Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

μονη αγιου διονυσιου του εν ολυμπω

Συνεχίζοντας την επίθεση στην κυβέρνηση ανέφερε: «Δημιούργησε εντυπώσεις υποσχόμενη στους πολίτες τα πάντα και κατέληξε έχοντας υπογράψει μέτρα για μετά τη θητεία της, έχοντας υπογράψει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% έως το ‘22 και 2,2% για πολλά χρόνια μετά, έχοντας υπογράψει την υποθήκη της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και έχοντας στην πραγματικότητα αποτρέψει την ανάκαμψη της Ελλάδος που πλέον όλοι συνομολογούν ότι είχε ξεκινήσει από το τέλος του '14».


μονη αγιου διονυσιου του εν ολυμπω

Ακολούθως επικέντρωσε τα πυρά της σε μία σειρά από πρόσωπα: «Ο κ. Παππάς κάνει μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τις επιλογές του πρωθυπουργού. Άνθρωποι που συμβόλισαν την καταστροφή στο Μάτι - με πρώτο τον κ. Σκουρλέτη - μένουν στο σύστημα».


«Ο κ. Σκουρλέτης έγινε Γραμματέας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ».


«Οι βασικοί πρωταγωνιστές της συμφωνίας με τα Σκόπια, ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Καμμένος παραμένουν στις θέσεις τους».


«Επίσης, ο κ. Τσακαλώτος, ο άνθρωπος που έχει βάλει τη σφραγίδα στο μείγμα της οικονομικής πολιτικής που είναι η υπερφορολόγηση και ταυτόχρονη η μείωση της απορρόφησης του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων για να δημιουργηθεί το υπερπλεόνασμα».


Ειδική αναφορά έκανε στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης: «...Ο κ. Καλογήρου έχει εκπροσωπήσει και έχει υπερασπιστεί και εκτός δικαστικών αιθουσών - θέλω να το ξαναπώ αυτό: και εκτός δικαστικών αιθουσών - καταδικασμένους για τρομοκρατία. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα βίντεο στα οποία υπερασπίζεται, εκτός δικαστηρίου σε συνεντεύξεις και ειδικές εκδηλώσεις, τις απόψεις πελάτη του ο οποίος έχει καταδικαστεί για τρομοκρατία».



π και φ παπουτσια
systems of inequalities activity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου