Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

λυσεις στη φυσικη α γυμν

σαβαγιαρ με κρεμα λεμονιου

«Ναι, τον εμπιστεύομαι. Τώρα εάν θα έρθω σε έναν χρόνο για συνέντευξη και θα πω “ω, έκανα λάθος”; Πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα Τζορτζ. Ξέρεις, οι συζητήσεις είναι σε υψηλό επίπεδο, πολλά μπορούν να συμβούν» είπε ο Τραμπ, και συμπλήρωσε: «Με εμπιστεύεται, πιστεύω. Πραγματικά το πιστεύω…. Νομίζω ότι με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι και εγώ».


λυσεις στη φυσικη α γυμν

Η συνέντευξη Τύπου του Αμερικανού προέδρου


Ένα μήνυμα «ελπίδας και ειρήνης» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πως μετέφερε κατά τη διάρκεια της ιστορικής του συνάντησης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, όπου οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για πλήρη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.


Όπως τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντηση, ο Κιμ του αποκάλυψε πως η Βόρεια Κορέα θα καταστρέψει ένα σημαντικό πεδίο πυρηνικών δοκιμών.


Η δέσμευση του Κιμ δεν περιλαμβάνεται στο κείμενο της συμφωνίας που υπέγραψαν οι δύο ηγέτες, καθώς, όπως δήλωσε ο πλανητάρχης, το θέμα συζητήθηκε μετά την υπογραφή του κειμένου.


Σύμφωνα με τον ίδιο, ο βορειοκορεάτης ηγέτης επανάλαβε τη δέσμευσή του «να ολοκληρωθεί η πλήρης αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου». «Επίσης, συμφωνήσαμε σε εντατικές προετοιμασίες για την υλοποίηση της συμφωνίας, όσο το δυνατόν συντομότερα».




βραδυνα φορεματα ευοσμοσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου