Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

δρομολογια ελαφονησος τιμες

δημοτικες σχολες χορου θεσσαλονικη

Στην ολιγόλογη ανακοίνωση καταδικάζεται «απερίφραστα και αποφασιστικά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η επίθεση κατά του καταστήματος της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.


δρομολογια ελαφονησος τιμες

Η επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα. Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια, στην είσοδο του καταστήματος και τα πυροδότησαν με αναμμένο στουπί.


Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος, ενώ οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε προτού επεκταθεί και στο εσωτερικό του καταστήματος.


Aντίδραση Μητσοτάκη και απάντηση Παπαδημούλη


Σε ανάρτησή του στο twitter αναφορικά με το περιστατικό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους», προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι να πλήξουν τον ίδιο.


«Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.



Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 12 Φεβρουαρίου 2018


καταναλωτική συμπεριφορά ορισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου