Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

δημητρης θεοδωρου ιατρος

οι αντρες περνουν μαμα γαλλικα
δημοσκόπηση υπέρ του όχι

Για τέσσερις ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν σε ομάδες τον σταθμό Συντριβανίου, δίπλα από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον σταθμό της Παπάφη, στην οδό Κων. Καραμανλή και τον τερματικό σταθμό στην περιοχή της Πυλαίας.


δημητρης θεοδωρου ιατρος

"Είναι μια ευκαιρία, το Σαββατοκύριακο, που η Θεσσαλονίκη γιορτάζει να δουν οι πολίτες με τα δικά τους μάτια τις σήραγγες, τις αποβάθρες και την τεράστια πρόοδο που έχει κάνει το έργο. Να έχουν χειροπιαστή απόδειξη, ότι το Μετρό προχωράει", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος.


Επίσης, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, θα γίνουν την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, στις 7 το βράδυ, τα εγκαίνια της Αττικό Μετρό από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη.


"Την πρώτη χρονιά στη ΔΕΘ είχαμε ένα βαγόνι από το μετρό της Αθήνας για συμβολικούς λόγους. Πέρσι είχαμε ένα βαγόνι από την Κοπεγχάγη, όμως φέτος θα έχουμε το δικό μας υπερσύγχρονο βαγόνι, χωρίς οδηγό, το βαγόνι της Θεσσαλονίκης. Αυτά που έχουμε παραγγείλει και αναμένονται στην πόλη στις αρχές του 2019", πρόσθεσε ο κ. Μυλόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου