Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

στελλα καλλη λαζαρης

«Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί τα νέα από τις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα θετικά και κατά τη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group» είπε ο κ. Τσίπρας, και συμπλήρωσε: «Συνεπώς φοβάμαι ότι για μια ακόμη φορά θα διαψευστούν όσοι είχαν επενδύσει στη καταστροφή και προεξοφλούσαν την περικοπή των συντάξεων, αλλά και όσοι προεξοφλούσαν ότι δε θα υλοποιηθούν τα μέτρα που εξήγγειλα στη φετινή ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, από αυτή εδώ την αίθουσα».


στελλα καλλη λαζαρης

φρουι ζελε διαφημιση

ραφαηλ θεοφανους αιτια θανατου

Σημείωσε, μάλιστα, ότι φέτος από αυτό το βήμα είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά του γιατί «το τοπίο γύρω μας είναι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο φωτεινό… Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος,


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι η χώρα για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια βρίσκεται εκτός μνημονίων ενώ σημείωσε ότι: «Πετύχαμε παράλληλα μια συμφωνία για το χρέος που μας ανοίγει ένα καθαρό διάδρομο 15ετίας… Πρώτη φορά έχουμε μια ρύθμιση για το χρέος που το καθιστά βιώσιμο και διαχειρίσιμο».


«Το σημαντικότερο, με την επιτυχή ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος, σε αντίθεση με τα δυο προηγούμενα, βρίσκονται πλέον στα χέρια μας τα εργαλεία οικονομικής πολιτικής» τόνισε ο πρωθυπουργός.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου