Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

φουα γκρα βιντεο

«Οι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο για αναλύσεις για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε και να τα βάλουμε σε πρώτη προτεραιότητα», είπε ο στενός συνεργάτης του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.


φουα γκρα βιντεο

περιπου μ'αγαπας

σκιαστρο παραλιας pop up polo

Ο ίδιος τόνισε πως η συνοχή της ΕΕ είναι εξαιρετικά κρίσιμη την μετά το Brexit εποχή. «Και τα 27 κράτη μέλη πρέπει να μείνουν ενωμένα. Κανείς δεν πρέπει να αφεθεί πίσω», είπε χαρακτηριστικά.


Ο Μαργαρίτης Σχοινάς αναφέρθηκε σε πέντε δράσεις που η Ευρώπη θα πρέπει να βάλει σε προτεραιότητα προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική συνοχή, αλλά και μεγαλύτερη κοινωνική νομιμοποίηση.


Όπως ανέφερε, η πρώτη βασική πρόκληση είναι να ολοκληρωθεί η μεταρρύθμιση της νομισματικής πολιτικής. «Δεν αρκεί να μην πνιγούμε. Όπως είπε ο Γιούνκερ, πρέπει να φτιάξουμε την οροφή τώρα που σταμάτησε να βρέχει», τόνισε με νόημα.



"Employment in the European union is at an all-time high." - Margharitis Schinas, Chief Speokesperson, European Commission, Belgium. #delphi_forum pic.twitter.com/BBaboFYK2W

— DEF (@delphi_forum) 2 Μαρτίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου