Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ταυρος λεξικο

Στις 10 Μαρτίου συμπληρώνονται 7 χρόνια από το θάνατο, μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς, του μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα» Λάμπρου Φούντα και οι Αρχές εκτιμούν ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν ένα επετειακό χτύπημα.


ταυρος λεξικο

lm on fifa 15 bpl

Οι Αρχές βρίσκουν ως πιο πιθανό, στόχος να είναι κάποιο αστυνομικό τμήμα ή και κάποια περιπολία, γι’ αυτό και συχνά, ακόμα και μέσω ασυρμάτου, δίνονται εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας των αστυνομικών.


Οι αναλυτές της αντιτρομοκρατικής, μετά τα απανωτά αποτυχημένα χτυπήματα των τρομοκρατών, εκτιμούν ότι κάποιοι θα επιδιώξουν ένα άμεσο χτύπημα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά κυρίως οι «επίδοξοι αρχηγοί» να κερδίσουν την ηγετική θέση που επιδιώκουν, τώρα που εμφανίστηκε κενό εξουσίας στο χώρο της τρομοκρατίας με την αδρανοποίηση της Παναγιώτας Ρούπα, του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και έγκλειστων μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.


Όπως είχε γράψει το CNN Greece οι Αρχές εκτιμούν ότι το βιβλίο τρομοκρατία, αλλάζει κεφάλαιο με τους παλιούς πρωταγωνιστές να μπαίνουν στην άκρη και να παίρνουν τα ηνία καινούργια πρόσωπα.


Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι άτομα τα οποία έχουν απασχολήσει τις Αρχές με παρουσία στο χώρο των αντιεξουσιαστών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής πάντως, οι αντιεξουσιαστές έχουν επιλέξει άφθαρτα πρόσωπα, που δεν έχουν σημανθεί από την αστυνομία, για να εκτελούν το επιχειρησιακό κομμάτι.



παρατατικος και αοριστος του εκφραζω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου