Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ζιβαγκο φορεματα

δημήτρης καλλιβωκάς

Την παραπάνω εξέλιξη γνωστοποίησε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ αποτελεί το αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων διάρκειας ενός μήνα, μετά από την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργείου και της επιτροπής που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, στην Βουλή των Αντιπροσώπων.


ζιβαγκο φορεματα

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, την προηγούμενη Τετάρτη, ο πρόεδρος Τραμπ επιτέθηκε με ανάρτησή του στο Twitter, κατά του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αλλά και του FBI, υποστηρίζοντας ότι παρεμποδίζουν την έρευνα που διεξάγει η επιτροπή σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016. Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox είχε μόλις δημοσιοποιήσει μία αναφορά υψηλόβαθμου συμβούλου του προέδρου της Επιτροπής για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών στην Βουλή των Αντιπροσώπων, Ντέβιν Νούνες σχετικά με την «περιφρόνηση» αιτημάτων του Κογκρέσου από το υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI κι αναφορικά με την έκδοση κλήσεων για τις καταθέσεις μαρτύρων στην υπόθεση του ντοσιέ. «Δώστε αυτές τις πληροφορίες ΤΩΡΑ!» Έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Τραμπ στο Twitter.



After years of Comey, with the phony and dishonest Clinton investigation (and more), running the FBI, its reputation is in Tatters - worst in History! But fear not, we will bring it back to greatness.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 3, 2017


υλικα για στουντιο φωτογραφιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου