Σάββατο 27 Απριλίου 2019

σκοτεινο χωριο trailer youtube

θετικα ποιηματα

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία και Χρήστος Καραγιαννίδης μάλιστα, περίμεναν στην είσοδο της Βουλής τους εκπροσώπους των διεμφυλικών οργανώσεων για να τους συνοδεύσουν στην έξοδο.


σκοτεινο χωριο trailer youtube

«Ναι» στο άρθρο είπαν οι βουλευτές του Ποταμιού, ο Κώστας Ζουράρις και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που πήγαν κόντρα στην επίσημη θέση του κόμματός τους. Όχι» στο άρθρο 3 είπαν 124 βουλευτές και 13 «παρών».


Η Γεωργία Γεννιά που έβαλε «κόκκινη γραμμή» το ηλικιακό όριο των 15 ετών καταψήφισε. Απόντες ήταν και οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης που επίσης είχαν διατυπώσει επιφυλάξεις.


Οι διαφοροποιήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητηθούν, όπως έλεγαν από το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα όργανα και το κόμμα. Τόσο ο διευθυντής της Κ. Ο. Κώστας Ζαχαριάδης όσο και η γραμματέας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου θύμιζαν πως δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας και πως οι βουλευτές θα κληθούν στα όργανα, όχι για εξηγήσεις, αλλά για συζήτηση. Σε ερώτηση για τη στάση των Ανεαρτήτων Ελλήνων επεσήμαναν πως η πολιτική συνύπαρξη γίνεται στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας και όχι ιδεολογικής ενότητας.




Το ν/σ για αλλαγή υ λύνει υπαρκτές ανάγκες & προβλήματα στη κοινωνία.
Εξ αιτίας όμως εισαγωγής της επιστημονικά εσφαλμένης εξαίρεσης (που επιβλήθηκε εκ των υστέρων) για αλλαγή υ στα 15 χρόνια, δηλαδή πριν την ψυχοσωματική ωρίμανση του εφήβου , χάνει την καλή μαρτυρία

— Μάρκος Μπόλαρης (@MarkosBolaris) 10 Οκτωβρίου 2017


αιτησεισ για επιστροφη φπα αγροτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου