Τρίτη 30 Απριλίου 2019

κεραμοποιια λαρισας

τζιμ τζοουνς αιρεση
Επίθεση Καμπούλ: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο «ανέβασε» ο Έλληνας πιλότος

Συνταρακτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου στην Καμπούλ που δέχθηκε επίθεση από ενόπλους δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ένας εκ των δύο ελλήνων πιλότων, που βρέθηκαν την ώρα της επίθεσης μέσα στο κτήριο.


κεραμοποιια λαρισας

πιστοποιητικό χρήσης φυτοπροστατευτικών φαρμάκων

Ο κ. Παυλικάκος ανήρτησε στο facebook τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου, παρουσιάζονας την φιρικαστική εικόνα του μετά την 12ωρη επίθεση, που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


halloween προιοντα

rom manager oneplus one

Άνω κάτω έγινε η Ισπανία λίγο πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρόσληψη του Ζουλιέν Λοπετέγκι από τη Ρεάλ Μαδρίτης έφερε βαθιά κρίση στους «φούριας ρόχας» κυρίως για το timing στο οποίο ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Ζινεντίν Ζιντάν.


halloween προιοντα

μακροπροθεσμη προγνωση καιρου ρωμη

Μια ημέρα πριν τη σέντρα του τουρνουά και μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των Μαδριλένων, ξέσπασε έντονη κριτική από τα ισπανικά ΜΜΕ, αλλά και πολλές αντιδράσεις που έφτασαν μέχρι και την προπόνηση της ομάδας, όπου ο πρώην πλέον τεχνικός και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο είχαν έντονο διάλογο.


Ο Λοπετέγκι αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ισπανίας, κάτι που ανακοινώθηκε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες.



«Είμαστε αναγκασμένοι να λύσουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή. Του ευχόμαστε καλή τύχη. Ό, τι καταφέρει να κάνει η Ισπανία στο Μουντιάλ, το οφείλουμε στη δουλειά που έχει κάνει. Είναι ένας φανταστικός προπονητής, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτή τη συμπεριφορά. Όλα έγιναν χωρίς να το γνωρίζουμε. Δεν νιώθω προδομένος, αλλά έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα».





κρατικο πτυχιο αγγλικων β2 αποτελεσματα

Το συγκεκριμένο άτομο ενώ ήταν στην βασική ομάδα του Ρουβίκωνα και είχε πάρει μέρος σε αρκετές από τις "καταδρομικές παρεμβάσεις της ομάδας", έχει παρατηρηθεί ότι τους τελευταίους 6 μήνες έχει εξαφανιστεί και τα ίχνη του έχουν χαθεί. Δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις τελευταίες " δράσεις" της ομάδας ενώ δεν κάνει εμφανή την παρουσία του και στην περιοχή των Εξαρχείων.


κρατικο πτυχιο αγγλικων β2 αποτελεσματα

Παραμένει άγνωστο αν βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ενώ προκαλεί πολλά ερωτήματα το πώς ένα βασικό μέλος του Ρουβίκωνα άφησε τη συγκεκριμένη ομάδα τη στιγμή μάλιστα που αυτή είχε αλματώδη εξέλιξη και κέρδιζε όλο και περισσότερο χώρο στα Εξάρχεια.


Το συγκεκριμένο άτομο είχε προσαχθεί αρκετές φορές στη γενική αστυνομική διεύθυνση, ενώ ήταν γνωστή η σχέση και η φιλία του με την ηγετική ομάδα του Ρουβίκωνα, ενώ εμφανιζόταν και στα βίντεο που αναρτούσε η ομάδα σε σάιτ εντιεξουσιαστών μετά τις καταδρομικές.


Παρά το γεγονός ότι κάθε φορά αλλάζουν τα άτομα που παίρνουν μέρος στις καταδρομικές και πάλι η απουσία του έχει καταγραφεί.



vodafone ο συνδρομητης δεν ειναι διαθεσιμος
προδοσια επεισοδια 160 βιντεο

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

πλαστικό δίχτυ για τα κάγκελα

τσαφ τσουφ ελληνικα επεισοδια

Να ελέγξουν και να κατεδαφίσουν τις αυθαίρετες κατασκευές - κατοικίες, μάνδρες, κ. ά. -, που εμποδίζουν τον καθαρισμό των ρεμάτων στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 23-7-2018 στον Δήμο Μαραθώνα – Νέα Μάκρη και Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ζητά με επιστολή της προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.


πλαστικό δίχτυ για τα κάγκελα

η μουσικη δινει φτερα

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται ότι:



Σε συνέχεια του αριθ. 5180/25-7-2018 Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για επικείμενα φαινόμενα στην Αττική και την αποστολή συνεργείων για τον έλεγχο και τον καθαρισμό των περιοχών ευθύνης μας - που επιβαρύνθηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης -7-2018 - διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μας ότι: ανάντη των οδών Δημοκρατίας και Ποσειδώνος από την περιοχή της Ραφήνας μέχρι και την περιοχή Μάτι και για μήκος πλέον των τριακοσίων έως πεντακοσίων μέτρων τα υπάρχοντα ρέματα κατά τμήματα περιορίζονται από ιδιωτικές κατασκευές (κατοικίες – μάντρες κ. λπ.) καθώς και από δημοτική οδοποιία». Στην επιστολή προστίθεται δε: «Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να είναι δυνατός ο καθαρισμός των υπαρχόντων ρεμάτων, παρακαλούμε όπως προβείτε σε έλεγχο των εν λόγω κατασκευών σύμφωνα με τις αρμοδιότητές σας (π. δ.267/1998 ΦΕΚ Α΄195 για τον χαρακτηρισμό και την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών και άρθρο 280 του ν. 3852/2010 ΦΕΚ Α΄87) και μας ενημερώσετε σχετικά.



κλεμμενα ονειρα 4 κυκλος 441 επεισοδιο

Συναγερμός στο πανεπιστήμιο Αιγαίου από φάκελο με ύποπτη σκόνη - Επτά άτομα στο νοσοκομείο

Iνδός είναι ο αποστολέας του φακέλου με την ύποπτη σκόνη που στάλθηκε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στα φυλλάδια μάλιστα που περιείχε, ήταν γραμμένη η φράση στα αγγλικά: «Η νίκη θα είναι του Ισλάμ χωρίς τους μουσουλμάνους».


κλεμμενα ονειρα 4 κυκλος 441 επεισοδιο

Την ώρα που ο φάκελος ανοίχτηκε, επτά άτομα βρίσκονταν στο συγκεκριμένο χώρο και όπως κατήγγειλαν λίγο αργότερα παρουσίασαν σημάδια στο δέρμα τους, πιθανότατα λόγω της ύποπτης σκόνης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ δείγμα της σκόνης θα σταλεί στα αρμόδια εργαστήρια του Δημόκριτου για περαιτέρω έρευνα.

Μέχρι στιγμής πάντως, εάν δεν γίνει ανάλυση της σκόνης, οι Αρχές δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα τι έχουν να αντιμετωπίσουν.

Πηγή: Cnn.gr



κωτσόβολος προσφορές laptop
εγω ειμαι αυτος

μάικλ φασμπέντερ shame

ασβεστιο για σκυλους

Οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας κινητοποιήθηκαν άμεσα ύστερα από ανώνυμη καταγγελία. Όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον άντρα και το 12χρονο παιδί.


μάικλ φασμπέντερ shame

ο θησαυρός της βαγίας download

Το παιδί αποκάλυψε στις Αρχές πως εδώ και αρκετές μέρες ο άντρας, ο οποίος είναι γείτονάς του, τον συναντούσε στην παιδική χαρά και το παρενοχλούσε.


Όπως αποκάλυψε, τις τελευταίες μέρες ο 83χρονος τον κακοποιούσε σεξουαλικά, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση.


Ο 83χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγεί στον Εισαγγελέα, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.


ρηξη σπληνα

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, όπως και στις κανονικές εκπτώσεις, είναι υποχρεωτική η αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ προτείνεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστών έκπτωσης.


ρηξη σπληνα

φιλτρο τηλεφωνου eshop

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης.



ηλεκτρικη τουρμπινα αυτοκινητου

ασκησεις με αοριστα ολοκληρωματα

ημερολογιο 2014 εορταστικο

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.


ασκησεις με αοριστα ολοκληρωματα

cinema θεσσαλονικη θερινο

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και σήμερα εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, φέρεται πως θα «ξετυλίξει η επιπρόσθετη αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και η επικειμένη, εκτενέστατη, συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση.


Κέρκυρα: Ο παιδοκτόνος προσπάθησε να την πάρει από το σχολείο με τη βία πριν από ένα χρόνο


Ο 52χρονος κατηγορούμενος αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Δύο ώρες κράτησε η απολογία


Η απολογία του 52χρονου διήρκεσε δύο ώρες, ενώ, ως παράσταση πολιτικής αγωγής εμφανίστηκε δικηγόρος εξουσιοδοτημένος από τη μητέρα του θύματος, με την οποία όπως αναφέρει το corfupress.com είχε να μιλήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του δράστη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι ο 52χρονος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.


«Μετάνιωσα, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη» φέρεται να είπε ο δράστης, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.


αγριογουρουνο ρολο

εκτυπωση ε9 2005

Ο κ. Βίτσας εκτιμά ότι την Τουρκία, η οποία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της, δεν την συμφέρει να ανοίξει μέτωπο και στα δυτικά της, δηλαδή με την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλώνει ότι η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις το τελευταίο διάστημα έχει επηρεάσει αρνητικά τις προσφυγικές ροές και συνιστά να αποφεύγεται η ρητορική έντασης διότι «κάνει κάποιους στην Τουρκία να είναι πιο ελαστικοί στην καταπολέμηση των διακινητών».


αγριογουρουνο ρολο

υπευθυνη δηλωση μονιμης κατοικιας

Σημειώνει, τέλος, ότι υπάρχει στοχοποίηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου από την τουρκική πλευρά «για να ανεβάζουν την ρητορική έντασης», προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσιμπάει η ελληνική πολιτική σκηνή και να υποστηρίζει αυτά που λένε οι Τούρκοι αξιωματούχοι, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει κάποιους πολιτικούς πόντους».


πως φιλεταρω γαυρο

πισινες προκατ αθηνα

Πριν από την Ιαπωνία, Τουσκ και Γιούνκερ επισκέφθηκαν την Κίνα με την ευκαιρία της 20ής συνάντησης κορυφής ΕΕ-Κίνας με τον ίδιο στόχο, την ενίσχυση της συνεργασίας με το Πεκίνο απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.


πως φιλεταρω γαυρο

«Η πολυμερής συνεργασία δέχεται επίθεση, είναι μία άνευ προηγουμένου επίθεση από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατά την διάρκεια των συνομιλιών του με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.


«Υπάρχει ακόμη χρόνος για να αποφύγουμε την σύγκρουση και το χάος», δήλωσε από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τουσκ.


Η συνάντηση του Τόκιο ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, αλλά ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε αναγκάσθηκε να ακυρώσει το ταξίδι του εξαιτίας των πλημμυρών στην δυτική Ιαπωνία.


2018 07 17T083234Z 2081826622 RC1432A6E4A0 RTRMADP 3 JAPAN EU TRADE
Πηγή: Martin Bureau/Pool via Reuters


Η συμφωνία με την Ιαπωνία, η υπογραφή της οποίας είναι το επιστέγασμα των συνομιλιών που ξεκίνησαν το 2013, είναι «ιστορική» και η σημαντικότερη που έχει ποτέ συνομολογηθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.


Η συμφωνία, με την ονομασία Jefta (Συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Ιαπωνίας - Ευρωπαϊκής Ένωσης) αφορά μία ζώνη ελεύθερου εμπορίου που αντιστοιχεί σχεδόν στο ένα τρίτο του παγκόσμιου ΑΕΠ.



φοβιες για την υγεια

lenovo for toshiba laptop which is better

κριθαρακι σουπα κοκκινη θερμιδες

Αντίστοιχα τον Μάρτιο του 2017 στο βόρειο Αιγαίο πέρασαν 1.407 πρόσφυγες και μετανάστες (336 στη Μυτιλήνη, 824 στη Χίο και 247 στη Σάμο). Ενώ το Μάρτιο του 2016 είχαν περάσει 8.604 (3.277 στη Λέσβο, 3.614 στη Χίο και 1.713 στη Σάμο).


lenovo for toshiba laptop which is better

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τουρκικής Ακτοφυλακής όπως αυτά δημοσιεύθηκαν στη ιστοσελίδα της σε όλη τη διάρκεια του φετινού Μαρτίου επιχείρησε 34 φορές μέσα στα τουρκικά χορικά ύδατα και επαναπροώθησε στις ακτές 1.409 πρόσφυγες και μετανάστες.


Συναγερμός για λέμβο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Σάμου


Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, για τον εντοπισμό λέμβου με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων μεταναστών και προσφύγων, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.


Στην επιχείρηση συμμετείχαν σκάφη του Λιμενικού και της Frontex, καθώς και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.


Η λέμβος βρισκόταν σε δυσχερή θέση, όμως εντοπίστηκε.


Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία της ρυμούλκησης της προς το λιμάνι του Καρλοβασίου από σκάφος της Frontex και τη συνοδεία σκάφους του Λιμενικού Σώματος.



κωστα στουπας

αννα μελη

Στην πράξη, η αλλαγή αφορά το άρθρο 8 του συνδικαλιστικού Νόμου 1264/1982, που προβλέπει πως για να ληφθεί απόφαση στις συνελεύσεις των σωματείων απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 1/3 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών ή του 1/4 ή αργότερα του 1/5, αν δεν υπάρχει απαρτία. Μάλιστα, στις περιπτώσεις αυτές, της ακόμη χαμηλότερης απαρτίας, απαιτείται αυξημένο ποσοστό πλειοψηφίας για τη λήψη απόφασης.


αννα μελη

βουλευτες συριζα ηρακλειο κρητης

ζευγαρι στη βροχη πινακας

Τονίζεται ότι σε πλήρη ισχύ παραμένει και το άρθρο 20 του συνδικαλιστικού νόμου, σύμφωνα με το οποίο η απεργία στις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις κηρύσσεται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Για ολιγόωρες στάσεις εργασίας, εφόσον δεν πραγματοποιούνται την ίδια μέρα ή μέσα στην ίδια εβδομάδα, αρκεί απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, εκτός αν το καταστατικό ορίζει διαφορετικά.


Οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων εκφράζουν φόβους πως η αλλαγή θα φέρει τροποποιήσεις και στις υπόλοιπες οργανώσεις, δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες, με αποτέλεσμα η κήρυξη απεργιών να γίνει δυσκολότερη. Μάλιστα, σημειώνουν ότι σε επιχειρήσεις με μεγάλη διασπορά ανά την επικράτεια είναι πιθανό να γίνει ανέφικτη στην πράξη η λήψη απόφασης για απεργιακή κινητοποίηση. Για τη διεξαγωγή πανελλαδικής ψηφοφορίας θα απαιτείται να στηθούν κάλπες σε όλες τις τοπικές μονάδες μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, κάτι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο.


Σε αυτό το στάδιο, ενδέχεται, για να ληφθεί μια απόφαση για απεργία, να πρέπει να παρέμβει τελικά το δευτεροβάθμιο ή ακόμη και το τριτοβάθμιο σωματείο.


ωραίος ταινία

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, σύμφωνα με τα οποία το πεντάμηνο παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 1,242 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 1,649 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2016 και στόχου για έλλειμμα 2,033 δισ. ευρώ του ΜΠΔΣ (Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής) 2018-2021 για το αντίστοιχο διάστημα του 2017.


ωραίος ταινία

πασκάλ gourdain

Αναλυτικά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του προϋπολογισμού, το πεντάμηνο το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 18,682 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση κατά 2 εκατ. ευρώ, χωρίς να παρουσιάζεται ουσιαστική απόκλιση από τον στόχο του ΜΠΔΣ 2018-2021.


Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 17,915 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 5 εκατ. ευρώ, χωρίς ουσιαστική απόκλιση έναντι του στόχου του ΜΠΔΣ 2018-2021.


Ειδικότερα, την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2017, αύξηση έναντι του στόχου παρατηρήθηκε κυρίως στις εξής κατηγορίες εσόδων:


α) Φόροι στην περιουσία κατά 44 εκατ. ευρώ ή 7,8%,
β) Άμεσοι Φόροι ΠΟΕ κατά 45 εκατ. ευρώ ή 4,5%,
γ) ΦΠΑ πετρελαιοειδών κατά 15 εκατ. ευρώ ή 2,0%,
δ) ΦΠΑ λοιπών κατά 251 εκατ. ευρώ ή 4,8%,
ε) Λοιποί φόροι συναλλαγών κατά 14 εκατ. ευρώ ή 8,3%,
στ) Φόρος ασφαλίστρων κατά 10 εκατ. ευρώ ή 10,3%,
ζ) Τέλος ταξινόμησης οχημάτων κατά 12 εκατ. ευρώ ή 12,4%,
η) ΕΦΚ ενεργειακών προϊόντων κατά 23 εκατ. ευρώ ή 1,3%,
θ) Έμμεσοι φόροι ΠΟΕ κατά 35 εκατ. ευρώ ή 6,8%,
ι) Λοιπά μη φορολογικά έσοδα κατά 44 εκατ. ευρώ ή 2,2%.


Μειωμένα έναντι του στόχου την ίδια περίοδο ήταν τα έσοδα στις ακόλουθες βασικές κατηγορίες:


α) Φόρος Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων κατά 58 εκατ. ευρώ ή 2,2%,
β) Λοιποί ΕΦΚ (καπνού, κ. λπ.) κατά 13 εκατ. ευρώ ή 1,5%,
γ) Έσοδα αποκρατικοποιήσεων κατά 340 εκατ. ευρώ ή 26,1%,


Σημειώνεται ότι στην κατηγορία του ΦΠΑ λοιπών τον Μάιο περιλαμβάνεται ποσό ύψους 296,16 εκατ. ευρώ που αφορά στην παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων.


Οι επιστροφές εσόδων (εξαιρουμένων των επιστροφών από το πρόγραμμα εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών) ανήλθαν σε 1,573 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 107 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (1,466 δισ. ευρώ).


Τα έσοδα του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ανήλθαν σε 767 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 4 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου.


Ειδικότερα, τον Μάιο 2017 το σύνολο των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε στα 3,381 δισ. ευρώ μειωμένο κατά 7 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον μηνιαίο στόχο του ΜΠΔΣ 2018-2021.


Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν στα 3,357 δισ. ευρώ, μειωμένα έναντι του μηναίου στόχου κατά 11 εκατ. ευρώ.


Οι επιστροφές εσόδων (εξαιρουμένων των επιστροφών από το πρόγραμμα εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών) για την περίοδο Μαΐου 2017 ανήλθαν σε 311 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση κατά 107 εκατ. ευρώ έναντι του μηνιαίου στόχου (204 εκατ. ευρώ).


Τα έσοδα του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) τον Μαΐο ανήλθαν σε 25 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 4 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου.


Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου 2017 ανήλθαν στα 19,924 δισ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 792 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (20,716 δισ. ευρώ).




μεταπτυχιακό στην κόρινθο

αποψε δεν εχουμε φιλουσ σ. νικολαΐδου

συνταγή για λικέρ βατόμουρο
γαλαξιας σουπερ μαρκετ προσφορες ημερας

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ στο σημείο έχουν φτάσει και πολλά ασθενοφόρα.


αποψε δεν εχουμε φιλουσ σ. νικολαΐδου

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες, αλλά ασθενοφόρα έχουν αποχωρίσει από το σημείο μεταφέροντας άγνωστο αριθμό ατόμων.


Τουλάχιστον 50 περιπολικά βρίσκονται στο σημείο, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων ενημέρωσης.


Στο σημείο έχουν σπεύσει, εκτός από τους αστυνομικούς της πόλης Μίντλετον, και άνδρες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Όπλων και Εκρηκτικών.


Οι Αρχές έχουν ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να κλειδώσουν τις πόρτες τους και να μην κυκλοφορούν στους δρόμους μέχρι νεωτέρας.


Το πανεπιστήμιο του Μάντισον έγραψε στο Twitter: «Αυτή τη στιγμή ζητάμε από τον κόσμο να μείνει μακριά από το δυτικό μέρος του campus».





#BREAKING New pictures of the active shooting incident at Middleton office park https://t.co/SC6KmiuuBI pic.twitter.com/TsKRrfaLtU

— FOX6 News (@fox6now) 19 Σεπτεμβρίου 2018

μανιταρια κατα την εγκυμοσυνη

3 μαιου μαγαζια ανοιχτα

Ο Τζανιδάκης καταγόταν από την Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου. Αποφοίτησε το 1984 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Από το Σεπτέμβριο 2007 μέχρι τον Οκτώβριο 2009 διετέλεσε Υπασπιστής του υφυπουργού Άμυνας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τον περασμένο Μάρτιο προάχθηκε σε υποστράτηγο Ιππικού Τεθωρακισμένων και τοποθετήθηκε υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα. Μάλιστα, τις ημέρες του Πάσχα είχε οργανώσει γλέντι στο χωριό προκειμένου να γιορτάσει με συγγενείς και φίλους την προαγωγή του.


μανιταρια κατα την εγκυμοσυνη

μιχαλης ηλιασκος


Δείτε βίντεο από τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Κατερίνης όταν ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα




Κυριακή 28 Απριλίου 2019

αρβυλακια ανδρικα δερματινα

παλιο ζαγορισιο
ο διαβολος εχει 3 πλοκαμια

Σημειώνεται ότι το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί του άρθρου που αφορά την 13η σύνταξη, που εντάσσεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας για τον «Εθνικό Μηχανισμό Συντονισμού των Κοινωνικών Πολιτικών», κατατέθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.


αρβυλακια ανδρικα δερματινα

Η Νέα Δημοκρατία πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, θα δηλώσει «παρών» κατά την ονομαστική ψηφοφορία καθώς εκτιμά ότι χρειάζεται ενίσχυση των ασθενέστερων αλλά με αυτή την κίνηση του πρωθυπουργού τορπιλίζεται η συμφωνία.


Παράλληλα στις τοποθετήσεις τους οι βουλευτές της ΝΔ θα εξαπολύσουν σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.


τηλεχειριστηρια τηλεορασεων σονυ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρέθηκε το πρωί, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις του και το βεβαρημένο πρόγραμμά του.


τηλεχειριστηρια τηλεορασεων σονυ

ελαστικα πλατφορμας

ebay θηκες samsung galaxy j5 2016

MHTSOTAKIS 1


(Πηγη φωτογραφίας magnesianews.gr)


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του magnesianews.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε τον απαραίτητο εξοπλισμό και ευχαριστήθηκε το πυκνό χιόνι του Πηλίου, κάνοντας σκι.


MITSOTAKIS 3


(Πηγη φωτογραφίας magnesianews.gr)


βασιλικος θα γινω στο παραθυρι σου χορος

Στην παρέμβασή του στη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2017 στην αρμόδια επιτροπή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εξέφρασε ακόμη την προσδοκία ένταξης της Ελλάδας στο QE, δηλαδή στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, που αποτελεί προθάλαμο εξόδου από τη δημοσιονομική προσαρμογή.


βασιλικος θα γινω στο παραθυρι σου χορος

ακη

«Τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους έχουν ήδη αποφασιστεί και θα συμβάλουν ιδιαίτερα στην απομείωση του χρέους το αμέσως επόμενο διάστημα. Η προσδοκία είναι ότι στο επόμενο Eurogroup τα μεσοπρόθεσμα μέτρα θα συζητηθούν και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παραμετροποιηθούν με προοπτική εφαρμογής από τα μέσα του 2018 και μετά. Και στη διάρκεια του χειμώνα του 2017, δηλαδή αμέσως μετά το γύρισμα του χρόνου, η προσδοκία είναι ότι η χώρα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που θα λειτουργήσει ουσιαστικά ως προθάλαμος εξόδου από τη δημοσιονομική προσαρμογή», είπε ο κ. Χουλιαράκης σημειώνοντας ότι αυτά δεν είναι μόνο δικές του εκτιμήσεις αλλά οι εκτιμήσεις που κάνουν οι ίδιες οι αγορές. ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.


Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό, σημείωσε πως «είναι στην τροχιά που πρέπει» και υποστήριξε πως «κανείς δεν πανηγυρίζει και δεν έχει δικαίωμα να πανηγυρίζει όταν η οικονομία ξέφυγε από την ύφεση δύο τρίμηνα πριν, το δεύτερο τρίμηνο του 2016, και οι ρυθμοί μεγέθυνσης δεν είναι αυτοί που θέλουμε να είναι αν και προσδοκία είναι ότι το 2017 θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί».


Ο Γιώργος Χουλιαράκης ανέφερε ότι η χώρα μας είναι ακόμα σε πρόγραμμα προσαρμογής και δεν έχει περιθώρια να δανειστεί από τις αγορές. Όπως σημείωσε:



Δεν έχει κατά συνέπεια τα περιθώρια να κάνει την αντικυκλική πολιτική που θα ήθελε σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα αβέβαιο και ευμετάβλητο, όπου οι αρνητικές επισφάλειες - και δεν είναι λίγες - είναι πολύ πιο ισχυρές από τα θετικά ενδεχόμενα.




κριτικη στολη

ψαροντουφεκα απνεα


«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταδικάζει αυστηρά τη συνέχιση των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο πέλαγος και υπογραμμίζει την πλήρη αλληλεγγύη του με την Κύπρο και την Ελλάδα», αναφέρεται στο σχέδιο δήλωσης που συντάχθηκε για την Σύνοδο Κορυφής, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


ψαροντουφεκα απνεα


Όπως είχε μεταδώσει εξάλλου το πρακτορείο Bloomberg, οι ηγέτες της ΕΕ υπενθυμίζουν επίσης την υποχρέωση της Τουρκίας να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και τις σχέσεις καλής γειτονίας και να εξομαλυνει τις σχέσεις με όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Κυπριακής Δημοκρατίας.



ζακυνθος αλυκες φωτογραφιεσ
εκδόσεις νίκας

περιφέρεια αττικής πληθυσμός

133 άτομα τραυματίστηκαν ενώ 378 τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση, σύμφωνα με απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία.


περιφέρεια αττικής πληθυσμός

λιμνη δοιρανη ανω ποροια

Συνολικά οι Αρχές προχώρησαν σε 412 προσαγωγές. Από τους 133 τραυματίες, 23 ανήκουν στις δυνάμεις της τάξης. κυρίως στις δυτικές συνοικίες και στο κέντρο της πρωτεύουσας.


Ο αρχηγός του κράτους, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη Γαλλία από τη σύνοδο κορυφής της G20 στην Αργεντινή, θα συνεδριάσει με τον πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ, τον υπουργό Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ και τις «αρμόδιες υπηρεσίες» για να επιχειρηθεί να βρεθεί μια απάντηση σ' ένα κίνημα που μοιάζει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.


Το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που αυτοκίνητα καίγονταν στο κέντρο του Παρισιού, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωνε από το Μπουένος Άιρες πως «δεν θα δεχθεί ποτέ τη βία». Σύμφωνα με τον ίδιο, η βία αυτή «δεν έχει καμιά σχέση με την έκφραση ενός θεμιτού θυμού» για την αύξηση της τιμής των καυσίμων και τη μείωση της αγοραστικής δύναμης.





μασονικη στοα ηρακλειου

skoda πετσας μεταχειρισμενα

Η εξέλιξη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη μετά την πώληση του οργανισμού στην Αμερικανική εταιρία Liberty Media τον περασμένο Σεπτέμβριο για ένα ποσό κοντά στα 5 δις € και παρότι ο Εκλεστόουν είχε παραμείνει στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ουσιαστικά δεν μπορούσε να κάνει κουμάντο, όπως τα τελευταία 39 χρόνια (ήταν στο πόστο από το 1978).


skoda πετσας μεταχειρισμενα

vsco 4pda

Σε μια οργισμένη συνέντευξή του στο Auto Moto und Sport, υποστήριξε ότι "καθαιρέθηκε" και όχι ότι παραιτήθηκε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους Αμερικανούς νέους ιδιοκτήτες. «Σήμερα καθαιρέθηκα.. Απλώς έφυγα. Είναι επίσημο. Δεν είμαι μια ο επικεφαλής της εταιρείας. Τη θέση μου τη πήρε ο Τσέις Κάρεϊ. Το νέο μου πόστο είναι μια από αυτές τις... αμερικανιές. Είναι κάτι σαν επίτιμος πρόεδρος», ανέφερε για να καταλήξει με το κλασικό βρετανικό του χιούμορ.



Breaking: Ecclestone confirmed he was forced to leave position as F1 CEO on Monday. We talked to him.
AMuS exclusive https://t.co/I65TGR70zq pic.twitter.com/wpThCffJ3A

— Tobi Grüner (@tgruener) January 23, 2017


ερμης φραγκοπουλος

σταθοπουλος χρωματα χαλκιδα

Συνολικά, συνελήφθησαν 18 άτομα, αλλοδαποί, ηλικίας από 21 έως 82 ετών, μεταξύ των οποίων και οι «υπεύθυνοι» της οργάνωσης, ενώ για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη 3 άτομα.


σταθοπουλος χρωματα χαλκιδα

συσκευασίες για σαπούνια

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις του εθνικού τελωνειακού κώδικα, του νόμου για την κύρωση κώδικα φόρου προστιθέμενης αξίας, ήτοι λαθρεμπορία βιομηχανοποιημένων καπνών, των οποίων οι δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις που στερήθηκε το Δημόσιο υπερβαίνουν το ποσό των 150.000 ευρώ, καθώς και για παραβάσεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς.


Από τη μέχρι στιγμής έρευνα – προανάκριση, που βασίστηκε στη συνδυαστική μελέτη και ανάλυση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι τα μέλη της οργάνωσης, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν σε διεθνές επίπεδο.


Σκοπός της ήταν η παρασκευή τσιγάρων με επιγραφές διάφορων επώνυμων εταιρειών, τα οποία διακινούσαν λαθραία στη χώρα μας και στο εξωτερικό, αποφεύγοντας την πληρωμή των αναλογούντων δασμών και φόρων, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος.


Αναλυτικότερα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες, για την επίτευξη του εγκληματικού τους σκοπού, διατηρούσαν στην περιοχή του Κορωπίου αποθήκες τις οποίες είχαν μετατρέψει σε πλήρως εξοπλισμένα εργοστάσια, για την επεξεργασία του καπνού και για την παρασκευή τσιγάρα.





μεταχειρισμενα ανταλλακτικα για μοτο

ιατρος εοπυυ στο σπιτι

Το ΣτΕ ξηλώνει τα στέγαστρα από καφετέριες στο Κολωνάκι

Στο ξήλωμα των στεγάστρων που έχει εγκαταστήσει στις δυο καφετέριες (Cafe Peros + Colonaki Tops) στο Κολωνάκι είναι πλέον υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης τους μετά από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο για λόγους δημοσίου συμφέροντος απέρριψε ως αβάσιμη την αίτηση αναστολής του επιχειρηματία που εκμεταλλευόταν τα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


ιατρος εοπυυ στο σπιτι

φαρμακειο μαγου

Στον επιχειρηματία είχε χορηγηθεί από το Δήμο Αθηναίων άδεια για την τοποθέτηση σκιαδίων κ. λπ. επί των κοινοχρήστων χώρων που του είχαν παραχωρηθεί για τη λειτουργία των καταστημάτων του στην Πλατεία Κολωνακίου. Οι κατασκευές αυτές όμως περιελάμβαναν «σκιάδια με σιδηρό σκελετό, κάλυψης 234 τ. μ. και ύψους 4.00 μ., στηριζόμενα επί υποστηλωμάτων πακτωμένων με αγκυρόβιδες σε θεμέλια από οπλισμένο σκυρόδεμα και από συρώμενα υαλόθυρα προς πλήρωση των ανοιγμάτων».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Δήμος Αθηναίων έστειλε ενημερωτική επιστολή στο επιχειρηματία και τον καλούσε εντός μηνός, να αφαιρέσει τα στέγαστρα, κ. λπ. Ο επιχειρηματίας προσέφυγε στο ΣτΕ και ζητούσε να ανασταλεί προσωρινά η απόφαση του Δήμου Αθηναίων μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της κυρίας αίτησης που παράλληλα έχει καταθέσει. Στην αίτηση αναστολής επικαλέσθηκε ότι για την αφαίρεση των στεγάστρων θα επιβαρυνθεί με το ποσό των 100.000 ευρώ και ότι η αποξήλωση θα διαρκέσει πάνω από 30 μέρες, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την απώλεια πελατείας σε ανταγωνιστικά μαγαζιά της περιοχής. Επίσης, ισχυρίσθηκε ότι θα υποστεί οικονομική ζημιά 87.000 ευρώ, όπως και την απώλεια 54.000 ευρώ από τα λειτουργικά έξοδα (ενοίκιο, μισθοδοσία, κ. λπ.), ενώ σε περίπτωση που γίνει δεκτή η κυρία αίτηση ακύρωσης από το ΣτΕ δεν θα είναι δυνατή η επανατοποθετήση των στεγάστρων καθώς θα έχουν υποστεί φθορές.

Ωστόσο, το Τμήμα Αναστολών στην υπ΄ αριθμ. 85/2018 απόφασή τους έγειρε υπέρ των λόγων δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι «συνίστανται στην ανάγκη διαφύλαξης της ελεύθερης χρήσης καθώς και στον τερματισμό της διαρκούς αισθητικής υποβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πολεοδομική τους λειτουργία και η δυνατότητα πληρέστερης απόλαυσής τους από το κοινό (όπως επιτάσσει το άρθρο 24 παρ. 2 του Συντάγματος)».



αυγης και ματροζου

διαφημιση σκαι

θαλασσα η αγαπη
Νέα - Πάτρα: Ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα σε εκκλησία (pics)

Με το πρώτο φως της ημέρας, φάνηκε ο βανδαλισμός.


διαφημιση σκαι

pin up εταιρεια

Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έγραψαν συνθήματα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως διακρίνεται τις φωτογραφίες που φιλοξενούνται στη gallery του Newsbomb.gr, στους τοίχους αλλά και στην πόρτα του Ι. Ναού υπάρχουν συνθήματα που γράφτηκαν με μαύρο σπρέι.

Οι υπεύθυνοι του Ιερού Ναού, όταν έγινε αντιληπτό το περιστατικό, στην προσπάθεια τους να κρύψουν τα συνθήματα, το κάλυψαν με λευκό πανί.

Οι έρευνες της ΕΛ. ΑΣ συνεχίζονται για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των ιερόσυλων δραστών.

Πηγή: dete.gr


Νέα - Πάτρα: Ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα σε εκκλησία (pics)
01
Νέα - Πάτρα: Ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα σε εκκλησία (pics)














πιεση αντλιας υγραεριου

Κατά τόπους, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.


πιεση αντλιας υγραεριου

αγγλια γενικες πληροφοριες

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί στην Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



κοτοπουλο εξπρες

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

φυλακές υψίστης ασφαλείας της κέρκυρας

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η εργοδοσία κλείδωσε τους 300 εργαζόμενους σε έναν χώρο και τους υποχρέωσε να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με πολύ χαμηλές αποδοχές και ότι δεν θα συμμετάσχουν σε καμία κινητοποίηση και απεργία.


φυλακές υψίστης ασφαλείας της κέρκυρας

Ο κ. Νεφελούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm», υπογράμμισε ότι το υπουργείο στο προσεχές διάστημα θα κάνει και επίσημα ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη επιχείρηση και τόνισε πως η κυβέρνηση διαθέτει δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, από διοικητικά πρόστιμα έως και προσφυγή στη Δικαιοσύνη μέσω ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας).


Ο γγ του υπουργείου Εργασίας απηύθυνε έκκληση στη Δικαιοσύνη να κινείται με ταχύτερους ρυθμούς σε εργασιακά θέματα. Αναφερθείς μάλιστα στην υπόθεση «Καρυπίδη» είπε ότι το υπουργείο και όλες οι υπηρεσίες είναι έτοιμες από καιρό, αλλά η υπόθεση «κολλάει» στη Δικαιοσύνη, όπως και η περίπτωση «Μαρινόπουλος».


Ειδικά για τους εργαζόμενους, σημείωσε ότι σήμερα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς εκείνων του «Καρυπίδη» το οικονομικό βοήθημα, ενώ για τους άλλους του Μαρινόπουλου εκτίμησε ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί αισίως.


Σχετικά με τα εργασιακά και τη διαπραγμάτευση, ο κ. Νεφελούδης υπογράμμισε: «Η επαναφορά ξανά και ξανά των ομαδικών απολύσεων και της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων δεν ωφελεί. Εμείς επιμένουμε, πέρα από το γεγονός ότι έχει σχέση με την ιδεολογία μας, μας αναγκάζει η ίδια η ζωή να επιμένουμε, στην επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων». Επιπλέον αναφέρθηκε και σε επιχείρηση, που - όπως είπε - παρανόμως πληρώνει τους εργαζόμενους με κουπόνια.



original sin 2 прохождение
δικαιουχοι tablet κοινωνικο μερισμα

αλλατινη συνταγες μελομακαρονα

αγιος νικολαος κρητη αγγελιες
Βροχή και κύματα «έπνιξαν» τη Νάξο (pics+vid)
photo: eurokinissi/αρχειο

Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους 10 μποφόρ


αλλατινη συνταγες μελομακαρονα

Το νησί «πνίγηκε» στην κυριολεξία την Τρίτη (15/1/2019) από τα κύματα και τις ισχυρές βροχοπτώσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ποτάμια συνάντησαν τη θάλασσα αλλά και η αγριεμένη θάλασσα σκέπασε τη στεριά με τεράστια κύματα.

Πάντως στο νησί επικρατεί ικανοποίηση κυρίως για τη βροχόπτωση αφού τέτοιου μεγέθους και διάρκειας βροχές είχαν οι κάτοικοι να δουν αρκετά χρόνια.



Τα άγρια κύματα σκέπαζαν ακόμα και την Πορτάρα, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι και τα θεόρατα κύματα «σάρωσαν» τις βορεινές κυρίως παραθαλάσσιες περιοχές του νησιού.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων της ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα Τετάρτη (16/1/2019) στα νησιά των Κυκλάδων όπου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά μέχρι το βράδυ.

Οι άνεμοι θα έχουν λίγο εξασθενήσει και θα πνέουν βόρειοι 7 με 9 μποφόρ. Η - χαμηλή για τα νησιά - θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ naxostimes.gr/photo naxostimes.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία στην Κέρκυρα: 8χρονη σκοτώθηκε στο δρόμο προς το σχολείο (pics)



βαμβακι βιβλια

ευρηκα αγγελιες

σιδερης μεσιτης λουτρακι

Μια άνευ προηγουμένου σφοδρότητας αμμοθύελλα κόστισε τη ζωή σε 121 ανθρώπους στη βόρεια Ινδία, κυρίως στα κρατίδια Ούταρ Πραντές και Ρατζαστάν. Εξάλλου, σε ένα ξεχωριστό μετεωρολογικό φαινόμενο, έντονες καταιγίδες στη νότια Ινδία στα κρατίδια Άντρα Πραντές και Τελανγκάνα προκάλεσαν τον θάνατο 21 ανθρώπων.


ευρηκα αγγελιες

δοντια μωρου 18 μηνων

Στον βορρά, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, άνεμοι που έπνεαν με ταχύτητα έως και 130 χιλιόμετρα την ώρα ξερίζωσαν δέντρα, έριξαν τοίχους σπιτιών και πυλώνες ηλεκτροδότησης.


Μόνο στην Άγκρα του Ούταρ Πραντές, όπου βρίσκεται το περίφημο Ταζ Μαχάλ, τουλάχιστον 43 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την αμμοθύελλα. Το μνημείο δεν έχει υποστεί ζημιές. Επιπλέον 24 χωρικοί σκοτώθηκαν μόνο το Κεραγκάρθ, όπως μετέδωσε ο τοπικός Τύπος.


Στη ζώνη του Μπαρατπούρ, στο βόρειο Ρατζαστάν, ξεριζώθηκαν περίπου χίλιοι στύλοι ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να προκληθεί μια γιγαντιαία διακοπή ρεύματος και εκτιμάται ότι θα περάσουν αρκετές ημέρες μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.



σκοτεινο χωριο trailer youtube

θετικα ποιηματα

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία και Χρήστος Καραγιαννίδης μάλιστα, περίμεναν στην είσοδο της Βουλής τους εκπροσώπους των διεμφυλικών οργανώσεων για να τους συνοδεύσουν στην έξοδο.


σκοτεινο χωριο trailer youtube

«Ναι» στο άρθρο είπαν οι βουλευτές του Ποταμιού, ο Κώστας Ζουράρις και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που πήγαν κόντρα στην επίσημη θέση του κόμματός τους. Όχι» στο άρθρο 3 είπαν 124 βουλευτές και 13 «παρών».


Η Γεωργία Γεννιά που έβαλε «κόκκινη γραμμή» το ηλικιακό όριο των 15 ετών καταψήφισε. Απόντες ήταν και οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης που επίσης είχαν διατυπώσει επιφυλάξεις.


Οι διαφοροποιήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητηθούν, όπως έλεγαν από το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα όργανα και το κόμμα. Τόσο ο διευθυντής της Κ. Ο. Κώστας Ζαχαριάδης όσο και η γραμματέας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου θύμιζαν πως δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας και πως οι βουλευτές θα κληθούν στα όργανα, όχι για εξηγήσεις, αλλά για συζήτηση. Σε ερώτηση για τη στάση των Ανεαρτήτων Ελλήνων επεσήμαναν πως η πολιτική συνύπαρξη γίνεται στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας και όχι ιδεολογικής ενότητας.




Το ν/σ για αλλαγή υ λύνει υπαρκτές ανάγκες & προβλήματα στη κοινωνία.
Εξ αιτίας όμως εισαγωγής της επιστημονικά εσφαλμένης εξαίρεσης (που επιβλήθηκε εκ των υστέρων) για αλλαγή υ στα 15 χρόνια, δηλαδή πριν την ψυχοσωματική ωρίμανση του εφήβου , χάνει την καλή μαρτυρία

— Μάρκος Μπόλαρης (@MarkosBolaris) 10 Οκτωβρίου 2017


αιτησεισ για επιστροφη φπα αγροτων

γιώργος τράγκας παραπολιτικά

φοβαται την δεσμευση

Το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζεται από έντονο αντικυβερνητισμό και μια άρνηση διαλόγου με την Αριστερά και τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως δεν υπάρχει ενιαία στρατηγική αντίληψη στον χώρο της κεντροαριστεράς, καθώς μέρος της λειτουργεί με κεντροδεξιά κατεύθυνση επιδιώκοντας ενδεχομένως στο μέλλον και μια συνεργασία με τη ΝΔ.


γιώργος τράγκας παραπολιτικά

Πολλοί στο χώρο της κεντροαριστεράς δεν θέλουν να συζητήσουν με την Αριστερά για την ανάγκη ανασυγκρότησης του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, σημείωσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου. «Δεν γίνεται να εξαιρείται ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά, την ώρα που ο λαός έχει δώσει με αλλεπάλληλες εκλογές την εμπιστοσύνη του στον ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύοντάς τον ως έναν από τους βασικούς κορμούς αυτού του ευρύτερου προοδευτικού αριστερού χώρου. Δεν μπορούμε να προχωράμε μπροστά επιμένοντας σε προκαταλήψεις που αναφέρονται σε μια εποχή που δεν υφίσταται. Είναι άλλες οι προκλήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε» τόνισε.


Σε σχέση με την επιστροφή της στην πολιτική, σημείωσε πως η απουσία της τα τελευταία χρόνια ήταν προϊόν συνειδητής επιλογής και πως η επιστροφή της είναι μια ώριμη απόφαση να μετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα καθώς, όπως είπε, έχει κλείσει η μνημονιακή συγκυρία και πλέον χρειάζεται συστράτευση για τη νέα πορεία της χώρας.


Απαντώντας σε σχέση με την κριτική για την συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση σημείωσε ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι κάτι το συνηθισμένο, υπενθυμίζοντας ότι και το ΚΙΝΑΛ με το προηγούμενο όνομά του είχε συνεργαστεί με τη ΝΔ.



ρολει για μακρια μαλλια

ταμτα τατουαζ

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) (σύστημα taxis) έως την ανωτέρω ημερομηνία.


ταμτα τατουαζ

πτυσσομενες πορτες σκρουτζ

Ο ΟΓΑ έχει ήδη ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά, ταυτόχρονα και όσους δικαιούχους δεν έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2017, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.


Σημειώνεται ότι για όσες αιτήσεις συνεχίζεται ο έλεγχος, λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών και για όσες θα υποβληθούν έως τις 15 Ιανουαρίου 2018, η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με τη δόση του Α΄ τριμήνου 2018.


Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 2018 για υποβολή αίτησης Α21 από τους ενδιαφερόμενους αφορά το έτος 2017, είναι καταληκτική και δεν θα δοθεί παράταση.



ιλιαδα εκδοσεις ζαχαροπουλος

κρεοπωλειο κουρακος

Εφόσον δεν υπάρχουν σύννεφα (πράγμα μάλλον δύσκολο λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας), οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για νυχτερινή παρατήρηση, με δεδομένο ότι η επόμενη πανσέληνος θα είναι στις 23 Νοεμβρίου, οπότε ο ουρανός θα είναι σχετικά σκοτεινός.


κρεοπωλειο κουρακος

Οι Λεοντίδες είναι μια μέσης θεαματικότητας βροχή διαττόντων, η οποία όμως κατά καιρούς εξελίσσεται σε άκρως εντυπωσιακή. Συνήθως δημιουργεί 15 «πεφταστέρια» ανά ώρα, αλλά κάθε περίπου 33 χρόνια εμφανίζουν ένα περιοδικό αποκορύφωμα με εκατοντάδες ή και χιλιάδες μετέωρα την ώρα. Η πιο πρόσφατη θεαματική χρονιά τους ήταν το 2001.


Η βροχή των διαττόντων διαρκεί από τις 6 έως τις 30 Νοεμβρίου και φαίνεται να προέρχεται από τον αστερισμό του Λέοντα, από όπου πήρε και το όνομά της. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τα σωματίδια της σκόνης που έχει αφήσει πίσω της η ουρά του κομήτη 55Ρ/Τέμπλ-Τατλ, ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1865 και κάθε Νοέμβριο τα απομεινάρια του διασταυρώνονται με την τροχιά της Γης. Ο κομήτης θα πλησιάσει ξανά τη Γη το 2031.


Καθώς η Γη περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, τα απομεινάρια του κομήτη συναντούν το ανώτερο στρώμα της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας, αναφλέγονται λόγω της τριβής και σχηματίζουν φωτεινές σφαίρες, γνωστές ως «πεφταστέρια» ή διάττοντες ή μετέωρα.



galaxy tab s t 705
samsung galaxy ace style γερμανος

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

το τηλεκοντρολ δεν λειτουργει

αγγοστούρα μπιτερ
Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη στο Λευκό Πύργο - Νεαρός πήγε να κλέψει μικροπωλητές

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (30/5) στην Νέα Παραλία δίπλα στον Λευκό Πύργο, όταν ένας νεαρός επιχείρησε να αρπάξει τσάντα από το αυτοκίνητο ενός ηλικιωμένου μικροπωλητή.


το τηλεκοντρολ δεν λειτουργει

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο νεαρός έγινε αντιληπτός και ο μικροπωλητής πάνω στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο ίδιος δράστης νωρίτερα επιχείρησε να κλέψει άλλα δύο άτομα προκαλώντας επεισόδιο καθώς έγινε αντιληπτός και η συμπεριφορά του ήταν επιθετική.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου


Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη στο Λευκό Πύργο - Νεαρός πήγε να κλέψει μικροπωλητές
01
Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη στο Λευκό Πύργο - Νεαρός πήγε να κλέψει μικροπωλητές









ανατομικα παπουτσια boxer θεσσαλονικη

μαθε αν ψηφιζεις

Στην ομιλία του ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι στις δύσκολες ημέρες που περνά η ελληνική κοινωνία πρέπει να διατηρήσει τη συνοχή της και να παραμείνει αυτό που ήταν πάντοτε: Μια κοινωνία δημοκρατική, μια κοινωνία που έχει μέσα της, ως στοιχείο του DNA της, την αλληλεγγύη.


μαθε αν ψηφιζεις

μικρος πριγκιπας στολη

πως μπορω να ανεβασω μεγαλο βιντεο στο youtube

4100841


Απευθυνόμενος στα παιδιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «μια δημοκρατική κοινωνία πρέπει να είναι κοινωνία συμμετοχής. Πρέπει να αποδέχεται τη συμμετοχή όλων» πρέπει να σέβεται τη διαφορετικότητα και την ιδιαιτερότητα.


Για να μπορούμε όμως και να συμμετέχουμε και να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα, πρέπει να σεβόμαστε μια βασική αρχή, που είναι η αρχή της ισότητας και μάλιστα της αναλογικής ισότητας που όπως είπε είναι η πραγματική ισότητα.


4100840


Ο κ. Παυλόπουλος εξήγησε στα παιδιά πως «η πραγματική ισότητα σημαίνει ότι μεταχειρίζομαι ίσα τα ίδια πράγματα αλλά άνισα τα άνισα πράγματα. Αν συμβαίνει το αντίθετο δεν εφαρμόζουμε την αρχή της ισότητας. Απλώς ισοπεδώνουμε τους ανθρώπους».


4100836


«Σήμερα λοιπόν, Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά, θέλω να σας πω ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ως απλός πολίτης: Οι Ρομά είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας. Θέλω να σας παρακαλέσω να το αισθανθείτε αυτό. Θέλω να σας παρακαλέσω να συμμετέχετε, να βγάλετε από μέσα σας αυτό που μπορείτε. Θέλω να ξέρετε ότι είσθε ένα διαφορετικό κομμάτι μέσα στην κοινωνία όπως πολλά άλλα διαφορετικά κομμάτια. Αλλά είστε ένα πολύτιμο κομμάτι. Και αυτό να το πιστέψετε.


σιλβιο γκεσελ

Η αεροπορική εταιρεία θα είχε ως πρώτο μέλημα την άνεση των επιβατών. Καινούργια δερμάτινα καθίσματα, μαρμάρινοι πάγκοι και σαμπάνια – όλα όσα αγαπούσε ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος. Και φυσικά δεν τον ενδιέφερε πόσο θα κόστιζε το όλο εγχείρημα, αρκεί να εξυπηρετούσε τον σκοπό του, δηλαδή να κάνει ακόμη πιο γνωστό το brand του…


σιλβιο γκεσελ

Κάπως έτσι γεννήθηκε η αεροπορική εταιρεία «Trump Shuttle», που λειτούργησε από το 1989 έως το 1992.
«Όποιο και αν είναι το κόστος…»: Αυτό είναι το μότο του Αμερικανού προέδρου, που είναι γνωστός ανάμεσα στους συνεργάτες του για το πείσμα του και τον επίμονο τρόπο με τον οποίο επιδιώκει να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες του.


Το ίδιο, άραγε, ισχύει και για την συνάντησή του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν;


«Την πρώτη ημέρα που τον γνώρισα – στις 4 Οκτωβρίου του 1988- μου είπε: “Δεν το κάνω αυτό επειδή θέλω να βγάλω πολλά χρήματα”» θυμάται ο Μπρους Νoμπλς, ένας διευθυντής αεροπορικών εταιρειών που «στρατολόγησε» το Τραμπ για να αναλάβει τα ηνία της «Trump Shuttle».


«Όποιο και αν είναι το κόστος»


Ο Τζακ Ο’ Ντόνελ, πρώην εκτελεστικός διευθυντής επιχείρησης του Τραμπ, λέει στο CNNi: «Μερικές φορές έλεγε: “Να γίνει, όποιο και αν είναι το κόστος. Όταν αποφασίσει ότι θέλει κάτι, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία».
Ενοχλείτο μόνο, όπως είπε ο Ο΄Ντόνελ, όταν έφτανε ο… λογαριασμός και έπρεπε να πληρώσει την υλοποίηση της εκάστοτε ιδέας του.


Οι ειδικοί που προσλαμβάνονταν στις διάφορες εταιρείες του συχνά βρίσκονταν αντιμέτωποι με έναν «τοίχο» όταν οι συμβουλές τους διέφεραν από τις προσωπικές πεποιθήσεις ή το ένστικτο του Τραμπ.


Ακριβώς όπως συνέβη όταν ο Τραμπ αποφάσισε να αγοράσει και να αλλάξει το προφίλ μιας εμπορικής αεροπορικής εταιρείας, παρότι οι επιβάτες καθιστούσαν σαφές σε ότι, το πιο σημαντικό για αυτούς, ήταν η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία.


Ο Νoμπλς προειδοποίησε τον Τραμπ ότι «λίφτινγκ» ενός εκατομμυρίου ευρώ σε κάθε αεροσκάφος δεν θα έφερνε στην αεροπορική νέους πελάτες. Του παρέθεσε, μάλιστα, και τα σχετικά στοιχεία…


Ο Τραμπ δεν δεχόταν, όμως, κουβέντα - ακόμη και όταν η αεροπορική άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας.


Αντί να «θυσιάσει» την πολυτέλεια, προέτρεψε τον Νομπλς να μειώσει τους πιλότους από τρεις σε δύο – κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό στα Boeing 727.


«Με προσέλαβε επειδή θεωρητικά ήξερα τι έκανα αλλά πιστεύει ότι είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος σε κάθε δωμάτιο» λέει ο Νομπλς, και συμπληρώνει:



Εάν του πεις κάτι που συνάδει με τον τρόπο που σκέφτεται, τότε είσαι διάνοια. Σε αντίθετη περίπτωση, απλά δεν σου δίνει σημασία.



Με τη σειρά του, ο βιογράφος του Τραμπ και συνεργάτης του CNNi Μάικλ Ντ’ Αντόνιο εξηγεί ότι για τον Αμερικανό πρόεδρο είναι αδιανόητο να βασιστεί σε ειδικούς που διαφωνούν μαζί του. Θα αισθανόταν, όπως αναφέρει ο ίδιος, ότι προδίδει τον εαυτό του.


Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής του πορείας, ο Ντόναλντ Τραμπ γνώριζε σε βάθος τους τομείς που τον ενδιέφεραν, όπως οι συμβάσεις ανάπτυξης, το κόστος κατασκευών και η προώθηση. Δεν φαινόταν, ωστόσο, να αντιλαμβάνεται πλήρως ακόμη και τη δική του προσωπική οικονομική κατάσταση. Αυτό, όπως λέει το CNNi, έγινε ορατό την περίοδο που τραπεζίτες και δικηγόροι διαπραγματεύονταν την πτώχευση εταιρειών του στις αρχές της δεκαετίας του ’90.




αποψε ανταμωσα το χαρο λαμπρακη
τζολί ελλάδα

γηροκομειο ανω γλυφαδα

Ο ύποπτος για τη δολοφονία της συνελήφθη "την αυγή", σημείωσε ένας αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.


γηροκομειο ανω γλυφαδα

συλληψη θηβα

Αυτός δεν ήταν ακόμη σε θέση να διευκρινίσει περαιτέρω σε σχέση με τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιο "πολιτικό κίνητρο" για το έγκλημα αυτό. Κι άλλη πηγή των δυνάμεων ασφαλείας απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρχαν πολιτικά κίνητρα και σημείωσε ότι πρόκειται καθαρά για μια εγκληματική ενέργεια.


Χθες ένας αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας είχε αναφερθεί στην υπόθεση η Βρετανίδα να έπεσε θύμα βιασμού.


Η Ρεμπέκα Ντάικς, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Διεθνούς Ανάπτυξης (DFID) της βρετανικής πρεσβείας στη Βηρυτό, βρέθηκε νεκρή το Σάββατο το βράδυ στη βόρεια Βηρυτό, με ένα κορδόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της, ενώ το άψυχο σώμα της έφερε σημάδια στραγγαλισμού.


"Όλοι στην πρεσβεία σοκαρίστηκαν και λυπήθηκαν βαθιά από την είδηση αυτή" είπε ο πρεσβευτής της Βρετανίας Χιούγκο Σόρτερ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της "Μπέκι".


"Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο της αγαπημένης μας Ρεμπέκα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να καταλάβουμε τι έγινε", αναφέρει η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα από το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.


Σπάνια διαπράττονται τέτοιου είδους εγκλήματα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, η οποία θεωρείται σχετικά ασφαλής για τους τουρίστες και τη σημαντική κοινότητα ξένων που διαμένει εκεί.



υπουργειο υγειας πρωτοκολλο τηλεφωνο

ξενοδοχειο ημιδιαμονης ιλιον

τρομοκρατία λονδίνο

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 50 χρόνια και ζούσε στη Γερμανία. Πριν μερικές ημέρες είχαν πάει στην Κωνσταντινούπολη για διακοπές.


ξενοδοχειο ημιδιαμονης ιλιον

Οι συγγενείς τους δεν μπορούσαν να τους βρουν στο τηλέφωνο κι έτσι πήγαν στο σπίτι τους, όπου τους βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η γυναίκα ήταν μαχαιρωμένη στην καρδιά και εξέπνευσε στο νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγος, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του, διασώθηκε από τους γιατρούς.


Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο 85χρονος ομολόγησε στην αστυνομία ότι σκότωσε τη γυναίκα του, ύστερα από διαφωνία που προέκυψε επειδή αυτή ζήλευε τη δραστηριότητά του στα social media.



«Πίστευε πως επικοινωνούσα με κάποια μέσω social media. Τσακωθήκαμε. Μου είπε να φύγω από το σπίτι επειδή δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί πια. Ήταν ο τελευταίος μας καυγάς», είπε ο ηλικιωμένος στους αστυνομικούς.



Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.



85-year-old man kills 76-year-old wife over ‘social media jealousy’ in Turkey https://t.co/L97ZSDQGDM pic.twitter.com/cHpIh2JboL

— Hürriyet Daily News (@HDNER) 19 Σεπτεμβρίου 2018


απεργια ελεγκτων εναεριας κυκλοφοριας 12 νοεμβριου 2015

παντζαρι με μηλο σαλατα

Σαν σήμερα το 2002 συλλαμβάνεται ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ως ηγετικό στέλεχος της 17Ν

O Αλέξανδρος Γιωτόπουλος φέρεται ως ιδρυτικό στέλεχος και αρχηγός της οργάνωσης 17 Νοέμβρη με το ψευδώνυμο «Λάμπρος».


παντζαρι με μηλο σαλατα

Έχει καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε δεκαεπτά δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και για τη συμμετοχή του στη 17Ν, κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνείται.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Γεννήθηκε στο Παρίσι το 1944 και είναι γιος του Δημήτρη Γιωτόπουλου, επιφανούς στελέχους του τροτσκιστικού κινήματος στη δεκαετία 1925-1935 και ηγέτη του ρεύματος του Αρχειομαρξισμού, και της Ζωής Μεταξά. Κατάγεται από το χωριό Γιαννιτσού Φθιώτιδας, έχει μια αδελφή και παππούς του ήταν ο Παρνάσσος Γιωτόπουλος, δάσκαλος. Το 1946 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Χαλάνδρι, όπου και μεγάλωσε.

Το 1962 εγκαταστάθηκε στο Παρίσι αρχίζοντας να σπουδάζει μαθηματικά και εν συνεχεία οικονομικά ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές του. Αρκετές δεκαετίες αργότερα, ως φυλακισμένος πια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές, στο πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Master 2, στα Θεμελιώδη Μαθηματικά με ειδίκευση στον τομέα της μηχανικής ρευστών στο πανεπιστήμιο Paris 7.

Υπήρξε μέλος της ΕΔΑ ενώ με την εγκαθίδρυση της Χούντας των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση εντασσόμενος στην 29 Μάη και μετά την διάλυσή της στη Λαϊκή Επαναστατική Αντίσταση (ΛΕΑ). Πιθανολογείται ότι το 1968 ταξίδεψε μαζί με ομάδα εννέα συντρόφων στην Κούβα για να παρακολουθήσει εκπαιδευτικά μαθήματα πάνω στον ανταρτοπόλεμο. Το 1971 καταδικάστηκε ερήμην, με βάση τον νόμο 509 περί βίαιης ανατροπής του πολιτεύματος, από το ειδικό δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση πέντε ετών.

Στις 29 Αυγούστου 1972 συμμετείχε σε βομβιστική ενέργεια στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, μεταφέροντας μάλιστα ο ίδιος τα εκρηκτικά. Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε η Λαϊκή Επαναστατική Αντίσταση (ΛΕΑ). Ήδη από την ίδια περίοδο, για να αποφύγει την σύλληψή του από τις γαλλικές αρχές αλλά και για λόγους ασφαλείας, μιας και μπαινόβγαινε στην Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο, είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί επίσημα το ονοματεπώνυμο «Μιχάλης Οικονόμου» διατηρώντας το σε χρήση μέχρι και το 2002, έτος σύλληψής του.

Με την πτώση της Χούντας επέστρεψε στην Αθήνα ασχολούμενος με μεταφράσεις γαλλικών κειμένων. Διέμενε στον Βύρωνα Αττικής και στους Λειψούς, όπου διατηρούσε εξοχική κατοικία, μαζί με την σύντροφό του Μαρί Τερέζ Πεινό. Σήμερα κρατείται σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Το 2005 η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να ματαιώσει την προβολή συνέντευξης του Γιωτόπουλου στην τηλεοπτική εκπομπή FOCUS προκαλώντας τις αντιδράσεις των συνηγόρων του αλλά και μερίδας τύπου.

Στις 19 Ιουλίου 2002 συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στους Λειψούς.

Πηγή: wikipedia, sansimera



ω γλυκυ μου εαρ σαντικαι
κεικ ρολο με μερεντα

εγνατια μεταφορικη αθηνα

«Τα μέτρα 15 δισ. ευρώ αντί για παροχές 12 δισ. Τον αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης, κάτω από όλες τις προβλέψεις. Τη γενιά των 360 ευρώ, με τις νέες θέσεις εργασίας να είναι κατά 60% θέσεις μερικής απασχόλησης. Το τέταρτο Μνημόνιο με μέτρα μετά το 2018, το οποίο έχει ήδη υπογραφεί, κάνει το νέο ψέμα για δήθεν τέλος της επιτήρησης ακόμα πιο εξοργιστικό», προσθέτει σε ανακοίνωσή της.


εγνατια μεταφορικη αθηνα

σκραμπ με ζαχαρη

λαμπραντορ θερμοκρασια

Η Πειραιώς σημειώνει ότι οι πολίτες θυμούνται τι υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας και βλέπουν τι έκανε, και καταλήγει: «Το τι λέει ένας απαξιωμένος πρωθυπουργός ελάχιστη σημασία έχει πια».


Λαζαρίδης: Προτεραιότητά μας η μείωση φόρων


Η μείωση των φόρων αποτελεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρώτη προτεραιότητα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, δήλωσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.


Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε: «Από πέρυσι από την Δ. Ε.Θ., ο κ. Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας τη Συμφωνία Αλήθειας με τους Έλληνες πολίτες και τον οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση, είχε ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά μας, είναι η μείωση των φόρων, ούτως ώστε να μπορέσει να κινηθεί ξανά, η οικονομία. Είναι και ξεκάθαρο, το είπε και προχθές στο Τhessaloniki Summit 2017 του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, ότι εμείς ό, τι θα περισσεύει θα προσπαθούμε να το χρησιμοποιούμε για τη μείωση των φόρων. Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας. Εμείς έχουμε πει ότι θα μειώσουμε μέσα σε δύο χρόνια, τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, τον φόρο των επιχειρήσεων από το 29% σε 20% και των μερισμάτων από 15% σε 5%. Θέλω να είναι ξεκάθαρο απέναντι στους Έλληνες πολίτες το εξής, γιατί αυτό περιλαμβάνει Συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν πρόκειται να πούμε τίποτα περισσότερο, από αυτά τα οποία θα μπορέσουμε να κάνουμε. Πέντε θα μπορούμε να κάνουμε; Πέντε, θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό λέει διαρκώς».


Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

παριος συναυλιες καλοκαιρι 2015

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, ο παρουσιαστής φέρεται να συνεργαζόταν με τον βασικό κατηγορούμενο Ριχάρδο. Ο Μένος Φουρθιώτης κατηγορεί τις αστυνομικές υπηρεσίες ότι δεν προχώρησαν σε περαιτέρω εξέταση, ενώ υποστηρίζει πως δεν υπήρξε καμία παράνομη πράξη. Μάλιστα, απειλεί πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές.


παριος συναυλιες καλοκαιρι 2015

ολοι οι τελικοι μουντιαλ

Συγκεκριμένα, στο διαβιβαστικό αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος Ριχάρδος απαιτούσε από συγκεκριμένους παρουσιαστές επιπλέον χρόνο στις εκπομπές τους πληρώνοντας επιπλέον χρήματα, υπόθεση που προτείνεται να ερευνηθεί περαιτέρω από τις οικονομικές υπηρεσίες.


«Κατεγράφησαν συνομιλίες ενός εκ των αρχηγών της οργάνωσης με το δημοσιογράφο Φουρθιώτη Μέανδρο - Γεώργιο σχετικά με οικονομικής φύσεως συμφωνία, για διαφήμιση του πρώτου από εκπομπή του δεύτερου σε τηλεοπτικό σταθμό εργασίας του, όπου υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις για καταβολή ''μαύρου'' χρήματος από τον πρώτο στο δεύτερο, χωρίς να εξακριβωθεί αν πραγματοποιήθηκε η πράξη» επισημαίνεται στο έγγραφο.


Στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει:


«Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και δυστυχώς η ενέργεια της αστυνομίας να συμπεριλάβει στο διαβιβαστικό έγγραφο το ονοματεπώνυμό του με την υποσημείωση ότι πρέπει να ελεγχθεί η συμμετοχή του, συνιστά τη διάπραξη σειράς αδικημάτων, τα οποία διέπραξαν οι αστυνομικοί εις βάρος του και προβλέπονται από τον Ποινικό Κώδικα.


Μετά τη συνολική μελέτη της δικογραφίας λόγω της διαχειρίσεως από εμέ και τους συνεργάτες μου των κατηγοριών, τις οποίες αντιμετωπίζει ο εντολέας μας Ριχάρδος Μ., ουδεμία ανάμειξη ούτε καθ’ υποψίαν προκύπτει για τον κο Μένιο Φουρθιώτη.
Η μοναδική επαφή, την οποία είχε με το Ριχάρδο Μ., ήταν μέσω εντελώς διαφανών και νομίμων διαδικασιών, με συμφωνητικά καταχωρημένα στο taxisnet και νόμιμα τιμολόγια, να διαφημίζει στην εκπομπή του τη νόμιμη δραστηριότητα του κου Ριχάρδου Μ., όπως εγένετο καθημερινά σε ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα του πρώην Καναλιού Ε και ήδη Open Beyond, αλλά και σε όλους τους συστημικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.


Είναι δε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι για την περίοδο 2017-2018 η συμφωνία για τη διαφήμιση δεν είχε συναφθεί με τον κο Φουρθιώτη αλλά με την ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ ως ιδιοκτήτρια εταιρεία του τότε Καναλιού Ε και ήδη OPEN BEYOND, και δεν αφορούσε μόνο την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ του κου Φουρθιώτη αλλά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού, τα δε χρήματα για τη διαφήμιση εισπράττονταν από τη ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ και βάσει συμβάσεως έπρεπε να αποδοθούν από την ιδιοκτήτρια του καναλιού στον κο Φουρθιώτη κατά το ποσό που αναλογούσε στην εκπομπή του, αλλά εξακολουθούν να του οφείλονται μέχρι και σήμερα.


Η εντολή, την οποία έχουμε λάβει από τον κο Φουρθιώτη είναι άμεσα να καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές τόσο εις βάρος των αστυνομικών, οι οποίοι χωρίς κανένα στοιχείο συμπεριέλαβαν αυτή την υποτιμητική και δυσφημιστική για τον κο Φουρθιώτη παράγραφο στο διαβιβαστικό τους, όσο και εις βάρος όλων των τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων, ιστοσελίδων και όλων των άλλων μμε που είτε αναπαρήγαγαν αυτή την παράνομη συμπεριφορά της αστυνομίας είτε την επεξέτειναν, και να ζητήσουμε την άμεση απόσυρση όλων των συκοφαντικών δημοσιευμάτων και των φωτογραφιών που έχουν ήδη αναρτηθεί στο internet παρανόμως και συνδέουν τον κο Φουρθιώτη, χωρίς καν να είναι κατηγορούμενος, με την ως άνω ποινική υπόθεση».



σισσυ φειδα διαιτα

νυχια κατω τουμπα

υφασματα για τεντες σκαφων

Ο νεαρός στρατιώτης «έφυγε» μαζί με δύο επαγγελματίες οπλίτες, τους Αναστάσιο Μεζάλα 34 ετών και Γεώργιο Ορφανίδη 33 ετών, όταν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Αρχών, διερράγη ο σωλήνας όλμου κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης.


νυχια κατω τουμπα

Τέσσερα χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό, η οικογένεια του 19χρονου ζητά να μην ξεχαστεί το παιδί της και η θυσία του για την πατρίδα, που όπως αναφέρουν υπεραγαπούσε.


Στην ανοικτή επιστολή τους, οι συγγενείς του Φώτη Ανδρικόπουλου μιλούν για την αγάπη που έτρεφε στις ειδικές δυνάμεις, αλλά και την συντριβή των οικείων του στο άκουσμα του τραγικού συμβάντος.


Η οικογένεια τονίζει πως δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ ο θάνατος του 19χρονου, που, όπως αναφέρεται, «έπεσε εν ώρα καθήκοντος» και καλεί το κράτος να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.


«Η οικογένεια Ανδρικοπούλου δεν ήταν η πρώτη ελληνική οικογένεια που έχασε το παιδί της όταν το έστειλε να υπηρετήσει την Πατρίδα όμως εύχεται να είναι η τελευταία και κανένας να μην βρεθεί ποτέ στη θέση τους. Ευχή όλων είναι οι αρμόδιοι φορείς του ελληνικού κράτους να μεριμνήσουν ως οφείλουν και να πράξουν το καθήκον τους γενικώς και ειδικώς….», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.




декстер онлайн 1 сезон в хорошем качестве

yamaha subwoofer νακασ

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τις ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, το «τριφύλλι» πανηγύρισε το «τρίποντο», καθώς συνέτριψε τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ με 5-1, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 11ης αγωνιστικής στη Super League.


yamaha subwoofer νακασ

ενωση ιδιοκτητων φωτοβολταικων

Τα τέρματα των «πράσινων», οι οποίοι είχαν πετύχει την τελευταία νίκη τους στο πρωτάθλημα στις 20 Οκτωβρίου με 1-0 επί του Πανιωνίου), σημείωσαν οι Μακέντα (15΄, 41΄), Κουρμπέλης (58΄), Ινσούα (62΄) και Γιόχανσον (90+2΄), ενώ ο Απόλλων μείωσε στο 67΄ με τον Σικαμπάλα.




τεστ ωορρηξίας χρηση

ρόνι λέβι

αργεντινικο σκυλι

Πραγματοποιώντας εξωπραγματική εκκίνηση, ο Φερστάπεν πετάχτηκε από την 5η στη 2η θέση. Παρότι ξεπέρασε καθαρά Ραϊκόνεν και Μπότας, είχε επαφή με τον Φέτελ χτυπώντας την εμπρός αεροτομή του Γερμανού.


ρόνι λέβι

βανσκο βουλγαρια ξενοδοχεια

2017 06 11T181431Z 535809155 HP1ED6B1EO66H RTRMADP 3 MOTOR F1 CANADA
(Η εκκίνηση στο Grand Prix του Καναδά - Πηγή: Reuters / Chris Wattie)


Άμεσα βγήκε και η κίτρινη σημαία, αφού ο Γκροζάν ακούμπησε το Σάινθ (που τον έκλεισε άθελα του) και αυτός έπεσε στον Μάσα, με τους δύο τελευταίους να βγαίνουν νωρίς εκτός αγώνα. Μάλιστα ο Ισπανός ζήτησε δημόσια συγγνώμη.



Apologies to @RGrosjean and as a consecuence @MassaFelipe19 Romain was simply on my blind spot and never got to see him. Glad we are all OK!

— Carlos Sainz (@Carlossainz55) June 11, 2017

λεντζος ενδυματα

ιδιαιτερα μαθηματα ιταλικων ζωγραφου
κρητη θεσσαλονικη πτησεις

«Έχω ήδη ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση, ότι τόσο εγώ όσο και οι υπηρεσίες μου είμαστε διατεθειμένοι να αλλάξουμε τα επιχειρησιακά προγράμματα που αφορούν την Ελλάδα στο πλαίσιο της Πολιτικής Συνοχής, βάσει αιτήματος των ελληνικών αρχών. Αυτό θα μας επιτρέψει να ανακατευθύνουμε τα ευρωπαϊκά κεφάλαια και να ξαναρχίσουμε την οικονομική δραστηριότητα στις πληγείσες περιοχές», τονίζει η Κορίνα Κρέτσου.


λεντζος ενδυματα

«Στεκόμαστε στο πλευρό των ελληνικών αρχών και έχουμε ένα συνεχή διάλογο μαζί τους για να παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια για να επιταχύνουμε τη διαδικασία πρόσβασης στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης. Επί του παρόντος, οι ελληνικές αρχές προβαίνουν σε εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές, βάσει των οποίων θα αποστείλουν την αίτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσβαση σε αυτό το ταμείο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να καταβάλουμε προκαταβολή το συντομότερο δυνατό.


Επιπλέον, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις για την πρόσβαση στο Ταμείο Αλληλεγγύης, υπάρχει επίσης η δυνατότητα για την Ελλάδα να επωφεληθεί σε ποσοστό συγχρηματοδότησης 95% για εργασίες ανοικοδόμησης που χρηματοδοτούνται μέσω της πολιτικής συνοχής» καταλήγει στη δήλωσή της η Κορίνα Κρέτσου.


Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας τόνισαν ότι «από την πρώτη στιγμή το υπουργείο Οικονομίας βρέθηκε σε ανοιχτή επικοινωνία με την αρμόδια επίτροπο, Κορίνα Κρέτσου. Με επιστολή του στις 25/7, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης ζήτησε την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης και τη λήψη όλων των δυνατών μέτρων για τη στήριξη των πληγεισών περιοχών».


κυρος συλλεξας στρατευμα

Συγκεκριμένα η καθιέρωση της δράσης «Η τσάντα στο σχολείο» θα «επιτρέπει» στους μαθητές του Δημοτικού να επιστρέφουν στο σπίτι χωρίς τη τσάντα τους, τουλάχιστον μια Παρασκευή τον μήνα. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες θα αποφασίζονται από τον σύλλογο διδασκόντων.


κυρος συλλεξας στρατευμα

ο δημοφιλης

αρχαια συντακτικο β λυκειου

Σε ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δράση δεν αποτελεί συμβολική παρέμβαση αλλά στόχο έχει να ενισχυθεί ο ποιοτικός χρόνος των μαθητών με τις οικογένειές τους αλλά και να δώσει τις δυνατότητες να διευρύνει τις δυνατότητες ενασχόλησής τους με προσωπικά ενδιαφέρονται και δραστηριότητες.


«Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις ρυθμίσεις ώστε να μετριαστεί το άγχος που έχει συσχετιστεί με την μελέτη για την επόμενη ημέρα και το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών να ολοκληρώνεται εντός του σχολείου», τονίζει το υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του και προσθέτει «ελπίζουμε "Η τσάντα στο σχολείο" και στην πράξη να αποδειχθεί ένα παιδαγωγικά χρήσιμο μέτρο, ώστε από την νέα σχολική χρονιά να προχωρήσουμε στην επέκτασή του και σε άλλες μέρες της εβδομάδας στα Ολοήμερα Σχολεία», αναφέρει η ανακοίνωση.


τα καλυτερα ρομαντικα εστιατορια στην αθηνα

pirelli ελλάδα εργοστάσιο

Ειδικότερα η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Η Άλωση της Τριπολιτσάς είναι μια εθνική επέτειος που συνέβαλε καθοριστικά στη νικηφόρα έκβαση του αγώνα του 1821 και ανέδειξε τη μεγάλη μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη».


τα καλυτερα ρομαντικα εστιατορια στην αθηνα

νταϊάνα ιγροπούλου σχεση


«Ας διδαχθούμε από την αποφασιστικότητα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και ας παραδειγματιστούμε από τα λάθη και τη διχόνοια που τον οδήγησαν, έως και τη φυλακή. Ενότητα είναι το αίτημα που έρχεται από παλιά και είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να μας οδηγήσει μπροστά και να μας πάει μακριά».



αναζητηση περιοχης με συντεταγμενες

online filmer κινουμενα σχεδια στα ελληνικα

«Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


αναζητηση περιοχης με συντεταγμενες

Απαντώντας στους κύκλους του υπουργού Οικονομικών, η ΝΔ επαναλαμβάνει το ερώτημα "για ποιον λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».


Ο κ. Τσακαλώτος πάντως έδωσε την απάντησή του στα υπονοούμενα κύκλων της ΝΔ που είχαν προηγηθεί μία μέρα πριν, χρησιμοποιώντας μια ρήση του Μαρκ Τουέιν.


«Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», είπε ο υπουργός Οικονομικών στην Εφημερίδα των Συντακτών, χρησιμοποιώντας τη φράση του σπουδαίου αμερικανού συγγραφέα, ο οποίος είχε απαντήσει κατ αυτόν τον τρόπο όταν το 1897 μια βρετανική εφημερίδα έγραψε ολόκληρο επικήδειο για τον υποτιθέμενο θάνατό του.


Διαβάστε επίσης:


Εξαφανισμένοι οι Τσακαλώτος και Χουλιαράκης μετά το Eurogroup


Τσακαλώτος: Υπερβολικές οι φήμες για τον πολιτικό θάνατό μου



δημοπρασιες νομισματων στο εξωτερικο

ελληνικα παρτυ λονδινο

λογαριασμοσ ευδαπ καθε ποτε εκδιδεται

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον Μούσσα Ουκαμπίρ (Moussa Oukabir), τον οποίο κατέδωσε στην αστυνομία ο αδελφός του, Ντρις Ουκαμπίρ (Driss Oukabir), ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη στα χέρια των Αρχών.


ελληνικα παρτυ λονδινο

Ο Μούσσα, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι Ισπανός υπήκοος, μαροκινής καταγωγής και έχει αναρτήσει μηνύματα μίσους στα social media για τους μη μουσουλμάνους, που δείχνουν τα πιθανά εξτρεμιστικά του "πιστεύω".


16266307 1093983584062767 7873448959610178386 n


Ο έφηβος, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας είναι κάτοικος της Βαρκελώνης και έχει γράψει στο κοινωνικό δίκτυο Kiwi ότι "εάν ήταν βασιλιάς του κόσμου, η πρώτη πράξη του θα ως ηγέτης θα ήταν να σκοτώσει τους άπιστους".


15253399 1029542053840254 2311460765179016615 n e1503021642809 696x392


Από την Πέμπτη, έχει κυκλοφορήσει μια φωτογραφία του αδελφού του, ο οποίος θεωρούνταν ύποπτος για τη συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση, που ανέλαβε το αυτοαποκαλούμενο ισλαμικό κράτος καθώς μέσα στο μοιραίο φορτηγό βρέθηκαν τα έγγραφα ενοικίασης που έφεραν το όνομά του.



ÚLTIMA HORA | La policía identifica a uno de los implicados en el atentado de Barcelona: Driss Oukabir https://t.co/7GVta71l4U pic.twitter.com/pUDR1pAmhy

— EL PAÍS (@el_pais) 17 Αυγούστου 2017


χασκι γεννα

εξετασεις τεε κεντρικης μακεδονιας

ηλικια ηλιας ψινακης
θεικη αμμωνια με βοριο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε τμήμα της εθνικής οδού Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), καθώς και σε τμήματα των επαρχιακών οδών, Γρεβενών - Σαμαρίνας, Γρεβενών - Βασιλίτσας, Γρεβενών - Περιβολίου, Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης).


εξετασεις τεε κεντρικης μακεδονιας

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται και οι οδηγοί που κινούνται στον νομό Ημαθίας.


Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, αλυσίδες χρειάζονται στην παλαιά εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Βέροιας-Κοζάνης, στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Σελίου καθώς και στις δημοτικές οδούς Νάουσας/3-5 Πηγαδιών, Νάουσας-Σελίου, Νάουσας-Ροδοχωρίου.


αντεννα live μπρουσκο

ιλ σαλοτο γλυφαδα
Φωτιά Μάτι: Το οικόπεδο του θανάτου - Εδώ βρέθηκαν νεκροί 26 άνθρωποι (pics)

Είναι το χωράφι κοντά στη ταβέρνα Αργυρή Ακτή, στο Μάτι, όπου 26 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, αφού δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν από την πύρινη κόλαση της Δευτέρας (23/07).


αντεννα live μπρουσκο

Οικογένειες αγκαλιασμένες, μητέρες που προσπαθούσαν να προστατεύσουν με το σώμα τους τα παιδιά τους, ήταν μόνο μερικές από τις εικόνες που αντίκρισαν οι διασώστες στο χωράφι κοντά στην ταβέρνα Αργυρή Ακτή, όπου βρέθηκαν οι σοροί 26 ατόμων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι άτυχοι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τη φωτιά εγκλωβίστηκαν στο οικόπεδο, καθώς δεν μπόρεσαν να βρουν το σωστό μονοπάτι που οδηγεί στη θάλασσα... στη σωτηρία.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες στη gallery του Newsbomb.gr


Φωτιά Μάτι: Το οικόπεδο του θανάτου - Εδώ βρήκαν τραγικό θάνατο 26 άνθρωποι (pics)
01
Φωτιά Μάτι: Το οικόπεδο του θανάτου - Εδώ βρήκαν τραγικό θάνατο 26 άνθρωποι (pics)





















χρονοι του βαλλω

στελλα καλλη λαζαρης

«Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί τα νέα από τις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα θετικά και κατά τη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group» είπε ο κ. Τσίπρας, και συμπλήρωσε: «Συνεπώς φοβάμαι ότι για μια ακόμη φορά θα διαψευστούν όσοι είχαν επενδύσει στη καταστροφή και προεξοφλούσαν την περικοπή των συντάξεων, αλλά και όσοι προεξοφλούσαν ότι δε θα υλοποιηθούν τα μέτρα που εξήγγειλα στη φετινή ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, από αυτή εδώ την αίθουσα».


στελλα καλλη λαζαρης

φρουι ζελε διαφημιση

ραφαηλ θεοφανους αιτια θανατου

Σημείωσε, μάλιστα, ότι φέτος από αυτό το βήμα είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά του γιατί «το τοπίο γύρω μας είναι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο φωτεινό… Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος,


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι η χώρα για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια βρίσκεται εκτός μνημονίων ενώ σημείωσε ότι: «Πετύχαμε παράλληλα μια συμφωνία για το χρέος που μας ανοίγει ένα καθαρό διάδρομο 15ετίας… Πρώτη φορά έχουμε μια ρύθμιση για το χρέος που το καθιστά βιώσιμο και διαχειρίσιμο».


«Το σημαντικότερο, με την επιτυχή ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος, σε αντίθεση με τα δυο προηγούμενα, βρίσκονται πλέον στα χέρια μας τα εργαλεία οικονομικής πολιτικής» τόνισε ο πρωθυπουργός.




Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

μπαρμπαδημος εδεσματα

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, εξέφρασε την ενόχληση του για τις εικόνες βίας που προηγήθηκαν του αγώνα, αλλά και για τα όσα σημειώθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου.


μπαρμπαδημος εδεσματα

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως «στεναχωρήθηκε» με τα όσα είδε: «Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικά. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά».


Δεν θέλησε να αναφερθεί στην διαιτησία, όμως τόνισε πως «αυτή η εικόνα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Σκεφτόμουν ποιο νέο παιδί, που αγαπά το ποδόσφαιρο, θα θελήσει να δει αυτό το θέαμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια ένα ελκυστικό προϊόν και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ομάδες, αλλά και η πολιτεία που για να διεξαχθεί το παιχνίδι σφύριζε αδιάφορα».


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και ως λάτρης του ποδοσφαίρου είπε: «Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ φέτος. Άρα δε χρειαζόταν ένα "πέτσινο γκολ" για να κερδίσει. Η όποια παράγκα πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο όλοι καθόμαστε ως φίλαθλοι, καθώς το ποδοσφαιρικό προϊόν υπονομεύεται από πιθανές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από το ότι δεν μπορούν οικογένειες με παιδιά να πάνε γήπεδο και άρα κόβονται λιγότερα εισιτήρια, από το ότι δε θα μπορούμε να πάμε στο Champions League και άρα λιγότερα έσοδα».



px p.sen α
old αιθριο κυψελη

εργασίες για το σχολικό εκφοβισμό

μοσχαρι βραστο με λαχανικα και ασιατικο μπαχαρικο

Νέα βιβλία στα Θρησκευτικά όλων των τάξεων, τουλάχιστον ένα εγχειρίδιο - αν όχι δύο - στα Μαθηματικά του Δημοτικού και καλώς εχόντων των πραγμάτων νέα προγράμματα σπουδών σε όλα τα διδακτικά αντικείμενα.


εργασίες για το σχολικό εκφοβισμό

Ιστορία και Αρχαία, δύο διδακτικά αντικείμενα-πεδία πλούσιων πολιτικών και όχι μόνο αντιπαραθέσεων, βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, τα νέα προγράμματα σπουδών, που θα έρθουν τον Σεπτέμβρη του 2017 και θα δίνουν νέες κατευθυντήριες γραμμές στη διδασκαλία της Ιστορίας, η «επιστροφή» του «Επιταφίου» του Θουκυδίδη στο Λύκειο αλλά και οι σκέψεις για περαιτέρω αξιοποίηση του έργου του Σοφοκλή «Αντιγόνη» βρίσκονται στα συρτάρια του ΙΕΠ ως προτάσεις, με το πόρισμα της Βουλής για το Λύκειο (σ. σ.: αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες) να δίνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα προς την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το Ινστιτούτο στις τρεις τελευταίες τάξεις του Λυκείου.


Το ΙΕΠ εδώ και αρκετούς μήνες παλεύει με το χρόνο, ώστε να διαμορφώσει μια νέα παιδαγωγική διαδικασία στις σχολικές τάξεις. Μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το έργο των νέων προγραμμάτων σπουδών. Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση έχει ήδη γίνει η συγκέντρωση του μεγαλύτερου μέρους του υλικού, αυτή την περίοδο αναμένεται και στο Γυμνάσιο, ενώ για το Λύκειο οι σχεδιασμοί είναι περιορισμένοι, καθώς αναμένεται η πολιτική απόφαση που θα ληφθεί.



δικαιολογητικα για μεταγραφη φοιτητων

paper origami ornaments

εγκληματα επεισοδια 2ος κυκλος youtube

Ερωτηθείς για τη φορολογία και τον κατώτατο μισθό, ο Γραμματέας της Κ. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Έχουμε ήδη δεσμευτεί να εξετάσουμε τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στην φορολογία και στον κατώτατο μισθό και να παλέψουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε». Επεσήμανε πως η κυβέρνηση έχει ήδη δείξει την πρόθεσή της σε αυτό το επίπεδο με την χορήγηση του μερίσματος, αψηφώντας μάλιστα την κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτευση.


paper origami ornaments

Ο Πάνος Ρήγας επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ για την πρόσφατη προτροπή του προς τους Έλληνες επιχειρηματίες να κρατήσουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό μέχρι να υπάρξει ‘πολιτική σταθερότητα' στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη επικίνδυνη και επιζήμια για την κοινωνία.


«Ας σκεφτεί η κοινωνία ποιοι είναι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο. Ποιοι μας έφτασαν σε αυτό το σημείο και σήμερα εξακολουθούν να μην απαντούν για τις offshore εταιρείες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Για τη στάση που θα κρατήσει η Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ξεκαθάρισε πως η στήριξη του νομοσχεδίου θα είναι καθολική. «Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει προβληματισμούς σε συζητήσεις που γίνονται εντός των κομματικών οργάνων. Από κει και πέρα, το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί θετικά και θα περάσει», ξεκαθάρισε.


Ερωτηθείς για την προκλητικότητα της Άγκυρας, την απέδωσε στην ανασφάλεια που έχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση Ερντογάν τα οικονομικά προβλήματα της χώρας αλλά και η κατάσταση στο Αφρίν.


Χαρακτήρισε «εκτός ορίων» τη διαστρέβλωση της ιστορίας από τον Ταγίπ Ερντογάν, επισημαίνοντας πως η Ιστορία έχει αποτυπώσει τα πραγματικά γεγονότα και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.


Κάλεσε την Τουρκία να είναι πιο προσεκτική, καθώς η στάση της έχει δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο στη γειτονία της με την Ελλάδα, αλλά και στο σύνολο των σχέσεών της με την Ευρώπη και την Αμερική.


Τόνισε πως θα ήταν μέγα λάθος να παρασυρθεί σε τέτοιες λογικές η χώρα μας, καθώς η επιθετικότητα και η προκλητικότητα μόνο να δημιουργήσουν, και όχι να επιλύσουν, προβλήματα μπορούν.


Τέλος, επιδοκίμασε την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αναβάθμιση των F16, λέγοντας πως κινείται μέσα στα πλαίσια της αποτελεσματικής εθνικής άμυνας και της επάρκειας και αυτοδυναμίας της χώρας μας στην προστασία των εθνικών της συμφερόντων.




πολίτησ εφημερίδα

διαρκεια καταθλιπτικου επεισοδιου

σπουδαστικο της ασφαλειας

Μετά την ανάδειξη του μεγιστάνα ως νικήτη της εκλογικής μάχης με την Χίλαρι Κλίντον ο κ. Καμμένος έγραψε:


διαρκεια καταθλιπτικου επεισοδιου

ελλασωνα καιρος


«Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Τραμπ σημαντική η θέση πλέον του Ελληνοαμερικανού Γιώργου Παπαδόπουλου για την Ελλάδα».



Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από μέρος της ελληνικής κυβέρνησης στα νέα της νίκης Τραμπ.




Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Τραμπ σημαντική η θέση πλέον του Ελληνοαμερικανού Γιώργου Παπαδόπουλου για την Ελλάδα pic.twitter.com/tYDkSqPH7t

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 9 Νοεμβρίου 2016

εκκλησιες λευκαδα

my number one

Μιλώντας στο πλαίσιο του 2ου Export USA Forum που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι θα πρέπει να προβάλουμε τον ελληνικό μεσογειακό τρόπο ζωής και διατροφής διαφημίζοντας το ελαιόλαδο το οποίο είναι συνυφασμένο με την εικόνα της χώρας μας και την κουλτούρα μας και αναφορικά με την αμερικανική αγορά που θα πρέπει να αποτελεί στόχο κάθε Έλληνα παραγωγού και εμπόρου, τόνισε ότι είναι μια απαιτητική αγορά που για να κατακτηθεί χρειάζεται επένδυση σε χρόνο και χρήμα.


εκκλησιες λευκαδα

αγριογουρουνο στα χιονια

Κατέληξε λέγοντας ότι η διαδικασία προώθησης των ελληνικών προϊόντων δεν πρέπει να αποτελεί πλέον αντικείμενο μόνο των εκάστοτε κρατικών φορέων και ότι θα πρέπει η ελληνικές εταιρίες να συνασπισθούν και να αναλάβουν αυτές την προβολή της χώρας μας και των προϊόντων της στις ξένες αγορές.


drawing ideas for beginners

νικολασ σαντησ δικαστησ

Η βόμβα, που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο εσωτερικό του βαγονιού ενός συρμού στον σταθμό Πάρσονς Γκριν του μετρό στο δυτικό Λονδίνο την περασμένη Παρασκευή, είναι το πέμπτο σοβαρό τρομοκρατικό περιστατικό στη Βρετανία φέτος.


drawing ideas for beginners

odeon ενας αλλος κοσμος

«Ήταν μια πολύ πολύ επικίνδυνη βόμβα. Εξερράγη εν μέρει, έφερε μια μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών και ήταν γεμάτη σφαιρίδια. Άρα θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα», δήλωσε η Κρεσίντα Ντικ, επίτροπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC.


Πρόσθεσε επίσης πως έχουν αποτραπεί έξι επιθέσεις μαχητών τους τελευταίους μήνες.



βλασης τσακας wiki

Ο υπουργός σε δηλώσεις που έκανε μετά το Eurogroup είπε πως τόσο στην προκαταρκτική συνάντηση που προηγήθηκε του συμβουλίου όσο κατά τη συνεδρίαση της Ευρωομάδας διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχει γίνει και πως έχουν κλείσει σχεδόν όλα τα ζητήματα.


βλασης τσακας wiki

«Αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων. Για το λόγο αυτό τόσο εγώ, όσο και η Έφη Αχτσιόγλου και ο Γιώργος Χουλιαράκης θα μείνουμε στις Βρυξέλλες για να έχουμε συζητήσεις με τους θεσμούς για ασφαλιστικό και εργασιακά», είπε ο υπουργός.


Όπως διευκρίνισε, η ιδέα είναι ότι κάποιες φορές πρέπει να αλλάζει η προσέγγιση και η συζήτηση να γίνεται πρώτα για τα μεγάλα θέματα και ύστερα για τα τεχνικά ζητήματα.


Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε πως στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία για το πακέτο μέτρων έως το Eurogroup της Μάλτας στις 7 Απριλίου και εν συνεχεία η συζήτηση να μεταφερθεί στην Ετήσια Σύνοδο του ΔΝΤ στις 21 Απριλίου ώστε να κλείσει στις λεπτομέρειες του όλο το πακέτο.



ταξιδιαρα ψυχη αγγελικη αριστομενοπουλου
ο μαγικος κοσμος των ζωων λεοπαρδαλη

ρομα παρμα live

ενοικιασεις διαμερισματων μυτιληνη
πιάτσα καλαμάκι τρίπολη

Στόχος του τόσο η εξέταση και αξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν τα υπουργεία, αλλά και γενικότερα οι δημόσιοι φορείς, όσο και η υποβολή προτάσεων για την βελτίωση των πολιτικών αυτών και η εισαγωγή θετικών διακρίσεων υπέρ των ορεινών περιοχών της Ελλάδας.


ρομα παρμα live

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανάμεσα στις θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν είναι οι εξής: Θεσμικές και οργανωτικές προτεραιότητες για την αποτελεσματική λειτουργία των Δήμων - Αποκεντρωμένη λειτουργία υπηρεσιών ως παράγοντας ανάσχεσης της εσωτερικής μετανάστευσης κα.


17358855 copy(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ)


τζιμα περσεφονη

πωλήσεις μονοκατοικιών αθήνα

Μπορεί η Ολλανδική Βουλή να είναι κλειστή για τις θερινές διακοπές, ωστόσο βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης κατέθεσαν χθες στον υπουργό Οικονομικών της Ολλανδίας Βόπκε Χούκστρα επείγουσες ερωτήσεις, με τις οποίες ζητούν ενημέρωση για τις επιπτώσεις της τουρκικής κρίσης στο ολλανδικό και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Μάλιστα του ζήτησαν να συγκρίνει την τουρκική κατάσταση με τον κίνδυνο που αντιμετώπισε η ευρωζώνη με την Ελλάδα, προ οκταετίας!


τζιμα περσεφονη

Το βάρος των ερωτήσεων έπεσε στο ποιες ολλανδικές τράπεζες έχουν οντότητες στην Τουρκία, στο πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για την ING και την τουρκική θυγατρική της, στο ποιες ολλανδικές τράπεζες έχουν επενδύσει τα τελευταία πέντε χρόνια σε τουρκικές τράπεζες, παρά το ανησυχητικό δημοσιονομικό έλλειμμα και το απρόβλεπτο πολιτικό κλίμα, κ. α..





games of nova

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ερημικες παραλιες αχαιας

αιντε χαιντε στιχοι

Οι Κινέζοι μάλιστα ετοιμάζονται να προχωρήσουν στη μεγαλύτερη επένδυση σε ακίνητα που έχει γίνει στη Βρετανία από το 2014 και μετά. Η επενδυτική εταιρεία CC Land του μεγιστάνα Τσέουνγκ Τσουνγκ Κιου θέλει τώρα να αγοράσει τον ουρανοξύστη The Leadenhall Building του Λονδίνου – που είναι γνωστός και ως Cheesegrater – προσφέροντας περίπου 1 δισ. στερλίνες (1,3 δισ. δολάρια), σύμφωνα με το Bloomberg που επικαλείται πληροφορίες της CoStar News. Ιδιοκτήτες του ακινήτου είναι σήμερα η British Land και η Oxford Properties.


ερημικες παραλιες αχαιας

forum offenburg telefonnummer

Το όνομα Cheesegrater σημαίνει κυριολεκτικά «τρίφτης τυριού» και είναι το ανεπίσημο όνομα του ουρανοξύστη λόγω του χαρακτηριστικού του σχήματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επενδυτικό αυτό σχήμα κατάφερε να υπερισχύσει της κρατικής επενδυτικής εταιρείας Korea Investment Corp και της Temasek Holdings της Σιγκαπούρης, οι οποίες ενδιαφέρονταν κι αυτές για τον ουρανοξύστη που έχει ύψος 225 μέτρα.


Η British Land και η Oxford Properties που έχει έδρα στο Τορόντο του Καναδά ανέφεραν ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πουλήσουν το κτίριο χωρίς να ονομάσουν τον αγοραστή. Η πώληση, περιλαμβανομένου και του τελικού τιμήματος, αποτελεί σημαντικό βαρόμετρο για την αγορά εμπορικών ακινήτων του Λονδίνου μετά το Brexit καθώς θα δείξει την τάση που επικρατεί πλέον στην αγορά. Το 2014 η Qatar Investment Authority είχε αγοράσει τον πύργο της HSBC στο Canary Wharf του Λονδίνου για περισσότερο από 1 δισ. στερλίνες.