Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

μεταίχμιο εκδοτικός οίκος

Στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά, του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, με αποτέλεσμα να «σπάσουν» τα ισόβια. Οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα του κ. Φουρλεμάδη και αναγνώρισαν αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του κι έτσι αποχώρησε από το δικαστήριο ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ.


μεταίχμιο εκδοτικός οίκος

βορειο σελας πολιτεια

laser κοπης και χαραξης τιμες

Ειδικότερα ο Δημήτρης Φουρλεμάδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για:


το κακούργημα της υπεξαίρεσης κατ' εξακολούθηση με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου (καταδίκη που τον έφερνε αντιμέτωπο μέχρι και με ισόβια κάθειρξη) και το κακούργημα της απλής απιστίας στην υπηρεσία, καθώς οι δικαστές υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και προχώρησαν σε κατ' επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας από απιστία στην υπηρεσία, με την επιβαρυντική διάταξη του ν. 1608/1950.


Ο Δ. Φουρλεμάδης αθωώθηκε από τη μία πράξη της απιστίας που αφορούσε σε αγορά ακινήτου στην Κυψέλη.


Η φερόμενη διευθύντρια εσωτερικού ελέγχου της ΜΚΟ, κρίθηκε με οριακή πλειοψηφία, ένοχη για το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση του κ. Φουρλεμάδη. Της αναγνωρίστηκαν τα ίδια ελαφρυντικά και της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών, επίσης με αναστολή. Αθωώθηκε από την κατηγορία της απλής συνέργειας στην απιστία.


Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν οι δύο οικονομικοί επιθεωρητές της Εκκλησίας, που κατηγορούνταν για το κακουργημα της ψευδούς βεβαιώσεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου