Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

γοχ παγκρατιος

Σε κάθε νέο επεισόδιο του πολιτο-δικαστικού σήριαλ, ο πήχης της αντιπαράθεσης ανεβαίνει κι εμπλέκει νέους «παίκτες». Είναι χαρακτηριστικό ότι η υπόθεση της Ηριάννας, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αφορούσε μόνο τους αντιεξουσιαστές και τους ασχολούμενους με τα ατομικά δικαιώματα, εντάχθηκε πλήρως στην αντιπαράθεση και μετατράπηκε σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα.


γοχ παγκρατιος

εκφραση εκθεση α λυκειου θεματα για την αγαπη

14 φεβρουαριου λογια αγαπης

«Η Ηριάννα είναι αθώα»


Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου να απορρίψει την αίτηση προσωρινής αποφυλάκισης της διδακτορικής φοιτήτριας Ηριάννας (έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς (ΣΠΦ), πράγμα που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά), η κυβέρνηση καταφέρθηκε εναντίον της Δικαιοσύνης σε πολύ υψηλούς τόνους. Ο αρμόδιος υπουργός, Σταύρος Κοντονής, μίλησε για «δυσάρεστη έκπληξη» και για δικαστικές αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος».


Παρά τη σκληρή κριτική που εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία (ο Κυριακός Μητσοτάκης μίλησε για «θεσμικό κατήφορο» και «κυβερνητικό άλλοθι στην τυφλή βία»), η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιμείνει στην τοποθέτηση της. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι απολύτως πεπεισμένος ότι η Ηριάννα είναι αθώα κι έχει πέσει θύμα μιας βάναυσης αδικίας. Επιπλέον, είναι πλέον παγιωμένη πεποίθηση στο Μαξίμου ότι η ηγεσία της Δικαιοσύνης είναι πλήρως συντονισμένη στους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, κορυφαίοι υπουργοί, όπως οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πάνος Σκουρλέτης κρατάνε αποστάσεις από αυτήν την προσέγγιση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου