Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

προλετάριοι όλων των λαών ενωθείτε

Σε βίντεο που έχει γίνει viral, ο άντρας πετυχαίνει δύο στράικ (!) σε δύο διαφορετικούς διαδρόμους ταυτόχρονα. Βέβαια, για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, έχει δουλέψει σκληρά.


προλετάριοι όλων των λαών ενωθείτε

συλλογος ελληνων φοιτητων βουλγαριας

περι φιλιας λογια

Εδώ και δύο χρόνια, ο 30χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ, παίζει μπόουλινγκ κάθε εβδομάδα και έχει καταφέρει να μάθει μερικά εντυπωσιακά κόλπα.


Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βέβαια, κάνει το καλύτερό του!



ο χορος των τερατων κριτικη

ποικιλία για κρασί
Χρύσα Σπηλιώτη: Το τελευταίο ποστ της στο facebook λίγες ώρες πριν τη φονική πυρκαγιά

Η Χρύσα Σπηλιώτη βρέθηκε νεκρή μετά τη μάχη που έδωσε με τις φλόγες στην περιοχή Μάτι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης.


ο χορος των τερατων κριτικη

Η ηθοποιός σύμφωνα με μαρτυρίες μόλις η φωτιά είχε ξεσπάσει στον Νέο Βουτζά εκείνη ήταν στην παραλία με τον σύζυγό της και όταν άρχισε να βλέπει μια αναταραχή βγήκε και επέστρεψε σπίτι να ντυθεί με τη φωτιά να καταφτάνει στο Μάτι. Τ




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



λ-τρυπτοφανη

ζεις μοναχα δυο φορες

Το επίτευγμα, που βασίζεται στη μηχανική «βαθιά» μάθηση θα βοηθήσει τους γιατρούς, μεταξύ άλλων, να εντοπίζουν γρήγορα και να παρακολουθούν τους ανθρώπους με δρεπανοκυτταρική αναιμία και άλλες παθήσεις που αλλοιώνουν την μορφολογία των ερυθροκυττάρων. Ειδικά στην περίπτωση της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας, από την οποία πάσχουν περίπου 3,2 εκατομμύρια άνθρωποι διεθνώς, τα ανώμαλης μορφολογίας ερυθρά αιμοσφαίρια μπορούν να συσσωρευθούν και να μπλοκάρουν τα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας πόνους, ακόμη και θάνατο.


ζεις μοναχα δυο φορες

Τα ερυθροκύτταρα δεν έχουν μόνο μορφή δρεπανιού (εξ ου και το όνομα της νόσου) αλλά και άλλα σχήματα, όπως οβάλ ή επιμήκη αιμοσφαίρια. Τα διάφορα αυτά σχήματα, που ποικίλουν από ασθενή σε ασθενή, δίνουν ενδείξεις για τη σοβαρότητα της νόσου, αλλά είναι δύσκολο να ταυτοποιηθούν χωρίς τη βοήθεια υπολογιστή.


Για να αυτοματοποιήσουν την όλη διαδικασία, οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή εφαρμοσμένων μαθηματικών Γιώργο Καρνιαδάκη του Πανεπιστημίου Μπράουν του Ρόουντ Άιλαντ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό υπολογιστικής βιολογίας PLoS Computational Biology, χρησιμοποίησαν ένα «βαθύ συνελικτικό νευρωνικό δίκτυο» (deep convolutional neural network), το οποίο αναλύει τις εικόνες του αίματος που έχουν ληφθεί από το μικροσκόπιο και κατηγοριοποιεί τα ερυθροκύτταρα ανάλογα με το σχήμα τους.




ταμπλο βολος
ένταξη στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του εοππεπ

τιμωρειται αναγνωριση

μολυσμενος συνωνυμα
παιχνιδια με πυροβολισμους

Η ποινή επιβλήθηκε στην 82χρονη κατά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε έκθεση ζωής σε κίνδυνο. Μετά την έκδοση της ετυμηγορίας η ηλικιωμένη γυναίκα αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη φυλακή.


τιμωρειται αναγνωριση

Επιπλέον, σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, καταδίκασαν δικαστές και ένορκοι και ένα συγγενή της Μαρίας, επίσης κατηγορούμενο στην ίδια υπόθεση.


Σοκαριστικές αποκαλύψεις στο δικαστήριο


Την ίδια στιγμή, οι καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον των εφετών οι γείτονες της Μαρίας, που καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει μετά το θάνατο της γιαγιάς της, προκαλούν αποτροπιασμό.


Η γειτόνισσα της Μαρίας, η Ιωάννα Πλεύρη, ανέφερε πως η φροντίδα της 36χρονης τότε κοπέλας πέρασε στην 82χρονη κατηγορούμενη, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.


Όπως είπε η μάρτυρας, για πολλά χρόνια οι γείτονες είχαν την αίσθηση ότι η Μαρία είχε τη φροντίδα που έπρεπε. Το 2014, ωστόσο, όταν η κατηγορούμενη αρρώστησε, εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο διαμέρισμα.


Περιέγραψε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η μάρτυρας: «Το 2014 η μητέρα μου είπε ότι έχουν βγάλει έξω τη Μαρία και ότι ακούει διάφορα. Δεν μπορούσα να δω, γιατί ήταν καλυμμένη με σεντόνια και κουρτίνες μπάνιου. Παρακαλούσε για νερό και φαγητό. Της μιλούσαν άσχημα. Κάποια στιγμή που αντιλήφθηκα ότι έλειπε η κατηγορούμενη, χτύπησα την πόρτα και άνοιξε ο συγγενής της. Βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα ένα σκελετό. Τα μαλλιά κουρεμένα ασύμμετρα. Γεμάτη πληγές. Σκασμένα χέρια και δόντια σάπια. Έμεινα... Μούδιασα. Μου είπε "δεν είμαι πολύ καλά, με χτυπάει η Όλγα. Θέλω να αλλάξω γυναίκα. Να φύγουν αυτοί"».


Άλλη γειτόνισσα της Μαρίας, που κλήθηκε και κατέθεσε στο δικαστήριο, περιέγραψε στην κατάθεσή της: «Μου χτύπησε το κουδούνι η κυρία Πλεύρη σε χάλια κατάσταση και μου λέει θέλω να δεις κάτι. Αυτό που είδα με συγκλόνισε ως άνθρωπο. Αποστεωμένος άνθρωπος, σαν παιδί στην Αφρική. Υπήρχε και οσμή σηψαιμίας. Τότε κινητοποιηθήκαμε πόρτα πόρτα. Μετρούσαν τα λεπτά για να σωθεί το κορίτσι».


Η ίδια αναφέρει πως η σημερινή εικόνα της Μαρίας «δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχε το 2014, καθώς έχει πάρει βάρος, είναι χαρούμενη και γελάει».



σκυλος μαλτεζακι

ποτε θα κάνει ξαστεριά στίχοι

Μόλις την περασμένη Παρασκευή η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε ακόμη έναν βαλλιστικό πύραυλο, τον δεύτερο μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, ο οποίος πέταξε πάνω από την Ιαπωνία, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου προχώρησε στην έκτη και πιο ισχυρή μέχρι σήμερα πυρηνική δοκιμή στην ιστορία της, αψηφώντας τις πιέσεις που δέχεται για να εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα.


σκυλος μαλτεζακι

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, η κοινή άσκηση θα διεξαχθεί ανοιχτά του Βλαδιβοστόκ, στη νότια Οχοτσκική θάλασσα, κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με τη Βόρεια Κορέα, και βόρεια της Ιαπωνίας.


xartis
Ανοιχτά του Βλαδιβοστόκ θα αναπτυχθούν οι ναυτικές δυνάμεις Κίνας και Ρωσίας για την κοινή στρατιωτική άσκηση/Πηγή: Google maps


Πρόκειται για το δεύτερο μέρος των στρατιωτικών γυμνασίων που διεξάγουν από κοινού Ρωσία και Κίνα φέτος, με το πρώτο σκέλος της άσκησης να γίνεται στη Βαλτική τον Ιούλιο και επισήμως δεν συνδέεται με την ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο, την ειρηνική εκτόνωση της οποία έχουν επανειλημμένα ζητήσει και οι δύο χώρες.





κουραμπιεδες συνταγη βεφα

μετανάστευση και διαπολιτισμική εκπαίδευση στην ελλάδα

«Η Coni ενημέρωσε τη ΔΟΕ για τη βούλησή της να συνεχίσει τη φάση του διαλόγου που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες σχετικά με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026» αναφέρει η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή και προσθέτει: «Για να τηρηθεί η προθεσμία που ορίζει η ΔΟΕ και μετά από πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με στελέχη της, η Coni εξέφρασε τις προθέσεις της με μια επιστολή, στην οποία γνωστοποιεί την κοινή υποψηφιότητα Μιλάνου και Τορίνο».


μετανάστευση και διαπολιτισμική εκπαίδευση στην ελλάδα

υπολογισμοσ μισθου σε ημερομισθιο

Η προθεσμία για την υποβολή της επιστολής προθέσεων λήγει την 31η Μαρτίου. Οι πόλεις που θα εξουσιοδοτηθούν να υποβάλουν πλήρη φάκελο θα επιλεγούν το φθινόπωρο και η πόλη που θα αναλάβει την διοργάνωση θα γίνει γνωστή το Σεπτέμβριο του 2019.


Προς το παρόν, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους Χειμερινούς του 2026 οι πόλεις Σιόν (Ελβετία), Κάλγκαρι (Καναδάς), Στοκχόλμη (Σουηδία), Σαπόρο (Ιαπωνία) και από κοινού οι Σλάντμινκ / Γκρατς (Αυστρία), Μιλάνο / Τορίνο (Ιταλία).


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τορίνο έχει ήδη οργανώσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006.


Το 2016, η νέα δήμαρχος της Ρώμης, Βιρτζίνια Ράτζι, η οποία εξελέγη με την υποστήριξη του κινήματος των 5 Αστέρων, απέσυρε την υποψηφιότητα της «Αιώνιας Πόλης» για να φιλοξενήσει τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η σημερινή δήμαρχος του Τορίνο, Κιάρα Απεντίνο, είναι επίσης μέλος του ίδιου πολιτικού κόμματος.



κυκλωμα εκβιαστων δημοσιογραφων

κουρτίνες ρομαν

Ο 62χρονος είχε κατασκευάσει μία ειδική κρύπτη στο υπνοδωμάτιό του, την οποία έκρυβε με το κεφαλάρι του κρεβατιού του, και έμπαινε μέσα κάθε φορά που η αστυνομία τον αναζητούσε το σπίτι του.


κουρτίνες ρομαν

στροφη στα αγγλικα

Μέχρι τη «μοιραία» μέρα όμως. Η αστυνομία διαπίστωσε πως ήταν κρυμμένος μέσα στο σπίτι του και μετά από έρευνα κατάφερε να τον βρει και να τον συλλάβει, στα πλαίσια εντάλματος που είχε εκδοθεί από τις εισαγγελικές Αρχές.


Ο «βασιλιάς των Ρομά» αναμένεται να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του είχε επιβληθεί για την δολοφονία του ανιψιού του το 1998.


Μαζί με τον κατάδικο συνελήφθησαν ακόμη πέντε Ρομά, ηλικίας 21 έως 40 ετών, και η αστυνομία κατάσχεσε πολλά πολεμοφόδια.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν:



  • (30) έλεγχοι σε οχήματα

  • ( 10) νομότυπες έρευνες σε οικίες

  • (47) έλεγχοι ατόμων και

  • (9) προσαγωγές ατόμων


Συνολικά, κατασχέθηκαν:



  • (2) αεροβόλα πιστόλια,

  • (4) κυνηγετικά όπλα,

  • (1) πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων,

  • (79) φυσίγγια,

  • (1) σφαίρα πυροβόλου όπλου,

  • (40) καψύλλια,

  • (51) κροτίδες,

  • ( 67) ναρκωτικά δισκία,

  • (49) δισκία αναβολικού φαρμάκου και

  • δύο φορητοί ασύρματοι, συντονισμένοι στις συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.



οασα αθηνα θεσσαλονικη

προωθητικες ενεργειες αυτοκινητα

φαγητα για πετρα στη χολη

Μετά τη σύλληψή τους το βράδυ του Σαββάτου, οι συλληφθέντες – δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών, και ένας Ιρακινός, 25 ετών – ομολόγησαν την εμπλοκή τους στο έγκλημα.


προωθητικες ενεργειες αυτοκινητα

ταραμας συντηρηση

Και στους τρεις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ κατηγορούνται και για συμμετοχή σε ακόμη δέκα ληστείες.


Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αστυνομικοί


Ο 25χρονος φοιτητής βρέθηκε στον γκρεμό συνεπεία της απειλής που δέχθηκε με μαχαίρι από δύο δράστες με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, όπως τόνισε η Αστυνομία κατά την παρουσίαση της υπόθεσης με τη ληστεία στο λόφο του Φιλοπάππου το βράδυ της 15ης Αυγούστου.


Ο 25χρονος Ιρακινός παραδέχθηκε την παρουσία του στο σημείο, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα.



οι αγγελοι μακροπουλος

Παράλληλα, όπως έχει ανακοινώσει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ), κατά τη διάρκεια των εορτών τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν ανοικτά τις καθημερινές έως τις 9 το βράδυ, τα Σάββατα θα λειτουργούν έως τις 8 το βράδυ και για τις Κυριακές προτείνεται να είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.


οι αγγελοι μακροπουλος

ελλασωνα καιρος

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 και την Τρίτη 2 του μήνα, ενώ κάποιες μεγάλες εμπορικές αλυσίδες έχουν ανακοινώσει ότι θα είναι κλειστά και στις 6 Ιανουαρίου 2018.



olympiakos barcelona καναλι

εφαρμογη με ελληνικη σημαια

Ειδικότερα, η φωτιά στο χωριό Σπίνα Χανίων, που ξέσπασε το μεσημέρι καίγοντας κυρίως χορτολιβαδική καθώς και δασική έκταση, παραμένει ανεξέλεγκτη.


εφαρμογη με ελληνικη σημαια

κλοουν θεσσαλονικη τιμες

πρωτο θεμα ξυλο

Στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα με 22 πυροσβέστες και 1 ομάδα πεζοπόρων.


Η φωτιά αρχικά εξελίχθηκε κοντά σε μικρό οικισμό από τους κατοίκους του οποίου ζητήθηκε για προληπτικούς λόγους να μεταφερθούν σε άλλο σημείο ενώ το έργο των πυροσβεστών δυσκολεύουν οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή καθώς και το γεγονός ότι δεν είναι εύκολη η πρόσβαση κοντά στο κύριο μέτωπο της φωτιάς


Από την πυρκαγιά δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε σπίτια καθώς και σε κτηνοτροφικές περιουσίες που υπάρχουν στην περιοχή ωστόσο ακριβής αποτίμηση θα γίνει μόλις τεθεί υπό πλήρη έλεγχο το πύρινο μέτωπο.


Παράλληλα, ενεργό είναι το μέτωπο και στο Μυλοπόταμο Κρήτης, που ξέσπασε περίπου στις 18:00. Στο σημείο, βρίσκονται 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρων.


Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για κάποια κατοικημένη περιοχή.


Οι μάχες των πυροσβεστών δεν αποκλείεται να είναι ολονύχτιες.



ξενοδοχειο hilton βιεννη

ξυλοκατασκευες διακοσμητικα

Ο Κώστας Φιλιππίδης προκρίθηκε με 5.61μ στον τελικό του άλματος επί κοντώ κατά την 4η ημέρα των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών – γυναικών στο Βερολίνο (7-12/8).


ξενοδοχειο hilton βιεννη

Ο 31χρονος αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, συνεπής στο ραντεβού με τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Κυριακή το βράδυ (20:10).


Ο Φιλιππίδης προκρίθηκε στους «12» αφού υπερέβη τα 5.61μ με την πρώτη προσπάθεια, όπως νωρίτερα και τα 5.51μ, ενώ τα 5.36μ με την 2η.


Στον τελικό προκρίθηκαν επίσης και άλλα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού επί κοντώ, όπως οι Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία), Πιότρ Λίσεκ (Πολωνία), Άρμαντ Ντουπλάντις (Σουηδία) κ. α.


Οι 12 του τελικού



  • Κώστας Φιλιππίδης (Ελλάδα)

  • Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία)

  • Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι (Πολωνία)

  • Πιότρ Λίσεκ (Πολωνία)

  • Άρμαντ Ντουπλάντις (Σουηδία)

  • Άνταμ Χέιγκ (Βρετανία)

  • Άρτ Άρνοντ (Βέλγιο)

  • Κλαούντιο Μικέλ Στέκι (Ιταλία)

  • Άλεξ Σαπέλ (Γαλλία)

  • Σόντρε Γκούτορμσεν (Νορβηγία)

  • Τιμούρ Μοργκούνοφ (Ρωσία)

  • Αλιούν Σεν (Γαλλία)




καμμενο ή καμενο

η σκηνη του εγκληματος

νέο εσπα

Η ηλικία σεξουαλικής ενηλικίωσης στην Ινδία είναι τα 18 χρόνια, όπως και η νόμιμη ηλικία γάμου. Όμως εκατομμύρια παιδιά αναγκάζονται να παντρευτούν, κυρίως στην ύπαιθρο.


η σκηνη του εγκληματος

Η ινδική νομοθεσία για τον βιασμό δεν ισχύει για τα παντρεμένα ζευγάρια, οπότε ως τώρα οι σεξουαλικές σχέσεις με μία ανήλικη χωρίς τη συγκατάθεσή της δεν θεωρούνταν βιασμός εφόσον αφορούσαν παντρεμένο ζευγάρι.


Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο εκτίμησε ότι αυτό αντίκειται στη νομοθεσία για τη νόμιμη ηλικία συναίνεσης. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η αστυνομία θα πρέπει να αντιμετωπίζει ως βιασμό τις καταγγελίες για σεξουαλική σχέση με μια ανήλικη χωρίς τη συναίνεσή της, ακόμη κι αν πρόκειται για παντρεμένο ζευγάρι.


Ο δικηγόρος Βίκραμ Σριβάσταβα, που κατέθεσε την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο, χαιρέτισε την απόφαση στο όνομα της προστασίας των παιδιών.


Ο γάμος ανηλίκων δεν έχει απαγορευθεί ακόμη, τόνισε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, «γνωρίζουμε όλοι τον αριθμό των παιδιών που παντρεύονται προτού γίνουν 18 ετών».


Στην Ινδία πολλοί γονείς παντρεύουν τα παιδιά τους κυρίως για οικονομικούς λόγους, αλλά και για να γλιτώσουν από το στίγμα που φέρουν οι οικογένειες τα παιδιά των οποίων έχουν σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου.


Το Ανώτατο Δικαστήριο πρόκειται να εξετάσει και μια ακόμη προσφυγή, η οποία αφορά τον βιασμό μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών. Η κυβέρνηση είναι αντίθετη στην ποινικοποίησή του, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο θα πλήξει τον θεσμό του γάμου.





μοσχαρι ροσμπιφ

παλμοι ασκηση

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, επικαλέστηκε μάλιστα μια τηλεοπτική συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στην οποία είπε πως «εμείς θα δεχόμαστε 100% αυτά που ζητά ο Σόιμπλε και όχι μόνο αυτά αλλά και παραπάνω».


παλμοι ασκηση

χαρτησ ψαχνων


«Θα ψήφιζαν μέτρα πάνω από 8,8 δισ., βασισμένα στο πλεόνασμα του 4,5% για το οποίο είχαν δεσμευθεί για την περίοδο 2016 - 2019. Οι επικουρικές θα είχαν εκμηδενιστεί. Οι συνταξιούχοι θα έβλεπαν στο ΑΤΜ μείωση πάνω από 50% στο εισόδημά τους. Δεν θα απολάμβαναν του προνομίου της ελάχιστης εγγυημένης σύνταξης, ενώ σήμερα προστατεύθηκαν. Η ανεργία θα είχε εκτοξευτεί γιατί ο κ. Μητσοτάκης θα απέλυε 15.000 υπαλλήλους, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα που είχε υπογράψει η Ν. Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Η αντιπολίτευση είναι ναι σε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.



Αναφορικά με το μέρισμα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως είπε ότι «βγαίνει από το πλεόνασμα που πλήρωσε με αίμα ο λαός».





κωνσταντινος ξενος κοστος επισκεψης

επεισοδιο εθνικη ελλαδος 10

Η λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνει στοιχεία για 2.062 Έλληνες φορολογούμενους με καταθέσεις στην Ελβετία, στην τράπεζα HSBC. Μετά από τριάμισι χρόνια ερευνών, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι μόλις στο 9% των υποθέσεων, βεβαιώθηκαν φόροι και πρόστιμα ύψους 237 εκατ. ευρώ και εισπράχθηκαν μόλις 45 εκατ. ευρώ ή το 19%.


επεισοδιο εθνικη ελλαδος 10

ειρηνοδίκες προφορικά

Η λίστα Μπόργιανς περιλαμβάνει στοιχεία για 10.588 Έλληνες με καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα. Από τον Απρίλιο του 2016 οπότε ξεκίνησαν οι σχετικοί έλεγχοι για μόλις 214 περιπτώσεις καταθετών ολοκληρώθηκαν μόνο για 11 υποθέσεις, βεβαιώθηκαν φόροι και πρόστιμα ύψους 10,9 εκατ. ευρώ και εισπράχθηκε μόλις το 1% των βεβαιωθέντων ή 137.188 ευρώ.


Την ίδια στιγμή, σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον υπέρογκων φοροεπιβαρύνσεων και ασφαλιστικών εισφορών τα φαινόμενα φοροδιαφυγής πολλαπλασιάζονται και οι δημόσιες εισπράξεις μειώνονται.


Ομολογουμένως, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή, στην αδήλωτη εργασία, στο λαθρεμπόριο και στη μείωση των τιμών των ακινήτων. Η παραοικονομομία φθάνει στο 21,5% του ΑΕΠ ή 37,5 δισ. ευρώ ενώ τα έσοδα που χάνονται κάθε χρόνο υπερβαίνουν τα 14,2 δισ.


Εισοδήματα άνω των 40.000 ευρώ δεν δηλώνει πλέον ούτε το 1% των ελεύθερων επαγγελματιών ενώ 9 στους 10 εμφανίζονται με ετήσια εισοδήματα έως 7.000 ευρώ.


Την ίδια ώρα οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων που ιδρύθηκαν σε γειτονικές χώρες είναι εικονικές. Είναι εταιρείες-σφραγίδες, εταιρείες που έχουν μόνο ΑΦΜ χωρίς προσωπικό και χωρίς καμία πραγματική δραστηριότητα.



βοηθημα τοκετου ογα

ελληνικοι θησαυροι σε ξενα μουσεια

ακτοπλοικά εισιτήρια πάτρα ανκόνα

Με εντολή του, φορτηγά οχήματα του δήμου πηγαίνουν ήδη στην πληγείσα περιοχή για να συμβάλλουν στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι τοπικές αρχές.


ελληνικοι θησαυροι σε ξενα μουσεια

τοπ προιοντα ομορφιας

Βοήθεια στους πληγέντες από τη θεομηνία αποστέλλει και η Κεντρική Ένωση Δήμων Αττικής.


Ήδη ο πρόεδρός της και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έχει αποστείλει στην περιοχή όχημα πολλαπλών χρήσεων με μονάδα άντλησης υδάτων του δήμου του, ενώ έχει μεταβεί επί τόπου και κλιμάκιο της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του.


Αντίστοιχη υλικοτεχνική βοήθεια έχει αποσταλεί και από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ).



κολλοειδη κυστη

Οι έρευνες της αστυνομίας έπειτα από την ομολογία του κανίβαλου οδήγησαν σε ένα σπίτι όπου βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη. Λίγο αργότερα ακολούθησε η σύλληψη άλλων δύο ατόμων, περίπου 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αφού σκότωσαν μία γυναίκα, έκοψαν τα μέλη της και στη συνέχεια τα έφαγαν.


κολλοειδη κυστη

φορολογικη αναμορφωση σε excel

κουγκαρ βολος

Ο Thembeka Mbhele, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για δολοφονία και κανιβαλισμό. Επίσης τόνισε ότι σήμερα θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου.


Από την πλευρά του, τοπικός σύμβουλος ανέφερε ότι ένας από τους υπόπτους οδήγησε τα μέλη της κοινότητας και την αστυνομία στο σώμα της γυναίκας.


«Μας έδειξαν τα μέρη του σώματος σε ένα από τα σπίτια» είπε και συμπλήρωσε:



Όταν η αστυνομία παρακολούθησε την υπόθεση αυτή, ανακάλυψε οκτώ αυτιά σε μια κατσαρόλα στο σπίτι που διέμενε ο άντρας. Αυτό σήμαινε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα θύματα σε αυτό το σπίτι.



Ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος Ψυχολογίας SAPS, Gerard Labuschagne, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τους ισχυρισμούς των συλληφθέντων και τόνισε ότι είναι απίθανο το έγκλημα να συνδέεται με αυτή τη νόσο. Πρόσθεσε επίσης ότι οι ενέργειες ενός κανίβαλου δεν ταιριάζουν με το προφίλ των συλληφθέντων.


ρωσικοι πυραυλοι κρουζ

Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε πέρυσι, οπότε και είδαμε δεκάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που τοποθετήθηκαν σε νησιά με αυξημένη τουριστική κίνηση, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, να κοιμούνται μέσα στα αυτοκίνητά τους ή ακόμα και σε υπνόσακους στις παραλίες.


ρωσικοι πυραυλοι κρουζ

χωρισ εσενα παρα πεντε

Το φόβο ότι το πρόβλημα φέτος μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι, εκφράζει μιλώντας στο CNN Greece ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ), κ. Θανάσης Κικινής.


«Πολύ φοβόμαστε ότι καθώς η τουριστική περίοδος φέτος είναι αρκετά πιο έντονη από ότι ήταν η περσινή, θα έχουμε πολλαπλάσια προβλήματα, όχι μόνο σαν αυτά που είχαμε πέρυσι», αναφέρει χαρακτηριστικά.



«Είναι άδικο για όλους αυτούς τους ανθρώπους που υφίστανται αυτή την ταλαιπωρία τόσων ετών στην αναπλήρωση, να υφίστανται και ταλαιπωρία στο θέμα της στέγασης», τονίζει ο κ. Κικινής.





αρμονιο αγγλικα

εβγα παγωτα scandal

Με το νέο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου σε πλήρη λειτουργία, παρακάμπτονται οι στροφές της περιοχής Μενιδίου και η διάρκεια της διαδρομής από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας έως και την παράκαμψη Άρτας, μειώνεται σχεδόν στο μισό και από 40 λεπτά σήμερα μέσω του υφιστάμενου εθνικού οδικού δικτύου, δε θα ξεπερνά πλέον τα 20 λεπτά μέσω Ιόνιας Οδού, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


εβγα παγωτα scandal

Το σύνολο του τμήματος είναι διπλής κατεύθυνσης, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μια Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης ανά κατεύθυνση. Η εκδήλωση για την παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος της Ιονίας Οδού, θα γίνει στο 124ο χλμ στο ρεύμα προς Αντίρριο στις 12.30 το μεσημέρι.



απαντησεις βιβλιου ιστοριας δ δημοτικου
αστεια βιντεο sonic

παθησεις νυχιων βιβλιο

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο 219 του πολυνομοσχεδίου προβλέπει τέλος στις παραστάσεις και νέο σύστημα εξετάσεων, οι οποίες θα γίνονται με τη χρήση του διαδικτύου και άλλων τεχνολογικών μέσων.


παθησεις νυχιων βιβλιο

τσανακλιδου παλιες αγαπες και τραγουδια μεθυσμενα

Τι αναφέρει το άρθρο 219


“Για τη διασφάλιση της συνέχειας της εκτέλεσης του έργου της δοκιμασίας των προσόντων και της συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών, την εξυπηρέτηση των υποψηφίων, την προάσπιση της οδικής ασφάλειας, τη διαφύλαξη των εσόδων του Κράτους, και μέχρι την ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς διενέργειας εξετάσεων, το οποίο αποσκοπεί στον πλήρη, αξιόπιστο και αξιοκρατικό έλεγχο των ικανοτήτων των υποψηφίων οδηγών και οδηγών μέσω ανέπαφων μηχανισμών, ήτοι με τη χρήση διαδικτυακών και τεχνολογικών μέσων, προβλέπεται μέχρι την 30η Απριλίου 2018, οπότε θα αρχίσει η εφαρμογή του νέου συστήματος, η εξακολούθηση της διενέργειας του έργου αυτού, όπως πραγματοποιείτο μέχρι την 31.12.2017, συνακολούθως, δε, το σύστημα αμοιβής στους εξεταστές υποψηφίων οδηγών και οδηγών, και στα ελεγκτικά όργανα του εν λόγω έργου (Σ. Ε.Ε. Υ.Μ. Ε.). Με την προτεινόμενη διάταξη, από την 30η Απριλίου το έργο θα εκτελείται εντός του κανονικού ωραρίου εργασίας των δημοσίων υπηρεσιών και εντός του χρόνου που καλύπτεται από την προβλεπόμενη από την νομοθεσία υπερωριακή απασχόληση”.


Εξάλλου, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, περιγράφοντας το νέο τρόπο εξετάσεων, ανέφερε ότι θα δημιουργηθεί ένα control system, για τον έλεγχο της όλης διαδικασίας των εξετάσεων με στόχο ο εξεταστής να βρίσκεται σε απόσταση από τον εξεταζόμενο.


Παράλληλα θα ελέγχεται ηλεκτρονικά όλη η διαδικασία πριν τις εξετάσεις, δηλαδή, στα υποχρεωτικά μαθήματα που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος για το δίπλωμα.


Σκοπός είναι να εξαλειφθεί το φαινόμενο της έκδοσης διπλωμάτων με χρηματισμό του εξεταστή.


Με την ψηφιοποίηση των σχολών οδήγησης θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος των μαθημάτων για την πιστοποίηση των υποχρεωτικών ωρών διδασκαλίας μέσω συστήματος που θα ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευόμενων στον χώρο διδασκαλίας.



πλατανος στα γαλλικα

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

μαντρα αυτοκινητων δεκελειας

σαλονια σπιτιου δερματινα

Με την τροποποίηση του ν. 4002/2011 (Α’ 180) το υπουργείο προχωρεί στις οι απαραίτητες αντικαταστάσεις και προσθήκες σε τεχνικούς ορισμούς που είχαν δοθεί με τον αρχικό νόμο του 2011, ενώ επιφέρει και φορολογικής μορφής αλλαγές.


μαντρα αυτοκινητων δεκελειας

πονος στην μασχαλη συμπτωμα εγκυμοσυνης

Στις σημαντικότερες αλλαγές που επέρχονται είναι πως προβλέπονται αποκλειστικά δύο τύποι αδειών, ήτοι η άδεια για διεξαγωγή στοιχηματικών παιγνίων, ήτοι αθλητικών και μη στοιχημάτων και η άδεια λοιπών διαδικτυακών παιγνίων. Ενδεικτικά εισάγεται η βασική έννοια του «κατόχου άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου», εισάγεται η έννοια «των λοιπών διαδικτυακών παιγνίων» ως ειδική κατηγορία παιγνίων και προστίθεται ο όρος των «συνεργατών» που αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία συνεργαζόμενων με τους κατόχους άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.


Η άδεια διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου χορηγείται με απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων εντός δύο μηνών από την υποβολή αίτησης από τον υποψήφιο κάτοχο σύμφωνα με τη διαδικασία του παρόντος. Η μη έκδοση απόφασης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων., εντός της ως άνω προθεσμίας, θεωρείται σιωπηρή απόρριψη της αίτησης.


Το νομοσχέδιο προβλέπει πως οι άδειες είναι προσωποπαγείς και δεν επιτρέπεται να μεταβιβαστούν ολικώς ή μερικώς σε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Κάθε άδεια έχει ενιαίο και αδιαίρετο χαρακτήρα και δεν επιτρέπεται η κατάτμησή της. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο εκμίσθωση ή συνεκμετάλλευση της άδειας με τρίτους.


Η αίτηση του υποψήφιου περιλαμβάνει τον τύπο της αιτούμενης άδειας και το είδος των διαδικτυακών τυχερών παιγνίων που προτίθεται αυτός να διεξάγει. Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα δικαιολογητικά που προβλέπει ο νόμος και καταβάλλεται παράβολο ύψους 10.000 ευρώ για τη συμμετοχή στη διαδικασία.


Το αντίτιμο για τη χορήγηση άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου ορίζεται σε 4.000.000 ευρώ για την άδεια διεξαγωγής στοιχηματικών παιγνίων και σε 1.000.000 ευρώ για την άδεια διεξαγωγής λοιπών διαδικτυακών παιγνίων.


Η άδεια διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου έχει διάρκεια πέντε έτη από την έκδοση της πράξης χορήγησης από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και περιλαμβάνει τους ειδικότερους όρους διεξαγωγής των τυχερών παιγνίων , για τα οποία αυτή εκδίδεται. Τουλάχιστον ένα έτος πριν τη λήξη της κάθε άδειας, ο κάτοχος μπορεί να ζητά με αίτηση του προς την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων την ανανέωση της άδειας για ίσο χρονικό διάστημα. Για την ανανέωση απαιτείται η καταβολή νέου τιμήματος, ισόποσου με το αρχικό, καθώς και η μη κατάπτωση της σχετικής εγγυητικής επιστολής.


Η φορολόγηση


Για τη φορολόγηση των κερδών από τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου το νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων τα εξής:


- Τα κέρδη στα τυχερά παίγνια που διεξάγονται με στήλες, υποβάλλονται σε φόρο ανά στήλη παιχνιδιού, μετά την αφαίρεση αφορολόγητου ποσού 100 ευρώ, με συντελεστή 15% για κέρδη μέχρι 500 ευρώ και με συντελεστή 20% για κέρδη από 500,01 και πάνω.


- Στα τυχερά παίγνια που διεξάγονται με παικτικές συνεδρίες, τα κέρδη που πληρώνονται ή πιστώνονται στον παίκτη κατά τη λήξη της παικτικής συνεδρίας υποβάλλονται σε φόρο ανά παικτική συνεδρία, μετά την αφαίρεση αφορολόγητου ποσού 100 ευρώ, με συντελεστή 15% για κέρδη μέχρι 500 ευρώ και με συντελεστή 20% για κέρδη από 500,01 και πάνω. Ως παίγνια που διεξάγονται με παικτικές συνεδρίες νοούνται τα τυχερά παίγνια που διεξάγονται με παιγνιομηχανήματα. Ως παικτική συνεδρία νοείται το χρονικό διάστημα από τη στιγμή που ο παίκτης εισάγει την ατομική κάρτα παίκτη σε παιγνιομηχάνημα μέχρι που εξάγει την ατομική κάρτα παίκτη από το παιγνιομηχάνημα. Σε κάθε περίπτωση, έκαστη παικτική συνεδρία λήγει με την πάροδο 24 ωρών από τη στιγμή που ο παίκτης εισάγει την ατομική κάρτα παίκτη σε παιγνιομηχάνημα.


-Τα κέρδη από την συμμετοχή στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» της ΟΠΑΠ, όταν προσφέρεται διαδικτυακά, και από τη συμμετοχή σε άλλα νέα παιχνίδια που θα αδειοδοτηθούν στο μέλλον αποκλειστικά για το διαδίκτυο, όπως προκύπτουν όταν το ετήσιο αποτέλεσμα ηλεκτρονικού λογαριασμού παίκτη είναι θετικός αριθμός, υποβάλλονται σε φόρο με συντελεστή 10%.


βασίλειος ξεσφίγγης

ραπουνζελ παιχνιδι

Κατάφερε να ξεχωρίσει σε ό, τι έκανε, και αυτό διότι χαρακτηρίζονταν από μία ακόρεστη αγάπη για μάθηση, που τον ωθούσε διαρκώς στο να εξερευνά και να ανακαλύπτει νέα πράγματα. Δεν είχε λάβει επίσημη εκπαίδευση για την εποχή του, και γι’ αυτό το κύριο εργαλείο του ήταν η δύναμη της παρατήρησης και της εμπειρίας, μία μέθοδος που ακολούθησε μέχρι και το τέλος της ζωής του. Ήταν μία εξέχουσα προσωπικότητα, ένας πραγματικός Homo Universalis, ο οποίος μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εμπνέει και να μας εκπλήσσει. Για παράδειγμα, πιθανόν να μη γνωρίζετε πως ήταν αριστερόχειρας και χορτοφάγος!


βασίλειος ξεσφίγγης

λαθη γαμου

2


Τρεις μεγάλες εκθέσεις, μία μοναδική εμπειρία


Ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο μπορούν να ανακαλύψουν οι επισκέπτες της πρωτοποριακής έκθεσης Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius, που πραγματοποιείται με αφορμή τα 500 χρόνια από τον θάνατό του και φιλοξενείται στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, από τις 30 Νοεμβρίου 2018 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2019.


Μετά την πολύ επιτυχημένη διαδραστική έκθεση «Van Gogh Alive - The Experience», που κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 200.000 επισκέπτες στην Αθήνα, η εταιρεία παραγωγής Λάβρυς επανέρχεται με μία ακόμη εντυπωσιακότερη εμπειρία, πάντα σε συνεργασία με την Grande Exhibitions.




pepe jeans παπουτσια ανδρικα μποτακια

Οι αντίπαλες παλαιστινιακές οργανώσεις υπέγραψαν στις 12 Οκτωβρίου στο Κάιρο μια συμφωνία βάσει της οποίας η Χαμάς επρόκειτο να παραδώσει τον διοικητικό έλεγχο της Γάζας, περιλαμβανομένων των μεθοριακών της περασμάτων με την Αίγυπτο και το Ισραήλ, στη Φάταχ, μία δεκαετία αφού ανέλαβε την εξουσία στον παλαιστινιακό θύλακα.


pepe jeans παπουτσια ανδρικα μποτακια

Η συμφωνία είχε στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της αναγνωρισμένης από τη Δύση κυβέρνησης του Αμπάς και του ισλαμιστικού κινήματος της Χαμάς που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση. Ωστόσο οι συνεχιζόμενες διαφωνίες έχουν καθυστερήσει την εφαρμογή της.


Ο Γεχία αλ Σίνουαρ, ο επικεφαλής της Χαμάς στη Γάζα και βασικός συντελεστής της συμφωνίας, εμφανίστηκε απαισιόδοξος χθες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και αυτή ενδέχεται να έχει την ίδια τύχη με τις προηγούμενες απόπειρες συμφιλίωσης.


«Το σχέδιο συμφιλίωσης καταρρέει. Μόνο ένας τυφλός δεν το βλέπει», σχολίασε ο Σίνουαρ μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στη Χαμάς.


Μια από τις διαφωνίες προέκυψε νωρίτερα τον Δεκέμβριο όταν η Χαμάς, σύμφωνα με τους αξιωματούχος της Φάταχ, δεν παρέδωσαν τον πλήρη έλεγχο της Γάζας στην κυβέρνηση Αμπάς. Η Χαμάς απαντά ότι έχει παραδώσει τον διοικητικό έλεγχο του παλαιστινιακού θύλακα.


«Η συμφιλίωση καταρρέει διότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να πετύχουν μέσω αυτής την παράδοση των όπλων και το κλείσιμο των τούνελ», εξήγησε ο Σίνουαρ χωρίς όμως να δώσει άλλες διευκρινίσεις, σε μια προφανή όμως αναφορά στη Φάταχ.



πιατελα με τυρια και αλλαντικα
βαθμολογία βουλγαρίας

εκταμιευση εφεπαε

γνωσιακή διαδικασία
σπίτι από πηλό

Η συνέντευξή του στην εφημερίδα The Times δημοσιεύεται με το έντυπο να γράφει ότι κυβερνητικά έγγραφα προειδοποιούν πως το σύστημα μαζικών μεταφορών της χώρας κινδυνεύει με υπερφόρτωση σε περίπτωση εξόδου από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, ενώ η Guardian έγραψε ότι αξιωματούχοι έχουν εκφράσει φόβους ότι θα προκληθούν «βουνά από κοπριά και απόβλητα».


εκταμιευση εφεπαε

Η Βρετανία αναμένεται να αποχωρήσει από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου αλλά τον περασμένο μήνα βουλευτές απέρριψαν συντριπτικά την συμφωνία εξόδου της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, στην οποία είχε καταλήξει με τις Βρυξέλλες και αυτή την εβδομάδα οι Βρυξέλλες απέρριψαν το αίτημα της Μέι για επαναδιαπραγμάτευση.


Χωρίς μια συμφωνία η Βρετανία διακινδυνεύει μεγάλη αναταραχή στις εμπορικές της σχέσεις με την ΕΕ αφήνοντας τις βρετανικές επιχειρήσεις έξω από τις πανευρωπαϊκές αλυσίδες προμήθειας προϊόντων, προειδοποίησε ο Κλαρκ.



ανοικτο πανεπιστημιο δυσκολια

ρετρο ντουλαπια κουζινας

Σύμφωνα με έγγραφο του επικεφαλής της ΑΑΔΕ, όταν ο εργαζόμενος λαμβάνει προκαταβολή από το μισθό του και αυτή η προκαταβολή αφαιρείται εντός τριών μηνών από τη μισθοδοσία του, τότε δεν συνιστά δάνειο και δεν επιβαρύνεται με τέλος χαρτοσήμου 2% ή 3%.


ανοικτο πανεπιστημιο δυσκολια

Σε περίπτωση όμως που η προκαταβολή μισθού εξοφλείται σταδιακά και πέραν του τρίμηνου από τις αποδοχές του εργαζομένου τότε θεωρείται δάνειο και υπόκεινται σε τέλος χαρτοσήμου 3% ή 2%.


Πιο απλά εάν ένας εργαζόμενος με μισθό 1.000 ευρώ λάβει εντός του Σεπτέμβριου προκαταβολή 500 ευρώ από το μισθό του και το ποσό αυτό του αφαιρεθεί από τη μισθοδοσία του την 1η Οκτωβρίου, δηλαδή του πιστωθούν μόνον τα υπόλοιπα 500 ευρώ τότε δεν θα πληρώσει τέλος χαρτοσήμου. Το ίδιο θα συμβεί και εάν το ποσό αυτό του αφαιρεθεί από τη μισθοδοσία και των μηνων Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.


Εάν η προκαταβολή όμως που θα λάβει το Σεπτέμβριο κατατμηθεί σε 4 δόσεις, ήτοι του γίνει παρακράτηση από το μισθό 100 ευρώ μηνιαίως έως τον Ιανουάριο, τότε θα επιβαρυνθεί με τέλος χαρτοσήμου, καθώς θεωρείται πως έχει λάβει δάνειο από τον εργοδότη του.



γαλλικο μπουλντογκ πεσμενα αυτια

ακτοπλοικά εισιτήρια πάτρα ανκόνα

βανιλια φονταν τι ειναι

Η Gabriella Engels, δήλωσε ότι προτίθεται να σύρει στα δικαστήρια τη σύζυγο του 93χρονου προέδρου της Ζιμπάμπουε ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία που δείχνει την πληγή στο κεφάλι της μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής.


ακτοπλοικά εισιτήρια πάτρα ανκόνα

ναυπακτος βιβλιοθηκη

Η 52χρονη Mugabe βρισκόταν στη Νότια Αφρική για ιατρική περίθαλψη. Όπως έγραψε στο Τwitter η 20χρονη, δέχτηκε χτυπήματα με προέκταση καλωδίου όταν η Πρώτη Κυρία την βρήκε σε ξενοδοχείο με τους γιους της, τον 25χρονο Robert Jnr και τον 21χρονο Chatunga. Και οι δύο φέρεται να ήταν μεθυσμένοι μετά από ολονύχτιο πάρτι.



I have to more injuries at the back of my head pic.twitter.com/fz3olUz9tN

— Gah-bee (@DaNamesGaby) August 14, 2017

απουσια εικονες

Όπως υπογράμμισε άλλωστε, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης είμαστε καλύτερα από κάθε άλλη φορά.


απουσια εικονες

βρεφικη ενυδατικη κρεμα

Την ίδια ώρα κυβερνητικά στελέχη εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι έως το τέλος του μήνα θα εκταμιευθεί η υποδόση των 800 εκατ. ευρώ για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου σε ιδιώτες.


Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα σε τεχνικό επίπεδο με τα κλιμάκια των θεσμώνν, ενώ σε εξέλιξη είναι από τις 15.00 η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρη Λιάκου με τους επικεφαλής των κλιμακίων των πιστωτών.


Απεργίες, παροχές πρόνοιας και ΕΦΚΑ στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης


Αντικείμενο είναι η επισκόπηση/προοπτική στα δημοσιονομικά μεγέθη για τη διετία 2017- 2018. Θα ακολουθήσει στις 17.30 μια δεύτερη συνάντηση για τη διαχείριση των δημοσιονομικών.


Σημειώνεται ότι ο κ. Χουλιαράκης θα μετάσχει και στη συνεδρίαση του Euro Working Group την προσεχή Πέμπτη.



οι συμμαθητες επεισοδιο 63

ιππασια για μικρα παιδια θεσσαλονικη

ασκληπιειο ροδου

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, τόνισε, μεταξύ άλλων, προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ, ότι ο Κώστας Ζέμπερης έφτασε έξω από το Β' Νεκροταφείο, την περασμένη Τετάρτη, στις 20:56 και όχι νωρίτερα, όπως είχε δηλώσει αρχικά ο πελάτης του, ισχυριζόμενος ότι αυτό οφειλόταν στη σύγχυση του, λόγω της δολοφονίας της κόρης του.


ιππασια για μικρα παιδια θεσσαλονικη

Επίσης, ο δικηγόρος ανέφερε ότι η ώρα άφιξης έξω από το Κοιμητήριο έχει καταγραφεί από το μηχάνημα τηλεματικής που διαθέτει το ταξί, κάτι το οποίο γνώριζε μόνο ο ιδιοκτήτης του.


Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι πράγματι ο Κώστας Ζέμπερης επιβίβασε στο ταξί εκείνη την ώρα έναν άνδρα, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος, ενώ πρόσθεσε, πως γύρω στις 17:15 της περασμένης Τετάρτης, που προσδιορίζεται ως η ώρα της δολοφονίας της γυναίκας, ο πατέρας της ήταν με το ταξί στην περιοχή του Ζωγράφου.


Όσον αφορά το ταξί που οδηγούσε ο Κ. Ζέμπερης, γίνεται εξονυχιστική έρευνα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.



συλληψη για ναρκωτικα στη δραμα

βικυ κουλιανου πασαρελα

Σεισμός: Διπλή σεισμική δόνηση νότια της Κρήτης (pics)

Σεισμός Τώρα: Δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,1 και 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού EMSC), σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Παρασκευής 25/5), στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος.


βικυ κουλιανου πασαρελα

συστημα αντιθετων συντελεστων

έχω υποβάλλει

668624.regional


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


668627.regional

Η προκαταρκτική αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών δίνει τους σεισμούς στα 3,8 και 3,7 Ρίχτερ.

Οι δύο σεισμικές δονήσεις είχαν απόσταση 10 λεπτών και σημειώθηκαν στις 00:31 και 00:41 μετά τα μεσάνυχτα.

Το εστιακό βάθος των σεισμων υπολογίζεται στα 49χλμ. (4,1R) και στα 40 (3,7R) χλμ.

Τα επίκεντρα των δύο δονήσεων εντοπίζονται στα 105χλμ. (4,1R) και 123χλμ. (3,7R) νότια του Ηρακλείου Κρήτης.

Δείτε στη gallery τους σεισμούς, όπως τους κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένος στη Γαύδο.


01

γραφικη υλη α δημοτικου

φυλλα σιλικονης skroutz

Μια τεράστια έρευνα έκανε η KPMG, την οποία ονομάζει «Έκθεση Πρωταθλητών Ευρώπης 2018», στην οποία συνέκρινε τις οικονομικές επιδόσεις των νικητών 12 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Στην έρευνα αναλύθηκαν οι επιδόσεις των AS Monaco FC, Beşiktaş JK, Celtic FC, Chelsea FC, FC Basel 1893, FC Bayern München, FC Spartak Moscow, FC Viitorul Constanţa, Feyenoord Rotterdam, Juventus FC, Real Madrid CF και SL Benfica.


γραφικη υλη α δημοτικου

ποιο ειναι το ρητο που σε εκφραζει

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών το οποίο δραστηριοποιείται σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολεί περισσότερα από 200.000 άτομα σε όλο τον πλανήτη.


KPMG LOGO copy


Σε 154 χώρες σε όλο τον πλανήτη δραστηριοποιείται η KPMG. Πηγή: KPMG


Ο Global Head of Sports της KPMG, Andrea Sartori, μιλώντας σχετικά με την έρευνα ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι ένας αναπτυσσόμενος κλάδος και η τάση αυτή επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι όλες οι ομάδες πλην δύο (FC Bayern München και FC Basel 1893) αύξησαν τα ετήσια λειτουργικά τους έσοδα. Ωστόσο, τα έσοδα που προέρχονται από τις κορυφαίες διοργανώσεις της UEFA εξακολουθούν να αποτελούν καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης, κυρίως στους συλλόγους μεσαίου μεγέθους, καθώς δεν επηρεάζουν μόνο τα έσοδα από τις μεταδόσεις, αλλά και τα έσοδα από τα εισιτήρια (λόγω των περισσότερων αγώνων εντός έδρας), αλλά και τα διαφημιστικά έσοδα (από χορηγίες).»


Τα κυριότερα ευρήματα της έρευνας αναφέρουν πως μεταξύ των πρωταθλητών, η Real Madrid CF κατέγραψε τα υψηλότερα λειτουργικά έσοδα (Ευρώ 671 εκατ.), ενώ η AS Monaco FC (Ευρώ 144 εκατ.) σημείωσε τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση (86%). Δεδομένου ότι περισσότερο από το 25% των λειτουργικών εσόδων τους προέρχονται από την UEFA, πέντε ομάδες παρουσιάζουν σημαντικό βαθμό εξάρτησης από τη συγκεκριμένη πηγή εισοδήματος: AS Monaco FC (45%), Celtic FC (30%), Beşiktaş JK (28%), Juventus FC (27%) και FC Basel 1893 (26%).


Για παράδειγμα, μετά από την αναπάντεχη κατάκτηση της Ligue 1 και την πρόκριση στους ημιτελικούς του UEFA Champions League, η AS Monaco FC έκανε τη διαφορά με εντυπωσιακή αύξηση των λειτουργικών εσόδων της κατά 86% σε ετήσια βάση. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, με μόλις το 1/4 περίπου του προϋπολογισμού της αντίπαλης Paris Saint-Germain FC παρουσιάζει, επίσης, την υψηλότερη «εξάρτηση» από την UEFA, σύμφωνα με την έκθεσή της KPMG, με το 45% των λειτουργικών εσόδων της να προέρχεται από τα πριμ της UEFA. Η Celtic FC κατέγραψε το δεύτερο υψηλότερο ετήσιο ρυθμό αύξησης εσόδων (52%).


Πρωταθλήτρια Ευρώπης σε επίπεδο λειτουργικών εσόδων είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, η Real Madrid CF (Ευρώ 671 εκατ.), ωστόσο, υπολείπεται σημαντικά της Manchester United FC, η οποία δεν περιλαμβάνεται στην έκθεσή μας (στο περσινό αγγλικό πρωτάθλημα ήρθε πέμπτη). Στη δεύτερη θέση μετά τους «Los Blancos» βρίσκεται η FC Bayern München (Ευρώ 588 εκατ.), παρά τη σταθερότητα που παρουσίασαν τα έσοδα της Rekordmeister λόγω της μη πρόκρισής της στους ημιτελικούς του Champions League για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Η Celtic FC κατέγραψε λειτουργικά έσοδα στερλίνες 361 3 εκατ. (Ευρώ 420 εκατ.), σημειώνοντας ετήσια αύξηση 9,8% (4% μείωση σε Ευρώ).


Οι επιτυχίες των παικτών στο γήπεδο, παρότι επιδρούν θετικά στις βασικές πηγές εσόδων, «επιβαρύνουν» τις ομάδες, καθώς στο πλαίσιο αυτό προβλέπονται μεγαλύτερα μπόνους στους παίκτες. Μάλιστα, το υψηλότερο κόστος επάνδρωσης μεταξύ των μεγαλύτερων ομάδων το καταβάλλουν: η Real Madrid CF (61%), η Juventus FC (64%) και η AS Monaco FC (69%) – όλες εκ των οποίων έχουν κατακτήσει εθνικά πρωταθλήματα και έχουν προκριθεί στους τελικούς ή ημιτελικούς του UEFA Champions League. Στην περίπτωση της Real Madrid CF, αυτό συνεπάγεται αύξηση του κόστους επάνδρωσης της ομάδας κατά 32% στα Ευρώ 406 εκατ. - ποσό που αποτελεί το υψηλότερο κόστος στελέχωσης στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή.


Andrea Sartori KPMGs Global Head of Sports


Ο Global Head of Sports της KPMG, Andrea Sartori. Πηγή: KPMG


Ο Andrea Sartori της KPMG προσθέτει σχετικά: «Μία από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες τα τελευταία χρόνια αφορά στη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής τους λειτουργίας. Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι πρωταθλητές Ευρώπης που περιλαμβάνονται σε αυτή την έκθεση κατέγραψαν κέρδη μετά φόρων. Πράγματι, παρά τις αξιοσημείωτες μεταγραφές και το αυξανόμενο κόστος στελέχωσης, ο κλάδος προσανατολίζεται προς μια κατεύθυνση όπου η κερδοφορία δεν αποτελεί πλέον ουτοπία. Επιπλέον, σε αυτό το περιβάλλον, οι ομάδες που ξεχωρίζουν στην ανάπτυξη και εμπορική αξιοποίηση των παικτών τους διαθέτουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τρία τέτοια παραδείγματα είναι η Chelsea FC, η Juventus FC και η SL Benfica, οι οποίες ξεχώρισαν χάρη στις μεταγραφές των Oscar, Pogba, Gonçalo Guedes και Lindelof, αντίστοιχα. Πράγματι, τα κέρδη μετά φόρων των «Αετών» διπλασιάστηκαν πέρυσι (Ευρώ 44 5 εκατ.), ενώ η Juventus FC πέτυχε αύξηση κερδών σχεδόν κατά Ευρώ 40 εκατ. σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.»


Τέλος, όσον αφορά στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί η Real Madrid CF να κατέχει το σκήπτρο της ομάδας με τους περισσότερους followers παγκοσμίως (210 εκατ.), ωστόσο κάποιοι παίκτες έχουν εντυπωσιακή απήχηση που συχνά ξεπερνά την απήχηση της ομάδας στην οποία παίζουν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών είναι ο Cristiano Ronaldo (Real Madrid CF), ο James Rodríguez (FC Bayern München), ο David Luiz (Chelsea FC), ο Falcao (AS Monaco FC) και ο Pepe (Beşiktaş JK).


χαινας κωνσταντινος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ αναφέρει τα εξής:


χαινας κωνσταντινος

γηπεδα 5χ5 καλλιθεα


H ΔΗΜΑΡ μένει σταθερή στην υπεύθυνη στάση επίλυσης του Μακεδονικού, που από την πρώτη στιγμή κράτησε σε αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα. Για εμάς, αυτή είναι η πραγματικά πατριωτική στάση προς όφελος των εθνικών συμφερόντων σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Με αυτό το σκεπτικό, η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, που συνεδρίασε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, αποφάσισε να πει ΝΑΙ στην ψηφοφορία στη Βουλή για τη "Συμφωνία των Πρεσπών".


Αμέσως μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διέγραψε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Δεδομένου ότι η απόφαση ψήφισης της «Συμφωνίας των Πρεσπών» είναι συλλογική απόφαση του κόμματός μας και όχι προσωπική απόφαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, η επιλογή της κ. Γεννηματά να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ σημαίνει απομάκρυνση της ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής. Πολύ περισσότερο που η απόφαση διαγραφής δεν λήφθηκε μετά την ψηφοφορία στη Βουλή, αλλά μετά από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.


Tο επιχείρημα ότι η διαγραφή του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δε σημαίνει και διαγραφή της ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής είναι αδύνατο να σταθεί λογικά. Η συγκεκριμένη απόφαση ουσιαστικά έθεσε μονομερώς τη ΔΗΜΑΡ εκτός του πολυκομματικού φορέα του Κινήματος Αλλαγής.
Η επιδίωξη της ΔΗΜΑΡ να δώσει τις επόμενες πολιτικές μάχες μέσα από το Κίνημα Αλλαγής ακυρώθηκε.”


Τα 5 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που καταψήφισαν κατέθεσαν διαφορετική πρόταση που εισηγήθηκε ο Τάσος Δαρσινός: “Είναι λάθος η διαγραφή του συντρόφου προέδρου Θανάση Θεοχαρόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα γιατί αδυνατίζει τον κοινό αγώνα για μια σύγχρονη Κεντροαριστερά. Χωρίς όμως απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ που να επικυρώνει την ρήξη με το Κίνημα Αλλαγής και να διευκρινίζει τον πολιτικό προσανατολισμό του κόμματος οδηγούμαστε σε μια σοβαρή ανατροπή της πορείας που έχουμε χαράξει. Έστω και τώρα κάνουμε για μια ακόμα φορά έκκληση ενότητας για την ΔΗΜΑΡ και το ΚΙΝΑΛ».


«H ΔΗΜΑΡ μένει σταθερή στην υπεύθυνη στάση επίλυσης του Μακεδονικού, που από την πρώτη στιγμή κράτησε σε αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα. Για εμάς, αυτή είναι η πραγματικά πατριωτική στάση προς όφελος των εθνικών συμφερόντων σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Με αυτό το σκεπτικό, η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, που συνεδρίασε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, αποφάσισε να πει ΝΑΙ στην ψηφοφορία στη Βουλή για τη "Συμφωνία των Πρεσπών".


Αμέσως μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διέγραψε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Δεδομένου ότι η απόφαση ψήφισης της «Συμφωνίας των Πρεσπών» είναι συλλογική απόφαση του κόμματός μας και όχι προσωπική απόφαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, η επιλογή της κ. Γεννηματά να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ σημαίνει απομάκρυνση της ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής. Πολύ περισσότερο που η απόφαση διαγραφής δεν λήφθηκε μετά την ψηφοφορία στη Βουλή, αλλά μετά από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.


Tο επιχείρημα ότι η διαγραφή του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δε σημαίνει και διαγραφή της ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής είναι αδύνατο να σταθεί λογικά. Η συγκεκριμένη απόφαση ουσιαστικά έθεσε μονομερώς τη ΔΗΜΑΡ εκτός του πολυκομματικού φορέα του Κινήματος Αλλαγής.


Η επιδίωξη της ΔΗΜΑΡ να δώσει τις επόμενες πολιτικές μάχες μέσα από το Κίνημα Αλλαγής ακυρώθηκε.”


Τα 5 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που καταψήφισαν κατέθεσαν διαφορετική πρόταση που εισηγήθηκε ο Τάσος Δαρσινός: “Είναι λάθος η διαγραφή του συντρόφου προέδρου Θανάση Θεοχαρόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα γιατί αδυνατίζει τον κοινό αγώνα για μια σύγχρονη Κεντροαριστερά. Χωρίς όμως απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ που να επικυρώνει την ρήξη με το Κίνημα Αλλαγής και να διευκρινίζει τον πολιτικό προσανατολισμό του κόμματος οδηγούμαστε σε μια σοβαρή ανατροπή της πορείας που έχουμε χαράξει. Έστω και τώρα κάνουμε για μια ακόμα φορά έκκληση ενότητας για την ΔΗΜΑΡ και το ΚΙΝΑΛ.




μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

κληρωση 26 δεκεμβριου 2015 λαικου λαχειου

διαφορικα για samurai
philip morris καπνος τιμη

Το θέμα κυριάρχησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στο περιθώριο του συνεδρίου, και, όπως κατά λέξη δήλωσε, «πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων που συγκλονίζει την ελληνική πολιτική ζωή» και διαβεβαίωσε ότι:


κληρωση 26 δεκεμβριου 2015 λαικου λαχειου


Η κυβέρνηση - με την απαραίτητη σοβαρότητα και τον απόλυτο σεβασμό στο Νόμο και τον Κανονισμό της Βουλής - θα πράξει τα δέοντα, ώστε όλες οι έρευνες να πάρουν το δρόμο τους και να καταλήξουν με τον πιο καθαρό και νόμιμο τρόπο, εκεί που πρέπει να καταλήξουν.



Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι περισσότερα σχόλια θα μπορεί να κάνει κανείς όταν θα είναι γνωστή η δικογραφία και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι Κοινοβούλιο και πολιτικές δυνάμεις θα δείξουν τη δέουσα προσοχή σε μια υπόθεση που, «από ό, τι φαίνεται, είναι εξαιρετικά σοβαρή και υπερβαίνει τα σύνορα της δικής μας χώρας».


Ερωτηθείς για τις υποτιθέμενες, όπως είπε, παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι η κατηγορία αυτή δεν αγγίζει την κυβέρνηση, αντιθέτως, προσβάλλει ευθέως τη Δικαιοσύνη και τους εισαγγελικούς λειτουργούς, που διενήργησαν την εξαιρετικά αυτή σημαντική έρευνα.


Παραλλήλως, ο κ. Τζανακόπουλος συνέστησε κυρίως στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι περισσότερο προσεκτικοί και ψύχραιμοι. Το εν λόγω θέμα θα απασχολεί, εκτίμησε, για πολλούς μήνες ακόμη. Ως εκ τούτου, τους ζήτησε να κρατήσουν τη νηφαλιότητα και την ψυχραιμία τους γιατί «έχουμε πολύ δρόμο».


Στο ερώτημα γιατί επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο, ο Δ. Τζανακόπουλος εξήγησε ότι με αφορμή δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου όσο και των προηγούμενων ημερών, συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για μια διαδικαστική ενημέρωση σε ένα θέμα εξαιρετικά ευαίσθητο και μεγάλης πολιτικής σημασίας, όπως ανέφερε.


Στα ερωτήματα που δέχθηκε για την οικονομία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι το 2017 είχε ήδη διαφανεί η τάση δυναμικής ανάκαμψής της, ενώ υπογράμμισε και τις θετικές εξελίξεις στο μέτωπο της ανεργίας. Μετά τον ερχόμενο Αύγουστο εξάλλου, θα υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες άσκησης πολιτικής, ανέφερε ο υπουργός, στο πλαίσιο πάντοτε των δημοσιονομικών περιορισμών που προκύπτουν από τη συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη.


οροσημο συμβουλοι μηχανικοι ατε

αγιος ιωσηφ ησυχαστης
γιαπωνεζικο πριονι
Κλήρωση Τζόκερ: Ώρα για τα 4.600.000 ευρώ!

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 4.600.000 ευρώ θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση το Τζόκερ μετά και το όγδοο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην περασμένη κλήρωση της Πέμπτης (31/5) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποψινή και τις επόμενες κληρώσεις


οροσημο συμβουλοι μηχανικοι ατε

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ... ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η περασμένη κλήρωση του Τζόκερ ήταν οι: 8, 11, 14, 15, 39 και Τζόκερ ο αριθμός 2.

tzoker2

Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν δύο τυχεροί που μάντεψαν σωστα τους πέντε αριθμούς. Το κάθε δελτίο κέρδισε από 49.870,52 ευρώ!

Δείτε πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία:

tzoker2

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 31/05/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.



Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ


ρόκο λένι ούκιτς wiki

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ). Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχαν αγγελίες στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στις οποίες πωλούνταν πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων που περιέχουν ουσίες υπαγόμενες στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, καθώς και άλλα απαγορευμένα προϊόντα. Από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι στην επίμαχη ιστοσελίδα υπήρχαν συνολικά έξι αγγελίες πώλησης παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων άγνωστης προέλευσης, καθώς και ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη, κάνναβη, MDMA, LSD, λοιπά ναρκωτικά χάπια κ. ά.).


ρόκο λένι ούκιτς wiki

wurth λιπαντικο αλυσιδας

γυαλια ορασεως okki

Η αστυνομία ενημέρωσε τους διαχειριστές της ιστοσελίδας, οι οποίοι είχαν άγνοια και κατέβασαν αμέσως τις αγγελίες, ενώ από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων που βρίσκονται σε χώρα του εξωτερικού.


Για τη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητάς τους απεστάλη σχετικό αίτημα, μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, προς τις αρμόδιες αλλοδαπές Αρχές. Ταυτόχρονα, σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


aeroadmin pro

νορβηγια δουλεια οδηγος

Μέχρι σήμερα ο νόμος προβλέπει την αποκλειστική χρήση από τον προτείνοντα της χρηματιστηριακής τιμής χωρίς πρόσθετες προϋποθέσεις για τον προσδιορισμό του δικαίου και εύλογου ανταλλάγματος, κάτι που όμως έχει αποδεδειχθεί πως σε πολλές περιπτώσεις δεν προστατεύει τους μετόχους μειοψηφίας. Για να εκλείψουν οι αδικίες αυτές, στα κριτήρια για τον υπολογισμό του δίκαιου ανταλλάγματος έρχεται να προστεθεί και η αποτίμηση βάσει της «εσωτερικής αξίας» της εταιρείας.


aeroadmin pro

Η αποτίμηση αυτή, που θα ισχύει υπό συγκριμένες προϋποθέσεις, έρχεται να προστατέψει μικρομετόχους εταιρειών κυρίως χαμηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, οι μετοχές των οποίων έχουν μικρή εμπορευσιμότητα, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν είχαν τη δυνατότητα να αρνηθούν δημόσια πρόταση, η τιμή της οποίας προέκυπτε από το ταμπλό.


Τι ισχύει σήμερα



Σήμερα ο νόμος 3461/2006 προβλέπει πως σε περίπτωση υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης ως εύλογο και δίκαιο αντάλλαγμα θεωρείται αποκλειστικά το τίμημα σε μετρητά ανά μετοχή το οποίο δεν μπορεί να είναι κατώτερο από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής κατά τους έξι μήνες που προηγούνται της ημερομηνίας κατά την οποία ο προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει δημόσια πρόταση, αλλά και κατώτερο από την υψηλότερη τιμή στην οποία ο υπόχρεος ή κάποιο από τα πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό του ή συντονισμένα με αυτόν, απέκτησε μετοχές που αποτελούν αντικείμενο της δημόσιας πρότασης, για διάστημα 12 μηνών πριν την ημερομηνία κατά την οποία κατέστη υπόχρεος να υποβάλει δημόσια πρόταση.


Στην πράξη αποδείχθηκε πως αυτή η πρόνοια του νόμου δεν ήταν αρκετή για να διασφαλίσει τους μετόχους μειοψηφίας. Για το λόγο αυτό η Κοινοτική Οδηγία 2014/65/ΕΕ που θα ενσωματωθεί στην ελληνική έννομη τάξη προβλέπει πρόσθετες προϋποθέσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στον προσδιορισμό του δικαίου και εύλογου ανταλλάγματος σε περίπτωση υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης, μέσω διαδικασίας αποτίμησης της πραγματικής αξίας των εισηγμένων εταιρειών. Βάσει των νέων αλλαγών σαν εύλογο και δίκαιο αντάλλαγμα θα επιλέγεται η μεγαλύτερη τιμή μεταξύ της τιμής που προσδιορίζεται χρηματιστηριακά και της τιμής που προσδιορίζεται βάση αποτίμησης και αφορά τη μετοχή της υπό εξαγορά εταιρείας.


Οι τρεις προϋποθέσεις



Με τις διατάξεις που κατατέθηκαν στη Βουλή υιοθετούνται τρεις προϋποθέσεις που οδηγούν στον προσδιορισμό του δίκαιου και εύλογου ανταλλάγματος μέσω της διαδικασία αποτίμησης, αρκεί να συντρέχει η μια από τις τρεις.


Πρώτη προϋπόθεση είναι η περίπτωση που η τιμή των μετοχών έχει χειραγωγηθεί τους τελευταίους 18 μήνες που προηγούνται της ημερομηνίας κατά την οποία ο προτείνων έγινε υπόχρεος υποβολής δημόσιας πρότασης. Με την προϋπόθεση αυτή διασφαλίζεται ότι τιμή της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης δεν θα υπολογιστεί με βάση την τρέχουσα τιμή της μετοχής που έχει χειραγωγηθεί, αλλά από την διαδικασία αποτίμησης της υπό εξαγορά εταιρείας.


Δεύτερη προϋπόθεση είναι να υπάρχει σχετική εμπορευσιμότητας της μετοχής που είναι αντικείμενο δημόσιας πρότασης για το χρονικό διάστημα των τελευταίων έξι μηνών από την ημερομηνία που ο προτείνων έγινε υπόχρεος υποβολής δημόσιας πρότασης.


Τρίτη προϋπόθεση είναι η τιμή της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης η οποία προκύπτει από την εφαρμογή του νόμου 3461/2006 να μην υπολείπεται του 80% της λογιστικής αξίας ανά μετοχή, όπως αυτή προσδιορίζεται ως ο μέσος όρος των τελευταίων δύο δημοσιευμένων οικονομικών καταστάσεων της υπό εξαγορά εταιρείας σε ενοποιημένη βάση (σε περίπτωση ύπαρξης αρνητικής καθαρής θέσης σε έστω μία από τις δύο τελευταίες δημοσιευμένες οικονομικές χρήσεις θα ισχύει η διαδικασία της αποτίμησης).


Η προϋπόθεση αυτή αποβλέπει στην προστασία των μικρομετόχων, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι τα τελευταία χρόνια η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία των εισηγμένων μετοχών ειδικά για τις εταιρείες μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης υπολείπεται σημαντικά της λογιστικής αξίας. Με την υιοθέτηση του κριτηρίου του 80% όσοι απευθύνουν υποχρεωτικές δημοσιές προτάσεις για ένα σημαντικό αριθμό εισηγμένων εταιρειών θα αναγκαστούν να προσδιορίσουν το δίκαιο και εύλογο αντάλλαγμα με τη μέθοδο της αποτίμησης.


Σε περίπτωση που δεν συντρέχουν οι ανωτέρω τρεις προϋποθέσεις το δίκαιο και εύλογο τίμημα θα προσδιορίζεται όπως προβλέπει ο νόμος 3461/2006.


Να σημειωθεί πως το κόστος της αποτίμησης θα καλύπτεται από το προτείνονται και η έκθεση της αποτίμησης θα πρέπει να ολοκληρώνεται 30 ημέρες από την ημερομηνία που ο προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει δημόσια πρόταση. Η έκθεση αποτίμησης θα δημοσιοποιείται μαζί με το πληροφοριακό δελτίο προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.



βαθμολογια γιουροπα λιγκ παοκ

ψησταρια γαλβανιζε τιμες

προγνωστικα στοιχημα γαλλια 2

«Ξέρω ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική του ζωή» σημείωσε, ωστόσο υπογράμμισε πως πιστεύει στη δύναμη των Ελλήνων και γ' αυτό εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Ελλάδας.


ψησταρια γαλβανιζε τιμες

Αναφερόμενος στη θητεία του ως πρέσβης της Γερμανίας στη χώρα μας, ο Πέτερ Σόοφ τόνισε πως στο διάστημα των 3,5 τελευταίων χρόνων το καθήκον της πρεσβείας εδώ ήταν να λειτουργεί ως γέφυρα όχι μόνο ανάμεσα στις δύο κυβερνήσεις, αλλά και στις δύο κοινωνίες. «Σήμερα τη στιγμή της αποχώρησης μου έχω την πεποίθηση ότι οι πυλώνες των σχέσεων μας είναι σταθεροί» τόνισε και χαρακτήρισε την Ελλάδα χώρα ομορφιάς και φιλοξενίας.


Ολοκληρώνοντας την αποχαιρετιστήρια ομιλία στην πρεσβευτική κατοικία, όπου οι γερμανικές σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες λόγω του θανάτου του πρώην καγκελάριου Χέλμουτ Κολ, ο κ. Σόοφ είπε πως ξέρει ότι οι Έλληνες θέλουν να διαμορφώσουν το μέλλον της χώρας τους μέσα στην Ευρώπη της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης και υπογράμμισε πως η Ευρώπη είναι η οικογένειά μας.


Ο κ. Σόοφ θα αναχωρήσει από τη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα.


Στη δεξίωση ήταν, μεταξύ άλλων, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, από την αξιωματική αντιπολίτευση οι Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.



βελονισμος μιχαλακοπουλου

φθηνες αεροπορικες εταιριες

εύκολη συνταγή για φακές

Ο 35χρονος Κονσταντιν και η 32χρονη Ινα Λαρκοβ ταξίδεψαν με την τετράχρονη κόρη τους Αρίνα σε ένα χωριό της Κριμαίας, για να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο το οποίο είχαν βρει στο διαδίκτυο.


φθηνες αεροπορικες εταιριες

σχεδια στην πολη

Σύμφωνα με την Daily Mail, μόλις έφτασαν στο χωριό τους συνάντησαν δύο άντρες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι ιδιοκτήτες του προς πώληση αυτοκινήτου. Μόλις, όμως, οι γονείς βγήκαν έξω από το δικό τους όχημα, ο ένας εκ των δύο αντρών έβγαλε όπλο και απαίτησε να του δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους. Ο κ. Λαρκόβ αντιστάθηκε και ο δράστης τον πυροβόλησε πέντε φορές στο θώρακα, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στη γυναίκα, την οποία πυροβόλησε στο στήθος και το κεφάλι.


Ο δράστης με το συνεργό του άρπαξαν τα χρήματα (περίπου 3.640 ευρώ), και στη συνέχεια τοποθέτησαν τα δύο πτώματα στο αμάξι ενώ ανάγκασαν και το τετράχρονο κορίτσι να μπει σε αυτό. Οι δύο άντρες έσπρωξαν το όχημα στη λίμνη, με αποτέλεσμα και το κορίτσι να βρει τραγικό θάνατο.



Robbers drown four-year-old girl after they forced her to watch her parents being shot and then locked her in a car with their bodies and drove it into a lake https://t.co/B4wRSoyfUJ

— Popular Crime (@popular_crime) March 9, 2018

μ αρεσει να μη λες πολλα

Το ποσό των 64.430.449,43 ευρώ θα καταβληθεί σε 282.901 δικαιούχους και αφορά συνολικά 630.869 άτομα. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.


μ αρεσει να μη λες πολλα

ποδηλατο για βρεφη

Στο πλαίσιο αυτό, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.


Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.



προδιαγραφες λεξικο

εισιτηρια απο πειραια για μυτιληνη

Όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία της Eurostat και της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας της Γερμανίας, οι δουλειές του σπιτιού παραμένουν, ακόμη, γυναικεία υπόθεση.


εισιτηρια απο πειραια για μυτιληνη

αλφα φωσ στο τουνελ

Συγκεκριμένα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 79% των γυναικών μαγειρεύει και καθαρίζει το σπίτι, ενώ το ποσοστό στους άντρες φτάνει το 34%.


Οι Σουηδοί, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία, είναι εκείνοι που βοηθούν περισσότερο στις δουλειές του σπιτιού, καθώς το ποσοστό στη χώρα για τους άντρες φτάνει το 56%.


Οι Έλληνες από την άλλη, αναδεικνύονται σε αρνητικούς πρωταγωνιστές – μαζί με τους Ούγγρους, που αναδείχθηκαν «πρωταθλητές» στη… μη βοήθεια – καθώς υπολογίζεται πως μόλις το 16% κάνουν δουλειές στο σπίτι, σε αντίθεση με το 85% για τις Ελληνίδες.


1 copy


Πηγή: Statista



hot or not one direction

εθνική εφήβων μπάσκετ 2015 φωτο

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων «θα δώσει αγώνα για να μην περάσει η προδοσία» ενώ άσκησε επίσης σκληρή κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μια κακή κυβέρνηση όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ψηφίζει καλούς νομούς» και πρόσθεσε «ο λαός δεν θέλει ούτε Τσίπρα, ούτε Μητσοτάκη αλλά δυνατή Ένωση Κεντρώων».


εθνική εφήβων μπάσκετ 2015 φωτο

Τέλος, αναφερόμενος στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων ο Βασίλης Λεβέντης κατέθεσε την πρόταση για «εξεύρεση χρημάτων από επιχειρηματίες, συντάξεις πάνω από 1.000 ευρώ και ομογένεια» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «για να αγοράσουμε έτσι 30 F35 και 3 φρεγάτες στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα ότι δεν πρέπει να τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας ακεραιότητα γιατί αν το κάνει θα συντριβεί».



λαμαρινας θεσσαλονικη
εκφραση καμενη γη

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

tiguan vs outback

ενιαίο ψηφοδέλτιο

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρόλεϊ αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν 24ωρη απεργία. Λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας 30/04/2018 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα).


tiguan vs outback

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τρίτη μεσάνυχτα προς Τετάρτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.


Οι συρμοί του μετρό θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται έως το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.


Ο ηλεκτρικός θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί σύμφωνα με απόφαση των εργαζομένων.


Τα λεωφορεία θα κινούνται από 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π. μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.


Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς με ανακοινώσεις τους καταγγέλλουν την πολιτική της λιτότητας και της ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους. Επισημαίνουν ότι θα υπερασπιστούν το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών.


Τέλος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει την κυβέρνηση για ξεπούλημα του σιδηροδρόμου. «Ο αγώνας για ενιαίο - δημόσιο σιδηρόδρομο προς όφελος του λαού θα συνεχιστεί όσο μακρύς κι αν είναι».



παραγγελιες ζωων

importance of spleen in human body

Έτσι, το NMC εξέδωσε προειδοποίηση για «πορτοκαλί συναγερμό» για το επόμενο 48ωρο, καθώς αναμένονται χιονοπτώσεις με ύψος από 10 έως 20 εκατοστά σε περιοχές των επαρχιών Ανχουέι, Χενάν, Τσιανγκσού, Τσιανγκσί, Σαγκάη και Ζετζιάνγκ.


importance of spleen in human body

καλογεροπουλος δικηγορος αθηνα

Οι χιονοπτώσεις σε μερικές περιοχές εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για περισσότερες από τρεις ημέρες, ενώ το ύψος του χιονιού βρίσκεται ήδη στα 20 εκατοστά.


Σύμφωνα με την προειδοποίηση, οι κάτοικοι των περιοχών που πλήττονται από τις χιονοπτώσεις πρέπει ν’ αποφύγουν τις μετακινήσεις τους, ενώ οι τοπικές αρχές πρέπει να λάβουν μέτρα προστασίας, στο οδικό δίκτυο, τους σιδηροδρόμους, αλλά και τα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών.



πόρος νυχτερινή ζωή

προσφορες για κρουαζιερες απο κυπρο 2015

πως κανω εναν δεκαδικο σε κλασμα

Ο Κλάας Ρελότιους, 35 ετών, τιμήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου με το βραβείο του Ρεπόρτερ της Χρονιάς, για ένα άρθρο του με θέμα τους νεαρούς Σύριους οι οποίοι υποκίνησαν τον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε στη χώρα τους το 2011.


προσφορες για κρουαζιερες απο κυπρο 2015

Την Κυριακή ο Ρελότιους υπέβαλε την παραίτησή του από το περιοδικό, ένα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης στη Γερμανία.


Όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τις κατηγορίες ενός άλλου δημοσιογράφου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για ένα ρεπορτάζ στα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ, παραδέχτηκε τελικά ότι «επινόησε» δηλώσεις και γεγονότα τα οποία δεν είδε ποτέ.


Συνολικά, τουλάχιστον 14 άρθρα του είχαν παραποιηθεί: μεταξύ αυτών, ένα για έναν Υεμενίτη που έμεινε επί 14 χρόνια, χωρίς λόγο, στη φυλακή του Γκουαντάναμο και ένα άλλο για τον Κόλιν Κάρπερνικ, τον Αμερικανό αθλητή που γονάτιζε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις φυλετικές ανισότητες. Ο Ρελότιους ισχυριζόταν ότι είχε πάρει συνέντευξη από τους γονείς του.


Στο εκτενές άρθρο της για την υπόθεση αυτή, η διεύθυνση του Spiegel δηλώνει «σοκαρισμένη» από την υπόθεση αυτή. Πολύ περισσότερο που το περιοδικό έχει μια εσωτερική υπηρεσία επαλήθευσης των στοιχείων για όσα γράφουν οι ρεπόρτερ του.


«Είμαι άρρωστος και χρειάζομαι βοήθεια» ήταν η δικαιολογία που προέβαλε ο Ρελότιους.


Ο δημοσιογράφος αρχικά συνεργαζόταν με το Spiegel και με άλλα έντυπα ως ανεξάρτητος. Εντάχθηκε στη συντακτική ομάδα του περιοδικού στο Αμβούργο πριν από ενάμιση χρόνο.


Σύμφωνα με το Spiegel, περίπου 60 ρεπορτάζ του έχουν δημοσιευτεί στο έντυπο ή στον ιστότοπό του. Το περιοδικό θα προχωρήσει τώρα σε εσωτερική έρευνα για να κατανοήσει πώς κατάφερε να περάσουν ως έγκυρα αυτά τα διαστρεβλωμένα άρθρα.



καπου ωραια για καφε

ρουα ματ επεισοδιο 132 αντ1

Το Σάββατο, ένας κουκουλοφόρος επιτέθηκε σε περαστικούς στο κέντρο της Σουργκούτ και τραυμάτισε επτά ανθρώπους, προτού να πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.


ρουα ματ επεισοδιο 132 αντ1

γουιγκαν σεφιλντ γιουν

Οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για "απόπειρα ανθρωποκτονίας" και η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν αντιμετωπίζει την υπόθεση ως τρομοκρατική ενέργεια.


Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα το αυτοαποκαλούμενο ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, χαρακτηρίζοντας τον δράστη "στρατιώτη του ISIS", με ανακοίνωση στο προπαγανδιστικό όργανο των τζιχαντιστών, το "πρακτορείο" Amaq.


Δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τη Μόσχα για αυτήν την ανάληψη ευθύνης. Ο διευθυντής της Επιτροπής Ερευνών Αλεξάντρ Μπαστρίκιν είπε ότι η υπόθεση ανατέθηκε στην κεντρική υπηρεσία "λόγω της αντίδρασης του κοινού", όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.


Αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του δράστη και προσπαθούν να καθορίσουν το κίνητρό του. Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 19χρονο, ο πατέρας του οποίου κατάγεται από το Νταγκεστάν, στον βόρειο Καύκασο.




συλλογοι χορου αθηνα

νακας ωδεια

Οι άνδρες άνηκαν σε μια μικρή ομάδα τεσσάρων τζιχαντιστών, γνωστή με την ονομασία «Beatles», η οποία τους είχε δοθεί λόγω των βρετανικών προφορών τους. Ήταν οι τελευταίοι που παρέμεναν ασύλληπτοι.


νακας ωδεια

λευκος χαλβας

Οι δύο, την σύλληψη των οποίων ανέφεραν πρώτοι οι New York Times, ταυτοποιήθηκαν ως ο Αλεξάντα Κότεϊ και ο Ελ Σάφι Ελσέιχ.


Το γνωστότερο μέλος της ομάδας αυτής ήταν ο βρετανός πολίτης, ο Μοχάμεντ Εμουάζι, ο διαβόητος «Τζιχάντι Τζον», ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλά βίντεο με αποκεφαλισμούς ομήρων, πριν σκοτωθεί τον Νοέμβριο του 2015 σε έναν βομβαρδισμό στη Ράκα, στο ανατολικό τμήμα της Συρίας.



ταττομαι αρχαία

οικονομικο σσασ πληροφοριες

«Ο απολογισμός αναθεωρήθηκε προς τα πάνω. Έχουν καταμετρηθεί ως αυτή τη στιγμή 43 νεκροί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας Ζόρζε Ντίας.


οικονομικο σσασ πληροφοριες

εξαεριστηρες καπνου

bike outlet keszthely

Το πτώμα βρέθηκε την Πέμπτη στα περίχωρα του Ολιβέιρα ντο Οσπιτάλ, στην περιοχή Κοΐμπρα (κεντρικά).


Η Πορτογαλία επλήγη για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες από πολύνεκρες πυρκαγιές. Τον Ιούνιο, 64 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή Πεδρόγαου Γκραντ, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.


2017 10 17T122905Z 804893149 RC1CA43FD5D0 RTRMADP 3 PORTUGAL FIRE


(REUTERS/Miguel Vidal)


Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφόρησης για τις Δασικές Πυρκαγιές, στην Πορτογαλία φέτος κάηκαν περί τα 2.400.000 στρέμματα από τον Ιανουάριο ως τον Σεπτέμβριο και κατόπιν άλλα 2.800.000 στρέμματα από την 1η ως τη 19η Οκτωβρίου. Το σύνολο αυτό των 5.200.000 στρεμμάτων αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, ξεπερνώντας κατά πολύ την έκταση που είχε καεί το 2003, η οποία ανερχόταν σε 4.260.000 στρέμματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Προστασίας της Φύσης και των Δασών.


2017 10 17T120220Z 1734770877 RC1507682D10 RTRMADP 3 PORTUGAL FIRE 1


(REUTERS/Rafael Marchante)


Για τις φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν το 2017, σκοτώνοντας περισσότερους από 100 ανθρώπους, παραιτήθηκε η υπουργός Εσωτερικών, Κονστάντσα Ουρμπάνου ντε Σόουζα.


top 10 μπίρες

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάφερε πως σήμερα είναι μια μέρα στην οποία πρέπει να αναλογιστούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε ώστε να στηρίξουμε τα παιδιά τα οποία έχουν βαριές μορφές νοητικής υστέρησης.


top 10 μπίρες

λεπτο χαρτι περιτυλιγματος

η επικρατεια

Τόνισε την ανάγκη για καταπολέμηση των στιγματισμών και των προκαταλήψεων προς αυτά τα άτομα. Πρόσθεσε πως η δομή που έχει επισκεφθεί, πρέπει να παραμείνει ανοιχτή και με τη σωστή φροντίδα να μπορεί να προσφέρει μια ποιοτική ζωή σε αυτά τα άτομα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αξιοποιούν όσες δυνατότητες έχουν.



«Αυτό είναι το δικό μας, πρώτιστο, μέλημα. Αυτό θα κάνουμε. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα, αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι υπάρχει και η ευαισθησία και το ενδιαφέρον να ασχοληθούμε πρωτίστως με αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη» είπε και στη συνέχεια ευχαρίστησε και σύγχαιρε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζομένους:



τει αθηνας τμημα κοινωνικης εργασιας

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες το κύκλωμα είχε δράση από το 2014 και είχε κατασκευάσει μόνο τον Ιούλιο του 2017 πάνω από 100.000 πλαστά έγγραφα που είχαν «πλημμυρίσει» την Ευρώπη.


τει αθηνας τμημα κοινωνικης εργασιας

Το ενδιαφέρον είναι ότι παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν στοιχεία στα χέρια των επίσημων Αρχών, δεν αποκλείεται αποδέκτες αυτών των πλαστών εγγράφων να έχουν γίνει και ριζοσπαστικοποιημένοι ισλαμιστές, οι οποίοι είχαν φύγει από περιοχές όπως η Συρία ή η Μέση Ανατολή.


Μάλιστα 250 άτομα που ζουν στη Γερμανία είχαν εξυπηρετηθεί από το συγκεκριμένο κύκλωμα, που στην Ελλάδα είχε στήσει 4 παράνομα εργαστήρια και θησαύριζε καθώς έδινε παράνομα χαρτιά σε όποιον ενδιαφερόταν.


Σύμφωνα με πληροφορίες πολλά από τα γνήσια έγγραφα που χρησιμοποιούνταν ως «μήτρες» είχαν κλαπεί από αστυνομικό τμήμα της Ισπανίας.


Μεταξύ τους τα μέλη χρησιμοποιούσαν κωδικούς υπό τον φόβο να τους καταγράψει ο κοριός της ΕΛΑΣ. Χαρακτηριστικά, βιβλίο ήταν το διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας ήταν η κάρτα παραμονής, άδεια παραμονής ήταν αυτοκόλλητο και σφραγίδα θεώρησης ήταν το λουλούδι ή η πατάτα. Συνολικά το κύκλωμα εμπλέκονται 20 άτομα από Αλβανία Μπαγκλαντές και Συρία.



κορομηλασ λογιστικα
αγριοκρεμμύδα μαλλια

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

βασίλης χαραλαμπόπουλος αχαρνης

Γύρω από τα οστά του παιδιού, που φέρεται να πέθανε πριν από εκατοντάδες χρόνια, βρέθηκαν επίσης άλλα κόκκαλα που χρονολογούνται πριν τουλάχιστον 4.500 χρόνια, ενώ αυτή τη στιγμή οι επιστήμονες επισημαίνουν πως πρόκειται για το νεότερο άνθρωπο που βρέθηκε θαμμένος στην περιοχή αυτή.


βασίλης χαραλαμπόπουλος αχαρνης

ποιότητα ζωής εκθεση

Σύμφωνα με τη ραδιο άνθρακα το παιδί εκτιμάται ότι θάφτηκε στα μέσα του 18ου αιώνα και πέθανε σε ηλικία περίπου δέκα ετών, ενώ στο στόμα του παιδιού εντοπίστηκε το κρανίο ενός μικρού πτηνού, ενώ ακόμα ένα κρανίο πτηνού βρέθηκε δίπλα από το μάγουλο του, αναφέρει το Science Alert. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το παιδί πριν πεθάνει υπέφερε από υποσιτισμό.


Η αρχαιολόγος Μαλγκορζάτα Κοτ από το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας έχει αναλάβει τη μελέτη του ευρήματος. «Όταν πριν χρόνια ανοίξαμε το τελευταίο σκονισμένο κιβώτιο που εντοπίστηκε θαμμένο στη γη αντικρίσαμε τα οστά ενός παιδιού», σχολίασε μιλώντας στην ιστοσελίδα Science in Poland.


«Δεν έχουμε ακόμα τις απαντήσεις γιατί το παιδί βρέθηκε θαμμένο σε μια σπηλιά με αυτόν τον τρόπο και δεν ήταν θαμμένο σε κάποιο νεκροταφείο όπως όλοι οι άνθρωποι», δήλωσε η Κοτ.


«Πραγματοποιήσαμε ειδική ανάλυση που αφορούσε τα οστά των πτηνών, ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται να εξηγούσε τη σχέση τους με το παιδί, αφού αυτά δεν φέρουν ίχνος κοψίματος, κάτι που θα υπονοούσε πως το παιδί αποπειράθηκε να φάει τα πτηνά», συμπλήρωσε η Μαλγκορζάτα Κοτ.


Ειδική ομάδα ανθρωπολόγων έχει αναλάβει τη διεξαγωγή νέας μελέτης σχετικά με το εύρημα προκειμένου να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την προέλευση των οστών.



περ περεγο

10η εντολη φωτια youtube

μωρα ζωηρα

Επανεξελέγη τον Μάρτιο με το 76,7% των ψήφων, το πιο υψηλό ποσοστό από τότε που ανήλθε στην εξουσία και πλέον ο Πούτιν έχει επιβληθεί περισσότερο από ποτέ ως ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας.


10η εντολη φωτια youtube

ελλαδα εχεις ταλεντο λιλιανα χιωτη

Με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του και με ποσοστό συμμετοχής μεγαλύτερο από αυτό των προεδρικών εκλογών του 2012 ο Πούτιν ευχαρίστησε το βράδυ της επανεκλογή του τους Ρώσους και δήλωσε ότι σε αυτή τη μεγάλη νίκη βλέπει «την εμπιστοσύνη και την ελπίδα του λαού μας».




κασσος εργαλεια

ορεινες περιοχες πλεονεκτηματα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, oι Αρχές περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση που θα τεκμηριώσει και επιστημονικά σε τι βαθμό είναι το μέγεθος της κακοποίησης, αφού υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το 7χρονο κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.


κασσος εργαλεια

κουφοντίνας

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το θέμα, ενήργησε άμεσα και έδωσε αυστηρές εντολές προς κάθε κατεύθυνση ώστε να γίνει εξονυχιστική έρευνα από ειδικούς επιστήμονες, ενώ ταυτόχρονα απομάκρυνε τα δυο παιδιά από το οικογενειακό περιβάλλον.


Την ίδια στιγμή, οι μαρτυρίες της 7χρονης για τον παππού της προκαλούν φρίκη.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο συνταξιούχος δικηγόρος είχε τη συνήθεια να κλειδώνει τις πόρτες και να ακούει δυνατά εκκλησιαστική μουσική. Πίσω από αυτές τις κλειστές πόρτες όμως συνέβαιναν απίστευτα πράγματα, τα οποία φέρεται να είπε το μικρό κοριτσάκι στους ειδικούς επιστήμονες που μίλησαν μαζί του.


Τα όσα έγιναν γνωστά από το στόμα της 7χρονης ειπώθηκαν αυθόρμητα και μέσα στην παιδική της αθωότητα, πιστοποιώντας την κακοποίηση που έχει υποστεί εκείνη και ίσως ο 9χρονος αδερφός της, αφού ο παππούς πήγαινε και στο δικό του κρεβάτι.


Σύμφωνα, με την ίδια πηγή, το «κουβάρι» της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται από την εκπαιδευτικό που επισκέπτονταν για να υποστηρίξει μαθησιακά τα παιδάκια, η οποία και κατήγγειλε ορισμένα περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψή της στην Εθνική Γραμμή Παιδικής Προστασίας 1107, αλλά και στο Διευθυντή του σχολείου όπου πηγαίνει η μικρή.


Σχεδόν ταυτόχρονα στο γραφείο του εισαγγελικού λειτουργού έφτασε και μία ακόμη καταγγελία από την έρευνα που είχε διεξάγει ο Διευθυντής του Σχολείου με Παιδοψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό και όλα συνέκλιναν ότι υπάρχει σοβαρό θέμα κακοποιήσης του 7χρονου κοριτσιού. Η σύλληψη του 69χρονου παππού ήταν άμεση με εντολή του Εισαγγελέα.


Ο πρώην δικηγόρος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου μετά την προθεσμία που πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και πέρασε πρώτη φορά με χειροπέδες το κατώφλι των δικαστηρίων Λαμίας.


Ο ίδιος βγαίνοντας από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι τίποτα αλήθεια και ότι όλοι γνωρίζουν την ιστορία του και ποιος είναι πραγματικά.


ημερολόγιο παραλαβών

μπερνάρντο βελάσκο

Ανάμεσά τους ήταν και δύο Αυστραλοί και η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας ζήτησε επίσημα από την AFC (Ασιατική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου) να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα. Το αίτημα έγινε δεκτό, αλλά η εφαρμογή προκάλεσε τεράστια προβλήματα.


ημερολόγιο παραλαβών

2017 06 08T102854Z 525261845 RC1CC807F110 RTRMADP 3 SOCCER WORLDCUP AUS SAU
(Οι δύο ομάδες κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο - Πηγή: Reuters / David Grey)


Την ώρα που οι παίκτες του Άγγελου Ποστέκογλου στάθηκαν στη σέντρα, ο ένας δίπλα στον άλλον, δε συνέβη το ίδιο με τους Άραβες παίκτες. Κάποιοι από αυτούς έμειναν στη θέση τους, κάποιοι άλλοι συνέχισαν το ζέσταμά τους. Ενέργεια που προκάλεσε την αντίδραση των Μέσων της Δυτικής Ευρώπης κατηγορώντας για ασέβεια τους Σαουδάραβες.



Outrage as Saudi Arabia football team snubs minute's silence for London Bridge victims before game against Australia https://t.co/T9N4vLM3MO

— MailOnline Sport (@MailSport) June 8, 2017


λαδι δεντρολιβανο τιμη

κωνσταντίνος καζάκος

Όπως σημείωσε, αυτό θα επιτευχθεί με τη σύνταξη των οργανογραμμάτων των υπουργείων και των εποπτευόμενων φορέων τους, την κατάρτιση των περιγραμμάτων θέσεων, την επιλογή των προϊσταμένων, το ενιαίο σύστημα κινητικότητας και τα ψηφιακά οργανογράμματα. Εκτίμησε επίσης ότι η ψηφιακή υπογραφή και η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων θα έχουν ως αποτέλεσμα την πάταξη της γραφειοκρατίας και τη διαμόρφωση ενός Δημοσίου «γρήγορου, ευέλικτου και φιλικού προς τους πολίτες».


κωνσταντίνος καζάκος

πανσεληνος στον ταυρο νοεμβριος 2014

παιδικη κουνια τιμεσ

«Εμείς θα επιμείνουμε σε αυτή την πολιτική χωρίς εκπτώσεις, ώστε η διοικητική ανασυγκρότηση να γίνει πράξη προς όφελος των εργαζομένων και των πολιτών. Δεν βλέπουμε ευκαιριακά τις μεταρρυθμίσεις, αλλά προσανατολισμένες στον τελικό στόχο», υπογράμμισε η αρμόδια υπουργός.


Σχολιάζοντας το πρόσφατο δημοσίευμα σχετικά με την επαγγελματική δραστηριότητά της, έκανε λόγο για μεθοδεύσεις που έχουν ως αποτέλεσμα «η πολιτική αντιπαράθεση με δεδομένα, γεγονότα, επιχειρήματα και ουσία να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τη δημόσια σφαίρα και να αντικαθίσταται από σκανδαλολογία, υπονοούμενα κα "μισές πληροφορίες"».


Για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, ανέφερε ότι βρισκόμαστε σε ένα στάδιο όπου ουσιαστικά γίνεται μια συνολική πολιτική συζήτηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ πρόσθεσε ότι «ο μεγάλος τελικός στόχος είναι να τεθούν οι σωστές βάσεις προκειμένου να ανασυγκροτηθεί η οικονομία κα να βγει η χώρα από την επιτροπεία στην οποία την καταδίκασαν οι αποτυχημένες συνταγές που ξαναζεσταίνει η ΝΔ».


δρομολογια ελαφονησος τιμες

δημοτικες σχολες χορου θεσσαλονικη

Στην ολιγόλογη ανακοίνωση καταδικάζεται «απερίφραστα και αποφασιστικά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η επίθεση κατά του καταστήματος της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.


δρομολογια ελαφονησος τιμες

Η επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα. Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια, στην είσοδο του καταστήματος και τα πυροδότησαν με αναμμένο στουπί.


Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος, ενώ οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε προτού επεκταθεί και στο εσωτερικό του καταστήματος.


Aντίδραση Μητσοτάκη και απάντηση Παπαδημούλη


Σε ανάρτησή του στο twitter αναφορικά με το περιστατικό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους», προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι να πλήξουν τον ίδιο.


«Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.



Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 12 Φεβρουαρίου 2018


καταναλωτική συμπεριφορά ορισμός

καββαδια νευρολογος ελευσινα

link old gmail

Λίγες ημέρες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χθες (04/10), ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, με συμπληρωματική παραγγελία τους προς την ανακρίτρια, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος προσώπου.


καββαδια νευρολογος ελευσινα

health on the net code

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, πρόκειται για άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της αδικοχαμένης 44χρονης.


Με αυτή την εξέλιξη, επιβεβαιώνονται όσα υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή, τόσο οι συγγενείς της όσο και οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας. Ότι δηλαδή, η Ειρήνη Λαγούδη δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε άγρια.


Το εν λόγω πρόσωπο, αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες για να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας Αγρινίου.


Υπενθυμίζεται ότι τα αδικήματα για τα οποία έχει αρχικά ασκηθεί ποινική δίωξη κατά αγνώστων, είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, η απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, η σύσταση συμμορίας και η ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.


Βήμα – βήμα η πορεία προς το θάνατο


Ήταν Σάββατο (06/01/2018) όταν η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη έφευγε από το σπίτι της στις 10:30 το πρωί, λέγοντας ότι πάει να φέρει καφέ και γλυκά.



επαναληπτικο γλωσσας δ δημοτικου 11η ενοτητα

«Είμαστε σε εντατικές διαπραγματεύσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να τελειώσουμε την πρώτη φάση των διαπραγματεύσεων για θέματα όπως τα δικαιώματα των πολιτών, "το ιρλανδικό πρόβλημα", ο λογαριασμός που θα πρέπει να πληρωθεί», είπε ο Γιούνκερ σε συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια μιας επίσημης επίσκεψης στην Ελβετία.


επαναληπτικο γλωσσας δ δημοτικου 11η ενοτητα

συνταγη για κοκκινη φακη

«Τα χειρότερα είναι πίσω μας, αλλά δεν έχει υπάρξει επαρκής πρόοδος ώστε να πω ότι μπορούμε να εισέλθουμε στη δεύτερη φάση των συνομιλιών για τη σχέση μας στο μέλλον. Θα το δούμε μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες», είπε.


Απαντώντας σε ερώτηση για μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να καταβάλει 45 δισεκ. λίρες για το διαζύγιο του Βrexit, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είπε: «Δεν είμαι τόσο τρελός ώστε να δώσω μια άμεση απάντηση στην ερώτηση».




ποδοσφαιρο νορβηγια

rolled oats στα ελληνικα

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα της ΟΠΚΕ ακινητοποίησε δύο Ρομά στα Λιόσια, οι οποίοι ήταν ύποπτοι για ληστεία που είχε γίνει λίγο νωρίτερα.


rolled oats στα ελληνικα

ξενοδοχεια καστανια καλαμπακας

Από τα διπλανά σπίτια άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν σε βάρος των αστυνομικών προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τους δυο Ρομά από τα χέρια των αστυνομικών και να αποδράσουν.


32687915 10204316811237703 3190587473117839360 n


Οι αστυνομικοί απάντησαν πυροβολώντας στον αέρα και ζήτησαν ενισχύσεις κάτι που έγινε άμεσα. Οι δύο ύποπτοι μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση ενώ οι δράστες που πυροβόλησαν σε βάρος των αστυνομικών, κατάφεραν να εξαφανιστούν.


Με αφορμή το περιστατικό, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:


«Δυστυχώς, η εθελοτυφλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η παράπλευρη συνακολουθία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, παρά την πρόσφατη κοπή της κορδέλας από τον Πρωθυπουργό της Χώρας και τα "αποκαλυπτήρια" της νέας αστυνομικής δράσης από τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, ξεσκεπάζει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την ανυπαρξία στρατηγικής πρόθεσης να αστυνομευθεί η περιοχή, η οποία υποκαθίσταται με μιας μορφής επικοινωνιακής και μόνο τακτικής.


Το Σ. Ε.Φ. Ε.Α. Α για ακόμη μια φορά καταγγέλλει την σαθρή λειτουργία μιας Αστυνομικής Επιχειρησιακής Ομάδας που αντί να λειτουργεί απρόσκοπτα στα πλαίσια της αποστολής της έχει καταντήσει η "φιλιππινέζα" των γνωστών μέτρων τάξης της Αττικής.


Συγκεκριμένα:
• Από 28 ομάδες που προβλέπει η λειτουργία της υπηρεσίας, λειτουργούν 27 επειδή η μία εξ αυτών "έκλεισε" λόγω λειψανδρίας!
• Οι υπόλοιπες 27 ομάδες λειτουργούν με τουλάχιστον 30 αστυνομικούς λιγότερους, αποψιλωμένες και αυτές λόγω λειψανδρίας!


Από τους εναπομείναντες διατίθενται καθημερινά :
• Δύο Ομάδες στη φρούρηση των κεντρικών γραφείων πολιτικών κομμάτων .
• Σε συμβολαιογραφία ως ενίσχυση των μέτρων για τη διενέργεια πλειστηριασμών.
• Στη φρούρηση εταιρείας πλειστηριασμών .
• Στην Ενίσχυση των πεζών περιπολιών του κέντρου της Αθήνας.
• Στην Υπηρεσία Μεταγωγών και για μεταγωγές Τμημάτων Ασφαλείας.
• Στα κρατητήρια της Κρατικής Ασφάλειας.
• Περίπου 20 αστυνομικοί στην φρούρηση οικείας, υποδίκου σε κατ οίκον περιορισμό.


Ότι εξ αυτών απομένει διατίθεται στην αστυνόμευση της Δυτικής Αττικής!


Στο Σ. Ε.Φ. Ε.Α. Α με αίσθημα ευθύνης χωρίς να υπολογίζουμε συνέπειες και διώξεις , όπως εκείνες του προσφάτου παρελθόντος , θα επιδιώκουμε τεκμηριωμένα, την βελτίωση της αστυνόμευσης των απλών πολιτών, την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας , ιδιαίτερα εκείνων που καθημερινά διακινδυνεύουν την ζωή τους και που χθες από τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρούς ή τραυματίες».



ποδοσφαιρο παιχνι

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

τησ πατριδασ μου η σημαια τραγουδι

πιπλικάτση αλεξάνδρα

Το τηλεοπτικό δίκτυο των σιιτών ανταρτών Χούτι που ελέγχουν τη Σανάα κατηγόρησε τον συνασπισμό υπό τη Σαουδική Αραβία για τους βομβαρδισμούς αυτούς που σημειώθηκαν στις 03:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) τα ξημερώματα της Παρασκευής.


τησ πατριδασ μου η σημαια τραγουδι

Παράλληλα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (UNHCR) κατηγόρησε τον ίδιο συνασπισμό ότι ευθύνεται για τον θάνατο 42 αμάχων, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, το διάστημα 14 με 24 Αυγούστου. Ο απολογισμός αυτός δεν περιλαμβάνει τα χθεσινά θύματα.


Σύμφωνα με φωτοειδησεογράφο του AFP, από την αεροπορική επιδρομή καταστράφηκαν δύο κτίρια στην Φατζ Άταν, μια συνοικία στη νότια Σανάα, η οποία ελέγχεται από το 2014 από τους Χούτι.


Ο Μοχάμεντ Άχμεντ, που ζει σε ένα από τα κατεστραμμένα κτίρια, διηγήθηκε ότι ανέσυρε μαζί με άλλους ενοίκους εννέα πτώματα από τα ερείπια, ανάμεσά τους παιδιά μιας οικογένειας, και ότι τα μετέφερε στο νοσοκομείο. Όταν έπεσε η ρουκέτα ένα από τα κτίρια κατέρρευσε αμέσως, παρασύροντας και το διπλανό, εξήγησε ο Άχμεντ.



καμποτζη γενοκτονια