Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

τηλεφωνα τησ ryanair

«Οι πρόεδροι της Bundestag είναι πάντα ιδιαίτερες προσωπικότητες και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα» δήλωσε την Τρίτη σημαίνον στέλεχος των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), ο Αλεξάντερ Ντόμπριντ.


τηλεφωνα τησ ryanair

ελευθερια ξενοδοχειο αγια μαρινα

λεμφωμα νον χοτζκιν

Το επόμενο νομοθετικό σώμα «θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα» λόγω της εισόδου στο γερμανικό κοινοβούλιο του AfD και θα απαιτηθεί για την προεδρία του σώματος ένα πρόσωπο με «πολύ μεγάλη εμπειρία», συμπλήρωσε ο ίδιος.


Την άποψη αυτή συμμερίζεται και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γκίντερ Έτινγκερ, στέλεχος, όπως άλλωστε και ο Σόιμπλε, του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών CDU.


«Εάν η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Σόιμπλε συμφωνούν, θα ήταν ο ιδανικός υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Bundestag», σημείωσε ο Γερμανός πολιτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten.


Η ίδια εξάλλου η Άνγκελα Μέρκελ, εμφανίζεται διατεθειμένη να πείσει προσωπικά τον υπουργό Οικονομικών να παραχωρήσει τα ηνία του υπουργείου του και να αναλάβει καθήκοντα προέδρου στο κοινοβούλιο, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στο CDU.


Κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε εξάλλου την Μέρκελ στην επίτευξη του στόχου σχηματισμού μιας πλειοψηφικής κυβέρνησης συνασπισμού, αφού οι Ελεύθεροι Δημοκράτες του FDP, με τους οποίους θα πρέπει να συμμαχήσει μετά τις πολύ απογοητευτικές επιδόσεις του κόμματός της, δεν κρύβουν τη φιλοδοξία τους να αναλάβουν το υπουργείο Οικονομικών στην επόμενη κυβέρνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου