Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

δημοτικα σχολεια νεο ηρακλειο

καρτα ευρωπαικης ασφαλισης τεβε
πως μαγειρευουμε τραχανα γλυκο

«Έχω την εντύπωση πως κινούμαστε βραδέως, αλλά ασφαλώς προς μια οριστική συμφωνία για το Brexit, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο Γιούνκερ στο τηλεοπτικό δίκτυο France 24.


δημοτικα σχολεια νεο ηρακλειο

Την ίδια ώρα, τέσσερις Βρετανοί υπουργοί, υποστηρικτές της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι στα πρόθυρα παραίτησης από την κυβέρνηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times.


Η εφημερίδα παράλληλα τονίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε το σχέδιο της Μέι για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου μηχανισμού που θα επιβλέπει την αποχώρηση της Βρετανίας από οποιoδήποτε προσωρινό τελωνειακό καθεστώς συμφωνήσει.



σαργος φωτογραφια

Η αριβίστρια προσπάθησε να επιτεθεί στον 80χρονο Κόσμπι, ενώ έγραφε στην πλάτη της την φράση «Κόσμπι βιαστής».


σαργος φωτογραφια

αντικειμενικός προσδιορισμός μισθωτικής αξίας

ξενοδοχειο φαραγγι τσεπελοβο

Συγκεκριμένα, η γυναίκα επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει μέχρι τον άλλοτε κραταιό Αμερικανό κωμικό, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να την συγκρατήσουν.


Ο ίδιος, εμφανώς ταραγμένος, επιχείρησε να επιστρέψει στο όχημα που τον μετέφερε στο δικαστήριο.


Η γυναίκα προσήχθη σε αστυνομικό τμήμα για αναγνώριση πριν τελικώς αφεθεί ελεύθερη.


Ο Κόσμπι είναι αντιμέτωπος με κατηγορείς για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ ο 80χρονος συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητά του.


στολισμος χριστουγεννιατικου σπιτιου 2017

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού που προκλήθηκαν από καυτό νερό στο περίπου 70% περίπου της επιφάνειας του σώματός του.

Αρχικά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στη Νοσοκομείο Τρικάλων, όπως αναφέρει το trikalaola.gr. Στη συνέχεια, λόγω της βαριάς κατάστασής του το μωρό, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διασωληνώθηκε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το άτυχο μωρό υπέστη ανακοπή και κατέληξε.


στολισμος χριστουγεννιατικου σπιτιου 2017

γιασίν μπραχίμι

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.


Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η προανάκριση.



οτε tv προγραμμα champions league

πηρε το κολλαει

κληρωση β εθνικης 2017
διπλωματικες τημμυ

Σύμφωνα με την έγγραφη παραγγελία του προς την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Αικατερίνη Μάτση, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζητεί τη διενέργεια έρευνας από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τη διερεύνυση ποινικών ευθυνών τόσο για τους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.


πηρε το κολλαει

Εκτός από τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, διερευνώνται τα αδικήματα που συνδέονται με τη διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια (184 του Π. Κ.) και της πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση εγκλήματος (186 του Π. Κ.).


Νέες συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη – Ένας ανήλικος και ένας 20χρονος


Στην παραγγελία του, ο εισαγγελέας ζητεί ακόμα να αξιοποιηθούν τα μέσα της τεχνολογίας για την ταυτοποίηση των δραστών, που δεν έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί.


Μετά, δε, την παρέλευση του αυτοφώρου και μετά τον σχηματισμό δικογραφίας για τα ήδη ταυτοποιηθέντα - συλληφθέντα άτομα από την αστυνομία, όπως επισημαίνεται, η έρευνα πρέπει να αφορά τη συνέχιση των δικονομικών ενεργειών στο πλαίσιο πια προκαταρκτικής εξέτασης.


Τι είπαν στους αστυνομικούς οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση στον Μπουτάρη


Μετά το πέρας της έρευνας, η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους συλληφθέντες


Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.


Σε ό, τι αφορά τον ανήλικο που συνελήφθη μαζί με τους άλλους τρεις, η υπόθεσή του διαχωρίστηκε και παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.


Ο 17χρονος, μαζί με τους δύο 20χρονους κι έναν 36χρονο οδηγήθηκαν πριν από λίγη ώρα ενώπιον της εισαγγελέως, που τούς απήγγειλε τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και των διακεκριμένων φθορών --όλες σε βαθμό πλημμελήματος.


κουρεμα για μαλλια με λεπτη τριχα

νεα μεταμορφωσης

Ανατρέχοντας στα επίσημα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στη σελίδα του ΟΠΑΠ, www.opap.gr οι αριθμοί που μοίρασαν τα μεγαλύτερα ποσά τζακ ποτ στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού είναι οι εξής:


κουρεμα για μαλλια με λεπτη τριχα

· Στις 15 Απριλίου 2010 όπου το Τζόκερ μοίρασε 19,3 εκατ. ευρώ, ο χρυσός συνδυασμός ήταν 17,22,36,39,42 και ΤΖΟΚΕΡ το 14


· Στις 6 Νοεμβρίου 2014 που μοίραζε 18,4 εκατ. ευρώ, τα τυχερά νούμερα ήταν τα 9,14,20,24,30 και ΤΖΟΚΕΡ το 16


· Στις 13 Δεκεμβρίου 2015 που το ποσό που διανεμήθηκε άγγιξε τα 15,5 εκατ. ευρώ o υπερτυχερός είχε παίξει τα 10,27,28,31,38 και ΤΖΟΚΕΡ το 3


· Στις 10 Νοεμβρίου 2016 το παιχνίδι μοίρασε 13,8 εκατ. ευρώ και η κληρωτίδα είχε αναδείξει τα 6,16,22,26,37 και ΤΖΟΚΕΡ το 9



Αναφορικά με κάποια μικρότερα τζάκ ποτ προκύπτει:



· Στις 27 Ιουνίου 2013 το Τζόκερ έδωσε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς5,19,26,30,34 και ΤΖΟΚΕΡ το 2


· Στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 μοίρασε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,13,24,33,35 και ΤΖΟΚΕΡ το 12


· Στις 24 Αυγούστου 2014 έδωσε 8,1 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,5,8,13,14 και ΤΖΟΚΕΡ το 9


· Στις 31 Μαίου 2015 διένειμε 9,5 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 16,19,29,38,39και ΤΖΟΚΕΡ το 11


· Στις 30 Ιουλίου 2015 το ποσό που έδινε έφτασε τα 9,7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 17,22,29,31,44 και ΤΖΟΚΕΡ το 4


· Στις 15 Μαϊου 2016 το Τζόκερ έδωσε 9,8 εκατ. ευρώ με τυχερά νούμερα τα 9, 15, 27, 35, 41 και ΤΖΟΚΕΡ το 8



αρνακι καπαμα

κεντρο ψυχικης υγειας κορωπιου

Ο Γκουτέρες, που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη, την πρώτη του επίσκεψη σε αυτό τον παλαιστινιακό θύλακα που βρίσκεται υπό αποκλεισμό από το Ισραήλ και αντιμετωπίζει χρόνια ανθρωπιστική και οικονομική κρίση.


κεντρο ψυχικης υγειας κορωπιου

θειο τραγι τηλεφωνο

GAZA 1


(REUTERS/Amir Cohen)


Δεκάδες συγγενείς Παλαιστίνιων κρατούμενων στο Ισραήλ διαμαρτυρήθηκαν κατά την είσοδο του Γκουτέρες στον θύλακα. «Τι κάνει ο κόσμος για τα δικαιώματα των κρατούμενων;», έγραφε ένα από τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές.


GAZA 2


(REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa)


GAZA 3


(REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa)


Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ αναμένεται να συναντηθεί στη Γάζα με παιδιά που φοιτούν σε ένα από τα πολλά σχολεία της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA), καθώς και με συγγενείς των προσφύγων.


Ο Γκουτέρες δήλωσε την Τρίτη «ιδιαίτερα ανήσυχος για την ανθρωπιστική κατάσταση» όταν επισκέφθηκε και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.


Η Λωρίδα της Γάζας, που κυβερνάται από το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, έχει εμπλακεί από το 2007 σε τρεις πολέμους με το Ισραήλ. Από το 2006 είναι αποκλεισμένη τόσο από το Ισραήλ όσο και από την Αίγυπτο, γεγονός που έχει καταστρέψει την οικονομία της. Περισσότερα από τα δύο τρίτα των κατοίκων της εξαρτώνται από την ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ πλέον οι κάτοικοι του παλαιστινιακού θύλακα έχουν τρεις με τέσσερις ώρες ημερησίως ηλεκτρικό ρεύμα.



φορολογια σωματειων μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα

τα ομορφοτερα αγορια

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα από τις στρατιωτικές δυνάμεις που περιπολούσαν στον σταθμό, φώναζε «ο Θεός είναι μεγάλος» όταν έκανε την επίθεσή του, το μεσημέρι της Κυριακής.


τα ομορφοτερα αγορια

ιος νησι διασκεδαση

Ήταν γνωστός από τις αστυνομικές υπηρεσίες για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, ανέφερε πηγή των ερευνών, στο Γαλλικό Πρακτορείο, η οποία σημείωσε πως τα αποτυπώματά του δράστη δείχνουν εμπλοκή και σε αδικήματα.




#France #Marseille - The #IS claim. pic.twitter.com/Uf84PjVNcv

— Terror Events (@TerrorEvents) 1 Οκτωβρίου 2017


φυσικη ε δημοτικου μιγματα βιβλιο

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ανώδυνη συνωνυμο

professional care by wella oil reflections 100ml

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει πως εκδηλώθηκαν 55 δασικές πυρκαγιές με τις περισσότερες από αυτές ωστόσο να έχουν τεθεί υπό έλεγχο.


ανώδυνη συνωνυμο

αεροδυναμική αεροπλάνου

Η κατάσταση όσον αφορά τις υπόλοιπες πυρκαγιές έχει ως εξής:


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν:


• Σε δασική έκταση στην περιοχή του Καλάμου Αττικής στις 13/08/2017 και περί Ω/16:16, για την κατάσβεσή της οποίας επιχειρούν 180 πυροσβέστες με 72 οχήματα και 58 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Επιπλέον, την επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν 20 εθελοντικά οχήματα, 40 υδροφόρες των ΟΤΑ, της ΕΥΔΑΠ και της Περιφέρειας Αττικής, έντεκα μηχανήματα έργου και από τις ένοπλες δυνάμεις 100 άνδρες στρατιωτικό προσωπικό και τέσσερα μηχανήματα. Τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν από αέρος 6 Ε/Π & 3 Α/Φ.


• Σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κρυονέρι-Ανάληψη Ηλείας, στις 14/08/2017 και περί Ω/12:10, για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 27 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν 2 Ε/Π και ένα Α/Φ.


• Στη νήσο Ζάκυνθο σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 11/08/2017 και περί Ω/13:33, στην περιοχή Καταστάρι – Παναγούλα και στις 12/08/2017 και περί Ω/15:35 στην περιοχή Κοιλιωμένο. Οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις υπόλοιπες περιοχές της Ζακύνθου (Άνω Βολίμες, Βολίμες, Άγιος Νικόλαος, Δάφνη, Καμπί, Παλιό Χωριό) βρίσκονται οριοθετημένες με διάσπαρτες εστίες στο εσωτερικό της περιμέτρου των. Συνολικά στο νησί επιχειρούν 134 πυροσβέστες με 37 οχήματα, 30 άτομα πεζοπόρο και ένα Ε/Π.


αρμοδιότητα ειρηνοδικείου αμαρουσίου

κατασκευη ταφων αθηνα

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Νίκος Τόσκας, «επισκέφθηκα το χώρο όπου γίνεται άσκηση μεγάλης κλίμακας σε θεωρητικό επίπεδο, στην οποία συμμετέχουν αστυνομικοί από όλη τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο».


αρμοδιότητα ειρηνοδικείου αμαρουσίου

δεν γνωριζω τον ειδικο εκλογικο αριθμο

Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «η άσκηση αφορά σενάρια ασύμμετρων απειλών», ξεκαθαρίζοντας ότι «είναι σενάρια, τα οποία δεν έχουν σχέση με κάτι περίεργο, ή κάποιες περίεργες πληροφορίες».


Όπως προαναφέρθηκε, ο κ. Τόσκας τόνισε σε αυτό το σημείο ότι «η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας, είναι χώρος ασφαλέστατος και αυτό έχει αναγνωριστεί από όλους στην Ευρώπη, αλλά και ευρύτερα.» Παρ' όλα αυτά, συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας, για να έχουμε μεγαλύτερη σιγουριά και μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι δεν θα συμβεί κάτι στη χώρα μας».


εγκυκλιος επιλογης διευθυντων 2017

βανα μπαρμπα hot

Γεννημένος στο Τρινιδάδ το 1932, παιδί σχετικά φτωχών γονιών ινδικής καταγωγής, ο Νάιπολ άρχισε να γράφει τη δεκαετία του 1950. Τιμήθηκε με περίοπτα λογοτεχνικά βραβεία για το έργο του, στο οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ πολλών άλλων το μυθιστόρημα «Ένα σπίτι για τον κύριο Μπίσβας» (1961).


εγκυκλιος επιλογης διευθυντων 2017

Σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, η σύζυγός του Ναντίρα Νάιπολ χαρακτηρίζει τον συγγραφέα «γίγαντα» για όλα όσα μπόρεσε να πετύχει στη ζωή του και τονίζει ότι έφυγε περιστοιχισμένους «από ανθρώπους που αγαπούσε, αφού έζησε μια ζωή γεμάτη υπέροχη δημιουργικότητα», μετέδωσε το BBC.


Ο Νάιπολ μετεγκαταστάθηκε στην Αγγλία από την Καραϊβική στα 18 του, όταν του δόθηκε υποτροφία στην Οξφόρδη. Έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα ενώ σπούδαζε στην Οξφόρδη, το οποίο όμως δεν τυπώθηκε ποτέ. Άφησε το πανεπιστήμιο το 1954 κι έπιασε δουλειά ως αρχειοθέτης στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου.


Το πρώτο του μυθιστόρημα που τυπώθηκε από εκδοτικό οίκο, Ο μυστικιστής μασέρ (1957), το οποίο έγραψε το 1955, δεν είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία, ούτε τράβηξε την προσοχή των κριτικών, αλλά του εξασφάλισε έναν χρόνο αργότερα το πρώτο του λογοτεχνικό βραβείο, το John Llewellyn Rhys Memorial Prize για νεοεμφανιζόμενους συγγραφείς.


«Όταν έμαθα να γράφω έγινα κυρίαρχος του εαυτού μου, απέκτησα μεγάλη δύναμη, κι αυτή τη δύναμη είναι ακόμα μαζί μου μέχρι και σήμερα», είχε δηλώσει στο Ρόιτερς ο Νάιπολ το 2010.


Στον συγγραφέα είχε απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος του ιππότη από τη βασίλισσα Ελισάβετ το 1989.


Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



πως ξεκινησε ο πολεμος στην γιουγκοσλαβια

κυκλος μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου

Στην πτήση, που συνετρίβη κοντά στην πόλη Semirom, στην επαρχία του Isfahan, επέβαιναν περισσότεροι από 60 άνθρωποι.


κυκλος μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου

οι καλυτερες ταινιες της ημερας

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, που επικαλείται πηγές των αρχών έκτακτης ανάγκης, το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ κατά τη διάρκεια της πτήσης του από τη Τεχεράνη στο Γιασούγκ.


Η ιρανική τηλεόραση αναφέρει πως στο αεροσκάφος επέβαιναν 66 άτομα, 60 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος.


«Αεροσκάφος της Aseman Airlines με εξήντα επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το πρωί», ανέφερε ο Aladin Borujerdi, επικεφαλής των Αρχών ασφαλείας.



#فوری/ محل #سقوط هواپیمای مسافربری #ATR #تهران _ #یاسوج با ٦٠ مسافر/ سرنوشت مسافران هنوز مشخص نیستhttps://t.co/Qi1HzDua7z pic.twitter.com/5Gvrkp611L

— خبرگزاری تسنیم ?? (@Tasnimnews_Fa) 18 Φεβρουαρίου 2018


που υπαρχουν ηλεκτρολυτες

ζωδια του μαιου

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.


ζωδια του μαιου

ούσαν αναγνώριση

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: παροδικές αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



παιχνιδια για νηπια online

κέικ με λάδι και γιαούρτι

ανδρικη φορεσια θρακης

Οι δύο ποταμοί ρίχνουν τα νερά τους χωρίς να αναμιγνύονται και συνεχίζουν την πορεία τους ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανάμειξη των υδάτων φτάνει μόλις το 10%.


κέικ με λάδι και γιαούρτι

Το Wagrowiec βρίσκεται στη μέση της ιστορικής περιοχής Pałuki, η οποία χαρακτηρίζεται «η γη των 130 λιμνών». Ο ποταμός Wełna είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτού του υδρογραφικού δικτύου και τον 19ο αιώνα η πόλη αποφάσισε να ρυθμίσει τα ύδατα του για αρδευτικούς σκοπούς. Μία από τις πρώτες προτεραιότητες ήταν η διασφάλιση της γρήγορης εκροής πλεοναζόντων υδάτων.


wagrowiec bifurcation 23


Η στρατηγική ήταν να διασχίσει τον Niebla, το μικρότερο ποτάμι, ώστε να βοηθήσει αυτό στην ανακούφιση του Welna από το πλεόνασμα νερού.


Στόχος αυτής της προσπάθειας ήταν να δημιουργηθεί μια διασταύρωση νερού η οποία να επιτρέπει την καθοδήγηση της ροής και των δύο ποταμών μέσω κοίτης από τσιμέντο.


Η αλλαγή της θέσης του στομίου του Nielba προς τον Wełna, που πραγματοποίησε μια από τις εταιρείες ύδρευσης, δημιούργησε την απίστευτη διακλάδωση, η οποία είναι μοναδικό φαινόμενο σε όλη την Ευρώπη.




αθλητικο σουτιεν triumph

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

βορειο λιπασμα τιμη

«Η Τουρκία οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ο πλήρης σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου αποτελεί conditio sine qua non (απαραίτητη προϋπόθεση) για το αν και κατά πόσον ένα κράτος αξίζει να συγκαταλέγεται μεταξύ των δημοκρατικώς οργανωμένων μελών της Διεθνούς Κοινότητας», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.


βορειο λιπασμα τιμη

κληρονομιά ονειροκριτης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όρισε την Συνθήκη της Λωζάννης ως «αναπόσπαστο μέρος του Διεθνούς Δικαίου» και την τήρηση της «υποχρεωτική», καθώς – όπως είπε – «οιαδήποτε παράβασή της συνεπάγεται την επιβολή των προβλεπόμενων κατά το Διεθνές Δίκαιο κυρώσεων. Πολλώ μάλλον όταν η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει, εκτός από τα σύνορα της Ελλάδας, και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δοθέντος ότι η χώρα μας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος».


«Όπως είναι λοιπόν διαχρονικώς αποδεδειγμένο, η Ελλάδα τείνει βεβαίως πάντα χείρα φιλίας και καλής γειτονίας προς την Τουρκία και τον τουρκικό λαό. Ταυτοχρόνως, όμως, δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι, στη βάση του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου εν συνόλω, να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα σύνορά μας, την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία, άρα τα σύνορα, την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης», επεσήμανε.


Ο κ. Παυλόπουλος κήρυξε την έναρξη της επιστημονικής ημερίδας με θέμα «Ελληνισμός και Ορθοδοξία στη Μικρά Ασία», που διοργανώνει η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας τονίζοντας την ανάγκη μνήμης για όλα τα θύματα της Γενοκτονίας Ελλήνων της Μικράς Ασίας.


«Πρωτίστως οφείλουμε να μη λησμονούμε τη θυσία των τραγικών θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, επιτελώντας έτσι και εθνικό χρέος, το οποίο πηγάζει και από την ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων του 1998», ανέφερε.



λακωνια τι να δω

περιελιξεις μοτερ σερρες

εσωτερικη μνημη κινητου
Γιώργος Μπαλταδώρος: Αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας στο «μαύρο κουτί» του μοιραίου Mirage 2000-5

Με γρήγορο ρυθμό εξελίσσονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια της συντριβής του MIRAGE-2000-5, εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, που κόστισε την ζωή του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, που κηδεύτηκε σήμερα με τιμές ήρωα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.


περιελιξεις μοτερ σερρες

Τα στελέχη της Κινητής Ομάδας Συντήρησης Υποβρυχίων Θαλασσίων Εγκαταστάσεων (ΚΟΣΥΘΕ) της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρίσκονται στην περιοχή της πτώσης του Mirage 2000-5, εντόπισαν την εκπομπή σήματος από τον καταγραφέα πρόσκρουσης σε βάθος περίπου 800 μέτρων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν και άλλα τμήματα από το μοιραίο αεροσκάφος, ενώ στην συνέχεια με την βοήθεια του Πολεμικού Ναυτικού και του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) θα ξεκινήσει η ανέλκυσή τους. Τα τμήματα του αεροπλάνου που θα ανελκυστούν μαζί με τον καταγραφέα πρόσκρουσης θα βοηθήσουν σημαντικά στην διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.



γαλλικό καρέ κούρεμα

θεατρα του λονδινου

Ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση, ανέφερε ποιες είναι οι πιο ευάλωτες σε περίπτωση πλημμυρών περιοχές και κατέθεσε τον προβληματισμό του για τις συνέπειες τυχόν ανεξέλεγκτων πλημμυρικών φαινομένων εφ' όσον επαληθευτεί η ρηματική διακοίνωση της γείτονος Βουλγαρίας για αποδέσμευση μεγάλης ποσότητας νερού από το φράγμα του Ιβαήλοβγκραντ.


θεατρα του λονδινου

παρασκευη 12 φεβρουαριου τρακτερ

«Η ετοιμότητα και η ανησυχία επιτείνονται από τη νέα ρηματική διακοίνωση που έλαβε η Πολιτική Προστασία της Π. Ε. Έβρου, σύμφωνα με την οποία από την 28η Μαρτίου, η ποσότητα των υδάτων που θα εισρεύσει μετά το άνοιγμα του φράγματος του Ιβαήλοβγκραντ που υπερχειλίζει, θα φτάσει τα 730 κυβικά μέτρα/δευτερόλεπτο. Παράλληλα η συνολική ποσότητα νερού από τις λεκάνες απορροής των ποταμών Έβρου, Τούντζα και Άρδα, αναμένεται να φτάσουν περί τα 1300 κυβικά μέτρα/δευτερόλεπτο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς.


Ακόμη, δήλωσε ότι ήδη η στάθμη του ποταμού Έβρου στο Πύθιο Διδυμοτείχου και στο «Πέταλο» στην περιοχή Φερών, είναι πάνω από τα όριο συναγερμού, εδώ και τέσσερις ημέρες. «Την Κυριακή επιχειρήθηκε μία τεχνητή εκτόνωση του φαινομένου με το άνοιγμα των θυροφραγμάτων, μετά την απότομη αύξηση της στάθμης στην περιοχή του Πυθίου, όπου πλημμύρισαν συνολικά περί τα 7.000 στρέμματα».


Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου ανέφερε πως ταυτόχρονα με το άνοιγμα των φραγμάτων της Βουλγαρίας και ο ποταμός Εργίνης από την πλευρά της Τουρκίας, φέρνει πολύ μεγάλες ποσότητες νερού, αυξάνοντας την επικινδυνότητα πλημμυρών και στις περιοχές Κορνοφωλιάς, Λυκόφης, Λαγυνών και Τυχερού του Δήμου Σουφλίου. «Σαφώς αν επαληθευτεί η ρηματική διακοίνωση, σοβαρό πρόβλημα θα δημιουργηθεί και σ' όλο το μήκος της λεκάνης απορροής του Άρδα», συμπλήρωσε ο κ. Πέτροβιτς.



χρωματα οια

βασεις τηλεορασεων οροφης

«Δεν πιστεύουμε ότι οι οικογένειες πρέπει να χωρίζονται, τελεία και παύλα» δήλωσε ο Πολ Ράιαν μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.


βασεις τηλεορασεων οροφης

Οι Ρεπουμπλικάνοι πλειοψηφούν στο Σώμα όμως αυτός ο νόμος πρέπει, προκειμένου να εγκριθεί, να υπερψηφιστεί κατόπιν από τη Γερουσία, όπου η πλειοψηφία είναι σχεδόν οριακή (51-49).


«Με τον νόμο μας, όταν οι μετανάστες θα διώκονται διότι πέρασαν παράνομα τα σύνορα, οι οικογένειες θα παραμένουν κατά τη διάρκεια όλης της νομικής διαδικασίας, υπό τον έλεγχο του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας» συνέχισε ο Ράιαν.


Το νομοσχέδιο προβλέπει επιπρόσθετη χρηματοδότηση προκειμένου το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας να μπορεί να «στεγάσει και να φροντίσει τις οικογένειες καθ' όλη τη διαδικασία».




ομιλια σε ταξη εκθεση
δυνατος φακος κεφαλης

ηθελα να χα δυο καρδιες τη μια να στη χαρισω

σχολες 4ου πεδιου και μορια 2015
Μαρούσι: Ανήλικες «ξάφριζαν» πορτοφόλια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο

Πιάστηκαν στα «πράσα» να κλέβουν πορτοφόλια από πελάτες του εμπορικού κέντρου.


ηθελα να χα δυο καρδιες τη μια να στη χαρισω

διαφορετικα καφε αθηνα

Δύο κορίτσια, ηλικίας μόλις 14 και 15 ετών, από τη Βουλγαρία, συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενες για κλοπή πορτοφολιών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, οι κλοπές που διέπρατταν καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα επιτήρησης και μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από την έως τώρα έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών από καταστήματα του συγκεκριμένου εμπορικού κέντρου. Οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τις παρέπεμψε στον ανακριτή ανηλίκων.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


υπερηχος εμβρυου

πωλησεις καινουργιων τρακτερ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πυροβόλησε με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών στο Αργυρόκαστρο, καθώς η αστυνομία κατέβασε την ελληνική σημαία που είχε υψώσει στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.


υπερηχος εμβρυου

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε την «απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών» γύρω από τον θάνατο του ομογενή στους Βουλιαράτες Αλβανίας.


Μάλιστα, χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής.


«Οι ελληνικές αρχές, σε επαφή με τις αλβανικές, παρακολούθησαν στενά και από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη επεισοδίου στο χωριό Βουλιαράτες Αλβανίας, όπου Έλληνας υπήκοος φέρεται να άνοιξε πυρ με όπλο Καλάσνικοφ εναντίον οχήματος της αλβανικής αστυνομίας, η οποία και επιχείρησε τη σύλληψή του. Πριν λίγο ενημερωθήκαμε επισήμως ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός. Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το θάνατο του Έλληνα ομογενή και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και καταλήγει: «Αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές την απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο εν λόγω Έλληνας πολίτης και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες άμεσα».


Η ανακοίνωση της αστυνομίας και η αντίδραση από τον Έντι Ράμα


Τοπικά μέσα ανέφεραν πως οι δυνάμεις της RENEA κάλεσαν τον 35χρονο να παραδοθεί αλλά ο Κατσίφας δεν απάντησε στις εκκλήσεις της αστυνομίας. «Άνοιξε πυρ και έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές των αστυνομικών» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, και συνεχίζει: «Οι ειδικές δυνάμεις προσπάθησαν να καλυφθούν για να προστατεύσουν τις ζωές τους και με ένα μεγάφωνο επανειλημμένα κάλεσαν τον άνδρα, που συνέχιζε να πυροβολεί, να παραδοθεί και να πετάξει το όπλο του. Ο Κατσίφας συνέχισε να πυροβολεί κατά των ειδικών δυνάμεων για σχεδόν 30 λεπτά, βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο της ζωές τους. Σε απάντηση, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, οι ειδικές δυνάμεις τον σκότωσαν. Στο σημείο βρέθηκε ένα όπλο καλάσνικοφ, δυο γεμιστήρες, μια τσάντα με φυσίγγια και 31 κάλυκες. Στο σπίτι του Κατσίφα βρέθηκε μια στολή παραλλαγής».


Μέσω Twitter, ο Έντι Ράμα στάθηκε στο πλευρό της αστυνομίας της χώρας του, αφήνοντας αιχμές εναντίον της Ελλάδας.



«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο το περιστατικό της απώλειας ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, ας ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό, που δεν χάθηκε κανείς αθώος από μία εξτρεμιστική τρέλα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έντι Ράμα, σε ανάρτησή του στο twitter.





Fqinj të dashur! Në vend ta quani të papranueshme humbjen e jetës së një të fandaksuri që qëlloi me plumba luftarakë mbi policinë tonë, e cila bëri vetëm detyrën e saj, bashkohuni me ne në falenderimin e Zotit që asnjë jetë e pafajshme nuk humbi sot nga marrëzia ekstremiste????

— Edi Rama (@ediramaal) 28 Οκτωβρίου 2018


συμπτωματα καρκινου σιελογονων αδενων

τιμές πετρελαίου θέρμανσης αρκαδια

Περίπου 7,9 εκατομμύρια Ούγγροι καλούνται να ψηφίσουν από τις 06:00 (τοπική ώρα, 07:00 ώρα Ελλάδας) ως τις 19:00 (τοπική ώρα, 20:00 ώρα Ελλάδας). Απουσία exit polls, οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα θα γίνουν γνωστές αργά το βράδυ.


τιμές πετρελαίου θέρμανσης αρκαδια

πανεπιστημιο δυτικησ μακεδονιασ μηχανικων περιβαλλοντος

Σύμφωνα ωστόσο με τις δημοσκοπήσεις, το εθνικιστικό, συντηρητικό κόμμα Fidesz του Όρμπαν εμφανίζεται να έχει προβάδισμα 20 με 30 μονάδες, ενισχυμένο και από το εκλογικό σύστημα.


Βασικός άγνωστος των εκλογών αυτών είναι το ποσοστό συμμετοχής και το εύρος της νίκης: ο Όρμπαν είχε καταφέρει το 2010 και το 2014 να αποκτήσει «υπέρ - πλειοψηφία» στο κοινοβούλιο, όμως αυτή τη φορά ίσως να μην έχει τόσο ευρεία πλειοψηφία.


«Λογικά το Fidesz θα κερδίσει, όμως πιθανόν να υπάρξει και κάποια έκπληξη», σχολίασε ο πολιτικός επιστήμονας Γκάμπορ Τόροκ.


Η αριστερά και το ακροδεξιό κόμμα Jobbik, που μετρίασε τις θέσεις και τον λόγο του, ελπίζουν να εκμεταλλευθούν την κόπωση μέρους των ψηφοφόρων από τους πύρινούς λόγους του 54χρονου Όρμπαν κατά της «απειλής» που αποτελούν οι μετανάστες και κατά του δισεκατομμυριούχου Τζόρτζ Σόρος, δύο θέματα που κυριάρχησαν στην προεκλογική του εκστρατεία.


Η αντιπολίτευση στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας καταφέρθηκε εναντίον του πελατειακού κράτους, της διάλυσης των δημόσιων υπηρεσιών και την ανεπαρκή αγοραστική δύναμη των Ούγγρων, παρά το γεγονός ότι η ανεργία έχει μειωθεί στο 3,8%, τα οποία ωθούν πολλούς πολίτες να μεταναστεύσουν.


Το Fidesz υπέστη τον Φεβρουάριο ένα ισχυρό πλήγμα: ο υποψήφιος που κατέβασαν από κοινού τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατάφερε προς έκπληξη όλων να κερδίσει στις δημοτικές εκλογές σε ένα μέχρι τότε αδιαφιλονίκητο προπύργιο του κόμματος του Όρμπαν, το Χοντμεζοβασαρχέλι.


Έκτοτε ο Όρμπαν δεν σταμάτησε να επισείει την απειλή μιας ενδεχόμενης ήττας του Fidesz, κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, θα σημαίνει μεταναστευτικό χάος και νίκη «των εχθρών» που «επιθυμούν να διώξουν» τους Ούγγρους «από τη χώρα τους».



«Δεν αρκεί να εμφανιζόμαστε πρώτοι στις δημοσκοπήσεις: πρέπει να είμαστε πρώτοι την ημέρα των εκλογών», υπογράμμισε ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία.



Αντίθετα με αυτό που συνέβη στο Χοντμεζοβασαρχέλι η διασπασμένη αριστερά και το Jobbik δεν έχουν καταλήξει πουθενά αλλού σε κάποια συμμαχία, γεγονός που επιτρέπει στο Fidesz, σύμφωνα με τους αναλυτές, να διατηρεί όλες τις πιθανότητες νίκης.


Τον Όρμπαν θαυμάζουν οι Ευρωπαίοι δεξιοί λαϊκιστές, όμως τον θεωρούν όνειδος όσοι τον κατηγορούν για αυταρχικές τάσεις. Έχει καταφέρει να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στη μάχη κατά της μετανάστευσης στην Ευρώπη και επιθυμεί να καταστήσει «αμετάκλητες» τις αλλαγές που προώθησε στη χώρα μετά το 2010.



δανειστές αγγλικά

ορθοπεδικα ειδη τουμπα

αντισσα μυτιληνη

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση των διαδηλωτών στην δασική περιοχή, που οδηγεί στις Πρέσπες.


ορθοπεδικα ειδη τουμπα

Η ατμόσφαιρα στο σημείο ήταν για πολύ ώρα αποπνικτική, με γυναίκες και παιδιά να απομακρύνονται από το σημείο λόγω των επεισοδίων.


Νωρίτερα, είχε σημειωθεί και πάλι ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ.


Στο χωριό Λαιμός, οι κάτοικοι βγήκαν με ελληνικές και μαύρες σημαίες στα χέρια, διαμαρτυρόμενοι για τη συμφωνία κι εκφράζοντας την αντίθεσή τους.


Ένταση επικράτησε όταν μια ομάδα πολιτών, ανάμεσά τους και ακροδεξιοί σύμφωνα με το life-events, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.




χρονοι ρηματων τρεχω

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

σελεστινο καπες

τσα τσα χορος

Σε δήλωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως «εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται», προσθέτοντας πως προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών.


σελεστινο καπες

«Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.


Και δεύτερη απειλητική επιστολή δέχθηκε χθες ο Νίκος Κοτζιάς



ζωγραφιες για εκτυπωση με δελφινια

ψυχογενη συμπτωματα

Αυτό τόνισε σήμερα η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι σημειώνοντας πως «οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μας βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο».


ψυχογενη συμπτωματα

γονεις αννας βισση

Σε ομιλία της στο Guildhall του Λονδίνου η βρετανίδα πρωθυπουργός είπε ακόμη πως «εργαζόμαστε εξαιρετικά επίπονα, καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, για να σημειώσουμε πρόοδο στα εναπομείναντα ζητήματα στη Συμφωνία Αποχώρησης, τα οποία είναι σημαντικά».


«Και οι δύο πλευρές επιθυμούν την επίτευξη μιας συμφωνίας. Αλλά αυτό που διαπραγματευόμαστε είναι υπερβολικά δύσκολο», τόνισε η Μέι.


«Αυτό δεν θα είναι μια συμφωνία με κάθε κόστος», είπε χαρακτηριστικά.



φωφη μουρατιδου ζωγραφος

wind αργυρουπολη αλεξιουπολεως

Συναγερμός: Εμπλοκή πάνω από το Αιγαίο με τουρκικά μαχητικά

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.


wind αργυρουπολη αλεξιουπολεως

κοριτσι στο ονειρο

Σε 15 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορα σημεία του Αιγαίου, προέβησαν ένα ελικόπτερο και τρία ζεύγη τουρκικών F-16 που εισήλθαν τη Δευτέρα (30/04/2018) στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε δύο περιπτώσεις, η διαδικασία της αναχαίτισής τους εξελίχθηκε σε εμπλοκή, αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, καταγράφηκαν τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 15 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορα σημεία του αρχιπελάγους.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.

Tα τέσσερα από τα έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έφεραν όπλα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (30/04) το έπαθλο επικοινωνίας;

«Κλείδωσαν» οι εκλογές: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα στηθούν κάλπες



κοστος παιδικου παρτυ σε παιδοτοπο

εργοστασιακη επαναφορα

υγεια και ευεξια περιοδικο

Πρόκειται για δομή που εγκαινιάσθηκε τον περασμένο Μάρτιο από τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Τότε εγκαινιάσθηκε το πρώτο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.


εργοστασιακη επαναφορα

ακινητα σοφια βουλγαρια

Στόχος είναι η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, λόγω της οικονομικής κατάστασης.


Από τα 30 Κ. Ε.Υ. Δ., τα 11 θα λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, τρία στη Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και από ένα σε άλλους δήμους της χώρας.


Μέχρι σήμερα λειτουργούσαν τρία Γραφεία Υποστήριξης και Ενημέρωσης Δανειοληπτών (Γ. Υ.Ε. Δ.) (ένα στην Αθήνα, ένα στον Πειραιά και ένα στην περιοχή του Ρέντη, στο κτίριο όπου στεγάζεται η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους), τα οποία έχουν εξυπηρετήσει συνολικά 1.152 πολίτες.


Συνολικά προβλέπεται η ίδρυση 120 ΓΕΥΔ, 30 εκ των οποίων μετεξελίσσονται σε ΚΕΥΔ και θα εδρεύουν σε αντίστοιχο αριθμό δήμων της χώρας.


Που θα λειτουργούν


Η λειτουργία Κ. Ε.Υ. Δ. προβλέπεται στους δήμους: Αθηναίων, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Περιστερίου, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Αχαρνών, Φυλής, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Κορεδελιού - Ευόσμου, Παύλου Μελά, Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Βέροιας, Σερρών, Κοζάνης, Ιωαννιτών, Λάρισας, Βόλου, Χαλκιδέων, Πατρέων, Αγρινίου, Κορινθίων, Καλαμάτας, Ρόδου, Ηρακλείου και Χανίων.


Ήδη λειτουργούν από τις 16 Αυγούστου τα Κ. Ε.Υ. Δ. στο δήμο Αθηναίων και στο Δήμο Πειραιά. Ουσιαστικά πρόκειται για μετεξέλιξη των δύο υφιστάμενων Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) που είχαν δημιουργηθεί την άνοιξη.


αμυνα

καλαμαράκια με ρύζι και κάρυ
διδακτρα σχολη αεροσυνοδων
Σοβαρό τροχαίο για το διαιτητή Δημήτρη Θάνο (pics)

Άγιο είχε ο διαιτητής της Superleague, Δημήτρης Θάνος, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου (06/05) είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία.


αμυνα

Ο Δημήτρης Θάνος κατευθυνόταν από τα Ιωάννινα στα Γρεβενά για αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, όταν εξαιτίας της ισχυρής νεροποντής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ΙΧ προσέκρουσε στο στηθαίο και μετά στις προστατευτικές μπάρες, με το διαιτητή να τραυματίζεται στο κεφάλι, ωστόσο το γεγονός πως φορούσε ζώνη φαίνεται πως τον έσωσε από τα χειρότερα.

Ο Θάνος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ένα θλαστικό τραύμα. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις γύρισε αργά το βράδυ σπίτι του.

Πηγή: passports.gr


 Σοβαρό τροχαίο για το διαιτητή Δημήτρη Θάνο (pics)
01
Σοβαρό τροχαίο για το διαιτητή Δημήτρη Θάνο (pics)














συναγερμος paradox προσφορα

Αποκάλυψη: Η απόρρητη αποστολή Έλληνα βατραχανθρώπου στα Ίμια

Η τεταμμένη κατάσταση στο Αιγαίο με τους Τούρκους έχει ιδιαίτερη προϊστορία και πάει πιο πίσω από την κρίση του 1996 με τα Ίμια


συναγερμος paradox προσφορα

Η οικονομική “ανάσταση” νησιών και νησίδων στο Αιγαίο ήταν, είναι και θα παραμείνει, η καλύτερη άμυνα και ο χειρότερος εφιάλτης της Τουρκίας!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το militaire.gr σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο, η οικονομική “ανάσταση” νησιών και νησίδων στο Αιγαίο ήταν, είναι και θα παραμείνει, η καλύτερη άμυνα και ο χειρότερος εφιάλτης της Τουρκίας!

Η τελευταία σοβαρή προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης και ανάπτυξης των νησίδων έγινε το 1995 από τον τότε υφυπουργό Μανώλη Μπεντενιώτη. Οι Τούρκοι αντέδρασαν με τα Ίμια. Υπήρχε κι άλλη προσπάθεια που είχε ξεκινήσει το 1974!!!

Πρωταγωνιστής ήταν ο αείμνηστος ναύαρχος του ΠΝ και Βατραχάνθρωπος Γιάννης Θεοφανίδης.

theofanidis

Ο επονομαζόμενος Ντάνυ, ότι καλύτερο διέθεταν τα ΟΥΚ.

Ο άνθρωπος που με την αυτοψία του στις βραχονησίδες ενημέρωσε επίσημα την πολιτική ηγεσία του τόπου για την κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.gr

Διαβάστε αναλυτικά το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Πάρι Καρβουνόπουλου από το militaire.gr:

«1995- Πρόγραμμα αξιοποίησης βραχονησίδων

Ο τότε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μανώλης Μπεντενιώτης, πρότεινε στον Ανδρέα Παπανδρέου την υλοποίηση ενός προγράμματος εγκατάστασης πολιτών σε μικρά νησιά του Αιγαίου. Προέβλεπε να δοθούν κίνητρα για την εγκατάστασή τους σ΄ αυτά με στόχο να υποστηριχθεί η χλωρίδα και η πανίδα τους. Το κράτος θα εξασφάλιζε τη στέγαση και τις βασικές ανάγκες για τη διαβίωση. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε αμέσως το πράσινο φως.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε άμεσα και αφορούσε 18 βραχονησίδες. Προβλεπόταν εγκατάσταση στη Ρω, το Φαρμακονήσι, την Ψέριμμο, τη Στρογγύλη.

Το πρόγραμμα προχωρούσε ταχύτατα και κάποιες βραχονησίδες κατοικήθηκαν. Οι Τούρκοι κατάλαβαν ότι αυτή η υπόθεση θα έβαζε ταφόπλακα στις διεκδικήσεις τους. Έκαναν τα Ίμια και η κυβέρνηση Σημίτη που στο μεταξύ είχε πάρει την εξουσία , έβαλε το πρόγραμμα στο “χρονοντούλαπο της ιστορίας”.

Η αποστολή Θεοφανίδη - Γιαννακάκου το 1974

1974. Η χούντα μόλις έχει πέσει, τα γεγονότα της Κύπρου έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα τον Ελληνισμό. Η Ελλάδα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε αναβρασμό με τον τουρκικό κίνδυνο να καραδοκεί.

Αρχηγός του ΓΕΝ έχει αναλάβει ο Αντιναύαρχος Σ. Κονοφάος.

Εκείνη τη περίοδο φώναξε στο γραφείο του δύο βατραχανθρώπους. Τον Θεοφανίδη και τον Γιαννακάκο.
Τους ανέθεσε μια αποστολή την οποία πολλά χρόνια μετά, με αφορμή τη κρίση στα Ίμια ο Γιάννης Θεοφανίδης είχε αποκαλύψει στον αείμνηστο στρατιωτικό συντάκτη Σαράντη Μιχαλόπουλο, ο οποίος και την έγραψε στο βιβλίο του “Φλογισμένα Κύματα”.

Η αποστολή ήταν η εξής:

Θεοφανίδης και Γιαννακάκος θα νοίκιαζαν ένα σκάφος και θα πήγαιναν σ΄ όλες τις νησίδες και τα μικρά νησάκια του Αιγαίου.
Μαζί τους ένας γεωπόνος ο οποίος θα αποφάσιζε ποιες απ΄ αυτές τις νησίδες θα μπορούσαν να κατοικηθούν!
Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε το 1974!

Οι δύο “βάτραχοι” περιπλανήθηκαν” για μήνες στο Αιγαίο. Πέρασαν από παντού. Και φυσικά από τα Ίμια!

Επιστρέφοντας μαζί με το γεωπόνο, συνέταξαν μια αναλυτική αναφορά η οποία κατατέθηκε στον Α/ΓΕΝ και φυσικά στον τότε ΥΕΘΑ Ευάγγελο Αβέρωφ. Τι έγινε εκείνη η αναφορά του 1974… κανείς ποτέ δεν έμαθε.

Όταν ξέσπασε η κρίση των Ιμίων, ο Θεοφανίδης πήρε τηλέφωνο όποιον δημοσιογράφο και πολιτικό γνώριζε. Και γνώριζε πολλούς.
”Υπάρχει η αναφορά μας από το 1974, βρείτε τη, χρησιμοποιήστε τη”, φώναζε με τη γνωστή βροντερή φωνή που είχε.
Κανένας δεν έσπευσε να τη βρει. Ή μήπως τη βρήκαν και προτίμησαν να την αφήσουν καταχωνιασμένη στα συρτάρια τους;

Όπως και να ΄χει η αποστολή του 1974, δείχνει ότι όσα ζήσαμε 22 χρόνια μετά στα Ίμια, μάλλον δεν ήταν και τόσο απρόβλεπτα».


Αποκάλυψη: Η απόρρητη αποστολή Έλληνα βατραχανθρώπου στα Ίμια (φωτό αρχείου)
01
Αποκάλυψη: Η απόρρητη αποστολή Έλληνα βατραχανθρώπου στα Ίμια (φωτό αρχείου)
























χριστουγεννιατικα σπιτακια απο μπισκοτα παρλιαρος
ντοριτα ντολτσε βιτα σημερα

αμαρετο τιμη

γενική εισαγγελία λευκωσία
ο λογικος θετικισμος

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Βίτσα που παρουσίασε τα σχετικά στοιχεία στη Βουλή, σχετική επίκαιρη ερώτηση του Δημήτρη Κρεμαστινού (ΔΗΣΥ), η κυβέρνηση παρακολουθεί την κατάσταση και δεν χαλαρώνει.


αμαρετο τιμη

Η μείωση αυτή οφείλεται – όπως είπε - το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς οι συνομιλίες με την ΕΕ και την Τουρκία, με την οποία, «έχουμε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας». Το σοβαρότερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Λέσβος και εν συνεχεία η Σάμος και η Χίος, με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να χαρακτηρίζει αναγκαία την αποσυμπίεσή τους. Στόχος είναι στο τέλος Σεπτεμβρίου, ο πληθυσμός των αιτούντων άσυλο πρέπει να είναι ίσος με τον αντίστοιχο αριθμό χωρητικότητας των κέντρων υποδοχής.


Ο Δημήτρης Βίτσας αναφέρθηκε και σε όσα έχουν συμβεί στη Λέσβο, χαρακτηρίζοντας ατυχή την έμπνευση των φορέων του νησιού να μην μετάσχουν στον διάλογο. «Εγώ δεν πρόκειται να συνδιαλλαγώ με φασιστικές ομάδες, οι οποίες θέλουν να πατήσουν σε ένα υπαρκτό πρόβλημα για να επηρεάσουν τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου», επεσήμανε.


βιβλιοθηκη ψυχολογιας καποδιστριακο

τουρτες γενεθλιων ραμπιτ
Αιχμές Αυγερινού κατά της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού

Ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, καταλογίζει με γραπτή δήλωσή του, υποχωρητικότητα στη Διεθνή Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού, ως προς τη διαδικασία αναδιάρθρωσης του Οργανισμού και τη διενέργεια αρχαιρεσιών με το νέο καταστατικό.


βιβλιοθηκη ψυχολογιας καποδιστριακο

διατομες ητα

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Αυγερινού:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Ερυθροσταυρίτισσες και ερυθροσταυρίτες, εθελόντριες και εθελοντές, φίλες και φίλοι, επαγρυπνείτε.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε μια τραγική κατάσταση που συσσωρεύει πολλές απογοητεύσεις και σκοτώνει κάθε ικμάδα αισιοδοξίας.

Ο λόγος είναι η τακτική υποχώρησης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού (Δ. Ο.Ε. Σ.) από τις δικές της απαιτήσεις κάθαρσης και αναγέννησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε. Ε.Σ.).

Η ΔΟΕΣ που πριν από λίγους μήνες μας απειλούσε με αποπομπή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αν δεν προκηρύσσονταν οι εκλογές με το νέο καταστατικό, τώρα απεμπολεί το "βουλεύεσθαι" και αρκείται στο "βολεύεσθαι" των εκλογών με το παλαιό καταστατικό.
Τα αξιολογικά τους κριτήρια διέπονται από τη διάθεσή τους για υποχώρηση.

Ποια, όμως, είναι η αιτία της αντικατάστασης της υγιούς εξέλιξης του Ε. Ε.Σ. με τον συμβιβασμό του αμαρτωλού – καταστροφικού κι αλλοτριωμένου παρελθόντος;

Υποχρεούμαστε από την Δ. Ο.Ε. Σ. να μεταμορφωθούμε σε άβουλους παθητικούς δέκτες.

Να συμμορφωθούμε σε ξένες σκέψεις – θέσεις χωρίς να τις υποβάλλουμε σε έλεγχο και κριτική για να διαπιστώσουμε την εγκυρότητα, την ορθότητα και τη συνέπειά τους.

Μα πώς είναι δυνατόν η Δ. Ο.Ε. Σ. να μην προσδοκά το καλύτερο μέλλον για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό;

Πώς είναι δυνατόν να θέλει να θέσει τον Ε. Ε.Σ. σε κίνδυνο επαναφέροντας στη Διοίκηση τα άτομα που προκάλεσαν και οδήγησαν τον Ε. Ε.Σ. στην καταστροφή;

Πώς η ίδια η Δ. Ο.Ε. Σ. αναιρεί τις δικές της απαιτήσεις κι επιλογές;

Έχουμε πλέον φτάσει σε καίριο σημείο, σε αυτό που δεν προσδιορίζεται μόνο από τις διαθέσεις κι επιθυμίες μερικών αλλά κυρίως από πράξεις, στάσεις και συμπεριφορές του συνόλου.

Απαιτείται από όλους και ιδιαιτέρως λοιπόν από τη Δ. Ο.Ε. Σ να συμβαδίσει με πράξεις που οδηγούν στην αναγέννηση κι αναδιάρθρωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κι όχι σε έργα που προδίδουν τα οράματα και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων κι όλων των Ερυθροσταυριτών και οδεύουν τον Ερυθρό Σταυρό στην πλήρη καταστροφή».


ενωχ βιβλιο

10 πιο πλουσιοι ελληνες

Οι σκληρές απαιτήσεις του ΔΝΤ δημιουργούν τεράστιο πολιτικό ζήτημα στην κυβέρνηση, πράγμα που οδηγεί στην επιμήκυνση της διαπραγμάτευσης. Το κόστος αυτής της επιμήκυνσης δεν επιβαρύνει βέβαια την κ. Λαγκάρντ, αλλά την ελληνική οικονομία.


ενωχ βιβλιο

Γιατί, όμως, το ΔΝΤ εμφανίζεται τόσο αδιάλλακτο; Αυτά είναι τα σενάρια που συγκέντρωσε το CNN Greece από κυβερνητικές και ευρωπαϊκές πηγές, αλλά και από έγκριτους αναλυτές.


Σενάριο 1. Το τεχνοκρατικό-ιδεολογικό σενάριο


Το ΔΝΤ επιμένει στις θέσεις του γιατί πιστεύει ότι αυτή είναι η συνταγή που χρειάζεται η ελληνική οικονομία για να ανακάμψει. Από μια άλλη σκοπιά, είναι οι «ιδεολογικές εμμονές» για τις οποίες μίλησε κυβερνητικός αξιωματούχος μετά τις συνομιλίες του Hilton. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, το ΔΝΤ κάνει ό, τι κάνει παντού στον κόσμο. Θέλει τη μείωση του αφορολόγητου γιατί τη θεωρεί την πλέον αξιόπιστη πηγή κρατικών εσόδων σε βάθος χρόνου. Σε ό, τι αφορά το ασφαλιστικό, θεωρεί ότι οι συντάξεις πλέον είναι δυσανάλογα μεγάλες σε σχέση με τους καθηλωμένους μισθούς.


Σενάριο 2. Ροκάνισμα χρόνου λόγω Τραμπ


Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, ο Τόμσεν έχει δώσει εντολή στη Βελκουλέσκου να μη δεχτεί τίποτα μέχρι η νέα κυβέρνηση Τραμπ δώσει γραμμή στον αμερικανό εκπρόσωπο στο ΔΝΤ για το τι στάση πρέπει να κρατήσει αναφορικά με το ελληνικό πρόγραμμα – για το αν, δηλαδή, το ΔΝΤ συνεχίσει τη συμμετοχή του. Υπενθυμίζεται ότι οι ΗΠΑ παίζουν αποφασιστικό ρόλο στις κεντρικές επιλογές του ΔΝΤ.


Σενάριο 3. Blame game


Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, έχει διαμορφωθεί στο ΔΝΤ πλειοψηφικό ρεύμα για την αποχώρηση από το ελληνικό πρόγραμμα το οποίο θεωρείται αποτυχημένο και χωρίς προοπτική. Ο Τόμσεν μέσα από ένα παιχνίδι σκληρής γραμμής και μεταχείρισης των στατιστικών στοιχείων, κατά το δοκούν, επιχειρεί να ρίξει την ευθύνη για την αποτυχία του προγράμματος στους «Έλληνες που είναι αναξιόπιστοι και απρόθυμοι για μεταρρυθμίσεις». Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Τόμσεν, που ήταν ο εμπνευστής της συμμετοχής του ΔΝΤ στο Μνημόνιο, δεν χρεώνεται την αποτυχία και διασώζει την καριέρα του.




κοκκινες παλαμες και καψιμο

συννεφο σε μπουκαλι

μηδεποτε επι μηδενος
lucifer movie on fox

Σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε εχθές, Πέμπτη 24 Αυγούστου, στην αίθουσα VIP Lounge του κλειστού γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, αμέσως μετά την αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ιταλία, η ΕΚΟ ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία στους Έλληνες διεθνείς και στο προπονητικό team της ομάδας!».


συννεφο σε μπουκαλι

«Είμαστε εδώ και αρκετά χρόνια δίπλα στην Εθνική μας, μια ομάδα την οποία στηρίζουμε και με την οποία ταυτιζόμαστε», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛ. ΠΕ κος Ρομπέρτο Καραχάννας και συμπλήρωσε: «Σας θυμίζω ότι, ΕΚΟ είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια. Όπως και η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ, έτσι και η ΕΚΟ - μια ελληνική εταιρεία - εκπροσωπεί τη χώρα μας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Καταφέρνει δε, όχι μόνο να αντιμετωπίζει ισάξια τις εταιρείες μεγαθήρια του κλάδου, αλλά και να διεκδικεί καθημερινά την πρωτιά!»


Οι Έλληνες διεθνείς θα αναχωρήσουν για την Φινλανδία, όπου την Πέμπτη 31 Αυγούστου δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στον Α’ Όμιλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, στον οποίο συμμετέχουν, οι εθνικές ομάδες Φινλανδίας, Γαλλίας, Ισλανδίας, Σλοβενίας και Πολωνίας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ θα περάσουν στους «16» της διοργάνωσης, ενώ όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στην Κωνσταντινούπολη.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!



Φωτογραφία: Από αριστερά, οι κ. κ. Ρομπέρτο Καραχάννας και Γρηγόρης Στεργιούλης με τον Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργο Πρίντεζη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.


γειωση πικαπ

τζουλια βοσκοπουλος

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και διέλυσε τα οδοφράγματα που είχαν στήσει σε όλη τη χώρα οι διαδηλωτές με καιγόμενα λάστιχα αυτοκινήτων.


γειωση πικαπ

δρομολογια γερανι ρεθυμνο

Τον προηγούμενο μήνα ο απερχόμενος πρόεδρος Ενράντες κηρύχθηκε νικητής των εκλογών, παρά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και τις διαδηλώσεις.


Οι χθεσινές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από έκκληση της Συμμαχίας της Αντιπολίτευσης Εναντίον της Δικτατορίας, του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού της αριστεράς που προσπαθεί να εμποδίσει τον δεξιό και στενό σύμμαχο των ΗΠΑ Ερνάντες να ορκιστεί ξανά πρόεδρος της Ονδούρας στις 27 Ιανουαρίου.


Η Συμμαχία καταγγέλλει τη «νοθεία» στη διάρκεια των προεδρικών εκλογών της 26ης Νοεμβρίου και θεωρεί νικητή τον δικό της υποψήφιο, τον Σαλβαδόρ Νασράλα.


Ήδη από την Παρασκευή η κυβέρνηση είχε αναπτύξει χιλιάδες στρατιώτες και αστυνομικούς σε όλη τη χώρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τις διαδηλώσεις.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Χάιρ Μέσα, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τη ρίψη πετρών και επτά διαδηλωτές συνελήφθησαν σε όλη τη χώρα.


Ένας νεκρός από τις σφοδρές συγκρούσεις


Εξάλλου χθες μια τοπική μη κυβερνητική οργάνωση στην πόλη Σάμπα, 210 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Τεγκουσιγκάλπα, ανακοίνωσε ότι ένας 60χρονος άνδρας σκοτώθηκε και ένας ακόμη άνθρωπος τραυματίστηκε όταν η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον ενός οδοφράγματος.


Τον θάνατο του άνδρα αυτού επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής του συνασπισμού της αντιπολίτευσης, ο πρώην πρόεδρος Μανουέλ Σελάγια, ο οποίος δήλωσε ότι το όνομα του νεκρού είναι Ανσέλμο Βιγιαρεάλ.


Το γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εξέφρασε «τη θλίψη» του μέσω του Twitter «για τον βίαιο θάνατο του (…) Βιγιαρεάλ στη Σάμπα», αφού ζήτησε μέσω ανακοίνωσή της του από τις δυνάμεις ασφαλείας να απόσχουν από «την υπερβολική χρήση βίας».



#Honduras: We are concerned about the risk of heightened unrest, amid continuing tensions following the disputed November presidential election and ahead of planned opposition protests https://t.co/iFGUKhUIFQ pic.twitter.com/kJ2zY3qqWZ

— UN Human Rights (@UNHumanRights) 19 Ιανουαρίου 2018

ιταλικο προξενειο ροδου

παραθαλασσια σπιτια

Τον Αύγουστο του 2013, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε θέσει ως όρο για να δεχθεί τη στήριξη της Ελλάδας τη συμμετοχή σε αυτήν του ΔΝΤ στην αρωγή προς τη χώρα, γνωρίζοντας ωστόσο πολύ καλά πως η συμμετοχή αυτή δεν είναι στην πραγματικότητα δυνατή· στόχος του ήταν και είναι, μόλις αποκαλυφθεί αυτή η αλήθεια, να επαναφέρει το θέμα της συμμετοχής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, που είχε κλείσει το 2015, γράφει ο Ρομαρίκ Γκοντέν στη γαλλική οικονομική εφημερίδα La Tribune υπό τον τίτλο «Ελλάδα: η παγίδα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κλείνει».


ιταλικο προξενειο ροδου

Διότι, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, αν το ΔΝΤ αρνιόταν να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, καθώς οι απαιτήσεις του Ταμείου για μαζικές περικοπές στο χρέος με αντάλλαγμα ορισμένες στοχευμένες μεταρρυθίσεις είναι απαράδεκτες για τον Σόιμπλε, το πρόγραμμα θα καθίστατο άκυρο για το Βερολίνο, καθώς θα είχε καταπέσει μία από τις προϋποθέσεις του (η συμμετοχή του ΔΝΤ), και τότε ο Σόιμπλε θα μπορούσε να ανοίξει και πάλι το ζήτημα του Grexit. Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών ήξερε συνεπώς πολύ καλά τι έκανε, αφού η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας στην πραγματικότητα δεν ήταν εξαρχής δυνατή, τονίζεται στο δημοσίευμα της La Tribune.


Τον Ιούλιο του 2015, ο Σόιμπλε είχε προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη για «πέντε χρόνια». Την πρότασή του είχε τότε απορρίψει η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, όμως ο υπουργός Οικονομικών δεν είχε πει την τελευταία λέξη του. Σύμφωνα με τον Ρομαρίκ Γκοντέν, ο Σόιμπλε έβαλε ένα σκουλήκι μέσα στο μνημόνιο, το ΔΝΤ, που στο τέλος το κατέφαγε και του επιτρέπει τώρα να επαναφέρει το θέμα.




μεθυσμενη στον κουρκουλη

η γεωπολιτικη του χαους

«Η συμφωνία για το χρέος είναι ακόμη σε εκκρεμότητα», είπε σχετικά ο ίδιος αξιωματούχος, δείχνοντας πως το παζάρι που θα γίνει στο Eurogroup της 22ας Μαΐου θα είναι εξαιρετικά σκληρό. «Στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ τη Δευτέρα θα συζητηθούν τα μέτρα για το χρέος που έχουν ήδη συμφωνηθεί από το Μάιο του 2016», προσέθεσε.


η γεωπολιτικη του χαους

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο αξιωματούχος αποσαφήνισε πως το πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ «δεν θα είναι το κύριο σημείο διαφωνίας», δείχνοντας έτσι πως έχει υπάρξει σύγκληση στο μέτωπο αυτό.


Ο ίδιος αποσαφήνισε πως η χρηματοδοτική συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα αποτελεί προϋπόθεση για να συνεχιστεί αυτό. «Η συμμετοχή του ΔΝΤ είναι προϋπόθεση για την πληρωμή της δόσης», ανέφερε.


Στην ίδια βάση είπε πως η εκταμίευση της δόσης σχετίζεται και από τη θετική έκθεση συμμόρφωσης που θα πρέπει να συντάξουν οι θεσμοί το Σαββατοκύριακο.


Σημειώνεται πως ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξη που έδωσε στο Ρolitico και δημοσιεύτηκε σήμερα τόνισε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τη χώρα στη φάση αυτή συνδέεται με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα, καθώς η συμμετοχή του ΔΝΤ προβλέπεται στην αρχική συμφωνία.


Υπογραμμίζεται πως πληροφορίες που μετέδωσε χθες το πρακτορείο Reuters εμφάνιζαν ως μη παραγωγικό το προχθεσινό EuroWorking Group, όταν την ίδια στιγμή κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως έγινε μια περιεκτική και σε βάθος συζήτηση για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.


Η ενημέρωση του Ευρωπαίου αξιωματούχου από τις Βρυξέλλες δείχνει πως οι Έλληνες βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν επώδυνα μέτρα 5 δισ. ευρώ , ενώ στην κυριολεξία το θέμα του χρέους θα είναι στον «αέρα».



πως να μεινω ξυπνια για να διαβασω
φωτογραφια αινσταιν μονροε

κεντρα αισθητικης γρεβενα

ο σκυλος που λεει 12 λεξεις

Η κ. Γεροβασίλη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού Twitter, ανήρτησε φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη χιονισμένη πλατεία του χωριού.


κεντρα αισθητικης γρεβενα

Πριν τη βόλτα στο χιονισμένο Αθαμάνιο, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανεβάσει φωτογραφίες, στο λογαριασμό του στο Instagram, από παγωμένους καταρράκτες στα Τζουμέρκα, ευχόμενος «καλή χρόνια».





Στο χιονισμένο Αθαμάνιο Άρτας pic.twitter.com/cgyVERShEf

— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) 3 Ιανουαρίου 2019


σαμσθνγ τρεντ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

εδειραν τον κουμουτσακο

Συγκεκριμένα 24χρονος εντοπίστηκε να έχει εισάγει από μη νομοθετημένο σημείο διέλευσης της μεθορίου, συνολικά 3.270 πακέτα τσιγάρων και 23 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.


εδειραν τον κουμουτσακο

Τα παραπάνω λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Ευζώνων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του.


Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Παιονίας. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.



ασωτος μαργαριτης
χλοοταπητας προσφορα

κλιματιστικα ντουλαπες inverter

εφημερευοντα φαρμακεια ελληνικο ανω γλυφαδα

«Θα επιβάλουμε φόρο 25% σε κάθε αυτοκίνητο που έρχεται στις ΗΠΑ από την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Δυτική Βιρτζίνια, γεγονός που σε περίπτωση που γίνει πράξη αναμένεται να πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις κυρίως από Γερμανία και Γαλλία.


κλιματιστικα ντουλαπες inverter

υφαντιδης γεωπονος

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει λόγο για αυξημένους δασμούς στις εισαγωγές ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Τον περασμένο Μάιο είχε ζητήσει από το υπουργείο Εμπορίου να διερευνήσει αν κάποιες από τις εισαγωγές αυτοκινήτων θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, ένα επιχείρημα που χρησιμοποίησε και για την επιβολή δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου.


Η τοποθέτηση του Τραμπ έγινε την ώρα που o υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος, επιδιώκει-σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall street journal - τη μετάθεση της προθεσμίας επιβολής δασμών στα αυτοκίνητα, που είχε οριστεί για τον Αύγουστο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τις χώρες που κατασκευάζουν και εξάγουν αυτοκίνητα, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και αλλού.


Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή οι δασμοί που επιβάλουν οι ΗΠΑ στα εισαγόμενα ΙΧ ανέρχονται σε 2,5% και 25% στα ελαφρά φορτηγά, ενώ μόνο πέρυσι εισήχθησαν στις ΗΠΑ 8,72 εκατομμύρια αυτοκίνητα, κυρίως από Μεξικό και Καναδά.


τη μουσικη βαλε στο τερμα ρεφρεν

βραδυνα κιμονο
καγκελο βενταλια
Άρτα: Τραγικός θάνατος 36χρονου

Ένας νέος άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το βράδυ της Κυριακής (15/04).


τη μουσικη βαλε στο τερμα ρεφρεν

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν από τις έντεκα χθες το βράδυ στην Άρτα, με θύμα έναν 36χρονο μοτοσικλετιστή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας βγήκε από την πορεία της, προσέκρουσε σε μεταλλικό στηθαίο ασφάλειας και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Πηγή πληροφοριών: pamepreveza.gr

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Τηλεφώνημα – απάτη έχει «τρελάνει» αρκετούς συνδρομητές στη χώρα

Προσοχή κίνδυνος! Επιστήμονες προειδοποιούν: Τι δεν πρέπει να κάνετε φέτος ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο Σαρωνικό


δοχειο φαγητου για φουρνο

σταματήσαμε
Γιώργος Μπαλταδώρος: To τραγούδι αφιερωμένο στον Αθάνατο ήρωα (video)

Κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ρίγη συγκίνησης


δοχειο φαγητου για φουρνο

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους τους Αθάνατους ήρωες, σε όλους του αετούς της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ



γκρικ μουβις το νησι

καθαρισμος φιλτρου σωματιδιων τιμη

1η απριλίου βικιπαιδεια
Κτηνωδία στο Λαύριο: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ τρία κουτάβια

Εν ψυχρώ πυροβολήθηκαν και θανατώθηκαν τρία κουτάβια στην περιοχή Θορικού στο Λαύριο όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.


καθαρισμος φιλτρου σωματιδιων τιμη

διαβαζοντας ζουμε περισσοτερο περιληψη

Οι κάτοκοι απευθύνθηκαν ήδη τόσο στο αστυνομικό τμήμα όσο και στο Φιλοζωικό Σωματείο Λαυρίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα τρία σκυλάκια πυροβολήθηκαν το Σαββατοκύριακο (24-25/02) στην περιοχή του αρχαίου θεάτρου στο Θορικό από άγνωστο δράστη τον οποίο το Φιλοζωικό Σωματείο Λαυρίου, επικήρυξε με χίλια ευρώ. Το Σωματείο καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Να σημειωθεί ότι η θανάτωση όπως και η κακοποίηση ζώων είναι ποινικό αδίκημα το οποίο μάλιστα σε άλλες χώρες έχει καταταχθεί στα κακουργηματικού βαθμού, καθώς, σύμφωνα με έρευνες, η βίαιη συμπεριφορά σε ζώα συσχετίζεται άμεσα με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και γενικότερα βίας σε βάρος ανθρώπων.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Capital Controls: Προσοχή! Έρχεται μεγάλη αλλαγή στις αναλήψεις μετρητών

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε ΕΔΩ αν είστε ο τυχερός που κέρδισε 1.000 ευρώ αφορολόγητα


τμήμα πολιτικών μηχανικών δ

σωληνες περιφραξης τιμες θεσσαλονικη

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών (BTP) ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της κλήθηκαν στο Loughborough Junction, έναν πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στο Μπρίξτον, στις 07:30 τοπική ώρα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τριών ανθρώπων.


τμήμα πολιτικών μηχανικών δ

«Η ομάδα μου εργάζεται σκληρά για να κατανοήσει τί συνέβη και πώς αυτοί οι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις ράγες του τρένου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γκάρι Ρίτσαρντσον της BTP.





#LoughboroughJunction: Three dead after hit by London train in mystery tragedyhttps://t.co/ZHXXOljKfh pic.twitter.com/L4IlctGcA4

— Daily Express (@Daily_Express) 18 Ιουνίου 2018


xs summer club πτολεμαιδα

προεδρείο βουλής

Το τροχαίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretapost.gr σημειώθηκε, όταν ο οδηγός της μηχανής, στην οποία επέβαιναν και οι τρεις νέοι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στην άκρη του δρόμου.


προεδρείο βουλής

Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό, ενώ ελαφρύτερα είναι τα τραύματα, που υπέστησαν οι άλλοι δύο.


Σύμφωνα με το cretalive.gr κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της κοπέλας στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την επανασυγκόλληση του άκρου της. Έτσι στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά της κοπέλας στην Αθήνα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου με αεροπλάνο μεταφέρθηκε στην Αθήνα.


cretalive


Πηγή: cretalive.gr


cretalive1


Πηγή: cretalive.gr


Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύονται οι άλλοι δυο επιβαίνοντες της μηχανής, ένας 19χρονος Αλβανικής καταγωγής και ένας 30χρονος.



πως κανουμε κοτσιδα ψαροκοκαλο
αποσταση βενετια μπεργκαμο

damn damn damn mp3

Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.


damn damn damn mp3

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που κατά διαστήματα πιθανώς θα είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση από το βράδυ.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



τρουφακια αργυρω αντ1
καλαθια διακοσμηση

γραναδα βαλενθια

μποτες για χιονια γυναικειες

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την δευτερολογία του στη βουλή απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ο πρώτος που έπρεπε να ασχολείται με την διαπραγμάτευση είναι ο υπουργός Οικονομικών. Αντίθετα, εκείνος χθες πήγε στη σουίτα μεγαλοεπιχειρηματία για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα».


γραναδα βαλενθια

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πρωθυπουργού ο οποίος χαμογελώντας απάντησε στον κύριο Μητσοτάκη: «Η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και αφήσατε και άθλια υπονοούμενα γιατί παρακολούθησε τον αγώνα στα επίσημα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι θέλετε να πείτε; Πείτε το ευθέως εκτός και αν θέλετε να πείτε ότι ο Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και έχασε τελικά ο ΠΑΟΚ με 3-0. Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σας».



ναταλία μελά κωνσταντινίδη

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

μαντιναδεσ τησ ποπησ νικηφορου

Με αφορμή τα συνεχή τροχαία δυστυχήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νησί, ο αρχηγός της ΝΔ συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη φορέων από όλο το νησί, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.


μαντιναδεσ τησ ποπησ νικηφορου

κυπρος και εργασια

«Ο περιορισμός των τροχαίων είναι υπόθεση όλων» επεσήμανε κατά την εισηγητική του τοποθέτηση ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι η προσπάθεια αυτή αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της ΝΔ.


Επίσης, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τον μεγάλο αριθμό τροχαίων δυστυχημάτων στο νησί, αναφέροντας παράλληλα το γεγονός, ότι μέσα σε μια δεκαετία έχουν χαθεί από τροχαία 10.000 άνθρωποι στη χώρα και επισήμανε την ανάγκη να αλλάξει η οδική συμπεριφορά και να γίνει σεβαστός από όλους ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.


Στην ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης έκανε και προσωπικές αναφορές, εκφράζοντας την ανησυχία του ως πατέρας, λέγοντας: «Δεν ωφελεί να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε το πρόβλημα, να φοβόμαστε να το πούμε για να μην γίνουμε δυσάρεστοι. Και αυτό το λέω και ως πατέρας και δεν σας κρύβω ότι τα παιδιά μου όταν οδηγούν βράδια και ειδικά στην Κρήτη, ανησυχώ διπλά από ότι ανησυχώ στην Αθήνα» επεσήμανε.


Όσον αφορά τον ΒΟΑΚ, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε το έργο ως κομβικής σημασίας. «Όταν λέω ΒΟΑΚ θέλω να είμαι σαφής.
Δεν εννοώ μόνο το κομμάτι από τα Χανιά έως το Ηράκλειο.


Αλλά όλη την έκταση του ΒΟΑΚ, από την Κίσσαμο μέχρι και τη Σητεία και δεσμεύομαι σήμερα, με τον πιο απόλυτο, κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο ΒΟΑΚ θα γίνει» τόνισε χαρακτηριστικά.


Ο κ Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο ΒΟΑΚ δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας, αλλά, όπως είπε, είναι και θέμα ανάπτυξης.


«Χωρίς ένα σύγχρονο οδικό άξονα, η Κρήτη θα οδηγηθεί σε απόλυτη συμφόρηση» είπε.




φεκ αναπληρωτες 2015

λογικα κιθαρα

3 επιστημονικο πεδιο σχολες 2016
Αναστολή κινητοποιήσεων αποφάσισε η Ένωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ

Την αναστολή των απεργιακών της κινητοποιήσεων αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης (31/5) η Ένωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ, μετά από την απόφαση του πρωτοδικείου Πειραιά που έκρινε παράνομη τη σημερινή 24ωρη απεργία τους αλλά όχι καταχρηστική.


λογικα κιθαρα

Προσφυγή εναντίον της απεργιακής κινητοποίησης είχε καταθέσει η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιτιολογικό της απόφασης του δικαστηρίου στηρίχθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ δεν είχε προειδοποιήσει ένα 24ωρο πριν με εξώδικο τη διοίκηση του οργανισμού για τη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όσον αφορά την προσφυγή που είχαν καταθέσει στο Πρωτοδικείο Πειραιά εταιρείες διαχείρισης εργαζόμενων για λογαριασμό του ΣΕΠ, εναντίον της απεργίας που είχε κηρύξει η 'Ενωση Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της ΣΕΠ, η απόφαση αναμένεται αύριο το πρωί της Παρασκευή 01/06.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



μαχαιρια global τιμες

γενικεσ αρχεσ διοικητικου δικαιου

ηρώδειο θεατρο

Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


γενικεσ αρχεσ διοικητικου δικαιου

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ .
θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη κεντρική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.



ομελετα με λουκανικο συνταγη

παντεσπάνι για τούρτα με ζαχαρόπαστα

«Θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι φρικτό και αυτό απετράπη χάρη στο προσωπικό που ήταν σε επαγρύπνηση», δήλωσε ο Τζ. Π. Μίσρα εκπρόσωπος της εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων της Ινδίας.


παντεσπάνι για τούρτα με ζαχαρόπαστα

apartments omaha nebraska rent

«Όλοι (στο υπουργείο) είναι κατάπληκτοι και σοκαρισμένοι», πρόσθεσε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι κανένας επιβάτης δεν έχει τραυματιστεί.


Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Τιτλάγκαρθ του κρατιδίου Οντίσα της ανατολικής Ινδίας.





βασιλης σκουντης βιογραφικο

λειτουργική τακτοποίηση εοτ

ευη δαελη γενεθλια
tom jerry μεταγλωτισμενα

Το ένα περιστατικό αφορά ένα αγοράκι 13 μηνών. Όταν οι γονείς του το πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου «Αγία Σοφία», οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει εγκεφαλίτιδα και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


λειτουργική τακτοποίηση εοτ

Ευτυχώς ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε θετικά στη θεραπεία. Τόσο η επιπλοκή όσο και η ίδια η νόσος αντιμετωπίστηκαν πλήρως και το παιδί πήρε εξιτήριο.


Το δεύτερο περιστατικό αφορά ένα παιδάκι, το οποίο έπαθε πνευμονία ενώ ήδη είχε νοσήσει από τον ιό της ιλαράς. Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αγία Σοφία» με παρoδική αναπνευστική δυσχέρεια.


Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της υγείας του και είναι πιθανό αύριο να βγει από την ΜΕΘ και να συνεχιστεί η νοσηλεία σε κοινό θάλαμο.


Και τα δύο παιδάκια που εισήχθησαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι από οικογένειες Ρομά και δεν είχαν κάνει το τριπλό εμβόλιο ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το ΚΕΕΛΠΝΟ μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, στη χώρα μας, έχουν καταγραφεί 196 κρούσματα ιλαράς.


Τα περισσότερα εντοπίζονται στη νότια Ελλάδα και σε πληθυσμούς Ρομά.


Σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της επιδημίας, γιατροί με την κινητή μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, έχουν πάει σε καταυλισμούς Ρομά στο λεκανοπέδιο της Αττικής κι έχουν εμβολιάσει πάνω από 1.500 παιδιά τον τελευταίο μήνα.


Αυτό το εμβολιαστικό πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.


Ενώ όπως είπε σε συνέντευξη του, στο «Ραδιόφωνο 24/7» ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, την επόμενη εβδομάδα, με δική του παραίνεση προς τη Βουλή, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων στην οποία μεταξύ άλλων, θα κληθούν η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, εκπρόσωποι της επιστημονικής παιδιατρικής κοινότητας, επιδημιολόγοι, λοιμωξιολόγοι προκειμένου να εκθέσουν τις επιστημονικές απόψεις τους και να ενημερώσουν την τεχνική αντιπροσωπεία για τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται και για τις πρακτικές τις οποίες υιοθετούν και άλλες χώρες.


«Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε για να δώσουμε το σήμα ότι θωρακίζουμε το σύστημα όσο είναι δυνατόν και προσπαθούμε με τη συναίνεση, με τη διασφάλιση της συναίνεσης των πολιτών, των γονιών και φυσικά του υγειονομικού προσωπικού να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τους κινδύνους από την επιδημική έξαρση της νόσου» είπε ο Υπουργός Υγείας ενώ τόνισε ότι:


«όσο το αντιεμβολιαστικό κίνημα αυξάνει την επιρροή του, όπως γίνεται σε πάρα πολλές χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και δεν ενισχύεται ο υγειονομικός φραγμός που προκαλούν τα εμβόλια, ιδιαίτερα στον παιδικό πληθυσμό, νομίζω ότι είναι μία εξέλιξη η οποία πρέπει να μας ανησυχεί και να μας κρατάει σε εγρήγορση».


νέα μέλη επιτροπής δημόσιας υπηρεσίας

εναρξη βαρδιας μετρο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας θα δοθεί από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους χιλίων ευρώ σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο των δύο παραπάνω εταιρειών που κατά τη δημοσίευση της παρούσας είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ καθώς και σε κάθε εργαζόμενοπου κατά τη δημοσίευση της παρούσας έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας και πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει επιδότηση ανεργίας λόγω επίσχεσης, από τον ΟΑΕΔ.


νέα μέλη επιτροπής δημόσιας υπηρεσίας

Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης γίνεται μετά την προσκόμιση καταλόγου από τους εκπροσώπους των δικαιούχων του άρθρου 1, στον οποίο αναγράφονται τα εξής στοιχεία:



  • To ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου

  • Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών

  • Ο αριθμός του Μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (AMΚΑ)

  • Ο αριθμός του φορολογικού του Μητρώου (ΑΦΜ)

  • Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (ΙΒΑΝ), και τον σχετικό έλεγχο από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ βάσει του οποίου προκύπτει η εργασιακή σχέση με την εταιρεία και η άσκηση του δικαιώματος επίσχεσης εργασίας εκ μέρους του εργαζόμενου και η δυνατότητα επιδότησης ανεργίας λόγω της επίσχεσης.



μακρο ηλεκτρικες συσκευες

οσε για καρδιτσα

παιδικεσ εκδηλωσεισ αθηνα

Αυτό ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ Ηλίας Νικολόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή του Σκαι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πόσο διάστημα θα είναι η παράταση. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων έληγε σήμερα, Δευτέρα, ωστόσο μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, η διοίκηση αποφάσισε να δώσει παράταση.


οσε για καρδιτσα

winx γρεεκ

«Είναι σίγουρο ότι θα δοθεί παράταση άλλα δεν μπορώ να σας πω πόσες ημέρες», ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος και εξήγησε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί οι παράμετροι του συστήματος δεν έχουν επικαιροποιηθεί με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται ανεπαρκές.


Παράλληλα, ο έτερος αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Αθανάσιος Παπαιωάννου, μιλώντας στο Star ανακοίνωσε πως ήδη για τις θέσεις αυτές έχουν υποβληθεί 20.000 αιτήσεις και αναμένονται «μερικές χιλιάδες ακόμα», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε πως συνολικά οι αιτήσεις θα φτάσουν τις 30.000. Ο ίδιος δήλωσε ακόμα πως τα προβλήματα στην ιστοσελίδα αποκαθίστανται σταδιακά.


βιογραφικο υπουργου μπαλτα

ζωδιο βαρουφακη

Η απόφαση πάρθηκε βάσει κειμένου που εγκρίθηκε σήμερα, Τρίτη, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


βιογραφικο υπουργου μπαλτα

«Αναρωτιόμαστε συνεχώς τι κάνει η Ευρώπη συγκεκριμένα για τους πολίτες της», σημείωσε κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε της ψηφοφορίας η Γαλλίδα συντηρητική ευρωβουλευτής Αν Σαντέρ. Η πρωτοβουλία αυτή «αποτελεί ακριβώς το παράδειγμα μιας ορατής και χρήσιμης Ευρώπης στην καθημερινότητα των Ευρωπαίων», τόνισε.


Το πρόγραμμα αυτό είχε ανακοινωθεί πριν από έναν χρόνο από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στην ομιλία του για την «Κατάσταση της Ένωσης». Στόχος του είναι να μοιραστούν σε 6-8.000 πόλεις και χωριά, σε όλες τις χώρες της ΕΕ, «κουπόνια αγοράς» ύψους 20.000 ευρώ, προκειμένου να γίνουν εργασίες για την εγκατάσταση τέτοιων σημείων πρόσβασης. Η βασική ιδέα είναι να απλοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό οι διαδικασίες ώστε να καταστεί προσβάσιμη η υπηρεσία αυτή ακόμη και στους δημάρχους των μικρών κοινοτήτων.


Για να διεκδικήσουν αυτά τα «κουπόνια αγοράς» οι τοπικές συλλογικότητες θα μπορούν να συνδέονται σε έναν ιστότοπο όπου θα βρίσκουν επίσης τον κατάλογο των συμβεβλημένων εταιρειών που θα αναλαμβάνουν την εγκατάσταση. Οι εταιρείες αυτές θα πληρώνονται για το έργο τους από τις ευρωπαϊκές Αρχές.


Στις κοινότητες επαφίεται να αποφασίσουν ποιο σημείο είναι το πιο πρόσφορο για την εγκατάσταση του ασύρματου διαδικτύου: μια δημόσια βιβλιοθήκη, το δημαρχείο, το τοπικό κέντρο υγείας, μια πλατεία ή οποιοδήποτε άλλο, ανέφερε η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας Μαρίγια Γκαμπριέλ.



ωλψ φορ μαψ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

πολυ επιθετικο μελισσι

κατια αντωνοπουλου οι ινδιες μου

Έτσι, δεν αποκλείεται κατά το στάδιο της κύριας ανάκρισης ο κύκλος των κατηγορουμένων για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος να επεκταθεί ακόμη και σε πρόσωπα υπεράνω υποψίας ή και σε άλλους «ένστολους» συνεργάτες του κυκλώματος, πλην δηλαδή του ενός εν ενεργεία αστυνομικού που ήδη φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.


πολυ επιθετικο μελισσι

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, οι Αρχές έχουν στρέψει το «μικροσκόπιό» τους στα τελωνεία, απ’ όπου έφευγαν για την Τουρκία οι ράβδοι χρυσού.


Οι επίμαχες συνομιλίες


Οι επίμαχες συνομιλίες είναι καταγεγραμμένες σε ψηφιακούς δίσκους (DVD) από το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ και όπως προκύπτει από την «Έκθεση Απομαγνητοφώνησης Ψηφιακού Δίσκου» που έχει στη διάθεσή του το CNN Greece, αφορούν στο χρονικό διάστημα από 15-6-2018 έως 14-8-2018, από 29-6-2018 έως 28-8-2018, από 14-8-2018 έως 14-10-2018, από 29-8-2018 έως 28-10-2018 και από 15-10-2018 έως 14-12-2018.


Ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ άρχισε, δηλαδή, να ενεργοποιείται και να καταγράφει τις συνομιλίες από τον περασμένο Ιούνιο βάσει 5 βουλευμάτων του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου, με τα οποία διατάχθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Ριχάρδου Μυλωνά.


Στην «Έκθεση Απομαγνητοφώνησης Ψηφιακού Δίσκου» περιλαμβάνονται πολλές συνομιλίες μεταξύ του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της «μαφίας του χρυσού», ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Κυριακής για σειρά κακουργηματικών πράξεων ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή και του γνωστού τηλεπαρουσιαστή «λάιφ στάιλ» εκπομπών.




εθνικη μπασκετ χθες

βιντεο ψαρεμα με ψαροντουφεκο

εκχυλισμα βοτανων σε λαδι

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Χολαργό, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» και τη «Διπλή Ευκαιρία» σε έντεκα αγώνες του Nations League και με 3 ευρώ κέρδισε 4.528,44 ευρώ.


βιντεο ψαρεμα με ψαροντουφεκο

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Durbanville, ένας νικητής από την Κηφισιά κέρδισε 1.345 ευρώ. Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) σε ιπποδρομία από το Fairview, ένας νικητής από το Μενίδι κέρδισε 1.233 ευρώ και στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη νικητών σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) από το Fairview, ένας νικητής από τη Νίκαια κέρδισε 1.725 ευρώ.


Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!


Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.
Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.




δεν πινει γαλα 3 μηνων

καινουργιος νομος για τους μεταναστες

μπλουζακια ασπρα
μπουζι ngk bkr7eix

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που έδειχναν πως η φωτιά θα ελεγχθεί γρήγορα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δυσκολεύεται να σβήσει τις φλόγες λόγω του αέρα, που τους αλλάζει κατεύθυνση.


καινουργιος νομος για τους μεταναστες

Πληροφορίες θέλουν τη φωτιά να κατευθύνεται προς κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.


Συνολικά 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα επιχειρούν κατάσβεση, ενώ στο σημείο σπεύδουν και δυνάμεις από το Ναύπλιο και το Άργος.



Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Θωμάς Δένδρων #Ναυπλίου. Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 27, 2017

mole number

Προς το παρόν συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ των χωρών που τάσσονται υπέρ της κατασκευής του αγωγού και των χωρών που είναι κατά. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί να συμμετάσχει στις συνομιλίες που αφορούν την κατασκευή του αγωγού, μέσω του οποίου το ρωσικό φυσικό αέριο θα φθάνει στην Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


mole number

Για τον λόγο αυτό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να εγκρίνει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου σχετική πρόταση που αφορά αλλαγές στη νομοθεσία της ΕΕ, δήλωσαν στην γερμανική DW δύο πηγές στην Κομισιόν.


Ο κεντρικός αγωγός Nord Stream-2, θα φθάσει από την Ρωσία στην Γερμανία υποθαλάσσια μέσω της Θάλασσας της Βαλτικής. Εξαιτίας της όδευσης αυτής που ακολουθεί, ο αγωγός εμπίπτει στην ισχύ τόσο της γερμανικής όσο και της διεθνούς νομοθεσίας. Αντιστοίχως, αποφασιστική σημασία έχει η στάση του Βερολίνου, η οποία συνίσταται στο ότι το έργο αυτό είναι ένα έργο την κατασκευή του οποίου αναλαμβάνουν αποκλειστικά ιδιωτικές εταιρείες. Μία τέτοια προσέγγιση ανοίγει στην πραγματικότητα την προοπτική της απρόσκοπτης κατασκευής του αγωγού Nord Stream-2


Παράλληλα επειδή ο αγωγός θα καταλήξει υποθαλάσσια μέσω της Θάλασσας της Βαλτικής απευθείας από την Ρωσία στην Γερμανία, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να επηρεάσει την πορεία της κατασκευής του. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η νομική υπηρεσία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Βαρσοβία, η οποία θεωρεί τον αγωγό Nord Stream-2 ως απειλή, έχει διαφορετική γνώμη. Στην νομικό πόρισμα που κατέθεσε η Πολωνία, το οποίο έχει στην διάθεση της η DW, επισημαίνεται ότι οι κανόνες της ΕΕ «αφορούν ευθέως το θαλάσσιο τμήμα του Nord Stream-2 που βρίσκεται σε ύδατα, οικονομική ζώνη ή υφαλοκρηπίδα των χωρών της ΕΕ».



καψιμο απο ηλιο γιαουρτι
πατεντα για μετρητη δεη

παικτες μιλαν 2017

Βούτσης: Άφησε το στίγμα της ως ηθοποιός και δημοσιογράφος


Τη θλίψη του για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάννη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


παικτες μιλαν 2017

τσιπουρο ουζο διαφορες

λικο τεκνο στο ικα

Ο κ. Βούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Ρίκας Βαγιάννη. Ενός νέου ανθρώπου που άφησε το στίγμα της στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, ως ηθοποιός, αλλά και ως δημοσιογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στο σύζυγό της, το μονάκριβο γιο της, στους γονείς και στους οικείους της.



ΣΥΡΙΖΑ: Σημαντική απώλεια για τη δημοσιογραφία


Θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ρίκας Βαγιάννη απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος, χαρακτηρίζοντας τον θάνατό της ως μία σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας.


Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:



Ο θάνατος της Ρίκας Βαγιάννη αποτελεί μια σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας. Η δημοσιογραφική καριέρα της Ρ. Βαγιάννη ήταν εξαιρετικά πλούσια και πολυδιάστατη, καθώς δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά, στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο. Επιπλέον, η Ρ. Βαγιάννη εργάστηκε και ως ηθοποιός, με ρόλους στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της.



Μητσοτάκης: Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της


Ανάρτηση στο Τwitter για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Δεν την γνώρισα καλά, αλλά πάντα την ξεχώριζα για την τόσο διακριτή παρουσία της. Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της, η καθαρή σκέψη της. Είχε κάτι ανυπότακτο η Ρίκα Βαγιάννη. Σε έκανε να θυμάσαι τη δύναμη και τη χαρά της ζωής, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα την θυμόμαστε», έγραψε στο λογαριασμό του ο πρόεδρος της Ν. Δ.



Δεν την γνώρισα καλά, αλλά πάντα την ξεχώριζα για την τόσο διακριτή παρουσία της. Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της, η καθαρή σκέψη της. Είχε κάτι ανυπότακτο η Ρίκα Βαγιάννη. Σε έκανε να θυμάσαι τη δύναμη και τη χαρά της ζωής ακόμη και στα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα την θυμόμαστε

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 7 Αυγούστου 2018

λευκα μαλλια προληψη

Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα στα δυτικά και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τη νύχτα στο Ιόνιο εκ νέου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.


λευκα μαλλια προληψη

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, στρεφόμενοι από το βράδυ σε νότιους 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και γρήγορα δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανή καταιγίδα.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές. Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος



ορφέας παπαδόπουλος κλεμμενα ονειρα
μαθηματικα β γυμν οδυσσεια

προγραμμα tv κυριακη

μαρκελλα γιαννατου σειρες

Συνολικά, η AEGEAN και η θυγατρική της Olympic Air θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε 17 προορισμούς.


προγραμμα tv κυριακη

μερισμα φορμα

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Έναν προς Αιγαίο, έναν προς Ιόνιο και έναν προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για την μεταφορά του Αγίου Φωτός προς: Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Σάμο, Χίο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Λήμνο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση από τις 21:30 έως και τις 22:30.


Επιπλέον, το Μεγάλο Σάββατο, τα δρομολόγια των έκτακτων πτήσεων για την μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα πραγματοποιηθούν από Αθήνα - Λάρισα, Λάρισα-Αλεξανδρούπολη, Αλεξανδρούπολη-Λήμνος, Λήμνος - Αθήνα, Αθήνα-Σάμος, Σάμος - Χίος, Χίος - Αθήνα, Αθήνα-Ζάκυνθος, Ζάκυνθος-Κεφαλονιά, Κεφαλονιά - Αθήνα.


Παράλληλα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο, θα γίνει και με τις προγραμματισμένες πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air προς Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Κω, Ρόδο και Κέρκυρα.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, το Μεγάλο Σάββατο το πλήρωμα καμπίνας όλων των πτήσεων εξωτερικού προς Ελλάδα και όλων των πτήσεων του εσωτερικού δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air, θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες πασχαλινές λαμπάδες.