Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ο μαγος του οζ βιβλιο

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013, όταν κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του 34χρονου μουσικού, ο οποίος λίγο νωρίτερα βρισκόταν με την παρέα του σε καφετέρια του Κερατσινίου. Στο ίδιο μέρος, βρίσκονταν και μια μικρή ομάδα φασιστών, με την κινητοποίηση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής να είναι άμεση, όπως έδειξαν και οι τηλεφωνικές καταγραφές της μοιραίας βραδιάς.


ο μαγος του οζ βιβλιο

the met hotel thessaloniki χαρτης

«Όλοι τώρα στην τοπική. Όσοι είσαστε κοντά. Δεν θα περιμένουμε μακρινούς». Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβαν στα κινητά τους τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους κινητοποίησε. Μέσα σε λίγα λεπτά, ντυμένοι με μαύρες μπλούζες και παντελόνια παραλλαγής, βρέθηκαν με τις μηχανές τους στην οδό Παναγή Τσαλδάρη.


Νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα


Μαζί τους κι ένα αυτοκίνητο, το οποίο κατέβηκε τον δρόμο πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα. Ξαφνικά σταμάτησε κι απ’ αυτό κατέβηκε ο 45χρονος Ρουπακιάς, ο οποίος πλησίασε τον Φύσσα και του κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος.


Αιμόφυρτος, αλλά έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του, ο 34χρονος μουσικός πρόλαβε να υποδείξει στους αστυνομικούς τον Γιώργο Ρουπακιά ως τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος και συνελήφθη.




ντρογκμπα γουλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου