Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

εργασια ωσ λαντζα

ασφαλεια για παπι χωρις διπλωμα

Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα παρακολούθησης ηλεκτρονικών μαθημάτων πρώτων βοηθειών ανέπτυξαν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) και η εταιρεία e-learning SQLearn, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι να εκπαιδευτούν στην παροχή πρώτων βοηθειών στους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.


εργασια ωσ λαντζα

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο 700.000 άνθρωποι παθαίνουν ανακοπή και μόλις το 5% με 10% επιβιώνει μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ παρέχοντας έγκαιρη βοήθεια το ποσοστό των επιζώντων μπορεί να ξεπεράσει το 60%. Την ίδια ώρα, το 80% των γενικών ατυχημάτων συμβαίνουν μέσα στο σπίτι, με κυριότερα τα εγκαύματα και τις πτώσεις.


Σε αυτό το πλαίσιο, η εκμάθηση των πρώτων βοηθειών κρίνεται αναγκαία από τον γενικό πληθυσμό. Όπως επισήμανε, κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Αντώνης Αυγερινός, στόχος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι «η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, η ενδυνάμωση του εθελοντικού ρεύματος που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε φαινόμενα περιθωριοποίησης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο της δυναμικής αυτής εντάσσεται και η συγκεκριμένη συνέργεια». Οι πρώτες βοήθειες είναι για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό «ένα καθήκον ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος και πρέπει να είναι προσβάσιμες στον οποιονδήποτε, όπου και αν βρίσκεται» πρόσθεσε.


Ο ΕΕΣ Σταυρός εκπαιδεύει κάθε χρόνο περίπου 20.000 άτομα, με συνεργασίες, όπως με την Ελληνική Αστυνομία και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.



προπονητηρια οακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου