Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

κρητη μου ομορφο νησι ξυλουρης

εισιτηρια αεκ παναιτωλικος

«Ο Τσάβες της Ευρώπης κατέληξε o yes man των πιο συντηρητικών κύκλων» τόνισε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στον κ. Τσίπρα ενώ πρόσθεσε ότι «η αναξιοπιστία, η αναποτελεσματικότητα, η ανικανότητα και η αλαζονεία» είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση.


κρητη μου ομορφο νησι ξυλουρης

«Τα μνημόνια δεν σκίστηκαν, η ώρα της εξόδου από την κρίση απομακρύνεται, νέα απειλητικά αδιέξοδα προβάλλουν. Το περίφημο Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έμεινε στην ιστορία ως μνημείο πολιτικής αναξιοπιστίας» υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά και συνέχισε:


«Πέρυσι βάλαμε πλάτη για να αποτρέψουμε την καταστροφή του Grexit, στην οποία μας οδηγούσαν οι κυβερνητικοί χειρισμοί. Όμως το Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου μας γύρισε πολύ πίσω, με μεγάλο κόστος για την χώρα και τους πολίτες. Ένα χρόνο μετά, Τσίπρας και Καμμένος μας βουλιάζουν όλο και περισσότερο μέσα στον βάλτο της στασιμότητας».


Τηλεοπτικές άδειες: «Οδηγούμαστε σε Ολιγοπώλιο και κομματικό έλεγχο» είπε η Φώφη Γεννηματά


Κατά την ομιλία της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σημειώνοντας ότι «τακτοποιούν την αριστερή διαπλοκή και το λένε τάξη και εξυγίανση» ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «καθεστωτική αντίληψη».


«Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των κυρίων Τσίπρα - Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες η αλήθεια βγαίνει στην φόρα. Χθες ο κ. Τσίπρας έδειξε πάλι την καθεστωτική του αντίληψη, προανήγγειλε απόφαση του ΣτΕ. Αυτά δεν γίνονται στις δυτικές Δημοκρατίες. Τι είδους εξυγίανση έκαναν; Πιστεύει κανείς ότι μπήκε τάξη όταν δεν υπήρχε κανένα ποιοτικό κριτήριο σε αυτό το διαγωνισμό;» είπε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε:


«Οδηγούμαστε σε ολιγοπώλιο και κομματικό έλεγχο. Με θύματα τη Δημοκρατία και χιλιάδες εργαζόμενους. Δεν αποτελεί εναλλακτική πρόταση στον τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ η δεξιά στροφή, η στροφή στο συντηρητισμό».



ποιος δικαιουται εξισωτικη αποζημιωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου