Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

πρωτος σκορερ superleague 2015-16

Η συζήτηση για την καινοτομία και το στρατηγικό ρόλο των επιχειρήσεων πληροφορικής, νέων τεχνολογιών και επικοινωνίας, στην ανάπτυξη, είναι η συζήτηση του μέλλοντος, είπε και σημείωσε πως "είναι ενθαρρυντικό ότι μετά από μια μακρά περίοδο βαθιάς ύφεσης είμαστε πια σήμερα σε θέση να αλλάξουμε την ατζέντα, να κοιτάξουμε μπροστά, να μιλήσουμε θετικά και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα".


πρωτος σκορερ superleague 2015-16

κουζίνα ηλεκτρική σκρουτζ

"Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες είναι η νέα πρωτοπορία, η κρίσιμη ομάδα ανθρώπων που θα συνδέσουν την ελληνική οικονομία με το μέλλον της καινοτομίας και των τεχνολογικών εξελίξεων", τόνισε ο πρωθυπουργός.


Με την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική 2016-2021, η Ελλάδα εντάσσεται στον παγκόσμιο ψηφιακό χάρτη δημοκρατικοποιώντας την πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για όλους τους πολίτες, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:


"Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που ήταν ένα αναγκαίο βήμα, ένα ώριμο, που, όμως, εμείς υλοποιήσαμε σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία έχουν σχεδιάσει τέσσερα εμβληματικά έργα και έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους και θα έχουν ανάδοχο εντός έτους".



Με σωστό σχεδιασμό και συντονισμό, το Δημόσιο μπορεί να μετατραπεί από ουραγό σε φάρο-οδηγό, κατά τη διάρκεια της 4ης ψηφιακής επανάστασης που βιώνουμε. Φορείς όπως η ΗΔΙΚΑ, το Κέντρο Διαλειτουργικότητας και το ΓΕΜΗ, το έχουν αποδείξει. #SEPEdef pic.twitter.com/AVEyVSjWZN

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 7, 2018


βυσματα φορτιστη λαπτοπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου