Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ωρες μετρο απο συνταγμα για αεροδρομιο


«Εάν υπήρξε μια αμφισβήτηση προχθές ήταν κατά πόσον επικοινωνιακά έχει δοθεί στον κόσμο να αντιληφθεί ότι αυτό το οποίο είπε ο κ. Τσακαλώτος για το 1/3 αφορά, όχι σε νέα νομοθέτηση μέτρων αλλά στα υπόλοιπα που υπάρχουν και μένουν να υλοποιηθούν με υπουργικές αποφάσεις και διατάγματα σε ήδη ψηφισμένους νόμους. Αυτό δεν είχε γίνει καθαρό και δεν είναι καθαρό ακόμα δημοσίως και γι’ αυτό υπήρξε εικόνα μιας πιθανής διένεξης όταν είπα «ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο να σας πει ακριβώς τι συμβαίνει». Περί αυτού πρόκειται», είπε ο κ. Βούτσης.


ωρες μετρο απο συνταγμα για αεροδρομιο

αξιολογηση αποδοσης προμηθευτων

οικολογικο καθαρισμα μπανιου


Ο Πρόεδρος της Βουλής σημειώνει ότι η Αθήνα υλοποιεί κατά γράμμα τη συμφωνία του Ιουλίου, «άρα δεν υπάρχουν εκκρεμότητες ή υπαναχωρήσεις από την πλευρά μας», εκτιμώντας είναι πως προς το συμφέρον όλων να κλείσει η διαπραγμάτευση και η αξιολόγηση «χθες».


Εκτιμά ότι τελικά θα υπαναχωρήσουν οι ακραίοι κύκλοι που διεξάγουν «βρόμικο πόλεμο» κατά της χώρας και αποκλείει κάθε σκέψη για εκλογές ή δημοψήφισμα με δίλημμα το ευρώ.



«Δεν υπάρχει αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ. Ούτε στις πιο δύσκολες συνθήκες που μας απειλούσαν και τελικά μας επέβαλαν τα capital controls. Και τότε είχαμε και μια ισχυρή συνιστώσα στο κυβερνών κόμμα που είχε ως επιλογή το εθνικό νόμισμα... πόσο μάλλον τώρα. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, δεν υπάρχει αυτό το δίλημμα. Επαναλαμβάνω πως η χώρα μας είναι προσδεδεμένη με το ευρώ, όσο υπάρχει ευρώ. Η επικινδυνότητα για το ευρώ έχει να κάνει ακριβώς με αυτούς που μέχρι πριν από λίγο δήλωναν διαπρύσιοι υπερασπιστές της ιδέας της Ε. Ε. Η επικινδυνότητα για τη διάλυση της Ε. Ε. δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό πρόβλημα ή με το ζήτημα χρέους», είπε κατηγορηματικά ο Πρόεδρος της Βουλής.



Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ναυτεμπορική, ο Νίκος Βούτσης παραδέχεται, παράλληλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ρίχνοντας όμως το «μπαλάκι» της πρωτοβουλίας στο ΠΑΣΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου