Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

audi a3 μεταχειρισμενα 2004

morris μικροκυματων

Η υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την αδυναμία ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης – μιας αδυναμίας που «βαραίνει ακόμη περισσότερο στους Έλληνες πολίτες», όπως είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


audi a3 μεταχειρισμενα 2004

«Η αέναη διαπραγμάτευση και τα καουμποϊλίκια κόστισαν στην Ελλάδα ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο και 8 δισ. μέτρα την πρώτη φορά. Τη δεύτερη φορά κόστισαν ένα υπερταμείο που δέσμευσε την ελληνική περιουσία για 99 χρόνια και έναν αυτόματο κόφτη. Πόσο άραγε θα κοστίσει η τρίτη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα, όταν ο ίδιος δηλώνει ότι έχει τηρήσει όλα τα συμφωνηθέντα και ο υπουργός Οικονομικών μιλάει για το 30%; Αναρωτιέμαι με ποια διαπραγματευτική ισχύ προσέρχονται στο τραπέζι των συζητήσεων. Το βέβαιο είναι ότι η Ελλάδα δεν αντέχει τρίτη αποτυχημένη διαπραγμάτευση», τόνισε.


Ερωτηθείσα για την πορεία της οικονομίας της χώρας και το αν έχει μπει σε πορεία ανάπτυξης είπε: «Ας μη ξεχνούμε βέβαια ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδήγησε σε ύφεση μια οικονομία που βρισκόταν σε έστω οριακή ανάπτυξη. Η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης σε πολυετή βάση που χρειάζεται επειγόντως η χώρα προϋποθέτει διαρθρωτικές παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας στις οποίες δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση έχει αλλεργία».


Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «κωλυσιεργεί στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων και όταν τις νομοθετεί στη συνέχεια καθυστερεί την εφαρμογή τους» και τόνισε πως αυτό συμβαίνει γιατί είναι μεταρρυθμίσεις που δεν τις «ενστερνίζεται, κάτι που αδυνατίζει την εμβέλεια τους καθώς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκατάλειψής τους με την πρώτη ευκαιρία».


«Δυστυχώς, η σημερινή κυβέρνηση αυξάνει τους φορολογικούς συντελεστές, δυναμιτίζει συνεχώς το πολιτικό περιβάλλον, συντηρώντας την επικίνδυνη και ανεύθυνη συζήτηση περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη», υπογράμμισε η βουλευτής και έφερε ως παράδειγμα τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ξυδάκη. «(...) φορτώνει τη δημόσια διοίκηση με πρόσθετες διαδικασίες, υπηρεσίες και πρόσθετους υπαλλήλους, όχι εκεί που χρειάζονται, όπως στα νοσοκομεία και την εκπαίδευση, αλλά εκεί που θέλει το κόμμα», είπε ακόμη.


Μεταρρυθμίσεις που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και την απλοποίηση του φορολογικού συστήματος, με στόχο τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την πάταξη της φοροδιαφυγής είναι αναγκαίες σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη.



συνθετη αντισταση κυκλωματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου