Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

κοιμαμαι πολυ ευκολα

13 δεκεμβριου ζωδιο
ριχνω μαυρη πετρα πισω μου

Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, αφήνοντας αιχμές για ανάμειξή της στη Δικαιοσύνη.


κοιμαμαι πολυ ευκολα

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Κοντονής έδωσε σκληρή απάντηση στον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και πρόεδρο του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσό, ο οποίος νωρίτερα χαρακτήρισε πρωτοφανή στα χρονικά την παραίτηση του κ. Σακελλαρίου.


Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι ο κ. Βερβεσός «εκτρέπεται σε συκοφαντίες κάνοντας χρήση της θέσης του ως προέδρου της ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων».

«Αντιλαμβανόμαστε όμως, ότι η σημερινή αήθης και ανερμάτιστη επίθεση, συνδυάζεται με την έναρξη της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης να τριχοτομηθεί το υδροκέφαλο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως χθες ανακοινώθηκε. Άλλωστε ούτε ο ίδιος το κρύβει».


Ακόμη, ο κ. Κοντονής επισημαίνει ότι «δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μεγαλοδικηγορικών γραφείων τα οποία μεταχειρίζονται δεκάδες νέους δικηγόρους ως βοηθητικό προσωπικό με μισθούς ανειδίκευτου εργάτη και τα οποία από το 1981 βυσσοδομούν να αποτρέψουν τη δημιουργία νέων πρωτοδικείων στην Αθήνα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου