι ερευνητές λένε πως ελπίζουν ότι η έρευνά τους θα μπορέσει να βοηθήσει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στο να σχεδιάσουν στρατηγικές για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.


Το μαθηματικό μοντέλο που ακολούθησαν οι ερευνητές χρησιμοποίησε διάφορα σενάρια, που περιελάμβαναν διαφορετικές διαβαθμίσεις εκπομπών αερίων, βαθμούς ετοιμότητα και στρατηγικές προσαρμογής, όπως επίσης και πληθυσμιακή πυκνότητα, προκειμένου να εκτιμήσουν τον αριθμό των θανάτων που σχετίζονται με τους καύσωνες σε 412 κοινότητες σε 20 χώρες από το 2031 έως το 2080.


Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι σε σύγκριση με την περίοδο 1971 έως το 2020 και βάσει του ακραίου σεναρίου, στις Φιλιππίνες θα καταγραφούν 12 φορές επιπλέον θάνατοι που συνδέονται με την υπερβολική ζέστη το διάστημα 2031-2080.


Βάσει του ίδιου σεναρίου, η Αυστραλία και οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πενταπλάσιους θανάτους με τη Βρετανία πιθανόν να καταγράψει τετραπλάσιους θανάτους από τους καύσωνες την ίδια περίοδο.


Οι προβλέψεις βελτιώνονται, όταν τα σενάρια προβλέπουν την εφαρμογή πολιτικών που στοχεύουν στην τήρηση της Συμφωνίας του Παρισιού για την Κλιματική Αλλαγή. Βάσει του λιγότερο ακραίου σεναρίου, η έρευνα προβλέπει ότι η Βρετανία θα καταγράψει περίπου διπλάσιους θανάτους από τους καύσωνες το διάστημα 2031-2080.


Οι επιστήμονες σημειώνουν, εντούτοις, ότι η έρευνά τους έχει κάποιους περιορισμούς, καθώς μπορεί να προβάλει μονάχα σχετικά απλά υποθέσεις για τον τρόπο που οι χώρες μπορούν ή δεν μπορούν να υιοθετήσουν πολιτικές για το κλίμα.


Τα ευρήματα «επομένως, πρέπει να ερμηνευθούν ως ενδεχόμενες επιπτώσεις βάσει υποθετικών σεναρίων και όχι ως προβλέψεις του μέλλοντος» τονίζεται.



σανδαλια δερματινα στολισμενα

ο μαγος του οζ βιβλιο

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013, όταν κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του 34χρονου μουσικού, ο οποίος λίγο νωρίτερα βρισκόταν με την παρέα του σε καφετέρια του Κερατσινίου. Στο ίδιο μέρος, βρίσκονταν και μια μικρή ομάδα φασιστών, με την κινητοποίηση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής να είναι άμεση, όπως έδειξαν και οι τηλεφωνικές καταγραφές της μοιραίας βραδιάς.


ο μαγος του οζ βιβλιο

the met hotel thessaloniki χαρτης

«Όλοι τώρα στην τοπική. Όσοι είσαστε κοντά. Δεν θα περιμένουμε μακρινούς». Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβαν στα κινητά τους τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους κινητοποίησε. Μέσα σε λίγα λεπτά, ντυμένοι με μαύρες μπλούζες και παντελόνια παραλλαγής, βρέθηκαν με τις μηχανές τους στην οδό Παναγή Τσαλδάρη.


Νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα


Μαζί τους κι ένα αυτοκίνητο, το οποίο κατέβηκε τον δρόμο πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα. Ξαφνικά σταμάτησε κι απ’ αυτό κατέβηκε ο 45χρονος Ρουπακιάς, ο οποίος πλησίασε τον Φύσσα και του κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος.


Αιμόφυρτος, αλλά έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του, ο 34χρονος μουσικός πρόλαβε να υποδείξει στους αστυνομικούς τον Γιώργο Ρουπακιά ως τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος και συνελήφθη.




ντρογκμπα γουλι

αγγλια γαλλια τρενο

κριμαια και ρωσια

Σημείωσε: «Υπό το πρίσμα αυτό, παρατηρούμε με έντονη ανησυχία τις αρνητικές εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος που έφτασαν μέχρι και την απαράδεκτη αναφορά του Ρώσου Πρωθυπουργού σε "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου"».


αγγλια γαλλια τρενο

Ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ πρόσθεσε: «Ο τραυματισμός των ελληνορωσικών σχέσεων είναι αναγκαίο να επουλωθεί το ταχύτερον δυνατόν με καλά μελετημένους, νηφάλιους και όχι παρορμητικούς χειρισμούς. Ως εκ τούτου, η Νέα Δημοκρατία επαναφέρει επιτακτικά πλέον το αίτημα της στην κυβέρνηση να παράσχει πλήρη ενημέρωση στη Βουλή για τις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνορωσικές σχέσεις».


Απάντηση ΥΠΕΞ στη Ρωσία: Αυθαίρετη και εκδικητική η απέλαση των δύο Ελλήνων διπλωματών



πλυντήριο ρούχων indesit

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

δημοφιλησ βιβλια

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για Ρώσο υπήκοο, ο οποίος φαίνεται ότι παραθέριζε. Χθες, είχε πάει για κολύμπι στον Άγιο Μάμα, κοντά στα Νέα Μουδανιά.


δημοφιλησ βιβλια

γιατι πηγαινω συνεχεια τουαλετα

καιρος πηλιο

Όταν άργησε να επιστρέψει στην παραλία, οι οικείοι του ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις Αρχές.


Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στον Τορωναίο Κόλπο για τον εντοπισμό του, με τη συνδρομή ιδιωτών και εθελοντών, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.


Τελικά, σήμερα, το πρωί βρέθηκε η σορός του 47χρονου στη θαλάσσια περιοχή «Βιολογικός Καθαρισμός Νέας Ποτίδαιας», όπως επιβεβαίωσε το Λιμενικό Σώμα.


Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.


walk κινεζικο πατρα

ρεγγα ετυμολογια

«Ένας ύποπτος (...) είχε έναν οικογενειακό καυγά κατά τον οποίο άνοιξε πυρ εναντίον της γιαγιάς του και μιας άλλης γυναίκας που βρισκόταν εκεί», δήλωσε ο αστυνομικός Μπάρι Μοντγκόμερι σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, σύμφωνα με το BBC.


walk κινεζικο πατρα

«Ο ύποπτος διέφυγε στη συνέχεια από εκεί με το αυτοκίνητο της γιαγιάς του, παίρνοντας μαζί του την άλλη γυναίκα», και μπήκε μετά την καταδίωξή του από την αστυνομία σε ένα σουπερμάρκετ "Trader Joe's", όπου και οχυρώθηκε έπειτα από «ανταλλαγή πυρών στην οποία ενεπλάκη ένας αστυνομικός», πρόσθεσε ο ίδιος.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μια νεαρή γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σουπερμάρκετ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον ύποπτο. Η γυναίκα αυτή δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη.


2018 07 22T032000Z 1874274685 RC11C0B790F0 RTRMADP 3 CALIFORNIA GUNMAN
Πηγή: REUTERS/Andrew Cullen


«Με λύπη σας ενημερώνω ότι υπήρξε ένας θάνατος μέσα στο κατάστημα, μια γυναίκα», δήλωσε ο δήμαρχος Έρικ Γκαρσέτι, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.


Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει στο Twitter ότι «παρακολουθεί πολύ στενά» το περιστατικό.


Ο ύποπτος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι 28 χρονών παραδόθηκε έπειτα από τρεις ώρες κρίσιμων διαπραγματεύσεων που είχε μαζί του η αστυνομία, ενώ μέσα στο κατάστημα στο οποίο είχε οχυρωθεί βρίσκονταν εκείνη την ώρα περίπου 40 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες.



At least 2 children rescued after taking hostages at the supermarket #TraderJoes in #LosÁngeles, #California. There are reports of gunfire. pic.twitter.com/o00RDUxQuc

— Alexander Hansen (@AlexanderXV) 22 Ιουλίου 2018


θα κοιμηθω νωρις κηλαηδονης

λημνος γκαρσονιερες

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.


λημνος γκαρσονιερες

ημερες ασθενειας

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



η μικρη ολλανδεζα στολη

ααρον ρουσσο

βιολογικα μελισσια

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον γνωστό σε όλους μας Γιούρι Γκέλερ, τον... μάγο που λυγίζει κουτάλια.


ααρον ρουσσο

μαθηματα breakdance

Μάλιστα ο Γκέλερ έδωσε ένα κουτάλι και στον Πρωθυπουργό και οι δυο τους πόζαραν στον φακό του αξιωματούχου του Ισραήλ Meron Reuben, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


Όπως θα δείτε στη φωτογραφία ο κ. Τσίπρας είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός καθώς κατάφερε να λυγίσει το κουτάλι, υπό τις οδηγίες του Γιούρι Γκέλερ.






The @PrimeministerGR of the Hellenic Republic bending spoons with @TheUriGeller in #telaviv #Jaffa in the wee hours of the morning pic.twitter.com/GSlC0KDa6F

— Meron Reuben (@AmbMeronReuben) December 8, 2016

συγχαιρω αοριστος

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 02:30 τη νύχτα και στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες.


συγχαιρω αοριστος

myastro τραγούδια

Μετά την κατάσβεση, ωστόσο, ανέσυραν νεκρούς τους δύο άνδρες, καθώς εγκλωβίστηκαν στις φλόγες, ενώ κατέρρευσε και η οροφή της οικίας.


Προανάκριση για την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα, διενεργείται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.




Νεκροί εντοπίστηκαν δυο άνδρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε οικία, στον Πολιχνίτο Λέσβου.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 11 Αυγούστου 2017


επιτροπή ανταγωνισμού ελλάδα

cute sorry on tumblr

μικρο μου πονυ χριστουγεννα
Έλληνες στρατιωτικοί - Αποκάλυψη «βόμβα»: Το προκλητικό αίτημα του αρχηγού του τουρκικού στρατού

Τι ζήτησε ο Τούρκος αρχηγός του στρατού από τον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς – Το μεγάλο ψέμα που είπαν οι Τούρκοι λίγο μετά τη σύλληψη των δύο αξιωματικών στον Έβρο


cute sorry on tumblr

Απροκάλυπτα οι Τούρκοι ζητούν ανταλλαγή των 8 στρατιωτικών τους που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που αιχμαλωτίστηκαν και κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ακόμα και στο τετ α τετ που είχε ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης με τον Τούρκο αρχηγό Χουλουσί Ακάρ επί της ουσίας τέθηκε θέμα ανταλλαγής των στρατιωτικών, με τον Έλληνα αρχηγό να «κόβει» κάθε συζήτηση.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνεδρίασης της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, οι Ευάγγελος Αποστολάκης και Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκαν. Ήταν ένα ραντεβού που είχε συμφωνηθεί από τις πρώτες ημέρες αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο. Στη συνάντηση των Βρυξελλών ο Χ. Ακάρ επανέλαβε το «μεγάλο ενδιαφέρον» που είχε η Άγκυρα για τους οκτώ στρατιωτικούς της που βρίσκονται στην Αθήνα και ζητούν πολιτικό άσυλο. Με απλά λόγια ζήτησε τους οκτώ για να δώσει τους δύο.

Από την πλευρά του ο Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης του επεσήμανε ότι «συγκρίνει δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις», οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο οποιασδήποτε συζήτησης. Πόσο μάλλον να μπουν σε συζήτηση περί ανταλλαγής.

Εξήγησε στον Ακάρ ότι η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να κινηθεί γρήγορα στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Αν έχετε οποιαδήποτε απόδειξη ότι διέπραξαν κάτι παράνομο, ας τους γνωστοποιήσετε το κατηγορητήριο. Αν δεν έχετε, οφείλετε να τους αφήσετε ελεύθερους αμέσως», είπε στον Ακάρ.

Σε απάντηση ο Τούρκος αρχηγός… κάλεσε τον Α/ΓΕΕΘΑ να επισκεφθεί την Άγκυρα. Ο Ευάγγελος Αποστολάκης του απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει η επίσκεψη στην Άγκυρα όσο «κρατάς παράνομα δύο στρατιωτικούς μας».

Ο Τούρκος αρχηγός επέμεινε ότι πρέπει να επικοινωνήσουν, αλλά η στάση του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ ήταν σταθερή: «Αφήστε ελεύθερους τους στρατιωτικούς μας και μετά συζητάμε».

Οι δύο αρχηγοί είχαν διαύλους καλής επικοινωνίας μέχρι τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών στον Έβρο. Εκείνη την ημέρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο αρχηγό να διαβεβαιώνει τον Α/ΓΕΕΘΑ πως το θέμα θα λυνόταν σε λίγες ώρες…

Διαβάστε επίσης:

Παιδοκτόνος Πετρούπολης: «Οφείλω συγγνώμη μόνο στο Θεό»

Δημήτρης Παγουρτζής: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διέπραξε το μακελειό στο σχολείο (Pics)



ελιζαμπεθ πενα

ναρθηκες αυτιων

δωρεαν μαστογραφια 2015 αθηνα

Ο Τραμπ έκανε την εν λόγω καταγγελία μέσω twitter, αλλά δεν έδωσε οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του.


ναρθηκες αυτιων

διαστημόπλοιο αργώ

«Τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον, πολλά από τα οποία είναι απόρρητες πληροφορίες, χακαρίστηκαν από την Κίνα. Η επόμενη κίνηση καλύτερα να είναι από FBI και υπουργείο Δικαιοσύνης αλλιώς, έπειτα από όλες τις άλλες γκάφες τους (Κόμεϊ, ΜακΚέιμπ, Στρζοκ, Πέιτζ, Oρ, FISA, Βρώμικος φάκελος κ. λπ.), η αξιοπιστία τους θα έχει χαθεί για πάντα» έγραψε ο Τραμπ.



Hillary Clinton’s Emails, many of which are Classified Information, got hacked by China. Next move better be by the FBI & DOJ or, after all of their other missteps (Comey, McCabe, Strzok, Page, Ohr, FISA, Dirty Dossier etc.), their credibility will be forever gone!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 Αυγούστου 2018

24 old buildings pupillage

Από νωρίς το πρωί η Τροχαία είχε ενημερώσει τους οδηγούς που θα βρίσκονταν από τις 11:00 έως τις 15:00 στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Τανάγρας μέχρι τη γέφυρα Καλιφτάκη, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πως θα είναι υποχρεωμένοι να κινούνται με 50 χιλιόμετρα.


24 old buildings pupillage

καλημερα ομορφη εικονες

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες από το τελευταίο ταξίδι του μαχητικού:


4097985


4097994 copy


4098009


4098013


4098030


4098038


4098041



μυλος ζωοτροφων κατασκευη

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

εθιμα για ποδαρικο

ενοικιαζεται καταστημα λαμπρακη θεσσαλονικη

Πρόκειται για τον ληστή που εισέβαλε με καλάσνικοφ πριν δυο ημέρες σε μίνι μάρκετ στο παλαιό Φάληρο και τελικά ακινητοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη και διερχόμενους πολίτες. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και δυο συνεργούς του ηλικίας 23 και 25 ετών.


εθιμα για ποδαρικο

λυκου αγγελικη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι Αρχές ερευνούν αν βρίσκονται πίσω από την αρπαγή, πάλι με το καλάσνικοφ, αυτοκινήτου γυναίκας στην ίδια περιοχή πριν δυο ημέρες. Οι δράστες την είχαν απειλήσει με το πολεμικό όπλο και αφού την κατέβασαν από το αυτοκίνητό της, το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο μια ημέρα μετά.


Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τα άτομα που ακινητοποίησαν τον αστυνομικό του τμήματος αρχαιοκαπηλίας την ώρα που ήταν μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο για δουλειά της Ασφάλειας, και του το άρπαξαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα, εγκαταλελειμμένο, στη Νέα Σμύρνη.


Η ομάδα των νεαρών φαίνεται ότι ήταν η ίδια και στην απόπειρα ληστείας στο μίνι μάρκετ όπου ο ένας από τους δράστες δεν δίστασε να πυροβολήσει με το καλάσνικοφ μέσα στο κατάστημα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και να μην τραυματιστεί κάποιος από τους διερχόμενους ή από όσους ήταν μέσα στο μαγαζί.


Ο ένας από τους δράστες που ακινητοποιήθηκε από πολίτες, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο μετά από τη συμπλοκή, στην προσπάθεια των πολιτών να του αρπάξουν το καλάσνικοφ.


συστολη διαστολη συμπαντος

Επίσης, έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες.


συστολη διαστολη συμπαντος

Όσον αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, αργά χθες το βράδυ μία ομάδα περίπου 70 αλλοδαπών έφυγε από τον χώρο πρώην εργοστασίου ξυλείας και κινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο περίπου ακόμη 20 αλλοδαποί .


Έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 20χρονος Αφγανός.


Αμέσως μετά, ο αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», αλλά έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.





public προσφορες κινητα black friday
συμβουλιο αρχιτεκτονικης εγκυκλιος 1 pdf

κολλητοί φίλοι

Ο έως τώρα απολογισμός έκανε λόγο για 844 νεκρούς, όμως, πλέον το νούμερο ανέβηκε στους 1.234.


κολλητοί φίλοι

Ο σεισμός των 7.5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε προ λίγων ημερών είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί το φονικό τσουνάμι, που παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του.


Και ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται δραματικά, αεροφωτογραφίες από την περιοχή αποτυπώνουν το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής.


Σοκαρισμένοι, οι κάτοικοι του Παλού κάνουν έκκληση ανθρωπιστική βοήθεια, καθώς τα αποθέματα σε νερό, φαγητό και καύσιμα έχουν πλέον εξαντληθεί.


Όπως μεταδίδει το BBC, ο δημοσιογράφος του κρατικού δικτύου Τζόναθαν Χεντ που βρίσκεται στην πόλη είδε αστυνομικούς να πυροβολούν στον αέρα και να πετούν δακρυγόνα, προσπαθώντας να κρατήσουν πεινασμένους πολίτες μακριά από ένα μικρό κατάστημα.




σιμπα ο βασιλιας των λιονταριων 4
νηπιαγωγεια υμηττου

τσαουσεσκου φωτο

Την απόφαση για πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη, 16 και 17 Οκτωβρίου 2017, έλαβε η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.


τσαουσεσκου φωτο

χα ετυμολογια

Ακόμη, ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδας, με αφορμή την αποτρόπαιη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «η βάρβαρη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξαίρετου φίλου και νομικού, γνωστού για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του, αποστερεί την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη νομική επιστήμη την οποίαν υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια».


Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, αφού τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δολοφονηθέντα δικηγόρου, υιοθέτησε ομόφωνα την πρόταση του προέδρου του, Βασίλη Αλεξανδρή, εξειδικεύοντας την χθεσινή απόφασή του για αποχή μέχρι την 20η Οκτωβρίου, ως εξής:


  • Αποχή καθ΄ όλο το εργάσιμο ωράριο των δικαστηρίων, από την Παρασκευή, 13.10.2017 έως και την Τρίτη 17.10.2017.

  • Αποχή από την συζήτηση των υποθέσεων στα ακροατήρια από τις 13.00 έως το πέρας του ωραρίου, από την Τετάρτη 18.10.2017 έως και την Παρασκευή 20.10.2017.

  • Σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σήμερα στις 20.00.

  • Παράσταση του ΔΣ στην νεκρώσιμη ακολουθία.

  • Ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων του ΔΣΑ ως: «Αίθουσα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».

  • Δωρεά ΔΣΑ σε φιλανθρωπικό σκοπό επιλογής της οικογένειας του εκλιπόντος.

  • Συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για την ενημέρωση σχετικά με την πορεία των ερευνών και την λήψη μέτρων ασφαλείας για τους δικηγόρους.

  • Σύσταση επιτροπής του ΔΣΑ για την λήψη και εξειδίκευση μέτρων προστασίας των δικηγόρων στους χώρους εργασίας τους.


  • κτελ αθηνα ναυπλιο τιμη φοιτητικο

    μελισσες θεσσαλονικη 2017

    τοπικός οδηγός
    χιπ χοπ κουλτουρα

    Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς προϊδεάζει ότι στην Βουλή «θα μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματική απάτη και απιστία κατά του πρώην διευθυντή οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου κάνει λόγο για διαπλοκή που δημιούργησαν συστηματικά τα δύο κόμματα που εναλλάσσονταν στην διακυβέρνηση.


    μελισσες θεσσαλονικη 2017

    Μάλιστα η Κουμουνδούρου στέκεται στο σημείο του κατηγορητηρίου που αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ έλαβε δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Αττικής με μοναδική εγγύηση την κρατική επιχορήγηση του κόμματος, την οποία ωστόσο είχε δώσει και σε τρεις άλλες τράπεζες από τις οποίες είχε δανειοδοτηθεί. Προειδοποιεί δε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καθώς και τους προστάτες τους ότι το άθλιο καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς θα τερματιστεί.


    Η κυβέρνηση δρομολογεί τις διαδικασίες γύρω από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα κάποιες πληροφορίες από πηγές κοντά στο Μαξίμου αναφέρουν ότι ενδεχομένως και σήμερα ο τέταρτος υπερθεματιστής Ιβάν Σαββίδης να καταβάλει την πρώτη δόση του τιμήματος για την άδεια. Πάντως, πρωθυπουργός και υπουργός Επικρατείας πραγματοποιούν συναντήσεις με τους επίσημους καναλάρχες για να διευκρινιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διαδικασίας.


    Χθες, το κατώφλι του Μαξίμου πέρασαν διαδοχικά οι κ. κ. Μαρινάκης και Αλαφούζος, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει ανάλογη συνάντηση με τους κ. κ. Κυριακού και Σαββίδη.


    Το Μαξίμου επιμένει πως η πορεία της αδειοδότησης για τις τηλεοπτικές συχνότητες αποδεικνύει ότι τηρούνται κατά γράμμα ο νόμος και οι αυστηρές προδιαγραφές και κανόνες που έχουν τεθεί και υπενθυμίζει πως στον διαγωνισμό για τον πάροχο του ψηφιακού σήματος δεν ζητήθηκε καν πόθεν έσχες από τους συμμετέχοντες.


    Στο μέτωπο της αξιολόγησης


    Ως προς την δεύτερη αξιολόγηση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος επέστρεψε το βράδυ από το Λουξεμβούργο, έχοντας πάρει θετικά μηνύματα για την στάση των ευρωπαίων έναντι της χώρας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντησή του με τον επικεφαλής του ESM, ο Κλάους Ρέγκλινγκ τού είπε ότι το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει όλα τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ανακούφιση του δημοσίου χρέους της Ελλάδας. Αυτό θα γίνει εφόσον κλείσουν οριστικά τα miles stones της πρώτης αξιολόγησης.


    Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της κίνησης των 53 «Commonality» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης:



    Έχω χωρίσει την πολιτική της κυβέρνησης σε τρεις κουβάδες. Ο ένας είναι αυτά που έχουμε συμφωνήσει και πρέπει να τα κάνουμε γρήγορα. Και πρέπει να τα κάνουμε γρήγορα γιατί γρήγορα θέλουμε να βγούμε από το πρόγραμμα. Ο δεύτερος είναι αυτά που είναι υπό διαπραγμάτευση – που είναι και οι εργασιακές σχέσεις – τους επόμενους μήνες. Ο τρίτος κουβάς είναι αυτά τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε.



    λαχανοντολμαδες της τεμπελας

    Στα βόρεια θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα κινηθούν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.


    λαχανοντολμαδες της τεμπελας

    αλμυρο μπριος

    επιλογος εκθεσης για ρατσισμο

    Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    Αττική


    Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα γύρω ορεινά.


    Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.


    Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.


    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.


    Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερέα, Δυτική Πελοπόννησος


    Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά τις απογευματινές ώρες.


    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


    Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.


    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.


    Θερμοκρασία: από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


    μπεζ πεδιλα σκρουτζ

    Εκτός των άλλων, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Κρεμλίνου, οι ηγέτες των δύο χωρών, συζήτησαν επίκαιρα ζητήματα που αφορούν την ρωσο-ισραηλινή συνεργασία, υπό το πρίμα των συμφωνιών που επετεύχθησαν κατά την συνάντηση τους στο Σότσι στις 23 Αυγούστου του 2017.


    μπεζ πεδιλα σκρουτζ

    ρομεο και ιουλιετα βιβλιο

    ποσες φορες μαχαιριτσας στιχοι

    Η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Νετανιάχου έγινε με πρωτοβουλία της ισραηλινής πλευράς.





    Telephone conversation with Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu https://t.co/QQ7NltgQB4

    — President of Russia (@KremlinRussia_E) 18 Οκτωβρίου 2017

    υποχρεωση φορολογικησ δηλωσησ 2012

    Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο, η συμμετοχή στην διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουνίου, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:


    υποχρεωση φορολογικησ δηλωσησ 2012

    μοσχαρια προς αγορα

    ΑΣΕΠ


    Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2017


    ΤΘ 14308


    Αθήνα ΤΚ 11510, αναγράφοντας στον φάκελο την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ, θέσεις της οποίας διεκδικούν.



    παθηση αλμπινο

    μπαρες δημητριακων με βρωμη και κακαο

    αυξηση ταχυτητας καθιζησης ερυθρων

    Η εισαγγελία της Χάγης ανακοίνωσε ότι ξεκινά, «έπειτα από αίτημα του ΔΠΔ για την πρώην Γιουγκοσλαβία», έρευνα για τον θάνατο του Πράλγιακ. «Στη διάρκεια μιας συνεδρίασης του ΔΠΔ για την πρώην Γιουγκοσλαβία, ο κ. Πράλγιακ κατάπιε κάτι και πέθανε πιθανόν από τις συνέπειες» της πράξης αυτής, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία.


    μπαρες δημητριακων με βρωμη και κακαο

    Η έρευνα αναμένεται κυρίως να προσδιορίσει αν ο Σλόμπονταν Πράλγιακ έλαβε βοήθεια για να αυτοκτονήσει. «Προς το παρόν η έρευνα θα επικεντρωθεί στο ενδεχόμενο της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας» και στην «παραβίαση» του κανονισμού για τις ιατρικές ουσίες, αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Καθώς η έρευνα ξεκίνησε μόλις, η εισαγγελία δεν μπορεί να κάνει περισσότερα σχόλια».


    Το δραματικό συμβάν σημειώθηκε κατά την εκφώνηση της ετυμηγορίας στο εφετείο του ΔΠΔ για την πρώην Γιουγκοσλαβία σε βάρος έξι πρώην υψηλόβαθμων πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων των Κροατών της Βοσνίας που κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στη διάρκεια της κροατομουσουλμανικής σύγκρουσης (1993-1994) στο πλαίσιο του πολέμου στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (1992-1995).


    Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας που επιβεβαίωσε την καταδίκη του σε 20ετή κάθειρξη, ο Σλόμπονταν Πράλγιακ, 72 ετών, όρθιος απέναντι στους δικαστές, είπε με δυνατή φωνή: «Ο Σλόμπονταν Πράλγιακ δεν είναι εγκληματίας πολέμου, απορρίπτω με περιφρόνηση την ετυμηγορία σας».


    Στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα φιαλίδιο και κατάπιε το περιεχόμενό του. Ο δικηγόρος του πρόφερε τη λέξη «δηλητήριο» ενώ η δίκη διακόπηκε.



    ποσειδων καιρος δωδεκανησα

    συμβουλες για προετοιμασια πανελληνιων

    Πρόκειται για άνδρα ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει πάρα πολλές φορές το Τμήμα Εκβιαστών και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη νύχτα. Το όνομά του είχε ακουστεί πολλές φορές το τελευταίο εξάμηνο στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με νεκρούς ανθρώπους της νύχτας.


    συμβουλες για προετοιμασια πανελληνιων

    Ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «καράφλας», και είχε αποφυλακιστεί πριν από έναν χρόνο καθώς εξέτιε ποινή φυλάκισης για υποθέσεις εκβιασμών. Πληροφορίες των Αρχών ανέφεραν ότι από το 2010 αντίπαλοί του επιχειρούσαν να τον σκοτώσουν και μάλιστα σε παλιές δικογραφίες είχαν συμπεριληφθεί και προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη δολοφονία του, όταν είχε βγει από το σωφρονιστικό κατάστημα της Λάρισας.



    χημεια υλη πανελληνιων 2018
    ικα καρδιτσας κεπα

    Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

    lists of adjectives and adverbs

    καυσοξυλα χονδρικη ακοπα
    ειναι ωρες ωρες μα το θεο

    Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν, όταν ο 77χρονος πατέρας ενημέρωσε το πρωί περίοικους ότι ο γιος του ήταν νεκρός.


    lists of adjectives and adverbs

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ίδιος ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα στη μύτη και το μάτι. Όταν έφτασαν επί τόπου αστυνομικοί εντόπισαν τον 52χρονο μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ - κατά πληροφορίες - είχε εμφανή σημάδια τραυματισμού στο πρόσωπο. Σε άλλο σημείο της ίδιας μονοκατοικίας, βρέθηκε η 48χρονη αδελφή του νεκρού, που φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε κάτι.


    Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πατέρας και κόρη φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα και το ίδιο φαίνεται να ίσχυε για τον 52χρονο.


    Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των τραυμάτων του, ο 77χρονος διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.


    Η υπόθεση ερευνάται από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


    ιστορικο χωριο της αρκαδιας

    λαντζες δρακου

    Το ποσό του μηνιαίου επιδόματος στέγασης 2019 θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση. Πιο αναλυτικά, το ύψος του στεγαστικού επιδόματος 2019 διαμορφώνεται ως εξής:


    ιστορικο χωριο της αρκαδιας

    κολυμβηση ελευθερο

    - Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 70 ευρώ


    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 105 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 140 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 175 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 210 ευρώ


    Για τη χορήγηση του επιδόματος πρέπει να πληρούνται τα εξής κριτήρια:


    Εισοδηματικό κριτήριο: Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 4.000 ευρώ για κάθε μέλος του νοικοκυριού. Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 24.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.


    - Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 12.000 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 16.000 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 20.000 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ


    Κριτήριο ακίνητης περιουσίας: Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολο της το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως του ποσού των 180.000 ευρώ.


    Κριτήριο ύψους καταθέσεων: Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια του κατωτέρω πίνακα για κάθε τύπο νοικοκυριού, μέχρι και το ποσό των 24.000 ευρώ.


    - Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο μέλη: 12.000 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη: 16.000 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα μέλη: 20.000 ευρώ
    - Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ


    Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος θα είναι να υπάρχει ηλεκτρονικό μισθωτήριο.


    Πώς θα γίνεται η καταβολή του


    Για την περίπτωση των δικαιούχων που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία, το επίδομα καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, ο οποίος τηρείται υποχρεωτικά σε πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Η ενίσχυση δεν καταβάλλεται εάν ο αιτών δεν έχει δηλώσει στην αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.


    Στην περίπτωση δικαιούχου που επιβαρύνεται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας, το επίδομα καταβάλλεται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου. Το δικαίωμα στην καταβολή του επιδόματος ισχύει από την 1n ημέρα του επόμενου μήνα από αυτόν κατά τον οποίο υποβλήθηκε η αίτηση.


    ποδηλατα τιμες αποθηκης

    στην γειτονια μου την παλια
    Ψυχοσάββατα: Τι είναι; Ωφελούν τους κεκοιμημένους;

    Πολλοί είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί που ρωτούν για το επερχόμενο Ψυχοσάββατο και αναρωτιούνται για το τι πρέπει να πράξουν.


    ποδηλατα τιμες αποθηκης

    σειρηνες στη μυθολογια

    Παραθέτουμε ένα ενημερωτικό κείμενο του μακαριστού, ομότιμου καθηγητή της Θεολογίας του ΑΠΘ, κ. Σ. Σάκκου, από την ιστοσελίδα της Απολύτρωσις.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Θεωρούμε τις προσευχές για τους κεκοιμημένους, τους νεκρούς μας ( είτε στη Θεία Λειτουργία, είτε στα μνημόσυνα, είτε στα τρισάγια, είτε στα ψυχοσάββατα ) ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΓΑΠΗΣ προς τους αδελφούς που δεν είναι πια μαζί μας. Και θεωρούμε μεγάλο ατόπημα των χιλιάδων αιρέσεων και παραθρησκειών που αρνούνται τις προσευχές για τους κεκοιμημένους, με σχολαστικισμό!

    Διαβάστε περισσότερα στο iEllada.gr


    βελανιδι γουρι

    «Για περισσότερα από 25 χρόνια ζω από κοντά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως ποδοσφαιριστής και ως αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, έζησα έντονες στιγμές χαράς και λύπης. Ως παράγοντας, είδα πολλά πράγματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είμαι σε θέση, λοιπόν, να γνωρίζω «από πρώτο χέρι» τι συμβαίνει τώρα και τι συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε σε δήλωση του, συνεχίζοντας:


    βελανιδι γουρι

    οι απεναντι κυριαζης

    χρώση may grunwald

    «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει περιέλθει σε μια βαθύτατη κρίση, όλοι βλέπουμε το που οδηγείται, ωστόσο το πρόβλημα υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια. Δεν προέκυψε τώρα, όποιος το λέει και το πιστεύει, είτε εθελοτυφλεί, είτε υποκρίνεται. Ούτε θα επιτρέψουμε ο ΠΑΟΚ να αποτελέσει το εξιλαστήριο «θύμα» όλων των δεινών του ελληνικού ποδοσφαίρου.


    Ο Ιβάν Σαββίδης, το ξέρει και ο ίδιος, έκανε λάθος, με την εισβολή του στο γήπεδο, αλλά είχε το θάρρος να το παραδεχθεί, να βγει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από το σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων κι από τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να απειλήσει και να βλάψει».


    Ο Θ. Ζαγοράκης στο CNN Greece


    Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, παρατήρησε πως «αντίθετα, διακρίνω μια τάση ισοπέδωσης, απαξίωσης και στοχοποίησης από πολλούς, οι οποίοι θεωρούν ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ελληνική κοινωνία, είναι η μοναδική αιτία του προβλήματος.


    Όχι, κύριοι, δεν αποτελούν ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης την αιτία του κακού για όλα όσα συμβαίνουν επί δεκαετίες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε διακυβεύεται το μέλλον της χώρας, σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα».


    Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

    νοσοκομειο υγεια γυναικομαστια

    τι να φορεσω σε βαπτιση τον μαιο

    Παρά την επίμαχη τροπολογία, με την πρόβλεψη της αυτόφωρης διαδικασίας για τους παραβάτες, που πέρασε από τη Βουλή προκειμένου να διασφαλιστεί η διεξαγωγή των πλειστηριασμών, οι συμβολαιογράφοι συνεχίζουν την αποχή τους μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.


    νοσοκομειο υγεια γυναικομαστια

    Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για μια επιστροφή στην «κανονικότητα» των πλειστηριασμών στις 10 Ιανουαρίου που έχουν προγραμματισθεί 20 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.


    Κατά πληροφορίες η Λαϊκή Ενότητα και άλλες δυνάμεις, πάντως, οργανώνουν και σήμερα κινητοποιήσεις στα ειρηνοδικεία.


    «Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη και τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.



    πωλησεις βιβλιων στην ελλαδα

    ηλιοβασιλεμα ψαρα

    σκαι εκπομπη με σκυλια

    «Η Ελλάδα έχει αλλάξει πολλές κυβερνήσεις από το 2009 και έπειτα. Σήμερα, εκτιμώ ότι έχουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση των τελευταίων ετών. Δεν αποδεικνύεται δεσμευμένη στο στόχο των μεταρρυθμίσεων. Δεν έχει την ικανότητα να προσελκύσει επενδύσεις. Δεν μπορεί να μας οδηγήσει στην έξοδο από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Για αυτό το λόγο, ζητώ εκλογές. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μπορούμε να κερδίσουμε τις εκλογές. Η Ελλάδα αξίζει και θα έχει μια πολύ καλύτερη κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:


    ηλιοβασιλεμα ψαρα

    δικηγόροι γιαννιτσά


    Όσο πιο σύντομα διεξαχθούν εκλογές τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα γίνουν. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό πίεση. Η αίσθηση που έχω είναι ότι δεν θα αργήσουν οι εκλογές. Όποτε και εάν γίνουν, εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Θα σχηματίσουμε μια ικανή κυβέρνηση.



    Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «είναι πολύ νωρίς για να εκφράσω άποψη» και πρόσθεσε:


    «Στοχεύουμε να λάβουμε όσο το δυνατόν πιο ισχυρή εντολή. Βλέπω πολίτες που δεν ανήκουν στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να ακούν με προσοχή τον πολιτικό μας λόγο. Διακρίνω ότι σταδιακά δημιουργείται ένα ρεύμα. Αυτό που έχω τονίσει και στο παρελθόν, είναι ότι ακόμη και εάν εκλεγούμε αυτοδύναμοι, θα επιδιώξουμε να σχηματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ευρύ κυβερνητικό σχηματισμό».


    Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «εάν δεν υποχρέωνε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 σήμερα θα ήμασταν εκτός μνημονίων».


    «Το τρίτο Μνημόνιο ήταν αχρείαστο. Ήταν αποτέλεσμα μιας καταστροφικής διαπραγμάτευσης κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015. Γι’ αυτό το λόγο, πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη Κυβέρνηση δεν μπορεί να ανακτήσει την χαμένη της αξιοπιστία. Γι’ αυτό ζητούμε άμεσα πολιτική αλλαγή. Πιστεύω ότι η ελληνική οικονομία έχει τις δυνατότητες να επιδείξει μια εντυπωσιακή ανόρθωση» υπογράμμισε.



    αρχιμουσικος του 20ου αιωνα

    Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, και όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, στη Σαλαμίνα και στην ευρύτερη περιοχή όρμου του Σεληνίων - Λιμνιώνα - Κυνοσούρας, συνεχίζονται οι εργασίες αντιρρύπανσης από προσωπικό ιδιωτικών εταιρειών και 30 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε έλεγχος στις ανατολικές ακτές του νησιού και δεν βρέθηκαν ίχνη ρύπανσης, όπως και στη θαλάσσια περιοχή του Περάματος.


    αρχιμουσικος του 20ου αιωνα

    ξυλο στο κουταβι

    Στη θαλάσσια περιοχή Ζέας δεν παρουσιάστηκε νέα επιφανειακή ρύπανσης, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες αντιρρύπανσης από συνεργείο της αναδόχου εταιρείας στον «Όρμο Αφροδίτης».


    Μπροστά από την περιοχή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων παραμένει πλωτό φράγμα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού από ξηράς με απορροφητικά υλικά.


    Στη θαλάσσια λουτρική εγκατάσταση «ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ», έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του αιγιαλού και της βραχώδους ακτογραμμής.


    Στο Παλαιό Φάληρο η κατάσταση παρουσιάζεται σταθερά βελτιωμένη. Παραμένουν τα πλωτά φράγματα που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή, ενώ επιχείρησε χθες συνεργείο 4 ατόμων στη θέση Μπάτη Αλίμου. Τοποθετήθηκαν επίσης δύο ακόμη φράγματα στο Α' και Β' Αλίπεδο Αλίμου.


    Στη θαλάσσια περιοχή Ελληνικού η κατάσταση παρουσιάζεται σταθερή.


    Στην παραλία του Αγίου Κοσμά επιχείρησε χθες ιδιωτικό συνεργείο 14 ατόμων και μεμονωμένος εθελοντής. Μπροστά από το ΕΛΚΕΘΕ επιχειρεί συνεργείο ιδιωτικής εταιρείας 11 ατόμων, ενώ στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (Ε. Ν.Ο. Α.) επιχειρούν συνεργείο καθαρισμού από την ακτή 12 ατόμων και μία αντλία.


    Στη Γλυφάδα η κατάσταση παρουσιάζεται βελτιωμένη, ενώ επιχειρεί συνεργείο συνολικά 34 ατόμων της αναδόχου εταιρείας και 03 εθελοντές, ένα βυτιοφόρο και ένα πιεστικό μηχάνημα.


    Στην εγκατάσταση «ARC-BALUX» η κατάσταση παρουσιάζεται βελτιωμένη. Επιχειρούν 30 άτομα ιδιωτικής εταιρείας, 2 βυτία και 5 αντλίες. Έξω από την εγκατάσταση «ARC-BALUX» συνεχίζουν και επιχειρούν 2 αντιρρυπαντικά σκάφη του λιμενικού, ένα περιπολικό και ένα αντιρρυπαντικό της αναδόχου εταιρείας.


    Στη θαλάσσια περιοχή Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης η κατάσταση κρίνεται βελτιωμένη.


    Στο Μεγάλο και Μικρό Καβούρι συνεχίστηκαν οι εργασίες καθαρισμού των ακτών.


    Στην περιοχή της Βουλιαγμένης δεν παρατηρήθηκε ρύπανση, ωστόσο παραμένουν προληπτικά τα πλωτά φράγματα κατά μήκος της ακτογραμμής της λουτρικής εγκατάστασης «ASTIR BEACH» και εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ΑΣΤΕΡΑΣ».



    μαρια σικ

    ανανέωση της κάρτας ανεργίας

    Υπερθέαμα στο Φλοίσβο για τον πρίγκιπα Κάρολο ετοιμάζουν τα «Κόκκινα Βέλη»

    Πρίγκιπας Κάρολος | Φλοίσβος: Αεροπορική επίδειξη, με τη διέλευση ενός αεροσκάφους Μ–2000-5 το οποίο θα ακολουθείται από εννέα αεροσκάφη BAE Hawks του ακροβατικού σμήνους των «Red Arrows» θα πραγματοποιηθεί στις 14:15 σήμερα, Πέμπτη (10/05/2018) στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου.


    ανανέωση της κάρτας ανεργίας

    κακτος λουλουδι

    η συνθήκη του μάαστριχτ το 1992

    Η αεροπορική επίδειξη θα γίνει στην διάρκεια επίσκεψης του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, στην τριήρη Ολυμπιάς – ΠΝΜ Θ/ΚΓ Αβέρωφ στο άλσος Ναυτικής Παράδοσης και θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε επίσης:

    • Τροχαίο Κηφισός: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από το δικηγόρο του οδηγού που σκόρπισε το θάνατο

    blog αγιος μαμας

    αντώνης ρεπάνης δισκογραφία
    διαθηκη μπουλα

    Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι «ο ‘αποκεφαλισμός’ της Κατερίνας Παπακώστα μετατρέπει τον Άδωνη Γεωργιάδη σε "Σαλώμη της ΝΔ"» και προσθέτει:


    blog αγιος μαμας

    «Δεν είναι ένδειξη πυγμής, αλλά ομηρείας του Κυριάκου Μητσοτάκη».





    Ο "αποκεφαλισμός" της Παπακώστα, μετατρέπει τον @AdonisGeorgiadi σε Σαλώμη της ΝΔ. Δεν είναι ένδειξη πυγμής, αλλά ομηρείας του @kmitsotakis.

    — Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 26, 2017

    ιβαν τραπεζασ πειραιωσ

    μυθος ναρκισσου

    «Τώρα όποιος θέλει να δει πως λειτουργεί ο πυρηνικός σταθμός του Τσερνόμπιλ και πώς εξελίσσεται η διαδικασία μετατροπής της μονάδας "καταφύγιο" σε μια ασφαλή οικολογική ζώνη, μπορεί να το κάνει» αναφέρει η επίσημη σελίδα του πυρηνικού σταθμού.


    ιβαν τραπεζασ πειραιωσ

    Το τουριστικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει επισκέψεις στις εγκαταστάσεις προστασίας του σταθμού, στο κέντρο διεύθυνσης, στη μονάδα «καταφύγιο», στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στην μνήμη όσων έχασαν την ζωή τους είτε ως εργαζόμενοι στον σταθμό είτε δουλεύοντας στον χώρο του σταθμού για την εξάλειψη των συνεπειών της ραδιενέργειας, στο τεχνητό κανάλι με γατόψαρα και γεύμα στο εστιατόριο των εργαζομένων στον πυρηνικό σταθμό.


    Στο ενημερωτικό δελτίο του πυρηνικού σταθμού αναφέρεται ότι «η κύρια προσοχή θα δοθεί στα μέτρα ασφαλείας των επισκεπτών» στους οποίους «θα παρασχεθούν όλα τα μέσα ατομικής προστασίας» ενώ όλοι θα περάσουν υποχρεωτικά από έλεγχο μέτρησης ραδιενέργειας.




    σακιρα τραγουδια 2013

    πορτρέτα του φαγιούμ

    Τζόκερ κλήρωση [1921]: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 700.000 ευρώ

    Τζόκερ: Τουλάχιστον 700.000 μοιράζει το Τζόκερ στον τυχερό ή τους τυχερούς που θα μαντέψουν σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς της αποψινής (10/06) κλήρωσης.


    πορτρέτα του φαγιούμ

    σκυρος μαγαζια καταλυματα

    Τουλάχιστον 700.000 ευρώ θα μοιράσει στην πρώτη κατηγορία το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στην αποψινή κλήρωση μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε την Πέμπτη (7/6).




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι τυχεροί αριθμοί είναι λοιπόν οι: 3, 13, 20, 21, 40 και Τζόκερ ο αριθμός: 13.

    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

    Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

    Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 7/6/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.



    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ



    ευφορη

    ενδειξη ωορηξιας

    «Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


    ενδειξη ωορηξιας

    θρησκευτικα α γυμν σελ 13

    Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει: «Τρεις μόλις μέρες αφότου η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το πρόβλημα της ανομίας, άγνωστοι με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τα υβριστικά και συκοφαντικά σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή, δεν μπορούν να κρύψουν το μέγεθος του προβλήματος που ο ίδιος έχει προκαλέσει».



    Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του.

    — Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) November 6, 2017


    πειρατικος θησαυρος

    πολυτεχνειο θεσσαλονικη 2017

    τρειλερ στα καλα καθουμενα 2015

    Σύμφωνα με ενημέρωση της Πειραιώς, η πρώτη διανομή θα γίνει σήμερα το απόγευμα και περιλαμβάνει ένα φορτηγό με νερά, ακόμη ένα με φάρμακα και τρόφιμα και ένα με είδη πρώτης ανάγκης. Η παράδοση θα γίνει από στελέχη του κόμματος στο δημαρχείο της Ραφήνας, το Λύριο Ιδρυμα και την 5η παιδική εξοχή Αγίου Ανδρέα, στην οποία έχουν μεταφερθεί πολλές οικογένειες. Τα φάρμακα θα παραδοθούν στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας.


    πολυτεχνειο θεσσαλονικη 2017

    γερμανος θηκη ταμπλετ

    Επίσης, δώδεκα πιστοποιημένοι δασοπυροσβέστες και ένας χειριστής drone - μέλη της εθελοντικής διασωστικής ομάδας OΦΚΑΘ - είναι ήδη στην περιοχή και θα τεθούν στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας.


    Ακόμη, με πρωτοβουλία της ΝΔ, πολυμελής ομάδα γιατρών υπό τον καθηγητή Τάκη Σκανδαλάκη θα συνδράμουν από αύριο εθελοντικά το έργο των γιατρών των δύο κέντρων Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου και Νέας Μάκρης, ενώ ήδη εστάλη επιστολή στα μέλη των οργανώσεων να μετάσχουν σε έκτακτη αιμοδοσία.


    Η ΝΔ παρακαλεί τους πολίτες να βοηθήσουν την προσπάθειά της, συγκεντρώνοντας τα εξής είδη πρώτης ανάγκης σε 20 σημεία εντός και εκτός Αττικής: Εμφιαλωμένα νερά, ρύζι, μακαρόνια, τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα, ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα (αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα) και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.


    Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του CNN Greece


    παιχνιδια με ουφο

    ταβερνακια πορτο ραφτη

    Στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Μεταφορών διευκρινίζεται ότι το νέο καθεστώς επανελέγχου των διπλωμάτων οδήγησης ισχύει για ανανέωση άδειας οδήγησης όσων έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 74 ετών κατά την ημερομηνία λήξης της προηγούμενης άδειας οδήγησης, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».


    παιχνιδια με ουφο

    κασετινες polo μουστακας

    Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, με την κατάθεση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης για την ανανέωση άδειας οδήγησης θα πρέπει να πληρώσουν τα εξής:



    • 50 ευρώ (e-παράβολο 23) για τις δαπάνες της ανανέωσης άδειας οδήγησης.

    • 10 ευρώ (e - παράβολο 23) για τις εξετάσεις οδήγησης.


    Εφόσον ο «υποψήφιος» περάσει τις εξετάσεις θα πρέπει αν πληρώσει και τα εξής για να πάρει το δίπλωμά του:



    • 30 ευρώ (e – παράβολο 28) για την εκτύπωση της άδειας οδήγησης,

    • 18 ευρώ για την καταβολή παγίου τέλους χαρτόσημου και εισφοράς υπέρ ΤΣΑ.


    Σχετικά με τις εξετάσεις


    Το όχημα με το οποίο προσέρχεται στη δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς ο ενδιαφερόμενος οφείλει να διαθέτει ισχύον ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την κάλυψη της έναντι τρίτων αστικής ευθύνης από ατύχημα κατά την κυκλοφορία του.


    Τα οχήματα με τα οποία θα διενεργείται η εξέταση θα πρέπει να είναι εσωτερικά και εξωτερικά καθαρά, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα διενεργείται η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς.


    Μετά την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών, η αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών εκδίδει Δελτίο Εκπαίδευσης και Εξέτασης, το οποίο μέχρι την προσαρμογή του πληροφοριακού συστήματος εκδίδεται χειρόγραφα.


    Στο ΔΕΕ αναγράφονται τυχόν ιατρικοί περιορισμοί, με τη μορφή κωδικών αριθμών.


    Σε περίπτωση που επιτροπή έχει βάσιμες ενδείξεις για πιθανούς περιορισμούς για την ικανότητα οδήγησης του ενδιαφερόμενου, δεν διενεργείται ή διακόπτεται η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς. Η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς ολοκληρώνεται στο σημείο εκκίνησης με ενημέρωση του ενδιαφερόμενου για το αποτέλεσμά της. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται από την επιτροπή για τη δυνατότητα επανεξέτασής του από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Επιτροπή.


    οι εκλογες στην τουρκια

    didi song milk and honey

    Συνοπτικά, το φαινόμενο θα μπορούσε να αποκληθεί ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης.


    οι εκλογες στην τουρκια

    Θα είναι η δεύτερη πανσέληνος του Ιανουαρίου, καθώς είχε προηγηθεί η πανσέληνος και η σούπερ-Σελήνη της φετινής Πρωτοχρονιάς, αλλά τότε δεν υπήρχε έκλειψη του φεγγαριού. Παρεμπιπτόντως, επειδή ο Ιανουάριος έχει δύο πανσελήνους και ακολουθεί ένας «κολοβός» μήνας με 28 μέρες, ο φετινός Φεβρουάριος δεν θα έχει καθόλου πανσέληνο και αυτό έχει να συμβεί από το 1999. Η επόμενη πανσέληνος θα είναι την 1η Μαρτίου.


    Η προηγούμενη ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης είχε συμβεί το Σεπτέμβριο του 2015. Η προηγούμενη όμως φορά που είχε γίνει κάτι παρόμοιο κατά τη δεύτερη πανσέληνο του ίδιου μήνα, ήταν στις 31 Μαρτίου 1866, δηλαδή πριν σχεδόν 152 χρόνια, αλλά τότε το φεγγάρι βρισκόταν στο απόγειό του, δηλαδή στο πιο απομακρυσμένο σημείο του από τη Γη.


    Οι δύο επόμενες φορές που η ολική έκλειψη Σελήνης θα συμπέσει με τη δεύτερη πανσέληνο του ίδιου μήνα, θα είναι στις 31 Δεκεμβρίου 2028 (αλλά τότε δεν θα υπάρχει υπέρ-Σελήνη, δηλαδή το φεγγάρι δεν θα βρίσκεται στο περίγειό του) και στις 31 Ιανουαρίου 2037 (τότε θα υπάρχει υπερ-Σελήνη).


    Η τροχιά της Σελήνης δεν είναι τέλειος κύκλος γύρω από τη Γη, με αποτέλεσμα η απόσταση ανάμεσα στο κέντρο του φεγγαριού και στο κέντρο της Γης να αυξομειώνεται από τα περίπου 363.400 χιλιόμετρα (περίγειο) έως τα 405.550 χιλιόμετρα (απόγειο). Έτσι σε μια πανσέληνο που θα συμβεί στο περίγειο (υπερ-Σελήνη), το φεγγάρι φαίνεται περίπου 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο από μια πανσέληνο που θα συμβεί στο απόγειο. Ο μη επιστημονικός όρος «υπερ-Σελήνη» ή «σούπερ-Σελήνη» είναι δημιούργημα του αστρολόγου Ρίτσαρντ Νόλαν από το 1979.


    Οι ολικές εκλείψεις είναι ορατές από κάθε σημείο της Γης που έχει νύχτα και η διάρκεια της ορατής έκλειψης διαφέρει από τόπο σε τόπο. Στη διάρκεια των εκλείψεων το φεγγάρι αποκτά ένα σκούρο κοκκινωπό χρώμα σαν να είναι σκουριασμένο ή ματωμένο, καθώς ο δορυφόρος του πλανήτη μας εισέρχεται στη σκιά της Γης και η γήινη ατμόσφαιρα φιλτράρει το σεληνιακό φως.



    εξοικονομηση ενεργειας φωτοβολταικα

    κωδικοσ τηλεφωνου γιαννενα

    Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στον τομέα της Υγείας – Τι λέει μελέτη του ΣΕΒ

    Οι αλλαγές στον τομέα των προϊόντων και υπηρεσιών υγείας που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια, έχουν δημιουργήσει ζήτηση για νέες ειδικότητες εργαζομένων, σύμφωνα με μελέτη του ΣΕΒ.


    κωδικοσ τηλεφωνου γιαννενα

    glee on fox time

    Η στροφή των επιχειρήσεων του κλάδου προς την εξωστρέφεια, προκειμένου να αντισταθμιστεί η μείωση της εγχώριας κατανάλωσης, οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για στελέχη των τμημάτων εξαγωγών, market development και market access που διαθέτουν γνώσεις επιστημών υγείας (βιολογία και φαρμακευτική) ή θετικών επιστημών (χημεία) σε συνδυασμό με γνώσεις ξένων γλωσσών, εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και γνώσεις των οικονομικών της υγείας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ξένων αγορών, όπως η δομή τους, η δραστηριοποίηση άλλων επιχειρήσεων σε αυτές και τα βασικά στοιχεία του ρυθμιστικού πλαισίου που διέπει τη διάθεση των φαρμακευτικών προϊόντων.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Πιο συγκεκριμένα, αλλαγές όπως η συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας αντί του προϊόντος δημιούργησε την ανάγκη για απασχόληση στελεχών με γνώσεις επιστημών υγείας (βιολογία, φαρμακευτική), οικονομικών της υγείας, αλλά και του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη διάθεση των φαρμακευτικών προϊόντων στο μάρκετινγκ, οι συχνές αλλαγές στο ρυθμιστικό πλαίσιο δημιούργησαν ανάγκη για στελέχη με νομικές γνώσεις, η τεκμηρίωση της αξίας των φαρμάκων απαιτεί πλέον φαρμακοοικονομικές αναλύσεις (μελέτες επίδρασης στη συνολική δαπάνη, μελέτες κόστους αποτελέσματος κ. α.).

    Στη μελέτη του ΣΕΒ τονίζεται ακόμη ότι, «η γήρανση του πληθυσμού και η βιολογική επιβάρυνσή του αναμένεται να αυξήσουν τη ζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και κατ’ επέκταση αρκετών ειδικοτήτων του τομέα. Όμως, υπάρχουν κάποιες ειδικότητες στον κλάδο της υγείας, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με τη φροντίδα και την υγεία των ηλικιωμένων, όπως είναι οι γιατροί με ειδίκευση στην γηριατρική και οι νοσηλευτές γηριατρικής, οι οποίοι, θα πρέπει να διαθέτουν, εκτός των γνώσεων γενικής ιατρικής και νοσηλευτικής αντίστοιχα, ικανότητες ολιστικής αποτίμησης της κατάστασης της υγείας των ηλικιωμένων και παροχής κατ’ οίκον υπηρεσιών, ενώ ιδιαίτερα σημαντικές θα πρέπει να θεωρούνται και οι δεξιότητες επικοινωνίας». Τέλος, η διεξαγωγή κλινικών μελετών είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όμως στην Ελλάδα αντιστοιχούν μόλις 150 εκατ. ευρώ από τα 35 δισ. που είναι η αγορά των μελετών στην Ευρώπη ενώ σημαντικές ευκαιρίες προκύπτουν και στον τομέα του ιατρικού τουρισμού.

    «Εφόσον η οικονομία και ο τομέας ανακάμψουν, θα μπορούσαν να δοθούν κίνητρα πρόσληψης επιστημονικού δυναμικού με εμπειρία στο εξωτερικό, προκειμένου να επιτευχθεί η διάχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων, που έχει αποκτήσει το ανθρώπινο δυναμικό που εργάστηκε στο εξωτερικό, στο εγχώριο παραγωγικό σύστημα» υποστηρίζει ο ΣΕΒ.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη μελέτη, οι βιομηχανίες φαρμάκων αυξήθηκαν από 51 το 2009 σε 92 το 2016, οι εργαζόμενοι σε αυτές από 14,3 σε 16,8 χιλιάδες και η αξία της παραγωγής τους διαμορφώθηκε σε 1,49 δισ. από 1,33 δισ. ευρώ.

    (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)



    γερμανικο πολυκαταστημα

    Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

    πλοιο καβαλα σαμοθρακη

    ικτερος χολη

    Οι αντιεξουσιαστές είχαν καταλάβει όλο το κτίριο, τα γραφεία κι είχαν ανέβει μέχρι και την ταράτσα.


    πλοιο καβαλα σαμοθρακη

    Πρόκειται για τη δεύτερη κατάληψη που πραγματοποιείται αφού, περίπου 100 άτομα βρίσκονται μέσα στο Πολυτεχνείο, πραγματοποιώντας κατάληψη του χώρου. Οι αντιεξουσιαστές είχαν βάλει θρανία για οδοφράγματα στις πόρτες στο κτίριο Γκίνη, ενώ είχαν μέσα πολλές πέτρες και πολεμοφόδια.


    Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά ήθελαν «να ακυρώσουν «τη διαδικασία που επιτρέπει σε υπουργούς, πρωθυπουργούς και ανθρώπους που προστατεύονται πίσω από τους πάνοπλους φασίστες της ΕΛΑΣ, να καταθέτουν στεφάνια.»


    Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση σε γνωστό ιστότοπο των αντιεξουσιαστών, η κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον «αναρχικό αιχμάλωτο πολέμου Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου».


    Όπως αν'εφερε η ίδια ανάρτηση, «επιλέξαμε την Ένωση των δημοσιογράφων, διότι ο ρόλος τους διαχρονικά εξυπηρετεί τα πολιτικά συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας και υπηρετεί την οικονομική ελίτ. Απευθυνόμενοι στην κοινωνία παρουσιάζουν όσους και όσες αντιστέκονται στο καθεστώς ως εχθρούς της. Οι μόνοι εχθροί της κοινωνίας είναι το κράτος και το κεφάλαιο».



    καλυτερο καροτσι για νεογεννητο

    δρομολογια οσε εδεσσα

    Κίνδυνος από τον αμίαντο: Από ιατρικό έλεγχο όλοι όσοι εργάστηκαν στο πλοίο «Aeolos»

    Στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης για την προστασία της υγείας των εργαζομένων που είχαν εκτελέσει εργασίες στο πλοίο «Aeolos», πρώην MOBY LOVE, παρέχεται η δυνατότητα ιατρικού προληπτικού ελέγχου και παρακολούθησης τους, λόγω της πιθανής έκθεσης τους σε βλαπτικούς παράγοντες.


    δρομολογια οσε εδεσσα

    Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας απαντώντας θετικά στο εδώ και μήνες αίτημα των συνδικαλιστών του κλάδου όλοι οι εργαζόμενοι που απασχολήθηκαν κατά τις επισκευές στο πλοίο «Aeolos» (πρώην «Μoby Love»), να περάσουν από τους προβλεπόμενους υγειονομικούς ελέγχους καθώς είχε βρεθεί αμίαντος.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας αναφέρει:

    «Στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης για την προστασία της υγείας των εργαζομένων οι οποίοι είχαν εκτελέσει εργασίες στο πλοίο «ΑΕΟΛΟΣ», πρώην MOBY LOVE, παρέχεται η δυνατότητα ιατρικού προληπτικού ελέγχου και παρακολούθησης τους, λόγω της πιθανής έκθεσης τους σε βλαπτικούς παράγοντες. Οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Ιατρικής της Εργασίας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

    Έπειτα από ενέργειες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ζητήθηκαν και παρελήφθησαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, τα στοιχεία των συνεργείων που εκτέλεσαν εργασίες στο πλοίο. Οι υπεύθυνοι των συνεργείων κλήθηκαν να μεριμνήσουν για την ενημέρωση των εργαζομένων.

    Η πλήρης διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων είναι ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας και απαραίτητη προϋπόθεση για την σύνδεση της ανάπτυξης της οικονομίας με την βελτίωση των συνθηκών εργασίας».



    πυργος αθηνων ερτ
    καιρος στο τυχερο

    studio δημητρα χαλκιδικη

    καπνος ναργιλε ηλιουπολη

    Μετά την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία εκφραζόταν η αντίθεση του κόμματος στην επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων, ακολούθησε μπαράζ δηλώσεων από στελέχη του κόμματος που «άδειαζαν» τον υπουργό για τις ενέργειές του. Επιπλέον, η τάση των «53» με κείμενο στην ιστοσελίδα commonality.gr εκφράζει την αντίθεσή της στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ χαρακτηρίζοντάς την « εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη».


    studio δημητρα χαλκιδικη

    Ο Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στο Κόκκινο, επιχείρησε να κατευνάσει τις ενστάσεις σημειώνοντας ότι «Η επέμβαση στις καταλήψεις έγινε επειδή υπήρχαν εισαγγελικές παρεμβάσεις, κάποιες εδώ και μήνες, για τις καταλήψεις, αυτές καθορίζουν το πότε θα παρέμβει η ΕΛ. ΑΣ»


    Τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη πάντως , στήριξαν με δηλώσεις του τόσο ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς όσο και ο υφυπουργός Γιάνης Μπαλάφας.


    Ο υπουργός εξωτερικών μέσα από ανακοίνωση της κίνησης «Πράττω» της οποίας ηγείται, κάλεσε επί της ουσίας τον ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθεί με άλλα θέματα, παρά με τον υπουργό που επιτελεί το έργο του στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής. Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλάφας υποστήριξε ότι «ο κ. Τόσκας και η ηγεσία της αστυνομίας έχουν δώσει σημαντικά δείγματα πολύ προσεκτικών παρεμβάσεων».


    Σιγή από το Μαξίμου


    Κανένα σχόλιο ήταν η αντίδραση του Μαξίμου που επιλέγει να μην ρίξει λάδι στη φωτιά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να ανησυχεί από το νέο κρούσμα κακού συντονισμού κυβέρνησης – κόμματος.



    γυφτακι χορευει

    νησια μαγιορκα

    Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ επιστρέφει στη Αθήνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurohoops.net, οι άνθρωποι της Euroleague συμφώνησαν σε όλα με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να διεξαχθεί στην Αθήνα το Final Four του 2020!


    νησια μαγιορκα

    ωραριο καθαρα δευτερα 2015

    Φαίνεται πως η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι οριστική, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το 4ο ελληνικό Final Four, μετά το Φάληρο (ΣΕΦ, 1993), τη Θεσσαλονίκη (Πυλαία, 2000) και την Αθήνα (ΟΑΚΑ, 2007).


    Αυτή τη στιγμή φημολογείται ότι το ΟΑΚΑ θα είναι η έδρα, αν και τις προηγούμενες μέρες υπήρχε μια φημολογία ότι θα γινόταν στο τροποποιημένο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.




    γυρευω να ρθεις στιχοι

    ανταλλακτικα θερμοκηπιων

    Επιπλέον, η Επιτροπή, με απόφασή της, ενέκρινε την επένδυση 121 εκατ. ευρώ για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέει τη χερσόνησο του Ακτίου με την Ιόνια οδό, ένας βασικός οδικός άξονας για τη σύνδεση της βορειοδυτικής με τη νότια Ελλάδα.


    ανταλλακτικα θερμοκηπιων

    χενα λεξικο

    Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «η επιτυχής μελέτη, εκτέλεση ή ολοκλήρωση των έργων αυτών κατέστη δυνατή χάρη στο σχέδιο "Νέο ξεκίνημα για την εργασία και την ανάπτυξη στην Ελλάδα" και η Επιτροπή δρομολόγησε το σχέδιο αυτό το 2015 με σκοπό να συμπληρώσει το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής, το οποίο η χώρα ολοκλήρωσε επιτυχώς στις 20 Αυγούστου 2018. Το σχέδιο προέβλεπε έκτακτα μέτρα για να διευκολυνθεί η μεγιστοποίηση της χρήσης των κονδυλίων της ΕΕ στην Ελλάδα, με απώτερο σκοπό τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την τόνωση της ανάπτυξης, της απασχόλησης και των επενδύσεων».


    Η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, κ. Κορίνα Κρέτσου, δήλωσε για το θέμα ότι, «όπως τόνισε ο πρόεδρος Γιούνκερ στην ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης, η Ελλάδα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της. Τα τέσσερα αυτά έργα, το καθένα με τον δικό του τρόπο, θα της επιτρέψουν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Η Ελλάδα αποτελεί ήδη έναν από τους κύριους δικαιούχους των κονδυλίων της ΕΕ και για την επόμενη δεκαετία. Η Επιτροπή όμως προτείνει τη χορήγηση ακόμη περισσότερων πόρων συνοχής, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί βιώσιμη ανάπτυξη στη χώρα, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να αυξηθεί το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού».



    χειρουργοι βαριατρικης

    γλάστρες & διακοσμητικά

    κλειστο γηπεδο μοσχατου χαρτης

    Εδώ και χρόνια έχει πλέον συνηθίσει σε αυτόν τον ρόλο. Και τώρα που η Άνγκελα Μέρκελ αποχώρησε από το κόμμα και σε λίγα χρόνια και από την πολιτική τι θα κάνει η σωσίας της;


    γλάστρες & διακοσμητικά

    τεκμηριωση συνταξης ικα

    «Χαίρομαι που θα επιστρέψει κάποια ηρεμία-για την κυρία Μέρκελ και για μένα» δηλώνει η Βανέτσκι. Μετά από 13 χρόνια στην καγκελαρία η σωσίας της έχει κουραστεί φυσικά και η συγκυρία με την αποχώρηση Μέρκελ από την κομματική ηγεσία έρχεται στην κατάλληλη στιγμή.


    «Εάν κυλήσουν όλα όπως τα φαντάζομαι, με το τέλος της θητείας της ως καγκελαρίου το 2021 θα πάρουμε μαζί σύνταξη» λέει η 61ενός χρονών Βανέτσκι.


    Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, όλα ξεκίνησαν το 2005 με μια καρναβαλίστικη φορεσιά. Απέτυχε στην επιλογή και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε στον ρόλο που λες ότι γεννήθηκε γι αυτόν. «Δεν έπρεπε να αλλάξω απολύτως τίποτα για να γίνω Μέρκελ, πως να μιλώ, πώς να στέκομαι, όλη μου η αύρα, όλα ίδια… το χτένισμα το έκλεψε η κυρία Μέρκελ από μένα και όχι το αντίστροφο» χαριτολογεί.


    Μόνο η προφορά της προδίδει ότι κατάγεται από την Πολωνία. Και τότε ξεκίνησε η «μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μου». Την έπεισαν να στείλει φωτογραφίες σε ένα πρακτορείο για σωσίες, το οποίο την καταχώρησε ως την πιο πειστική γερμανίδα σωσία της καγκελαρίου. Ο δρόμος είχε ανοίξει.


    MERKEL 1


    Η σωσίας της Μέρκελ δεν της μοιάζει μόνο αλλά και την θαυμάζει. «Για μένα είναι μεγάλη δημοκράτης που έχει κάνει πολλά για τη χώρα της, είμαι υπερήφανη που μοιάζω στην ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου». Είναι αλήθεια ότι αυτή η ομοιότητα της άνοιξε ένα κόσμο που μέχρι τότε της ήταν κρυμμένος. Και στο μέλλον τι θα κάνει; «Δεν λυπάμαι καθόλου που τα φώτα της δημοσιότητας θα σβήνουν μελλοντικά γιατί χόρτασα από τη δημοσιότητα, τις πολλές εμφανίσεις και τις υψηλές αξιώσεις εκείνων που με καλούν να μιμηθώ τη Μέρκελ». Από τότε που ξεκίνησε η προσφυγική κρίση ωστόσο και η καγκελάριος συγκέντρωσε πυρά άρχισα να νοιώθει φόβο. «Όλα έχουν γίνει πιο κουραστικά» παραδέχεται. «Ελπίζω να μειωθούν κάπως οι εμφανίσεις μου».


    Το ίδιο χαλαρά αντιδρά και η καμπαρετίστρια Μαριάνε Σέτσλε, η σωσίας νούμερο δύο της Μέρκελ. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί την ομοιότητα, στη συνέχεια συμπεριέλαβε στις εμφανίσεις της σκέτσα με την καγκελάριο με επιτυχία. Και τώρα που η Μέρκελ αποχαιρετά σιγά-σιγά την εξουσία; «Κανένα πρόβλημα».


    ο ντούτσε αφηγείται

    προπονητες πανιωνιου μπασκετ

    Το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι οι ισχυρισμοί του δημοσιεύματος περί «σύνταξης στα 70» με δήθεν «κρυφή ρήτρα που υπέγραψε η κυβέρνηση» είναι απολύτως ψευδείς και στοχεύουν στον εκφοβισμό των ασφαλισμένων. Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, η διάταξη που αναφέρεται στη σύνδεση του προσδόκιμου ζωής με τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, την οποία επικαλείται το δημοσίευμα, ψηφίστηκε το 2010 με το νόμο 3863 (άρθρο 11 παρ. 3).


    ο ντούτσε αφηγείται

    αργά του θοδωρή αθερίδη

    «Καμία αύξηση ορίων ηλικίας δεν συμφωνήθηκε από τη σημερινή κυβέρνηση. Τα γενικά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης που ισχύουν θεσμοθετήθηκαν με το νόμο 4093/12 και είναι 62 έτη με 40 χρόνια ασφάλισης ή 67 έτη με 15 χρόνια ασφάλισης. Τα κατασκευασμένα πρωτοσέλιδα που υπαγορεύονται από αντιπολιτευτικό οίστρο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν μπορούν να πείσουν κανέναν» σχολιάζει το υπουργείο Εργασίας.


    που ειπώθηκε

    βάση για κιθάρα

    Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα, σε ένα ακόμα άθλημα! Τα κορίτσια της εθνικής ομάδας μπιτς χάντμπολ, πήραν μέρος για πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατάφεραν να φτάσουν… ως το τέλος του δρόμου. Η Ελλάδα όχι απλά έφτασε στον τελικό, αλλά πήρε και τον τίτλο κερδίζοντας 2-1 στον τελικό τη Νορβηγία!


    που ειπώθηκε

    ατακες καφε της χαρας

    Μάλιστα, μέσα από την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Ελλάδα κατάφερε να εξασφαλίσει και απευθείας πρόκριση στα World Games. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2019 στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπιτς χάντμπολ διεξάγεται από το 2004 και η Ελλάδα έγινε η έκτη διαφορετική χώρα που κατακτά το τρόπαιο. Η πρώτη ήταν η Ρωσία, ακολούθησε η Βραζιλία που είναι πολυνίκης με τρεις κατακτήσεις, η Κροατία, η Νορβηγία και η Ισπανία που ήταν η νικήτρια το 2016.


    ακελ κυπρου

    Ο σεισμός σημειώθηκε στις 08:14 το πρωί και σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ήταν έντασης 5,4 Ρίχτερ.


    ακελ κυπρου

    ελληνικο ξυλο

    Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 28 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μεθώνης, ενώ το εστιακό βάθος του είναι στα 10 χιλιόμετρα.


    Ο σεισμός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε ιδιαιτέρως αισθητός στην Πελοπόννησο, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές ή τραυματισμούς.


    Τον πρώτο σεισμό ακολούθησε ακόμη μία δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.


    seismos


    Ο δήμαρχος Πύλου, Δημήτρης Καφαντάρης, τόνισε πως η δόνηση ήταν αισθητή και είχε διάρκεια, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.


    Τα συνεργεία του δήμου, όπως είπε, γυρίζουν όλη την πόλη για να εντοπίσουν τυχόν ζημιές.


    Υπάρχει ανησυχία στους πολίτες, η πόλη, όμως, είναι θωρακισμένη τόνισε.



    αργυρω εκλερ ψυγειου

    πως δρα η αντιβιωση

    χρυσα εσωρουχα

    Οι υποψήφιοι των ομάδων προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, εξετάζονται στα Μαθηματικά. Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, εξετάζονται στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας.


    πως δρα η αντιβιωση

    γλυκισμα με μολτιζες

    Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα παραπάνω μαθήματα.


    Διαβάστε εδώ τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών


    Διαβάστε εδώ τα θέματα των Μαθηματικών Ημερήσιων Λυκείων


    Διαβάστε εδώ τα θέματα των Μαθηματικών Εσπερινών Λυκείων


    Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

    συριζα πρόγραμμα της θεσσαλονίκης

    συνώνυμο του καταφερνω

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Διοίκηση κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση μετά από αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ ΠΝΟ και Συνεδρίου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) για ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2018.


    συριζα πρόγραμμα της θεσσαλονίκης

    Στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ σημειώνει: «Ο ΣEEN, ακολουθώντας αθέμιτη τακτική κωλυσιεργίας και αρνούμενος να χορηγήσει αύξηση στους μισθούς των ναυτεργατών στις παραπάνω Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για επτά συνεχόμενα χρόνια, δήλωσε στην Ομοσπονδία ανερυθρίαστα ότι τα μέλη του «αδυνατούν» να χορηγήσουν την οποιαδήποτε αύξηση, εμμένοντας στις στείρες διαπραγματευτικές τους θέσεις και οδηγώντας την όλη διαπραγματευτική διαδικασία, με αποκλειστική υπαιτιότητά τους, σε αδιέξοδο».



    η αφορμη του τρωικου πολεμου

    βασεις μηχανικων υπολογιστων

    small ornamental trees zone 7
    υποδειγματικη συναθροιση

    Περίπου 5.000 πολίτες της Βενεζουέλας εγκαταλείπουν τη χώρα τους καθημερινά, αριθμός που είναι μάλιστα αισθητά μειωμένος από την κορύφωση των ροών, που καταγράφηκε τον Αύγουστο (13.000), σύμφωνα με τον Εδουάρδο Στάιν, κοινό ειδικό απεσταλμένο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ).


    βασεις μηχανικων υπολογιστων

    Ο Στάιν ανέφερε τον αριθμό των δύο εκατομμυρίων ως την εκτίμηση στην οποία βασίζονται οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί των υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών όσον αφορά τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που θα φύγουν για τις γειτονικές χώρες μέσα στους επόμενους 14 μήνες και θα χρειαστούν βοήθεια.


    Κατά τους υπολογισμούς του ΟΗΕ, περίπου 3,3 εκατομμύρια πολίτες της Βενεζουέλας ζουν πλέον στο εξωτερικό, ανάμεσά τους τουλάχιστον 2,3 εκατ. που εγκατέλειψαν τη χώρα από το 2015. Στην πλειονότητά τους, έχουν πάει στην Κολομβία και στο Περού.


    «Η περιοχή χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία σε ορισμένες διαστάσεις ήταν παρόμοια με έναν μεγάλο σεισμό. Βρισκόμαστε πράγματι μπροστά σε έναν ανθρωπιστικό σεισμό», είπε ο Στάιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Γενεύη.


    Ο ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση την περασμένη εβδομάδα να συγκεντρωθεί ποσό 738 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019 για να προσφερθεί βοήθεια στις γειτονικές χώρες της Βενεζουέλας, οι οποίες διαχειρίζονται την εισροή εκατομμυρίων μεταναστών και προσφύγων που «δεν έχουν καμιά προοπτική επιστροφής βραχυμεσοπρόθεσμα».


    Περίπου 365.000 πολίτες της Βενεζουέλας έχουν ζητήσει άσυλο, διευκρίνισε ο επικεφαλής της UNHCR Φιλίπο Γκράντι.


    «Οι λόγοι» που ο άνθρωποι αυτοί εγκατέλειψαν την πατρίδα τους είναι «η πείνα, η βία, η έλλειψη ασφάλειας (...) Στην Ύπατη Αρμοστεία πιστεύουμε πως έχουν βάσιμους λόγους να ζητούν διεθνή προστασία», ανέφερε ο Γκράντι.


    Η Κολομβία έχει υποδεχθεί ένα εκατομμύριο πολίτες της Βενεζουέλας. Άλλοι πήγαν στη Βραζιλία, στον Ισημερινό, στο Περού, στην Κόστα Ρίκα και αλλού.


    Γερουσιαστές των ΗΠΑ πρότειναν την Πέμπτη να δοθεί καθεστώς προσωρινής προστασίας στους μετανάστες από τη Βενεζουέλα.


    Ο σοσιαλιστής πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο επιρρίπτει την ευθύνη για την οικονομική κρίση στη χώρα κατά κύριο λόγο στην πολιτική των ΗΠΑ -- τις κυρώσεις και τον «οικονομικό πόλεμο» που λέει πως διεξάγουν η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της εναντίον της κυβέρνησής του.


    acs αριθμός αποστολής

    ραλλυ σπριντ κορινθου 2015
    ενθουσιασμένος συνώνυμα

    Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.


    acs αριθμός αποστολής

    Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η οποία βρίσκεται επί ποδός, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.


    Η Τροχαία, η οποία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.


    ζωδια μαρτιος 2015 αση

    Σεισμός Αθήνα: Τρόμος από τα 4,4 ρίχτερ που «χτύπησαν» την Αττική

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ταρακούνησε την Αττική το βράδυ της Δευτέρας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 22.24 μμ 24 χλμ. βορειοανατολικά της Αθήνας με επίκεντρο την Σταμάτα και εστιακό βάθος 5 χλμ.


    ζωδια μαρτιος 2015 αση

    λεβητες γκαζιου τιμες



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι κάτοικοι της Αττικής πετάχτηκαν από τα σπίτια τους καθώς η δόνηση είχε και μεγάλη διάρκεια και έντονη βουή, γεγονός που προκάλεσε τρόμο και σε ορισμένες περιπτώσεις πανικό.

    Η επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας: «Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε πως οι σεισμογράφοι των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου κατέγραψαν στις 22:24 ασθενή σεισμική δόνηση, με μέγεθος 4.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που προέρχεται από απόσταση 24 χιλιόμετρα ΒΑ της Αθήνας όπου εντοπίζεται και το επίκεντρο της δόνησης».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον μεγάλο σεισμό, ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας 15 μετασεισμοί, μεγέθους από 2,1 μέχρι 2,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

    seismos1

    Δείτε ΕΔΩ τι καταγράφουν LIVE οι σεισμογράφοι

    Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο έδωσε το σεισμό στους 4,3 βαθμούς Ρίχτερ, ενώ αρχικά τον έδινε 4,5 Ρίχτερ.

    Το μικρό εστιακό βάθος βοήθησε στο να γίνει ιδιαίτερα αισθητός σε δεκάδες περιοχές της πρωτεύουσας, γι' αυτό και πολλοί Αθηναίοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους. Την ίδα ώρα, υπάρχουν αναφορές ότι η σεισμική δόνηση, που είχε έντονη βουή και αρκετά μεγάλη διάρκεια ενώ, έγινε αισθητός και στους γειτονικούς νομούς Βοιωτίας, Κορινθίας, Εύβοιας και στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

    Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή για τραυματίες.

    Τσελέντης: Το ρήγμα της Νέας Μάκρης είναι σε διέγερση

    Ο Άκης Τσελέντης, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών τόνισε ότι πρόκειται για σεισμό 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε πολύ αισθητός γιατί είχε πολύ μικρό εστιακό βάθος με επίκεντρο κοντά στη Νέα Μάκρη.

    Αποτελεί συνέχεια των σεισμικών δονήσεων που είχαμε στις 9 Ιανουαρίου.

    Όπως επεσήμανε δεν θα πρέπει να περιμένουμε πιο μεγάλα γεγονότα αλλά το φαινόμενο θέλει παρακολούθηση.

    Τέλος υπογράμμισε ότι θα συνεχιστεί η ακολουθία με μικρούς σεισμούς για τους οποίους δεν θα πρέπει να υπάρξει ανησυχία.

    Χουλιάρας για σεισμό

    Σύμφωνα με τον σεισμολόγο Γεράσιμο Χουλιάρα προέρχεται από τον ίδιο εστιακό χώρο που έδωσε το σεισμικό σμήνος στις 9 του μηνός όπου σε 10 ώρες σημειώθηκαν 18 σεισμικές δονήσεις.

    Λέκκας: Η περιοχή δεν μπορεί να δώσει μεγάλο σεισμό – Περιμένουμε μετασεισμούς

    Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Οργανισµού Αντισεισµικού Σχεδιασµού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), για την ισχυρή δόνηση που ταρακούνησε το βράδυ της Δευτέρας την Αττική.

    Ο κ. Ευθύμιος Λέκκας γνωστοποίησε ότι ο σεισμός είχε επίκεντρο την Σταμάτα και έγινε αισθητός όχι μόνο στην Αττική, αλλά σε μια ακτίνα από τη Λαμία μέχρι την Κόρινθο.

    Όπως τόνισε, πρόκειται για το βόρειο άκρο του επικέντρου που έδωσε το σμήνος σεισμών της περασμένης εβδομάδας.

    Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα η περιοχή δεν έχει μεγάλα ρήγματα και ως εκ τούτου δεν αναμένεται μεγαλύτερος σεισμός από αυτόν που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.


    Αποτελεί τη συνέχεια του σμήνους των σεισμών της 9ης Ιανουαρίου. Μικρές οι τεκτονικές δομές της περιοχής για να δώσουν μεγάλο #σεισμος. Παρακολουθούμε το φαινόμενο.

    — Ευθύμης Λέκκας (@lekkasuoa) January 15, 2018

    Το «σμήνος» σεισμών που ταρακούνησε την Α. Αττική

    Ένα «σμήνος» σεισμών καταγράφηκαν σε Ραφήνα, Νέα Μάκρη και Μαραθώνα, στις 9 Ιανουαρίου. Σχεδόν σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου, αλλά και ανοιχτά προς τη Μεγαλόνησο και τα Στύρα, ένα «σμήνος« δονήσεων προκάλεσε ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους. Κανένας σεισμός ωστόσο δεν ξεπέρασε τα 3 Ρίχτερ.

    Το μήνυμα της Πυροσβεστικής

    Με ανάρτησή της στο Twitter, η Πυροσβεστική δίνει οδηγίες προς τους πολίτες.


    pic. twitter.com/YP5V9yZ9Z3

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 15, 2018

    Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τον σεισμό



    τικι ποτηρια

    δουρουτη νοσοκομειο ραντεβου

    τ κ σταυρουπολης ξανθης

    Το δεκαετές ελληνικό ομόλογο σημειώνει σήμερα απόδοση 4,46%, ενώ το πενταετές ελληνικό ομόλογο καταγράφει απόδοση 3,46%.


    δουρουτη νοσοκομειο ραντεβου

    ριζοσπαστης διευθυνση

    Αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αυξάνονται ίδια στιγμή που εκείνες των ιταλικών χρεογράφων υποχωρούν αισθητά.


    Το δεκαετές ομόλογο της Ιταλίας υποχωρεί αισθητά και καταγράφει απόδοση 3,09%, ενώ το ιταλικό πενταετές σημειώνει απόδοση 2,3%.


    Η αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού της Ιταλίας σχετίζεται με τις καθησυχαστικές δηλώσεις Ιταλών αξιωματούχων ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρα θα μείνει κάτω από 3% του ΑΕΠ.


    Καθώς το προηγούμενο δίμηνο οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων ακολουθούσαν εκείνες των ιταλικών, το γεγονός πως τώρα που οι αποδόσεις των ομολόγων της Ιταλίας πέφτουν οι ελληνικές αυξάνονται, δείχνει πως τα ελληνικά προβλήματα ανησυχούν τους επενδυτές ξεχωριστά από την ιταλική υπόθεση.